Furtado.

Furtado.
Nu kom jag på att jag hade ju en bild på Nelly Furtado. Jag tycker hon är jättesnygg på den här bilden. Men jag undrar vad hon har för grönt under vänstra ögonbrynet. Inte för att det spelar så stor roll då. Hon är i alla fall väldigt söt på den här bilden.

Torsdag.

Innan jag börjar kan jag säga att jag har nu bestämt mig för att mina fiskar ska heta Doris och Luna. Jag kom på det på banken när vi pratade om namnet Luna, det är fint.
Nu ska jag berätta om idag istället. Idag fick vi tillbaka engelskaprovet! Aaah, vad jag blev glad när jag fick se reslutatet. Jag blev verkligen jättenöjd. Jag som trodde jag skulle få superdåligt.
Sedan när vi hade so-profil var det faktiskt ganska kul. Jag och min knäppogrupp, eller jag börjar gilla min grupp lite nu, började på vår plansch. Hur det nu stavas. Det var typ jag som gjorde allt, men ändå. Fast de andra kunde liksom inte göra så mycket för de ville att jag skulle skriva och jag är den enda som vill att vi ska göra något. Jag hoppas verkligen att jag inte är för bossig, fast jag känner mig mer mesig.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu. Det har liksom inte hänt något jättespeciellt. Eller jo, det är ju Klaras födelsedag idag!
Nyss var jag och tränade också, det känns alltid så skönt efter. Man känner sig så duktig liksom.
Jag skulle gärna vilja få in tips på söta kändisar som jag kan ha bilder på. Jag får alltid hjärnsläpp när jag ska komma på några att ha bilder på.  

Elevens val.

Jag kan ju börja med att säga att det är mammas födelsedag idag. Fast jag skrev ju så mycket om det igår så jag vill inte skriva mer för att uttråka er.
Idag har jag varit i skolan. Haft musik och drama, det var väl rätt kul. Vi delade ut roller. Men på eftermiddagen visade Dario oss att man skulle gå in på schoolsoft och välja bl. a elevens val inför åttan. Jag har funderat lite på att välja hemkunskap som elevens val till åttan. Det verkar kul. Fast asså, det kanske verkar lite konstigt att nämna det här då men, jag vill inte direkt att alla ska välja det för då blir det inge kul. Eller jag tror inte att alla är så intresserade av hemkunskap. Men jag gillar det i alla fall. Det är så skojigt att baka och laga mat. Och att äta det sen! Hehe.
Imorgon ska jag ju ha hemkunskap också, längtar. Det är bara så roligt, fast bara om man hamnar i en bra grupp. Eller asså det är ju kul att laga mat ändå, men liksom inte om man hamnar med någon man inte känner.
Nu måste jag gå och hjälpa pappa med maten, just när vi pratade om det.
Mamma fyller ju som sagt år idag så vi ska laga middag åt henne.

Mamma.

Idag har jag varit hemma och inte gjort så mycket. Eller asså jag har gjort ganska mycket idag, jag har ju varit i täby och köpt presenter till mamma. Hon fyller ju år imorgon. För mycket. Allas föräldrar är så himla unga. Det är ju absolut inget fel på mina, men de är så mycket äldre än alla andras. Visst, jag har två äldre syskon. Men jag älskar mamma ändå, jättemycket.
Supermycket.
Usch, imorgon är det måndag och skola. Fast mamma fyller ju år såklart. Men jag hatar att plåga mig upp halv sju och gå till skolan. Fast när man väl är där är det ju roligt, faktiskt. Jag gillar skolan, jättemycket. Men inte vissa saker. När allt bara blir fel och inte roligt. Som när man hamnar i fel grupp, som jag kanske har nämnt tidigare, suck.
På tisdag får vi kanske tillbaka vårt engelskaprov också, jag hoppas verkligen att det gick bra. Men det känns inte som det.
Jag vill verkligen veta vem det var som skrev den där kommentaren. Och jag kan bara säga att jag försöker själv att inte skriva för mycket för det känns verkligen som att ingen orkar läsa.

Lohan.

Lohan.
Jag vet att den här bilden är lite stor, men det var lite svårt att förminska den så att den inte blev för suddig.
I alla fall, det här är Lindsay Lohan som man kanske ser. Visserligen är hon typ en tjej som inte har "skött sig så bra" i sitt liv, jag menar typ alkohol,  viktminsknigar och såna saker. Men hon är ändå himla söt och jag tycker den här bilden är fin. 
Jag kommer ihåg när jag ville ha hennes ögonbryn, nu är det mer så att jag vill ha alla kändisars ögonbryn.

Doris och Mona-Lisa?

Idag har jag vart i skolan, inte gjort nåt speciellt.
Men när jag kom hem funderade jag lite på det där med fisknamn. Jag har kommit på två som jag tycker är söta. Jag tänkte berätta dem men ni kommer tycka att de är jättekonstiga. Jag tror att de ska heta Doris och Mona-Lisa. Asså Doris har jag alltid velat ha ett djur som heter och Mona-Lisa är bara så fint. Eller från början hade jag tänkt Mona bara, men då sa Joakim "som i Mona Sallin" och förstörde allt! Värsta glädjedödaren, hehe. Men jag tror att de ska heta det, lite speciellt och så.
Puffan hade sagt att hon skulle gå in på msn så att vi skulle kunna spela röj, men hon går aldrig in! Jag blir så irriterad.
Nu ska jag försöka skriva lite mindre på grund av kommentaren som jag fortfarande inte vet vem som skrev. Så jag slutar nu.

Knowles.

Knowles.
Den här bilden är riktigt fin. Jag tycker att Beyoncé är supersöt. Men det finns väl inte någon kändis som inte är söt? Jag känner inte till någon i alla fall.
Vem var det som skrev kommentaren? Undrar bara.

Konstig musik.

Förlåt om jag inte skrev igår men jag hade bara så himla mycket att göra. Jag slutade fyra och sedan när jag kom hem så åkte jag till Vi och köpte typ ägg och sånt, jag skulle baka till mentorstiden. Sedan hade jag piano och efter det åt jag middag. Sedan bakade jag kakorna. Och till sist såg jag på OC, så jag hann inte skriva.
Men jag skriver lite om igår idag också istället. Eller det hände väl inget speciellt, det var alla hjärtans dag. Jag fick typ inget från nån.. :(. Eller asså jag gav ju inte något till nån så vad hade jag väntat mig liksom? Men ändå, man blir lite ledsen.
Nä, nu ska jag berätta om idag. Jag har egentligen inte gjort något särskilt, eller haft mattediagnos. Men vem bryr sig om sånt. Men nyss när jag gick in på datorn så började det spelas musik bara helt plötsligt. Lugn musik utan någon sång, typ avslappningsmusik. Det gör det nu också. Jag fattar inte vart ifrån det kommer. Jag har stängt ner allt men det fortsätter spela. Spökar det eller? Hehe, jag skojade bara. Det är helt konstigt. Och jag skojar verkligen inte. Det är sant. Det måste vara någon sak som är uppe men som jag inte ser, fast jag fattar inte hur det skulle kunna bli så.

Nu tror jag att jag ska sluta och sätta in en bild istället.


Winslet.

Winslet.
Den här bilden är bara så fin. Man kanske inte ser att det är Kate Winslet, men det är faktiskt det. Det är hon som är med i Titanic. Min favoritfilm. Jag älskar den för att den är så jäkla underbar och vacker, men jag hatar den för att den slutar så sorgligt.
Kate är bara så sjukt söt och vacker. Tänk om man såg ut som henne. *Drömmer mig bort*.
Måste bara säga att den här är min absoluta favoritbild än så länge.

Engelskaprov suger.

Den här dagen har vart rätt jobbig. Jag var tvungen att gå upp tidigt. Eller asså jag gick upp åtta, men det kändes ändå tidigt eftersom att vi har haft helg i tre dagar. Sedan så skulle vi egentligen ha hemkunskap och få tillbaka förhöret från förra veckan men, nähä! Som vanligt så säger Torgny att vi får gå och ha rast. Visst, det är väl skönt. Men då känns det liksom onödigt att ha gått upp så tidigt om man ändå bara pluggar lite på rasten som är en hel timma lång.
Och det som gör det ännu värre är att det som jag pluggade på på rasten, engelska alltså, kom typ inte med på provet! Eller asså lite, men inte allt. Sedan var det typ massa konstiga ord som vi inte ens har gått igenom. Jag fattar inte hur hon kan ha med det i provet. Jag hade aldrig hört talas om dem. Orden asså. Hon är så jäkla irriterande.
Sedan hade vi bara fyrtiofem minuter på oss. Jag hann precis, fast jag skrev skitfult. Och då menar jag verkligen skitfult. Pennan blev helt konstig så jag skrev helt fettigt. Om du fattar vad jag menar.
Jag säger bara en sak.

Ancha är så jävla jobbig.


Knightley.

Knightley.
Aaaaaaah, vad hon är snygg! Så himla vacker. Jag blir så avundsjuk. Fast jag kan faktiskt också vara snygg ibland.
Ibland.

Söta Emelie.

Söta Emelie.
Här har vi då den supersöta Emelie. Jag älskar de där rosiga kinderna.
Jag vill bara berätta hur mycket jag tycker om Emelie (även kallad Em). Hon är bara helt underbar. Hon är söt och snäll och gullig och allt som är bra.
Hoppas vi kommer känna varandra resten av livet.

Lördag.

Då var det dags att skriva igen då. Fast idag vet jag inte vad jag ska skriva. Jag har varit med Sara idag, vi bytte vatten till fiskarna. Sedan åt vi lunch, pannkakor, muuums. Efter det spelade vi  Roller Coaster Tycoon 3, vi hade typ byggt massor sedan kom det fram en sån där felgrej. Så vi fick stänga ner allt utan att spara. Usch asså.
Haha, en skitkul grej som Sara skickade till mig på msn nu var att man skulle skriva in de tre man var kära i på en sida. Sedan (trodde jag) skulle det komma fram typ hur bra man passade ihop. Men det var så att namnen man skrev sikckades till Sara! Fast jag skrev in pappas namn och två killar i klassen. Som jag INTE är kära i!
Ikväll ska vi se på Melodifestivalen. Det ska bli kul, det är så himla roligt att komentera deras kläder och så. Hihi. Men nu vill inte jag skriva mer, för det känns som att jag inte har något speciellt att säga.
Puss.

Pappas födelsedag.

Idag är det en mycket speciell dag tycker jag. Pappa fyller år idag. Jag vet inte om jag vill avslöja hur mycket. Han vill inte att jag säger nåt. Eller jag vet inte om han vill det, jag tror inte det i alla fall. ;) Fast jag tycker att han ser typ tio år yngre ut, jag menar det verkligen! Ikväll ska Joakim (<3) komma hit och vi ska äta snobbmiddag. Eller jag tycker i alla fall det. Typ fem olika "rätter".
Usch, idag har jag haft ont i halsen. Eller jag har det fortfarande. Det är så himla jobbigt, det gör liksom ont varenda gång jag sväljer. Som nu, aj. Haha. Nej, men jag vill inte skriva så mycket för då ser man ju inte bilden som jag la in nyss. Ska bara säga en sak till.
Grattis pappa.
Älskar dig.

Witherspoon.

Witherspoon.
Här har vi en riktig söting. Hela hon är ju bara så söt. Titta bara på leendet, shit asså. Jag vet inte vad jag ska säga. Hon gör hela min blogg glad känns det som. Jag hoppas verkligen att hon lyckas.

Olsen.

Ashley.
Nu valde jag en bild av Ashley Olsen, bara för att hon är så jäkla söt. Jag blir avundsjuk bara jag ser hennes ögonbryn. De är såå fina. Men så är det om man är en vanlig dödlig människa som jag.

Orättvist.

Jag har bestämt mig för att ha lite fler bilder på min blogg. Det känns liksom lite trist när allt bara är svart-vitt hela tiden. Därför kan man ju ha bilder som gör det lite färggladare. Men det är så himla svårt att hitta bra bilder att lägga in. Jag skulle vilja ha bilder på söta kändisar (jag älskar att kolla på söta kändisar). Asså tjejer då, inte för att jag är lesbisk, utan de är så himla söta bara. Fast det är ganska svårt att komma på vilka kändisar jag ska ha. Det är väl inte direkt världens problem då då. Fast idag har jag nog ingen bild, för jag kan inte hitta någon bra. Har inte kommit på vem jag ska ha bilden på än. 
Men jag måste bara berätta om idag. Vi hade profiltid, extra SO, och då skulle vi börja på ett arbete om reklam. Det verkade ju jätteroligt och så. Men sedan när vi fick veta grupperna.
Skit.
Jag hamnade i en helt konstig grupp. Jag vill inte direkt nämna några namn, men alla personer har liksom sin lilla speciella sak som jag inte gillar. En säger inget, en är heeeelt oseriös och en bara skrattar åt den oseriösas klotter i tidningarna. Sedan är det ju jag, som försöker göra nåt. Men det funkar inte riktigt, utan jag bara sitter där och försöker göra nåt medan två leker och en är helt tyst.
Tja, så är det för mig i skolan. Eller asså såå hemskt är det ju inte, men asså varför skulle jag få en så jävla dålig grupp just när vi skulle göra nåt så himla roligt som reklam?! Jag fattar inte.
Visst. Jag brukar väl ha ganska bra grupper annars, men jag blir bara så avundsjuk när de andra fick så himla bra grupper. Suck.
Jag ska nog lägga in en bild ändå.

Duff.

Duff
Jag ville bara lägga in den här bilden för jag tycker den är så fin. Jag är väl inte direkt nåt big fan av Hilary Duff, men jag älskar bara hennes hår. Så söta lockar.

Den gamla goda tiden.

Under hela dagen har jag kommit på saker som jag ska skriva i bloggen, men jag har glömt bort alla. Det kanske låter lite konstigt att jag tänker ut innan vad jag ska skriva men annars kommer jag inte på något. Fast nu har jag ju ändå glömt bort allt.
Och då menar jag verkligen allt.
Det har typ inte hänt nåt speciellt under dagen. Eller, gud vad dum jag är. Det har ju hänt massor. Idag bytte vi till musik och drama igen. Det var väl kul, men jag känner mig alltid så tyst. Jag säger typ aldrig nåt. Men det blir liksom aldrig av, de andra pratar och jag säger typ bara mm hela tiden. Det känns som de andra tycker jag är konstig som inte säger nåt, men det tycker de nog inte.
Jag är nog egentligen en väldigt bra "skådespelare", eller asså jag är nog bra på drama. Men jag vågar aldrig göra så mycket med såna som jag inte känner så himla bra. Eller jag känner ju de flesta, men om de skulle ha vart vänner sen flera år tillbaka skulle jag vågat mer. Med Mimmi och Gaby brukade jag ju spela in helt knäppa filmer och då vågade jag ju. Vad jag saknar den tiden. Haha, vad skojigt det låter. Men jag vill verkligen spela in en sån konstig film igen. En film som jag aldrig kommer glömma är när vi hade ett kloster i garderoben. Det låter kanske lite knäppt, men det var det. Eller asså det handlade inte bara om klostret i garderoben, men det är det enda jag kommer ihåg. Haha. Fast det var typ fem år sen. 
Shit vad snabbt tiden går asså. 
Och shit vad mycket jag har skrivit.
Jag tänkte bara säga en sak innan jag slutar. Skriv flera komentarer. Jag vet liksom aldrig om det är någon som läser det jag skriver när ingen säger nåt. 

Förstört.

Fan vad jag är korkad. Jag är så duuum! Jag har förstört mitt halsband. Mitt superfina halsband som jag fick i födelsedagspresent. Jag skulle bara headbanga (eller vad det nu heter, haha) och så fastnade det i gylfen och sedan bröts det sönder. Eller asså en grej på halsbandet lossnade, men det är inge fint längre när den saken inte är kvar. Usch, jag blev så ledsen. Började gråta massor. Det var ju ändå hundra spänn och nu måste jag köpa ett nytt. För jag klarar mig inte utan det, har det typ varje dag. Det går säkert inte att laga heller.
Usch vad jag blir ledsen.
Önskar att det aldrig hände.
Men det gjorde det och nu kan jag inte göra någonting åt det. Tyvärr. Men jag vill ha tillbaka det nu! Och jag vågar inte säga nåt till mamma, det kanske låter lite knäppt att jag inte vågar säga nåt till mamma. Men jag känner på mig att hon skulle bli sur. Fast jag ska be henne köpa ett nytt när hon handlar mat typ på torsdag. Fast jag ska ju självklart betala, det var ju jag som var dum ihuvudet och tog sönder det. Jag blir värsta ledsen. Jag vet att jag har snackat om det skitlänge. Att jag är ledsen och så, men det är jag verkligen. Buhuuu :(.
Nä, nu ska jag gå och sörja. Haha, nej, jag ska väl gå och... Vet inte vad. Jag vet inte om jag ska säga nåt till mamma. Kanske ska göra det ändå. Suck. Vi får väl se hur det går.


Fisknamn tack?

Nu har jag klickat mig runt lite på några andra bloggar och shit vad de var fina! Jag fattar inte hur de gör, jag kan inte göra allt såå fint. Min är liksom vit, vanlig och trist. Men jag tycker den är helt okej. Den speglar lite min personlihet, haha. Jag bara skojade.
   Jag måste börja skriva lite oftare. Det blir liksom så att jag skriver ofta i en vecka och sedan skriver jag inget på en vecka. Nu ska det bli ändring på det. Nu ska jag skriva varje dag. Eller jag ska försöka i alla fall. Det är så himla kul att skriva blogg tycker jag. Man kan dela med sig av det man tycker och sedan är det ju kul att fixa och greja lite med sidan också. 
   Igår bestämde jag mig för att börja dela in mina olika inlägg i olika kategorier, men jag vet inte riktigt vilka. Jag vet inte vad jag ska kalla dem. Jag får klura lite på det. Det känns för trist med typ tråkiga och roliga inlägg. Jag tänkte ha det först, men sedan ändrade jag mig typ. Asså jag vet inte vad jag ska skriva, det känns inte som att jag har nåt speciellt att dela med mig av. Inget att klaga på eller så heller. Men jag vet en sak jag kan säga. Jag undrar om det är någon som kan några bra fisknamn. Jag har ju fått tvp guldfiskar i födelsedagspresent. Visserligen var det ett tag sen jag fyllde år då. Men jag kan inte komma på några bra namn. Doris kanske, eller Molly. Jo, de ska vara tjejer. Alla ger mig bara killnamn. Men jag har ju redan två killhusdjur. Tiger och Boris <3. Hihi.
   Nä, nu ska jag fixa kategorierna.
   Tänk på namnen om du inte har något att göra.  

Shit.

Shit vad länge sedan det var jag skrev här. Jo, asså det förra inlägget. Jag menade inte direkt att jag ville ta självmord, jag var bara så himla trött på livet då. Men nu är jag lite gladare. Det känns som allt rullar på här i livet nu. Fast den här helgen har bara sprungit iväg. Öppet hus igår. Var kul fram tills Malin råkade göra krokben på mig så att jag ramlade i golvet. Så idag och igår har jag haft lite ont i handleden. Drog på något slags bandage för att det kändes lite skönare.
   Idag har jag väl inte gjort nåt speciellt. Typ vart hemma, städat lite i mitt rum och mest tittat på tv i mitt rum. Fast när jag kom på att jag kunde rita blev det genast kul. Jag ritade en skitfin bild med massa konstiga figurer och en med mitt namn. Jag skulle faktiskt vilja bli barnbildsritare, eller vad det nu kallas, när jag blir stor. Eller så vill jag bli fotograf. Det är bara så jäkla kul att ta bilder på vackra saker i naturen. Och sedan kan jag ju ta bilder på Ebba om hon blir modell, skulle vara skitkul.
   Imorgon är det skola igen, det känns faktiskt inte så tråkigt. För jag får tillbaka mitt teknikprov då. Det känns som om Roffe verkligen gillar mig efter en sak han sa till mig i onsdags. Jag frågade om en sak på provet som jag trodde jag hade fel på och sedan berättade han att jag hade skrivit rätt och så. Han avslöjade det rätta svaret för mig, visst, det är inte någon skitstor grej, men ändå. Sedan ska vi ha "musikprov" också. Alla är typ skiträdda och stressade, men jag tycker inte det är nåt speciellt. Jag kan ju liksom sånt, jag spelar ju piano. På tal om piano, jag har inte tränat ett skit på läxan. Men det blir liksom aldrig av, jag orkar inte. Suck. Jag tränar alltid massor dagen innan. 
   Men sån är jag.
   Och kommer alltid att vara.