You will risk all their lives and their souls



Jag skulle inte packa så mycket, and this is what happens. Och det där är inte ens allt. Det roliga är att, när jag hade tagit fram allt det där, så var min garderob precis lika full som innan. Hur mycket kläder har jag egentligen?! Det här börjar bli läskigt...

Let's delay our misery



Okej, den bilden sög om man vill se hur tröjan ser ut. Men hur som helst, idag fick jag hem min tröja från muse.mu som jag beställde två veckor sedan eller så! Den kom egentligen förra veckan men eftersom vi har eftersändning till Frillesås från och med förra veckan så kom den dit. Den ska jag ha på mig på lördag! Jag kommer vara snyggast av alla!

I've seen all I'll ever need



I'll never let you down



Nu är de små grisarna allt lyckliga när de får springa lite i trädgården och käka så mycket gräs de vill och kan komma åt.


Dock är de bortskämda, Mozart försökte desperat dra in mer filt i buren för att han inte ville sitta på gräset, haha! Fast han lyckades inte själv, så jag fick hjälpa honom lite. Panter placerade sig istället i mitten och käkade så mycket han kunde.


Okej, jag var tvungen att lägga in den här. SEX DAGAR KVAR NU! Om sex dagar väntar vi där, på Roskildefestivalen. Jag har precis bokat hotellet också, så nu är allt klart! Bara flyget till Finland som ska bokas, men det gör jag på tisdag med Joakim!

The dust has only just begun to fall



Jag bara måste ha den snyggaste bakgrunden på min telefon! Nu har jag äntligen, efter över två timmar, blivit klar med att föra över låtar från den stationära till den bärbara så att iTunesbiblioteken är identiska. Förut var de inte det så då hade jag färre låtar att lyssna på på sommaren, skandal! I alla fall, nu ska jag försöka spela Hide and Seek (
Fightstars version) på piano!

Jag älskar min krokodilring



Det ser ut som jag har en sumobrottares händer eller någonting, men aja! Jag älskar den där ringen så jävla mycket. Köpte den förra veckan med Elin och Ellinore på Ur&Penn för... 29,50! Fast jag förstår varför, den har redan börjat bli lite röd.

You just see what you want to see



Glad midsommar! På bilden ser ni min mycket fina midsommarlunch. Men datorn, och jag, blev så satans varm så jag var tvungen att gå in efter ett tag. Tangenterna brändes! Jag vet inte hur varmt det var men det måste varit... trettio?

Hur som helst. Jag vet inte vad fan jag har gjort de senaste veckorna, men nu ska jag i alla fall börja skriva igen. Om åtta dagar ser jag Muse! Eller om åtta dagar väntar jag på att se Muse, rättare sagt. I Danmark, med Malin. I solsken, hoppas jag! Fast egentligen spelar det ingen roll, det får vara vilket väder det vill, så länge de inte ställer in. På tal om Muse, jag har glömt bort att jag ju har en MUSEMATTA! Alltså, en musmatta med Muse på. Den är så gammal men fortfarande lika fin.

You caught me under false pretenses



Nu har jag fixat så jag kan ha ännu större bilder! Här är två linnen med spetsrygg som jag bara inte kunde stå emot att köpa i måndags när Flays och jag var inne i stan. Bara 99 kronor styck ju! De första klädesplaggen jag har köpt på läänge.

En fin sommardag i juni


Det är skönt att vara ensam hemma! Ända sedan i fredags har jag varit det. Inte för att jag har gjort så mycket speciellt, men det är ändå så jävla skönt att inte ha mamma och pappa flängandes hela tiden. Idag har jag dock varit en kort stund med Flays, vi badade i Edsviken. Jag borde tagit med mig en termometer för det var varmt!


Först en bild från i förrgår tror jag det var, från ängen bakom vårt hus.


Häftigt träd!


Det är så himla fint i Danderyd, eller har jag fel?


Snacka om att vi hade mycket plats att lägga grejerna på!


Världens finaste Felicia.


Ungefär lika blått som vattnet är på bilden, så grönt var det i verkligheten!

Mílanó

 


Bullbak i sju olika steg


Hejsan allihopa! Igår var det dåligt väder, vilket det är idag också för den delen, så jag passade på att baka mig några kanelbullar! Inte så några heller, närmare bestämt 108 stycken blev det. Eftersom jag var lite uttråkad tog jag massor med bilder under tiden, så ni kan få se hur mina fina bullar växer fram, haha.


Jag måste erkänna att den här bilden inte ser sådär jättetrevlig ut, men tja, så ser degen ut när den är i bullmaskinen! (Assistenten, som den egentligen heter, men jag kallar den för bullmaskin).


Snacka om att degen jäser sen!


Mycket socker och kanel ska det vara! Annars blir bullarna inte goda. Och smör så klart.


Bullarna börjar ta form...


Nästan klara!


Förutom att de ska penslas och få pärlsocker. Jag tar alltid massor med pärlsocker, hehe.


108 färdiga bullar! Visst ser de goda ut? Nu måste jag gå ner och ta mig en bara för det!

I've had recurring nightmares that I was loved for who I am



Om jag får höra Hoodoo live i år så blir jag glad. Det är mitt fina busskortsfodral på bilden förresten!

Tell me when it's time to say I love you




Jag vet inte vad jag ska säga om Green Day på Ullevi mer än att det var så jävla bra. Inte nog med att jag lyckades ta mig till de främsta raderna i mitten, eller så mycket i mitten man kan komma, de spelade så jävla bra låtar! Den enda låten jag saknade var Whatsername. De spelade till och med Give Me Novacaine! Det var så otroligt värt pengarna för resan och vandrarhemmet och allt, man lever ju bara en gång! Det ska bli mitt motto.

Grattis Matthew!



Trettiotvå år av denna människas liv har nu gått och jag beundrar honom mer och mer för varje sekund.

She says she has no time for you now


Åh, ibland älskar jag mina föräldrar. De gav mig en lapp idag vid middagen där det stod att eftersom jag har fått så fina betyg så tänker de betala min resa till Finland för att se Muse! Nu känns det plötsligt inte så hemskt att jag inte fick ett "stipendium för fina studieresultat" på 1500 kr idag i skolan. Ida i min förra klass fick det, hon fick säkert också MVG i allt, men det fick fan jag också! Hur som helst är jag hur glad som helst just nu!

Knights of Cydonia


Cydonia may refer to:


Regn på bröllopsdagen och solsken i livet


Hej! Nu har jag inte skrivit någonting här på länge. Men Joakim har varit här och i lördags var vi på bröllop! Så jag ska inte babbla på så mycket mer utan istället visa er massor av bilder! Det är många kan jag lova.


Vår fina present som jag kämpade så mycket med! Okej... jag gjorde inte allt, men det mesta ändå!


Okej, min klänning var inte riktigt sådär kort! Den hade åkt upp lite grann... faktiskt.


Åh, det var så fint att jag blev tårögd. Prästen var samma som jag hade på min konfirmation också!


Helt seriöst det bästa framförandet av Utan Dina Andetag som jag har hört. Jag är så jävla arg över att jag inte filmade det.


Det var några som hade ansträngt sig och tagit med riskorn till och med! Så ambitiösa var inte vi...


Haha, de såg så söta ut ihop så jag var bara tvungen att ta en bild på dem...


Efter alla gratulationer och kramar stod den här och väntade på dem nere vid parkeringen minsann!


Sedan fortsatte festen vid "Änglagaraget" i Djursholm och här stod vi och väntade på dem när de kom!


Ja, det märks ganska snabbt att Ingelas älsklingsfärg är lila... inte minst med tanke på klänningen också.


Det hölls måånga tal och vissa sjöng även sånger, bland annat min familj! Här sjunger de "Ingela", efter att spontant kommit på att den låten måste sjungas någon gång under kvällen.


Självklart måste brudparet ta den första tårtbiten tillsammans, vilket de gjorde också, så klart.


Om man har tur kan man faktiskt få till en snygg bild när man råkar göra ett misstag med kameran!


Fina små gubbar på tårtan.


Därefter var det dags för bröllopsparets första dans, en bugg minsann!


Resten av kvällen var det allmänt dansande på dansgolvet, jag och Joakim buggade loss! Sedan dansade jag bara konstigt och roligt med Basti, Joakim och alla andra som var där som jag inte ens kände.


När klockan närmade sig två och vi var de sista kvar var det dags att dra sig hemåt. Taxin nästa! Haha.

Sådär såg min lördag ut alltså! Gösta gick precis hem nu efter att ha spelat Alfapet, Playing with Fire 2 samt Gold Miner hela kvällen här! Om jag var hes innan är det ingenting mot vad jag är nu! Gissa om jag kommer tappa rösten på Green Day på lördag om jag fortfarande är såhär hes! Men det hoppas jag inte.