Bilder från i fredags.

Först så måste jag bara säga att mamma har precis kommit hem, så jag har bilderna från i fredags nu! Jag har ganska många jag vill lägga ut, mestadels på mig haha, men även på annat. Så de kommer nog in i detta inlägg och kanske i ett senare, om det skulle bli för många på en gång.
   Jag måste bara informera er om att; idag ringde pappa till hon som sålde elgitarren och vi ska åka dit och titta på den på torsdag! Jag längtar, haha! Jag hoppas den är lika fin i verkligheten och att den är bra och lätt att spela på. Och nu idag så spelade pappa och jag på elgitarren vi redan har (den fula ni vet) och så tog han fram en processor, så man kunde få massor med olika ljud! Haha, det var superkul! Pappa kan spela mycket bättre än mig så det är mycket roligare när han spelar, hihi. Det fanns ju så klart inte lika coola ljud som Muse använder, men det fanns ändå fuzz och sådana liknande ljud. Jag längtar till jag får den "riktiga" elgitarren!

Sådär, nu kan jag börja lägga in lite bilder, jag tar den här mycket finfina bilden på blommor som jag har tagit som stor, och sedan kommer alla de andra som miniatyrer, så att ni kan se dem lite större än den andra när ni trycker på dem. Aja, ni fattar nog, haha.



    

       
Jo, jag glömde säga en jätteviktig sak! Idag fyller mitt underbara marsvin Tiger tre år! Den trettioförsta augusti. Jag känner mig elak som inte en har köpt en present men, vad ska man ge ett marsvin liksom? Jag kan väl bara ge honom min kärlek och närhet? Jag vill bara att han (och ni) ska veta att jag ÄLSKAR honom! Grattis min gulleplutt! <3

Röd Academy.

Nu har jag kikat ännu lite mer på blocket och hittat en mycket fin RÖD elgitarr, som jag har mejlat till säljaren om och frågat en del grejer. Som vanligt är jag den mest velande människan som någonsin har skådats, men jag tror nog att jag har bestämt mig för denna. Säljaren bor väldigt nära också, bara på Östermalm! Några av de andra jag tittade på tidigare fanns liksom i Nyköping eller Huddinge (visserligen är inte Huddinge så långt bort men i alla fall Nyköping!).
   Jag hade inte tänkt skriva något längre inlägg om mina händelser under dagen (eftersom jag mest har kollat på elgitarr, chattat och ätit lunch + cyklat till Eneby Torg för att köpa en Midsomer-film som inte fanns, haha) så jag lägger bara ut en bild på gitarren jag funderar på, och är ganska säker om. Observera hur jäkla velig jag är! Haha, här är den i alla fall.


Elgitarr!

Jag funderar på att köpa en elgitarr (eller jag är snarare säker på att jag vill ha en men måste bara hitta "den rätta" först, haha) men jag har så himla svårt för att bestämma mig och sen vet jag inte riktigt vad jag vill ha heller! Eller det jag vet att jag vill ha är i alla fall:

Elgitarr
Footswitch
Slide
Fodrat fodral
Ställ

Jag har kollat en hel del på blocket och hittat tre som verkar ganska bra, dock innehåller de ju inte allt jag vill ha... så man måste kanske ändå köpa till vissa grejer. Dock vill jag egent- ligen inte ha en förstärkare, eftersom vi redan har en som fungerar bra, men man måste nog köpa till den om man ska ha gitarren... tyvärr.

http://www.blocket.se/vi/17848889.htm?ca=11_s

http://www.blocket.se/vi/17680161.htm?ca=11_s

http://www.blocket.se/vi/17749820.htm?ca=11_s

Vad tycker ni? Jag vet inte vad jag ska ha och jag måste fundera! Det skulle vara coolt med någon färg, men jag hittar inga bra. Jag hittade en blå, men den var inte bra, och sen hittade jag en röd också, men den var inte heller bra! Haha, nu ska jag fortsätta leta och sedan är det nog dags för lunch. Pannkakor! :) Mums, pappa äger på att göra dem.

Hemma från Småland.

Nu är jag hemma igen! Jag vet att jag hade tänkt skriva något igår men, jag, pappa och Joakim kom inte hem förrän halv elva och då hade vi inte ätit sen tre, så vi gjorde två toast var. Och sen var jag så himla trött att jag inte orkade gå in på datorn. Hehe, jag gick och la mig halv tolv på en fredag! Det är väldigt tidigt, tycker jag. Men vi hade ju åkt i tre och en halv timme från Småland och allt... nja, jag orkade helt enkelt inte.
   Men nu är jag i alla fall här, men tyvärr är inte min kamera det. När vi hade åkt i fem minuter kom jag på att mamma fortfarande hade min kamera i henens handväska, så den kommer hit på söndag eftermiddag ungefär. Alltså då mamma kommer hem igen. Jag förstår inte riktigt vad hon skulle göra där länge men, enligt pappa skulle hon stanna kvar för att gå på gudstjänsten på söndag då de ropade upp vilka som hade haft begravning under veckan... Jag skulle inte ens vilja vara där och höra när morfar blev uppropad, det skulle bara kännas ännu värre.
   I alla fall så var begravningen fin, men jag tänker inte direkt berätta så mycket om den. Så ni får väl ta och fråga om ni undrar något. :)

Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag känner mig taskig mot Mimmi som inte har svarat på hennes sms än (förlåt, Mimmi...), men jag kan svara lite snabbt här bara. Idag är det bara pappa och jag här, ehm, Basti är i och för sig också här, men han kom hem idag morse vid sex, så jag tror han sover ett tag till, så jag skulle gärna vilja vara hemma då med honom, nu när det bara är vi. Men (till Mimmi), jag kan nog göra något imorgon, om du vill? :)
   Sedan ikväll skulle det kanske bli någon filmkväll hos Gösta, jag ska kanske gå om jag kan cykla dit lite senare på kvällen, så pappa och jag och Basti (om nu han ska äta med oss) kan äta middag innan.
  
Så, som sagt, eftersom kameran inte kommer förrän imorgon, kommer det inte in några bil- der förrän dess, men när den väl kommer har jag många fina bilder att lägga upp! När vi inte hade något att göra innan begravningen i fredags förmiddag, gick Joakim och jag runt i stan och i parken och tog bilder på massa grejer, haha. Det var skoj! Men mina bilder blev lite bättre, eftersom han bara hade med sig sin mobil (som dock är sjukt bra för att "bara" vara en mobil!).
   Alldels nyss provade jag att spela Hyper Chondriac Music på gitarr och, haha, den var ganska lätt. Förutom att jag inte är så snabb på att byta ackord... hehe. Det var bara Gm, Dm, C, C6, Dsus2 och... hm, jag tror det bara var dem faktsikt. Jag kanske har glömt nåt.
   Nu så ska jag i alla fall göra min franskaläxa, eller snarare träna på den, och sedan ska jag nog kolla in msn lite, om det är någon inne. :D Och sedan måste jag ju så klart kolla in alla era bloggar, om det har kommit upp något nytt, roligt och intressant att läsa! Ha det bra! <3

Blir borta en dag.

Haha, jag vet att den där texten som jag och Sofia skrev är väldigt kul, men... tro bara inte att vi är värsta rasister eller nåt. Och ärligt talat så tror jag att jag gillar bögar, haha, det är nog Mimmi som har fått mig att gilla dem, för hon har alltid sagt att hon vill ha en "bögvän" och nu skulle jag nästan också vilja ha det! Det måste vara coolt. :)
   I alla fall, så kommer det inte bli mycket bloggande varken idag (resterande tid av denna dag alltså) eller imorgon. Anledningen till detta är att jag ska åka till Småland ikväll och så ska jag stanna där imorgon för vi ska på min morfars begravning. Sedan åker vi hem igen imorgon kväll. Alltså, blir detta mitt enda inlägg idag och så om jag hinner imorgon kväll så kan jag skriva ett till, ni kanske till och med kan få se nån bild. :D Alltså, inte på något hemskt som kistan eller så men, kanske på mig och mina kusiner eller jag och min bror eller något sådant trevligt, hihi.

Nu har jag precis kommit hem från skolan, bara sisådär en kvart sedan eller så. Sista lektionen var PT (ProfilTid, alltså extra SO) och det var väl helt okej. Jag menar, jag är väl inte direkt en sådan person som gillar att diskutera och hålla på, men det kan ändå vara ganska kul att då gå på studiebesök och så ibland! Fredagen den 26 september skulle vi någon- stans, och bara för att det var någon timme efter vår lektionstid så kommer vi få skippa en PT-lektion någon gång! Då kommer vi sluta typ två (eftersom Maria alltid släpper oss lite tidigare än hon egentligen ska)!
   Jippie!
  
Nu måste jag i alla fall gå upp och prova ut mina kläder för imorgon och sedan packa min väska med de få grejer jag ska ha med. Hehe, vi ska vara borta knappt en dag så det är nog inte särskilt mycket grejer. ;) Ni skulle bara veta hur stor mammas väska är, haha. xD
   Ha det bra så länge och hoppas fredagen blir bra! :) Kramar! <3

PS Jag fullkomligt älskar Matthew's gitarr tre inlägg ner! Jag önskar verkligen att jag hade en sån! Och visste hur man spelade på den... hehe. DS

Catrine arton idag!

Nu har jag precis kollat på Cold Case och jag tror inte jag orkar vara inne på msn och bara chatta mer ikväll, är hemskt trött efter denna långa dag. Jag tror att jag bara ska ta och lyssna på lite fler låtar (ja, jag kan sitta och bara lyssna på musik vid datorn ibland, bara för att den är så bra) sen ska jag nog gå upp och, bestämma vad jag ska ha på mig imorgon, haha, och sen sova. Det kanske verkar lite... fåfängt att bestämma kläder dagen innan men, sanningen är att då sparar jag nästan tio minuter nästa morgon för jag slipper hålla på och vela då.
   Det är så skönt att bara kunna gå upp och veta precis vad man ska göra. Då tar det så mycket mindre tid! Jag behöver knappt 40 minuter från att jag stiger upp ur sängen till att jag går utanför dörren för att gå till busshållsplatsen. Men ibland kan det bli lite stressigt, haha, men aja, jag kommer ändå aldrig för sent...


Innan jag säger god natt måste jag bara säga grattis till min älskade kusin Catrine Forsman som fyller arton år idag! GRATTIS! Jag har redan skickat henne ett grattismess men, ändå. Jag hoppas vi ses snart igen, det var roligt när vi träffades i somras, hihi. Det finns inget som man inte kan berätta för Catrine, nästan i alla fall. ;)
   God natt på er, vi ses imorgon vid åtta! I alla fall ni i min klass. Ha det bra! <3  

En gammal text om Nicklas.

Haha, jag ska snart gå upp och kolla lite på TV tror jag, men först måste jag bara visa er en jättegammal text som jag och Sofia (W) skrev om vår dåvarande, och nuvarande, bildlärare Nicklas! Jag vet att den är väldigt väldigt taskig men alltså, vi skrev den här i början på sjuan, alltså två år sedan, så, vad väntar man sig? Haha, jag tycker i alla fall den är kul, med tanke på att han är precis likadan nu! Fast det kanske inte är lika roligt om man aldrig har sett hon- om i verkligheten... jag vet inte.
   Observera hur många gånger vi skriver "typ"? HAHA.

"Vi börjar med hans långa hår som han har i en bulle bak i nacken, slafshög. Lite hår fram i en mitttbena! Liksom hängande neråt som stripor. Ögonbrynen slutar vid hälften av ögonen och de står typ rakt upp. Ser helt knäppt ut. Rynkor och påsar mitt på kinderna, ser helt gammal ut. Näsan är skiitstor och utstående. Sen orakad, typ en vecka sedan. Ser helt slarvig ut, lite ”sloppy”. Måste nämna påsarna under ögonen, ser helt skitrött ut, som han inte har sovit på en månad typ. Inte halsband på en kille, i alla fall inte med pärlor. Nu kommer vi till det värsta! URINGAD SKJORTA! Typ de tre översta knapparna är inte knäppta! Äckligt asså! Och håret tittar ut där under, värsta hårbollarna. Disgusting!!! Snälla, den där skjortan är gräslig! Rutig i typ orange och grön och typ vita knappar som lyser i mörkret. Skjortan sitter väldigt fult, den sticker typ ut där bak. Ser ut som han har värsta feta ryggen/rumpan. Beige byxor som bara är slafsiga i nåt konstigt tyg. Vidrigt med dragkedja vid knäna, som man kan ta av dem och få skorts. Ännu värre asså, skorts asså!!! På en kille med håååriga ben, blää! De är aldelles för långa där nere, det blir typ rynkor. Eller veck kanske det heter... Skorna är väl ”helt okej”, men ändå. På honom är ju inget snyggt! Nu ser jag nåt annat äckligt också, ännu mer! Ett armband, nej! Det är en klocka med karborrband! I beige, värsta beigenörden! Och sen har han vidriga naglar och typ helt rynkiga händer! Håriga armar och värsta tjockisnaglar! Och som om det inte var nog, han har bröstfickor på skjortan, med öppningar! Och så bara i helhet, han ser bara helt vidrig ut! Asså blääää! Asså titta bara på våran bildlärare, tänk om du var oss. Han är så helt, asså jag finner inga ord för det. Asså jag säger bara: BÖG!"

"I've never seen your eyes, I've never heard you lies, but I think I like it when you instant message, leave with a promise, and I can feel it, I can tell you're gonna be; just like me.
"

My time is running out, haha.

 Då är jag äntligen hemma från min första onsdag i skolan! Som jag har sagt tidigare så tror jag att onsdagar är min hatdag, efter måndag då, hehe. Eller alltså, det är svårt att välja... för idag hade vi ju faktiskt sovmorgon till tio (Darío kom tjugo över, haha!) men vi slutar så sent. Imorgon börjar vi tio över åtta och slutar ändå ganska sent... Aja, när nästa vecka är över kan jag nog mer säkert säga vilken som är min hatdag, haha, om nu någon skulle vilja ha den informationen.
   Som de flesta kanske har märkt så har jag ny musik på min sida! Äntligen! Haha, men, när jag skulle göra den, så glömde jag trycka på knappen "randomize tracks" så nu börjar den alltid med samma sång, eller låt kanske man ska kalla den. Matt sjunger ju aldrig i den låten faktiskt. Men jag gillar den hemskt mycket i alla fall! Säg till om ni skulle tröttna på musiken, hehe, så kan jag byta igen, nu när jag vet hur man gör. :) Tack vare Adam vet jag, haha, du ska ha ett litet extra tack om du läser Adam! (Inte för att jag tror du gör det men i alla fall, haha).

I två dagar har jag glömt bort att säga en sak, men nu kommer jag äntligen ihåg den! Hehe, inte för att den är så värst viktig, men ändå värd att nämna. I måndags hade jag namnsdag! Fast, inte Teresia utan, ett av mina mellannamn, kanske inte så kända mellannamn, haha. Jag heter i alla fall Teresia Maria Louise Forsman, och Louise hade namnsdag i måndags! :) Ingen sa grattis... :'( Haha! xD Jag glömde till och med bort det själv så jag ska inte säga så mycket.
   Alldeles nyss frågade mamma till mig om jag ville gå på modevisning med henne och Ingela (som jag har berättat lite om tidigare?) och jag tackade ja! Hehe, jag tror nog aldrig jag har varit på en modevisning, men det verkar i alla fall roligt. Det skulle vara den 11 septem- ber... jag är lite rädd för det datumet tror jag... hehe. Det är lite som fredagen den 13 för mig, fast jag vet inte varför. Jag tycker bara det var så hemskt det som hände... och det som är ännu mer hemskt är att folk inte ens håller tysta minuter längre! Fan vad taskigt alltså! När jag var i New York så fanns det liksom till och med som ett litet museum med massa fakta och bilder och de hade sparat trasiga delar av saker som förstördes.

Nu tror jag att jag faktiskt ska börja lite på min engelskaredovisning, haha. Jag vet att det är nästan en månad kvar men... jag vill verkligen vara förberedd den här gången! Hehe, och så orkar jag inte sitta på helger och skriva allt, det är ju bättre att göra det nu, eller hur?
   Vi hörs senare, ha det bra! :)


Ny musik!

Nu har jag lyckats göra en ny musikspelare till min blogg! Tänkte bara nämna att för mig funkar inte alla låtar men, det kanske bara är fel på min dator eller något? Funkar dem för er? För mig funkar bara The Gallery, Shrinking Universe och Ashamed. Fast de brukar ju funka lite senare också, hehe, min dator är lite konstig ibland. Jag brukar bli förvånad när musiken på bloggen bara funkar helt plötsligt och så har den liksom inte gjort det på jättelänge.
   I alla fall, det var allt jag hade att meddela. Kram!

Satellites, that compromise the truth.

Då har man precis kollat klart på Ugly Betty (föresten såg jag en tjej i eftertexterna som hette BELLAMY i efternamn! Shit, vad jag vill vara henne alltså) och vet inte direkt vad man ska göra... jag tänkte skriva lite här först men sedan hade jag väl tänkt kolla om någon intressant är inne på msn eller om det går något annat skoj på TV. Jag behöver ju inte direkt lägga mig förrän elva eller något sådant. Hehe, nuförtiden kan man ju gå upp typ halv nio på tisdagar och onsdagar! Men... nu får jag prova på hur det känns att sluta halv fem, haha xD. Kanske inte så stor skillnad från fyra som det var förra året, hehe. 
   Innan jag såg på Ugly Betty så lagade jag maten, som jag kanske sa innan? I alla fall, så när jag skulle ta upp skålen vi har sås i ur diskmaskinen, som vanligt i hyperfart (haha, jag är alltid snabb när jag är i köket, ananrs hinner man inte med att göra all mat samtidigt), så råkade jag typ riva vänstra ringfingret på rivjärnet så att det började blöda! Haha, jag är så klantig, jag såg inte ens att rivjärnet var där! Jag fick till och med gå och sätta på ett plåster, så pappa fick assistera i köket så länge, hehe. Men jag var ändå nästan klar med maten så det spelade ingen roll. 

Innan maten var pappa och jag ute och joggade i skogen igen faktiskt! Eller... jag gör det ju minst två gånger i veckan nu så det kanske inte är så himla "faktiskt", hehe. Men jag måste bara få berömma mig lite själv här över att jag har sprungit 2,5 km nonstop flera gånger nu! Jag hoppas verkligen på att jag kommer få bättre resultat på konditionstestet den här ter- minen. Haha, det är bara därför jag gör det här, för att höja mitt idrottsbetyg från VG till MVG. Och kanske lite för att man alltid kan bli lite smalare ju, hihi. Men jag är jättenöjd med min figur ska ni veta. :) Inte så många komplex här inte.
   Jag känner att det är lite få bilder här på bloggen så jag tänkte lägga ut en mycket fin bild från Grekland! Jag hade en kväll (typ vid sex) när jag gick ner till stranden och tog nästan 100 bilder, haha, men det var skoj. Så jag har i alla fall många bilder att välja på när jag ska lägga ut bilder därifrån. Dock kanske det inte är lika soligt och fint som det var på dagen då men, det var i alla fall inte lika mycket folk! Haha. 



          
Nä, nu ska jag kolla om det finns någon att prata med, annars går jag nog till TV:n eller pianot, hehe. Jag måste fortfarande fila lite på Endlessly, ackorden är så svåra att jag jämt glömmer bort dem. xD
   Detta har mina öron njutit av under denna bloggstund;
Glorious
Exo-Politics
Blackout
Space Dementia.

   Vi hörs imorgon! Kramar och god kväll.

Tisdagen den 26.

Haha, jag måste bara börja med ett litet svar till Sofia; NU fattar jag varför du frågade så himla mycket om han hade barn eller inte! Haha, bara för att han heter Paer, eller, haha, han heter ju inte det, men i alla fall. Synd att han inte var päron... det skulle vart kul. xD Haha.

Idag var det i alla fall vår första riktiga skoldag denna termin! Jag trodde det skulle bli jätte- hemskt men, jag tycker faktiskt det var väldigt skoj! Speciellt med tanke på att vi faktiskt har två nya lärare! Eller i alla fall de som går i min fysikgrupp... hehe. De andra fick ju Roffe. ;)
   Och jag tycker Patrik var riktigt bra! Förutom att jag störde mig så jävla mycket på att han alltid vek sitt ena ben och la upp det på katedern hela tiden! Hehe, det såg lite snuskigt ut... men jag tror nog det bara var jag och Felle som tänkte på det, haha. Och sen är jag säker på att han hörde när jag viskade om att han skrev fult, hehe, men aja... första intrycket av mig brukar ju kanske inte alltid bli så bra? Hehe...

Efter skolan gick jag också och köpte fiskmat (ja! De hade öppet nu!) och en klänning till morfars begravning från H&M. Jag har inte klippt bort lappen än men jag tror nog jag ska behålla den, den var ganska fin. :) Jag vet att den kanske inte ser så fin ut på bilden eftersom bliden är väldigt suddig. Men alltså, jag provade att ta med blixt, och då blev den jättemörk, så det fick bli så istället. Och sedan, den är ju ganska lång men man vill ju liksom inte gå på begravning med en alldeles för kort klänning! Det skulle kanske inte se så bra ut... "/
   Här är den i alla fall! Hon i kassan sa att de hade fått in den samma dag så jag antar att den är väldigt ny, hihi.

Jag vet att det kanske blir lite kort idag men, pappa kommer hem snart
och då ska vi ut och jogga och jag måste hinna gå in lite på msn
innan han kommer också! Haha, idag har det varit lite stressigt...
gissa hur det kommer bli imorgon då jag slutar fem i halv fem! Haha.

Under detta inlägg har jag faktiskt bara hunnit lyssna på dessa två
låtar! Men de är ändå otroligt bra för det, hihi. Ha det bra, vi hörs ikväll!

Supermassive Black Hole [HAARP] (3.14 - 3.29 <3)
Take A Bow [HAARP]

Hyper Chondriac Music :)

Ojojoj vad många kommentarer jag har fått nu då! :D Och jag som till och med hade tänkt skriva ännu ett inlägg idag, haha.  Det ser bra ut på kommentarsfronten! Just nu är jag så glad för att jag har hittat programmet som gör mp3-filer till koder igen, men problemet är att jag inte minns hur man gjorde riktigt. Hehe, och Adam är inte inne på msn just nu (det var han som hjälpte mig med det från början) så jag får helt enkelt vänta till imorgon när han troligtvis är inloggad igen. Han har ju precis kommit hem från Egypten så jag förstår väl om han inte är inne på msn... hehe.
   Så vad har jag pysslat med sen jag sist skrev? Tja, den här eftermiddagen har nog bara blivit ännu en av alla de oräkneliga eftermiddagar som jag inte har gjort något nyttigt alls. Förutom det med spanskablocket då, haha, men det var ju tidigare idag. Eller, jag har ju spelat Endlessly ganska mycket och, haha, jag har nästan lärt mig den redan! Jag vet inte vad det är med mig egentligen... den är inte alls så lätt! Och ändå kan jag den ganska bra... knasigt. Haha, jag måste bara säga att ackorden (eller snarare, alltså, jag vet inte vad det kallas men för er som spelar piano så kanske ni vet vad jag menar om man tar till exempel D+G+D, så får man som ett D-ackord, fast det är en hel oktav) som man ska spela är större än en oktav! Det är helt sjukt stort, jag kan precis spela dem, om jag har tur. Hehe, ibland missar jag och då låter det inte riktigt lika fint...

Idag så var det också ännu en av alla dessa dagar som jag har lagat middagen. Nu när Sebastian inte är hemma och pappa aldrig är hemma förrän typ halv sju och mamma aldrig hinner laga mat så, blir det ju jag som får laga maten så klart! Hehe, men det är klart att jag inte gör det gratis. ;)
   Idag blev det i alla fall tortellini med ostsås och grönsaker, mycket gott för att vara jag som lagade faktiskt! Det måste jag prova igen, speciellt ostsåsen. Den var så himla lätt att göra också, bara smör, idealmjöl, matlagningsgrädde, mjölk, lite vatten och olika sorters ost! Hehe, nu kom det med ett litet recept också men, jag är faktiskt ganska intresserad av matlagning måste jag erkänna!

Det var roligt när jag bad pappa att hämta lite gräs åt mina små sötnosar, för när jag sa "lite" menade jag inte så mycket som han kom med! Tyvärr var kameran urladdad när det var som mest så jag var tvungen att sätta den på laddning ett tag, men jag lyckades i alla fall få en bild. Men ni ska veta att från början var det gräs i hela deras låda! Haha, man kunde knappt se dem när de satt där under och bara smaskade i sig.



Imorgon börjar jag inte förrän tjugo i tio, härligt härligt! Så jag tänkte kika lite på någon film ikväll, kanske Mean Girls eller vad den nu hette, den gick på TV4 tror jag, fast jag har sett den innan, hehe. Jag kommer att skriva mer imorgon for sure! Haha, varenda gång jag säger eller skriver "for sure" tänker jag på en låt jag har, Bliss (live) 2002, och när Matt säger "we'll see you next year, for suure" med en jätterolig röst, haha!

Det här är de underbara låtarna jag har lyssnat på medan detta inlägg skrevs:
Dracula Mountain Riff
Hysteria [HAARP]
In Your World
Recess
Hyper Condriac Music

Ehm, ja, alla är av Muse, haha. Och den sista låten är hemskt fin. :] En långsammare version av Hyper Music. "You know that I don't love you and I never did. I don't want you and I never will".

I'll love you endlessly.

Haha, jag läste precis den hemskt fina kommentaren från Sofia! ;) Ja, jag kanske ska berätta lite om när vi skulle gå och handla några småsaker i Mörby, haha. Jag skulle köpa fiskmat (nej, jag tror inte det finns någon som köper underligare saker än jag) och Sofia skulle köpa "kemtvättsgalgar", om det nu finns ett sådant ord, haha. Närmast ligger ju djuraffären (där uppe vid Golfvägens busshållsplats) men när vi kom dit så hade de inte öppnat än! Det var för tidigt, klockan var ju inte ens tio. Och sedan när vi kom till kemtvätts-/nyckelaffären hade de också stängt!
   Lyckad shoppingrunda va? Haha. Och sen när jag skulle gå till bussen råkade jag gå till fel busshållsplats (611 och 613 går ju inte på samma ställe som 604H) så jag missade bussen hem! Fast, de går ju så ofta så jag behövde bara gå upp till Golfvägen igen så kom 604H direkt efter det. :)

Nu har jag precis ätit lunch, det blev makaroner och en macka, haha. Eller... inte nyss egen- tligen, för nyss spelade jag piano, men innan det åt jag. Jag har spelat Endlessly, som jag sa att jag skulle göra. Och den är sjuukt fin på piano! Och den är i perfekt tonläge för mig! Jag kan nästan garantera att jag ska spela den på uppspelet i höst, om nu inte Cecilia säger att jag inte får spela den (av någon anledning...), jag fick ju inte spela Feeling Good förut ju.  
   För er som inte har hört Endlessly, som jag antar är typ alla förutom en, haha, så kommer den här! Tryck bara på länken så kommer ni till den, ja, haha, det fattar ni så klart. :D Här är den i alla fall;

http://www.youtube.com/watch?v=9ukq-r1eR5c

Och som jag sa tidigare ska jag visa en bild på mitt block, och, hehe, det blev två bilder till när jag ändå var på gång. Jag kan verkligen inte slita mig från att ta bilder på allt och alla, haha! Inte för att de blir så bra kanske men... i alla fall. 

Mitt jättefina spanskablock med mosnter på!

Haha, så här ser det ut när man tränar på en ny låt! Endlessly. :)      Mitt schema. Det gråa är en lektion jag inte har.
Hehe, jag var bara tvungen att lägga ut en bild på mitt schema och... tja, jag vet inte vad man ska kalla det, så det ser ut på notstället vid pianot just nu. Jag har aldrig provat att ha bildtexter till bilderna förut, men nu har jag det! Undrar bara om det fungerar... hehe, men hoppas det i alla fall!
   Som ni ser så är vårt schema lite.. konstigt, haha, men det är väl scheman alltid kanske?
   Innan jag slutar hade jag bara tänkt säga att; jag kanske ska börja skriva vilka låtar jag har lyssnat på medan jag har skrivit inlägget, eller, jag bara kom och tänka på det nu, men det kanske kan vara skoj! Hihi. Och jag SKA byta bakgrundsmusik! Haha, jag hade faktiskt tänkt ringa Joakim och fråga honom om han tror det finns virus på ett program jag hade förut som gjorde koder till musik. Men han jobbar faktiskt nu så jag får ta och ringa honom när han slutat, vilket är sisådär halv fem tror jag.
   Det blir mer lite senare, ha det bra så länge!

För det första så funkade inte bildtexterna... i alla fall inte för mig, och sedan så blev bilderna väldigt små när man gör dem större, haha. Men det får vara så nu, jag orkar inte ändra. xD

Första skoldagen på höstterminen i nian.

Ja, då var man tillbaka från terminens första skoldag då... Hehe, den var inte så särskilt lång kan jag meddela er. Mellan halv nio och kvart över, men det var bara lite information och så fick vi vårt schema. Dock! Så var det en stor besvikelse när vi fick det... det var ju samma som jag hade sett på School Soft men, det var en lektion de hade glömt lägga till... och det förstörde hela torsdagen. Tidigare hade jag ju skrivit att vi slutade tio över två, vilket verkade hemskt härligt, men nu ska vi sluta tjugo i fyra istället... suck. SUCK. Med PT, (profiltid i SO), usch, jag gillar inte det. Eller, visst, det är ju inte direkt ett ansträngande ämne och man har ju aldrig prov eller så men, i alla fall så gillar jag det inte. Det är så långt också! Nästan två timmar...
   Från och med nu är tisdagar mina absoluta favoritdagar, haha, vi börjar tjugo i tio och slutar halv tre, bara fyra lektioner! Wihooo! På tal om tisdagar så ringde jag och beställde en tid när jag ska klippa mig nu och... haha, de hade inte tid förrän tisdagen den 23 september! Det är ju nästan en månad dit... *putt*. Coldplaykonserten är ju till och med innan det! Jag som ville bli av med mitt långa hår lite tidigare... jag har verkligen tröttnat på det! Haha, det är klart att jag inte ska klippa av allt eller något sådant galet (galen är jag inte!) men ganska mycket i alla fall, kanske 8 cm eller så.

Jag känner mig stolt över mig själv eftersom jag redan har förberett mitt spanskablock! Jag har satt dit små flikar där det står VERB, TEXTER, ORD och ÖVRIGT. Egentligen råkade jag sätta dem i fel ordning, haha (det skulle vara regnbågsordning...) men det blev ju helt okej ändå. :] Vad tycker ni om mitt mycket fina block då (*barnslig röst*)? Haha, det är monster på det, men jag tycker det var ganska kul.
   Sedan så har jag redan skrivit in alla olika verb i alla former och verb (-ar -er och -ir). Hop- pas att jag kom ihåg dem rätt bara. ;) Jag vet... jag kanske verkar som en jättepluggis nu men, jag orkar bara inte hålla på och göra det här efter en skoldag eller så när man har kommit hem typ fem så... jag passade på nu! Och, btw, jag gillar inte att bli kallad MVG-barn! Folk använder det ju som skällord eller nåt... jag kan väl inte hjälpa att jag brukar ha lätt för skolan? Och jag har faktiskt inte MVG i allt... så duktig är jag inte.

Haha, nu när jag precis hade tänkt gå upp och ta en bild på blocket och sedan lägga in den här så märkte jag att kameran (som vanligt...) är urladdad. Jag tror den är lite överansträngd med, haha, jag använder den nästan hela tiden. Och, något annat jag har lagt märke till är att min mage kurrar och knorrar som en galen gris, vilket betyder att jag är hungrig! Haha. Så då har jag kommit på en smart idé;
   Jag går upp och äter lite lunch (får se vad jag hittar i kylen) medan kameran laddar så lägger jag upp bilden lite senare idag, kanske om någon timme eller lite mer. Jag hade även tänkt träna lite på Endlessly på piano också, så jag vet inte exakt när jag kommer tillbaka. Men det blir ganska snart i alla fall. :] Jag har ju inte så där särskilt mycket att göra medan jag väntar på att Malin ska komma hem, jag kanske ska kika lite mer på HAARP, haha. Vem vet? ;)
   Nu var jag bara tvungen att förlänga lite eftersom Stockholm Syndrome [HAARP] började spela och man stänger inte av under den, såvida man inte är helt galen! Haha. Snart kommer riffet. <3 I alla fall, ha det så bra tills jag kommer tillbaka, ni som är i skolan; hoppas det inte är för trist bara!     

Imorgon gäller det.

Ja, då är det knappt tolv timmar kvar tills jag kommer vara i skolan imorgon då. Eller, jag kommer ju inte vara där kvart i åtta, haha, men kanske kvart över i alla fall. Och som jag sa tidigare ska jag inviga första marschen (haha) till busshållsplatsen med en låt av Muse i hörsnäckorna (eller vad det nu heter...). Visserligen brukar jag oftast lyssna på dem på väg till skolan, men ändå. Men jag har inte bestämt mig för vilken låt än. Haha, visst har jag otroligt stora problem? Krigen och svälten i världen bleknar i jämförelse! ;)
   Det kommer kännas underligt (jag älskar det ordet!) att vara tillbaka på skolgården och i korridoren igen... man har ju inte varit där på mer än två månader! Men, jag tror inte jag har sagt det här förut faktiskt, jag har redan träffat på tre av mina lärare! Två gånger på samma dag, haha. Och båda gångerna var det när jag var på väg till bussen, fast vid olika tidpunkter. Det var Darío (spanska), Kristoffer (matte/NO) och Roffe (teknik) och två andra lärare som jag inte vet vilka det var, och de satt alla i samma bil på väg mot Täby! Jag har ingen aning om vad de skulle göra där men... de var i alla fall där! Och sedan andra gången jag såg dem var när de var på väg tillbaka igen, haha. Och de stannade till och med och pratade lite, haha, men det var bara för att det var rött ljus vid korsningen (jag bor precis vid en korsning) just då.

Jag vet att jag har lovat att byta musik på bloggen länge nu, jag hade tänkt mig någon låt från HAARP och sedan kanske några andra låtar med Muse. Men problemet är att jag vet inte var någonstans man kan göra om mp3-filer till koder! Jag fick några sidor av Malin men, haha, jag tror inte jag förstår dem. xD Fast hon kanske kan hjälpa mig, jag vet inte.
   Innan jag rensade datorn hade jag ett program, Diino, som gjorde om mp3 till koder, men jag gissar nog att det bara var virus i det programmet, så jag vill inte installera det igen. Nu är jag lite försiktigare än förut, haha, och förhoppningsvis lite förnuftigare med.
   Önska mig lycka till, imorgon börjar det! Cheers! (som Dom alltid säger, haha). <3  

9C2?

Ja, igår blev det ganska sent kan jag nog erkänna! Gösta gick inte härifrån förrän halv fem eller lite senare tror jag, jag var så trött att jag inte hade så mycket koll, haha. Vi hade suttit uppe och spelat på flygeln och sjungit och sen tog jag fram elgitarren och förstärkaren. Haha, tro inte att det är någon direkt fin elgitarr, det är en; tja, den är av trä men den är inte akustisk. Inte så fin helt enkelt... men den fungerar att spela på i alla fall! Jag vill köpa en "riktig" elgitarr men vi får se hur det blir med det, hehe.
   Som jag sa igår så kunde inte Carro ta sig hem så hon sov över. Och vi gick inte upp förrän halv tolv idag! Hehe... jag som skulle gå upp extra tidigt så jag somnar ikväll. Men jag tror det går bra ändå, för jag är fortfarande trött! Jag har tänkt efter och jag tror inte direkt jag måste "gå upp en timme tidigare imorgon för att göra mig iordning" (inte för att jag hade tänkt det innan heller men...). Jag tror det räcker om jag kommer som jag är, eller hur? :]

Den här terminen har jag bestämt mig för en del saker jag verkligen vill göra, och nu ska jag försöka att verkligen göra det! Både i sjuan och åttan kändes det som att jag bara slösade bort all tid till datorn och slappning, haha. Visserligen måste jag nog plugga en hel del mer nu (jag tror inte jag klarar mig längre med att inte plugga nåt alls nästan...) men det finns nog lite tid över till annat med, så klart!

Jag ska umgås mer med mina vänner.
Jag ska sitta vid datorn mindre, eller i alla fall utnyttja tiden bättre.
Jag ska jogga två gånger i veckan hela spåret.
Jag ska kolla på HAARP varje dag. Haha, vet inte direkt hur det blir med det men än så länge har det ju blivit varje dag. ;)
Jag ska lära mig fler låtar av Muse både på piano och gitarr (det vill säga att jag ska lära mig spela gitarr bättre!).
Jag ska börja fatta SO:n! Haha.
Jag ska skriva här en eller två gånger om dagen.
Jag ska byta till Joakims gamla rum och där ska jag sätta upp Muse-affischer!
Jag ska bli mer generös och inte vara så jävla egoistisk längre.
Jag ska sluta låna ut mina pennor (haha, jag vet att jag precis skrev att jag skulle vara mer generös men, att låna ut pennor = att man aldrig får tillbaka dem; trust me, I know).
Jag ska koncentrera mig på lektionerna (hehe, egentligen är det ju mycket roligare att sitta och viska och kasta saker på varann xD men... jag tror inte det ger några bra betyg i längden, haha).
Jag ska komma på mer saker jag ska göra den här terminen!

Just nu sitter jag och lyssnar på alla mina "nya" låtar av Muse. Egentligen hade jag ju hört de flesta redan men jag har en del nya, bland annat Execution Commentary och Shine. Haha, Execution Commentary är bara för kull! Ni måste lyssna! Och så är jag så glad över att jag har hittat många av de låtarna jag inte hade! Bland annat The Gallery (sjukt bra även om den inte har någon sång!), Spiral Static, Shrinking Universe och Crying Shame (tack till Malin för den! <3).
  
Jag ska bara ladda in dem på iPoden så att jag kan lyssna på dem imorgon på väg till skolan! :D Finns det en bättre start på skolan än att börja den med Muse?!

Även om jag nu faktiskt börjar nian imorgon så ser jag fram emot det, ja, trot eller ej. Det är klart att jag inte längtar efter alla prov och läxor, men jag har faktiskt saknat skollivet lite... Och jag saknar mitt kära skåp! 476. Haha, det är sjukt att man kan sakna ett skåp, men jag gör det. Och alla kompisar så klart! Haha, dem saknar jag nog mer än mitt skåp... tror jag. ;)
   Vi kollade på School Soft igår och där fanns det faktiskt redan ett schema åt oss! Man kan ju aldrig vara säker på att det stämmer, men jag skulle nog gissa på det i alla fall. Så här ser det ut;

Måndag: 8.45 - 16.40
Tisdag: 9.40 - 14.30
Onsdag: 9.55 - 16.25
Torsdag: 8.10 - 14.10
Fredag: 8.00 - 12.50

Ja, jag är
ju i alla fall glad åt sovmornarna, men inte åt de sena eftermiddagarna... Men ege- ntligen så spelar det nog inte så stor roll om man slutar fyra eller tjugo i fem liksom, jag skulle ändå inte gjort någon nytta när jag kom hem, haha. Men på fredag... det här året är det vår tur att sluta sent. Egentligen skulle vi ju ha gjort det förra året men, då ville ju en annan klass byta! Aja... tjugo i ett är kanske inte heller så sent? Dock måste vi äta lunch i skolan då... eller i alla fall sitta och vänta tills lunchrasten är slut.
   Nu ska jag fortsätta att njuta av Muse och kanske kolla om någon är inne på msn eller nåt... har inte så mycket att göra på min sista sommarlovsdag... mamma och pappa kommer inte hem förrän fyra.
   Kram på er!

Nattinlägg, haha.

Förlåt för att jag inte har skrivit något inlägg idag... Carro och Gösta har varit här och vi har sett på HAARP (i alla fall Carro och jag), spelat Vem vill bli miljonär, sett på Hey Baberiba och Dreamgirls, igen! Haha, den filmen är väl helt okej men det är nog liite för mycket att se den två kvällar i rad... haha. Men de ville se den så, ja.
   Just nu sitter vi och spelar piano, ja, även om klockan är halv två! Haha, Carro ska sova över för hon kommer inte hem och Gösta hade tänkt gå hem när han vill, haha. Jag kommer definitivt att skriva mer imorgon, jag lovar! Och Malin;
   Jag älskar dig också! Jag önskar jag kunde göra den här världen bättre för dig, vilket jag inte kan. Jag kan i alla fall vara glad att du finns, ett steg närmare en bättre värld! <3

Invincible.

Oj oj, nu har klockan blivit mycket för lilla mig som har börjat gå upp tidigt på mornarna, dock blir det nog en liten sovmorgon imorgon, det är ju lördag! Har nyss tittat färdigt på Dreamgirls, haha, jag vet inte direkt vad jag förväntade mig av den filmen eftersom jag inte har sett så mycket reklam eller så, men den var helt klart över förväntan! Jag tror att jag är väldigt konstig och lättpåverkad när det gäller musik men, om jag lyssnar på otroligt bra musik som jag verkligen gillar kan jag rysa så jag fryser och bli alldeles varm om kinderna eller till och med börja gråta. Tänk då hur jag blev när jag såg på HAARP första gången (ja, nu var jag där igen, haha)! Jag fick ont i magen och blev alldeles gråtfärdig!
   Som jag har sagt tidigare har jag spelat in en video med Invincible, en otroligt vacker låt. Nu har jag lyckats lägga ut den på YouTube, dock blir ju kvalitén märkbart sämre än vad den var innan men, det får man väl stå ut med? Här kommer den i alla fall för er som vill höra, jag är ingen stjärna men vafan...
 


Nu måste jag faktiskt gå och lägga mig. Jag hoppas jag drömmer om ni vet vad, haha, och så hoppas jag att på något underligt sätt kommer världen vara en bättre plats imorgon! Haha, jag vet inte riktigt vad jag snackar om. Ha det bra i alla fall! Puss och god natt på er!

The ultimate weapon of the conspiracy?

Hehe, jag som hade tänkt skriva många fler inlägg per dag och så blir det bara ett eller två! Jag fattar inte hur dagarna kan gå så himla fort! Jag som till och med masade mig upp ur sängen vid åtta idag, haha. Dock så var jag inte direkt klar för att göra någonting förrän vid elva eller så, det tog ett tag att vakna till... hehe. Eller, jag låg och latade mig i soffan och så var jag tvungen att sova lite till, haha, en halvtimme.
   I alla fall, som jag lovade, så ska jag berätta lite om HAARP! Jag vet inte direkt om det är någon som skulle vilja veta men jag tycker det verkar rätt intressant med alla teorier författare har om vad det är och så, dock finns det redan en hemsida som berättar vad HAARP är för något. Men man vet ju aldrig vad de egentligen har det till? *blink blink* haha!

Som jag skrev tidigare så står HAARP för High-frequency Active Auroral Research Program, vilket jag inte precis vet vad det betyder, haha. Det är ju i alla fall något med högfrekvens som är aktivt och ett program som forskar. Och när jag frågade pappa sa han att "auroral" har något att göra med auror! Som man kanske kunde förstå från ordet...
   Enligt HAARP's "egna sida", eller vad man nu ska kalla det, så är i alla fall HAARP (det blir mycket "HAARP" nu, haha!) ett slags program som ska utveckla våra kunskaper om jono- sfärens fysikaliska och elektriska egenskaper som de tror kan påverka militärens och civilas kommunikationer och navigationssystem! Ja, som ni kanske förstår så var det där nästan bara en rak översättning från engelska, hehe.
   Medan andra sidor som jag har läst på, haha ganska roliga sidor, skriver att HAARP till exempel är ett livsfarligt vapen som ska "destroy our world and change our minds". Eller ett vapen som ska skydda oss från utomjordingar! Jag har hittat en bok som skriver om olika människors teorier om vad man kan använda HAARP till, tyck inte jag är underlig nu, men jag funderar nästan på att köpa den! Haha, den verkar så hemskt rolig, och inte alls så dyr. Den heter i alla fall HAARP: The Ultimate Weapon of the Conspiracy.

Nu när jag då har kollat upp lite vad HAARP är för något, kan jag ju inte direkt säga att jag vet precis varför Muse kallar sin live-CD för HAARP och varför de hade såna här "antenner" som man har "i HAARP" (haha, jag har märkt att jag har sjukt svårt att uttrycka mig idag!) på scenen i Wembley Stadium förra juni, men jag tycker i alla fall att det är coolt att de har det! Och jag gillar de stora parabolerna de hade också! Det är liksom "deras grej" och jag gillar det.
   Som jag sa skulle jag ju lägga ut en bild på min kalender så här kommer den, tillsammans med mitt exemplar av HAARP (inte Limited Edition):



Jag försöker att ladda upp min film på YouTube nu men det verkar inte riktigt som att det funkar... jag tror jag måste prova att lägga in den i Movie Maker och sen hålla på och spara den på ett annat sätt och allt det... suck.
   I alla fall, länken kommer ut senare idag om det fungerade! Ha det så bra fram till nästa inlägg, haha.

Äntligen är det klart!

Sådär, då var man tillbaka på sin egen dator igen. Jag och Joakim har suttit och fixat med den (mest Joakim men jag har varit hans lilla hjälpreda och stöd, och så har jag lärt mig en del grejer faktiskt!) i mer än tre timmar nu känns det som. Fast jag tror faktiskt vi har hållit på så länge. Som vanligt när det gäller mina grejer, så ska det alltid krångla. Vi hade massa problem med grafikkortet, eller alltså, det var inte problem, men min himla knäppa dator kunde inte hitta det man behövde för att installera så vi var tvungna att gå in på pappas dator och leta upp allt på internet och öppna datorn och kolla vad det var för serie och tjafs på datan! Ja, tro inte att jag förstod allt vi gjorde... ni behöver inte känna er borta, haha. Jag  frågade Joakim om varenda liten grej han gjorde, för att jag inte fattade.
   I alla fall så är jag glad att min dator fungerar som den ska nu, och att den varken stänger av sig av sig själv eller är det minsta seg. Och jag har bara installerat det allra nödvändigaste så nu ska jag bara installera det som jag verkligen behöver i framtiden! Och LimeWire fungerar! Jag är så glad! Jag tror jag ska fira lite med att kolla på några låtar från HAARP innan jag går och lägger mig, haha.
   Nyss fick jag också reda på att det finns en Limited Edition av HAARP! Förlåt mig Gud för att jag är så jävla efter vad det gäller Muse... Dock så är den ju så klart slut, haha, eftersom HAARP kom ut typ ett halvår sedan, men, som tur är, känner jag en viss liten underbar människa som har den. Jag hoppas verkligen att jag någon gång i framtiden ska kunna titta på den.

När jag sökte runt lite på internet idag på "HAARP", så hittade jag en del intressanta saker. Tidigare visste jag ju inte alls vad HAARP var eller stod för, men nu vet jag! Jag hade tänkt berätta lite om det imorgon, eftersom jag faktiskt inte riktigt har ork för det nu... Efter allt det här med datorn så är jag ärligt talat slutkörd! Inte direkt fysikskt, men mentalt... Jag har suttit och glott på datan i evigheter och försökt lösa de mesta problem som har kommit upp.
   Efter alla researchs jag har gjort om olika ord som Muse använder känns det som att jag förstår dem mer, hihi. Och tidigare tyckte jag de var "tråkiga" som oftast pratade så lite på sina konserter, men nu har jag insett att de behöver inte prata så jäkla mycket, de säger ju allt i sina låtar!

Nej, nu får det räcka, jag som hade tänkt se på en film ikväll, men det blir nog inte av... Jag måste gå upp åtta imorgon ungefär, jag måste ju träna, haha. Jag vet att ni tycker jag är knäpp som inte njuter av mina sista lovdagar, men jag vill verkligen inte vara död på måndag! Haha, ha det bra!    

Bilden på kalendern kommer upp imorrn och kanske även en video med Invincible.

High-frequency Active Auroral Research Program.

Haha, innan jag börjar skriva själva inlägget (eller det här är ju också en del av inlägget xD) så måste jag bara berätta om pappas och mitt lilla fiasko igår! Som jag sa igår så skulle vi ju installera om mitt XP och lyckligtvis så fungerade det faktiskt att installera det, trots att man egentligen bara får ha ett XP till varje dator man äger (deras sätt att tjäna mer pengar). Men eftersom pappa inte visste hur man raderade allt på datorn (så att man får bort alla virus som har totalt förstört min dator) så provade vi bara att installera det nya XP:t "ovanpå" det gamla, vilket var lite korkat, haha.
   Det blev ingen skillnad, haha. Och vi som hade suttit där i mer än en timme, visserligen hade jag gjrot andra saker samtidigt (som till exempel fixa en till bild till min kalender, den kommer ut på bild senare idag) men ändå! What a waste of time! Och sedan när vi skulle ställa in bilden på skärmen så hängde sig allting i något konstigt läge så nu kan vi inte få tillbaka den! Haha, som tur är har jag bett min underbara bror att komma hit efter jobbet och hjälpa mig. Jag klarar mig verkligen inte utan honom! Speciellt nu när min andra bror är borta i två veckor! De bilar genom Europa... tror inte jag har sagt det innan.

Nu har jag precis kommit tillbaka från tandläkaren (cirka en timme sedan kanske) och, jag kan bara säga att det gick bra! Ni skulle veta hur mitt liv var tidigare... jag vill inte ens gå in på det. Tandläkaren var liksom det värsta på året och inget annat.
   Som ni kanske kan gissa så kollade jag på HAARP igår igen, haha. Det är lika bra varenda gång, fullkomligt omöjligt att tröttna på. I alla fall, så upptäckte jag denna gången att det faktiskt fanns surroundljud! Tidigare hade jag bara lyssnat på stereo, hur det nu stavas. Dock hade pappa ockupperat TV:n (han skulle se på Midsomer-filmen mamma och jag såg på dagen innan) så jag fick kolla på min egna TV först, och där finns det ju inte direkt surround, haha. Så när pappa var klar var jag bara tvungen att lyssna på en låt i surround, innan mamma och jag skulle kolla på en film jag hade köpt.
   Gissa vilken låt jag valde?
   Stockholm Syndrome så klart! Haha, jag älskar verkligen den låten men, det som jag faktiskt älskar mest med den låten är det som de spelar efter låten live. Alltså, det finns ju inte med på CD (förutom på HAARP-CD:n) och det är ju inte direkt samma sak de spelar varje gång, men jag älskar det verkligen! Det är så jääävla bra!!! Jag minns 211007 när de spelade SS och sedan när de spelade det där efter (som jag då aldrig hade hört tidigare) så tyckte jag det var så bra att jag spelade in det på min mobil! Det är helt sjukt, jag upptäckte det inte förrns några månader efter, att jag verkligen hade det inspelat! Haha.
   Ja, i alla fall, här är en bild på HAARP;



Jag hade tänkt leta upp någon riktigt snygg bild från själva konserten sen, men jag vet inte riktigt vart man hittar dem, hehe. Det finns ju ett bildspel med sjukt snygga bilder på DVD:n men jag vet inte om man kan få dem till datorn... Annars kan jag visa för dem som vill se, haha.
  
Jag har bara undrat över en sak, som jag faktiskt läste in en Kalle Ankas-pocket! "Om du fick önska vad du vill, skulle du önska en bättre värld eller bara egen lycka?"  Jag vet inte vad jag skulle välja! "En bättre värld" kanske inte alls är en bättre värld och egen lycka kanske bara är pengar, och jag tycker inte att det går att köpa varken lycka eller kärlek för pengar. Vad tycker du?
   Det blir ett senare inlägg idag, förhoppningsvis från min egen dator om Joakim har hjälpt mig att fixa den! Ha det bra!

PS Jag tror jag ska spela in The Scientist idag också, sedan har jag bestämt mig för att lära mig Feeling Good igen. Jag kunde ju den för ett tag sedan men nu har jag glömt bort den! Bara jag hittar noterna så går det nog bra (dock måste jag installera om programmet som kan läsa noter på min dator nu... suck.). :] DS

Någon som vill byta dator?

Det känns faktiskt lite tråkigt att behöva slösa bort en av sina sista sommarlovsdagar till att rensa igenom sin dator och bara kopiera, kopiera och kopiera dokument. Men vad gör man inte för att få en snabb dator? Haha, om man frågar någon annan så tror jag inte de skulle svara samma som jag. Jag fullkomligt lever för min dator! Ja, ibland i alla fall. Det finns ju viktigare saker här i livet, hehe. Men utan min dator skulle jag ju inte kunna få dem varje dag! Muse, Malin, med mera! Utan dator har jag inget iTunes (dock kan jag ju lyssna på Muse i CD-spelaren eller på DVD) och inget msn! Inget msn = ingen Malin!!! Och ja... inget internet heller ju.
   I alla fall så är jag faktiskt klar med allt kopierande nu, det var mest låtar, bilder och videos som jag kopierade, även några spel som jag hoppas ska fungera (även om de bara är nedladdningar, haha). Så nu när pappa kommer hem hoppas jag på att vi kan fixa ett nytt XP! Jag veet, det ser ut som en smiley, haha! Jag tänker på det varenda gång, slår vad om att du gör det med, haha. Pappa tror att det kommer funka att stoppa in hans skiva i min dator men det tror inte min kära bror, hehe.
   Ni kanske undrar varför jag bara inte tar min egen Windowsskiva (om ni nu kan så mycket om datorer, hehe, det där var inte elakt menat!), men då kan jag bara säga såhär; någon har råkat slarva bort den, och inte är det jag! Min dator är fem år gammal eller något sådant så jag hade inte direkt ansvar för sådana saker då...

Okej, nu känns det som att jag berättar för mycket om samma sak, haha. Men liksom, jag berättar ju bara om min dag, och det här var min dag, hehe.
   I alla fall, så mitt på dagen, eller, en timme sedan ungefär... det blir ungefär mitten av den tid jag är vaken. Tror jag... hmm... om jag går upp nio och lägger mig ungefär tolv borde det ju bli ungefär halva min dag... Haha, alltså jag menar klockan 16.00, då sprang jag till brevlådan för att posta ett mycket viktigt litet brev! :] Jag hade på mig världens fulaste kläder och, ärligt talat, folk tittade snett på mig! Får man inte ha på sig vilka kläder man vill eller? Jag hade ett par gigantiska mjukisbrallor, hehe. Pappas gamla. Jag hoppas verkligen brevet kommer fram imorgon eller på fredag!

Just det! Jag måste ju bara berätta om igår när jag lyssnade och tittade på HAARP för första gången! Först lyssnade jag på musiken och bara det var det bästa jag någonsin hört i hela mitt (inte så långa) liv!!! Jag fattar inte att de där människorna verkligen finns och är livs levande just nu! Och sedan när jag skulle titta på DVD:n, då slog det mig; 

DET FINNS INGET BÄTTRE ÄN MUSE.

Haha, jag satt bara som förstenad framför TV:n och glodde som en gris. Mamma och pappa trodde jag var galen (ja, jag fick faktiskt dem att titta en del! Pappa tjatade mest om att han har en likadan bas som Chris men i en annan färg, men jag tror han gillade det i alla fall liiiiite). HAARP ska användas och användas om och om igen så in i helvete! Jag vet att jag är väldigt mycket efter... HAARP kom ju ut ett tag sen, men jag är stolt ändå över att jag har den nu. Muse <3.
   Nu vet jag inte om datorn klarar mer... det känns som att den kommer dö vilken sekund som helst... bäst jag publicerar och stänger ner internet. Ha det så bra ikväll denna lillördag!


Vem fan kom på virus?!

Ojojoj, nu är klockan mycket för att vara dagens första inlägg! Men jag har faktiskt ganska (bara ganska, haha) bra förklaringar till varför jag är så sen. Som vanligt gick jag dock upp lite för sent, hehe. Jag hade ställt klockan på halv nio, men när klockan väl var halv nio kändes det mer som halv fem. Så, jag bestämde mig för att vila en timme till. När jag sedan vaknade hade mitt täcke på något mystiskt sätt vänt sig helt! Alltså att det som ska vara nere vid fötterna var vid mitt huvud! Haha, undra hur vilda drömmar jag hade haft egentligen? Jag brukar inte minnas dem så ofta, såvida de inte handlade om Muse, vilket de gör ibland faktiskt! 

I alla fall så när jag var klar gick jag ner för att spela lite piano, inte så förvånanade kanske. Jag hade nämligen lovat min kära Malin att jag skulle spela in när jag spelade och sjöng Invincible! Och det har jag gjort nu. Och jag har skickat den till henne! Haha, jag var alldeles nervös över vad hon skulle säga, men hon gillade den, hihi.
   Jag hade egentligen tänkt att ladda upp den på YouTube men, min dator accepterade inte det och stängde av sig. Tja, det har ju hänt föut och det brukar funka igen efter ett tag när den har fått svalna men; den här gången var det DROPPEN SOM FICK BÄGAREN ATT RINNA ÖVER! FAN vad jag är trött på det här nu! Jag klarar inte av en dator som stänger av sig stup i kvarten då allt raderas och alla man pratar med tror att man loggade ut! Förlåt för mitt utbrott, haha, men jag skulle ärligt talat, och jag skojar inte, kunna slänga den där jävla datorn in i väggen och slå på den med en yxa till den bara bestod av små skrotbitar! FAN VAD JAG HATAR DEN!

Jag har bett pappa hjälpa mig att verkligen fixa det här nu, jag skiter i om det så kommer ta mig resten av sommarlovet att göra det, bara det funkar sen! Det var år och dar sedan datorn faktiskt var snabb och fungerade! Jag vet att det är jag och ingen annan som har förstört den men... den här gången ska jag försöka att behålla den bra. Tyvärr, som de flesta kanske vet, går det ju inte att köpa XP längre, så jag får antingen använda XP:t som jag har i min bärbara dator (där rök den datorn...) eller ta och köpa ett windows Vista... fan vilken skam alltså, det suger!
   Förlåt om det här inlägget vändes från ett vanligt litet inlägg till ett raseriutbrott, haha, men jag måste ta ut ilskan någonstans, jag kan ju inte direkt stå och skrika till datorn, den fattar ju inte direkt nåt? Hahaha.

Innan jag slutar ska jag bara ta och berätta det jag hade tänkt från början. Vad jag har gjort idag än så länge! Mamma tvingade mig att gå och handla mat i Täby Centrum (mot betalning, det var därför jag ens funderade över att göra det), vilket tog mig tre timmar, alltså, inte att handla mat, men efter sen skulle vi ju äta lunch där och sen skulle jag köpa lite grejer, när jag ändå var där. Bland annat HAARP! <333 Den ska lyssnas och tittas på med lots of love.
  Det var roigt när jag körde runt på den gigantiska vagnen full med massor av mat och alla vuxna och gamlingar bara glodde på mig, som om jag inte var klok! Vilken fjortonåring går runt och handlar mat liksom? Haha. Och det värsta var att först när jag kom in dit och skulle ta en vagn, så hade jag glömt en femma! Jag kunde inte ta någon vagn då ju, haha. Så jag fick möta upp mamma igen (hon skulle ända handla ett busskort till mig så hon var kvari Täby) och få en femkrona.
    Nu får det räcka för nu, det kanske blir något inlägg, men jag vet inte. Jag antar att min blogg kommer gå neråt i besökare den här veckan för jag kanske inte kommer kunna skriva så mycket imorrn... Fast man vet ju aldrig, det kanske går fort, eller så gör jag bara som nu, jag snor pappas dator! Hihi.

Together we are invincible.

Haha, Elins kommentarer är alltid lika konstiga! Nej, jag skojade Elin, hehe ;). Jag blev lite förvånad när jag fick en kommentar, förväntade mig inte det. Det känns som att man aldrig får kommentarer nu för tiden, hehe, men det kanske är för att jag skriver så många olika inlägg... då får man ju bara en på var tredje liksom. 

Okej, egentligen var inte det där vad jag skulle prata om, haha. Som jag sa tidigare skulle jag till Grönan idag, och där har jag precis varit. Eller, det var väl nästan en timme sedan jag kom hem. Jag blev skjutsad till Tekniska Högskolan och så tog jag tunnelbanan därifrån bara. Blev väldigt förvånad sen när det inte gick en endaste buss hem till mig på en halvtimme! De som brukar gå så himla ofta! Det är ju till och med tre olika bussar som man kan ta.
   Så pappa fick komma och hämta mig... Medan jag väntade hann jag gå två varv runt hela busstationen vid Danderyds Sjukhus och eftersom det inte var särskilt många människor där så kunde jag gå runt och sjunga Invincible, hihi. Dock fick jag sänka rösten lite är jag gick förbi de få folk som faktiskt satt där, haha. Annars skulle det blivit lite pinsamt. 

Idag när jag var på väg hem från stan (snarare i förmiddags) köpte jag en sån här liten kalender som man kan ha i skolan, ni vet. Och nu ska jag försöka hitta en snygg Muselogga som jag ska skriva ut och sätta som framsida istället för den fula som redan finns där. Förra läsåret hade jag ju en bild på Matthew, otroligt fin, men det jobbiga var att det enda alla gjorde var att fråga "vem är det där?". Det skulle vara lättare att bara ha en logga där det står MUSE så kanske de fattar lite bättre, haha.
   Den här tycker jag är fin. Vad sägs?

http://www.destroycity.files.wordpress.com/2008/04/muse1.jpg

Haha, publishme.se är konstigt nu. Alla vanliga layouter ser helt vita och vanliga ut och så är det bara ful svart text, alltså det är något fel. Så det går inte att ladda upp några bilder... jag hoppas länken fungerar. Så ni kan få se bilden.
   Jag kan ladda upp den imorgon, den är fin. Skulle kanske liva upp min lite tråkiga blogg. 
   Nu ska jag i alla fall gå, imorgon hade jag tänkt gå ut och jogga i skogen på morgonen. Vi får se hur det går med det... haha. Mer om det får ni veta imorrn! Hade!   

Artonde augusti.

Sådär, då var det en ny vecka igen. Bara en vecka kvar! Men ska jag vara ärlig (jag vet att folk kommer hata mig nu) så längtar jag faktiskt lite till skolan igen. Jag har ju knappt träffat en människa på hela lovet! Eller... jag var ju på samma läger som Gösta och Klara och sedan träffade man ju många av de andra när jag var på deras konfirmation. Men det var ju bara "hej" och "hejdå". Och en kram så klart, hihi.

   Så vad har jag vart sysselsatt med idag då? Jag gick upp halv nio, halv nio! Det är inte sant! Och trots att jag gick och la mig klockan ett, så var jag inte ett dugg trött. Det är nog tack vare min säng, har inte sovit i en säng med madrass på jättelänge. Den på mitt landställe är bara en slags skummgummiplatta som inte ens är mjuk! Det tar minst en timme att somna på den... 
   Aja, hehe, jag åkte in till stan för att gå till tandregleraren. Haha, det kändes ju inte lite meningslöst att åka in dit i 25 minuter, för att vara där i fem minuter, och sedan åka hem i 25 minuter igen! Han bara drog i lite trådar och sen var det klart. Nästa tid är första oktober, låång tid kvar, hihi.
   Sen var det kul när jag åkte dit på tunnelbanan, då kom det helt plötsligt massa kontrollanter (vad de nu kallas) för att kontrollera om alla hade biljett. De var typ sju stycken! Jag vet inte varför jag tycker det är kul egentligen, men jag gillar att känna mig duktig, haha, som att jag följer lagen liksom. 
  
Idag har jag spelat massor med piano, för jag vill lära mig Invincible. Eller, jag kan den redan, men jag vill kunna spela in den utan att råka spela fel eller sjunga fel, haha. Jag kan verkligen inte sjunga den på rätt sätt, så jag har gjort en liten egen version istället, men den blev fin tycker jag. :]
   Väldigt snart ska jag åka in till stan (igen) för jag, Mimmi, Gaby och en tjej som bor hemma hos dem just nu (kommer inte ihåg vad hon heter...) ska gå på Gröna Lund! Jag vet att det inte direkt är något "Gröna Lund-väder", men tänk vad korta köerna måste vara då! De flesta har ju börjat skolan också. Men först ska jag åka till Karlaplan för vi ska träffas där... hehe, det blir mycket tunnelbaneåkande idag. Men det gillar ju jag! Dock kan jag inte ta med mig iPoden för jag kan inte ha den på Gröna Lund sen... Jag ska inte ha med någon väska eller så, bara ha allt i fickorna.  
   Nu hinner jag faktiskt inte skriva mer, men det blir nog lite mer när vi kommit hem från Grönan, om det inte blir för sent. Kramar!


Kusins konfirmation.

Nyss när jag kom ner för trappan efter att ha gått upp på övervåningen för att hämta min kamera så hörde jag ett av de ljuden jag gillar mest i världen (ja, ni kan nog gissa vilket ljud som är #1). Marsvinspip! Panter satt precis nedanför trappan och pep som en galning när han hörde att jag kom. Jag hade tänkt att ta upp honom och gosa med honom, eftersom jag har ett svart linne som gör att de svarta håren han fäller inte syns haha, men då sprang han in under matbordet med hyperfart... Hehe, han är fortfarande lite rädd när man går, vi är ju så stora jämfört med honom.
   Ja, då till det jag egentligen hade tänkt skriva i det här lite sena kvällsinlägget. Jag glömde ju nämna att jag var på min kära kusins konfirmation igår i Vallentuna kyrka! Har inte direkt något speciellt att säga om det men, tänkte bara att ni kunde få veta. Konfirmationen var i alla fall kul, vi satt på första raden som var vänd mot altaret (det fanns snea rader också som var närmare) så jag såg jättebra. Filmade till och med en gång när alla konfirmanderna dansade i gången. Dock missade jag när alla dansade, jag fick bara med när två tjejer dansade ensamma, rätt coolt.
   Efter var det middag hemma hos dem, och Sandra fick en moppe + hjälm i present! Den var fin, fast jag vill nog inte ha en moppe. Den enda saken jag blev lite arg på mig själv över var att jag hade glömt ta på mig min frälsarkrans... Men aja, även jag glömmer saker ibland. Haha, jag glömmer saker ofta ska ni veta, I'm not perfect.



Jag och kusse efter konfirmationen. Jag tror nog ni alla vet att det är jag till vänster, haha. Sen är det en bild på hennes moppe. Haha, kanske inte en så smickrande bild men, aja. Min mindre kusin är med i bakgrunden med, Julia.
   Det var nog allt jag hade att säga. Kan bara nämna att jag precis kom hem ifrån Mimmi och Gaby efter att ha spenderat eftermiddagen och kvällen med dem. Vi spelade spel, The Game Of Life, åt Toblerone och spelade gitarr. Sedan tog jag tunnelbanan och bussen hem. Som jag har saknat kollektivtrafiken! Ha en bra kväll allesammans.
   Nattinatt.

Whatever they say, your soul's unbreakable.

Jag var bara tvungen att skriva något till min morfar, jag känner att jag inte har brytt mig särskilt mycket om honom de senaste åren. Jag förstod inte hur mycket han egentligen betydde för mig, och nu när han är borta, gör jag nog det. Jag vet inte om jag kommer gråta på begravningen, än har jag inte förstått att morfar, som vi alltid brukade besöka på hemmet, inte finns längre. Den 28 och 29 augusti kommer jag missa skolan, ska åka ner till Småland på bergravningen, jag tror det blir en fin dag. För morfars skull.

 Igår när jag skrev mitt första inlägg på en vecka ungefär, kändes det som att jag missade en hel massa grejer! I alla fall några.
   På hotellet som vi bodde på i Grekland, fanns det en kille, som... (jag vet att jag säger det här nästan varenda gång vi åker utomlands men den här gången var det verkligen så!) var sjukt lik Matthew! Han hade precis samma profil och samma hår och samma längd och samma näsa och tänder och allt! Dock var han typ 17 år, haha. Jag blev nästan kär, haha, och inte bara för att han var lik Matt, han verkade vara så underbar! Till exempel så när vi åkte lokalbussen en gång, så var han också på den, så ställde han sig upp när en gammal grekisk tant kom på bara för att hon skulle få sitta! Ingen annan i samma ålder skulle göra så, i alla fall ingen jag känner! Gentleman, hihi.
    Men en sak jag bara inte förstod var de han reste med. Det var han, en kille till typ femton eller tjugo år äldre som såg precis likadan ut nästan, men han kan varken ha varit bror eller pappa... I såna fall bror, men med stor åldersskillnad. Sen hade den där äldre Matt, haha, en fru och en bebis. Sen var det en annan kvinna med också, hon var typ 40. Jag fattar verkligen inte kopplingen mellan alla! 
   Haha, men han var söt i alla fall. Sjukt söt. Jag tittade på honom varje gång han gick förbi eller vi var bredvid varandra på stranden/vid poolen, snarare glodde kanske. Men han tittade nästan alltid på mig med... jag är säker på att det var för att jag glodde som en örn, haha. Dock var han dansk... så vi kommer nog aldrig träffas igen (alltså jag vågade aldrig prata med honom). Men från och med nu så älskar jag danskar! Hans uttal var så likt Matthews brittiska, hihi.

Sedan har jag bara tänkt på en sak. Muse. Ja, vad väntade ni er? Haha. Nej men, alla deras låtar; jag har aldrig tänkt på att varenda text de har skrivit är så jävla bra! Jag menar, varenda mening betyder något speciellt för mig, varenda ord. Just nu är jag insnöad på Invincible. Jag älskar hela texten! 
   During the struggle they will pull us down.
   Please please let's use this chance to turn things around.
   And tonight we can truly say, together we're invincible
.
   Och det är inte bara den versen i den låten, jag älskar allt! Hehe, jag är nog ltie för hyper just nu. Jag tror jag ska avsluta och prata lite med Malin, hon sitter nog och väntar på mig just nu. Förlåt Malin...  

All the souls that would die just to feel alive.

Innan jag börjar skriva dagens inlägg så vill jag bara skriva ett mycket speciellt meddelande till min morfar som gick bort den åttonde augusti i år;

Tore,
jag tror aldrig jag kände dig för den du egentligen var, men de åren du fanns i mitt liv var underbara.
Du var alltid min morfar, den bästa morfar'n i världen för mig.
Trots att jag var så liten när mormor gick bort, minns jag hur snälla och omtänksamma ni var.
Jag tror att du blir lyckligare i himlen med mormor, så allt kan bli som förr. 
Alltid ska jag minnas dig för den du var, och inte för den du blev de sista åren i ditt liv, när demensen tog över.
Jag älskar dig morfar!
Ditt barnbarn.

18 september 1928 - 8 augusti 2008.
Nästan åttio år. <3

Stockholm i mitt hjärta!

Här sitter jag igen, på min gröna, hårda datastol i mina grå mjukisbrallor och gröna T-shirt. Ni skulle bara se hur mitt rum ser ut just nu! Det går knappt att komma in genom dörren och jag skojar inte. Där inne finns två stora hårda väskor, tre mjuka, minst fem papperskassar och två plastpåsar och min vanliga väska plus massor av lösa saker, samt mitt tomma gitarrfodral (eftersom G-strängen var av när jag kom hem och den måste då lagas). Men trots det så säger jag detta med hela mitt hjärta;
   Fy fan vad jag har saknat Stockholm! Ursäkta uttrycket men, det kändes som att det behövdes. Bara nu imorse när jag skulle gå till bilen och hämta en grej, och jag hörde en SL-buss åka förbi så blev jag alldeles glad! Det är ju helt sjukt, men jag har inte hört eller sett en sån buss på två månader! Det absout bästa med att komma hem är att få träffa alla härliga och underbara människor igen. Malin och jag hade ett kort samtal igår på msn för att fira att jag kommit hem, bara sådär fem timmar, haha! There's no one like you in the universe. Whatever they say, your soul's unbreakable. 
  
Och imorgon ska jag träffa Mimmi.
   Jag har inte ens hört hennes röst på mer än två månader! Hur fan överlevde jag?!
   På måndag ska jag till tandregleraren, hoppas han säger något uppmuntrande, jag har faktiskt haft den här rälsen i sjutton månader idag! Tiden går fort... vet knappt om jag hinner med.

I fredags natt tio över ett landade jag och mamma på Göteborgs flygplats (faktiskt 25 minuter före tidtabell! Unbelieveble!) efter en vecka på vackra Kreta. Det var hemskt underbart att vara där, säger jag helt ärligt, men, faktiskt så var allt jag ville bara att komma hem när det bara var en dag kvar. Jag visste ju vem som satt i Fruängen och väntade...
   I alla fall, så har jag tagit över 200 bilder på denna lilla resa, och jag hade inte tänkt visa alla dem! Haha. Men jag tänkte visa några bilder på mig... hehe, sen tänkte jag, så att det inte ska bli hundra bilder i just det här inlägget, så lägger jag in en lite då och då kanske.
   Låt showen börja! *ridån dras upp* haha;

           

           



Ja, nummer ett är då jag är på ön Chrissy Island som vi åkte till en dag. Det tog cirka en timme med buss och en med båt. Erhm... det är mamma som har tagit bilden och som ni  ser så suger hon på att hålla i kameran, haha. Bilden på det blåa vattnet under är hur vattnet såg ut när man åkte båten till ön, sjukt blått!
   Nästa bild är på samma ställe, hehe.
   Nummer tre är när vi åt på en restaurang sista kvällen, det var så varmt att jag var tvungen att gå och ställa mig framför den jättestora fläkten de hade där och svalka mig! Och det var ungefär vid tio på kvällen... mer än trettio grader! Blixten gör att jag ser vit ut... hehe. (Bilderna är inte i ordning som ni kanske förstår.)
   Eehh, jag försöker göra någon konstig min... Lyckat? Nja...
   Sedan är det jag (igen, haha) som står på rummet, kolla min dubbelhaka! Haha, jag råkar alltid bli rolig på bilder.
   Den sista bilden tog jag på kvällen vid stranden som vi brukade vara vid (eftersom det är bara då den är tom och går att fotografera!) Mina fotsteg... hihi.

Ja, bloggen kommer ju alltså bli mer uppdaterad nu eftersom jag är hemma och har min vanliga dator som är tusen gånger snabbare än den bärbara! Trots att den här är seg som... jag vet inte vad, hehe. Den är nog förhoppningsvis liite segare än jag när jag ska jogga, haha.
   MUSE ÄR MITT LIV.

På Kreta.

Jag trodde faktiskt inte att det skulle finnas datorer som man kunde gå in på här på hotellet, men det finns det! Jag har köpt mig en halvtimmes internet för 2 euros. Jag tänkte bara skriva ett litet snabbt inlägg här på bloggen men sedan måste jag fortsätta till msn, jag hoppas verkligen någon är inne!
   Bara så ni vet kan jag informera er om att jag har det alldels underbart här! Vädret är verkligen jättebra och det är jättenära till havet och poolerna och allt.
   Jag kommer hem till Stockholm på fredag kväll, ha det så bra tills dess! Vi ses!

Om någon sa åt mig att göra det mest galna jag vet så vet jag exakt vad jag skulle göra. Jag skulle tatuera Muse-loggan ovanför rumpan, haha.
   Om jag fick, vill säga.

Nu åker jag!

Nu åker Mamma och jag till Landvetter (Göteborgs flygplats). Jag är glad över att jag faktiskt har lyckats ladda ner några Muselåtar! Jag har Creep, Coma, Yes Please och Glorious. Mest glad är jag över Glorious, den laddades ner inatt under sex timmar, haha, så måste man göra när det går lite segt, som sagt.
   Dock var det lite synd att jag inte lyckades ladda ner Easily, för den är nog min favorit B-side än så länge. Men den får jag ta itu med när jag kommer hem, hihi.
   Här ska det knarkas! Hehe, alltså det betyder att jag ska lyssna på låtarna mycket.
   Ha det bra, kramring! :]


I promise you I will learn from my mistakes.

Jag har begått samma misstag två gånger i mitt liv än så länge och jag tänker inte göra samma sak igen! Jag ska ta det från början.
   Förra året började jag lyssna på My Chemical Romance, någonstans i maj. I april samma år hade de varit i Malmö och spelat och jag missade då det. Sedan samma år i juli spelade de också i Göteborg, när jag var i Göteborg, men jag gick inte! Varför? Jag visste inte!
  
Samma år ungefär i september frågade Sara mig om jag ville gå på Muse's konsert när de skulle komma till Stockholm, Hovet i oktober. Jag hade aldrig hört talas om dem innan och tackade då så klart nej. Inte kunde jag veta att de skulle visa sig vara universums bästa band! Efter ett tag gick jag med på att följa med Sara, men då fanns det bara sittplatser kvar. Jag trodde ju så klart att sittplatser var det bästa, eftersom då slipper man trängas (haha) och det får jag ju ångra nu.
   Hade jag bara känt till Muse innan hade jag köpt ståplatser direkt och kunnat varenda jävla sång! Som nu... Det är klart jag är glad att jag gick (fortfarande bästa kvällen ever) men jag önskade bara att jag hade, som sagt, känt till dem tidigare och älskat dem då jag gick.

Alltså, då kommer vi till själva poängen. Jag ska ju gå på Coldplay's konsert i september, och nu ska jag verkligen inte begå samma misstag igen! Jag har lyssnat på så många Coldplaylåtar jag har kunnat och så laddar jag ner ganska många också. Jag ska verkligen inte slarva bort det här tillfället nu!
   Jag ska älska Coldplay när jag ser dem live! Hehe, alltså, jag ska inte tvinga mig till att älska dem, jag ska bara "känna till" dem innan jag går på konserten. Så att det inte blir som med Muse. Nu älskar jag dem mer än nånsin och jag kan inte fatta att jag verkligen har sett dem live! :]
   Jag minns i sexan eller femman när vår dåvarande musiklärare Ante visade oss en video med Coldplay där de spelade The Scientist live. Jag fattade ingenting av hur vacker och underbar den låten var då, jag var för liten, men nu fattar jag verkligen vad Ante menade!



http://images.google.se/imgres?imgurl=http://www.gt.se/polopoly_fs/1.892824!slot100
slotWide75ArticleFull/3447786819.jpg&imgrefurl=http://www.gt.se/noje/musik/1.
892822/perfekt&h=233&w=420&sz=17&hl=sv&start=5&tbnid=8ZDZsctZoXJDCM:&tbnh
=69&tbnw=125&prev=/images%3Fq%3Dmuse%2Blive%2Bhovet%2Bstockholm%26gbv
%3D2%26hl%3Dsv


Jag var där och jag såg allt och jag såg Matthew i de där kläderna och jag har bilder på honom och jag såg hans gitarr och den var ascool och det var helt fantasktiskt underbart. Föresten var konserten snarare två timmar än en och en halv, och den kändes som himlen på jorden, allt jag lever för och lite till.

Imorgon klockan 07.00 åker jag till Kreta och kommer inte vara här på åtta dagar. Jag måste gå upp halv fyra... hehe. Men i alla fall, jag hoppas att ni kollar in lite då och då ändå för att hålla statistiken uppe, haha! Hehe... och jag hoppas ni får det jättebra, ni ska veta att jag saknar er så in i helvete och jag längtar tills jag får träffa er. Mobilen är på om ni vill något, 070 298 34 75.
   Mimmi och Malin: Hoppas ni klarar er utan mig en liten stund till. ;]
   Kramar, vi hörs!


I wish I was special.

'Cause you're the God, of a shrinkin' universe... 'Cause you're the God, of a shrinkin' uuuniverse!
  
Idag har jag inte särskilt mycket att berätta, och inte heller så mycket tid att skriva. Vi har en gäst här som vi ska äta middag med, varken mamma eller jag gillar henne egentligen, men hon lyckas alltid bjuda in sig hit minst en gång varje sommar... Idag tog hon med sig räkor, kräftor och krabbor och så ville hon ha tillbaka pengarna för det vi skulle äta! Och då ska vi ändå bjuda på vin, bröd och allt annat!
   Haha, det är fan skrattretande.
   Men nu kanske ni undrar vad jag skrev där uppe, hehe, och varför. Idag har jag lyssnat på massor av nya låtar av Muse. Eller, inte nya, men B-sides som jag nästan inte har lyssnat på tidigare. Igår laddade jag även ner LimeWire på den här datorn och det funkade faktiskt! Dock ganska långsamt eftersom bredbandet jag har här inte är så snabbt. Jag har provat det på min dator hemma förut men, det funkade inte! Så jag är glad att det funkade här.
   Och jag har laddat ner några låtar, trots att det går hemskt långsamt, haha. Men jag tänkte i alla fall länka några hemskt bra låtar från YouTube, som jag har lyssnat på hela dagen. De är sjukt bra och jag fattar inte varför de bara har dem som B-sides! Fast det kanske det som är själva grejen... Muse är så jävla bra att till och med deras B-sides är way far better än andra bands låtar.

Glorious
http://www.youtube.com/watch?v=LM0a2u9nOdg

Shrinking Universe, katten är lite skojig, haha.
http://www.youtube.com/watch?v=iLHpZJBEa34

Easily
http://www.youtube.com/watch?v=GS4d8H19ZB8&feature=related

Coma
http://www.youtube.com/watch?v=LTfP1dnyQQw

Host
http://www.youtube.com/watch?v=qSGc4l7qdw0

Creep
http://www.youtube.com/watch?v=P_YyPRf-Fr4

Nu måste jag sluta men jag önskar er en härlig stund när ni lyssnar på de här låtarna, jag lovar att de fastnar på hjärnan! I alla fall för mig... hihi.
   Easily forgotten love. It's not so easily. :]
.

You can't fake it, you will never make it.



Regn, regn och åter regn. Och vet ni vad?
   Ännu mer regn!
   Idag har det regnat hela tiden, och då menar jag verkligen hela tiden. Ända från det att jag vaknade vid sex (jag gick inte upp då om ni trodde det! Hehe) till nu, och klockan är snart sex på kvällen... Det har regnat mer eller mindre, men aldrig slutat.
   Tja, jag måste väl säga att jag älskar regn. Mysighetsfaktorn ökas med 100% och det är så skönt att bara ligga inomhus i soffan och läsa en bra bok. Men, det är inte lika kul när man har legat där i soffan i evigheter och läst och läst, när det inte händer något annat! Fan vad jag saknar Stockholm just nu!
  
Visserligen har jag jobbat två timmar idag, men mestadels av dagen har ändå varit uttråkande. Och, vad är egentligen mer uttråkande än att stå och stryka handdukar och kläder i två timmar? Haha, det enda som håller lågan tänd inom mig är tanken på pengarna jag tjänar, inget annat.

Jag har nyss stått och marinerat kyckling till ikväll och bakat en marmorkaka, även kallad tigerkaka. Aoo, jag saknar mna djur... får inte träffa dem på en och en halv vecka. Jag älskar att baka, vad som helst nästan. Men det bästa med bakning är egentligen efter, när man får slicka skålarna! Haha, och därför är det extra bra att baka en tigerkaka, för då får man två skålar, en med mörk smet och en med ljus.
   Ja, jag antar att de flesta vet vad en tiger-/marmorkaka är?
   Ikväll ska mamma och jag se på Komissarie Montalbano. Hehe, det är ett sicilianskt program som mamma och jag bara har börjat titta på av en slump. Första gången skulle vi egentligen se på Foyles War (hur det nu stavas) och då var det Montalbano istället, så då har vi sett det varje vecka sen dess.
  
Lyssna:
http://www.youtube.com/watch?v=_YMlW_7XuJg
Jag lovar att det är värt tre minuter och tjugosex sekunder av ditt liv.
.

Jag skulle göra vad som helst för dig.

Idag har jag faktiskt gjort något ganska kul och det har fått mig att tänka på en del saker. Jag, mamma och pappa var på en sån här utomhusteater i Falkenberg, trettio minuter härifrån. Ni vet, Två ägg i högklackat och dom. Fast det var ju inte den, men liksom, samma grej fast årets teater.
   Det var faktiskt riktigt kul och jag fick mig många härliga skratt (troligtvis kommer den gå på TV i vår). Men det roligaste var att efter pausen (teatern var typ två timmar lång så det var en paus mitt i) så sa pappa bara helt plötsligt: Är inte det där han den där blonda från Parlamentet? Björn eller vad han nu heter... Han pekade på samma rad som vi precis till höger om mittgången, vi satt alltså på vänster sida och han på höger. Och där satt Björn Gustafsson!!! Typ sex meter ifrån mig! Jag satt på stol nummer 29 och han var typ på nummer 35.
   Det är väl inte direkt så att Björn är min absoluta idol men jag gillar honom ju! Jag hade tänkt gå fram och krama honom efter men då så gick han typ... Så jag hann inte fram. Men jag är nöjd ändå, jag fick ju se honom. (:

Och då tänkte jag lite såhär, tänk om Björn hade vart min absoluta favoritidol och jag hade sett honom så här bara av en slump! Det är som om jag bara skulle råka se Matthew någonstans! Tänk om det verkligen hände! Haha, i bilen på väg hem satt jag och tänkte på det, tänk om jag typ skulle vara i England eller bara någonstans där Muse turnerade, och så råkade man träffa dem på en bar eller bara på gatan eller någonting!
   Eller om jag skulle vinna en tävling så jag skule få träffa honom. Jag skulle fan ge tio år av mitt liv bara jag fick träffa honom så mycket som fem minuter! Men jag måste nog säga att, om jag verkligen hade vunnit någon tävling så jag skulle få träffa honom och man bara kunde gå en person, då skulle jag kanske, jag önskar i alla fall att jag skulle det, för jag tror inte jag skulle göra det egentligen, ge chansen till Malin. Jag menar, hon förtjänar det så sjukt mycket mer än mig. Men annars så skulle jag nog bara ta med henne, så vi båda två fick träffa honom.
   Ibland kan jag fortfarande bara sitta, på sängen, i skolan, på bussen, var som helst, och bara titta rakt fram och tänka för mig själv. Jag har verkligen sett Matthew Bellamy, livs levande, med mina egna ögon. Och det är verkligen sant! Jag KAN inte fatta det! Och jag vet att det kommer hända igen, och igen, så länge de turnerar ska jag gå på deras konserter, alltid, för evigt.
   Jag skulle göra vad som helst för Matthew Bellamy.
   VAD SOM HELST.

Turner and Hooch.

Sådär, då fortsätter jag igen då. Nu tänkte jag bara berätta lite om vad jag har gjort idag, vilket inte är så speciellt mycket, om jag ska vara ärlig, haha. Ungefär klockan två var här tomt och alla släktingar och alla andra hade åkt. Jag lagade mig en snabb lunch bestående av nudlar och köttbullar, mycket gott! Sedan, uhm, satte jag mig och läste Kalle Anka i soffan och gosade med mina två härliga marsvin, och efter det tog jag en liten eftermiddagslur. Haha.
   Men jag var faktiskt otroligt trött, jag gick och la mig vid ett igår och sedan blev jag väckt vid fyra eftersom killarna och Emelie kom tillbaka från Göteborg, de hade gått ut på krogen. Sedan tog det ungefär en timme att somna och sedan vid nio blev jag väckt och låg och slappade i sängen till tio. Så jag hade väl sovit cirka sju timmar...

   Sedan tänkte jag kolla om det gick något roligt på TV och det gjorde det! Jag hittade en film på femman som precis hade börjat, Turner and Hooch. Ska jag vara ärlig så var den den första film jag grät till på otroligt länge! Jag fattar inte varför! Jag brukar inte ens gråta till Titanic och så gråter jag till en film från -89 som handlar om en polis (Tom Hanks) och hans hund, Hooch. Jag antar att ingen kommer att titta på den här filmen nu bara för att jag skriver om den så jag kan nog berätta varför jag grät...
   I slutet blev Hooch skjuten och dog... ;'( Tårarna bara rann... Det var så jävla sorgligt! Han var så himla gullig... Slutet var typ lyckligt men jag tycker inte det! Scott Turner, polisen, gifte sig med en veterinär och de skaffade massa hundar. En av dem var en likadan som Hooch fast mindre och... jag antar att det skulle vara det lyckliga, att de hade en likadan hund. Men det är ju inte lyckligt! Tycker jag... 
   Haha, jag är töntig, eller hur?

Jag tänkte bara lägga in en kort video från filmen, bara för söt! Egentligen var det svårt att välja men jag tog den här, hehe. Ni kan ju kolla mer på YouTube om det skulle verka intressant, jag tycker Hooch är hemskt söt. :) Trots att han dreglar något otroligt, haha.
   Nu är det dags för bananer med choklad i ugnen, ha en bra lördagkväll! <3



.

Vad har hänt denna vecka?

Nu är jag här igen och jag hade tänkt att skriva en liten snutt om veckan och dagens... "händelser", haha.
   I måndags förmiddag kom ju mina bröder, Joakims flickvän och deras kompisar hit (som jag har sagt hundratals gånger nu känns det som) och vi hade en rolig vecka framför oss! Det var nästan det jag mest hade sett fram emot ända sedan konfalägret gick mot sitt slut. På måndagen spenderade vi den mesta tiden på stranden, mellan elva och fyra tror jag. Haha, så här i efterhand var det nog en aning korkat, eftersom alla utav oss faktiskt blev brända, mer eller mindre! Haha! Joakim och Markus blev totalbrända, Joakim dock i den högre graden. Han var röd över hela kroppen, eller kanske mer som en gris. Och Markus såg ut som han hade en röd tröja på sig! Han var bara bränd där han hade varit vit innan, där han hade haft T-shirten alltså.
   Själv brände jag mig en hel del på axlarna och i nacken, och i urrigningen, eller vad man nu ska kalla det. Hehe, inte såå kul när man skulle sova sen... men det gick bra.

Dagen efter var det dags för LISEBERG! Vi gick upp åtta, i alla fall jag, för vi skulle åka härifrån absolut senast nio. Dock kom vi iväg cirka fem över... hehe. Sedan när vi hade kommit till parkeringshuset mitt emot Liseberg, stötte vi på ett litet problem som försinkade oss typ en kvart... Vi kunde inte betala för parkeringen eftersom vi hade nada mynt! Och det funkade inte med kort (vems jävla idé var det?!). Så Joakim, Basti och Mackan fick åka ner till en affär några våningar under och växla.
   Vi stannade på Liseberg i tio timmar ungefär, tio till åtta, sedan gick vi till Avenyn och åt på Bryggeriet, en restaurang. Det var bara jag och killarna som åkte till Liseberg, eftersom Emelie mådde lite dåligt den dagen... Men det var superkul! Vi åkte allt flera gånger, Flumeride fyra gånger! Vi satt alla fem i en båt (fatta vikten! Markus väger mer än hundra kilo och Basti nästan nittio) och jag satt längst fram en gång. Helt ärligt, jag blev blöt överallt på alla plagg! Och sedan satt jag näst längst fram eller tredje längst fram och då blev jag... hehe, dyblöt då med. En gång skulle vi prova sitta tre personer, jag Joakim och Jocke, där bak i stocken (de som har åkt Flumeride fattar nog) och jag kom knappt ner så jag sa "jag kommer inte in! Jag får inte plats!". Någonting sånt, och killen som stod där och släppte iväg båtarna bara körde! Jag stod typ upp i båten! Haha, jag fick sitta i Joakims knä sen typ... hehe.

Ehm, nu blev det lite mycket om det kanske, hehe, men eftersom jag inte har skrivit här på så länge så kanske jag får kompensera lite med ett väldigt långt inlägg. Jag tror nog att jag ska skriva två inlägg och då skriva om det som jag har gjort idag i ett till inlägg, som hamnar ovanför det här då ju.
   På onsdagen kom Ingela och Markus och på torsdag gick vi på restaurang och på fredag hade vi släktträff. Jag orkar nog inte riktigt berätta om varenda grej som har hänt för det skulle typ fylla upp hela bloggen men, jag kan säga att vi har haft otroligt bra väder och vi har badat flera gånger om dagen och vi har haft jätteroligt! Nu är det bara några dagar jag ska vara kvar här i Frillesås, sedan åker ju jag till Grekland och sedan kommer jag hem til Sthlm! Jag längtar faktiskt otroligt mycket, man tröttnar lite av att vara här så himla länge när ingenting händer... Att vara här när alla gäster kommer är ju så klart hemskt kul, men att vara här helt ensam med mamma när hon jobbar mestadels av dagen är inte lika kul.
   Jag fortsätter i nästa inlägg, bye.

Back in business.

Jag har inte så mycket tid att skriva ett inlägg just nu, men jag kan bara informera er alla att jag är tillbaka! Efter att ha haft massor av gäster här denna vecka har nu alla lämnat oss. Vi har haft mina bröder, deras kompisar, mammas och pappas kompisar och släktträff här. Sammanlagt har vi haft sexton gäster, hehe. Och alla kom samtidigt.
   Jag lovar att jag ska skriva mer ikväll och kanske berätta lite om vad jag har gjort, om någon skulle vara intresserad av att veta. Men det kommer bara bli bloggande fram till onsdag, för på torsdag sex på morgonen, tror jag, åker mamma och jag till Grekland.
   Vi hörs senare ikväll, kramring!