-

Jag kom in på Danderyds Gymnasium

Fan vad underbart.


Jag ska slå er med häpnad

Haha, jag är så jävla bra på att stanna uppe sent. Har sovit runt sex timmar varje natt i en vecka nu. Men nu ska vi inte prata mer om det... hehe. Idag kollade jag på Wimbledon och det var så jävla jämnt mellan Fereder och Söderling att det inte var sant! Eller visst... det slutade ju med 3-0 i set i alla fall men Söderling var så extremt jävla nära på varje set! I två av dem blev det tie break och han var så nära på att vinna! Dock var det här hans elfte förlust av elva mot Federer, haha, lite pinsamt. Men Federer är omänskligt bra så.

Ikväll kommer Emelie hit! Wiho! Äntligen ska jag göra något skoj på lovet. Ikväll ska vi ha Muse-kväll, det kommer bli så bäst. Visserligen kommer vi inte vara här förrän runt tio eller senare men... vi hinner nog med en del i alla fall. Och i morgon ska vi gå på Liseberg och promenera lite i Göteborg. :'D Tyvärr är hon inte så mycket för nöjesparker... hehe. Men JAG ska i alla fall åka allt! Alltid.


En ynklig rad av fotspår, en oändlig kontinent

Ikväll ska mamma, pappa & jag på någon resturang i Varberg och det ska spela ett band där! De heter The Lucksmiths och kommer från Australien. Det är indie pop de spelar! Jag lyssnade lite på dem på YouTube, eftersom de inte fanns på Spotify, och de lät helt okej. Läste sen att det var deras avskedsturné... lite synd.

Idag har jag bara varit på stranden som vanligt. Fortfarande kallt i vattnet, lite varmare nu kanske. Egentligen har min dag inte varit särkilt lång än, haha. Jag gick och la mig runt halv sex igår och gick upp halv ett. Men whatever, det är ju sommar. :'D Och jag älskar det.


Dom jävlarna tog oss en efter en




Åh, nu blev jag lite extra glad faktiskt. Det funkar att publicera bilder på vanligt sätt igen! Förut var jag tvungen att kopiera html-koderna och massa sånt, men nu funkar det utmärkt. Och ja, jag tycker bilderna är extremt fina när de har den där färgen.

Just nu sitter jag i min säng, eller snarare ligger. Jag lyssnar på Kent igen. Har inte lyssnat på någon annan idag faktiskt. Det är nästan samma syndrom som när jag först hörde White Lies. Men det var nog lite värre med White Lies faktiskt. Jag kommer ihäg att jag räknade ut att jag lyssnade på dem tolv timmar om dagen.

Jag skulle vilja skriva massor av Kents vackra texter eller meningar här men jag kommer knappt på någon just nu. Det finns så många. Men för den som vill veta är mina favoritlåtar just nu Ingenting och Elefanter. Båda från samma album, Tillbaka till samtiden. Underbart värre. Så jävla underbart.


I hela mitt liv har jag väntat på någon som liknade dig

Igår blev jag tipsad av en kille att börja lyssna på Kent. Idag har jag redan lyssnat på hundra låtar. Alla har ju hört Kent men jag hade aldrig tänkt på att de faktiskt är bra! Ett rockband som sjunger på svenska. Det låter inte så bra men det är det. Herregud. Jag har suttit och lyssnat på nästan alla deras låtar på Spotify. Än så länge tror jag Elefanter är min favorit. Så jävla bra.

Jahapp, nu ska vi äta efterrätt. Hann inte skriva så mycket mer. Mamma klagar jämt på att jag sitter vid datorn för mycket. Jag sitter ju bara här två-tre timmar! Officiellt... I natt satt jag uppe till tjugo i sju med datorn i sängen. Men det var underbart. :)


-

Nope, I haven't gone to sleep yet.



You give me all I need

34 56 106 119

Very important numbers.


If you get it on tape you can get it in your hand

Nu sitter jag och kollar på Americas Funniest Home Viedos. Jag kommer seriöst aldrig tröttna på det programmet! Tidigare kollade vi på England - Sverige. Fan vad nära det var! Det blev till och med jämnt på straffarna ju.

Jag blir galen på alla flugor som flyger runt mig just nu! Det är flera stycken och de sätter sig på mig överallt! Det känns som att de biter mig också men jag hoppas inte på det.

Haha. jag kommer verkligen inte på något att skriva idag, det har verkligen inte hänt så mycket. Jag har cyklat och köpt mat, oljat in staketet, badat, dammsugit, läst och suttit vid datorn. Japp, där hade ni min dag. Pappa har precis kommit med så vi har ätit lite middag. Ska väl troligtvis kolla på programmet om Michael Jackson vid tio.


-

Oh my God. Michael Jackson is dead.



I'm losing my favourite game







Yes, I do like that colour. The pictures look really beautiful, even if the motif is ugly. So why haven't I written anything earlier? Well, I spent this day with two of my older cousins at their place. We ate ice cream at a café just next to the sea, the view was just killing. Then we walked a bit in the city. My cousin bought a ticket for Hultsfred and I bought a case for my laptop. I decided not to publish a pciture of it today since it's very colourful and I just wanted the photos to be in this very colour.

We watched some TV. First a very ridiculous show and then a very insteresting programme about dolphins and apes! The apes on that programme had really good memory! Me and my cousin just sat there... it was incredible! Anyway, I've watched CSI Miami once today but I'm seeing another episode at midnight. Really looking forward to it!

Forgot to tell you, the first picture is my laptop where it is now. And the second is the clothes I bought yesterday. You can't see the colours though, haha. And then I just thought the stones were so beautiful I had to publish them once again, the colour is a bit different if you haven't noticed. Don't ask.


When we started this it was paradise

Well, så vad har man gjort idag då? Jag kan börja med att säga att jag sov fyra timmar! Jag var tvungen att gå upp halv nio för mamma och jag skulle till Varberg för att handla lite saker, blommor, mat och lite annat. Det var även marknad på torget där så vi köpte lite kläder också. En hoodie, kofta och tunika för mig. Plus ett par jättesnygga röda hängslen! LOVE.

Sedan när vi kom tillbaka runt tre började jag med en tupplur i soffan på en timme. Efter det gick mamma och jag ner till havet och badade lite snabbt. Jag lyckades även bränna mig lite på brännmaneter, som vanligt. Att det alltid ska vara massa trådar från maneterna i vattnet som man inte kan se! Och att det alltid ska vara jag som får dem på mig! Det enda bra är väl att ingen annan får dem på sig då. :)

Efter det planterade jag blommorna vi hade köpt vilket tog en timme. Så nu är jag totalsvart under naglarna.. hehe. Men jag får väl ta bort det lite senare eller något. Om bara några minuter måste jag börja med middagen också. Skönt att sitta vid datorn och äntligen få höra lite bra musik bara!


This is the best that it will get









Mamma och jag kollade på Midsomer Murders ikväll. Fy fan vad jag har saknat det programmet! Ingen sommar utan Midsomer Murders säger jag bara, jag älskar det. Jag ska se CSI Miami igen vid 00.40 också. Det verkar som de aldrig tar slut, de visas ju varje kväll! Fast det är ju repriser så klart, hoppas jag inte har sett detta program innan.

Efter Midsomer cyklade jag ner till vattnet för att ta lite bilder. Jag ville egentligen ta bilder på solnedgången, men det var lite för sent. Fast himlen var väldigt vacker förstås! Jag tog väldigt många bilder så jag lägger bara in några av dem just nu. Blackout är en extremt fin låt, bara så ni vet.


Say it'll make you insane

Japp, då sitter man här igen då. Idag har jag tjärat in ännu mer på staketet, jag höll på i hela två och en halv timme. Så nu har jag duschat och ska börja med middagen om en halvtimme. Inte mycket tid man får över här! Fast... tja, det är väl mitt fel att jag gick upp tolv. Men jag hade så trevligt igår!

Jag ska lägga in lite bilder snart, jag lovar! Jag tror jag ska cykla iväg en liten stund efter middagen och ta med mig kameran. Jag har inte min egen cykel nu utan mammas jättegamla, rostiga och gnisslande. Men den är ganska härlig! Måste bara höja sadeln lite, ska göra det innan jag åker. Hoppas alla har haft en trevlig sommardag!


In thirty years we'll both be fat

Just for the record, Eric Flynn is a really nice guy.


I'm not gonna say I don't mean that

Jag sitter i soffan och funderar lite. TV'n står på men jag har sänkt volymen för jag lyssnar på musik. Marsvinen springer runt under bordet på mattan och piper åt varandra. Det är parningstider nu så vad ska man förvänta sig. Den ena försäker sätta på den andra och tvärtom.

Nu när jag ju har slutat nian, som jag faktiskt börjar fatta på riktigt nu, undrar jag vilka jag faktiskt kommer hålla kontakten med. Jag minns när vi slutade sexan och alla 'lovade varandra att hålla kontakten'. Hur gick det med det egentligen? Jag känner knappt de som vi gick med som inte hamnade i min klass. Jag har träffat Isabelle von der Groeben några gånger, men vi har inte direkt umgåtts som förr. Vi var för fan vänner från vi var ett år! Och nu känner jag henne inte.

Något som jag tycker är ganska häftigt ändå, och som jag är så jävla glad över, är att jag har lyckats behålla några av mina gamla vänner. Och då syftar jag på Sara, Mimmi och Gaby. Vsserligen har ingen av oss någon gång gått i samma klass (förutom Sara på dagis då), men det är troligen det som har gjort att vi har fortsatt vara vänner.

Självklart ska jag hålla kontakten med många av de som gick i min klass, jag säger inte att jag inte ska det! Jag förväntar mig bara inte att det ska lyckas med alla... Men jag tror nog vissa av er vet att det kommer hålla. Gösta, till exempel.

Trots att jag tycker att jag har många vänner, är alla inte vänner på samma sätt. Med vissa kan jag skratta och skämta och säga taskiga saker utan att någon blir sårad, med vissa kan jag fika och se på film med, ha mysigt och sova över, med andra kan jag umgås i skolan och kanske arbeta bra ihop (ja, i alla fall kunde), och med vissa kan jag prata om vad som helst. Det är som om alla är indelade i grupper och det inte går att hoppa mellan dem. Självklart kan jag ju skratta med alla, men ni förstår vad jag menar. Och just nu tror jag inte det är så jämnt fördelat...

Fan, jag har egentligen inte aning om varför jag skrev det här. Och jag förstår verkligen inte hur jag ens lyckades skriva det med tanke på att jag inte ser vad det står på tangenterna för att det är alldeles för mörkt. Och jag tror inte någon av er är så intresserad av att läsa det heller. Jag vill bara säga att, för att minnas senare år, idag känner jag att jag bara har en vän som tillhör den senare gruppen. Och jag ska fan ge mitt liv för att inte förlora henne igen.


Two months

Åh, jag glömde säga det förut! Idag är det två månader kvar.
TVÅ MÅNADER. UNDERBART.
Vi ska köa två nätter.
Jag ska skita i skolan på fredagen.
Vi ska stå längst fram.
INGET hindrar mig.

WHITE LIES

COLDPLAY

COLDPLAY

COLDPLAY


Mina händer luktar tjärolja som fan.


I would still lay down my life for you

Lite dåligt med uppdatering igen, jag vet, jag vet. Och inga bilder har jag lagt in på länge heller. Men idag har jag faktiskt varit ganska så upptagen! Jag hade tänkt att ta mig en cykeltur med kameran och något gott att äta men sedan kom mamma och sa att jag kunde tjära in vårt trästaket på terassen. Så vi åkte och köpte tjärolja samtidigt som vi köpte lite mat till middagen. Jag hade ganska så stora problem med att få upp burken men efter en halvtimme lyckades jag i alla fall! Och så oljade jag in vå staketdelar på två timmar, plus lite andra delar.

Jag har precis lagat middag som mamma och jag har ätit och nu sitter jag här för att kolla vad det går på TV ikväll. TV-tablån saknades nämligen i tidningen idag! Vid 23.55 går det CSI Miami igen, tjoho! Sedan ska mamma och jag se någon kriminalserie som utspelar sig på Sicilien vid nio. Och innan det hade jag tänkt kolla lite på HAARP. Har saknat det lite idag.

Övertexten är so damn vacker. Från Soldier's Poem, jag lyssnade på den skivan förut när jag lagade maten. Saknade den idag också. Den är även jävligt sann. (:


Uno, dos, tres, catorce!

I'm at a place called Vertigo
It's everything I wish I didn't know


Won't you take me where the street lights glow?

Jag har faktiskt tänkt lite på en sak, alla som skaffar bloggar nuförtiden (hoppas jag inte låter som en åttioåring när jag använder det uttrycket nu) verkar inte kunna hålla dem levande, om man säger så. Jag vet jättemånga som har startat upp bloggar, haft dem några månader och sedan stängt ner dem. Eller har de kvar men aldrig skriver något.

Jag menar, är inte det tråkigt? Jag vill spara min, som ett minne! Och jag har inte planerat att sluta skriva än. Snart är min blogg 2½ år gammal, är inte det ganska fantastiskt? För två och ett halvt år sedan var jag inte samma person som jag är nu! Inte ens ett år sedan var jag samma person. Och nu kan jag gå tillbaka och läsa vad jag hade att säga då.

Visst, jag kanske gillade fåniga saker och skrev slarvigt eller fult, men det var ju vem jag var då! Jag minns att jag brukade lägga upp bilder på kändisar och prata om hur fina jag tyckte de var. Hur jag ville vara som dem. Nuförtiden är jag nöjd med mig själv som jag är (även om jag klagar på vissa saker ibland, men det får väl alla göra?). Och jag la aldrig upp bilder som jag hade tagit själv, vilket väl visar en stor utveckling inom fotografering för min del! Även om jag kanske har fastnat lite på att använda läget 'närbild'... well well.

För två och ett halvt år sedan visste jag inte ens vad musik var. Inte mer än att det var något man lyssnade på när man inte hade något annat för sig. Jag erkänner att all musik jag börjat lyssna på inte har varit min stil i slutändan, men man lär sig ju alltid något. Det är väl de "misstagen" som bevisar vilken stil det är man egentligen har, eller?

På tal om musik, jag minns inlägget jag skrev när det var "tjugofem dagar kvar till Muse". Åh, om jag vetat då hur jag känner för dem nu. Då hade det där inlägget nog sett ganska så annorlunda ut. (Ja, ni får väl se hur det kommer se ut i höst när det börjar närma sig den stora Dagen).

Alla ni som läser, jag tror inte ni förstår hur stor del det är av mig som ni faktiskt läser varje dag. Och nu vet jag att det inte direkt är en hel församling som läser varje dag, utan mer runt tio personer. Men allt som jag skriver har en tanke (fan vad passande att jag lyssnar på Fix You just nu också!) även om det kanske inte verkar så. Även om jag inte vill dela med mig av just den tanken till någon mer än mig själv. För när jag läser vad jag skrev senare, kommer jag veta vad jag pratade om. Och jag tror inte heller man förstår hur stor del av min tid detta tar upp! All design jag har gjort, och inte minst all tid det tar att skriva! Jag som alltid har varit lika noggrann slabbar inte bara ihop något och trycker på 'publicera' ska ni veta. Men jag gör det för att det är kul, så tiden spelar egenligen ingen roll.

Jag tänker aldrig slänga min blogg, eller stänga den. Sluta skriva kommer väl en tid när jag gör, men jag ska alltid spara den, ifall att jag skulle vilja börja igen. Man vet ju aldrig. Om några år kanske jag kommer läsa det här också, tycka jag var förnuftig, klok eller kanske rentav dum i huvudet och fjantig. Man förändras ju så snabbt att det inte är sant...
 

Everything I know is wrong

Haha, jag vet inte om ni vill veta vad jag gör just nu.
Jag sitter och letar recept på Internet!
Jag har börjat bli jätteintresserad av matlagning på senaste tiden.
Och nu när vi är här på västkusten blir det alltid jag som lagar
middagarna på vardagarna.
Pappa är ju inte här och mamma måste jobba mestadels av dagen.
Så jag frågade mamma vad vi skulle äta för råvara i morgon
och hon sa fläskfilë eller köttbullar.
Hm.. jag tror jag väljer fläskfilë då, haha.
Och eftersom vi bara är två personer kan man dela den och
ta andra halvan en annan gång.
Sedan får jag väl cykla upp och köpa något om det är
något som vi inte har.

Nu ska jag fortsätta leta!
Har gott om tid på mig eftersom jag inte har något att göra fram
till tio i ett då CSI börjar.


62

Jag är klar med listan, den blev ganska bra!
Synd bara att LeftRightLeftRightLeft inte finns på Spotify,
jag ville ha några låtar därifrån.

Jag såg precis på tvplaneten.se att CSI och CSI Miami går idag.
Men klockan tio i ett och tio i två.
Så det blir väl till att stanna upp sent idag då, hehe.


You made me realize what I could not see

Nu ska jag sätta mig och försöka göra en setlist.
En setlist till Coldplay 220809, och till White Lies samma datum.
Vi får se hur det går.


Forget but not forgive, not loving all you see











I could write it down or spread it all around.


What good is it to live with nothing left to give?

Det har inte blivit så mycket blogg idag men jag har inte satt på datorn.
Dagarna här går inte så snabbt och man gör inte så jättemycket.
Eller ja, jag gör inte det i alla fall.
Mamma och pappa åkte till IKEA innan jag ens hade gått upp.
Sedan kom de hem runt tre, och jag allt jag hade gjort då var
solat och ätit frukost, skulle precis duscha när de kom.

Alltså den här låten är för jävla fin.
Jag har aldrig riktigt tänkt på den.
Men så är det med mig, jag tänker inte på att vissa låtar
är mycket finare än vad man tror!
Speciellt med Coldplay känns det som.
I could write a song a hundred miles long...


You're something beautiful, a contradiction

Åh, jag känner mig lite taskig, jag har inte sagt grattis till födelsedagsbarnet!
GRATTIS TILL FELICIA SOM FYLLER 16 ÅR IDAG!

Och som en liten present får hon
denna länk.
Jag älskar dig Flays! :D <3


-

I can only blame myself,

you can only blame me

You cut me down to size and opened up my eyes


I will be the angel on your shoulder

De senaste dagarna har jag lyssnat mycket på dessa låtar:

Whatsername - Green Day
Vertigo - U2
Geraldine - Glasvegas
Daddy's Gone - Glasvegas

De är verkligen värda att lyssna på!
Jag hörde till och med Geraldine på P4 idag!

Nu ska jag kolla på AFV, det är alltid lika roligt.
Även om Tom Bergeron, programledaren, är ganska torr, haha!


Swallowed in the sea

You cut me down a tree and brought it back to me
That's what made me see where I was going wrong
You put me on a shelf and kept me for yourself
I can only blame myself, you can only blame me
I could write a song a hundred miles long
That's where I belong, and you belong with me
I could write it down or spread it all around
Get lost and then get found, or swallowed in the sea
You put me on a line and hung me out to dry
Darling that's when I decided to go to see you
You cut me down to size and opened up my eyes
Made me realize what I could not see
I could write a book, the one they'll say that shook the world
And then it took, it took it back from me
I could write it down or spread it all around
Get lost and then get found
You'll come back to me, not swallowed in the sea
I could write a song a hundred miles long
That's where I belong and you belong with me
The streets you're walking on, a thousand houses long
That's where I belong and you belong with me
What good is it to live with nothing left to give?
Forget but not forgive, not loving all you see
The streets you're walking on, a thousand houses long
That's where I belong and you belong with me
Not swallowed in the sea
You belong with me
Not swallowed in the sea
You belong with me
Not swallowed in the sea


I heard there was a secret chord



There was a time when you let me know what's really going on below
But now you never show it to me, do you?


The sun forgives the clouds

Haha, fortfarande när jag tittar på bilderna med fiskmåsarna
tycker jag de är extremt snygga! Både den svartvita och den färgade.
Och jag är fortfarande chockad över att WHITE LIES ska vara förband.
Coldplay och White Lies, fan vad bra det kommer bli.
Jag som hade varit lite ledsen över att White Lies skulle spela på
festivaler i sommar och jag inte skulle gå.
NU SKA JAG SE DEM.
'I HOPE YOU NEVER PRETEND FOR ME!'


-

OH MY GOOOOOOD

White Lies ska vara förband till Coldplay på Stadion i augusti!
KAN DET BLI BÄTTRE?!
I can assure you I'll fall asleep happy tonight. This is awesomeness.


Who would ever want to be king?







Om det var någon som inte trodde på mig när jag pratade om katterna
tror jag nog att ni har ändrat er nu va?
Haha, det är verkligen katter överallt.
Men så var det ju också nio år sedan jag valde tapet...

Just a puppet on a lonely string...


I will be with you again

Jag blev verkligen nöjd med de där fiskmåsbilderna!
Damn, de ser så bra ut.
Och jag med min kärlek för fiskmåsar, fiskmöss skrev jag nästan.
När jag tittar på de där bilderna får jag bara en sån känsla att krama om dem.
Ser de inte mysiga ut med sina burriga fjädrar?
Synd bara att de flyger iväg när jag närmar mig dem.

Jag vet att jag inte ens har önskat alla en glad midsommar,
men jag är inte så mycket för midsommar.
Vi bara dansar kring en knäpp pinne och sjunger fula låtar.
Fast vi vann en sak på lotteriet idag.
Andra pris, en blomma! Det visar verkligen vilken kvalité det är på lotteriet...
Ikväll ska jag se CSI och Numbers. Kanske S.O.S emellan också om vi hinner.
Men nu ska vi äta, det enda jag gillar med midsommar; maten.


Seagulls



De får skrika hur mycket de vill
och de får hoppa runt hur mycket de vill.
De hör bara till.


You could have had it all







Bilder från igår.


-

Midsommar är överskattat

I kept your tie.


Don't you know that you're ashamed?





Det går fortfarandwe inte att ladda upp bilderna på vanligt sätt
men jag lyckades i alla fall!
Jag är uttråkad... ska kolla om någon är inne på msn.
Annars sätter jag mig med en pocket och en giffel.
Hejsevejs.


What you don't have you don't need it now

Things I like about this place:
Min bra rullgardin i mitt rum (även om den har ett hål mitt på).
Vår stora trädgård, perfekt för krocket eller andra utomhusspel.
De höga bänkarna i köket.
Min extra breda säng (fast sängen över gör att jag inte kan sitta upp i den så bra).
De tunna väggarna som gör att man kan knacka meddelanden på natten,
om Joakim bor här vill säga. Hans säng är på andra sidan väggen där min är.
(Dock kan det leda till att man här snarkningar...)
Stränderna som ligger nära.
Fiskmåsarna.
De små vägarna med roliga namn.
Duscharna med extremt sköna strålar (!).
Alla fönster vi har i huset.
"Sitthängmattan" som vi har ute på uteplatsen.
Den härliga dialekten som alla har här.
Minigolfbanorna som finns i Varberg, tjugo minuter härifrån.
Och alla goda bär som växer här överallt.

Things I don't like about this place:
Mitt extremt lilla rum som jag knappt kan röra mig i.
Att Shellmacken har försvunnit, det enda stället där man kunde hyra film.
Min ganska så förskräckliga tapet som föreställer katter, katter, katter...
bara fyra olika dock.
Just nu kommer jag inte på mer, det är rätt bra här trots allt!

Om man bortser från att jag är isolerad med mina boring föräldrar
i flera veckor... suck. Och pappa stannar bara några dagar, så det blir
mamma och jag.


I don't want another map of your head

I woke up to know that I was all alone
Wearing just socks and a phone

Hade tänkt publicera lite bilder här men nu vill de tydligen inte bli uppladdade.
Äh, jag ska lägga mig och lyssna på musik.
Gick ju faktiskt upp vid nio idag så idag är jag trött.


Don't put your life in the hands of a rock band

Så där, nu har vi fått i oss middag och burit in allt från bilarna.
TV'n är inkopplad i alla fall så jag kan se CSI vid midnatt.
Jag har verkligen blivit galen i det programmet, det är så fucking bra.
Jag ligger i sängen och lyssnar på Daddy's Gone, så fin låt.
Den påminner mig om Spanien, jag lyssnade på den som en galning där.
Och It's My Own Cheating Heart That Makes Me Cry.

Nu är det lite folk inne på msn faktiskt så jag orkar inte skriva mer.
Jag ska försöka lägga in bilder i morgon, jag lovar!

Don't look back in anger I heard you say.
At least not today.



-

It's got me begging on my hands and knees

Take me to emergency because something seems to be missing.


The regrets are useless in my mind

Nu har jag anlänt till Frillesås och sitter i soffan och är inne på msn.
Men var är alla? Typ ingen som är inne som svarar.
Pappa och jag kom hit halv sex ungefär men det tog ett tag att få
Internet och det att funka.
Och så har jag cyklat ner till Torstensvik och Fagervik för att kolla
om det har skett några förändringar.
Det var väldigt mycket tång och inte så mycket sand, haha,
men det kanske blir bättre senare när vädret tillåter en att
gå ner till stranden och sola och bada.

Jag kan även lägga in bilder nu. Jag orkade inte installera det där
programmet eftersom det inte funkade, så jag kopplar bara in
kameran direkt även om de inte rekommnederar det.
Det kommer nog lite bilder senare idag,
vi ska snart åka och köpa pizza så jag hinner inte gör det nu!


-

'Fuck you, it's over'



Change everything you were

Du tror att jag har kopierat allt, att inget av det är jag.
Att allt har kommit från dig och att jag gjorde det med vilje.
Jag kan inte förklara när du inte lyssnar.
Jag kan inte fråga när du inte svarar.
Och jag kan inte älska dig när jag inte vet om det är äkta.


-

You weren't even listening so why should I?

Jag skulle kunna ge upp dem för dig men jag vet inte vad du vill.


Blackout

Jag hade faktiskt skrivit ett inlägg till idag men
det gick inte att publicera förut idag.
Och så är det på den andra datorn nu och just nu har
den inget internet (eftersom denna dator har snott det).
Jag håller på och laddar in två U2-skivor.
Woho!


I look a little bit older

My heart, it don't beat the way it used to.
My eyes, they don't see you no more.
My lips, they don't kiss the way they used to.
My eyes don’t recognize you no more.

My heart, it don't beat the way it used to.
My eyes, they don't see you no more.
My lips, they don't kiss the way they used to.
My eyes don’t recognize you at all.

For reasons unknown.


I made a point to burn all of the photographs

Just nu sitter jag och skriver en packlista till i morgon
och den har redan kommit upp i en och en halv sida.
Jag har faktiskt ganska mycket att göra i morgon.
Jag ska till Synoptik med mamma vid tio för att kolla linser igen typ,
jag bytte sort förut och blabla.
Jag hoppas på att få mina glasögon också.
Sedan ska jag kolla om jag kan hämta ut min klocka som jag lämnade
snart tre veckor sedan.
Sedan ska jag lämna tillbaka filmen vi såg förra veckan
och köpa en bikini och ett vitt linne på H&M.
Ganska mycket va? Ovanligt för att vara mig.

Jag sitter och lyssnar på Whatsername på repeat.
Jag har blivit kär i den låten!
Jag älskar mot slutet när Billie Joe Armstrong sjunger:
The regrets are useless in my mind. She's in my head.
Så jävla vackert. Och jag och Emelie ska se dem, what a coincidence.

Nu ska jag snart gå ner och göra mig en skål med pop corn
och sätta mig och kolla på CSI som börjar vid 23.55.
Hoppas det inte är ett program jag redan sett nu bara!


Be as fucking insincere as you can

How you are my hero
How you're never here though
Remember times when you put me on your shoulders
How I wish it was forever you would hold us
Right now I'm too young to know
How in the future it will affect me when you go
You could have had it all
You, me, and mum you know
Anything was possible
I won't be the lonely one
Sitting on my own and sad
A fifty year old
Reminiscing what I had
I won't be the lonely one
Sitting on my own and sad
Forget your dad, he's gone
All I wanted was a kick-a-bout in the park
For you to race me home when it was nearly getting dark
How I could've been yours, and you be mine
It could've been me and you until the end of time
Do what you want, when you want
Be as fucking insincere as you can
What kind of way is that to treat your wife?
To see your son on Saturdays
What way is that to live your life?
I won't be the lonely one
Sitting on my own and sad
A fifty year old
Reminiscing what I had
I won't be the lonely one
Sitting on my own and sad
Forget your dad, he's gone


I woke up a little too late to lie

Det är fortfarande snålt med uppdatering men det beror
på att min vanliga dator fortfarande cepar!
Jag kan fortfarande inte öppna bildredigeringsprogrammet
och jag kan inte ens publicera bilder på bloggen.
Då hänger sig allt bara.
Och det känns ju lite tråkigt att bara skriva och inte lägga
in några bilder. Så det blir lite mindre uppdatering nu.

Jag konstaterade en sak idag när jag rensade ute.
Jag är extremt rädd för daggmaskar.
Extremt.


May my words walk you home safe

Förut någon timme sedan när jag var ute på uppfarten och rensade
mellan plattorna började jag sjunga på den här sången.
Den är så extremt jävla vacker så jag känner att jag måste
arkivera den för framtida bruk.

Geraldine - Glasvegas
When your sparkle evades your soul
I`ll be at your side to console
When you're standing on the window ledge
I`ll talk you back from the edge
I will turn your tide
Be your shepard and your guide
When you're lost in the deep and darkest place around
May my words walk you home safe and sound
When you say that I'm no good and you feel like walking
I need to make sure you know that's just the prescription talking
When your feet decide to walk you on the wayward side
Up upon the stairs and down the downward slide
I will turn your tide
Do all that I can to heal you inside
I`ll be the angel on your shoulder
My name is Geraldine, I'm your social worker
I see you need me
I know you do

Mimmi, förut när du skrev det här till mig på din blogg
börjad jag nästan gråta.
Åh, det är så himla fint.
I'll be the angel on your shoulder...


Forgetting you but not the time

Den här låten har jag börjat gilla väldigt mycket på senaste tiden
så jag tänkte att jag kan publicera den här!
Jag har ju så få med bilder nu också. Whatsername gott folk!




Without you it's a waste of time

Förlåt för att jag inte har skrivit någonting idag
men jag har hållit på och pysslat med datorerna hela dagen.
Ja alltså om man pratar om mellan två till nu, hehe.
Jag hade tänkt lägga in bilder från den hr datorn (minidatorn)
men nähä, då funkar det inte att installera programmet man behöver
för att kunna lägga in bilder. Den säger att skärmens upplösning
är för låg. Vilken struntsak tänkte jag och höjde upplösningen men
då funkar det inte i alla fall! Vafan! På onsdag kommer i alla fall Joakim
hit så då får han hjälpa mig, som vanligt... Jag måste ju kunna lägga in
bilder! Annars får jag lägga in dem på någon av mammas datorer och sen
föra över till denna. Jobbigt...

Så det blir inga bilder nu heller.
Eller jo, jag kan lägga in bilden som jag har som skrivord just nu,
den är fin! Tycker jag.




Baby you're gonna lose your own game

Alltså fan vad jag blir irriterad nu!
Nu börjar den här datorn cepa helt plötsligt! Den stationära alltså.
Det går inte att öppna bildredigeringsprogrammet.
Jag har tryckt på det massa gånger (jag är inte alls impulsiv, hehe)
men det händer inget! Jag blir galeeeen!
Sedan har datorn börjat hänga sig igen... allt bara fastnar.
Aja, bara jag lyckas få över musiken från det här datorn till den lilla
så behöver jag inte lösa problemet förrän i augusti, haha.
Det kanske blir en repris från förra årets augusti, vem vet...

På grund av att jag inte kan redigera bilderna får ni dem som original!
De är ganska fina då också faktiskt.
De är från igår.

Okej... det blev lite problem.
Just nu sitter jag på min bärbara för den stora gör vi diskdefragmentering på.
Den har börjat cepa igen efter att pappa installerade Norton, haha.
Så det blir inga bilder nu.
Det här skrev jag jättelänge sedan förresten.


When we bleed we bleed the same

Idag köpte vi en minidator med 10.1"-skärm!
Åh, jag är så lycklig, jag älskar den.
Den är av märket Compaq (som ägs av HP) och är helt svart.
Jag har inte tagit någon bild eller så men det kanske kommer senare.

Jag har redan börjat installera lite nödvändiga saker på den
som iTunes, MSN, Firefox och Norton 360
men det är mycket kvar jag måste lägga in.
Office 2007, fotoredigeringsprogrammet, programmet för att
lägga in bilder från systemkameran, Last.fmprogrammet,
Sims 2 och RCT 3 är kvar.
Sedan är det säkert massa saker som jag har glömt bort nu som måste in.

Idag på eftermiddagen kom Flison förbi också!
Vi spelade Sims 2 och hon fick skapa sin egna sim.
Gissa vad den hette? Måns Zelmerlöw så klart!
Och jag spelade vidare lite på min Matthew, han har kommit långt han!

Just nu går det inte att öppna bildredigeringsprogrammet
och jag har ingen aning varför...
Jag ska försöka fixa det annars kan jag inte lägga ut
de fina bilderna jag tog idag.
Vid 00.50 ska jag se CSI också!


Take a sad song and make it better



Det har regnat i flera dagar nu... var tog sommaren vägen?
Remember to let her under your skin, then you'll begin to make it better.


It burns inside of me

Förlåt för den minimala uppdateringen igår,
men pappa och jag var borta största delen av dagen
och så spelade jag Sims 2 som jag köpte igår.

Jag börjar från början.
Pappa och jag åkte till Elgiganten för att kolla på
laptop, spis, skrivare och en sladd till datorn.
Laptopen var till mig eftersom min förra (mammas förra) har gått sönder.
Den går att använda, men den är extremt seg,
skärmen är trasig så den trillar bak var femte minut och touchpaden segar.
Jag ska ha den i Frillesås alltså, annars blir det ingen dator på hela sommaren...
Spisen var till en hyresgäst på Lidingö,
skrivaren var till mamma som hon ska ha i Frillesås
eftersom den förra också var trasig.
Då kommer vi ha fyra skrivare i detta hus!
Och sladden var till mig, orkar inte förklara, hehe, det lär ta ett tag.

Det enda vi köpte var spis och sladd + Sims 2 Double Deluxe som jag köpte på GAME.
Kanske verkar lite dumt nu när Sims 3 precis har kommit men det är så dyrt,
och Sims 2 är tillräckligt för mig.
Jag fick Sims 2, Nattliv och massa saker för bröllop (typ?) för 199 kronor!

Snart ska pappa och jag åka tillbaka och då ska jag kanske köpa laptopen.
Hoppas det!
Sedan ska jag köpa en U2-skiva. Vi ska ju se dem!


No space to rent in this town

Jag ska se U2.
31 juli.
På Ullevi.

Nu måste jag sova.
I morgon ska jag kanske köpa en laptop.


Come on and change the course of history

Fan vad jag är uttråkad.
Jag går och lägger mig.
Jag har drömt om Muse två nätter i rad nu,
hoppas jag gör det igen.


Passing by you light up my darkest skies

Konstigt nog känner jag mig faktiskt lite taggad
på att åka till Frillesås på torsdag.
Jag kommer vara ensam och inte ha något att göra,
men det kommer ändå vara skönt att få komma bort från stan.
Självklart ska jag ta med dator och sånt,
men det är ju inte riktigt samma grej där som här.

Så många kvällar som möjligt ska jag gå ner till stranden
eller bergen och bara... sitta.
Läsa en bok kanske, eller lyssna på musik.
Självklart hade det varit kul att ta med någon annan,
men alla har ju sitt ställe att vara på, sina saker att göra.


Another night and I'll be you

Åh fan, jag kom precis på att idag går mitt busskort ut!
Och jag måste nog köpa ett nytt fack åt det nästa termin.
Det är sorgligt...


Do you know what we're fighting for,
when it's not worth dying for?


A stain that never comes off



Den första bild jag tog med min kamera. Den tjugonde januari 09.


People couldn't believe what I'd become

Första sommarlovsdagen.
Jag gick och la mig lite efter tre,
gick upp lite efter ett.
Gick ner i soffan och åt frukost och läste Kalle.
Sov lite till i soffan.
Orkade inte svara i telefonen när det ringde.

Nu sitter jag här och har i alla fall klätt på mig.
Det har regnat tidigare idag men nu har det slutat en stund.
Jag har inga planer för kvällen.
Funderar på att ringa Joakim och Emelie,
men de är troligtvis upptagna.
Annars ville ju Flison kanske göra något.

Snart ska jag gå ner och städa kylskåpet,
mamma har tjatat på mig ett tag nu.


In all the bad something good hides

Nu har Elin, Gösta, Isabel och Helen precis gått hem.
Isabel på cykel, Gösta på ciao och Helen och Elin gick.
Vi såg på Bröllopsduellen och Benjamin Button.
Sammanlagt mer än fyra timmar TV-tid!

Nu är jag extremt trött och har ont i magen
efter allt godis och alla pop corn.
Men det är sommarlov och det hör till!
I morgon har jag inget planerat,
och jag tänker inte gå upp förrän jag har sovit ut tillräckligt.


Somewhere in the pages we forgot

Förresten, den där grejen som brukade räkna besökare
under klockan verkar ha försvunnit.
Men whatever, den var inte så viktig.

Förlåt om jag skriver så mycket, haha,
jag tror inte ni orkar läsa allt.
Men det är ju för min skull också, som en dagbok. ^^

134



I can't remember when it was good




Åh, jag bara älskar regndroppar.
(Och jag vet att jag publicerade den här bilden förut idag).
De påminner mig om nitar, som påminner mig om Malin Johans,
som påminner mig om... fan. :(


I'm not scared of dying, I just don't want to

Jag har precis varit på Synoptik och lämnat tillbaka glasögonen jag lånade.
Jag har även bestämt mig för vilka glasögon jag vill ha!
It's brilliant.
Jag behöver verkligen ett par glasögon,
speciellt när jag ska köa till konserter.
Haha, det enda jag tänker på...
Nej men, man måste faktiskt ha det om man har linser också.
Som ett komplement.

Nog på lektionen,
här kommer bilden på glasögonen jag valde igen.



Jag åt middag emellan,
så det här inlägget skrev jag egentligen lite tidigare, hehe.


My name is Geraldine, I'm your social worker

Gör så här!
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du har räknat till 10 och skriv smset
4. Så gör du vid varje ny fråga

Vad skulle du säga om din flickvän var otrogen mot dig?
Halloj. :) Åh, fett nice. ;D Jag sitter vid datorn, ska snart och handla lite med mamma. Vi håller på för fullt inför min brorsas student. Oh min mormor från hgb är här. :) Vilken står du i kö till? Oh btw, har du sett såna där afficher om the resistance tour? :O

Vad säger du alltid till din bästa vän?
Nej jag tar en som går halv :P

Vad är det första du säger när din kompis blir träffad av en buss?
Jag är gud, frågan är vem e du?

Vilket sms blev du mest berörd av?
Gissa vilket spel som jag håller på att installera :) :)

Vad säger din mamma innan du lägger dig?
Japp, pappa skrev ut den igår, jag fota min med innan och ja ut på bdb. :)

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kroner?
Det blir bra! Då ses vi 3!

Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde honom?
Okej asbra. :) Du tar risken att de kan vara fejk då?

Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Okej, var det Rättans väg? ;)

Den mest romantiska repliken?
Vad ska du ge henne? :P

Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Ja just fan. Jag ska. Lovar. Jag har lovat länge nu känns det som. Men det är päronen som håller på. :(

Haha, jag snodde lite från Göstas blogg.
Nu ska jag sätta mig nere i soffan med en tidning och vit toblerone.
Så gott!


Stuck in reverse








Varför kunde jag inte gråta på avslutningen,
men när jag hör den här låten så bara rinner det?

Förresten blev den första bilden jävligt snygg.


Once you'd gone there was never an honest word

Åh, jag måste bara säga.
Kören (och jag) sjöng Viva La Vida idag på avslutningen.

Det påminde mig så extremt mycket om 170908.
Oh-oh-ooh-oh-ooooh-oh.
Jag älskar Coldplay.

72 dagar kvar



We will still be friends forever






Jaha, då har man officiellt gått ut grundskolan.
Det känns väl ganska bra...
Eller, jag vet inte.
Det var många som grät när alla sa hejdå och
det känns så tråkigt att vi aldrig mer kommer ha lektioner tillsammans.
Ha skåp bredvid varandra.
Helt enkelt, inte kommer ses varje vardag.

Det finns så många som jag inte vill tappa kontakten med.
Och ni vet vilka ni är.
Som tur är börjar de flesta i samma skola och
ialla fall några få har valt samma inriktning som jag.
Men till exempel Malin som inte har valt samma skola,
vi får inte tappa kontakten! LOVA.

As we go on, we remember
all the times we, had together
As our lives change, from whatever
we will still be, friends forever


Fribergaskolan 06-09. Jag älskar er. Jag älskar er. Jag älskar er. Jag älskar er.


Teach me, I know I'm not a hopeless case

Igår blev det ingen blogg för jag var helt enkelt för upptagen.
Jag åkte hem efter skolan för att byta om till regnkläder,
sedan bar det av till Mörby igen tio minuter senare.
Där träffade jag Elin, Felicia och Isabel och vi åkte till Gröna Lund!
Där mötte vi även upp Gösta.

Sedan kom vi hem runt elva på kvällen.
Jag åt lite mat och toblerone,
kollade på SatC och CSI innan jag somnade runt ett.

Detta var vad jag hann åka på Gröna Lund:
Vilda Musen
Jetline x4
Extreme x4
Tilt
Insane x3
Katapulten
Popexpressen x2
Rock-Jet
Lustiga Huset

Ingen av oss tog med en kamera så det blev inga bilder,
men det gör inget för jag hade kul i alla fall!


Donald Fauntleroy Duck

Åh, innan jag lägger mig och läser i sängen får jag ju inte glömma detta;
Kalle Anka fyller 75 år idag!

75



-

Matthew James Bellamy 780609

31



You used to be everything to me




Klockan var precis 22.22 så det betyder väl att man ska önska sig något.
Hm... jag tror inte det är någon idé.


Future soul forgive this mess

Okej, det där kändes som hundrade gången min blogg blev redigerad.
Men jag har så svårt för att fastna för en design!
Alltid när jag har gjort en ny tröttnar jag på den efter en månad.
Eller mindre.

Men jag har bara blivit extremt kär i den där meningen från Dark Shines,
är den inte fin?
Passing by you light up my darkest skies...

Och jag lovar att jag ska fylla upp bloggen med färgglada bilder!
Nu ser den ju nästan hemskt deprimerande ut,
fast ändå jävligt snygg när den är så svart.

Förresten har jag aldrig tänkt på att jag gör punkter i mina övertexter,
så ska det ju inte vara heller!


Like the evil in your veins.


Det är piss när den man gillar är kär i någon annan.
Men jag sa det i alla fall, och bara det är väl värt en applåd?
I min bok är det bättre att veta än att inte veta.

Och man kan ju alltid fortsätta vara vänner.


That's the hardest part.




Haha, vi har inte några normala pussel här hemma
så det fick bli ett väldigt barnsligt.

Nu ska jag kolla om det går något bra på tv,
annars blir det väl att tråka framför datan igen.

I tried to sing
but I couldn't think of anything
You really broke my heart



All the souls that would die just to feel alive.

Jag har tänkt på en sak (igen).
Jag älskar musik och låttexter och jag älskar att fotografera.
Och på senaste tiden har jag kombinerat dem!
Jag har liksom... försökt göra meningar i låttexter till bilder,
vilket är väldigt kul!

Så nu ska jag sätta mig ner,
lyssna på endast Muse (på grund av dagen)
bygga ihop ett pussel,
och sedan får ni se resultatet lite senare när jag är klar!


Move Along.

Flays, vad hette låten med The All-American Rejects
som jag skulle lyssna på nu igen?


Dark Shines.

Passing by you light up my darkest skies
You take only seconds to draw me in
So be mine and your innocence I will consume

Dark shines
Bringing me down
Making my heart feel sore
Because it's good

Ett tag sedan tyckte jag den här låten var extremt tråkig,
men nu älskar jag den.


Everybody's changing and I don't feel the same.

Haha, fan vad jag älskar bilderna på Matt i inlägget under.
Gösta, om du läser det här
du kanske förstår varför jag valde vit & röd-randig tröja på Sims 3?

Idag var det skolans dag,
klass C3 vann bland niorna som vanligt.
Jag skrev sommarhit, som vanligt, och kom trea på Sing Star.
Störigt att Nicklas i C1 fick typ 50 poäng mer än mig.
Och att Hedvig i C3 sjöng falskt men fick bättre.
Men men, Felle och jag roade oss med att sjunga massor sen efter i all fall!
Jag fick även smaka hennes och Adams extremt goda tårta.

När jag kom hem slappade jag mest,
och sov i soffan.
Det var tänkt att vi skulle åka till Grönan idag,
men vi ska åka i morgon istället.
Isabel, du ska fan upp i tilt med mig! ;)
 

You electrify my life.




MATTHEW BELLAMY, folks!
Vi har ett födelsedagsbarn idag,
född den nionde juni 1978.
31 år fyllda!

Min kära kusin fyller även 13 år idag!


I tried to give you up, but I'm addicted.



You're something beautiful
A contradiction
I wanna play the game
I want the friction
How did it come to this?


This behaviour is so unexplainable.






Hysteria är min favoritlåt, seriöst.

Och jag vet inte om Matthew sjunger
cause you've bled me dry now, I just want to run away
eller
can you tell me why now, I just want to run away?
i Host.


I don't care if you don't care.

Jag sitter här på min svarta stol och har ingenting,
ingenting att göra.
Just nu lyssnar jag på Hysteria instrumental
och funderar på om det går något på TV.
Nähä, det går inget bra.
Förutom möjligtvis CSI vid nio.

Jag hoppas Joakim och Emelie kommer tillbaka hit snart
och att de vill hyra en film.
Annars blir det väl en långtråkig kväll...


It was a beautiful day...

You thought you'd found a friend
To take you out of this place
Someone you could lend a hand
In return for grace



Stars when you shine, you know how I feel.

Det var en fin dag idag! Kanoter, paddlar, engångsgrillar och Roslagsbanan.
Mer än en gång råkade jag säga åror men jaja,
vad är egentligen skillnaden?
Först paddlade jag, Flison och Gösta.
En och en halv timme senare var vi framme och gjorde vår lunch.
Sedan paddlade jag hem på en timme med Gösta och Helen.

Jag tycker faktiskt om Roslagsbanan!
Även om jag säkert hundra gånger konstaterade att
"det bor ju ingen här!" och "vi åker bara genom skog ju...".

Efter att ha varit hemma en liten stund åkte jag till Synoptik med mamma.
Gjorde en extremt lång undersökning av mina ögon för att ta reda på mina styrkor.
Sedan fick jag plocka ut två par glasögon jag ville ta med hem och prova.
De är egentligen väldigt lika och jag vet nog vilka jag vill ha,
men jag tog två par bara för sakens skull.

Tror ni jag skulle se snygg eller galen ut i dem?





I need someone to sing along with.

Innan jag går och lägger mig kan jag bara säga en sak.
Jag har bestämt mig för att sluta skriva så kubiskt,
om ni förstår vad jag menar?
Det blir så mycket roligare att läsa när det är lite luftigare!

Så nu ska jag lägga mig och sova.
Måste upp relativt tidigt i morgon.
Arbetslaget ska åka och paddla,
någonstans utanför Åkersberga tror jag det var.
Vi ska träffas nio på Mörby station,
men jag tror jag har turen att kunna bli skjutsad av bror!


I won't give you up, I won't let you down.

Och jag som sagt att jag inte tror på mirakel.
Där fick jag för den.


You're just too high to see the point.

När jag tänker på den kommande hösten blir jag extremt glad.
Jag ska se både Coldplay, Green Day och Muse.

Coldplay 22 augusti
Green Day 11 oktober
Muse 24 oktober

Och vem vet om det blir fler?
Det enda band som jag saknar just nu är My Chemical Romance.
Om de hade kommit i höst också, då hade den varit fulländad!
Man kan ju bara fortsätta hoppas på ett mirakel...

Nu ska jag se på Poirot, hejsvejs!


The Coldplay-shaped puppets.

Haha, det här är så extremt kul! Jag skrattar som fan varje gång de lägger in nya bilder på the Coldplay-shaped puppets. De från Life in Technicolor ii ni vet? Det finns många fler på Coldplays hemsida också!





You take only seconds to draw me in.

Nu känner jag mig nästan lite stolt. Under den här veckan har jag lagat middag fem gånger. Och det är faktiskt väldigt roligt! Man märker att man blir bättre och bättre med tiden och det går bara snabbare och snabbare. Idag har jag också hjälpt pappa att städa och tvätta motorbåten, så nu ser den riktigt fin ut!
   Efter det kollade pappa och jag på finalen i French Open mellan Söderling och Federer också. Eller vi tittade inte helt från början för då höll vi på med båten, men i alla fall. Tyvärr så förlorade Söderling. :( Men det var ju mot Federer så vad ska man förvänta sig liksom? 6-1, 7-6 (tiebreak), 6-4. 
   Nu kanske ni blir förvånade att jag pratar om sport men ska jag vara ärlig så är jag faktiskt lite intresserad av tennis. Och tro det eller ej, men jag önskar faktiskt att jag aldrig slutade spela tennis... I alla fall inte av en sådan dum anledning. Att jag inte kände de i gruppen så bra efter att Sofia L slutade. (Det här var i sexan alltså!). Jag känner nästan för att börja igen, i alla fall spela på fritiden och inte i en grupp. Det är härligt att spela tennis!



Har ni tänkt på att övertexten passar ihop med bilden idag? ;)


-

Antal dagar kvar till Muse


-

I'm busy mending broken pieces

of the life I had before


Before you...



-

Come in my cave

and I will burn your heart away



I want you, exactly like I used to.

Nu har jag äntligen lite tid över så jag kan börja med att berätta om balen! Balen var så extremt rolig, den roligaste festen jag har varit på tror jag nästan! Den var på Täby Galopp som ligger en liten bit härifrån. Jag dansade sammanlagt kanske två-tre timmar och det var alltid fullt på dansgolvet! DJ'n var extremt bra! Jag har fortfarande lite träningsvärk i benen, haha.
   Jag orkade inte ta med min kamera för den skulle varit så jobbig att bära på. Och jag skulle inte kunnat släppa den ur sikte som alla andra med systemkameror gjorde. Det är väldigt många som har systemkamera märkte jag nu! Jag tror inte direkt att jag var den första som köpte men det känns ändå som vågen har kommit nu de senaste månaderna.Så därför har jag inga bilder. Lite synd, men ändå gör det inte så mycket, jag kommer minnas allt i alla fall.

Så i stället för bilder från balen lägger jag in en bild på Emelies och mina Green Day-biljetter! Jag köpte dem idag. Gissa om det var läskigt att gå runt med mer än 2000 kronor i plånboken på tunnelbanan och mitt i stan! Det var inte såna här "vanliga" ticnetbiljetter, såna som jag är van vid i alla fall, utan det var såna som man skriver ut direkt hemma. Och så var de svartvita. Men det är fortfarande biljetter! Green Day-biljetter. I GLOBEN. 127 dagar kvar är det till den konserten. ;D



I want you, exactly like I used to.


Jag har världens bästa bror som köpte denna biljett.




AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Inga snygga bilder men motivet däremot...


So for once in my life, let me get what I want.

Haha, jag håller med dig Flays! Jag flänger hit och dit hela tiden! Och nu måste jag bara publicera två bilder innan jag ska ner och baka och förbereda middagen, jag måste ju tjäna ihop pengarna jag köpte Green Day-biljetten för. 900 kronor!
   Sedan ikväll ska jag till Gösta för att spela Sims 3 och äta tårta! Gösta hade tydligen mycket tårta hemma, haha. Jag ska skapa en Matthew Bellamy! Men ingen kan vara bättre än originalet. Så klart!


I will take the blow for you.

Jag har inte skrivit någonting på två dagar och det beror på att jag inte haft tid att sätta på datorn ens! I torsdags var det bal och jag hann inte gå in på datorn mellan skolan och balen (som jag berättar mer om senare). Och igår skulle jag in till stan för att ta bort min tandställning (berättar mer om det senare också), sedan skulle jag på min kusins utsläpp och sedan hem till Joakim och Emelie och kolla på tennis för att sedan åka till hennes mottagning. Efter det var det direkt hem till Flisan och hennes fest! (Även det berättar jag mer om senare, haha!)
   Och nu ska jag snart åka in till stan för att köpa mina Green Day-biljetter av en tjej som jag ska träffa på T-Centralen. Det är alltså det som är anledningen till att jag inte hinner berätta mer om någonting nu. Vi hörs senare!


Hoodoo.



Come into my life
Regress into a dream
We will hide
Build a new reality
Draw another picture
Of the life you could have had
Follow your instincts
And choose the other path
You should never be afraid
You're protected from trouble and pain
Why, why is this a crisis in your eyes again?
Come to be
How did it come to be?
Tied to a railroad
No love to set us free
Watch our souls fade away
Let our bodies crumble away
Don't be afraid
I will take the blow for you
And I've had recurring nightmares
That I was loved for who I am
And missed the opportunity
To be a better man


-

MUSE OM ETTHUNDRA FYRTIOTVÅ DAGAR OCH FEM TIMMAR


You could be the one I'll always love.

Tjo! Jag sitter i skolan just nu och har inget att göra. Förut på mentorn fick vi gå tidigare och eftersom jag behövde stanna lite extra för att ta närvaron fick jag gå ner och äta själv. Haha, och när jag sen kom ner dit var det ingen där som jag kände  så jag visste inte var jag skulle sitta! Men jag hittade i alla fall Gaby och några av hennes kompisar, så jag satt med dem. :)
   Nu sitter jag och glor på
www.muse.mu på turnédatumen. Om två dagar kommer jag sitta med en biljett i handen! Jag menar, de kan väl inte ta slut på några minuter? Haha. Om min bror går in på ticnet vid nio och beställer kan de ju bara inte ha tagit slut, nej.

Jag ska se Muse!
Jag ska se MUSE!
JAG SKA SE MUSE!


You and I must fight to survive!



Fan vad jag är taggad på att gå på Musekonserten i höst! Sitter och lyssnar på Knights of Cydonia nu som har varit öppningslåten på The Black Holes and Revelation Tour (om den nu kallades så?) och allt jag vill göra är att stå i ett publikhav och hoppa och sjunga med! Slutet är så jävla klockrent bra, jag älskar den låten.
   Bilden är från Spanien, ett extremt fint hus tycker jag!

Nu ska jag snart lägga mig och lyssna på Muse på iPoden i sängen. Känner att jag behöver sova ut, fick inte en blund i natt. Jag var helt enkelt för hypad över 24 oktober, vilket kanske inte var så förvånande...
 

Memories I will never find.

Jag tror att vi ska göra planscher i morgon om Spanienresan i februari. Jag ska ta med några bilder som jag hoppas kommer med på planschen, här är de! Jag älskar den första bilden på Elin och mig, även om vi ser väldigt roliga ut, haha!








Sådär, detta är bilderna jag nu ska gå ner och skriva ut och sedan ta med till skolan i morgon! Hoppas det blir av att vi gör den här planschen, skulle vara så kul!


Uno.

You could have been number one
You could have ruled the whole world
We could have had so much fun
But you blew it away...


I'm gonna start a revolution from my bed.

Jag lyckades inte boka om min tandläkartid till något som jag inte behöver vänta två veckor till, så i stället ringde jag min käära bror som lovade att han skulle köpa en biljett till mig på fredag klockan nio noll noll. Sedan får jag åka till Täby eller Mörby och hämta ut den sen. Ååååååh, jag kommer förvara biljetten i en ram eller något sådant. Det är bara 143 dagar kvar nu!
   Idag var en skön dag, igen. Eller det var blött och regnigt, men soft! Vi skulle vara på Sätra Äng från början och eftersom Gösta, Isabel, jag och några andra hade kommit till skolan först fick vi skjuts ner dit. Sedan skulle vi inte vara där i alla fall utan se en film i aulan, så då fick vi skjuts tillbaka! Av Darío var det båda hållen. Och så såg vi på The Day After Tomorrow. Den har jag redan sett, men den är bra!

Jag har inte så många bilder att lägga ut nu men det kanske kommer in några senare i kväll, annars så kommer det definitivt bilder på min kära biljett på fredag! I'm fucking happy right now!


It's holding me, morphing me.




Gamla och dåliga bilder från 2007 men jag var bara tvungen. Nu är det 144 dagar kvar till de kommer igen, samma ställe, samma band. Det är så fucking awesome! Haha, jag finner inga ord. Inga ord.
   Muse.


JAG SKA SE MUSE I OKTOBER!

Idag har varit en härlig dag! Vi började kvart över elva som vi har gjort flera veckor i rad nu, på grund av att vi inte har någon hemkunskap.

AHHHH, URSÄKTA AVBROTTET MEN JAG FICK PRECIS REDA PÅ ATT MUSE SKA SPELA PÅ HOVET DEN TJUGOFJÄRDE OKTOBER OCH BILJETTERNA SLÄPPS PÅ FREDAG! DET ÄR SAMMA DAG OCH TID SOM JAG SKA TA BORT MIN TANDSTÄLLNING MEN JAG SKA RINGA MIN TANDLÄKARE OCH FRÅGA OM JAG KAN KOMMA TIDIGARE ELLER SENARE. SEDAN MÅSTE JAG KOLLA UPP VAR DET FINNS TICNETOMBUD I STOCKHOLM. SEDAN MÅSTE JAG UT OCH SKRIKA LITE! JAG LYSSNAR PÅ HYSTERIA NU. JAG SKA SE MUSEMUSEMUSEMUSEMUSEMUSEMUSEMUSEMUSEMUSEMUSE!

Jag tror jag måste gå och ta lite luft eller något innan jag dör.