Så har det börjat igen.

Idag har det varit den första skoldagen. Eller vi gick ju till skolan igår med men då gjorde vi ju ingenting alls nästan, vi var bara där en halvtimme. Men idag var det hel skoldag och alla lärare bara tjatade om betyg hela tiden. Haha, jag vet att de måste berätta om allt det i början och det är ju bra att de gör det. Men det var bara så himla rörigt och det känns som att de kräver så mycket av en. Eller kräver gör de ju inte men jag menar alla de saker man behövde göra för att få mer än G.
   Usch, jag ser inte fram emot då vi ska spela upp och sjunga för musikläraren. Visst, jag spelar väl piano rätt bra och sjunger.. eeh rätt okej. Som de flesta kanske förstår så hade jag tänkt "byta" till synth, hur det nu stavas, istället för gitarr. Men alltså jag vill ju lära mig spela mer gitarr också men jag vill inte spela upp på gitarr för henne för jag spelar så himla dåligt. Jag klarar inte ens av att spela C! Det var ju jättesvårt. Jag tror nog att mina händer passar lite bättre för piano. Men om vi nu ska börja lära oss lite piano alla tillsammans så kommer det ju blir superenkelt för mig! Om hon säger till exempel att man ska spela ett C-ackord så är det ju jätteenkelt för mig. Aja, nu orkar jag inte prata om det längre haha. Det känns som jag bara fastnar på en och samma sak.
   Egentligen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer. Det känns som att jag pratar med så himla många på msn och YouTube att jag inte får några ord kvar. Det där kanske lät lite konstigt men.. hehe. Just nu sitter jag och skrattar asmycket, eller inte högt så att man hör men liksom tyst för mig själv lite. Men ändå gapskratt! Jag tänker på en video som jag har kollat på på YouTube massor av gånger och den är fortfarande så himla roilg! Den heter Frank's Laugh och handlar om Frank i MCRs skratt. Jag tycker i och för sig att Gees skratt är sötare men hans är ändå supergulligt. Ni måste bara kolla på den! 
   Dagens låt -  Cemetery Drive, My Chemical Romance.
   Dagens text från "Frank's Laugh", det är Gee som säger det, haha så himla roligt - "You better stay on that side of the street mother fucker, I'll knock you down!" 
http://www.youtube.com/watch?v=WCQznTJUVE8

Svårt att minnas drömmar.

Nu var det ett tag sedan jag skrev senast så jag tänkte att jag får väl skriva lite idag då. Hehe, när jag sa sådär så lät det som att jag tycker det är en plåga att skriva här. Men det tycker jag ju såklart inte, det är bara det att när jag kollar på statistiken så ser jag att det bara är ungefär tre personer som kollar varje dag. Och det är ju nästan aldrig någon som skriver kommentarer, eller jo Mimmi. Tack Mimmi! Tihi. Men Puff frågade om jag kunde skriva så då gör jag det om hon vill det. :D
   Jag har funderat ut lite saker som jag kan skriva här. Eller jag har bara komit på två saker tror jag. I alla fall, igår var mamma och jag i Täby Centrum. Eller först åkte vi dit och träffade pappa där och så åt vi lunch tillsmammans alla tre. Det tog kanske tio minuter för mig att äta upp min mat och då skulle jag ju kunnat gått om jag inte var med dem då. De satt där i fyrtio minuter och pratade och drack kaffe och jag satt bara där och typ funderade på inget. Sedan när de äntligen var klara så gick mamma och jag och köpte lite saker tillsammans, lite grejer till djuren, linser och busskort. Mamma ville att vi skulle köpa en hängmatta till marsvinen (för en gång skull var det hon och inte jag som ville köpa den) så vi gjorde det. Den är rosa och så är den lite luddig på insidan. Haha, det låter typ som Paris Hilton eller nåt men den var rätt söt faktiskt.
   När vi hade köpt de grejerna så gick jag iväg själv ett tag, först kollade jag på converse på Stadium. Både där uppe och nere. Men jag tycker det är så himla svårt att välja! Jag vet i alla fall att jag inte vill ha enfärgade. Jag vill att de ska ha något mönster, men jag vet inte hur det ska se ut. Det finns så himla många fina som jag vill ha. Jag tror jag måste tänka på det ett tag, hehe.
   Efter det gick jag till Homerun för att kolla på svarta Cheap Monday och jag hittade faktiskt ett par! Det är helt otroligt. Först provade jag 27-32 och de var alldeles för små, jag fick inte ens igen knappen. Haha. Jag tyckte det var lite konstigt för jag har ju 27 på alla mina andra byxor. Men i alla fall, sen ville jag ju prova 28-32 men då var de ju såklart slut, så istället fick jag prova 28-34. Men egentligen gjorde det inte så mycket att de inte hade några såna i 32 för de var ändå för små i midjan. Jag fick igen knappen och halva dragkedjan men jag vet att jag ändå inte skulle fått dem för mamma för hon tjatar jämt om att jag inte kan köpa kläder som jag inte kan ha om ett halvår. Så till slut provade jag ett par 29-32 (jag vet, det låter jättestort!) och de satt bra. Eller jag tycker ju att de ska vara lite tajtare men jag kunde ju inte ha storleken mindre... Så jag la undan dem och kom sedan tillbaka typ fem minuter senare med mamma som betalade. Hon blev helt chockad när han sa att de bara kostade 400. Haha, hon sa typ att då kan jag gärna köpa ett till par om jag vill. Och det vill jag ju gärna.
   Men jag hoppas verkligen att de inte töjer ut sig så himla mycket för jag vill inte att de ska vara sådär pösiga som de är på vissa. Jag vill att de ska vara så som de är på Malin! De sitter så himla supersnyggt på henne, jag lovar. Sedan hoppas jag med att de blir lite sådär blekta i tvätten för jag tycker det är så snyggt när sömmarna på bakfickorna är lite ljusare. Haha, det kanske låter lite konstigt men jag tycker faktiskt det.
   Sedan måste jag också berätta en sak till. Eller alltså egentligen är det lite konstigt att jag berättar detta för jag har redan bestämt mig för att jag inte ska berätta det. Eller det är svårt att förklara. Men det jag menade var att jag tänkte säga att jag drömmer om Gee varje natt. Jag lovar, jag gjorde det inatt med. Men jag minns inte vad det handlade om riktigt. Eller jag kommer ihåg vissa delar men jag vill inte berätta. Hehe, nu kanske ni tror att det var något snuskigt men det var det inte! Eller jag kommer ihåg en dröm väldigt bra som jag drömde för kanske en månad sen. Men det är så himla irriterande att man inte minns! Jag kom ihåg ungefär allt som jag drömde inatt imorse men nu har jag glömt allt. Jag har försökt minnas men jag bara glömmer och om jag försöker skriva ner det så glömmer jag allt direkt bara. Haha, det kanske låter lite konstigt men det är så. Jag hoppas verkligen att jag drömmer om honom inatt igen! (Jag kommer göra det, jag lovar, haha).
   Nu får jag försöka att spara lite på allt jag vill säga till imorgon eller något för annars blir det alledles för långt.
   Dagens låt - Welcome to the black parade.
   Dagens text från Mama - We all carry on. When our brothers in arms are gone. So raise your glass high for tomorrow we die, and return from the ashes you call.

Underbara Gerard.

Nu blir jag så jäävla arg!! Jag hade gjort klart allt och tryckte på förhandsvisa för att kolla hur det skulle se ut och sedan när jag tryckte på fortsätt redigera för att komma tillbaka till sidan där man kan spara och publicera så var allt bara borta! Nu måste jag skriva om allt igen, suck alltså.
   Jag vet att det var ett tag sedan jag skrev här men jag trodde inte att det var någon som brydde sig. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag kommer säkert på massa. Haha, nu när jag redan har skrivit inlägget en gång så vet jag ju vad jag ska skriva. Idag har jag varit inne på google och sparat massa bilder på Gee. Jag har ungefär hundra bilder på honom och de andra nu. Inte för att skryta, det är ju inte särskilt många tycker jag. Jag tänkte lägga in några i det här inlägget, de syns antagligen lite längre ner. :D
   Nu när jag ändå skriver här så måste jag ju berätta om vad jag gjorde igår. Jag, Mimmi, Malin, Gaby, Cajsa, Madde och hennes kompisar var på The Voice in the park. Eller innan själva konserten så var jag och Malin med Mimmi och Gaby i deras mammas lägenhet vid Gärdet. Vi kollade på en del gamla flummfilmer! Haha, det var så roligt! Och pinsamt! Jag såg så himla töntig ut! Eller i och för sig så såg vi alla töntiga ut. Men det är så himla roligt att se på gamla filmer, för jag minns ju exakt hur det var när vi gjorde dem. Haha.
   Imorgon tror jag att Sara och jag ska ha våran MCRdag. Jag hoppas det i alla fall. Men det verkar som att vi inte kommer få åka in med tunnelbana själva utan att typ Saras mamma måste följa med eller så. Jag fattar egentligen inte varför vi inte får åka själva. Malin och jag åkte ju tunnelbana hem igår halv tio från T-Centralen och det hände inte ett skit! Så varför skulle vi inte kunna åka tunnelbana själva mitt på dagen en måndag? Jag har ju åkt själv flera gånger med. Åh jag vill så gärna köpa två MCRt-shirts! Och det ska jag göra också. Jag har sparat ungefär sexhundrafemtio kronor som jag ska spendera. Hehe, jag ska nog inte slösa bort allt men en del går nog åt. Hoppas bara att mamma betalar lite sen, det är ju faktiskt kläder. Väldigt snygga kläder!
   Jo, nu kommer jag tillbaka lite på det här med igår. Eftersom att det var The Voice så är det ju inte så svårt att gissa att det bara var hiphop och rnb musik. Och som jag tror att en del redan vet så gillar jag inte sån musik alls. Men det var skoj att stå mitt bland allt folk tycker jag, hehe. Och jag kom och tänka på, eller snarare längtade, till den dag då MCR kommer till Sverige igen! Jag vet inte när de kommer men någon gång kommer de ju. Och då ska jag gå på deras konsert! Jag kommer stå där och hoppa och skrika och sjunga med som en galning. Jag lovar! Jag skulle kunna stå i kön nästan hur länge som helst. Eller kanske inte mer än en dag, men en dag skulle jag kunna stå där. Om jag fick alltså. Åh jag kan inte vänta till den dag de kommer hit! *Längtar som en galning*. Haha.
   Nu tänkte jag lägga in lite bilder på den supersöta Gee. Han är verkligen den sötaste kille jag vet. :D

image100

image101     image102

image105     image106

image107

Hoppas ni gillade bilderna, men självklart var det där ju bara några av alla som jag har. Det var lite svårt att välja för jag älskar ju alla, hihi.
   Dagens låt - Desert song, My Chemical Romance.
   Dagens text från Desert song  - Well tonight, well tonight. Will it ever come?

I've talked to Gerard!

Sorry that I haven't wrote anything this week. Haha, jag är så himla van vid att skriva på engelska nu att det nästan känns konstigt att skriva på svenska. Självklart så skriver jag säkert massa fel men jag kan ju i alla fall skriva på engelska och de som jag pratar med förstår ju vad jag säger så det måste vara ganska bra. Jag måste bara berätta om en underbar sak som har hänt idag. Ska jag vara helt ärlig så har den här dagen nog varit den allra bästa i hela mitt liv. I alla fall mellan fem och sex.
   Jo, såhär är det. För ungefär en vecka sedan så skaffade jag mig ett konto på YouTube, det har jag säkert redan berättat. Och då den första dagen så lärde jag känna en tjej från Ohio som heter Lee Ann. Först trodde jag att hon var en "vanlig" tjej men det visade sig att hon inte var det! Det här är så jävla sorgligt tycker jag. Båda hennes föräldrar blev skjutna för ungefär två månader sedan och hennes tre bröder dog i en bilolycka. Det vet jag inte när det hände för det har jag inte frågat om. Den enda hon har kvar i sin familj är hennes lillasyster som är fem år gammal. Själv är hon tretton år gammal, som jag. 
   Och när MCR var i Ohio för ett tag sedan, vet inte exakt när, så fick Gerard reda på att hon fanns där och allt som hade hänt henne. Så han åkte till henne och pratade med henne. Hon berättade för mig nyss att han sov över där också. Jag blir så himla avundsjuk! Eller egentligen inte, jag vill inte att jag ska ha förlorat nästan hela min familj. Men sedan dess så pratar hon med honom varje dag på telefon och de träffas ibland.
   Nu kommer det mest otroliga! Jag frågade henne om jag kunde få ett meddelande från Gee och hon sa att det gick. Så Gee skickade mig ett meddelande till mig idag på YouTube, fast det var ju på hennes konto men han skrev ju att det var han som skrev. Bara det är ju otroligt! Att JAG har fått ett meddelande från Gerard Way! Han skrev inte så lite heller, kanske femton rader. Han är så himla snäll och gullig. Egentligen så var inte det där allt. Nej, jag har pratat med Gee idag på YouTube i en timme ungefär. Jag vet att ni sitter där och typ skrattar och tror att det inte var han utan bara någon annan. Men jag lovar att det var han. Det var inte någon som skojade med mig. Lee Ann skulle aldrig ljuga för mig och jag vet att det var han. Jag frågade vart de var och sedan kollade jag på deras sida och där stod de att de skulle vara där han sa att de var.
   Jag vet att någon annan bara kan gå in där och kolla men jag svär på att det var han! Han pratade med mig om saker som någon som inte var med i bandet skulle veta om. Och han var bara så jävla snäll. Han kallade mig dear och hun och mitt hjärta stannade nästan till när jag läste det. Han skrev till och med "I love you". Och att han tyckte att mitt namn var fint. Hihi, nu vet jag också vilken hårfärg han gillar mest. Han tycker mest om svart och han har det mest. Hans favoritlåt från The Black Parade är föresten Welcome to the black parade. Kanske inte så svårt att gissa.
   Snälla tro nu inte att jag ljuger. Nästa gång jag pratar med honom, på onsdag tror jag, ska jag be honom säga något som får er att tro att jag inte ljuger! För det är verkligen Gerard Arthur Way från My Chemical Romance jag pratar med!
   Dagens låt - Heaven help us.
   Dagens text - Allt som Gee har skrivit till mig!  

Cheemicalmonster.

Heej allihopa! Idag känner jag mig superglad och aktiv! Jag vet faktiskt inte riktigt vad det beror på men det kan bero på att jag precis har skaffat mig ett YouTubekonto och jag är så glad över det! Nu kan jag komentera alla underbara videor med MCR, favorisera videos, få nya internetvänner och massor annat skoj! Haha jag kanske förhastar mig lite nu för än så länge har ingen svarat på de komentarer jag har skrivit på videos och jag har typ inte gjort något på min sida. Eller jag har favoriserat några videor på min sida som man kan trycka på och se.
   Om ni undrar vad jag heter så heter jag Cheemicalmonster. Det kanske inte var så himla svårt att gissa. Allra helst så ville jag ju förstås heta Chemicalmonster men det var redan upptaget med bara ett e, tyvärr. Men vad gör det? Jag älskar mitt namn, jag tycker det ser så fint ut. Och så har det ju ett av de underbara magiska orden i sig. Chemical menar jag ju då såklart hihi.
   Om det är någon av er som har konto på YouTube kan ni väl säga till för då kan man ju prata med varandra där och lite sånt. Egentligen tänker jag nog inte vara så himla mycket på min egen sida och fixa utan jag kommer bara komentera andra videos och prata med andra.
   Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer faktiskt. Jag har inte gjort något speciellt idag alls. Vart hemma ensam ett tag vid lunch och ett tag inpå eftermiddagen. Sedan gick mamma och jag ner till stranden och solade och badade resten av eftermiddagen. Och nu så sitter jag här vid datorn och skriver och kollar på YouTube-vioeor och komenterar dem samtidigt som mamma gör mat. Eller jag kan ju inte kolla på dem när jag skriver, men jag lyssnar på dem i alla fall. Just nu är det The ghost of you! I love it so fucking much.
   Jag sitter och tänker lite på vad Felicia F gör nu. Hon är ju på konsert med Dir En Grey. Inte för att jag gillar dem men hon gör ju det och jag kan bara tänka mig vad hon gör nu! Oj, nu ropar mamma och säger att det är mat. Jag måste gå.
   Dagens låt - House of wolves.
   Dagens text från Teenagers - All together now! Teenagers scare, the living shit out of me. They can care less as long as someone'll bleed. So darken your clothes or strike a violent pose. Maybe they'll leave you alone, but not me!

Party when the funeral ends.

Idag har mamma och jag varit på Gekås i Ullared. Det har varit jätteroligt och jag har köpt en massa fina och roliga saker. För er som inte vet vad Gekås är är det ett stort lågprisvaruhus som ligger i en liten stad/by som heter Ullared. Det tar ungefär fyrtio minuter för mig och mamma att åka dit härifrån. Men eftersom att det var en jävla lastbil med stammar på som körde jättesegt på småvägarna på slutet så tog det typ femtio minuter.  Men det gjorde inte så mycket för vi lyssnade på MCR i bilen.
   Haha nu kanske ni tror att jag lyssnade på alla låtarna som de har gjort. Men jag fick ju självklart hoppa över de låtarna som är för rockiga för mamma. Det finns typ bara tio stycken som jag kan lyssna på med mina föräldrar. Inte ens det. De enda vi kunde lyssna på var typ Early sunsets over Monroeville, The ghost of you, Heaven help us, I don't love you, Cancer, Romance, Disenchanted och Teenagers.
   Egentligen är Tennagers inte särskilt lugn (inte Heaven help us heller för den delen) men mamma har sagt att det är den enda låten som hon faktiskt gillar av MCR. Eller jag vet inte om hon gillar några andra också men hon sa i bilen för några dagar sedan när jag också lyssnade på CDorna (gör det varje gång vi åker bil typ) att hon ville höra en låt som hon gillade. Och då "zappade" jag lite mellan låtarna och sedan sa hon "den här är det" när jag kom till Teenagers.
   Fast jag fattar inte vad som är extra bra med den, eller självklart älskar jag ju den låten. Men jag tycker det finns massa andra låtar som jag också skulle kunna gissa på att de gillar. Mina föräldrar alltså. Det är så himla roligt för varje gång jag lyssnar på någon av CDskivorna eller på datorn så säger pappa jämt "åh jag hör att du lyssnar på avslappningsmusik".
   Han menar ju självklart att han inte tycker det är avslappningsmusik, som han tydligen kallar det. Men jag tycker att de borde fatta att det är sådan musik jag gillar och vill lyssna på! Haha idag när jag köpte lite grejer med dödskallar på (till exempel en fleecefilt med dödskallar på, den var assöt!) så sa mamma typ "har du också blivit som Sara nu?". Hon menade väl det med dödskallar och svart och så. Haha jag tycker det är så kul! Det verkar som att hon tycker att "såna" inte är något att ha. Men jag älskar ju det!
   Det känns som att jag har förändrats skitmycket men egentligen är jag precis som vanligt. Förutom att jag lyssnar på annan musik nu då ♥. Eller jag har lovat mig själv att köpa två eller ett par Cheap Monday när jag kommer hem, ett par svarta i alla fall. Men liksom, man är ju inte direkt en "rockare" bara för att man har såna byxor. Alla har ju såna. Men jag tycker de är så jävla snygga! Jag hoppas verkligen att de sitter snyggt på mig, för jag vill så gärna ha såna byxor!
   Jag måste bara säga att förut när mamma och jag var i en bokaffär som heter Bok-Olle (vem bryr sig om namnet egentligen haha) så hörde jag att de hade radion på men jag lyssnade inte vad det var för någon musik eller vad de sa. Men då precis när jag gick förbi bandspelaren eller vad det nu var så hörde jag att radioprataren sa My Chemical Romance!! Hela jag hoppade till och mitt hjärta stannade till för en sekund! Men jag hörde inte vad han sa mer utan jag hörde bara de tre vackra orden. ♥ My Chemical Romance ♥.
   Men jag är så jävla arg för att jag inte hörde vad han sa! Det kanske var något viktigt. Så jag stannade kvar till de började spela en ny låt men det var ingen MCRlåt tyvärr. Fast det kanske inte var så konstigt, det var typ P3.
   Dagens låt - Cancer (jag ska lära mig den på piano har jag lovat mig själv!).
   Dagens text från Kill all your friends- 'Cause we all wanna party when the funeral ends, and we all get together when we bury our friends.

Jag ♥ den människan.

Egentligen så vet jag faktiskt inte alls vad jag ska skriva idag. Jag har inte kommit på något speciellt under dagen som jag vill dela med mig av och inget särsklit har hänt. Det känns som att det var väldigt länge sedan jag skrev ett ganska kort inlägg, så jag tror att det får bli ett kort idag.
   Eller det behöver ju inte bli jättekort förstås, lite har jag ju att säga. Idag har mamma och jag för första gången på hela den här jävla sommaren (om man ens kan kalla det sommar) varit nere på stranden och solat och badat. Inte för att det var särsilt skönt! Det var ju sol och varmt och skönt att ligga och sola men vattnet var bara hemskt kallt! Jag doppade mig bara en gång. Jag har faktiskt badat en annan gång här, men mer än så har det inte blivit. Självklart har jag badat några gånger i Stockholm, men det var ju då när sommaren fortfarande existerade.
   Jag har tänkt på en sak, en nästan lite läskig sak tycker jag. Nästan varje dag hör man någon nämna elfte september 2001. Eller så är det bara någon som säger något som får mig att tänka på det. Och jag har tänkt på det väldigt mycket de senaste dagarna. Jag vet att jag redan har nämnt det här (senast igår) men jag måste bara ta upp det igen.
   Gee såg allt! Jag vet ju förstås inte hur himla nära han var men han såg allting hända rakt framför ögonen på honom. Tänk att få se en sådan hemsk sak! Jag skulle aldrig kunna glömma det, aldrig någonsin! Det skulle etsa sig fast i mitt minne och påminna mig varje gång jag hörde någon prata om det. Tänk att det faktiskt kanske är så för Gee. Stackars liten. Haha, jag vet att han inte var så jävla liten när det hände, han var ju trots allt 24, men ändå! Jag kan bara inte sluta tänka på det.
   Undra vad det var som fick honom att bilda My Chemical Romance när han såg det. Jag har för mig att han har sagt något i stil med att han vill hjälpa oss som var unga då att förstå hur det var. Och att alla de som har barn som inte fanns då, han vill hjälpa dem att förklara. Jag tycker det är gulligt, att göra något sådant. Det visar vilken jävla vacker människa han faktiskt är. Han är helt underbar.
   Jag älskar dig Gerard Way. ♥ Så in i helvete mycket.
   I mean it more than words could ever say. 
   Dagens låt - Kill All Your Friends.
   Dagens text från Cancer - 'Cause the hardest part of this is leaving you. Så himla sorgligt.

image90

Äntligen har jag fått in en bild på kjolen och väskan jag köpte. Kjolen är för föresten från VILA och väskan köpte jag bara i en liten väskaffär. Enjoy it!

Elfte september bildade något underbart.

Nu har jag precis kommit tillbaka från en granne vi har varit hos och ätit middag. Men eftersom mamma och pappa fortfarande är kvar så är jag ensam. Igen! Jag älskar att vara ensam. Det är så bra för då kan jag sjunga vad jag  vill hur högt jag vill utan att behöva skämmas.
   På tal om det, just nu sitter jag faktiskt och sjunger I don't love you. Den är så jävla vacker och jag älskar att sjunga den själv, ganska högt också haha. På vissa ställen tycker jag faktiskt att jag sjunger jättesnyggt, men på vissa ställen låter det helt bedrövligt. Eller kanske inte bedrövligt, men mindre snyggt i alla fall. Egentligen så tror jag faktiskt att jag har en (ganska) bra sångröst men jag har aldrig vågat sjunga för någon annan än mig själv. Eller lite har jag ju sjungit för andra men inte så mycket, men när man sjunger för andra så vågar man inte lika mycket heller och då blir det inte lika fint som när man sjunger själv! Det är lite störande tycker jag.
   Haha men nu har jag pratat om det för länge. Jag vet inte om jag har så himla mycket att berätta om den här middagen vi var på men jag måste bara säga att man känner sig så himla ung och modern när man är med äldre personer. Eller då menar jag såna som är typ runt femtio. Det verkar som att de inte vet så himla mycket om moderna grejer som datorer och mobiler och ipods och sånt. De säger bara att det enda som är viktigt med en telefon är att man ska kunna ringa med den. Eller i och för sig så använder inte jag min mobil till så mycket mer än att ringa och messa mina kompisar men det finns ju så mycket annat man kan göra med dem. 
   Jag måste bara berätta att en av de vuxna som satt där höll på att röka nästan hela tiden (det var en man). Fy fan vad jag hatar såna personer! Förlåt Gee... <3. Men jag tycker det är lite skillnad faktiskt, Gee försöker ju faktiskt dra ner på det till skillnad från han idag som satt och rökte hela tiden utan att verka ha en enda tanke på att dra ner på det. Jag tycker det är så jävla äckligt med den stinkande röken och ännu värre är det när man vet hur jävla farligt det är! Haha jag svor två gånger i den meningen.
   En sak har jag tänkt på. Nästan hela mitt liv har jag bara umgåtts (vet inte hur det stavas) med såna som är äldre än mig. Antingen så är det Joakims och Bastis kompisar som är ungefär tjugo eller mammas och pappas vänner som är runt femtio. Det är nästan aldrig som jag umgås med såna i min egen ålder. Förutom i skolan och så men jag menar mer på somrar och helger och sånt. Och till exempel om vi ska bort till mammas och pappas vänner på middag, så är det aldrig så att de har barn i min ålder utan bara äldre barn (oftast killar, som då är kompisar med Joakim och Basti). Så det har liksom blivit så att jag har vant mig vid äldre personer. Alltid får jag vara med dem, men självklart tycker jag det är kul att vara med äldre! Det är kul att vara den som är yngst, oftast. Ibland kan det vara lite jobbigt att alltid vara den som är minst och inte får "vara med". Men jag tror faktiskt att jag beter mig lite äldre än vad jag är. 
   I alla fall, i början när vi precis hade kommit dit så satt de och pratade lite om Rolling Stones. Nästan alla de hade ju varit på deras konsert igår i Göteborg på Ullevi (det var därför jag var ensam igår, mamma och pappa var på det). Jo, innan jag fortsätter om det måste jag bara säga: Hur fan kan det vara så jävla svårt att komma ihåg mitt namn egentlgien?! Alla säger jämt Teres. Men det ska ju vara Teres - IA! Det är väl inte SÅ himla ovanligt eller? Nu fortsätter jag där jag var innan haha, då kom jag och tänka på att tänk om jag är så när jag är lika gammal som dem. Fast att jag pratar om My Chemical Romance då. Det skulle vara så underbart! Jag vill verkligen älska dem livet ut och det kommer jag att göra, jag lovar att jag kommer göra det!
   Jo, jag måste ju bara berätta om vad vi ska göra på höstlovet. Ni kanske tycker att jag byter ämne helt nu men jag kommer komma tillbaka lite på det jag pratade om innan bara så att ni vet. Jo mamma, pappa, jag och Basti ska åka till New York i en vecka ungefär. Det kommer bli så kul. Ni tycker säkert inte att det är något speciellt för alla har ju typ varit där nu. Men det jag ville säga var att vi ska ju säkert åka till det där stället där World Trade Center stod förut. Innan 9/11 alltså. Och då kommer jag jämt och tänka på att Gee såg allt det från ett tåg som gick väldigt nära. Och bara för att det inträffade så skapade han My Chemical Romance. Eller självklart vet jag ju inte om han skulle ha skapat det ändå även om 9/11 aldrig inträffade men tänk om han inte hade skapat det då?! Så därför är jag faktiskt ganska glad att 9/11 faktiskt hände. För annars skulle ju kanske inte världens bästa band finnas.
   Men en sak jag älskar med Gee och hela bandet är att de spelar inte för att tjäna pengar och inte för berömmelsen heller. De har sitt band för att de vill förändra människor, eller liksom för att de vill förmedla något. De vill säga något till människor, de vill... Fan! Nu kommer jag inte ihåg vilket ord Gee använde i den intervjun som jag såg tidigare idag. Men ni kanske förstår vad jag menar och det tycker jag är så himla underbart med dem.
   Dagens låt - I Don't Love You.
   Dagens text från I Don't Love You - Hela jävla texten för fan!

Jag vet ingen sötare.

Äntligen har mamma och pappa åkt så att jag får vara ensam! Eller i och för sig tycker jag ju om när de är här men det är så himla skönt att vara ensam ibland. Då kan man göra precis vad man vill och se ut hur som helst utan att någon annan ser. Och så kan man ju lyssna på vilken musik man vill utan att någon jobbig förälder klagar! Visserligen har jag inte på någon musik nu men.
   Först hade jag tänkt att berätta lite om igår när mamma och jag var i Helsingör och shoppade. Jag ska försöka att inte skryta för jag tycker själv inte att det är roligt att höra på såna som skryter. Men det enda jag egentligen tänkte säga om igår var att under dagen så hann jag med att göra en del ganska knäppa saker. Jag råkade välta ner saker i en affär två gånger, tappa min mobil i golvet minst fem gånger, glömma den i en affär en gång (som tur var hade hon som jobbade där hittat den och tagit den till kassan), gått in i en affär där det stank herrpiss en gång, gått in i andra personer massor av gånger, ätit glass ur en gul barnbägare med små figurer på, snubblat till på ett trappsteg i trappan på båten två gånger efter varandra och fått skavsår på ena foten under hela dagen!
   Som tur var fick jag det bara på högra foten. Eller jag vet inte om man kan kalla det tur men jag ska ju vara glad för att det inte var på båda fötterna. Men jag tror att det beror på att min högra fot är lite mindre än den vänstra och då är skon lite för stor. Det kanske låter lite konstigt men det borde vara så eftersom att skon på den vänsta foten passar bra och den fick jag ju inget skavsår på. Jag fick trycka ner lite toalettpapper mellan hälen och skon så att det inte skulle göra så ont. Eller det gjorde ju asont ändå, men jag fick stå ut.
   Det var synd att de nya fina skorna ger mig skavsår. Men jag får väl försöka fixa någon slags anordning som gör att jag inte får skavsår, typ femtioelva plåster på varandra haha. Alltså det var de svarta skorna som gav mig skavsår, de nya som är på bild i något av inälggen lite längre ner.
   Men nu måste jag berätta vad jag köpte. Det var inte så himla mycket, men det var i alla fall fyra saker. En liten typ metallicfärgad väska, en gråsvart kjol, ett par ljusa jeansshorts och en vit kofta. Egentligen gillade jag inte jeansshortsen så himla mycket, jag köpte dem nog för att de satt så himla bra. Eller om de hade varit lite mörkare hade jag gillat dem mycket mer. Problemet är att jag inte tycker att jag passar så bra i ljusa byxor. Men jag gillar dem ganska mycket i alla fall. Egentligen hade jag tänkt att lägga in en bild på kjolen och väskan i det här inlägget men jag har märkt att mamma och pappa har tagit med sig kameran. Så jag lägger in en bild imorgon istället.
   Jag måste bara berätta om två skitsöta och roliga filmer från Youtube som jag har sett på idag. Eller man kan nästan säga att jag har sett på dem tillsammans med Mimmi, haha. Den första är en film till sången All I want for christmas is you. Eller alltså det är olika klipp som är ihopsattta, och självklart så är det om My Chemical Romance och det är också de som sjunger låten. Men det som jag egentligen vill visa med den filmen är alla otroligt söta klipp! Eller låten är ju också söt men det är klippen jag älskar mest, det är så gulligt när de öppnar presenter och kramar varandra!
   Den andra filmen är ingen låt utan det är en kille som träffar Gee och han ska bli sminkad av honom. Den är så himla gullig den med. Gee ser så jävla söt ut helatiden och det är bara så roligt när de tejpar sig i ansiktet! Jag skrattar varje gång jag ser den. Ni måste kolla på båda filmerna!
   Nu tror jag faktiskt inte att jag har något mer att säga. Jag ska bara njuta av att vara ensam och chatta med Mimmi. Sedan ikväll ska jag nog se på Psych (hur det nu stavas) och kanske något annat om det går något bra innan det. Men först måste jag bara se de söta videorna igen!
   Dagens låt - Teenagers.
   Dagens text från filmen All I want for christmas is you på Youtube, Gee säger det när han får en present - It's for the hamster that I'm going to buy.
   Haha det är så jävla gulligt, det är efter 02.02 minuter.
  
http://www.youtube.com/watch?v=zvJvKyKBh-Q - All I want for christmas is you.
   http://www.youtube.com/watch?v=1TPCIQ8DWkA - Make up lessons with Gerard Way.

En video som förändrar ditt liv.

Jag är så himla nöjd över att jag har fått i alla fall två till att gilla My Chemical Romance. Eller jag vet inte om de älskar dem så mycket som jag gör, eller det gör de säkert inte, men de har ju i alla fall lyssnat på en del låtar och sagt att de gillar dem. Jag tror inte jag behöver nämna namnen för de vet nog själva att jag pratar om dem, hihi.
   Men varje gång de loggar in så blir jag alldeles till mig. Jag vill så gärna skicka fler länkar till Youtube, där man kan lyssna på dem alltså, och fråga dem vad de tycker. Det är så roligt att få veta vad andra tycker om det som man själv älskar. Men jag kan verkligen inte sluta att lägga ut och skicka länken till The ghost of you till alla! Men ni kan vara lugna, jag ska inte klistra in den i det här inlägget också haha. Jag måste bara berätta hur jag blir när jag lyssnar eller ser på den låten. När jag säger ser så men jag ju tittar på videon då.
   När jag ser videon så blir jag gråtfärdig av alla de vackra klippen och Gees röst är så underbar. Han ser så himla söt ut när han sjunger och rör på sig samtiigt. När han håller ut händerna framför sig, det är så vackert! Och videon handlar om en sådan sak som verkligen får mig att gråta och ger mig gåshud. Tänk att få se sin bror dö sådär som det är i videon! Varje gång jag hör den så ryser jag och får gåshud över hela hela kroppen. Och det är inte bara Gees röst som gör mig så, det är musiken med. Jag vet inte riktigt vad det är för instrument som gör de vackra ljuden, men fint låter det i alla fall.
   Jag älskar den delen som kommer efter att Gee har sjungit "If I fall, if I fall, down". Den delen när han liksom skriker, eller mer sjunger. Fast han säger ju inget, han bara sjunger. Jag sitter och tänker hur det låter och jag får gåshud bara av det! Jag älskar verkligen det!
   De ser så himla söta ut när de har typ slickat hår och gamla kläder. De ser jättegulliga ut. För er som bara har sett den videon och inte någon annan kan jag bara säga att de ser inte ut så i verkligheten! Eller alltså det är ju dem, men jag menar mer att de brukar inte ha håret och kläderna så när de är "vanliga".
   Och sedan måste jag bara få skriva lite om videon till I Don't Love You. Egentligen så är det lite samma sak med den med. Jag får gåshud av den med och jag tycker Gee ser så himla söt ut när han sjunger i den. Man får ju se honom ganska nära i den. Och den låten handlar om en så himla vacker sak, eller jag vet inte hur jag ska förklara det. Men jag älskar verkligen att den handlar om att någon inte älskar någon. Gud vad konstigt det där lät, men det jag menar är att det är så vackert när den handlar om en som lämnar någon. Jag tror att det är killen som lämnar tjejen. Eller han säger ju liksom att han inte älskar henne längre och på slutet får man ju se henne gråta svart.
   Det är så sorgligt. Men jag måste bara säga att jag älskar den delen när Gee slänger iväg mikrofonen. Jag vet faktiskt inte riktigt var i videon det är men det är nog ganska sent. Och jag älskar slutet när Gee sjunger yesterDAYHEYHEY! Det är lite svårt att skriva det men ni kanske fattar att han skriker när jag skriver med stora bokstäver.
   Dagens låt - The ghost of you.
   Dagens text från House of wolves - I've been a bad motherfucker, tell your sister I'm another. Go, go, go!
http://www.youtube.com/watch?v=QXAujry_DSM