Det finns ingen mer underbar.

Nu är det precis som vanligt igen. Jag har under gårdagen och idag på morgonen tänkt ut ungefär vad jag ska skriva om och nu när jag sitter här minns jag inte alls vad det var jag tänkte på. Jag kommer i alla fall ihåg en sak. Och det var att igår när jag pratade med Malin på msn så skickade jag några länkar till låtar till henne och hon lyssnade på dem. Det är så roligt att få visa för andra vad det är jag lyssnar på och vad jag faktiskt skriver om. Om man inte har hört någon låt alls av My Chemical Romance så fattar man ju inte ens vad jag snackar om.
   Men i alla fall. Jag skickade, jag tror det var I never told you what I do for a living, och sedan efter att hon lyssnat på den så sa hon typ: Jag vill höra låtar med mer skrik. Jag som tycker den låten är rätt skrikig blev typ helt tyst av det hon sa. Eller den låten är väl inte den som har allra mest skrik, men den har ju ganska mycket tycker jag. Nu känns det typ som att det jag har tyckt är rock tycker alla andra bara är typ fjantmusik.
    Men jag tycker fortfarande att My Chemical Romances musik är skitbra! Visserligen tror jag inte att Malin tycker att musiken är fjantig, det var kanske bara den låten, haha. Men hon gillade i alla fall Mama, och den tycker jag också är jättebra. Men jag fattar inte hur hon inte kan höra när Lisa Minelli sjunger! Jag tycker det hörs bra och det är ju inte ens någon annan som sjunger då. Men jag tänkte att jag kanske kan visa henne var det kommer sedan i skolan, asså på min ipod då.
   Jag har inte tänkt på det förut men jag skriver faktiskt utan att kolla ner på tangentbordet! Det är helt sant! Eller alltså ibland så kollar jag ju ner, till exempel om jag har skrivit fel eller inte hittar rätt tangent. Men det känns konstigt, jag bara trycker på rätt tangenter utan att tänkta på det. Det blir liksom bara rätt av sig själv.
   Nog pratat om det, jag måste bara berätta om det som vi gjorde igår. Inte för att det var något otroligt speciellt men. Dagen började med att jag, mamma, Ingela och Markus åkte in till Varberg så att vi var där ugnefär klockan tio. Om ni undrar vilka Ingela och Markus är så kan jag säga att de är kompisar till vår familj, de är föräldrar till en kompis till Basti och hela vår familj är kompis med dem. Ingela är jättesnäll och rolig. Hon sa till och med att hon tyckte att mina svarta tånaglar var fina och lite tuffa, haha. Och pappa som typ dagen innan hade sagt att han tyckte de var fula!
   I alla fall. I varberg så började vi med att shoppa lite. Eller jag köpte bara två saker, en lång svart kofta från BikBok och ett par skor. Koftan var jättefin tycker jag, jag tänkte att det kan vara bra att ha lite svarta kläder för det passar ju till allt. Och så är ju svart snyggt! Haha, jag måste bara säga att det passar ju bra till MCR-stilen. Inte för att jag kommer bli en "sån", men jag kommer verkligen försöka att ha på mig lite "rockiga" detaljer. Och skorna sedan, de är så jävla snygga! Jag ska lägga in en bild på dem sist i inlägget. Eller ni kanske redan kan se den lite längre ner då men.
   De är lite svåra att förklara så jag berättar inte hur de ser ut, det är ju bara att titta på bilden. Men de är också lite rockiga tycker jag. Snyggt snyggt! Om ni undrar så kostade de 550 kronor och kommer från Vagabond (det kanske syns på bilden). Jag hoppas verkligen att ni inte tycker att jag är en sån som bara skriver om det jag har köpt och andra tråkiga saker. För jag vill inte att min blogg ska vara så, den ska handla om mig och mina små tankar. Hihi. Om ni nu tycker att det är mer intressant.
   Och sedan efter det så åt vi lunch och spelade minigolf, men det är inte så himla viktigt. Det som jag vill berätta om är när vi var i farmors hus och pappa och hans bror och syster delade upp sakerna som farmor hade i huset. Farmor har ju gått bort och de ska ju dela ut sakerna så rättvist som möjligt. Men det som jag egentligen ville säga var att varje lite puttesak var värd massa pengar! De kanske höll fram en liten kanna som man har typ kaffe eller mjölk till kaffet i och sedan sa de, den här "tar" jag, skriv upp tre tusen på mig. Alltså de skriver ju upp vad sakerna är värda så att allas saker är värda ungefär lika mycket i slutet, om ni fattar. Men en sån liten sak för tre tusen! Jag satt liksom där och tänkte "för den där får jag en mobil och en dator" och "för den där kan jag typ köpa en platt-tv!". Inte för att de tänker sälja sakerna då men i alla fall. Och sedan satt jag och spelade på en liten gammal banjo och gissa vad den var värd? Två tusen! Den var helt dammig och inte så himla fin och lite trasig med. Jag fattar inte att något sådant kan vara värt så mycket. Det var nästtan läskigt att hålla i den när man visste vad den var värd.
   Nu tror ni säkert att det enda jag vill ha är dyra prylar, men man tänker ju så utan att man ens vill. Det är lätt att jämföra med såna saker tycker jag, jag vet inte direkt varför men. Nu tror jag att jag ska gå och ta en liten kladdkaksbit, stoppa in min hembrända MCRCD i CD-spelaren och sätta mig och göra lite halsband och armband av de pärlor från farmor. Komentera gärna.
   Dagens låt - Bury me in black.
   Dagens text från The sharpest lives - "'Cause I've spent the night dancing, I'm drunk I suppose. If it looks like I'm laughing I'm really just asking to leave".

image89

Aaah.

image87Finns det någon sötare?
Jag kan fan inte komma på någon.
Det finns ingen som sjunger vackrare.
Ingen.
Han pratar som en ängel.
Ser ut om en med.
Han är bara på himla snygg.
Världens sötaste namn.
Gee.
Gee.
Visst låter det asgulligt?
Jag älskar hans låttexter.
The lyrics.
Och låtnamnet är skitfint!
My Chemical Romance.
So fucking wonderful.
Haha.
Jag är helt sjuk.
Underbart jävla sjuk.

They are the fucking shit.

Snälla tro nu inte att jag har blivit en sån där fjortis som håller på och svär hela tiden för att det är coolt, jag syftade på övertexten alltså. Eller jag tycker ju inte att det är coolt att svära, bara töntigt. Självklart så svär jag också ibland men det är mest bara på datorn. Men jag skrev övertexten så bara för att det är så många som brukar skriva så och jag tror i alla fall att de skriver så när de tycker något är bra, haha. Annars är det ju inte särsklit passande att jag skriver det. Men vad betyder det egentligen, de är den jävla skiten? Det låter ju inte så bra, tycker inte jag i alla fall. Men det jag menar är ju självklart att de är bra, bäst!
   My Chemical Romance såklart.
   Jag måste bara säga att jag älskar att titta på videon till The ghost of you. Jag vet att jag har sagt det så himla många gånger, men det är bara för att jag verkligen menar det! Den är så otroligt vacker, och sorglig. Jag gråter och får gåshud av den. Det är så vackert att den ska vara gammal och scenerna när de är i krig eller vad det nu är är också så fina! Eller fina kanske inte var det rätta ordet, men jag blir så jävla tagen av dem! Och Gee ser så himla menande ut när han sjunger. Jag vet inte om det finns något ord som heter menande men det ser verkligen ut som att han menar det han sjunger.
   Och när han håller ut armarna och nästan gråter. Jag tycker nästan synd om honom när jag ser det. Jag vet inte riktigt om jag har förstått det rätt, men jag antar att det är så att Mikey (hans lillebror) dör i kriget. Och jag älskar när han sjunger i början "if I died we'd be together". Om jag dog skulle vi vara tillsammans. Det kanske inte är helt rätt översatt men det är ju ungefär så han menar. Jag älskar verkligen den låten!
   Men den slår inte min absoluta favoritsång, I don't love you. Men jag tror faktiskt att den hamnar på andra plats. Eller kanske på delad plats med Heaven help us. Den är så  jävla vacker den med. Men den har ju ingen musikvideo... Kan de inte göra en till Heaven help us? Jag älskar den låten. Jag kan inte bara skriva en liten snutt av den låten som jag gillar för jag älskar hela texten. Och jag bara älskar elgittaren som är i refrängen, jag tror det är Ray som spelar det jag älskar så himla mycket. Aaaah, jag är i himlen! Haha, det passar ju till låtnamnet.
   Igår så brände ju jag en CDskiva med tjugofem låtar av My Chemical Romance. Det är alla de låtar som jag inte har på CD. Alltså de låtar jag har från I brought you my bullets, you brught me your love och alla från Thre cheers for sweet revenge. Och jag kunde verkligen inte låta bli att lägga in I don't love you på den CDn. Den är så himla vacker och jag ville ha den på båda skivorna. Den andra skivan som jag pratar om är ju såklart The black parade. Den som har köpt för några veckor sedan.
   Om det är något litet, vad som helst, som ni undrar om My Chemical Romance så är det bara att fråga! Jag vet ju inte allt men jag har lärt mig ganska mycket om dem nu. De är ju trots allt mitt absoluta favoritband.


Tänk om jag fick träffa dig.

image86

Klicka på dem!

Ta dig lite tid och lyssna på de här två låtarna. De är så jävla bra att jag inte kan sluta lyssna på dem. Jag har många andra låtar till som jag också skulle vilja visa er men det har inte gjorts några musikvideor till dem. Men jag tänkte att jag kan sätta in i alla fall två bra musikviodeor.
   Eller den sista länken, den till The ghost of you, har jag redan klistrat in i inlägget som är här under. Men jag tänkte att man kanske inte ser den så bra så jag satte in den här med.
   Hoppas att ni älskar dem, för det gör i alla fall jag.
I Don't Love You
http://www.youtube.com/watch?v=duTBl5JH7pg
The Ghost Of You http://www.youtube.com/watch?v=7sJqEccwliQ

The ghost of you.

I never said I'd lie and wait forever. If I died, we'd be together. I can't always just forget her. But she could try.
At the end of the world. Or the last thing I see. You are never coming home, never coming home. Could I? Should I?
And all the things that you never ever told me. And all the smiles that are ever ever... Ever...
Get the feeling that you're never. All alone and I remember now. At the top of my lungs in my arms she dies. She dies.
At the end of the world. Or the last thing I see. You are never coming home, never coming home. Could I? Should I?
And all the things that you never ever told me. And all the smiles that are ever gonna haunt me.
Never coming home, never coming home Could I? Should I?
And all the wounds that are ever gonna scar me. For all the ghosts that are never gonna catch me.
If I fall. If I fall, down.
At the end of the world. Or the last thing I see. You are never coming home, never coming home.
Never coming home, never coming home.
And all the things that you never ever told me. And all the smiles that are ever gonna haunt me.
Never coming home, never coming home. Could I? Should I?
And all the wounds that are ever gonna scar me. For all the ghosts that are never gonna...
http://www.youtube.com/watch?v=7sJqEccwliQ

Chemical monsters under bed.

Jag vet att det var jättelänge sedan jag skrev här, men det känns som att nu på sommaren så är det ingen som är hemma och ingen som läser då heller. Sist jag skrev var i torsdags och det är ingen som har gått in ända fram till nu. Men jag tänkte att jag kan skriva lite idag ändå, jag har inte särskilt mycket att göra. Sara har ju åkt till Glämsta och kommer vara borta i tre veckor. Buhuu, jag kommer att sakna henne så. Jag kommer bara sitta här och ha tråkigt och längta till hon kommer hem igen. Och då när hon har kommit hem är ju jag också hemma i Stockholm så då kan vi vara med varandra alla dagar i veckan! Haha, vi ska i alla fall ha vår mcrdag då. Den har jag längtat efter mycket och jag längtar fortfarande efter den som en jävla dåre.
   Men Sandra kanske skulle komma hit snart också. Jag tror inte att någonting är bestämt men det verkar som att hon ska komma hit i alla fall någon gång innan vi åker hem. Hon har ju varit här alla somrar jag kan minnas och det vore ju tråkigt att bryta den traditionen.
   Jag hoppas verkligen att ni inte tycker jag har blivit alldeles konstig av allt det här om My Chemical Romance. För jag kommer alltid att vara såhär nu, eller kanske inte lika hysterisk om det om ett tag när den första älskvågen har lagt sig. Eller jag kommer ju aldrig sluta älska dem så mycket som jag gör nu! Absolut inte. Men det jag menade var att jag kanske kommer lugna mig lite om ett tag och bara älska dem utan att jag måste berätta det för allt och alla. Visserligen är det ganska kul att hålla på och visa för alla andra vad man gillar och så, men man kanske inte kan hålla på så i evigheter. Då tröttnar ju alla typ.
   Men jag tycker det är så himla roligt att hitta på massa namn till msn som har med dem att göra eller som är låttexter. Jag gillar texter som är lite hemska, eller typ om hell eller bury me eller något sådant. Och så tycker jag att det alltid ser så vackert ut när man har skrivit det på engelska. Det är ett så fint språk att skriva. Och just det, jag tycker det är så himla gulligt att heta Chemical monsters under bed. Jag vet inte riktigt varför men jag tänker ju mig typ att the Chemical monsters är hela bandet, alltså My Chemical Romance. De har ju ordet Chemical i sitt bandnamn så man fattar ju vad jag menar med det. Och sedan att de bor under min säng, när jag ska sova så lyssnar jag ju på dem och det känns bara gulligt att säga att de bor där. Som om de var fem små monster som man var rädd för. Inte för att jag är rädd för dem men ändå.
   Jag ska slipa lite på mitt andranamn på bloggen nu, det som står under Teresia utan h alltså, för jag vill att det ska stå något bra där. Jag ska nog skriva något med Chemical monsters under bed tror jag. Så att jag liksom har samma på msn och på min blogg. Det här inlägget skrev jag egentligen i förrgår men när jag skulle publicera det så fastnade hela sidan typ och jag kunde inte publicera det. Jag provade flera gånger men det fungerade inte. Så nu två dagar efter har jag äntligen fått det att funka.

Om de slutar dör jag.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag så det blir nog inte så himla långt. Men just nu sitter jag i alla fall och kollar på olika videor med My Chemical Romance. Först så kollade jag på lite olika intervjuer för jag ville så gärna se Gee prata, han är så gullig då. Men två saker som är dåliga är att han alltid, eller ofta i alla fall, har på sig solglasögon så att man inte ser hans söta nylle. Den andra dåliga saken, eller snarare jättedåliga, är att han ofta röker när han intervjuas. Eller han röker ju inte precis då men han har ju en ciggarett i handen. Oj, jag vet inte ens hur ciggarett stavas, är det med ett eller två t? Hoppas det är rätt.
   Men jag blir så jävla ledsen när han röker, det är ju inte bra! Buhu, jag vill inte att han ska dö av cancer eller något annat dåligt. Sedan är det ju bara så himla äckligt att röka och jag vill inte att söta Gee ska vara äcklig.
   En annan sak som gör mig nästan ännu ledsnare är att i vissa intervjuer verkar det som att de ska sluta snart. De säger att de inte planerar någon till CD och att de bara vill ha bandet så länge de förmedlar något. Eller det där med att de inte planerar någon till CD har aldrig någon i bandet sagt, det har bara nyhetsuppläsaren eller rösten som hörs sagt. Om ni fattar vad jag menar med det. Men alltså de kan ju inte sluta sitt band nu! Visst, jag fattar ju att de inte bara kommer sluta imorgon liksom. Men ändå! Jag måste få se dem live någon gång i mitt liv i alla fall. Annars kommer jag ju dö olycklig. Snyft...
   Varför ska det alltid vara så att när jag väl börjar älska något eller några så ska de typ sluta precis då eller att de precis har varit här i Sverige och inte kommer på ett tag? Jag ska alltid ha en så jävla otur! Jag vill ju se dem, lyssna på dem. Jag vill att de ska göra fler album och att de ska ha kvar sitt band i alla fall tre år till. Jag vill verkligen det, jag skulle bli förkrossad om de slutade med sin musik och sitt band. Jag vet att jag inte kan göra ett skit åt saken men jag önskar så himla mycket att de hade kvar sitt otroligt underbara band och kom till Sverige snart igen.
   Visserligen vet jag ju inte säkert om de ska sluta eller om de kommer fortsätta ett tag till. Antagligen håller de på ett tag till. Det verkar ju som att de ska det i alla fall. Jag menar, om de slutar så kommer de ju förstöra en miljard tonåringars liv! En miljard ett. Mitt liv också.
   Innan jag slutar måste jag ju självklart skriva dagens låt och text. Dagens låt är en underbar låt som heter Heaven help us och den är såklart av My Chemical Romance. Texten är refrängen i låten och är såhär: "Someone save us. Heaven help us now. Come crashing down. We'll hear the sound as you're falling down". Eller egentligen så är someone save us före refrängen och sedan när heaven help us kommer så börjar refrängen. Men spelar roll... Jag måste bara säga att jag älskar elgittaren som hörs vid we'll hear the sound as you're falling down. Det låter så jävla vackert där.
   Nu ska jag fortsätta att kolla på underbara klipp från youtube med mina älsklingar. Men en sak jag stör mig på är att alla liveklipp är så jävla dåliga. Det är bara såna som personer har spelat in själva. Varför kan de inte ha bra inspelningar, typ såna de brukar ha på tv och så?

Jag är underbart kär.

Idag har jag, Joakim och Emelie varit i Varberg och shoppat. Eller jag shoppade inget för jag försöker spara mina pengar till Saras och min My Chemical Romance-dag! Då ska jag ha minst trehundra spänn att göra av med. Jag vill så gärna köpa ett linne med deras tryck på! Det kommer bli så jävla snyggt! Jag längtar verkligen till den dagen.
   Men jag har ju mycket annat att se fram emot innan. Men tillbaka till idag. eller jag vet inte riktigt vad jag ska säga om idag. Emelie och Joakim var så himla gulliga och söta. Hålla hand, kramas, pussipuss. Jag önskar att jag också hade det så med någon, men det har jag ej. Just nu har jag ju musiken, och jag är ju redan kär i någon. Gerard Way!! Haha, jag är nog inte så himla ensam om det.
   Det är så tråkigt att sitta vid datorn utan att kunna prata med någon eller så. Eller det är ju i alla fall en inne på msn, men Sara är ju inte inne. Suck, hon skulle åka till sitt landställe idag. Varför just idag? Imorgon är vi borta och då skulle hon ju vara hemma! Eller jag tror i alla fall hon skulle vara det. Det ska alltid vara så att när en är hemma så är den andra borta och tvärtom. Det är så jävla irriterande. Fast jag ska vara glad för att Sara var inne igår och kunde ge mig tio nya låtar! TIO! Det är helt sjukt underbart! Nu har jag hela tjugonio My Chemical Romancelåtar! Och jag älskar dem alla lika mycket. Eller det där var nog inte helt sant. Jag har ju mina favoriter såklart.
   Det var ett tag sedan jag berättade om dagens låt och text så jag tänkte göra det idag. Dagens låt är en ny låt som jag har börjat älska. Den heter The jetset life is gonna kill you och den är skitbra. Bara så ni vet kommer den från albumet Three cheers for sweet revenge. Och om det är någon som undrar vad jetset betyder så kan jag berätta det. Jag kollade nämligen precis upp det. Det betyder ungefär rika människor som umgås med varandra, om ni fattar vad jag menar. Typ Paris Hilton lksom, haha.
   Nu kommer min absoluta favorit! I Don't Love You! Alltså den spelas upp på iTunes som jag alltid har på när jag är inne på datorn. Men nu var det ju dagens text också. Den kommer såklart från dagens låt och den låter så här: "Alright, give up, get down. It's just the hardest part of living. Alright, she wants. It all to come down this time." Det som spelas samtidigt som den där texten är så jääävla bra! Jag älskar den delen av den låten, så otroligt bra att jag kan lyssna på den tills jag dör.
   Ååh, jag vet inte hur jag ska formulera min kärlek till My Chemical Romance. Allt med dem är så bra, musiken, hur de ser ut (söööta), musikvideorna! ALLT! Alltså jag kan sitta hur jävla länge som helst och bara kolla på klipp där man får se Gerard prata. Eller när de intervjuar honom, han är så söt, snygg, sexig (haha), pratar så fint, sjunger så underbart och bara är bäst! Jag kan inte förstå att de verkligen finns. Mitt livs bästa sommar har varit denna! Jag fann mitt band, mitt jag, My chemical Romance har gjort mig hel! De fyllde ut de hålen jag hade inom mig som bara saknade något speciellt. Och nu har jag funnit det jag saknade. Ett band som bara äger och som har så bra låtar och medlemmar.
   Jag kommer förevigt vara Sara tacksam som visade dem för mig!!! Älskar henne!  

Jag är lite klumpig.

Jag vet att jag redan har publicerat ett inlägg idag men jag tänkte att jag kan skriva ett också. Egentligen vet jag inte riktigt vad jag ska säga men jag får väl hitta på något. Jag kan ju börja med att säga att jag har skrivit fel i två låttexter som jag har skrivit. Den första var när jag skrev att Gerard sjöng "and throw it all" på låten Sleep. Det han egentligen säger är "and through it all". Haha, det betyder ju helt olika saker. Det var Malin som kommenterade det och sedan kollade jag på internet och då stod det att det skulle vara through. Det jag sa att han sjöng var throw och det betyder ju kasta. Haha! Och kasta allt. Så säger han ju inte.
   Det andra felet jag gjorde var att skriva att Gerard sjunger "only girls so far". Men det han egentligen sjunger är "only go so far". Det var det faktiskt jag som upptäckte. Också på internet när jag läste igenom texten.
   Men nu kom Joakim in och frågade mig om jag ville spela något med dem och det vill jag ju så jag får väl sluta här då. Jo, jag måste bara säga att Emelie här och det är jätteskoj. Hon är så söt och gullig och snäll. Ååh, nu kom I never told you what I do for living men jag måste ju gå. Synd.. Jag kanske skriver mer ikväll. Puss.

Segling 07.

Här är lite bilder från seglingen i förra veckan. Varsågoda att titta!
   Alla bilder är i rätt ordning förutom de sista bilderna som jag la till efter de andra. Alltså de är inte från sista dagen men jag satte de sist ändå.


My Chemical Romance.

My Chemical Romance.

I don't love you.

Nu har jag översatt texten och den är så jävla vacker. Översättningen kan nog vara lite fel här och var men det är svårt att veta vad de menar och ibland är det lite svårt att översätta rätt. Men här är den i alla fall. Läs och njut.
När du går, tro aldrig att jag kommer försöka få dig att stanna.
Och kanske när du kommer tillbaka, kommer jag vara borta för att finna en annan väg.
Då efter all denna tid som du är skyldig mig, är du fortfarande den bra-för-ingenting, jag vet inte.
Så ta dina vantar och gå ut.
Bättre gå ut, medan du kan.
När du går, skulle du till och med vända för att säga.
Jag älskar dig inte som jag gjorde igår.
Ibland gråter jag så mycket av längtan, så trött på all onödig sorg.
Men älskling när de slår dig, det är då du borde stanna.
Och efter allt blod som du fortfarande är skyldig, är en dollar bara en vind.
Så öppna dina ögon och kom upp.
Bättre komma upp, medan du kan.
Whoa, whooa.
När du går, har du modet att säga.
Jag älskar dig inte som jag gjorde igår.
Jag älskar dig inte som jag gjorde igår.
Jag älskar dig inte som jag gjorde igår.

Gerard Way är en riktig söting.

Äntligen är jag hemma igen och kan skriva här på bloggen. Eller alltså det var ju jätteroligt att vara ute och segla i en vecka men den känns ändå otroligt skönt att vara hemma igen. Det känns konstigt när det inte gungar helatiden men det är skönt med en bred säng igen! Sängen jag hade på båten var ungefär femtiofem centimeter bred och jag fick ta bort sovsäcken och allt varje morgon för jag sov på en soffa eller vad man nu ska kalla det mitt i båten där man skulle kunna sitta på dagen. Oj, den meningen blev lite lång men ni kanske fattar ändå. Jag orkar inte skriva allt som hände varje dag men jag kan säga att vår rutt var: Göteborg-Marstrand-Henån-Lysekil-Gullholmen-Öckerö-Göteborg. Och på fredagen åkte vi också till Smögen över lunchen. Om det är någon som undrar något är det bara att fråga för jag orkar ju inte skriva allt som hände som sagt. Egentligen vill jag ju att ni ska fråga lite för annars blir det ju lite tråkigt, haha.
   Jag måste bara säga att minst två timmar om dagen lyssnade jag på My Chemical Romance. Haha, jag vet, jag kan inte låta bli dem! Men de är så bra och man blir så himla lätt beroende och de är så söta. Men jag lyssnade bara på kvällen när jag skulle gå och lägga mig. Eller en dag lyssnade jag faktiskt på dagen men det var bara för att jag inte hade något att göra och ingen pratade med mig typ. Jag undrar hur många gånger jag har lyssnat på alla låtarna egentligen. Haha, jag måste ha lyssnat minst hundra gånger på varje och typ hundrafemtio på Welcome to the black parade och Famous last words eftersom det var dem jag fick först.
    Jo, jag måste bara säga att det var så himla roligt när det lutade skitmycket. Som mest lutade det lite mer än tjugo grader. Det kanske inte är så lätt att fatta hur mycket tjugo grader är men det är ugnefär en fjärdedel från att båten helt ligger ner och golvet är som en vägg. Så när det lutade tjugo grader kunde man knappt gå nere i båten för man trillade bara in i väggarna och bordet helatiden. Och det var ju inte direkt lugnt på vattnet heller! Båten gungade fram och tillbaka och vågorna var jättestora, fast så var det bara vissa dagar. Och när man gick på motor så lutade det ju inget, men det var oftast stora vågor. Men det var askul, haha.
   Hela veckan har jag messat jättemycket med Sara, men för mig kostar det inget för jag har gratis mess i trettio dagar. Men nu är det nog bara tjugo kvar eller så. Jag längtar så jävla mycket efter att Sara ska logga in på msn och jag ska kunna prata med henne och hon ska ge mig flera låtar!! De är så jävla bäst My Chemical Romance! Alla låtar äger och videorna med. Jag kollade på några making of.. på youtube. Alltså när de spelade in videorna och då fick man ju se hur killarna var vanligt. När de pratade vanligt och så, de är så söta då med!! Gerard är så himla söt hela tiden. <3. Jag såg också en video när Gerard typ var helt full och konstig. Det var både kul att se och inte kul. Man vill ju inte att ens idol (haha, idol) ska vara fullis men. Fast egentligen är det ju inte så himla konstigt. Alla som är i hans ålder har väl varit full någon gång och bara för att han är känd tycker man att det är konstigt typ. Fast jag tycker det är dåligt att han röker, men man får väl hoppas att han slutar eller inte röker så mycket. När jag frågade Sara om det sa hon att han försöker sluta och det känns ju i alla fall bra.
   Jag måste bara säga att det är jätteroligt att så många har skrivit kommentarer. Tack hörni. Nu tror jag att jag ska försöka översätta texten till I Don't Love You och om jag blir klar med den idag så kan jag ju sätta in den här. Låten är så jävla underbart vacker och jag vill verkligen veta vad han säger i den. Eller sjunger då. Jo, föresten lyssnar jag på låtarna nu och de äger. Jag måste ha fler. Jag älskar rock och My Chemical Romance! Så är det bara.

My Chemical Romance på båten.

Bilden som jag la in igår är så himla fin, men det är så dåligt att den är liten. Jag skulle vilja ha en stor bild på honom för han är så himla söt! Men jag måste säga att jag gillar honom bäst i vitt hår, eller blont eller vad det nu är. Jag tycker inte det är lika fint när han har svart hår, inte för att det är fult men.
   Jag har funderat lite på att måla mina naglar svarta idag. Jag vet ju förstås inte än om det är snyggt eller inte. Mina händer kommer kanske bli jättevita då. Jag hoppas inte det för jag vill faktiskt ha svarta naglar nu. Men det kommer bli skitsvårt att måla, målar man lite utanför så syns det ju jätteväl. Fast om det inte ser bra ut så kommer jag ta bort det igen.  
   Jaja, idag ska vi ju ut och segla! Jag har redan packat klart allt (hoppas jag) och vi ska väl åka härifrån ungefär tre. Jo, nyss så fick Joakim datorn ett tag för att prata med Emelie på msn och då provade jag att måla naglarna svarta. Haha, det blev så jävla misslyckat! Men det kan nog bero på att det enda svarta nagellakcet jag har är ett jättegammalt halloweennagellack. Så jag fick ta bort det direkt efter och självklart så blev det ju lite svart kvar precis i springorna runt naglarna. Visserligen tycker jag inte det är så jättefult men det ser snarare ut som att naglarna är smutsiga, haha! Hoppas att ingen tror att de är det, för det var faktiskt jättesvårt att få bort och jag orkar inte hålla på att pilla mer.
   Just nu lyssnar jag på dagens låt och den är: Sleep!! Den är så himla braa. Jag älskar melodin och musiken och texten och allt. Och dagen text är då också från den låten: And throw it all, how could you cry, for me? 'Caus I don't feel bad about it. Just shut your eyes, kiss me good night. And SLEEEEEEP! Alltså det är ju lite svårt att förklara hur den låter men ni kanske fattar att när jag skriver med stora bokstäver så skriker han. Eller alltså skriker men skitsnyggt såklart! Ååh, vad jag älskar den låten. De spelar så jävla snyggt när han sjunger sleep och överallt med, haha. Och jag älskar när han sjunger "and throw it all". Jag hoppas att jag har stavat rätt på throw, det betyder ju typ igenom eller så.
   Nu kommer Dead! Haha, kanske inte så himla fint namn men den låten äger den med. Jag älskar när det är fart i låtarna! Och elgitarrsolona, och såklart Gerards rysningsframkallande röst! Det är min grej det. Men eftersom att vi nu ska segla så kan jag ju inte lyssna så överdrivet på Ipoden. Eller jag ska ju lyssna lite varje dag, eller när jag går och lägger mig då. Eller jag kanske lyssnar lite på dagen också men. Fast eftersom att jag bara kommer kunna ladda den kanske två gånger på hela veckan så får jag inte ta slut på allt batteri för fort, då blir det ju katastrof!! Men pappa har sagt att han tror att vi i alla fall kommer stanna i hamn två gånger och då får man ju ström i båten och kan ladda sina saker. Men han sa att det bara fanns ungefär tre uttag i båten och alla vill ju ladda sina saker! Jag måste få ladda Ipoden, utan My Chemical Romance kommer jag ju inte överleva! Utan de underbara låtarna.
   Äntligen var det någon som loggade in på msn, och vilken tur att det var Sara för det var just henne jag ville prata med. Men den här veckan kommer jag ju inte kunna skriva på bloggen så ni får klara er, haha. Nu ska jag chatta med min lilla supersöta ängel Sara.
  

Jag älskar honom.

Gerard Way.

Ni fattar nog att jag älskar dem.

image60

image61

I never told you what I do for living.

Igår när jag skulle skriva ett inlägg så blev allt bara fel. Först så hade jag skrivit typ tio rader jättebra men bara för att mamma började prata i telefon då så funkade inte internet längre och allt bara försvann. Så jag orkade inte skriva lika bra och mycket igen. Och sedan fick bilden bli liten för att det såg så himla konstigt ut annars.
   Men idag hoppas jag att det går bättre och att ingen börjar ringa! Det är så jävla jobbigt med modem, bara det ringer så slutar allt funka och jag hinner inte säga till alla att allt bara försvann. Och om man skriver blogg så försvinner ju allt och jag blir så himla arg då! Jag har faktiskt tagoit två bilder också som jag ska lägga in snart. Men i ett annat inlägg som jag fixar efter det här då.
   Det är jätteroligt att Sara också har börjar skriva blogg, och jag tänkte faktiskt härma henne med en sak. Dagens favoritlåt och låttext. Och dagens låt är faktiskt inte I Don't Love You utan den är I Never Told You What I Do For Living. Jag lyssnade på den nyss och den är så bra! Och texten kommer ju såklart från den låten då. Och den är "The kind of dirt were water never cleans of the clothes, I keep a book of the names, and those. Only giiirls so faaar!". Jag älskar den låten, och den kommer faktiskt inte från The Black Parade utan det är en äldre låt från ett album som heter Three Cheers For Sweet Revenge. Och för de som inte vet vad det betyder så betyder det Tre skålar för ljuv hämnd. Alltså inte skålar som man äter ur utan när man skålar med glas då.
   Idag så är ju Joakim och Basti här. Det är roligt men det är ändå inte roligt för ingen bryr sig om mig då. Alla bara ignorerar mig och Jochim och Bashti "retar" mig helatiden. Alltå det är två smeknamn för dem, mitt smeknamn är Teshti. Jag vet faktiskt inte hur vi började med det men det är typ våra smeknamn från Bosnien. Jag orkar inte förklara för ni skulle säkert itne förstå ändå. Vi i vår familj skojar jämt om att Joakim är en skolpojke från Bosnien som heter Jochim, och då fick Basti och jag också smeknamn. Bashti och Teshti.
   Snart ska vi ju segla så det kanske inte blir mer blogg på en vecka om jag inte hinner imorgon då. Nu ska jag sätta in bilderna. Puss.   

My Chemical Romance.

Igår var ju mamma och jag i Varberg och shoppade och jag var ju självklart där för att hitta My Chemical Romances CD. Och angående CDn så har jag en bra och en dålig nyhet. Den bra är att jag kommer att få den snart och den dåliga är att jag inte kommer att få den förrän efter att vi har seglat. Vi beställde den och det skulle ta typ två veckor. Men jag längtar verkligen till den kommer! Egentligen så har jag ju nästan alla låtar, förutom två då, men det som jag egentligen vill ha är låttexterna och såklart att ha CDn.
 
   Jo, som ni kanske kan se på bilden har jag köpt två par skor. Gympaskorna tänkte jag ha på båten och de andra passar till min nya "MCR-stil". Haha, nej jag ska inte förändras så mycket. Men jag tyckte faktiskt att de var jättefina. För övrigt så kostade skorna 99 kronor styck.
   Nu måste jag bara skriva min dikt som jag har gjort. Det kanske inte är så himla svårt att giossa vad den handlar om. Mitt favoritband såklart.
   I love My Chemical Romance, especially the cute singer Gerard Way.
I hope I've got a chance, to see them some day.
My favourite song is I Don't Love You, from The Black Parade.
Without that song I don't know what to do, it's the best song they ever have made.
I wish sometime I will meet Gerard Way, I love him more than you can understand.
There's just one thing I can say, thank you guys for created this band!
You're always going to have a big part,
of my heart!
   Som sagt, jag älskar det här bandet. Jag måste bara tacka Sara för alla fina och underbara låtar hon har givit mig. Du är en ängel Sara, tack för att du finns! 
 


MCR-shopping, här kommer jag!

Den här dagen har varit helt fantastisk! Jag har fått tolv My Chemical Romance-låtar av Sara och alla var underbara. Eller alltså, vissa var ju lite mindre bra än andra men ingen var ju dålig. Nu har jag börjat förälska mig i en låt som heter Helena, och den kommer faktiskt inte från The Black Parade, tbp som jag brukar kalla den. Jag lyssnar på den nu, och den är så bra. Fast den slår inte I Don't Love You, den är fortfarande bäst tycker jag. Jag tror i alla fall det. Men på vissa ställen i låten Helena så sjunger Gerard så jävla vackert att man börjar rysa. Även om jag ligger i sängen och är v arm så ryser jag och börjar nästan frysa. Eller det gör han ju i nästan alla låtar, eller jag ska nog säga alla!
   Idag när jag chattade med Sara så berättade hon att det finns affärer inne i stan där man kan köpa MCR-prylar. Åååh, nu kommer I Don't Love You! Hehe, asså jag lysnar på låtarna på iTunes. Den är så jäkla vacker den med, det låter så fint när Gerard liksom sjunger men samtidigt skriker. "When you go, and would you even turn to sayaay: I don't love you like I did yesterday". Jag var bara tvungen att skriva det, det låter så vackert när han sjunger det!! Den här låten är det bästa som har hänt mig sedan jag föddes! Aaah, jag njuter av varje sekund jag hör den.
   Jo, det var det där med MCR-prylarna. Vi har bestämt att någon dag ska vi åka in till stan och köpa lite MCR-saker där. Jag ska köpa ett linne med namnet på, det har jag lovat mig själv. Jag ska spara ugnefär trehundra kronor som jag kan spendera där. Ååh, vad jag längtar. Det kommer bli så himla roligt.
   Ni kanske tycker att jag har blivit helt konstig men det är om My Chemical Romance. Men jag har äntligen hittat ett band att älska och jag har fått släppa ut mitt verkliga jag! Jag har alltid älskat rock och nu har jag äntligen fått bra rocklåtar att lyssna på. Men jag kan lova er att jag kommer inte börja klä mig som en punkare/rockare utan jag kommer fortfarande se likadan ut. Eller visst kommer jag väl ha lite rockiga accesoarer (hur det nu stavas) och MCR-linnen ibland. Och jag kommer definitivt att lyssna på MCR varje sekund jag kan, haha. Men jag kommer vara samma gamla Teresia fast mycket lyckligare!  

De finns till och med i mina drömmar.

De senaste två nätterna har jag drömt jättekonstiga drömmar. Natten till igår drömde jag att jag hade börjat åttan igen och första lektionen var matte. Jag kom tjugo minuter sent och istället för vår vanliga mattelärare var det en militär typ. Och på något sätt hade vi spanska samtidigt som vi hade matte. Det var helt wierd. Sedan så hade vi nya skåp och mitt var ungefär trettio centimeter gånger femton och näst längst ner mot golvet. Alltså det var fem som hade skåp på varnadra men som små delar var. Och sedan så hade vi typ matte igen och då var det med Kristoffer. Då skulle vi gå igenom svaren till ett matteprov men istället för att vara i klassrummet så stod Kristoffer på en gräsmatta framför ett höghus och nästan alla elever var i höghuset på typ femte våningen. Men jag låg i en solstol ganska nära honom och Malin, Sofia och några till låg på handdukar och solade en bit bort. Sedan var det väldigt många andra konstiga saker som hände men jag orkar inte berätta allt nu, det kommer typ bli hundra rader då.
   Och natten till idag drömde jag att jag också hade börjat åttan men att jag gick i Mörby istället. Jag, Sofia, Malin, Ellinore och Kristina hade våra skåp precis utanför killarnas toalett. Men toaletterna var jättefräscha, de hade guldkranar och så. Fast det var inte särskilt kul att ha skåp där. Sedan så när jag satt med kanske tio tjejer så sa jag att jag önskar jag var i Göteborg igår, två dagar sedan nu alltså. Och ingen fattade varför, men då berättade jag att My Chemical Romance hade konsert i Göteborg då och jag hade läst på någons blogg att det skulle vara en "black parade" mellan tre och fyra på eftermiddagen. Och det med den svarta paraden är faktiskt sant, det var en sådan i söndags eller vad det nu blir. Jag skulle så gärna velat vara med i den! Fast inte med mamma eller pappa då, typ med Sara eller någon.
   Det är lite konstigt att jag till och med älskar dem i mina drömmar. Men det känns jätteroligt att drömma om sitt favoritband också, det borde ju betyda att jag verkligen gillar dem. På riktigt. Idag på morgonen, eller förmiddagen då, så läste jag i typ en halvtimme. Men efter det så låg jag och fantiserade om My Chemical Romance i en halvtimme. Jag önskar verkligen att jag skulle få träffa dem eller i alla fall gå på en konsert, och självklart stå längst fram! Men det verkar inte så himla trevligt att gå på konserter, alla säger att alla knuffas, hoppar på en och tränger sig. Och det verkar ju inte så kul.
   Nu ska jag gå in på google och söka efter fakta om dem och Gerard. Jag har sett bilder på honom i svart och vitt hår men jag måste säga att jag gillar honom mycket mer i vitt hår. Jag vet inte varför, det bara är så. Men jag måste bara fråga mig själv en sak först. Vad fan skulle jag göra utan min Ipod? (Ursäkta svordomen). 

Jag är helt beroende!

Haha, vad kul att ni pratar med varandra på min blogg.
   Jag har inte skrivit något på hela dagen och nu kunde jag inte hålla mig längre. Som tur är lagar mamma middag nu så jag kan få datorn för mig själv och lyssna på My Chemical Romance ostört. Men jag tycker det är lite dåligt att man bara kan lyssna på tre låtar på deras sida, jag vet ju inte alls hur de andra tio låtarna på deras CD är. Men det får jag nog snart veta, mamma och jag ska till Varberg på torsdag och då ska jag leta efter CDn. Jag hoppas verkligen att skivan fortfarande säljs i butikerna, den är ju som sagt inte så ny. Åååh, vad jag längtar efter att lyssna på låtarna. De är säkert jättebra, men jag är ganska säker på att de tre låtarna jag redan har hört är de bästa.
   Jag har faktiskt funderat lite på att skriva till Frida och fråga om de kan skriva lite om bandet. Jag vet ju nästan ingeting om dem, jag vet inte ens hur gamla de är eller hur länge de har haft sitt band. Jag skulle bli väldigt glad om de släppte en ny CD snart, den förra är ju mer än ett halvår gammal.
   Men nu pratar jag bara om samma sak igen, jag hoppas att ni inte tröttnar på mitt prat om MCR. Men de är verkligen underbara, och deras musik är ännu bättre, haha. Tänk när Sara kommer in och läser allt det här jag har skrivit. Hon har ju gillat dem länge och gått på konserter och allt sånt. Det var hon som gav mig de två låtarna och fick upp mitt intresse för dem. Tack Sara! För första gången i mitt liv är jag verkligen besatt av ett band och deras musik, och det känns fantastiskt.
   Ååh, nu kommer Teenagers igen (de tre låtarna på sidan spelas ju om och om igen)! Gerards röst är så jävla vacker! Eller jag vet inte om man ska använda ordet vacker, det passar inte riktigt in i det här sammanhanget. Men det är ju inte rösten som gör allt, utan elgittarerna och trummorna skulle det ju inte bli någon rock. Aaah, jag är verkligen besatt, jag kan ju inte prata om något annat! Men det gör mig inget.
   Och nu var det Malins frågor igen. Jag har ju redan svarat på hur vädret är, det var sol och varmt igår, men idag har det varit molnigt och kyligt hela dagen. Ungefär klockan fem när jag satt och sydde knappar började det ösregna! Det bara rasade ner, vilken tur att jag var inne och myste med Gerard och de andra, haha. Asså jag menar att jag lysnsade på låtarna förstås, inget annat!
   Jo, jag tänkte bara säga att det finns inget msn på den här datorn och jag kan inte gå in på pea heller för mamma tror att hon får virus på sin dator då. Så det enda sättet för mig att prata med er (mest Malin och Petra, hehe, föresten Pepan, kul att du också gillar MCR) är härifrån. Och jag går bara in en gång om dagen, möjligtvis två någon gång kanske. Så om ni vill mig något får ni säga det här.
   Nu ska jag njuta av mitt favoritband ett tag till, sedan ska mamma och jag äta middag tillsammans. 

Jag älskar min kemiska romans.

Ni kanske tycker att jag tjatar så himla mycket om MCR och hur mycket jag gillar dem. Men jag måste bara säga att det är faktiskt sant, jag älskar dem. De är verkligen bäst. Jag kanske inte alls ser ut som en "rockare" på utsidan, men jag är faktiskt det på insidan. Eller MCRs låtar är kanske inte rena rama hårdrocken, men rock är det i alla fall.
   Sedan när vi ska åka till Ullared så tänkte jag leta efter deras senaste skiva, The black parade. Egentligen är den CDn rätt gammal, jag tror den kom ut i oktober eller något sådant. Men för mig, som är ett nytt fan, så är den ny. Jag har ju bara hört ett fåtal av låtarna. Jag behöver nog inte säga namnen igen, hehe.
   Om bara en vecka så kommer vi börja segla! Det kommer bli så roligt, det kommer vara hela vår familj och nästan hela familjen Anderson. Vi kommer alltså bli nio personer. Två pappor, två mammor, fyra killar över arton och jag. Jag hoppas verkligen att jag inte blir sjösjuk, men jag tror faktiskt inte det. Jag brukar aldrig bli åksjuk på nöjesfält och liknande ställen, så varför skulle jag bli det på en segelbåt? Eller det är ju inte riktigt samma sak att segla och vara på nöjesfält, men jag ska nog klara det.
   Just nu är jag inne på MCRs sida och lyssnar på Teenagers, den är så jävla bra! Fast jag har inte den på min ipod, jag får väl klara mig över sommaren till jag kommer hem och kan få den av Sara. Hehe, hoppas att det inte gör något för Sara att jag får all musik av henne. Eller om jag hittar CDn på Ullared så har jag ju den själv. Men vi ska nog inte dit förrän efter att vi har seglat och allt det.
   Om det är någon annan som älskar MCR så kan vi väl skriva och säga det. Eller jag vet ju redan att Mimmi gör det. Och om det är någon som inte vet hur deras musik låter så kan ni bara trycka på länken som heter mychemicalromance.com. Ni hittar den lite längre ner till vänster. Hoppas att ni går in där och lyssnar och fattar hur jävla bra de faktiskt är!
   Och som svar till Malins fråga (igen, haha, men det är bara kul när någon skriver lite till mig, så jag är bara glad): Idag har vädret varit jättebra, eller det är fortfarande bra. Det är sol och tjugotvå grader varmt. Fast jag har inte badat, bara solat. Eller jag solade samtidigt som jag hjälpte pappa med att köra bort gräs från trädgården. Så idag har jag tjänat fyrtio kronor på det.
   Idag har jag också sytt på knappar på ett grått hmlinne, jag sydde knapparna så att de bildade ett litet t. Det blev jättefint, jag tror att det var tjugotvå knappar sammalagt. Jag sydde tio igår och resten idag, det tog väl ugnefär en timme om dan. Jag har också börjat sy på knappar i en rossett på ett vitt linne, men än så länge har jag bara sytt på två stycken, hehe.
   Men nu ska jag fixa lite mer på bloggen och sedan ska jag sy på fler knappar. Lova nu att gå in på MCRs sida, musiken är så bra. Jag lyssnar fortfarande, men nu är det låtarna jag redan har. "We'll carry on, we'll carry on". Jag måste bara skriva två slingor till ur Welcome to the black parade som jag älskar. Så här går de: "Because the world will never take my heart". Och : "I'm just a man, not a hero. Just a boy, I want to sing this song. Just a man, not a hero. I don't care!" Hehe, nu ska jag sluta innan jag förälskar mig för mycket.