God jul på er alla!

Idag har det varit ganska stressigt här, vi har tagit fram all mat, handlat det som saknades, jag har bakat två chokladkakor och mycket, mycket annat. Alldeles nyss slog jag och Joakim & Basti in våra presenter till kusiner och föräldrar. Som tur var hade jag slagit in deras presenter innan, hehe. En av presenterna som var till vår kusin slog vi in i en flyttlåda! xD Det var jag som slog in den och det var ganska så jobbigt... hehe, det blev lite lappning och sånt.
   Jag har inte tagit några bilder på klappar och annat än men det kommer väl i morgon, eller... i morgon är det julafton... i övermorgon kommer de nog! På jul- dagen, eller vad det nu heter... hehe. Jag minns aldrig vilken som kommer först av juldagen och annan dag jul.
   Jag satte precis på Supermassive Black Hole bara för att retas med Joakim och Basti och de sitter här och härmar Matthew's "hemska falsett"! (Just nu är det Map of the Problematique dock). Han låter inte hemsk! Jag fattar inte vad de snackar om! De visslar med i melodin i alla fall, haha.
   Snart så ska vi se på ännu en Midsomer Murders, vi såg en igår också, men Basti är inte riktigt klar med sina julklappsinslagningar än, haha.


Jag kommer nog inte skriva något mer innan imorgon (juuuulaftooon) så jag får ta och önska er alla en:

RIKTIGT GOD JUL! <3


Kommentarer
Postat av: gösta bergman

God Jul =D

2008-12-23 @ 21:51:29
Postat av: Elin-Pelin

God jul på dej själv!

Postat av: Anonym

Tack desamma darling :D Btw sjunger inte Matt hemskt, han sjunger BÄST :D

2008-12-23 @ 23:04:33
URL: http://caarrroo.blogg.se/
Postat av: kristina

Hoppas att du hade en bra julafton :D puss gumman<3

2008-12-25 @ 10:29:29
URL: http://k-siljefors.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback