Samma kändis men fortfarande lika söt.

Tisdale.

Saandra!

Ååh, vad jag är glad. Eller i alla fall över en sak. På lördag ska sandra komma hit och hon ska sova över. Vi ska se på Mr Beans semester på lördagseftermiddagen också. Den verkar vara så kul, haha. Det är alltid så roligt när Sandra kommer, jag blir såå glad av henne. Längtar skitmycket.
Fast imorgon kommer något "hemskt" att hända. Vi ska ha konditionstest i skolan. På gympan asså. Och jag kommer att vara sämst. Jag lovar. Jag blir typ helt anfådd av att springa fram och tillbaka i salen EN gång. Medan de andra ser ut precis som vanligt och inte ens blev varma. Jag hatar att jag har så dålig kondition. Jag tränar ju på friskis och så, men jag blir fortfarande lika anfådd och svettig när jag springer och gympar. Jag fattar inte hur det kan vara så.
Men jag får väl göra mitt bästa och hoppas att jag inte är sämst av alla i alla fall.

Vilket fint halsband!

Tisdale.

Underbar sol.

Idag hade jag på mig min väst! Det var ju lite kallt på morgonen, men jag klarade mig. Och sedan på eftermiddagen var det varmt i den. Det är så jobbigt när temperaturen ändrar helatiden på våren. Man kan liksom inte ha på sig samma kläder utan man måste ta på sig allt och sedan av sig allt igen. Eller inte allt då, men mycket.
Fast jag älskar att det har kommit sol. Men jag som är en blekfis ser ju helt konstig ut när jag är ute. Mina armar är de fulaste jag någonsin har sett. Vita och med massa märken och plippar, som jag kallar dem. Det är bara så fuult. Hoppas att inte alla andra tänker så mycket på det.
Idag när jag ahde piano så var det ljust helatiden. Det känns så konstigt, det brukar ju vara mörkt när jag är färdig. Ungefär vid sju, men nu är det fortfarande jätteljust. Eller nu, när jag skriver det här alltså, så börjar det bli lite mörkt.
Ikväll ska jag se på Grey's Anatomy! Wihoo, det är mitt favoritprogram just nu. Fast problemet är att jag ska duscha och se på tv till tio ikväll. Och vi börjar tio över åtta imorgon. Men jag får väl vara lite trött imorgon. Vem bryr sig, man kan ju inte missa Grey's Anatomy liksom.

Winslet - så söt.

Winslet.

Det är så ljust ute.

Oj, det var nog ett tag sen jag skrev senast. Men det är bara för att jag knappt har någon tid över längre. Eller jag vet ju vad det beror på, att jag ser på tv så himla länge på eftermiddagarna. Men nu har jag slutat med det, så nu kommer jag förhoppningsvis hinna att skriva nästan varje dag. Nu när det har blivit vår kan man ju inte sitta inne och kolla på tv hela dagarna. Visst, jag måste sitta vid datorn för att skriva detta, men det är ju lite bättra i alla fall. För på datorn kan man ju kolla på ss och så också.
Idag var musik och drama-gruppen på en musikal på eftermiddagen. Vi missade tre lektioner! Asså det var ett glatt skrik, hehe. Den verkade väl ganska bra i början men efter ett tag var den jättelångtråkig. Jag gäspade typ tjugo gånger. Och sen när det var paus så gick typ alla hem. Undrar hur många det var som satt kvar av publiken efter pausen. Det var säkert en fjärdedel som hade gått.
Det känns jättekonstigt att vara klar med alla läxor och allt så här tidigt på kvällen. Eller jag ska upp och klippa ut en artikel, sen ska jag nog gå och läsa lite eller något kul.

Barton.

Barton.

Nya jeans, men ingen jacka.

Nu var det ju ett tag sedan jag skrev något men jag har bara inte haft tid. Det har typ vart fullt upp hela tiden. Kanske inte riktigt då, men jag har liksom aldrig orkat. Men nu orkar jag i alla fall.
Idag har mamma och jag vart inne i stan och shoppat lite. Vi shoppade inte så mycket, men vi hittade i alla fall ett par jeans till mig. Och ett par svarta strumpbyxor. Alltid när jag ska kolla på jenas så hittar jag aldrig något och då blir jag så jäkla arg, men nu hittade jag ett par. Inte av det märket som jag hade tänkt mig, men de var fina i alla fall. Men den mesta tiden letade jag efter en vårjacka, men det verkar helt omöjligt. Jag har letat i hela jävla stan, typ, men det finns ingen som jag tycker är snygg. Alla är bara konstiga, och jag fattar inte hur alla andra kan ha på sig så snygga! Jag frågar liksom vart de har köpt den och så säger de typ H&M och så kollar jag där men så finns det bara fula.
Det känns helt enkelt hopplöst. 
Fast jag är superglad för jeansen, de ska jag använda på måndag! Och jag ska prova med den svarta klänningen som jag fick av Sofia och Malin till.  Vi får väl se hur det blir.

Hur kan hon ha så fin hy?

Olsen.

Var är våren?!

Jag blir så himla arg. Jag som hade hoppats på att det skulle bli fint väder den här veckan, inte nån himla snö heller! Jag trodde att våren hade kommit nu, men tydligen inte, det snöar ju ute nu. Nu kan man ju knappt ha på sig sina ballerinaskor längre. Fast det är en sak som är bra, och det är att jag inte behöver ha bråtom med att köpa en vårjacka. För nu kan man ju ändå inte ha en vårjacka på sig, det är ju lite kallt.
Idag var jag i mörby centrum efter skolan för att köpa en ny foundation och en kalender. Några kalendrar fanns det ju inte så det var bara att glömma. Men jag hittade den foundationen som jag letade efter och jag köpte självklart den ljusaste. När jag kom hem och provade den så tyckte jag att den var jättebra och så, men efter typ fem minuter var min hud fet igen! Jag fattar inte hur alla andra kan vara så himla fina hela tiden men inte jag. Det funkar ju inte. Jag ska prova den imorgon men jag kommer bli ful på typ tre minuter bara.
Den luktar gott i alla fall, om det nu var något plus.

Holland.

Holland.


Tågräls.

Nu har jag tandställning. Och kommer att ha det i några, antagligen två, år framöver. Jag trodde att jag skulle ha skitont och typ inte kunna prata, men det känns nästan ingenting. Fast den är ju inte särskilt fin direkt. Det är som att ha en tågräls på tänderna, som pappa alltid säger.
På måndag i skolan kommer alla säkert vilja titta och fråga om det gör ont och hur det är och blablabla. Vissa kanske tycker det är kul, men jag tycker mest det är jobbigt. Och sedan kommer ju säkert alla lärare och andra säga, eller i alla fall tänka, "åh, du har fått tandställning". Fast det känns skönt att inte vara den enda som har tandställning i klassen i alla fall. Gösta har ju det också.
Men det är en sak som jag tycker är lite konstig. Det är ju ganska många som jag inte tycker har så fina tänder, jag ska väl inte nämna några namn direkt, som inte ska få tandställning. För liksom det är ju inte så kul att ha lite snea tänder och så när man är vuxen. Visst, jag kommer ju inte få perfekta tänder men lite finare i alla fall. 
Fast det kommer ju ta lite tid som sagt.
Men jag hoppas att det kommer att gå bra och att alla inte kommer skratta ut mig på måndag. Fast det kommer de väl inte göra heller.
Jag är i alla fall väldigt glad över min tågräls. 

Olsen.

Olsen.
Detta är då MK som man kanske ser. Hon är som vanligt skitsöt och perfekt sminkad.
Jag måste bara säga att hennes örhängen var väldigt fina, säkert skitdyra också. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga för att allt på henne är ju perfekt. Hon är skitsöt.

Kommer alltid minnas skällde.

Den här dagen har varit den absolut värsta dagen på hela veckan, hitills i alla fall. Eller hela dagen har varit bra förutom svenskaprovet och typ resten av dagen. Jag skrev fel på ett skitenkelt ord, skällde, jag skrev skall! Hur jäkla korkad kunde jag vara egentligen?! Jag trodde jag var smart för det lät inte som om skällde var rätt. Men som vanligt tänker jag för mycket och gör fel. Nu kommer jag säkert få jättedåligt. Skit asså. Och det som gör det ännu värre är att alla, och då menar jag verkligen alla, skrev rätt på den. Men jag trodde verkligen att jag hade rätt. Tills jag kom hem till mamma som skrattade när jag sa vad jag hade skrivit.
Usch, vad jag känner mig dum.
Och korkad.
Malin kommer säkert skratta när hon får se vad jag har skrivit. "Skall, vem kan vara så dum att hon skriver skall?". Okej, hon kommer inte säga så då, men jag känner mig så dum ändå.
Jag kan bara säga att ett verb som jag kommer kunna resten av livet är att skälla.
Skäller skällde skällt.

Aguilera.

Aguilera.
Här har vi Christina Aguilera. Jag hoppas att jag har stavat hennes namn rätt. Hon är bara så himla söt. Jag älskar hennes hår, och allt. Det finns liksom inte en enda sak som är fult på henne.
Tröjan är föresten skitsöt.

Störande lärare.

Idag fick vi tillbaka vårt matteprov. Eller asså jag visste ju vad jag hade fått innan men jag visste inte vad jag hade fått fel på. Men nu vet jag, och jag tycker det var ett så jävla töntigt fel! Det stod att man skulle skriva vilka vinklar en triangel kunde ha och en av dem skulle vara trubbig. Och då ritade jag upp en triangel. Och så fick jag 0,5 fel bara för att jag inte hade skrivit vilken av vinklarna som var trubbig! Snälla nån, det kan väl en tvååring?
Jag vet, jag fick bara 0,5 fel på hela provet. Men jag stör mig så jäkla mycket på honom. Visst, det är väl inte hans fel. Men just nu så hatar jag honom. Fast det kommer nog att gå över om ett tag, hoppas jag.
Nog snackat om provet. Idag så började jag sent. Men när vi (Malin, Klara och jag) gick till hemkunskapen sa Torgny att vi inte hade något idag. Det kunde han väl sagt innan liksom? Jag kunde ha sovit i en och en halv timme längre då. Gud, vad jag stör mig på alla lärare ibland.
De är så jobbiga.

Berggrund.

Berggrund.
När jag sa till Ebba att jag skulle lägga in den här bilden på min blogg så sa hon att hon trodde att jag skulle skriva att det här är min kompis som är osmart. Men jag fattar bara inte, hon är ju skitsnygg och söt. Och smart för den delen.
Den här bilden är bara såå fin, läpparna ser så himla goda ut. Hihi. Det enda jag inte fattar är vad h:et står för.
Och jag måste bara säga en sak, Ebba ser ut som en kändis på den här bilden. Om jag inte visste vem hon var skulle jag tro att hon var någon kändis eller så.

För sen igen.

Idag har jag bara varit i skolan. Eller jag har ju varit hos tandläkaren på eftermiddagen, men det var ju inget speciellt direkt.
Idag på morgonen så kom Cecilia, musikläraren, sent igen! Visst, det är ju skönt att slippa musik. Men asså det är nästan lite jobbigt när hon jämt (det har hänt två gånger) kommer för sent så att vi missar en massa.
Nu sitter jag och chattar med Em, Puffi och Malin. Och jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. Det kanske är lite konstigt att jag skriver att jag inte vet vad jag ska skriva men jag försöker bara fylla ut lite. Jag ska nog ta och lägga in en bild istället. Jag vet ju inte vad jag ska säga.

Knightley.

Knightley.
Den här bilden är kanske lite stor, men den är jättefin verkligen. Det är Keira Knightley som ni kanske ser. Hon är skitsöt på den här bilden, som hon alltid är. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.
Hon är jättesnygg på den här bilden i alla fall.

Sminkfejs, nej tack.

Jag har tänkt på en sak idag. Alla i min ålder, eller som går i typ sjuan då, är jämt så himla utseendefixerade. Visst, jag är väl också det, men inte riktigt lika mycket känns det som. De är alltid skitsminkade, vilket jag inte tycker är så fint, och håller jämt på med håret. De måste jämt gå in på toan och kolla sig i spegeln och lägga på mer smink. Det är väl inget fel på smink, men för mycket är inte fint. Och absolut inte när man är skitbrun i ansiktet så att man ser helt overklig ut. Såna som gör så brukar jag alltid kalla sminkfejs, hehe.
Men något som är ännu värre är att alla som är så är skitpopulära. Jag hatar det. Det känns som att ingen vet vem jag är och ingen bryr sig om mig bara för att jag inte jämt är ett sminkfejs. Eller mina gamla kompisar bryr sig väl om mig, hoppas jag i alla fall.
Så det jag vill ha sagt med det här är att jag tycker inte om såna som är sminkfejs och jag tycker att man ska se ut så som man faktiskt gör. Fast det är klart att man får sminka sig! Det är ju skitkul.
Idag har jag varit på KTH på öppet hus och kollat lite hur det ser ut där min storebror Joakim går.   

Olsens.

Olsens.
Jag hoppas att ni ser vilka det här är. Om ni inte ser det kan jag berätta att det är Ashley och Mary-Kate Olsen. Okej, ni kunde säkert se att det var dem om ni kollade på övertexten.
Om ni undrar varför den är så konstig så är det för att jag har lekt lite med mitt fotoprogram. Fast jag tycker att den blev jättehäftig, hehe.

Fest igår.

Igår hade Ebba och jag vår fest. Det var verkligen jätteroligt att få träffa alla igen. Vi hade jätteroligt och jag är jättenöjd med mina presenter. Jag orkar inte rabbla upp alla presenter som jag fick men jag kan säga att de var fina i alla fall.
Idag har jag vart i täby centrum och shoppat lite. Jag använde upp mitt presentkort på GinaTricot som jag fick av Petra. Jag köpte en grå tröja/klänning, jag vet inte riktigt vad man ska kalla den. Sedan var jag inne på Zara för att jag tänkte byta den svarta klänningen som jag fick av Malin och Sofia till en mindre storlek. Men den fanns inte i mindre storlek... Jag får kolla nästa vecka. För den var verkligen ursöt! Men lite för stor, eller jag kan ha den, fast då är den lite stor.
Ikväll är det melodifestivalen, det är ett så långt ord att skriva. Jag hoppas att Sebastian vinner, men det gör typ ingen annan. Jag tycker att hans låt var den bästa.
Jag älskar lördagskvällar. Det är så mysigt att äta middag med brasa och att titta på tv tillsammans med mamma och pappa.
 Föresten, jag har på klänningen som jag köpte idag, den är jättesöt.

Knowles.

Knowles.
Jag vet att jag redan har haft en bild på Beyoncé, men den här är mycket finare än den förra. Och nu är det så att jag har skaffat mig ett fotoprogram som gör att jag kan ändra alla bilder till jpg så att det går att ha dem på bloggen. Om du fattade vad jag menade med det...
Den här bilden är i alla fall skitfin tycker jag.

Latte.

Nyss så ringde Issa och undrade om Latte kunde komma på Ebbas och min fest. Jag vet ju att det går men jag vill bara fråga Ebba först. Det känns liksom konstigt att säga att Latte kanske får komma. För det får hon ju. Gud, vad jag saknar henne. Det var så länge sedan jag såg henne. Det ska bli skitkul att träffa henne, jag längtar.
Nu kanske jag ska prata om något annat så att inte allt blir om samma sak. Fast idag har jag inte gjort något speciellt, typ haft biologiprov. Men det var skitenkelt. Jag tror faktiskt att jag kommer på alla rätt, jag tror verkligen det. Fast man får ju jämt något fel, det är så jobbigt.
Ikväll skulle jag gå till Ebba och planera inför festen. Men hon är typ ute på något jobb, modelljobb antar jag, så jag vet inte om det blir något av det. Det är ju inte Ebbas fel, men då får vi planera på typ torsdag. För jag kan inte imorgon. Eller jag kan, men då hinner jag typ inte ens äta middag. Eller det är så klart jag kan, men det blir lite stressigt.
Nu känns det som det här inlägget bara blir konstigt och handlar om massa konstiga saker så jag slutar skriva nu.

Bibb.

Bibb.
Den här tjejen är med i ett program som heter "Jordan, rättsläkare" som jag brukar se på. Leslie Bibb heter hon. Jag tycker hon är jättesnygg (som jag då tycker om alla) och söt. Jag tycker jättemycket om hennes frisyr, fast den skulle nog inte passa på mig. Som alla frisyrer, jag kan inte ha någon frisyr typ. Eller det kanske beror på att jag aldrig vågar prova.

Måndag.

Första skoldagen efter lovet. Tja, den var väl rätt okej ändå. Vi började med sammarbetsövningar eller vad man ska kalla det. Alla tycker att det är tråkigt, eller inte alla men många, men jag tycker det är superroligt. Jag förstår inte hur man kan tycka att det är tråkigt. Fast, alla är ju olika så.
Sedan på eftermiddagen var jag hemma hos Ebba och planerade inför vår fest, vi ska ha den på fredag! Det är helt otroligt att den blev av, vi har typ skjutit fram den helatiden. Jag längtar redan, det ska blir skitkul. Den ska vara typ fem timmar lång. Det låter lite långt, men jag tror att tiden kommer att gå jättesnabbt när man har kul. Som jag hoppas att vi kommer att ha.
Imorgon börjar jag tio över åtta, suck. Jag hatar verkligen att gå upp så tidigt. Det är så svårt att komma upp ur sängen tycker jag. Även om jag lägger mig jättetidigt, tycker jag, så orkar jag inte gå upp.
Nu ska jag fortsätta spela röj med Puffan som jag har gjort sammtidigt som jag skrev det här. Hoppas ni har haft en bra första-skoldag-efter-lovet. 


Hudson.

Hudson.
Det verkar som att alla som jag tycker är söta heter Kate. Här är Kate Hudson. Jag såg filmen "Helens små underverk" igår som hon är med i, så det var därför jag valde att ha en bild på henne. Jag tycker hon är supersöt och jag älskar hennes näsa. Håret är också jättesött, jag älskar när det är lite vågigt/lockigt.

Bosworth.

Bosworth.
Kate Bosworth. För de som inte vet kan jag berätta att Kate har olika färger på ögonen. Fast det kanske inte är någon nyhet. Jag kan bara säga att jag tycker att den här bilden är ursöt och att jag älskar sminkningen runt ögonen.

Sara är visst populär.

Idag på morgonen ringde jag Sara för att jag ville göra något med henne. Men när jag ringde så var det upptaget, så jag väntade lite. Och sedan när jag ringde igen sa Sara att det var en kompis som hade ringt henne och som hon skulle göra nåt med när det var upptaget för mig. Jag blev så himla arg! Eller kanske inte så jättearg, men lite. Jag kunde ha ringt typ fem minuter tidigare och då hade jag kunnat vara med Sara nu liksom. Suck... Så istället fick jag vara själv hemma, utan någon kompis. Eller mamma, pappa och Basti är ju hemma men.
Jag har inte gjort så supermycket idag, bakat semelbullar som blev jättegoda och typ chattat och städat lite i mitt rum. Men jag har tänkt på en sak, min blogg har blivit lite konstig. All text har flyttats åt vänster och så är det helt vitt längst till höger. Jag tycker det ser jättekonstigt ut och jag kan bara säga att det inte är jag som har gjort det. Men vad spelar det för roll egentligen? Det är väl ändå vad jag skriver som är viktigt.  
Jag måste bara säga tack till alla kommentarer, det är så himla kul att läsa dem.

Spa i Sälen.

Nu är jag hemma igen. Jag har varit i Sälen i fyra dagar, det var skitkul. Jag åkte skidor på dagarna och åt goda middagar på kvällarna. Så det är därför jag inte har skrivit på ett tag.
Igår och idag har jag typ plockat mina ögonbryn en massa. De är jättefina nu tycker jag. Man ser säkert ingen skillnad, men jag gör det i alla fall.
Jag måste bara berätta om när mamma och jag var på spa igår. Vi gick på spa i en och en halv timme precis innan vi skulle åka hem igen. Först fick man ligga i ett skönt bad i typ fyrtio minuter och sedan fick man massa ansiktsbehandlingar. Typ rengöring, mask, huvud- och handmassage och massor av andra saker. Och badkaret låg precis vid ett fönster som var mot skidbacken, eller en av skidbackarna. Man trodde att de som var utanför kunde se in men det var typ som en spegel på utsidan och som glas på insidan. Det kändes lite konstigt, där inne låg man liksom utan kläder precis vid ett fönster och ingen kollade in, hehe.
Nä, nu ska jag kolla om Emelie och Joakim har skrivit något på sin blogg.
Jo, om det är någon som har något tips på vilken kändis jag kan ha en bild på så är det bara att säga till.