Den som spar han har vad?

Nu har jag pluggat på franska som en jävla galning! Qu'est-ce que tu prends? Je prends un jos d'orange! Et toi? Un café crème, s'il vous plait. Alltså egentligen är det väl lite onödigt att man lär sig franska men, man vill ju ha betyget, hehe. Och jag vet att jag inte direkt är den enda som tänker så.

Idag känns det som att jag är helt tom, jag vet inte vad jag ska säga över huvud taget. Jag vet inte vad som har hänt med alla idag! Varken Malin R eller Deborah är inne på msn. Och Mimmi har inte uppdaterat sin blogg, och jag hittade henne inte idag i skolan heller. I och för sig hade vi inte så mycket raster så jag hann inte direkt leta upp henne.
   Jag är i alla fall superglad över mitt resultat på engelskaprovet som vi fick tillbaka idag! Jag vet inte om jag ska avslöja för er vad jag fick (hehe, i och för sig har jag sagt till typ alla som frågade idag i skolan), men jag höjde i alla fall min poäng med 3 poäng! Haha! Ancha hade rättat fel, och jag märke det! Och jag fick mvg, jippie!
   Fast sedan hade vi matteprov, förstörde liksom hela det glada. Men det gick ganska bra. Jag tror jag hade rätt på den sista, för er som vill veta fick jag 36%, hehe. Men den var faktiskt väldigt svår, den sista uppgiften. Okej, jag tror inte så många av er fattar vad jag pratar om så... vi skiter i det.
   Och som vanligt var jag den som alla lånade sudd av! Suck... det börjar bli lite jobbigt nu faktiskt. Har du en penna jag kan få låna? Har du pennvässare? Har du sudd? Har du en bälckpenna? Har du blablabla... Jag tror inte folk fattar det men det är väldigt jobbigt när alla jämt ska låna massa saker av en när de ibland inte ens lämnar tillbaka det. Det är klart att de flesta gör det men vissa gör det inte och jag har tappat bort typ alla mina pennor nu p g a det. Jag och tre till delade på mitt sudd! Hoppas inte Kristoffer (läraren) trodde vi fuskade när vi viskade om att vi ville ha suddet och dittan och dattan. Haha, så säger mamma jämt. Om ditt och datt...

Åh, jag längtar till den 20:de! Då kommer barnbidraget! Wihoo! Jag måste verkligen köpa en ny vårjacka... Så jag får väl gå och leta lite i stan. Men mamma är så jobbig så jag får inte ens åka in till stan själv! Mimmi, vill du åka med mig? Det var länge sen vi gjorde nåt, hihi.
   Usch, nu börjar den äckliga lukten av fiskpanetter läcka ner hit till källaren. Jag hatar fiskpanetter! Det finns inget vidrigare (som jag kan komma på nu i alla fall)! Gammalt överblivet fiskkött som ingen ville ha, det har de blandat ihop i de där jäkla panetterna! Fy faan asså! Och så var det fisk till lunch i skolan med... kan det bli mycket värre?

Den Som Spar Han Har.
   Joakim von Anka, all the way. Haha, he's right. But money's not everything. Den som spar han har vad? Det har jag ofta tänkt på. Okej, det är inget jag går och tänker på varje dag men, vad är det han har? Lycka? Den som vet, svara! Haha.

               image123image125
Söta va?


Kommentarer
Postat av: Mimmi

Jag ber om ursäkt för mitt usla bloggande/läsande. Jaa, jag följer gärna med dig, om detr inte är för sent, haha. Eller om jag hinner innan på lördag. Tveksamt xD
Den som spar har väl pengar? Hehe.

2008-02-20 @ 21:57:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback