Snart kommer de till min garderob.

Shortsen.
Äntligen har jag beställt dem! De kommer i nästa vecka och jag kan knappt hålla mig från att få prova dem. Jag hoppas verkligen att de kommer sitta bra.

Redovisningsfobi.

Nu för bara några minuter sedan satt jag och övade på min redovisning i svenska som jag ska ha nästa vecka på tisdag. Och när jag pratar för mig själv hemma blir det jättebra och jag kan nästan allt utantill, men alltid när jag ska redovisa för klassen blir det helt fel. Jag stammar på vissa ord och kommer jämt av mig, och sedan det värsta! Jag blir jämt tomatfejs! Asså det är många som säger att de också blir det och då brukar jag kolla på det när de redovisar och de blir inte alls röda! De ser helt vanliga ut. Medan jag som blir helt kokhet i ansiktet är säker på att jag ser ut som en tomat i ansiktet.
Jag fattar inte att jag kan tycka det är så läskigt. Jag vet ju att alla jag berättar för är snälla och ingen tycker jag är dålig (hoppas jag). Så jag förstår inte varför det jämt blir så. Jag vill ju verkligen få till det någon gång, få göra en sån där jättebra redovisning! Det blir ju jämt så himla bra hemma, och sedan när jag ska göra det för klassen så blir det bara såå fel. Malin tror säkert att jag inte kan redovisa men jag kan ju det jättebra hemma.
Jag hoppas verkligen att jag kommer lyckas på tisdag, för jag har verkligen tränat på den här redovisningen nu och jag vill inte skita till den!

Jag är så stolt över mig själv.

Idag har det väl hänt en del grejer, men jag tänkte bara berätta om i lördags. Då var ju jag, Sofia, Malin, Saga och Petra på Gröna Lund! Det var bara såå kul. Eller vi hann typ bara åka åtta attraktioner, men de var i alla fall roliga. Och jag är supernöjd över att jag vågade åka BÅDE Fritt fall och Extreme. Fritt fall var superläskig (fast jag åker den gärna igen), Petra sa att jag skrek så högt att hon fick ont i öronen! Men det går ju inte att inte skrika, vi föll ju typ åttio meter! Men det var jättefin utsikt längst upp. Synd bara att man satt där och var rädd för att man skulle åka ner igen snart efter. Efter så köpte jag ingen bild för jag ville helt enkelt inte, eller jag tänkte om jag skulle säga det till någon tror jag att de skulle tro på mig utan att jag behöver visa en bild.
Extreme däremot var skitkul! Eller den var ju lite läskig men jag åker den gärna igen. Den var bara sååå rolig, det var jättekul att åka runt uppochner och snurra och så.
Sedan åkte vi ju såklart den nya Kvasten, men den var inte så jätterolig. Eller det var ju jättekul att man hängde under rälsen när man åkte men, den var rätt seg och väldigt kort. Den lutade typ ingenting heller. Och så var det skitlång kö! Men den var i alla fall okej.

 

En Ebba är allt man behöver.

Idag blev jag bara såå avundsjuk. Eller inte avundsjuk då, men jag fattar inte hur Ebba kan vara så snygg i allt! Hon passar i alla kläder och till och med i glasögon! Jag som alltid har tyckt att glasögon inte är så jättesnyggt och så kommer hon där och ser ut som en heting i sina! Jag fattar verkligen inte hur hon kan se så bra ut i allt. Jag är liksom bara snygg i vissa grejer men hon kan ha vad som helst och ändå är hon lika snygg.
Hon är så lyxig. Och söt. Och snygg.
Och jag gillar henne precis som hon är! Min superheta, snygga, coola, snälla och bästa EBBA!

En händelserik helg.

Den här helgen har varit ganska händelserik. Och jag vet att den inte bara har varit det för mig. Ebba har varit på Rhodos och är säkert skitbrun nu, hon är nog på väg hem snart. Eller om några timmar i alla fall. Och Klara har fått tandställning, eller hon sa i alla fall att hon skulle få det i fredags så jag undrar hur det har gått för henne. Jag tycker inte det var så farligt så det går väl bra för henne med.
Men framför allt för mig har det hänt massor. Jag har varit på farmors begravning i Varberg och typ halva torsdagen gick åt att åka bil dit. Det var ju i och för sig skitkul när man har två roliga storebröder som är snälla och vi köra lite lekar med mig. Begravningen var jättefin och som pricken över i var det soligt och nästan inga moln ute.
Sedan på fredag eftermiddag åkte vi hem i fem timmar igen och typ halv tolv när vi kom hem så skulle jag duscha för att ha rent hår till bröllopet dagen efter.
Bröllopet i Vallentuna var också roligt, vi träffade kusinerna och åt god mat. Hela familjen hade gjort en egen tårta som var jättefin, och jättegod!
Imorgon är det skola igen och jag ska nog ha på mig klänningen jag hade på bröllopet.

Två ursöta linnen.

Hmlinnen.
Båda de här linnena är bara så fina. Det svarta linnet har Puff ett likadant, fast hennes har små armar och är gult. Jag funderar över att köpa dem, båda är så fina och jag skulle verkligen behöva ett svart linne och det vita skulle jag inte klara mig utan. Det är så himla gulligt med stora prickar!
Jag tror jag ska beställa snart, och det är nog bäst att göra det över internet. Jag skickade in en beställning med brev för typ två månader sedan och det har inte kommit tillbaka något brev, så det kom nog aldrig fram.

Mascaran är flickans bästa vän.

Mascara.

Den här bilden är bara så fin. Den ser så himla verklig ut, förutom att man egentligen har ögonfransar ända ut i ögonspetsen eller vad det nu heter. Men den är jättefin ändå. Jag hittade den i alla fall på en sida som heter deviantart.com. Där brukar jag hitta många fina bilder och jag har inte velat säga adressen till många men nu har jag insett att varför hålla alltför sig själv och aldrig vara lite generös?
Jag ska i alla fall försöka vara lite mer generös, men det är så himla svårt. Man vill ju ha allt själv och aldrig ge bort något till någon annan.

Det blev lite kort idag.

Idag har jag köpt en svart kofta på H&M. Den var ju fin, men den innehöll inte en enda procent bomull! Det är inte så konstigt att kläderna är så billiga, hihi. Och bara för att jag ville ha den lite stor så fick jag köpa den i storlek 40. Men jag var lite desperat så jag tog den, jag ska ju ha den på fredag och jag hinner inte åka till stan eller nåt.
Men jag orkar inte skriva så mycket idag för jag ska snart gå och måla mina naglar. Jo, det går typ inget bra på tv ikväll, jag vet inte vad jag ska göra. Kanske gå och lägga mig tidigare, läsa eller göra lite skönhetsgrejer. Fast jag tog ju i och för sig ett fotbad igår...

Supergullig ginaklänning.

Kl?nning.
Den här klänningen är så himla söt, men jag har provat den och den sitter inte så bra på mig. Jag passar inte i färgen heller, även om färgen är jättefin. Men bara så ni vet kostar den 199kr och kommer från GinaTricot.

Gilla hm.se

Idag har jag och mamma varit på IKEA. Det var ganska kul, och jag köpte galgar (stavas det med j eller g? :S) och tyg som jag ska sy en klänning av. Eller jag ska i alla fall försöka sy en klänning av det. Nu när jag har satt upp symaskinen och den funkar så är det ju bara att sätta igång. Fast jag tror jag tar det nästa helg.
Nu, eller för någon minut sen, satt jag och kollade in lite snygga grejer på hm.se. Jag hittade fem fina grejer som jag har lagt i min shoppingbag så att de sparas. Men jag är inte helt säker på om jag kommer få dem av mamma. Det var två shorts och tre tröjor/linnen. Det som är bra med hm.se är att det mesta man vill ha finns i ens storlek. Ja, förutom den där svarta koftan som jag ville ha då. För ofta när man kollar i affären så finns det aldrig något som passar, allt är bara för stort.
Jo, nu den här veckan måste jag hitta en svart kofta. Men det som är bra att om jag inte hittar någon så vet jag att det alltid finns en bra kofta som jag kan köpa. Det enda som gör att jag inte köper den är att den kostar 349kr. Men jag får leta på och om jag inte hittar någon så får mamma kosta på mig den dyra koftan.

Nu blir jag så irriterad.

Kl?der.
Den svarta koftan tycker jag är så himla fin och den skulle passa perfekt att ha på farmors begravning. Då ska man ju ha svarta kläder. Men det enda problemet är att den inte finns inne på lagret just nu! Aaargh, jag blir så arg. Och nu är det ju bara två dagar kvar, sen är det inte 25% längre. Men jag ska gå in imorgon och kolla om den finns då, annars får jag väl vänta lite och betala fullt pris för den. Oj, nu kom jag på ett annat problem, jag kommer inte hinna få den levererad innan begravningen ska vara.
Och så var det shortsen. Jag tänkte bara fråga om det är någon som tycker de är fina. Jag tycker de är rätt fina men jag vill veta vad andra tycker.
Föresten så kostar båda plaggen 149kr och kommer från H&M.

Musballerina.

Ballerina.
Den här ballerinaskon är bara så söt. Jag har letat efter svarta musballerina länge men inte hittat några, eller jag hittade den här bilden på google bara. Jag vet inte varifrån den kommer. Men jag ska verkligen hitta ett par såna här.
Jo, kul att någon skriver komentarer. Tack Pepan :D.

Vill ha!

Tunika.
Den här tunikan är bara så himla fin, synd bara att den är så dyr.
249 kronor från H&M. Men jag ska skaffa mig en, på ett sätt eller ett annat.

Symaskin nästa.

Idag är jag glad. Mamma och jag har hittat en symaskin för tvåtusen åttahundra och vi ska åka och köpa den nån gång i veckan, jag hoppas på tisdag. Eller vi hittade den egentligen igår, men då orkade jag inte skriva nåt här. Det känns inte som att nån läser det längre, men jag fortsätter skriva ändå. Jag ska försöka göra min blogg till en lite mer modeblogg, men jag hittar aldrig bilder på de kläder, väskor och skor jag vill ha.
Och sen är det ju knappt nån som känner till min blogg. Förutom mina kompisar, men det är ju mest Ebba som läser. Men det är jag ju glad för i alla fall.
Jo, om jag fortsätter på det där med symaskinen. Den dag vi köper själva symaskinen ska vi väl också åka nånstans där jag kan köpa lite fina bomullstyger. Jag har nämligen bestämt mig för att börja sy mina egna kläder. Eller jag orkar nog inte sy jättemycket, men en klänning eller två. Jag fick idén från Malin, så jag hoppas att det inte gör nåt att jag härmar henne lite. För hennes klänning var ju bara såå fin.

Min förstörda bild.

Idag när vi hade bild och när jag skulle gå och titta på min mangabild så såg jag att en annan kladdig bild hade fastnat på min. Asså jag blev väl inte ledsen, men liksom jag hade ju hållit på med den bilden i typ två månader och var jättenoggrann och så blir den bara förstörd när man lämnar den i skolan. Jag kunde inte direkt göra nåt åt det, den var heelt nerkladdad. Jag orkade inte säga till Niklas för... jag orkade bara inte. Vad kunde han göra liksom. Men varför skulle det vara just min bild som blev helt förstörd och inte någon annans? Eller asså inte för att jag vill att det skulle blivit så på någon annans, men den personen som la den bilden på min var lite korkad i alla fall. Eller det kanske var Niklas som la dem på varandra och förstörde min bild! Vad vet jag?
Men nu ska jag skita i det och tänka på att snart är det helg och imorgon ska jag gå i Mörby och kolla på kläder och solglasögon och skor. Det finns väl inte så mycket i Mörby men jag får väl försöka hitta nåt.