En liten bild bara.

image58

Frillesås del ett.

Igår kväll kom pappa äntligen tillbaka och han hade med sig kamerasladden! Så nu har jag bilderna på datorn och ska visa dem för er. Eller nu när du läser detta kan du säkert redan se bilderna, men ändå.
   Innan jag berättar om bilderna ska jag bara säga att idag cyklade jag ner till Hilco (kommer visa bilder på det om några dagar) och köpte två fina band. Ett lila och ett orange, det oranga tänkte jag ha som midjeband på mitt gula linne, som jag faktiskt har på mig idag.
   Men nu kommer vi till bilderna.

På bilden som är längst till vänster, jag kallar den bild nummer ett då, är det vårt hus från framsidan. Bilden kanske ser väldigt mörk ut, men det beror på att det var ganska molnigt när jag tog den. Det var i onsdags tror jag.
   På bild nummer två är det bara vägskylten, jag tänkte bara visa hur den ser ut.
   På bild nummer tre är det vårt hus från baksidan. Men det var lite svårt att få med hela huset och trädgården, så jag fick stå på grannens trädgård. Men hela den trädgården som är med på bilden är våran, stor va?
   På bild nummer fyra är det också huset på baksidan. Eller jag har tagit bilden lite mer snett bara, varför vet jag inte riktigt.
   På bild nummer fem är det marsvinens utebur och hängmattan där jag brukar ligga och läsa ibland. Det är välsigt mysigt att ligga där för trädet gör att det blir som ett litet tak. 
   På bild nummer sex, kan man se altanen på baksidan. Där har vi två solstolar och en hängstol, jag brukar kalla den för det för den är nästan som en hängmatta men att man sitter upp. Hängstol blir det ju då. Den är otroligt skön att ligga i, I love it!
   Och den sista bilden har egentligen inget att göra med huset och så, men jag kunde inte motstå att ta en bild på mina otroligt söta små gullepluttar. Tiger och Boris i sin lilla låda i köket.
   Hoppas att ni kan se bilderna bra. Jag gjorde dem små så att de inte skulle ta så mycket plats, men för att få dem stora så trycker man bara på dem. Och mitt svar på Malins fråga är: Det var soligt de första två dagarna kanske, inte på Midsommarafton dock, och alla andra dagar fram till nu har det varit molnigt och regnat lite ibland. Ungefär arton grader varje dag. Men idag är det faktiskt sol och ganska varmt, men jag vet inte om jag ska sola. Det känns onödigt att smörja in sig masssa och sedan sola i typ en timme bara.
   Hoppas ni kollar in bilderna, puss.

Änglar och demoner, kom tillbaka!

Det känns lite sorgligt att säga att jag faktiskt redan har läst ut min sommarbok Änglar och demoner. Även om den hade 555 sidor så läste jag ut den på mindre än en vecka. Den var så himla bra att jag inte kunde sluta läsa. Men någon gång måste den ju ta slut, och det gjorde den igår förmiddags. Den var så fantastiskt bra! Precis som de andra två Dan Brown-böckerna jag har läst. Da Vinci koden och I cirkelns mitt.

   Men nu ska jag inte gå in på mer vad den handlade om för jag tror ändå inte att någon skulle förstå. Den handlade om påvar, kardinaler, assassiner (jag vet inte heller vad det betyder) och Vatikanstaten och så, det låter ointressant men det var skitintressant. I alla fall, igår var ju mamma och jag i Göteborg och shoppade och såg på bio. Det var superroligt! Jag handlade ett par beige shorts, tre "vanliga" linnen, en svart klänning/tunika, ett par klackskor (mitt första par!), ett rosa nagellack och en mascara. På de tre linnena har jag tänkt sy på band i midjan och knappar och sånt fint.

   Vi gick också till en bokaffär för att kolla om de hade den sista boken av Dan Brown, Gåtornas palats. De hade den som bok men jag vill bara ha den som pocket. Och sedan när jag fick höra när de trodde den skulle släppas som pocket höll jag på att svimma (lite överdrivet kanske, hehe). De trodde inte den skulle komma förrän till jul! Aaaaah, hur ska jag klara mig?! Jag kan inte tänka mig veckor utan en bra Dan Brown bok att läsa. Vilken katastrof.

   Jag fortsätter med idag, nagellacket var så himla fint att jag inte kunde hålla mig från att måla på det. Nu har jag både rosa tånaglar och handnaglar. Supersött. Nagellacket heter föresten Sweety och kommer från Mavala.

   Idag har jag sytt färdigt mina shorts också! Äntligen, får jag väl ändå lov att säga? Hehe, de blev kanske inte så jättelyckade men de går ju att använda. Jag var alldeles utmattad efter att jag hade sytt klart dem. Så jag belönade mig själv med en halvtimmes läsning, men eftersom boken tyvärr är utläst så fick det bli Kalle Anka-pocketar.

   Ikväll kommer pappa hit igen och då även kamerasladden. Men det blir inga bildinlägg förrän imorgon ändå. Då kan jag äntligen lägga in bilderna på huset och så har jag även en liten överraskningsbild. Hoppas ni kommer gilla den.

   Gud vad jag har börjat längta efter den 25 juli. Bastis födelsedag och även en underbar tripp till Liseberg! Det verkar också som att Emelie ska med, tjihoo. Det kommer bli en superdag, bara det inte regnar... Innan jag slutar skriva ska jag bara säga något som jag verkligen tycker och hoppas att många håller med mig om.
   Cykelhjälm är coolt!


En molnig onsdag.

Igår kväll låg jag och funderade ut en sak jag hade tänkt göra idag. Det jag funderade på var att göra olika avsnitt med bilder som visar hur det ser ut på lite olika ställen här i vårt älskade Frillesås. Jag tog några fina bilder idag på huset, framsidan och baksidan, trädgården, vägskylten (hehe) och lite andra roliga saker.

   Just när jag skulle skicka bilderna till datorn kom jag på att jag inte visste var sladden var. Sladden som man stoppar in i datorn och i kameran alltså. Jag mindes att jag förra veckan hade bett pappa ta med den som han säkert hade gjort. Självklart åkte pappa hem i söndags för att jobba i veckan och då tog han ju också med sladden. Så nu sitter jag här med bilder i kameran som jag inte kan få in på bloggen på grund av att den jävla sladden är hemma! Som tur är har jag bett pappa att ta med sladden på fredag då han kommer hit igen över helgen. Då kan jag äntligen stoppa in bilderna i datorn och publicera dem på bloggen. Jag hoppas att de som inte har varit här uppskattar det, för jag tycker vi har det så fint här och vill så gärna visa det för andra. Bara ni inte tycker jag skryter nu.

   Nog pratat om det, imorgon ska faktiskt mamma och jag åka in till Gbg för att shoppa och se på bio. Bion vi ska se på är väl inte direkt den jag först hade velat se, men det fanns inte så många att välja mellan. Allt är ju inte som i Stockholm, trots att jag önskar att det hade varit det. Det känns nästan lite pinsamt att berätta att filmen vi ska se på är Se upp för dårarna. Reklamen jag har sett verkade lite konstig, men den är säkert bättre än vad man tror.

   Jag hoppas även att jag hittar ett par jättesöta shorts från Vero Moda som jag har hittat i en tidning. Närmare bestämt GLAMOUR. De var vit och röd randiga om ni undrar. Nu såhär på sommaren har jag börjat köpa fler tidningar i mataffären och så. Jag läser ju så mycket nu och en tidning varannan vecka räcker ju absolut inte. Jag har faktiskt nämnt för mamma att jag vill prenumerera på ELLE och hon verkar tycka det är okej. Men då måste jag ju sluta prenumerera på något annat och till slut föll det på Kalle Anka-pocketarna. Det känns sorgligt men ändå roligt, jag ska ju börja med ELLE!

   Nu tror jag att jag får hålla mig till imorgon med skrivandet, annars tar det ju upp hela bloggen det här. Jag hoppas verkligen att ni läser det jag skriver och jag måste absolut uppmuntra er till att skriva kommentarer. Ni kanske inte förstår hur roligt det är när man läser dem, men jag kan berätta att man blir så glad när man märker att någon faktiskt läser det jag skriver och till och med kommenterar!
   Jag lovar er att alla bilder kommer att komma in på lördag, när pappa har kommit hem med sladden och jag har kunnat fixa allt. Det börja snart bli tomt med biloder på bloggen har jag märkt, men jag ska snart åtgärda det. Hoppas ni kan hålla er, för det kan knappt jag.


En vecka i Frillesås.

Nu har vi varit här i Frillesås nästan en vecka och det har nästan bara varit dåligt väder. På Midsommar regnade det nästan hela dagen, visserligen var det ganska mysigt. Och när vi gick ner till Torstensvik (en strand med kiosk och en lite större gräsplan där det brukar vara en midsommarstång) så fanns det ett litet lotteri och pappa tog fram pengar och sa åt mig att köpa fyra lotter. Från början ville jag inte ha några lotter men jag gick med på det till slut. Och jag är glad för det för vi vann faktiskt något, en liten kylväska att ha på stranden! Jag brukar nästan aldrig vinna något men då så vann vi första pris!

   De andra dagarna här har varit ganska lugna. Jag har solat de dagar som det har varit sol och annars har jag läst för det mesta och lyssnat på mina två låtar från MCR. De är så jävla bra, jag har säkert lyssnat på dem hundra gånger var.

   Idag har jag också börjat sy ett par shorts. Det är roligt men usch så svårt. Jag får inte göra fel för då har jag ju inget tyg kvar att sy dem av. Igår sydde jag ett par testshorts av ett gult och fult tyg. Jag som trodde de skulle passa, men de var alldeles för små. Jag fick inte ens på mig dem, jag behövde klippa slitsar (ja, det heter faktiskt så) för att få på mig dem.

   Jag hoppas verkligen att Puff har hittat min mobil och att den kommer snart. Snart måste jag också ringa Sandra och fråga när hon vill komma hit. Om du läser det här Sandra kan du ringa 0340 650 650 då. Det är vårt nummer, om någon annan vill kan de också ringa.

   Jag ska försöka skriva så ofta som möjligt. Puss på er.

Sommarlovet har börjat!

Idag är det torsdag och vi ska åka till Frillesås om bara några timmar. Om ni undrar varför jag skriver vilken dag det är så är det bara för att jag så lätt glömmer bort veckodagarna på sommarlovet. Egentligen spelar det ju ingen roll vilken veckodag det är, förutom om man ska kolla i tv-tidningen haha.
   De senaste fyra dagarna har jag ju varit på Puffans landställe, Strömma. Det ligger på Värmdö tror jag. Det var jätteroligt tycker jag, fast det var inte så himla bra väder så vi spelade mest spel och kollade på Hey Baberiba. Jag hade med mig två säsonger så vi kunde kolla nästan hur mycket som helst. Eller vi hade bara med oss fyra spel och en kortlek, så vi körde alla spelen kanske fem gånger. Minst. Men den sista dagen var det ganska bra väder, så då kunde vi sola och bada.
   Igår var jag hos Sara och vi gjorde pannkakor till lunch. De första blev inte så lyckade men vi (jag mest, hehe) lyckades göra kanske sju eller åtta stycken. 
   Jag måste bara säga att jag har hittat ett nytt band som jag gillar. Jag tackar Sara så himla mycket för att hon skickade mig några bra låtar och fick upp mitt intresse! Bandet heter My Chemical Romance, hoppas jag har stavat rätt nu... Man brukar förkorta det MCR. Jag har två låtar jag tycker är jättebra, de heter Famous Last Words och Welcome To The Black Parade. Jag skulle så gärna vilja att Sara hann skicka mig några fler låtar innan vi åker så att jag kan lyssna på dem i bilen, men hon är inte inne på msn än. Hon sover väl.
   De två låtarna är bara så jäkla bra! De är precis min musikstil, lite rockiga men ändå inte total hårdrock. Utan lagom rockiga och med lite melodi, inte bara skrik helatiden som vissa andra band. Hehe.
   Men nu ska vi snart åka, jag måste "hälla" i fiskarna i en syltburk. Puss på er! Ha ett skitbra sommarlov nu! Jag skriver nog snart igen.
  

Snart bär det av.

Imorgon åker jag ju troligtvis till Puffs landställe och det ska verkligen bli jätteroligt. Hoppas bara att hon inte är sjuk för jag kan inte stanna till på onsdag, då måste jag ju packa till Frillesås. Och det kommer inte bli någon liten packning heller! Mina saker kanske tar upp två väskor (minst), jag ska ju ta med nästan hela garderoben och badrummet + massor av andra saker.
   Enligt tidningen ska vädret inte bli så superbra, men hela veckan har det ju varit bättre väder än vad det har stått i tidningen. Så det blir nog bra väder ändå, och jag är ju inte så mesig när det gäller kallt vatten och kall temperatur. Eller det kan ju inte vara hur kallt som helst, men jag fryser inte så lätt. Fast det är jobbigt att bli så himla svettig hela tiden, hehe.
   Ikväll ska vi äta tacos och jag är så hungrig. Det var jättelänge sedan vi åt det och jag börjar känna doften komma ner hit till källaren. Men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så jag fortsätter nog chatta nu. 
   Jag ska bara säga att det nog inte blir någon blogg förrän onsdag eller möjligtvis tisdag. Vi åker ju bort och det finns nog ingen dator där ute. Hoppas ni klarar er ;). 

Fina tyger gillar jag.

Idag tänkte jag faktiskt gå upp ganska tidigt, men som vanligt blev det sent. Eller jag tycker i alla fall det är sent, ungefär tio halv elva. Till och börja med gick jag ut och solade i kanske en halvtimme, sedan kom pappa och sa att jag skulle göra lunch till mamma och mig. Då tänkte jag väl att jag kunde göra det eftersom att mamma gör ju faktiskt mat till mig varje dag.
   Så då kokade jag lite makaroner (otrooligt svårt, haha) och blandade i lite färdiggjord soppa. Fast den funkar utmärkt som sås, det var ju inte direkt ärtsoppa eller så. 
   Men nu kommer jag till den lite mer intressanta delen av dagen. Mamma och jag åkte in till stan, eller först åkte vi in till stan för att mamma skulle hämta och lämna lite grejer här och var. Sedan när hon hade gjort det så åkte vi till Sundbyberg där det finns en bra tygaffär som Puff hade tipsat mig om. När vi kom in där så verkade det först rätt litet, men sedan såg jag att det blev större. Som man kanske redan kan se på bilden så köpte jag tre tyger, en knapp och en tråd. image49
   Det gula tyget med vita prickar är ett strechtyg och det tänkte jag sy en tunika/linne av men små fickor där fram. Till den ska jag ha den gula tråden då. Jag hoppas det inte är för svårt.
   Det blå tyget är lite hårdare och det hade jag tänkt att göra ett par shorts av, med den guldiga knappen. Jag hittade inget bra mönster så jag får sy med min fantasi, hehe.
   Det vita tyget hade jag bara tänkt att ha som extratyg och kanske sy en överdel till ett annat tyg jag har. Alltså jag menar att tillsammans med det andra kan jag sy en klänning. Ungefär som en sån supergullig som Malin har gjort.   
   Bikinin från igår kom föresten från hm, håll musen över bilden så ser du. 

Vill ha bikinin.

Hmbikini.Den här bikinin är bara så himla fin. Eller jag har aldrig kunnat prova den eftersom den typ inte finns i någon affär. I alla fall inte i de affärer som jag har letat i. I och för sig har jag bara letat i Mörby centrum och i Täby centrum men den borde ju finnas i någon av dem i alla fall. Jag skulle bara så gärna vilja ha den, men jag kommer nog inte hinna hitta den innan vi ska åka till Frillesås. Det är lite synd för den är så himla fin.
   Jo, jag måste bara berätta att jag snackar med
[email protected] nu och det är så jävla roligt. Oj, nu blev det en sån där man kan trycka på av adressen, men i alla fall. Man kan vara hur otrevlig som helst, haha. Men jag måste varna er, ni får inte acceptera någon överföring av något för det kan vara virus. Eller han säger att det är det men jag tror inte det är det.
   Nu ska jag fortsätta chatta igen och vara otrevlig mot da.aim, haha. Hoppas ni har det bra hos er för nu har ju de flesta sommarlov. I alla fall jaaag. Jag är så himla glad över att det äntligen är sommarlov. Fast det är inte så fint väder idag, hoppas det blir bättre väder i helgen när jag ska till Puffs landställe.
   Varför har min bild och allt det åkt ner? Det ser ju jättekonstigt ut. Hoppas det blir som vanligt snart igen.

Nu är jag arg.

Ikväll skulle jag egentligen vara med Emelie och Joakim men som vanligt när man ska bestämma något med dem så kan de inte. Eller det är bara Joakim som inte kan, det är han som förstör allt. Vi, eller mest Emelie och jag, hade planerat att vi skulle spela spel och kanske se på någon film. Men sen idag när jag ringde Joakim så sa han att han inte visste någonting om att vi skulle göra något idag och att han skulle klippa sig så det gick tydligen inte.
   Jag blir så himla arg när han jämt säger så! Han sa ju att han kunde för några dagar sedan, han säger att han inte alls har sagt det men det har han! Han sa det kanske inte så himla tydligt och som att han egentligen menade det, men han sa ja när jag frågade honom. Jag lovar att han gjorde det.
   Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag hade ju verkligen ställt in mig på att de skulle komma ikväll. Eller nu för ett tag sedan har jag ju varit i täby med mamma och ätit lunch men vad ska jag göra resten av dagen? Det är nästan aldrig någon inne på msn så jag har ingen att prata med heller.
   Jag får  väl klara mig själv idag och sörja för att de inte kommer. Jag är bara så himla arg på honom.

Times new roman för mig.

Jag blir så himla glad när Mimmi skriver så snälla komentarer till mig. Man sitter liksom och läser dem samtidigt som man ler och blir alldeles fylld med glädje. Taack Mimmi, du är så snäll. Hoppas mina komentarer gör dig lite glad, fast jag skriver mest om tråkiga grejer.
   Det finns så många olika layouter som man kan välja men jag har aldrig fastnat för någon mer än den jag har nu. image49Jag tycker
inte att de andra är fula utan jag gillar den spartanska stilen haha. Men jag gillar när det är vitt och jag tycker stilen jag har är fin. Eller helst skulle jag vilja ha times new roman, men den finns inte på någon layout. Alltid när vi ska göra något arbete i skolan eller så så väljer jag alltid times new roman. De andra tycker jämt jag är trist som väljer den stilen, men jag gillar den verkligen. Den är enkel och fin, där har ni mig i ett nötskal. Haha, nej jag passar nog inte in på den beskrivningen.
   Jag försöker verkligen göra min blogg lite till en modeblogg men det känns som att jag misslyckas totalt. Jag vet typ inget om mode och jag kan ingenting om något heller. Jag lägger mest in bilder på kläder, skor och kändisar jag gillar. 
   Här bredvid har jag lagt in en bild på Izzie från Grey's Anatomy. Alltså det är nästan lite pinsamt att säga att jag faktiskt inte vet vad hon heter i verkligheten. Om det är någon som vet kan den gärna skriva en komentar för jag vill gärna veta.
   Om det är någon som kan tipsa om sidor där man hittar fina bilder på kändisar så blir jag glad. I tidningar brukar det ju jämt finnas så fina bilder på kändisar i superfina kläder som jag gärna skulle vilja ha i min blogg, men jag hittar aldrig de bilderna på internet. Så om någon vet, säg det tack.

Mimmi är min mästare.

Jag känner mig alldeles inspirerad att skriva så bra som Mimmi gör på sin blogg. Hon skriver så levande och hon fångar ens intresse direkt. Jag vill kunna skriva som i en bok men det känns inte riktigt som att jag lyckas med det.
   Nästan varje dag tänker jag att jag ska börja skriva på en egen berättelse eller bok. Men jag orkar aldrig så jag skriver på min blogg istället. Hoppas att andra gillar det lite mer eftersom då kan de ju läsa det jag skrivit.
   Det känns som att jag inte har så mycket bilder, men jag är inte en sån person som tar bilder på allt och alla hela tiden varje dag. Även om jag gärna skulle vilja vara en sån person. Men jag tror en av anledningarna till det är att jag är så himla rädd om mina saker. Vill liksom inte att de ska gå söder eller att någon ska ta dem. Så då kan jag ju inte ta med kameran till skolan.
   En sak som jag har tänkt på att jag jättegärna skulle vilja ha är en bärbar dator. Då kan man ju sitta ute i solen och skriva till exempel. Fast jag tror inte jag skulle få det, jag har ju fått en dator för några år sen. Minns inte när det var.
   Jag har också börjat att tänka på olika saker jag vill ändra i mitt rum. Jag skulle till exempel vilja ha en fondvägg och byta gardiner. De är gräsliga, eller kanske inte så fula. Men jag gillar dem inte så mycket, jag fattar inte hur jag kunde välja dem för typ en år sen.
   Men nu kommer jag in på sådana saker som ingen annan bryr sig om. Alla säger jämt att ens rum är fint, men jag tycker inte mitt är det i alla fall. Hoppas någon skriver en komentar, för det är så himla roligt at läsa dem.


Vill prenumerera på Elle.

Idag är det lördag och man kan äntligen gå upp sent. Som jag har längtat efter det, eller vi har ju helg ofta men den här kändes bara lite extra efterlängtad. 
   Jag har hjälpt pappa med att tvätta båten och idag kommer det bli premiäråket. Den stora frågan är bara om Joakim image46och Emelie
kommer med. Jag hoppas verkligen,
de är så söta och jag vill så gärna träffa dem.
   Jag har kanske inte sagt någonting om varför jag har ett Elleomslag som bild. Det är nämligen så att jag vill så gärna prenumerera på Elle, men jag vet inte om jag får det. Eller jag har ju inte ens frågat än men jag ska. Problemet är att jag prenumererar redan på Frida, Kalle Anka och Kalle Ankas pocket och jag vill inte sluta på någon av dem!
   Om jag ska sluta på någon blir det nog en av Kalle Anka-grejerna. Men jag ska nog fråga mamma snart, för Elle har så himla fina bilder och sånt. Och så har jag blivit inspererad av Ebba att fixa en inspirationstavla.
   Jag har redan börjat samla bilder men behöver fler.
   Imorgon ska jag, Puff och Malin jogga och bada i Edsviken. Det kommer bli jättekul men jag är säker på att de kommer springa skitfort och jag kommer inte orka ett skit.
   Hehe. Men det ska nog gå bra, de väntar förhoppningsvis på mig.

Malins dag idag.

Idag är det Malins dag, eller den är ju snart slut.
Jag har tänkt efter och ärligt talat så sa jag aldrig grattis till Malin. Jag tror bara att jag tänkte det. Jag hoppas inte att det gjorde något, för jag VET ju att det är hennes dag idag. 
Jag hade till och med fixat en sån där plingelinggrej på mobilen som säger att "idag fyller Malin fjorton år". 
Haha, idag blev ju Malin fjortis. Har inte tänkt på det. 
Asså ikväll går det typ ingenting bra på tv och jag vet inte vad jag ska göra. Fast jag är i alla fall glad för en sak. Jag har köpt en avslutningsklänning idag. Den var vit och det som jag tycker var bäst med den var att man såg så brun ut i den!
Hah.
Jag är värsta avis på Mimmi och hennes blogg. Hur kan hennes bli så fin och hur kan hon skriva så bra? Jag förstår mig inte på det, men mimmi är ju som hon är. Hihi.


Imorgon är det Malins dag.

Jag vet inte riktigt om det har hänt något speciellt i dag faktiskt. Jag har varit i skolan och haft några lektioner där vi typ inte har gjort något alls nästan. Ända sedan vi såg filmen på bilden har jag gått runt och sjungit på låten killing me softly. Jag tycker inte alls den är bra men jag kan inte sluta.
Vi slutade otroligt tidigt så jag hann sola i typ två och en halv timma i rad. Eller jag låg ju inte och stekte så länge utan jag solade typ tio minuter sedan gick jag in tio minuter och sedan ut tio minuter och så höll jag på så i typ två och en halv timma. Det var nästan föör varmt, jag blev alldeles svettig efteråt så jag duschade. Och sedan tog jag ett fotbad och målade tånaglarna med ett ljusrosa nagellack. Det blev fint tycker jag.
Imorgon ska vi ha idrottsdag eller vad man nu ska kalla det. Det är ju bara två och en halv timma långt. Men jag orkar inte och det kommer vara skitvarmt så jag kommer svettas som en åsna.
Men imorgon fyller Malin år! Grattis i förskott älskling!

Chloe Savigny i rosa klänning, tack.

Chloe Savigny.
Jag ville helst hitta en blid på Chloe när hon hade en rosa klänning. Jag har den bilden utklippt från en tidning och den är bara så söt. 
Men jag hittade inte den så jag tog den istället, den är också söt tycker jag.

Jag har ändrat lite med den här bilden.

Mary och Ash.

Solen steker otroligt idag.

Igår redovisade jag och det gick bra! Jag kände att jag blev skitvarm i ansiktet men Ebba sa att jag inte blev så tomatig. Hehe, jag menar röd i ansiktet alltså. Men asså läraren tog tid på hur lång redovisningen var och hon sa att den bara var typ tre minuter och 48 sekunder eller vad det nu var exakt. Eller det var inte läraren som sa det utan det var Malin och Sofia som sa att hon hade sagt det till dem. Men jag tycker det verkar lite konstigt för när jag tog tid på mig hemma när jag läste precis lika snabbt och mycket så tog det ungefär fem minuter och 20 sekunder.
Jag kan väl inte ha läst såå himla fort heller?
Igår var vi på tre studentskivor på kvällen, två timmar på varje! Suuck, jag som ville vara hemma, kolla på tv och ta det lugnt. Men icke! Mamma tvingade mig att följa med. Det var någon vuxen på en skiva som sa att hon tyckte jag var modig som följde med. Jag tänkte att jag hade ju blivit tvingad, det var ju inte frivilligt, men jag sa det aldrig för då hade mamma väl slagit ner mig efter att vi hade gått. Hehe, kanske inte slagit ner mig men skällt ut mig i alla fall. Men eftersom jag inte sa något om det så hände inget.
Idag har jag inte gjort så särskilt mycket. Jag har bara sorterat alla typ fyrahundra kalletidningar och pocketar och solat en timme på eftermiddagen. Det är bara så varmt ute, när jag solade typ klockan halv fyra så var det fortfarande 27 grader ute!
Det måste väl vara västhuseffekten eller?

Imorgon kommer jag bli en tomat.

Idag solade jag på eftermiddagen och som vanligt blev det noll skillnad. Jag blir så avundsjuk på de som solar en gång, bränner sig lite och sedan dagen efter är skitbruna! Jag vill också vara så. Jag är jämt vit som en liten mus och jag blir aldrig brun. Eller jo, när man är utomlands blir man ju brun. Men aldrig i Sverige i alla fall.
Usch, jag är skitnervös för imorgon när jag ska redovisa. Jag blir jääämt tomatfejs och så stammar jag och glömmer bort allt jag ska säga. Förut när jag tränade själv blev det jättebra men idag när jag tränade inför Ebba, Malin, Sofia och Gösta gick det skit. Alla såg helt uttråkade ut och jag blev röd som vanligt... Jag glömde bort vissa delar och hackade liksom.
Jag hoppas verkligen att detta försvinner med åldern för jag står snart inte ut längre! 

Igår är en kväll att minnas.

Igår hade jag bara så himla roligt. Det var Bastis studentskiva och det var massa där. De första typ fyra timmarna var jag med kussarna Julia och Sandra, det var jätteroligt och vi var lite barnsliga. Eller mest Julle och jag, vi höll på att leka med en ballong. Det är bara så himla kul att vara barnslig ibland! En stund innan de skulle åka hem satt vi vid bordet där alla Joakims och Bastis vänner satt, och Emelie såklart. Och då såg jag att Jakob, Adams storebrorsa satt där med! Först ville jag inte säga något om att hans lillebror går i min klass utan jag viskade bara lite till Sandra.
Sedan när klockan var typ tio och Sandra och Julia hade gått hem så började killarna bli lite fulla och flummiga, jag var själv lite sån men det berodde på att jag började bli trött. Eller inte trött så jag somnade utan bara flummig för att det började bli sent. Och då började jag snacka med dem och jag berättade för Adams storebror att han gick i min klass och så. Det var askul, för han sa att jag inte fick berätta för Adam att han hade blivit så full. Han började nästan ragga på mig, men när jag sa att jag var tretton bara så slutade han. Eller han frågade hur gammal jag var och jag sa tretton.
Sedan när vi skulle gå hem, eller jag skulle hem och de andra skulle till bussen. Det var också jättekul, alla var lite knäppa och pratade om saker de egentligen inte skulle pratat om när jag var där om de inte var fulla. Eller asså de var inte skitfulla men flummiga och tänkte liksom inte på vad de sa. Jakob sa till Joakim, ska du inte hoppa i säng med din fru? Jag tyckte det var lite kul, han var bara så jävla rolig Jakob. Han var jättetrevlig även om han var helt flummig. Och han såg precis ut som Adam förutom att han hade sitt riktiga hår då.
När vi var hemma sa Joakim Andersson, om jag var tio år äldre skulle jag passa för dig. Det var lite kul tyckte jag, men det var liksom ingen annan som uppmärksammade det. Fast jag blev rätt glad ändå, jag har ju aldrig haft nån...
Jag vet egentligen inte varför jag säger det här, men jag längtar verkligen till nästa gång det här kommer hända. När jag kommer få vara med dem igen och allting kommer bli som igår, för vi hade bara så jävla kuul!