She burns like the sun.

Nu blir jag helt chockad! Hur kan 7 personer läsa min blogg två dagar i rad?! Och fem, bara idag! Haha, jag vet att det bara är småsiffror, men för mig är det massa! Jag vet att man egentligen inte direkt ska bry sig så mycket om siffror, men jag är lite sifferberoende, haha. Det kanske är därför jag gillar matte, kemi och fysik med? Haha.
   Men ärligt talat, jag tycker att siffror är så himla fina. Nu tycker ni säkert att jag är helt rubbad, men faktiskt! 
  
Bara som en liten instickare, påminner det där mig om något som hände för typ två veckor sen. Jag, Flisan, Lillknorr och några till satt i matsalen och åt en tisdag efter att vi hade haft musiklektion. Som vanligt sitter det inga andra där då, eftersom klockan bara är halv elva. Och vår musiklärare går runt lite där och kollar oss så att vi inte startar några matkrig, haha, det har ju faktiskt hänt! Då säger Flisan precis (om vår musiklärare Cecilia), hon är ju helt rubbad! Och precis då går hon bakom oss och hörde allt! Haha, hon brydde sig inte direkt men det var ju ändå pinsamt! Mest för Flisan kanske, hehe.

Okej, jag ville bara berätta för det var faktiskt ganska kul, roligare än vad jag kan berätta (ungefär som Gaby! Haha, det är nog bara Mimmi som kommer förstå vad jag menar). 
  
Men jag fortsätter. Jag tycker att siffror är väldigt fina! Och för er som inte visste är mina två absoluta favorittal och turtal 3 och 8! Aah! Kolla bara vad fina de är! De ser liksom likadana ut också.
   Okej... nu tror jag det räcker om siffror. Ni tycker bara att jag verkar helt konstig och så läser ni inte här någon mer gång. Haha.

Egentligen hade jag tänkt berätta lite om idag. Så jag får väl göra det nu, lite kort. Jag vill bara berätta det roligaste, vilket egentligen inte var roligt alls, men ändå.
   Jag skulle ha jour (man hjälper till i matsalen) ganska långt efter att jag slutat. Typiskt mig! Jag får alltid ha långt efter skoltid, lite orättvist faktiskt. Men jag ska inte klaga, jag vill inte vara som alla andra i min klass som jämt klagar på allt och alla.
    I alla fall, ni kanske har märkt att jag alltid kommer av mig! Jag vet inte varför! Eftersom min kompis, som skulle ha haft jour med mig inte var där, fick jag vara helt själv bland alla nior som satt där och åt! Jag hade på mig det fulaste förklädet (eftersom de andra var ännu fulare, haha, då var ju inte mitt fulast, men det kändes i alla fall så) och gröna höga diskhandskar. Som för övrigt stinker skit! 
   Så där gick jag runt med min lilla gnisslande, fula vagn och torkade av alla bord, och så kom folk och satte sig på dem igen! Jävla nior! Haha. När jag var klar fick jag i alla fall en liten sketen glass som belöning. Just det, Mimmi, Cajsa och Gaby kom en liten stund också, det var ju i alla fall bra! Fast då hade alla andra nior redan gått... hehe. 
   Efter det gick jag upp till skolan igen och pluggade på till kemiprovet jag skulle göra. Alla trodde att jag skulle göra omprov eftersom jag var kvar, men så var det inte! Tack och lov. Jag gick in i salen lite innan alla andra och Roffe gav mig mitt prov. Jag som trodde det var lätt, det var assvårt! Okej, kanske lite överdrivet, men det var faktiskt svårt. Och jag svarade fel på den enklaste frågan! SÅ TYPISKT MIG! Frågan var (inte för att jag direkt tror det är så intresant) vilken alkohol som ingår mest i T-sprit. Jag skrev metanol när det ska vara etanol! Jag satt och funderade vilken jag skulle välja aslänge och så valde jag fel! Aaaargh!
   Sen kom alla IG-barn (f'låt) som skulle göra omprov. Suck, de var så himla skrikiga att knappt läraren fick tyst på dem. Till slut gick de och jag var ensam igen. Jag var nästan klar med mitt prov. Jag kollade igenom det igen (okej, nu tror jag det räcker med detaljer om provet faktiskt) en sista gång.
   Sen träffade jag Malin (inte R! Haha) och vi gick tillsammans till Mörby Centrum (blivande Danderyds Centrum!) och tog bussen hem.

Okej, nu får det räcka för idag. Nu ska jag upp och se på TV, alla säger att det är något från min skola idag klockan kvart i sju på TV4! Undra vad det kan vara...

image118
  
*Hjärta*

Jag har märkt att jag inte direkt har gåvan att hålla mig kort...

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Hah, jag får ALLTD ha jour ensam! Det är jobbigt. Jaa då, jag förstår vad du menar! Hehe. Just det,jag kommer ihåg när vi spelade Kaspar i Nudådalen, när vi höll på med en massa treor, eller vad det nu var... vet du vad jag menar? Vi gjorde typ en berättelse, eller nåt. Haha, så himla kul.

2008-02-09 @ 19:17:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback