A Message

My song is love
Love to the loveless shown
And it goes up
You don't have to be alone
Your heavy heart
Is made of stone
And it's so hard to see you clearly
You don't have to be on your own
You don't have to be on your own


And I'm not gonna take it back
And I'm not gonna say "I don't mean that"
You're the target that I'm aiming at
Got to get that message home

My song is love
My song is love, unknown
But I'm on fire for you, clearly
You don't have to be alone
You don't have to be on your own


And I'm not gonna take it back
And I'm not gonna say I don't mean that
You're the target that I'm aiming at
And I'm nothing on my own
Got to get that message home

And I'm not gonna stand and wait
Not gonna leave it until it's much too late
On a platform I'm gonna stand and say
That I'm nothing on my own
And I love you, please come home

My song is love, is love unknown
And I've got to get that message home


Kill nitesani.dll; NOW!

Jag är hemskt ledsen att jag inte har sktivit någonting här på såå länge... men min dator har haft problem; ALLVARLIGA problem! Jag och Joakim har suttit här två nätter nu och försökt fixa det, dock utan framgång, haha. Sedan har jag suttit här hela dagen (ehm, ja, hela den tid jag har varit vaken i alla fall, hehe, vilket är från klockan tre) och sedan när pappa kom hem köpte vi något virusprogram i ett år framöver och DÅ FUNKADE DET! Jag har haft Panda Antivirus och har gjort scannar och allt skit men det hittade det inte! Även om Joakim och jag visste exakt vilka filer vi letade efter och var de låg, bara att vi inte kunde ta bort dem eftersom de användes (fråga mig inte till vad... de tog bara upp CPU-minne).
   Så i alla fall, pappa och jag köpte
Prevx CSI, (rekomenderas, det är jättebra) något virusprogram, och det hittade filerna och RADERADE dem! :D Foreveeeer. Haha, jag är helt uppe i taket nu eftersom min dator inte har fungerat på... ja, fem dagar nu ungefär. Först var den bara seg, sen slutade internet funka sedan stängde den av sig... ja, det blev värre och värre. Och ännu bättre blir det när jag äntligen har lyckats få Windows Live Messenger Beta att fungera! Efter ett tag kom jag på att det bara var Panda som hade blockerat det, så nu har jag avaktiverat det. Känns lite läskigt dock, haha, som att alla virus kommer attackera min dator nu. xD Men jag har ju det andra, och jag ska inte ladda ner så mycket längre nu. :) I alla fall inte sådant som jag inte vet vad det är. 
  
Förlåt om jag tjatar massa om det här nu men jag tänkte bara så att ni inte ska råka göra samma sak. Ladda aldrig ner någon fil ni inte vet vad det är för något! Jag laddade ner flera olika .dll-filer eftersom jag behövde en till ett program (Audicity för att vara noggrann) och ja, de som var "fel" filer visade sig vara det värsta viruset jag varit med om. :S När jag sökte på filernas namn (bl.a nitesani.dll, wuzijopu.dll) på Google så var allt jag hittade "Your PC is seriously infected" eller liknande...   

Nu känner jag mig hemskt sugen på att gå upp och sätta mig framför TVn med en varm filt och kolla på ännu ett avsnitt av One Tree Hill. Tack Joakim & Sebastian för den underbara julklappen! :) <3 Jag måste bara publicera sångtexten till en hemskt underbar låt, A Message. Så det hamnar väl troligtvis ovanför detta!

Detta bevisar kanske hur beroende jag är av min dator, huh? xD


Glamorous indie rock & roll

Då var detta årets julafton över, men jag måste säga att jag är väldigt nöjd med mina presenter och jag har hört från många andra att de också är det! :D Jag tänkte inte berätta så jättemycket om vad jag har gjort idag eftersom jag mest har... spelat elgitarr, suttit vid datorn, lekt med min iPod och... inte så mycket mer, haha.
   Jag har i och för sig letat efter några bra noter till bra låtar ett tag, och den jag bestämde mig för att prova spela var Glamorous Indie Rock & Roll (tabs hittar du
här) med The Killers. Det går väl sådär bra än så länge, haha, jag är inte så värst bra på att byta ackord fort än... 
   Här kommer lite bilder på elgitarren (jag fick en förstärkare också) och iPoden. :D Jag har kvar plasten på mikrofonerna på elgitarren eftersom... jag vet inte riktigt, jag tänker bara att om jag tar bort dem så kan jag inte byta om jag skulle vilja det. xD Men jag vill nog behålla den, för den var så bra att spela på! :D

Såhär vill jag kunna spela! Han spelar asbra!
God jul på er alla!

Idag har det varit ganska stressigt här, vi har tagit fram all mat, handlat det som saknades, jag har bakat två chokladkakor och mycket, mycket annat. Alldeles nyss slog jag och Joakim & Basti in våra presenter till kusiner och föräldrar. Som tur var hade jag slagit in deras presenter innan, hehe. En av presenterna som var till vår kusin slog vi in i en flyttlåda! xD Det var jag som slog in den och det var ganska så jobbigt... hehe, det blev lite lappning och sånt.
   Jag har inte tagit några bilder på klappar och annat än men det kommer väl i morgon, eller... i morgon är det julafton... i övermorgon kommer de nog! På jul- dagen, eller vad det nu heter... hehe. Jag minns aldrig vilken som kommer först av juldagen och annan dag jul.
   Jag satte precis på Supermassive Black Hole bara för att retas med Joakim och Basti och de sitter här och härmar Matthew's "hemska falsett"! (Just nu är det Map of the Problematique dock). Han låter inte hemsk! Jag fattar inte vad de snackar om! De visslar med i melodin i alla fall, haha.
   Snart så ska vi se på ännu en Midsomer Murders, vi såg en igår också, men Basti är inte riktigt klar med sina julklappsinslagningar än, haha.


Jag kommer nog inte skriva något mer innan imorgon (juuuulaftooon) så jag får ta och önska er alla en:

RIKTIGT GOD JUL! <3


I just wanted too much.

I’ve read you well
I just want to get away
Cause you used my love
I just need to get away

My trust in you has been abused
My trust in you has been overused

Sick of this space
Wish we could be far away
Cause I wasted all my youth
I’ll never see it again

My trust in you has been abused
My trust in you has been overused

Why can you get everything?

Cause you've bled me dry now, I just want to run away
Cause you've bled me dry now, I just want to run away

I just want to get away...

I just wanted too much
I wish we could be far away
And if my wish comes true
You’ll never see me again

Fin
låt.


Knäck.

Nu har pappa och jag precis gjort knäck! :D De blev jättebra tycker jag, hoppas de blir goda också. I receptet står det att "smeten" ska koka i en kvart, vi fick koka den i nästan en timme! Lite konstigt recept det där... Jag vet inte riktigt hur många det blev men jag tog en bild i alla fall. Den som orkar får ju gärna ränka dem.


Ikväll kommer Joakim! Woho. :D Pappa pratade med honom och han sa att han skulle komma när han hade städat klart i sin gamla lägenhet. Han ska ju byta lägenhet, från en etta till en tvåa, en våning ner i samma hus. xD Men den nya är jättefin. :) Hoppas man får hjälpa till lite med inredningen!


Tjugoförsta december.

Alldeles nyss kollade jag igenom mammas och pappas gamla LP-skivor, jag hittade en del som jag ska prova lyssna på. De hade en hel flyttlåda full! Sen sa pappa att han hade massor med kassettband som jag kunde få lyssna på med, haha. Jag tänkte bara prova i fall att det skulle finnas något bra. :) Jag hade tänkt ta någon bild men bat- teriet var slut som vanligt, hehe, jag hade råkat lämna kameran i datorn och då tar allt slut.
   Annars har jag inte gjort så mycket intressant idag... gjort pepparkakshus, spelat lite piano, snart ska pappa hjälpa mig lyssna på LP-skivorna men just nu är han... inte här. Och sen så ska vi göra knäck med. :D Vi hade tänkt klä granen idag också men Joakim hinner inte komma förrän imorrn så då ska vi göra det då i stället.
  
Förut när vi skulle till Eneby Torg för att köpa lite grejer vi behövde åkte pappa och jag i pappas bil! Jag älskar den. :) Man kan lyssna på iPoden i den och jag hann lyssna på två hela låtar! Även om det inte ens är en kilometer ner till affären, haha.


Hemma från julbordet.

Nu har jag precis kommit hem från julbordet och det var jättemysigt. :) Vi stannade där från sju till elva och var de sista som var kvar... hehe, de hade redan plockat undan allt och städat när vi gick. Det var väldigt fin utsikt så jag tog några bilder, fast det var ganska svårt att få till en bra eftersom det var så mörkt, haha.Lördag och jag har inget att göra.

Jag vet inte vad jag ska göra idag... Ikväll ska jag på julbord med familjen på söder någonstans. Mamma bad mig hitta något sätt att ta sig dit på SL men det finns inget så bra, haha. Så vi ska nog ta tunnelbana till Slussen och sen ta en taxi eller något... slöseri med pengar säger jag bara! Jag skulle kunna gå en kilometer... det är väl inte så farligt?
   Idag har jag inte gjort någonting än så länge... jag gick upp tio och duschade och åt en choklad ur min chokladkaleneder, hihi. Nu är det bara fyra kvar! Herregud... Joakim ringde mig igår när jag var hos Cajsa och frågade vad jag önskade mig, jag visste inte! Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag vill ha... bara iPod och elgitarr men det ska jag nog få av mamma & pappa. Snart fyller jag ju år snart också... det här kommer bli svårt, haha.


Tack Gösta! Haha, jag visste att du skulle välja den!


Gul iPod nano 16GB.

Jag har letat som en galning efter en verklig bild på en gul iPod nano 16GB och nu har jag hittat en! Jag kom hem från Cajsa en timme sedan ungefär och nu försöker jag övertyga mig själv om att jag verkligen vill ha en gul, haha. Nu är problemet bara vad jag ska skriva på baksidan. Jag har några förslag än så länge:


Stand up for what you believe. - MUSE
I can't get it right since I met you. - MUSE
I only dream of you and you never knew. - MUSE
Denna iPod är till största delen fylld med MUSE

Haha, det sista är lite komiskt men skulle ändå vara kul att ha. :) Vad tycker ni? Snälla skriv en kommentar eller något... så jag vet vad andra skulle tycka. Nu ska jag gå upp och se vad mamma och pappa pysslar med något skoj, det är ju trots allt jullov så jag kan vara uppe länge och jag hoppas Malin kommer in på msn eller något så vi kan bestämma om imorgon...
   Observera hur många gånger jag skev "jag" i det första stycket! Haha, jag är lite ego...


Jullov 2008/2009.

Då var det jullov. :) Vi hade en liten julklappsutdelning efter avslutningen och jag blev såå glad över mina presenter! Åh, det kunde inte blivit bättre! Tack Gösta & Carro för Sam's Town och Black Holes & Revelations! Sitter och lyssnar på den ena nu. Jag måste snart gå och slå in Gaby's present och sedan ta mig till Cajsa. Vi ska träffas där runt fyra och jag hoppas Malin ska komma också! Då kan vi träffas i Mörby eller... någon annan stans innan, hihi.
   Det var prisutdelning från i onsdags med! Vi vann tyvärr inte... det var en poängs skillnad, hehe. Men vi kom på andra plats och fick var sin After Eight! Jag är nöjd. ^^ Precis efter avslutningen då vi skulle få våra betyg (innan prisutdelningen) fick vi sitta och vänta på Darío i hans klassrum i tjugo minuter! Alla andra hade redan fått gå... Haha, Darío kommer aldrig förändras. Och inte mina betyg heller för den delen.Bilden blev inte så jättefin, hehe. När jag tog med blixt blev det inte bra och utan blixt blev det inte heller bra... men aja. Åttans kör sjöng lite för oss och sedan var det några i nian som sjöng och lärarna spexade, haha. Jag filmade ganska mycket  av det faktiskt.
    Kolla in den här länken! Haha, det närmar sig bara mer och mer. :D Snart är vi där MALIN! :'D

http://www.time55.com/countdown/?y=2009&m=aug&d=22&h=19&mi=30&t=COLDPLAY-t55HERREGUUUD&yn=malin&c=bu&mc=no
.

People on the Surface

Hur korkad får man vara egentligen? Haha, och jag som trodde att det var något fel på min dator eller någon sådant! Aja, nu funkar det i alla fall och jag är glad! Läs här under så fattar ni:

"Hej,
  Ibland behöver man klicka på refresh/uppdatera i webbläsaren för att ändringarna ska komma fram. Har du gjort det? Om det funkar inte försök rensa din webbläsarens cache.
  Ha en god jul!
  Mvh Nina, blogg.se"

Jag blev lite förvånad hur snabbt de svarade faktiskt, men det är ju bra! Så nu är jag glad, som jag sa innan. Jag har köpt två julklappar idag också, som ska delas ut i morgon. Det bästa var nästan att, efter att ha köpt Göstas present (ja, det gör väl inte så mycket om du läser det här Gösta, haha, du vet nog redan ungefär vad du ska få), hittade jag något mycket intressant i den så jag var tvungen att kopiera, haha! 
   För övrigt så har det varit en vanlig dag idag. Matte, vi körde S.E.T och jag ägde, hihi... Sen var det historia och jag arbetade på Kubakrisen och fick till och med mig en film hem av Patrik som jag ska se på. Han tipsade även om Tretton Dagar och Gudfadern 2 som även de handlar om Kubakrisen. Det här SKA bli bra! Efter det var det spanska och bank, men vi smet och åt lunch i stället. Sedan var det teknik och jag kom på ett coolt namn till mitt företag, haha, People on the Surface. Ska jobba lite på designen av loggan nu faktiskt.


Galen runda i Gamla stan.

Idag var det stadsvandring i Gamla stan och sedan var det något slags papper med massa skumma frågor om Stockholm man skulle fylla i. Jag fattar verkligen inte varför vi skulle göra det! Kanske för att vi skulle lära oss hitta bättre i Gamla stan eller något men jag vet inte om jag hittar så mycket bättre nu, haha. Det var mest Ellinore som visste vart vi skulle, vi andra bara följde efter... I vår grupp var det Ellinore, Flisan, Isabel, Helene och jag. :) Det var vi som råkade stå pch prata när vi fick lapparna med vad vi skulle göra, hehe.
   När vi slutligen var klara gick vi in på Kulturhuset och satte oss på fiket på femte våningen och åt våra matsäckar. Precis när vi var klara kom det någon skitsur gubbe och skrek på oss och sa åt oss att gå ut! Sen när nästan alla i arbetslaget var där och vi stod och väntade på de sista skrek han på oss och klagade på att vi "stod i vägen"! Vafan, det var ju inga folk där uppe som ens skulle behöva plats!

När vi hade slutat runt tre gick i alla fall Gösta och jag till Bengans och kollade runt där ett litet tag. Jag köpte Coldplay's X&Y och Kings of Leon's Youth & Young Manhood. Sedan så köpte jag en sak till Gaby där med men det tänker jag inte säga här, haha.

Tears stream, down on your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face and I...

Tears stream, down on your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face and I...

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you.


Tro på dig själv.

Jag kan fortfarande inte se den nya designen! GRRRR! Nu har jag ändrat lite till också föresten... om det inte funkar snart, då tänker jag bannemig ringa till dem eller nåt! Varför funkar det inte för mig?!
   I alla fall, idag är det tisdag och dagen har gått otroligt fort! På matten fick man gå när man var klar så där fick vi en fyrtiominutersrast, vi stod bara och pratade vid skåpen helatiden, haha. Sen hade vi teknik och jag byggde två flöten och provade dem, det var helt okej. Sen var det lunch och efter det engelska då Ylva redovisade och sedan fick vi leka eller göra lite vad vi ville. Sist var det SO och då redovisade alla bara dikter så där gjorde vi inte heller någonting. Imorgon ska vi in till stan men jag ska till optikern först! Jag hoppas verkligen jag hinner... ska ta ut Coldplaybiljetterna då med. Man ska ta med matsäck så ikväll ska jag göra pannkakor, hihi.

Varför är det så svårt att tro att man är bra,
att känna att just jag är den jag helst vill va.

Nån annans kvalitéer är sånt man bara vet,
men uppskattningen från andra tas emot med tveksamhet.

Tänk om vi bara kunde byta plats ett litet tag
och genom andra ögon se oss själva för en dag.

Då skulle du få veta det du inte tror på nu
- att det är helt fantastiskt att det finns någon som du.

Flisans dikt som hon läste upp idag. Var bara tvungen att publicera den för den är så himla fin! Åh, jag verkligen älskar den. :) Nu måste jag skynda mig upp för att göra mig en macka eller något och sedan ska jag kolla på One Tree Hill. Ha det bra allihop, kramar.


Hell is surely on its way.

Tänkte bara skriva att jag har ändrat min design och jag undrar om det är någon som ser den? Jag kan se den, ja, när jag har gjort den och förhandsgranskar, men sen när jag går in på bloggen så är det bara den gamla designen! Hoppas det funkar imorgon eller något...
   Nu har jag fixat min grej till tekniken imorgon försten! Jag är så nöjd. Det blev inte så komplicerat som jag hade tänkt mig från början haha, jag tror inte jag orkar göra någon slags vindfångare som ska generera ström och allt... Det blir nog bra som det är nu.He wants to see you crawl
He wants to see you crawl
Before I walk away
Before I walk away

The reds and the whites and abused
The crucified USA
As their depocrisy unfolds
Oh hell is surely on its way


Vad man kan hitta i vår matkällare...

Man går in i matkällaren för att se efter om vi har några 33 cl colaburkar, vad hittar man då tror ni? Haha! Bröder runt tjugo säger jag bara. xD
   Får väl nöja mig med en 5,9% ölburk från Åbro så länge då... Ska försöka komma på någon bra idé nu och sedan kanske också bygga ihop den, vi får väl se. Borren var urladdad så den måste laddas lite först också, haha.
Nio dagar kvar till jul.

Inget C-språk (franska) idag och jag är så glad! Ingen franska = jag hinner se på One Tree Hill! Jag missade lite i början men... jag har ju ändå redan sett alla avsnitt en gång innan, haha. Just nu sitter jag bara här och försöker komma på något att skriva och så lyssnar jag på en bra låt! Flux med Bloc Party. Jag tror jag hade hört den innan Malin skickade den men jag är inte säker... jag tror jag vill gå och se dem i februari. På lovet, som tur är, största delen av februari är jag ju i Spanien! Men det kommer nog bli kul, jag ser fram emot det i alla fall. Deborah, snart kommer jag! ^^
   Annars har jag inte gjort så mycket speciellt idag... på syslöjden började jag och Gösta på våra trasmattor, eller, bara på en av dem eftersom den andra vävstolen inte var klar än. Men det tog en och en halv timme att sy ihop alla bitar vi hade rivit ut, haha! Men jag tror mattorna kommer bli skitsnygga! De går i.. brunt och beige och så är det lite ceriserosa i dem, hehe.

Imorgon efter skolan ska jag nog in till stan för att handla de sista julklapparna och använda upp det andra presentkortet på Bengans, haha. Jag snodde Bastis eftersom han ändå inte ville ha sitt. Men nu ska jag i alla fall... jag vet inte vad jag ska göra faktiskt. xD När pappa kom- mer hem måste jag prata med honom om den förbannade teknikuppgiften... :(

Julhandling med bröderna.

Nu har jag kommit hem från en lååång julhandling med bröderna, men det slutade i succé måste jag nog säga. Vi kom därifrån med presenter till alla de sex kusiner vi ska köpa till (vi delade på presenterna till dem), mamma, pappa och så köpte jag min present till Joakim och halva min present till Basti. Nu har jag bara min present till den i Mimmi-gänget (man får ju inte avslöja än ^^), halva Bastis, Emelies och sen om vi i klassen ska köpa til varandra på något sätt? Jag tycker det är väldigt smart att göra så som Mimmi och vi gör, att man lottar så får man köpa till en person. Så får alla presenter men man behöver inte köpa till alla. :) Men det kan vi bestämma i skolan sen, haha.
   Vi kom hem för cirka en timme sen och varken mamma eller pappa är hemma, de är på någon glögg igen tror jag. Joakim sitter där uppe och spelar på flygeln, som vanligt när han är här. :D Vi tog Roslagsbanan hem, ja om nu någon ville veta. Och jag slapp betala, woho! Där tjänade jag 27 kr. :) (Eftersom man åker genom två zoner om man åker till Täby Centrum.)


Den här var en av mina många kreationer som jag gjorde igår, haha! Eller... jag har inte ätut upp den än, jag ska spara den till julafton så klart. :) Sen gjorde jag några "prästens hår" eller vad de nu heter, en del vanliga och sen massor som jag inte tror har något namn, hehe.
   Imorgon är det måndag men... det är lite kvar av helgen i alla fall! :D Ha det bra!


Where are you now?

Luciacup igår. :) Det var roligt men jag gick hem ganska tidigt, haha. Nej men... jag orkade inte stanna kvar till finalen. Och det betyder i sin tur att jag inte vet vem som vann! Jag hoppas att Flisans lag Fajt vann men det skulle ju vara ganska kul om Puttes Änglar vann också. Jag, Gösta och Paul tog bussen hem vid två ungefär och jag kom i säng runt... tre tror jag. Jag tog inte så jättemånga bilder men jag kan lägga ut några stycken i alla fall.
   Just nu håller mamma och jag på att göra lussebullar, eller, degen är på jäsning just nu, det är tjugo minuter kvar. Så mycket annat har jag inte hunnit göra idag... jag blev inte klar förrän runt två, haha. Sedan ikväll ska mamma och pappa bort på någon glögg och Basti ska på någon fest antar jag. Han åkte precis till Systemet så det är ju inte så svårt att gissa, haha. Så det blir en kväll ensam, vilket kommer bli såå skönt!


Jag fullkomligt älskar mina skor.

     

    

Where are you now?
As I'm swimming through the stereo
I'm writing you a symphony of sound
Where are you now?
As I rearrange the songs again
This mix could burn a hole in anyone
But it was you I was thinking of
 

Matthew.

Sitter och har bildlektion och tänkte ladda upp en fin liten bild jag hittade på Matt. Vi håller på och gör ikoner av våra idoler och jag orkar inte göra mer... vi slutar ändå snart. Bilden här under kommer från Hovet förra året! Visst är den fin? :DBiljett- och Kubakris.

Sitter och lyssnar på Escape just nu och gör inte så mycket annat. Jag la mig på mitt rum förut för att vila lite i bara tio minuter eller så, sedan vaknar jag upp och märker att jag har sovit mer än en timme! Haha, visst är jag duktig? Men jag sov inte så mycket i natt och vi har inte några viktiga läxor till imrogon så, det fick jag väl vara värd.
   Idag har varit en lång dag! Två timmar efter bestämd tid fick jag äntligen tag på biljetterna, fyfan för lärare som låser upp grupprummet när jag har låst just för att ingen ska komma in! Den huvudmisstänkta är så klart Linda. Men jag snodde Daríos dator sen efter spanskan i alla fall. :D Annars gick dagen ganska fort faktiskt... det var supergod lunch idag! Stekta lax- filéer med potatis och någon jättegod sås och ärtor och bönor. :)
   Sen på tekniken satt jag i två timmar med Gösta och försökte komma på något smart man kan göra med colaburkar. Jag känner mig smart som kom på ett sätt att generera ström, men jag vet inte om det kommer funka, haha. Efter det var det PT och vi såg på någon film om Palme och vad han hade sagt, eller vad det nu var. Jag vet inte riktigt vad den handlade om eftersom jag mest sov under filmen... hoppas ingen märkte, haha! Sen när vi skulle diskutera efter så.. spelade jag bara med att jag visste vad de pratade om.Bara 252 dagar kvar Malin. :D Sen är vi här!
  
Patrik hjälpte mig och Flisan lite efter att alla gått och nu tror jag att jag vet vad jag ska ha om i Kalla kriget, så jag ska ta och leta upp lite fakta om det nu. :) Det kallas tydligen Kubakrisen eller något sådant.
   "Det kommer att bli jääääävligt intressant!" - Patrik.

Ingen franska idag!


Idag är det
oonsdag och det är snart fredag och helg igen! På fredag är det Luciacup och jag hoppas det blir lika kul som förra året! Men det är lite synd att det är på en fredag... för då är det ju ingen skola dagen efter. Det brukar ju vara en del av nöjet, haha, men för mig gör det inte så mycket att det är på en fredag. Jag skulle säkert inte gjort något annat nyttugt på den fredagen om det inte var Luciacup. Och den här gången ska jag stanna läänge. :D Hoppas att Flisans lag kommer till final, vem vet, jag kanske stannar och hejar! Även om finalen går klockan fem på morgonen... hehe.
   Idag har jag i alla fall varit ännu en vanlig dag i skolan. Ett undantag dock, det var julbord! Men vi har mentorslektion innan och, jag tror det var Emelie eller Ylva, hade bakat och man fick tre muffinsar! Jag åt två och sparade en men... jag blev ändå väldigt mätt precis innan lunchen, haha. Den sista muffinsen sparade jag till när jag gick till bussen på väg hem. Vi fick sluta 45 minuter tidigare bara för att Jeanette skulle hämta upp fransmännen vid tunnel- banan! WOHO! :D

Nu sitter jag här och har precis avklarat EN av minna massor av julklappar som måste köpas. Smidigt att beställa dem på internet. :) Hoppas den levereras i tid bara, den ska komma nästa vecka tror jag. :D Ikväll blir det Grey's Anatomy som vanligt, och troligtvis måste jag gå och lägga mig.... elva... eller något sådant. :( Vi hörs imorgon igen, kram! :DJobbiga matteuppgifter... tur att man har pappa! :D (Det är han som har skrivit det mesta).


Tisdag.

Idag är det tisdag, officiellt min favoritdag. Eller, ja, när det gäller veckodagar och när man inte räknar med fredag. Haha, då blev det kanske inte så många dagar kvar att välja emellan. Jag tittade på schemat imorse och kom på att våra tisdagar är lika korta som våra fredagar! Det har jag inte ens tänkt på innan! På tisdagar går vi från halv tio till halv tre och på fredagar åtta till ett... men i alla fall! Haha, ointressant.
   Idag har jag... haft matte, och lyssnat på musik. :) Sen hade vi teknik och vi ska komma på en produkt man kan göra av överblivna colaburkar (33 cl)! Det är supersvårt och... jag har inte så många bra idéer än, haha. Sen hade vi engelska och Pontus skulle egentligen redovisa (och jag hade sett fram emot det sååå, eftersom då missar vi halva lektionen, haha) men Ancha är så glömsk att hon glömde bort det! Och sen hade vi bara historia... som vanligt.

En ganska så tråkig dag kan man väl säga, hehe, ingenting har hänt. Fast just nu vet jag att Gösta sitter hemma och har tagit emot sin fransman Paul! Haha, jag minns när jag precis hade tagit emot Deborah och vi skulle åka hem i bilen, så pinsamt! Fast det var roligt. :D Och vi ska dit i februari, jag missar dock pappas födelsedag och Alla Hjärtans Dag men... det kommer bli superkul i alla fall. :DJag gillar min musmatta. :)


Åttonde december, redan!

Haha nu har det gått en evighet sedan jag skrev här sist. Eller ja, närmare bestämt en vecka, men det är långt, hehe. Fast, om nu någon bryr sig, så känns det som att de här sista veckorna har gått hemskt fort! Man bara går i skolan, kommer hem, gör lite läxor, äter middag och sitter vid datorn, sover och så är det nästa dag! Sen helgen går lika fort den, tyvärr...
   På fredag är det i alla fall Luciacup :D och jag hoppas Malin kan följa med. :) Och den här helgen var rolig! Roligare än de brukar vara. Det var glögg här på lördagen och vi hade skoj, tog massor med bilder. Finns att hitta på facebook! Det är jag som har gjort albumet men det går nog att hitta... lite varstans, haha. Och Joakim och Basti hade sina kompisar här, som är så hemskt trevliga och roliga och snälla! Alla vet vad jag heter.... vilket är lite läskigt, haha!Någon som kan se vad det står? Haha, Flisans trekant kanske förvillar en lite. ^^, Och Göstas ansiktsuttryck, haha!

Lite omvänd helg.

Jag har kommit på att jag har glömt att berätta om i fredags här på bloggen! Så det kommer bli lite.. omvänd ordning, haha. I fredags var jag i alla fall i stan med Malin och Adam och köpte present till Mimmi! Jag försökte, erhm, vara lite olaglig, men det funkade inte, haha! Adam lyckades dock med att spela pappa till en tjej så att hon fick pierca sig, vet inte vem det var dock...
   Sen följde jag med Flisan på hennes första boxning. Det var inte särskilt hygieniska lokaler, som en snubbe där även påpekade, men de var väl okej. Jag satt mest och tittade på men det verkade ganska roligt! Flisan tyckte jag kunde hänga med någon gång och ja... vem vet?
   Sedan åt jag och Flisan middag på McDonalds, hehe... men vi tog båda juice och morötter eller fruktpåse, så lite nyttiga var vi i alla fall! Sedan mötte vi upp Gösta och tog lite skumma bilder på Hötorget. Och sedan gick Gösta och jag in och såg på Twilight! Superbra, så klart. Sedan träffade vi ett par tjejer från nian och en som har gått i nian innan flera gånger... först träffade Flisan och jag dem på Sergel, sedan träffade Gösta och jag dem på T-Centralen och sedan på bussen hem igen. Och sist men inte minst träffade jag dem i lördags på väg till bussen! Sammanträffande?!