Bikinitrubbel.

Idag var en jättebra dag fram till att jag upptäckte att bikinin som jag köpte i Täby igår med Sara var trasig. Eller helt trasig var den ju inte med lite av sömmen hade gått sönder på överdelen så jag måste sy ihop den själv. Jag hade först tänkt att byta den, men sedan när jag kollade på kvittot så kunde man tydligen inte byta badkläder! Jag blir så irriterad, hur skulle jag kunna se att överdelen var puttenuttelite trasig när det knappt syndes i affären? Okej, jag fattar väl att jag får skylla mig själv. Fast jag hoppas att det inte är så svårt att laga den, det är ju bara lite vit raksöm så är den hel igen. Själva problemet blir bara att säga till mamma att hon måste hjälpa mig med symaskinen. Idag är hon också sur, jag vet inte riktigt varför, det kan vara för att jag inte ville göra lunch idag, så det blir nog inte så lätt. Och hon kommer bli sur för att jag har köpt en bikini som är trasig. Eftersom hon blev lite sur över att jag över huvud taget hade köpt en bikini så blir hon väl ännu surare närr det visar sig att den var trasig och att jag måste laga den.
Jag får väl hoppas att det går att laga den. Ikväll ska jag föresten till kvarnis och kolla på majbrasan. Hoppas det blir kul trots att mamma är sur på mig och knappt vill prata med mig. 


Min namnsdag idag.

Idag är det faktiskt min namnsdag och det är en del som har grattat mig. (: De flesta i skolan men mamma och pappa också. I skolan var det speciellt Viktor som typ sa det tio gånger, det är klart man blir glad men lite irriterande är det ju när han säger det jämt. Och sen så sa alla det när vi kom in i matteklassrummet (eller fysik då...) och då sa Kristoffer också grattis. Hehe, jag vet inte vad som är så speciellt med det men...
Men en sak störde jag mig på idag. På fysiken när Kristoffer frågade en del frågor så sa vissa bara rakt ut så att vi som räckte upp handen inte fick säga nåt. Det är väl inte direkt världens undergång men det är irriterande tycker jag när de får beröm för att de bara skrek rakt ut när vi andra som räckte upp handen också kunde det.
Jag har till och med fått en present från mamma idag, en tröja! Eller en top kanske man ska kalla det. Den var, eller är, orange och kommer från hm. Det kanske inte direkt var den mest diskreta färgen men den var ändå väldigt fin tycker jag. Jag trodde inte att jag skulle få nåt från mamma, men det fick jag tydligen. Och det är jag glad för.

Ett par riktigt söta systrar.

Systarna Olsen.

Länge sedan.

Oj, nu var det länge sen jag skrev. Men den här veckan har det väl inte hänt något speciellt. Eller det enda som är speciellt är att jag, Malin och Klara har spelat in en hemkunskapsfilm och jag har grejat med den i typ tre timmar. Nu har jag lagt till ljud, tagit bort ljud, gjort eftertexter och massa skojigt. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, vi ska väl snart äta så jag lägger bara in en bild.

Alla dör en vacker dag.

Jag tror att jag inte vill berätta det här, men jag gör det ändå. Igår på eftermiddagen åkte vi till Norrköping för att min farmor hade gått bort. Jag vill inte säga dött för att det låter så himla hemskt. I alla fall, när vi kom dit så skulle vi ju få se farmor en sista gång och jag trodde inte det skulle vara så himla jobbigt. Men när vi gick in där för att titta på henne kunde jag inte hålla inne tårarna. Jag grät så tårarna bara droppade ner från kinderna. Usch, det var hemskt. Självklart var jag inte den enda som grät i rummet. Men en sak som jag inte fattar är hur pappa inte kan gråta. Visst, han är ju man men ändå! Män ska väl också kunna gråta. Jag frågade honom om han inte var ledsen och då sa han att han var det. Eller egentligen kanske det var en ganska dum fråga, för det var ju ändå hans mamma som gick bort. Jag skulle bli skitledsen om min mamma gick bort.
Men jag måste bara säga att jag trodde inte att Joakim kunde gråta, han gjorde faktiskt det. Mindre än mig då då, men ändå lite. Fast jag tycker det är ganska modigt av killar/män att gråta.
Innan jag slutar måste jag bara säga att det där uttrycket att man kommer dö en vacker dag, faktiskt är sant. Den dagen farmor dog var en väldigt vacker dag, det var till och med tjugo grader varmt.


Söt blondin.

Ashley Olsen.

Påsklov.

Jag vet att det var länge sedan jag skrev men nu när det är lov har man ju liksom annat för sig. Eller jag har väl inte särskilt mycket för mig, sitter mest och läser eller nåt annat onödigt. Men jag orkar inte göra så mycket, det är ju lov liksom. Fast mamma håller på och tjatar om att jag ska göra massa saker men jag orkar inte.
Hehe, fast jag har faktiskt gjort lite nyttiga saker. Jag har börjat jogga/gå. Jag läste att man skulle börja lugnt så jag börjar med att gå och jogga ibland. Och för att kunna göra det har jag köpt nya joggingskor. Och på lovet har jag ju varit i ullared och där köpte jag massa saker. Två par skor, en jacka, en bok, liite kläder och massor av skönhetsprodukter. Där har du mig i ett nötskal, haha jag skojade bara.
Och idag har jag tjänat ihop femtio kronor för att jag hjälpte till att plocka undan avklippta grenar i trädgården. För de pengarna ska jag försöka hitta ett par solglasögon, eller jag har ju andra pengar men ändå. Men det är ju helt omöjligt att hitta ett par fina solglasögon, alla är ju konstiga. Så jag får väl hoppas att jag hittar ett par som är bra.

Hur går det med filmen Sandra?

Hur g?r det med filmen Sandra?

Älskar de här.

Mina absoluta favoritlåtar:
Don't hate on me.
Tokyo.
Smells like teen spirit.

Vilka söta brunisar.

Ashley och MK.

Gbinlägg.

Haha, det här är ett gbinlägg som jag skickade till min kusse Sandra nyss. Det är lite skojigt.
"hej min älskade kusse.
asså nu sitter jag och väntar på att du ska logga in igen. jag har typ inget att göra. jag försöker chatta med joakim men han svarar aldrig. jag längtar verkligen till imorgon det ska bli så jävla kul. jag behöver massa saker från ullared, allt är ju så billigt. men tycker inte du att det är orättvist när jag kan ta vad jag vill och när du bara kan ta lite? hoppas att du inte tycker att det gör något. för om det skulle vara med din familj vi åkte skulle det ju vara tvärtom. men jag saknar verkligen dig, det kommer bli såå kul. det är så kul att åka bil, fast jag kan ju inte läsa... fast nu när du ska med har jag ju i alla fall någon att prata med. för när jag bara åker med mamma och papppa så vill de aldrig prata eller köra några "lekar". eller jag vet inte om du vill göra det heller men du är i alla fall mycket roligare än mamma och pappa. och jag har tänkt på en sak. jag måste nog duscha på måndag hos farmor. och duscharna där är nog inte så särskilt fräscha, hehe. jag hoppas jag överlever. om inte du också behöver duscha förstås, då blir det inte lika farligt. då är man ju två liksom. och jag längtar verkligen till sommarlovet, då kan du komma till oss och så kan vi sola och bli skitbruuuna. och det är så kul att bara vara med dig. cykla och köpa godis, vara på stranden på kvällen och ta promenader. och cykla till hilco såklart. haha. nu har det typ gått tio minuter sen jag började, men det dröjer nog ändå ganska lång tid tills du kommer in igen. och föresten, glöm inte att komma halv elva imorgon. och om du vill kan du kanske ta med dig något att äta i bilen. eller asså om vi stannar på nån mack för att köpa godis så får du ju självklart smaka! det var inte så jag menade.
nä, nu ska jag nog ta och sluta. jag hoppas att allt får plats i ett gb. man får ju bara ha ett antal tecken per meddelande. men vi hörs väl snart, på msn menar jag då.
puss på dig älskling. jag ääääälskar dig.
hihi. hoppas du kommer in snart så kan vi spela röj kanske. puss på dig."


Ett litet ordspråk.

Barn gör inte som vuxna säger, barn gör som vuxna gör.

Bara så vacker.

Ellen Pompeo.

Han är så himla snygg.

Patrick Dempsey.

Jag kan inte låta bli att lägga in bilder på tisdale.

Tisdale.

Måndagen innan lovet.

Jag är som jag är och jag kan inte hjälpa att jag härmar folk helatiden.