Aldrig mer.

Fy faan vad jag hatar curling. Jag ska aldrig i hela mitt liv prova den sporten igen. Aldrig. Det är den absolut värsta sporten jag någonsin prövat. Jag fattar inte hur man ska kunna glida runt på de där knäppa sulorna. Jag bara gör mig illa, gör fel och kommer ingen vart.
Okej, jag kanske ska börja från början. Idag hade vi vintersportdag och jag hade valt att spela curling på eftermiddagspasset. Det verkade väl rätt kul från början. Men sen när jag kom ut på isen fattade jag att det skulle gå skit. Man skulle typ ha en hal sula på vänstra foten och en ohal sula på högra. Sedan skulle man typ knuffa på med högra foten och glida på vänstra. Om jag fattade det rätt vill säga.
Sedan blev det bara värre. Jag snubblade, eller asså inte snubblade utan benen åkte liksom isär. Eller den vänstra foten gled iväg och den högra hann inte efter. Så, jag drattade ner på högra knät. Har typ värsta stora blåmärket efter alla gånger jag trillade. Sedan när jag skulle prova skjuta iväg de där stengrejerna gick det inte heller bra. Eller asså de kom bra men jag fattade ju att jag skjöt helt fel. Haha. Jag är så jävla usel. Jag vet att man inte ska säga så om sig själv men jag tycker verkligen att jag är usel. Otroligt usel.
Det kändes typ som de andra tyckte jag var jättedålig som bara trillade och inte kunde sopa för jag hann inte med. Men, då får de väl tycka det. Jag bryr mig inte, eller jag försöker att inte bry mig.
Nu kanske det räcker med curlingsnack. Men jag är bara så himla sur på mig själv. Jag kan aldrig vara bra. Det är jämt (och då menar jag verkligen jämt) jag som är sämst, inte fattar och snubblar hela tiden.
Jaja, jag är väl gjord sån. Det är bara att stå ut.
Men jag vet inte hur länge till jag orkar stå ut.

En dag kvar.

Herregud. Jag har ju glömt att skriva på hela veckan. Aja, jag skriver ju nu i alla fall. Hihi, imorgon fyller jag år! Äntligen, jag har längtat så. Eller asså inte som när man var liten, men man har ändå undrat vad man kommer att få. Hihi. Och nu är det ju helg också. Pust, efter en lång vecka med två stora arbeten som har lämnats in är jag värsta trött. Eller inte liksom trött nu, men ändå trött. Fast det känns ju skönt. Men asså när jag skulle redovisa igår så skulle jag börja med att säga "Vi ska berätta om vår resa till Kina", men istället råkade jag säga "Vi ska berätta om vår Kina...". Sen hann jag inte säga mer för jag började skratta lite och sa typ oj eller nåt. Haha. Men sen gick allt bra tycker jag. Och ska jag vara ärlig tycker jag att vår redovisning var klart bäst. Inte för att vara självisk, jag tycker faktiskt det.
   Jag måste bara berätta om i tisdags, typ dagen då allt gick fel. Först på morgonen när jag skulle äta frukost råkade jag välta ut juiceglaset så jag spillde på mina byxor och lite på mitt vita linne. Jag fick blöta ner allt så att det inte skulle bli fläckar. Men som tur var var det ganska tidigt på morgonen så det skulle hinna torka. Fast jag torkade lite extra med fönen för säkerhets skull. Sedan när jag kom till skolan, typ precis i tid. Jag hade sprungit till skolan för att min buss aldrig kom. Eller den kom ju till slut då. Fast sedan när jag precis hade kommit i tid till hemkunskapen så upptäckte jag att min kofta hade tappat en knapp. På vägen till skolan antagligen. Men sedan gick väl allt bra under dagen.
   Som tur var.
   Nu ska jag nog ta och sluta. Eller jag har väl inte nåt speciellt att göra, men det blir för mycket om jag skriver mer. Tycker jag i alla fall. Jo, jag måste bara säga att ikväll ska jag på tjejmiddag (hihi) hos Saga. Jag tycker det ska bli jättekul, men jag hoppas inte Saga blir ledsen eftersom jag ska åka hem typ vid nio. Jag vill ju hinna vara lite med Joakim nu när han väl kommer hit. Så, nu ska jag gå.
  Jag måste bara säga en sak till.
  Om typ en halv dag fyller jag år!
  Aaaaaaaaaah!!!

Snart är det måndag.

Suck. Nu är ju helgen redan slut. Usch! Imorgon är det måndag, fem tråkiga dagar har jag framför mig. Eller de är väl inte så tråkiga, men man måste gå upp så tidigt och lägga sig så tidigt. Blää, nej, jag vill inte ha skola imorgon.
Är inte sugen.
Är aldrig sugen.
Men imorgon ska vi ha redovisning också. Jag hatar det. Jag blir jämt tomatfejs. Jämt! Jag tycker inte det är pinsamt eller nåt, men ändå blir jag skitröd i ansiktet. Jag fattar inte varför. Det går liksom jättebra när man läser hemma och sen i skolan så stammar man som en galning. Suck. Och det verkar inte vara svårt för nån annan heller. Det är bara såå jobbigt.
Och så har vi musik också. Och teknik, jag somnar ju typ bara. Kanske inte bokstavligt talat, men det är sååå trist. Batterier batterier batterier...
Asså jag vet inte vad jag ska skriva, helt ärligt. Det har typ inte hänt förut. Men jag tror inte jag ska skriva något mer. Orkar inte. Vill bara sörja för att helgen är slut. Haha.
Snart är det måndag.
Bara sex timmar.
Jag börjar skolan om fjorton timmar och trettio minuter.

Skit också.


Äntligen helg.

Nu är det äntligen helg igen! Efter fyra skoldagar har jag redan blivit trött på skolan igen. Eller neej, det har jag väl inte. Fast det är skönt med lite ledigt då och då. Idag har vi plockat ner julgranspyntet och pappa håller på att elda upp granen nu. Det känns lite sorgligt, men det blir ju snart jul igen. Och jag fyller ju år snart. Eller rättare sagt om en vecka. Jag längtar såå. Men det känns ändå inte som det brukade göra när man var mindre. Nu känns det inte så konstigt att snart fylla år.
Att snart bli tonåring.
Jihooo! Vad jag har längtat efter detta. Snart blir jag en tonåring, som alla andra. Jag har börjat tröttna på att alla är tonåringar förutom jag. Men nu blir jag också det! Jaja, slutpratat om det. Men idag är det ju också en speciell dag. Idag år det precis ett år sedan jag tog hål i öronen. Och för att fira har jag på mig ett par långa, fina örhängen som kommer från Turkiet. De kostade typ fem spänn, men ändå. Hehe.
Fast egentligen har det inte riktigt gått ett år, för jag har för mig att jag tog hål i öronen typ två på eftermiddagen. Och hon är bara halv två nu. Eller kvart i menar jag. Fast det är väl inte sååå noga.
Just nu sitter jag och längtar efter Joakim och Emelie. De skulle komma idag, jippiiiie! Fast först skulle de köpa present till mig, hihi. Och då gör det ju inget om de kommer lite senare. Tycker inte jag i alla fall. Jag vet inte om jag har berättat att vi ska hjälpa honom att städa i sitt rum. Om han orkar vill säga. Han säger jämt att vi tar det nästa helg och nästa helg. Haha, han är så gullig.
Jag ska nog sluta nu. Men först vill jag bara skriva en sak till.
Jag älskar dig Joakim.
Nu och alltid.

Sorry.

Hehe. Nu måste jag bara säga att jag tog lite fel om det där som skulle hända den tolfte januari klockan två. Eller jag trodde det skulle vara då men nu ska det vara den sextonde mars klockan kvart över två, så att ni vet. Men jag tänker inte berätta vad jag ska göra ändå. Okej, jag fattar att typ alla som känner mig bra vet, men ändå.
   Det var det. Nu kan jag börja på riktigt. Jag måste bara berätta om Dario. Eller asså vad han gör som jag hatar! Han skjuter jämt fram förhör. Från början skulle vi ha ett förhör några veckor innan jullovet. Sedan skjöt han fram det en vecka och en vecka och en vecka. Sedan skulle vi ha det idag men, nej! Nu ska vi ha det på måndag. Jag börjar bli trött på att jämt plugga och sedan har man bara gjort det helt i onödan. Jag kunde ju gjort annat skoj då. Kanske inte jättemycket, men jag pluggar ju ändå en halvtimme dagen innan. Jag hoppas verkligen att vi ska ha det på måndag nu så att det är över. Det är ju typ sjuttiofem ord. Och det blir fler hela tiden. Suck.
   Idag vill jag att Joakim ska komma. Han sa att han kanske skulle komma idag i tisdags, men det verkar inte så. Suck, jag saknar ju honom. Jag vill se honom! Och sedan måste han ju städa sitt rum också. Fast det spelar inte så stor roll. Men jag hoppas verkligen att Em kommer också! Jag vill se henne med. Eller jag har ju inte träffat henne, jag har bara pratat med henne på msn och pea.
   Ikväll ska vi äta pizza. Mums! Jag tar jämt samma pizza. Eller inte exakt samma, men med ungefär samma saker på. Curry, kyckling, banan, annanas och typ det vanliga. Asså deg och tomatsås typ.
   Nu ska väl jag spela dataspel. Hihi, jag älskar det. Fast jag vill inte bli nån jäkla nörd!
   Absolut inte.

Onsdag.

Idag fick jag tillbaka mitt teknikprov! Aaaaah, min mage slog en volt precis innan. Fast jag fick bra. Jag vill inte skryta, men jag fick faktiskt det. Men asså på slutet höll jag på och somna, allvarligt! Det var bara sååå trist. Han snackade typ om batterier och bla bla bla. Men sen slutade lektionen, jippie.
   Men asså jag måste bara berätta om gympan. Usch! Det var inte kul. Vi skulle göra kullerbyttor och massa knäppa grejer på en lång matta. Allt gick väl rätt bra tills vi skulle göra grenkullerbyttor. Jag visste inte ens vad det var först. Det var i alla fall en bakåtkullerbytta när man särade på benen på slutet och ställde sig upp. Om ni fattar. Hehe, det gick inte så bra. Alla kunde göra det nästan perfekt från början förutom jag, och några till kanske. Jag bara fastade med huvudet, eller asså kunde inte rulla runt och fick inte ut benen. Fast det var faktiskt lite kul att göra bort sig, det kändes inte så pinsamt.
   Som det brukar göra.
   Och sedan hade vi också Johnnie som vikarie. Han så himla töntig. Värsta pojken! Okej, kanske lite ojuste. Eller osjysst, hur det nu stavas.
   Sedan måste jag också berätta. Jag ska börja på friskis&svettis. Det låter värsta töntigt, men det är bra. Och kul hoppas jag. Jag, Sofia och Malin hade tänkt att gå på tisdagar och torsdagar. Okej, nu sitter jag här och snackar om vilka dagar jag ska ha friskis&svettis. Hehe, kanske inte såå kul.
   Men i alla fall, nu ska jag nog gå.
   Och tack för alla kommentarer!
   Jo, skriver jag för mycket så att man inte orkar läsa?

Första skoldagen.

Idag var det ju skola igen. Suuuuck. I alla fall så gick jag upp såå tidigt. Jag vet att jag jämt snackar om att jag går upp tidigt och så men det är något som är svårt för mig. Eller, hehe, jämfört med andra har jag nog otroligt lätt för att gå upp. Fast jag tycker själv att det är svårt. Och jag behövde liksom gå upp tjugo över sex. Jag vet, jag vet, det kanske är liiite överdrivet. Men jag behöver tid för att göra mig i ordning. Visserligen kom jag tjugofem minuter för tidigt då, hehe.
   Vi började med hemkunskap. Det var väl kul, jag hamnade med både Malin och Klara. Och Felicia och Viktor. Fast det var en sak som jag tyckte var rätt skumt. Vi satt tre personer på ett jättelitet bord och så satt de bara två mittemot varandra på ett bord som var typ tre gånger större. Vi fick knappt plats med våra häften på det. Jaja, det är inte direkt världens undergång. Men ändå. Fast i och för sig var det typ tre platser som blev över, där kunde ju vi suttit, eller i alla fall en av oss. Torgny är väl lite konstig. Nej, förlåt Torgny. Han är inte alls konstig, han är bra. Asså jag är lite knäpp. Haha.
   Sedan var det mardrömseftermiddagen. Haha, det är mitt lilla skämt. Det är så att vi har fem lektioner efter varandra. Bara såå jobbigt. Bank, biologi, engelska (fy faan asså), matte och SO. Engelskan är det värsta, jag lovar.
   Nu sitter jag och chattar med tre stycken och de skriver heeeeela tiden. Så nu måste jag sluta, jag hinner inte skriva mer.

Sista dagen.

Idag gick jag upp sjukt tidigt. Jag är skitstolt över mig själv. Jag gick upp halv åtta! Och nu hade jag kommit ihåg att trycka på knappen så att den skulle ringa. Bravo Teresia! Fast egentligen går jag ju bara upp så tidigt eftersom att det är skola imorgon.
Inte redan!
Det har gått så fort. Vi har haft lov i sjutton dagar. Idag är det den sista, den artonde. Det känns som det har gått typ en vecka eller nåt. Suck. Jag hatar den jävla skolan! Eller nej, det gör jag inte. Men jag hatar att man måste gå upp så tidigt. Varför kan inte skolan börja typ tio och sluta fem eller nåt. Då kan man ju gå upp åtta. Fast en sak tycker jag om med skolan. Det kanske är självklart.
Vännerna.
Alla vänner som jag har fått genom skolan.
Det är helt otroligt. Tänk om vi inte gick i skolan, visst vi skulle ha vänner, men inte lika många. Och det är så kul att sluta för dagen! Det som jag gillar mest nästan, haha.

Men jag kanske ska ta och berätta vad jag ska göra idag. Eller det kanske inte är så intressant egentligen. Jag ska typ prova ut kläder till imorgon. Ja, jag vet att det låter töntigt. Men jag måste vara förberedd. Sedan har jag "packat" klart väskan. Jag ska ha min alldeles nya väska <3. Den är såå fin. Min Longchamp väska som jag fick av mamma. Tack mamma. Hoppas ni inte tycker att jag skryter nu, för det vill jag verkligen inte.
Men innan jag slutar måste jag bara få säga en sista sak.
Gud svek mig.
Jävligt mycket.


Sex dagar kvar.

Jag sitter här och tänker. På något väldigt läskigt. Något mycket läskigt som snart kommer att inträffa. Jag kan inte sluta tänka på det. Det går bara inte. Fredagen den tolfte januari klockan två. Åtta dagar innan min födelsedag. Usch! Jag vill inte. Eller jo, det vill jag faktiskt. Ni kanske inte förstår vad jag pratar om, men jag tänker inte berätta. Inte nu, men sen.
   Kanske den trettonde januari.
   Dagen efter.
   Den värsta dagen i mitt liv.
   Fast dagen innan kanske är värre?
   Men den trettonde januari är faktiskt en speciell dag också. Det var den dagen jag tog hål i öronen, fast då var det en fredag. Fredagen den trettonde. Jag fattar inte att jag kunde ta hål i öronen fredagen den trettonde! Bara nån som är korkad gör det. Fast jag är ju korkad. Eller nej, det är jag inte. Jag måste sluta hata mig själv. Men det går inte. Det gör bara inte det. Fast jag försöker ju i alla fall.
   Jaha, vad ska jag skriva mer då? Vad jag ska göra idag? Jag tror nog inte ni vill höra. Tråkiga saker. Mycket tråkiga saker. Som till exempel städa mitt rum, dammsuga mattan. Ja, det räcker. Det fattar jag ju själv. Men jag kan berätta när jag gick upp. Jag är stolt över mig själv.
   För en gångs skull är jag faktiskt det.
   Jag gick upp nio. Det är helt otroligt. Nio! Visserligen hade jag ställt klockan på åtta, men jag glömde ju att trycka på knappen så att den skulle ringa. Typiskt mig. Haha. Men jag gick upp, jag klarade det. Det är helt otroligt. Nu kanske jag somnar ikväll. Äntligen.
   Nu ska jag nog gå och börja göra mina tråkiga sysslor. Eller jag tror jag väntar lite. Jag har lite kul först. Jag kom på en sak nu. Jag har inte tänkt på det där jag skrev i början på hela... ja, kanske fem minuter.

Fredag.

Så. Då har jag startat en ny blogg. Vad roligt. Ni ska bara veta hur länge jag satt och klurade på adressen. Det är så jobbigt när alla är upptagna. Men jag kom på en bra till slut, haha. Teeresia. 
    Tja, nu ska jag väl börja berätta om vad jag har gjort idag. Det är väl det man gör på en blogg antar jag. Jag gick upp, otroligt sent. Klockan elva. Fast jag gick upp klockan kvart i sju och sa hejdå till pappa när han skulle till jobbet. Fast det var bara för att jag inte kunde sova, eller det kan jag väl aldrig. Jag vaknar jämt en eller två gånger på natten. Hehe, nu börjar jag snacka om mina problem. De kanske inte är så roliga att läsa om. Vad gjorde jag sen då? Just det, gjorde mig i ordning. Jag provade typ kläder i en halvtimme. Jag hittade inget bra. Fast nu har jag något ganska fint på mig. Sedan provade jag en ny ögonskugga, fast den blev nästan för mörk. Det såg lite konstigt ut, så jag tog en lite ljusare ovanpå, hihi. 
    När jag var klar gick jag ner hit till datorn. Då såg jag att Malin hade skrivit en mailadress till mig i gästboken på pa. Så jag gick in på den och såg att det var en blogg. Det var då jag bestämde mig för att göra en egen blogg. Och det gjorde jag. Sedan höll jag på att greja med den, och nu är jag här och skriver. Det känns lite svårt att komma på något kul att skriva såhär första gången. Men jag lär mig väl.
    Sedan måste jag också berätta om vad jag ska göra ikväll. Det ska bli såå kul! Jag ska på SingStarkväll hemma hos Isabelle. Eller det är Sofias SingStar fast det är hemma hos Issa eftersom hennes föräldrar är borta. Och vi ska sjunga hela kvällen, äta pizza och se på film. Jag längtar verkligen! 
    Oj, vad mycket jag har skrivit. Det var inte så svårt i alla fall. 
    Nu ska jag chatta lite, kanske med Em, eller Emelie som hon heter, vara inne på pa och göra lite annat skoj. 
    Hoppas ni gillade sidan.