You are my holy shroud


Jag tycker det är finast med lite text (i alla fall till en sådan fin bild så den syns som mest), men jag tror ni förstår vad jag menade med förra inlägget. För två år sedan såg jag Muse på Hovet. För två år sedan förälskade jag mig i ett band. För två år sedan såg jag Muse, för fan. Bilden kommer inte från konserten, men jag älskar den. Den där gitarren alltså, gitarren med stort G. Jag älskar den.

Jag minns när jag var liten. Jag var en rebell, fast en fjantig sådan. Jag vägrade använda jeans, jag vägrade använda smink och jag tyckte alla som hade idoler var så töntiga. Och titta på mig nu! Jeans älskar jag. Smink älskar jag visserligen inte. Men idoler. Jag känner inte många som ser upp så mycket till tre personer. Som älskar några helt främmande människor så innerligt.

Idag var jag med Malin! Jag åkte till Fruängen efter skolan och kunde inte varit mer punktlig. Jag kom precis tio över fyra som vi bestämt, är jag inte duktig? Sedan lyssnade vi lite på The Horrors, som ska vara förband till Muse, och åkte för att köpa luftmadrass till på fredag. Dock hade de stängt, så det fick bli godis på Willys istället. Men vem säger nej till det liksom! Vi säger att vi ska vara nyttiga, lägger bort chokladbollarna vi tänkt köpa, och så slutar det med godis i alla fall. Bra... Förresten, jag älskar Fruängen! Alltihop där. De hade fan extremt fina små burkar som man fick ha sitt godis i! Jag tog en gul, den står bredvid mig nu. Tom. Han i kassan sa inget. Jag fotograferar den åt er i morgon.

Coldplay var så jävla awesome. Muse kommer bli... indescribable.


Kommentarer
Postat av: Malin

Jag lovar, du är den enda som gillar Fruängen haha.

2009-10-22 @ 21:28:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback