GRATTIS!

Det här inlägget är helt och hållet till dig Sara!

GRATTIS PÅ DIN FJORTONDE FÖDELSEDAG DIN SÖTUNGE!
JAG ÄLSKAR DIG FÖR EVIGT OCH ÄNNU MER.

Pussar och kramar,
från din kära kompis Teresia!

<33333333333333
 



Äntligen.

Idag vet jag inte riktigt om jag orkar skriva så himla mycket. Det är äntligen lov och det är i alla fall väldigt skönt. Jag måste hjälpa Lee Ann med en sak som är ganska viktig... och just nu känner jag mig som den person som alla berättar saker för allra sist, om de ens berättar det för mig. Jag antar att ni inte alls förstår vad jag menar men, en av er borde förstå, men du kollar nog aldrig här.
   Förlåt, ni fattar inget alls.

Jag ska bara lägga in en bild som vår bildlärare visade på vår bildlektion ett tag sedan, den är ascool och jag gillar verkligen konstnärens bilder! Han heter för övrigt Salvador Dali om någon undrar.
   Vad ser ni i den? Haha, det finns massor av saker man kan se i den. Det är lite häftigt.
  

Jag är bara för klantig.

Nu blir jag så jävla arg!
   Imorgon ska vi ju lämna in lappen om var vi ska praoa. Jag kommer INTE kunna göra det! Haha, jag suger på det här med deadlines. Men alltså.. det här är så himla jobbigt. Nu ska jag typ praoa på KTH i tre dagar... och så har jag ringt till Tekniska Museét (låter det tråkigt...?) men de har inte ringt tillbaka än. Jag är säker på att ni inte bryr er alls men jag blir bara så himla arg och det känns bättre när man har skrivit ner det! Allt är helt cepat och jag har ingen aning om vad jag ska säga till den där himla SYO imorgon.
   Och ingen rolig är inloggad! Jag vill prata med någon och få någon att tycka synd om mig! Buhuuuu, haha. Usch, jag längtar verkligen till nästa gång vi ska ha prao för då ska jag praoa på Tom Tits! Wihoo! Haha, jag tror faktiskt det är ganska kul. Visst, jag har ju inte direkt bestämt att jag ska praoa där men mamma sa att de hade sagt att jag var välkommen i höst igen.

Nu ska vi äta middag och jag är inte ett dugg hungrig, som vanligt. Jag åt två muffins, en chokladboll och två mackor till mellanmål, för en timma sen typ, eller två kanske. Jag vet, jag kommer bli fet! Men jag kunde verkligen inte stå emot, haha. Jag hoppas det är fler som har samma problem där ute! :S Suck, jag måste väl gå upp nu och trycka i mig lite, trots att jag inte vill.

Sådär, nu är jag tillbaka. Haha, det tog typ femton minuter, om inte mindre. 
   Just nu känns det som att det går jättedåligt för mig i SO och jag tror att Malin (vår SO-/svenskalärare) hatar mig. Jag har fått asdåligt på det senaste SO-provet, G-delen bara än så länge men VG- och MVG-delen kommer ju bara gå sämre, och så hörde hon mig snacka skit om henne! Hahaha, jag är så knäpp. Visserligen var det inget elakt om henne men jag sa att jag hatade hennes prov och att det kom med saker hon sa inte skulle komma med. Inte så bra heller kanske...
   Hur jag än gör så kommer jag aldrig få det där MVGt i SO som jag så gärna vill ha. Ebba, säg mig, hur gör du?! Suck... det är väl medfödd klokhet, jag var väl på semester när den delades ut... (?). Som vanligt.

Det känns som att jag bara har pratat om skolan och sådana ointressanta saker idag, kanske därför ingen läser min blogg längre. Haha, men det har varit mycket färre läsare nu jämfört med förra veckan. Fyi... haha. Synd att jag inte hittade Mimmi idag... hon skulle ha piggat upp mig, hihi.

Hata SO! 
   Varför i allsin dar valde jag SO-inriktning?! (Haha, man skriver det säkert inte ens så).



Haha, vet inte om den är så rolig, men den är ju i alla fall värd att läsa. :)

PS Har ni tröttnat på Hysteria nu? Ska jag byta förstalåt? Några önskemål? Men bara så ni vet, Hysteria in my heart forever and ever.

Den som spar han har vad?

Nu har jag pluggat på franska som en jävla galning! Qu'est-ce que tu prends? Je prends un jos d'orange! Et toi? Un café crème, s'il vous plait. Alltså egentligen är det väl lite onödigt att man lär sig franska men, man vill ju ha betyget, hehe. Och jag vet att jag inte direkt är den enda som tänker så.

Idag känns det som att jag är helt tom, jag vet inte vad jag ska säga över huvud taget. Jag vet inte vad som har hänt med alla idag! Varken Malin R eller Deborah är inne på msn. Och Mimmi har inte uppdaterat sin blogg, och jag hittade henne inte idag i skolan heller. I och för sig hade vi inte så mycket raster så jag hann inte direkt leta upp henne.
   Jag är i alla fall superglad över mitt resultat på engelskaprovet som vi fick tillbaka idag! Jag vet inte om jag ska avslöja för er vad jag fick (hehe, i och för sig har jag sagt till typ alla som frågade idag i skolan), men jag höjde i alla fall min poäng med 3 poäng! Haha! Ancha hade rättat fel, och jag märke det! Och jag fick mvg, jippie!
   Fast sedan hade vi matteprov, förstörde liksom hela det glada. Men det gick ganska bra. Jag tror jag hade rätt på den sista, för er som vill veta fick jag 36%, hehe. Men den var faktiskt väldigt svår, den sista uppgiften. Okej, jag tror inte så många av er fattar vad jag pratar om så... vi skiter i det.
   Och som vanligt var jag den som alla lånade sudd av! Suck... det börjar bli lite jobbigt nu faktiskt. Har du en penna jag kan få låna? Har du pennvässare? Har du sudd? Har du en bälckpenna? Har du blablabla... Jag tror inte folk fattar det men det är väldigt jobbigt när alla jämt ska låna massa saker av en när de ibland inte ens lämnar tillbaka det. Det är klart att de flesta gör det men vissa gör det inte och jag har tappat bort typ alla mina pennor nu p g a det. Jag och tre till delade på mitt sudd! Hoppas inte Kristoffer (läraren) trodde vi fuskade när vi viskade om att vi ville ha suddet och dittan och dattan. Haha, så säger mamma jämt. Om ditt och datt...

Åh, jag längtar till den 20:de! Då kommer barnbidraget! Wihoo! Jag måste verkligen köpa en ny vårjacka... Så jag får väl gå och leta lite i stan. Men mamma är så jobbig så jag får inte ens åka in till stan själv! Mimmi, vill du åka med mig? Det var länge sen vi gjorde nåt, hihi.
   Usch, nu börjar den äckliga lukten av fiskpanetter läcka ner hit till källaren. Jag hatar fiskpanetter! Det finns inget vidrigare (som jag kan komma på nu i alla fall)! Gammalt överblivet fiskkött som ingen ville ha, det har de blandat ihop i de där jäkla panetterna! Fy faan asså! Och så var det fisk till lunch i skolan med... kan det bli mycket värre?

Den Som Spar Han Har.
   Joakim von Anka, all the way. Haha, he's right. But money's not everything. Den som spar han har vad? Det har jag ofta tänkt på. Okej, det är inget jag går och tänker på varje dag men, vad är det han har? Lycka? Den som vet, svara! Haha.

               image123image125
Söta va?


I bless the rain down in Africa.

Hejsan igen!
   Förlåt att jag inte har skrivit här på ett tag men, det har bara inte blivit av. Jag har haft några dagar utan msn och bloggen, haha. Ganska skönt faktiskt. Men nu när jag inte har skrivit på tre dagar måste jag ju återberätta lite vad som har hänt, och den här gången ska jag verkligen hålla mig kort!

På alla hjärtans dag (man kanske skriver det med stora bokstäver, eller?) så köpte pappa och jag en bukett med blommor, geléhjärtan och choklad till mamma. Och när vi var i Täby Centrum och köpte våra blommor, så var det en man som spelade på pianot precis där vid blomaffären. För er som har varit där vet ni ju att där vid blomaffären vid rullbandet så finns det ju ett piano. Och när han hade spelat klart sin låt så försökte jag få pappa att ta alla saker jag hade i händerna så att jag kunde klappa händerna! Jag var den enda av alla som var där som klappade händerna och man såg att han blev glad, hihi.
   Dagens goda gärning kan man väl säga, haha. Det var lite skojigt.
   Sen på kvällen den dagen spelade jag piano, pianolektion alltså, och sen gjorde jag inte så mycket. Mamma skulle bort någonstans och pappa spelade tennis på kvällen. Så jag blev själv, jag spelade lite piano och gick och la mig.

På fredagen hände det nog inte något särskilt faktiskt, jag var bara hemma och tog det lugnt, haha. Kanske inte så mycket att skriva om där. Eller jo, jag bakade morotsmuffins med glasyr på, mums!

Men igår då gjorde jag massa skojiga grejer. Eller inte massa men några. Först åkte pappa och jag till Täby Centrum för att köpa skidkläder till mig. Efter att vi hade köpt det (det ar inte direkt det intressanta) gick vi in i musikaffären och köpte en "basbok" (bok om hur man spelar bas) och en vanlig notbok. Jag tittade lite på olika gitarrer och jag vill verkligen ha en sån där vanlig gitarr med nylonsträngar! 
   Vi har ju redan tre gitarrer och en bas hemma men, de är bara gamla gitarrer med stålsträngar och de låter inte alls lika fint! Jag vill ha en sån som Mimmi har, typ såna som finns i skolan. Nu kanske ni undrar, varför vill hon ha en gitarr, hon som inte ens spelar? Men jag har faktiskt börjat spela lite! Och det är verkligen jätteskoj! Och vi har två gitarrer som är elgitarrer, så pappa kopplade in dem till en förstärkare! Haha, och han kopplade in basen med. 
   Jag provade att spela lite och det var kul. Alltså, jag vet inte om det är jag som är överbra (vilket jag antagligen inte är), men jag kan spela samma låtar som alla spelar i skolan nu. Som till exempel, Kung Av Sand och Sommaren Är Kort. Det är inte alls svårt! Förutom att jag redan har fått en blåsa på höger tumme och så är jag öm i fingrarna på vänster hand, haha. Men jag provade spela med plektrum också, så då var det lättare.

Och jag såg på Melodifestivalen igen! Haha, jag måste bara säga en sak. Jag ÄLSKAR låten Just a minute med Rongerdahl eller vad de nu hette. Haha, den var så himla rolig. Jag röstade på den, hihi.

Idag har jag gått i kyrkan med Madde och Gösta. Det var faktiskt kul. Och min mobiltelefon ringde två gånger! Och jag hade glömt sätta på ljudlös! Hahaha. Fast ena gången ringde den under en psalm så då var det inte så farligt... Sen gick vi hem, det är ganska skönt att gå ute nu. Det är fortfarande lite kallt kanske men, det går ju i alla fall.
   Idag, resten av dagen, måste jag verkligen plugga. Vi har läxa i allt känns det som... herregud! Jag har läxa till alla lektioner imorgon förutom mentorn! Hemkunskapläxa, SO-läxa, spanskaläxa, engelskaläxa och matteprov! Hehe, och klantig som jag är har jag glömt mina franskaböcker i skolan! (Vi har prov på onsdag). Eller alltså... jag trodde jag hade dem hemma men jag kan verkligen inte hitta dem. Jag hoppas de ligger kvar i skolan... annars vet jag inte var jag har lagt dem.

Jag ska bara skriva ett litet meddelande till min spanjor Deborah, haha.
¡Hola Deborah! ¿Comprendas que he escribido? Haha, tú no sabes el sueco... Ehm, voy a venir a msn en la noche. ¡Hasta luego! :)  

image122
Haha.

When the children cry.

¡Hola chicas!
   Hehe, förlåt. Jag är lite inne i spanskan nu för att jag skickade precis mitt mejl till "min" spanjor. Nu har vi i alla fall valt var sin spanjor som vi tror ska bo hos oss. Jag fick en tjej som heter Deborah och hon verkar helt okej! Hon är typ jättebra på att prata engelska eftersom hennes mamma är irländsk, så de andra är lite avis. Hehe, men jag förstår egentligen inte varför de är det. De vet ju inte om deras spanjorer kan engelska lika bra (eftersom de inte har svarat), det kanske de kan.
   När jag tänker efter så är jag egentligen supernervös! Jag kommer inte kunna säga ett ord... så därför är det bra att hon kan prata engelska, haha. Men det är klart jag inte ska fuska! Spanska ska jag prata hela tiden. Jag satsar ju på ett MVG igen, haha!

Egentligen skulle jag vara hos min pianolärare och spela piano just nu, men eftersom han tydligen blev upptagen så är jag hemma. Jag får spela imorgon istället. Det är bra, för då hinner jag träna på läxan som jag har spelat typ en gång, haha. Men en av låtarna (som jag aldrig hade hört innan) är faktiskt väldigt vacker. Den heter When The Children Cry, och jag har lyssnat lite på den riktiga låten. Och jag hörde en version av den på YouTube, den var så fin! Jag tror jag ska ta och lägga ut den i det här inlägget, nu.

 
Den låter kanske lite konstig i början, men sen när han börjar spela låter det så himla fint! Och tänk på att jag kan spela den där låten med! Visst, inte alls sådär komplicerat och fint, men ändå, hihi. Jag håller ju fortfarande på att lära mig den. Och jag är definitivt inte så där bra!
   Hehe, men i alla fall. Lyssna på hela, fast ni får nog stänga av den andra musiken (Hysteria) om ni ska lyssna på den. Ehm, förlåt om det är lite komplicerat, men jag hoppas ni fattar vad jag menar. Jag är alltid lite krånglig av mig, som sagt.

Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska säga.
   Imorgon är det Alla Hjärtans Dag. Det är väl lite skojigt, romantiskt och så. Men jag vet ju att jag inte direkt kommer få något kärlekskort. Eller, om jag skulle få det skulle jag i alla fall bli väldigt förvånad! Fast det händer nog inte... om inte någon gör det på skoj. Som Malin idag! Haha, hon stoppade in en dikt vi skrev på franskan (på franska då så klart) i någons skåp. Alltså, vi vet inte vems skåp det var. Haha, den personen kanske blir glad i alla fall.

Jai t'aime. Haha. Or not. ;P

You would say anything.

Nu sitter jag här och laddar upp massa låtar så att jag ska få koder av dem och för att jag sedan ska kunna lägga in dem i min musikspelare som jag har här på bloggen! Fatta vad jag anstränger mig för er! Haha. Och det som är lite roligt är att bara för att jag har en grej, så är det jättemånga som vill ha det med, hihi. Folk tar efter mig! Hehe, i och för sig är det inte riktigt sant, eftersom det var Elin som började med det här. Men, nu har jag det också. Och det är faktiskt mycket roligare när man har musik på sin sida! Eller hur?
   Jag vet inte riktigt vad som är fel med min spelare, men den verkar bara kunna få Hysteria att fungera. Det kanske finns några speciella krafter i just den låten? Hehe, eller inte. Men det känns som det, eftersom den låten får mig att bli helt konstig inuti! Den är bara för bra! Och gitarrsolot, det är bara bäst. Så enkelt är det. Matthew skapar magi med sina händer. Jag fattar inte hur han lyckas!
   Berätta för mig om ni får de andra låtarna i spelaren att fungera, för jag har lagt in tolv låtar sammanlagt. Inte bara Muse! Det finns låtar av MCR och en av Rufus Wainwright med.

Nu har jag bara två saker till som jag måste prata lite om. Den första är: Praon! Hehe, igen. Ni kanske tröttnar, men i alla fall. Nu har jag skickat ett mejl till någon på KTH som mamma sa att jag skulle prata med. Jag skrev något i stil med att jag är intresserad av fysik, kemi och sådant och att det skulle vara jätteroligt att få praoa där och allt. Jag skrev till och med att min bror går där! Haha.
   Jag hoppas verkligen de tar in mig! För det skulle vara så kul och annars vet jag inte var jag ska praoa någonstans... Det är ju inte lång tid kvar.

Har ni någonsin känt så att, ni lägger er tidigare på kvällen för att känna er extra utvilade på morgonen, och så känns det ändå som om ni inte sovit en blund när ni vaknar? Så känns det för mig jämt! Och det är så otroligt jobbigt för jag är så himla trött att jag inte ens orkar stiga ur sängen. Jag vet att det är såhär för alla, men det är ju på grund av att de inte går och lägger sig! Jag brukar till och med gå och lägga mig klockan nio ibland, men jag är ändå dötrött på morgonen!
   Hur ska jag göra?!

Nu är det bara en sak till jag måste nämna, hehe. Idag på matten var det en jättesvår uppgift i boken, Klara, jag och läraren försökte lösa den, men det gick inte! Man förstod ingenting av faktarutan intill och vi fick bara fel svar hela tiden. Så nu har jag gett uppgiften till pappa och jag hoppas han kan lösa den. Jag vet inte om han kommer hinna lösa den ikväll men man får väl hoppas. Jag skulle vilja gå till Kristoffer imorgon och säga att jag löst den! Visserligen skulle det ju ändå inte vara jag som löste den, men i alla fall. Det skulle vart skoj.
   Annars kan jag ju ge den till Joakim, haha. Han tycker säkert den är jättelätt, eller så är det kanske bara så att de verkligen har skrivit fel i facit. Men det skulle ju vara lite tråkigt i såna fall. Det brukar ju aldrig vara fel... eller visst, jag har ju hittat en del fel, som verkligen var fel, men då var det ju på andra lätta uppgifter.
   Okej, det känns som att det här kanske inte är ett så intressant ämne, så jag slutar prata om det. Nu ska jag prata lite med Malin R på msn tror jag, och läsa hennes och Mimmis blogg, så klart! Det är ju en daglig rutin, haha.

image121

Fin bild va? ;) Egentligen ska bakgrunden vara blå, men jag ändrade den lite grann.

To escape your meaningless.

Åh! Nu måste jag bara säga hur himla glada ni gör mig! Tack så mycket för kommentarerna! Jag visste att det lönade sig att börja skriva på bloggen igen, hihi. Tack!

Idag måste jag bara berätta lite om en sak. Jag tror inte direkt det kommer intressera er andra, men jag vill berätta det i alla fall. Två veckor efter påsklovet ska ju alla vi åttor i Fribergaskolan ha prao! Jag har fortfarande inte någon plats (eftersom jag alltid är sist när det gäller sådana här saker, haha) men mamma ringde till Tom Tits idag åt mig. Ja, jag skulle kunnat ringa själv, så feg är jag inte, men de hade bara öppet tider som jag var i skolan. Tyvärr, så sa de att de inte öppnade förrän i juni så jag kunde inte praoa där nu, men de sa att jag var välkommen nästa gång jag har prao! Och det är ju i höst, tror jag, eftersom Mimmi hade prao nu i höst. Jag bara måste praoa där då! Åh, det skulle bara vara så himla roligt!
   Jag vet att det kanske låter ganska tråkigt att praoa där, men jag tror att det skulle vara väldigt roligt, i alla fall för en som mig. Jag är ju lite intresserad av fysik, kemi och sådana saker, och så kan man ju träffa människor, kanske stå i affären och så.
   Men eftersom det nu inte gick att praoa där i vår, så ringde jag till KTH idag. Visserligen var det för sent på dagen, så mamma får ringa åt mig imorgon igen, hehe, men det skulle verkligen vara kul att praoa där med! Också på grund av att Joakim går där, haha. Jag hoppas att det kommer fungera att praoa där. Jag vill verkligen hålla på med något inom fysik, kemi, teknik, data och sådana ämnen. Det är typ jag. Fast jag gillar fotografering med. 
   Om jag inte får någon plats på KTH heller, har jag mejlat till TV4 (skulle kanske kunna praoa hos deras meteorologer) och så ska jag kanske fråga i en fotobutik i Täby Centrum. Hoppas bara att jag får svar ganska snart, man ska ju lämna in lappen nästa torsdag senast. Hjälp!

Som vanligt kunde jag inte berätta om det där lite kort, men sån är jag. Hehe. Det var något mer jag skulle berätta om men just nu har jag fått lite kortminnesförlust... 
   Jo, nu tror jag att jag kom ihåg var det var. Idag på spanskan "valde" vi vilka spanjorer som vi ville skulle komma och bo hos oss i april. Den jag "fick" (ja, jag vet att det låter som om de vore föremål, men så är det inte) heter Deborah och hon är halvt irländsk, tror jag det var. Jag hoppas att vi kommer kunna prata lite över mejl och så, så man liksom hinner lära känna varandra. Usch, jag tror inte jag kommer kunna säga en enda mening på spanska. mycket kan vi ju faktiskt inte! Darío tror att vi kan så mycket men det kan vi inte... Vi kan bara säga lite olika meningar om vad som händer men nästan inget mer.
   Jag är lite nervös över allt det här med spanjorer... men det kommer i alla fall bli kul! 

Det var ett tag sedan jag tipsade er om musik, så nu känner jag att det är dags. De tre låtarna som jag lyssnar på mest nu är:
   >I Don't Love You ~ My Chemical Romance.
   >Escape ~ Muse.
   >Hallelujah ~ Rufus Wainwright.
   Jag vet, det är bara lugna låtar. Men jag känner mig som i något slags stadie där jag bara vill lyssna på sådana låtar. De är så jäkla vackra! Underbara på ett sorgligt sätt.

You would say anything
You would try anything
To escape your meaninglessimage119
And your insignificance
You're uncontrolable
And we are unloveable

And I don't want you to think that I care
I never would
I never could
Again

Why can't you just love her?
Why be such a monster?
You bully from a distance
Your brain needs some assistance

But I'll still take all the blame
'Cause you and me are both one and the same
And it's driving me mad
And it's driving me mad
I'll take back all the things that I said
I didn't realise I was always talking to the living dead

And I don't want you to think that I care
I never would
I never could
Again

You would say anything
You would try anything
To escape your meaningless
And your insignificance.


En liten tanke.

Idag har jag tänkt ganska mycket på en sak. Eller, ska jag vara helt ärlig så var det igår kväll som jag låg och funderade på det. Jag skrev liksom ett helt inlägg i mitt huvud! Men tyvärr så kommer jag knappt ihåg var det var jag tänkte på, så jag får försöka komma på det idag igen, hehe.
   Det jag tänkte på var utseende. Varför är utseendet egentligen så jävla viktigt?! Hur man ser ut är ju inte något man kan förändra, man föds så och så är det. En annan sak jag tänkte på var att jag har alltid haft samma tanke om mig själv. Alltid har jag tyckt att jag var den fula i klassen som ingen gillade. Ända sedan jag gick i låg- och mellanstadiet har jag alltid känt så. Det var aldrig någon som ville "fråga chans" på mig eller som över huvud taget var intresserad av mig. Alltså, då syftar jag på killar då. Jag tyckte/tycker alltid att alla andra är så söta, men inte jag.
   Jag kan bara minnas en enda gång som en kille har verkat gilla mig. Det var på Maddes och Cajsas fest för jättemånga år sedan, haha! Jag tror det var i fyran eller nåt. Vi körde Sanning och Konka (hur man nu stavar det) och Ludwig Ö (jag veeet! Men jag gillade typ honom då... fast bara lite. Jag lovar) fick konka. Någon frågade honom vem han tyckte var sötast av alla tjejer och då gick han fram till MIG och pussade mig på kinden! Egentligen vet jag inte riktigt varför jag säger det här, haha, men jag tänkte bara berätta lite kort om den enda gången jag har känt mig uppskattad av en kille.

Nu känns det som jag är den minst söta i hela klassen. Ibland kan jag sitta och titta på någon annan klassen och bara tänka på hur jävla söt den personen är. Jag tror inte andra vet hur himla söta de faktiskt är, (och det kanske inte jag heller gör (?)). 
  
Jag vill bara berätta en kort sak, jag vet att Malin kommer läsa det här men jag skriver det i alla fall. Jag tror faktiskt inte hon vet hur himla viktig hon är för mig nu (hoppas jag inte skrämmer henne igen för det vill jag verkligen inte...). Det finns många saker som jag har sagt till henne som ingen annan vet. Jag vet inte om det här är sant, men det är kanske lättare att berätta personliga saker för dem som inte direkt vet vad det handlar om.
   Malin är i alla fall jättebra på att lyssna, och det gillar jag. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga för jag vet att det bara kommer låta helt konstigt men, jag gillar dig Malin. Du är min kompis, på riktigt.
   Jag litar på dig.

Måste bara berätta att igår såg vi på Melodifestivalen och, jag blev bara så himla avundsjuk på Amy Diamond! Usch, hennes liv verkar vara så himla bra. Hon är så jäkla söt! Men en sak gör mig faktiskt lite glad av henne, jag vet att det här kommer låta fånigt men, hennes tänder är inte fina. Det får mig att känna att hon trots allt är som oss andra med. Mamma tjatade jättemycket om att hon skulle behöva tandställning igår, haha. 
   Trots att jag inte gillar Amy så mycket, har hennes låt fastnat på min hjärna! Haha, det är helt sjukt. Men, ni får faktiskt hålla med, hennes låt var ganska bra. I alla fall bättre än många av de andra, och Christer Sjögrens låt! FY FAAN! Jag HATAR honom! *Gör äckliga grimascher*. (Hur stavas grimascher?).

 Idag blev det ingen bild, hehe.

She burns like the sun.

Nu blir jag helt chockad! Hur kan 7 personer läsa min blogg två dagar i rad?! Och fem, bara idag! Haha, jag vet att det bara är småsiffror, men för mig är det massa! Jag vet att man egentligen inte direkt ska bry sig så mycket om siffror, men jag är lite sifferberoende, haha. Det kanske är därför jag gillar matte, kemi och fysik med? Haha.
   Men ärligt talat, jag tycker att siffror är så himla fina. Nu tycker ni säkert att jag är helt rubbad, men faktiskt! 
  
Bara som en liten instickare, påminner det där mig om något som hände för typ två veckor sen. Jag, Flisan, Lillknorr och några till satt i matsalen och åt en tisdag efter att vi hade haft musiklektion. Som vanligt sitter det inga andra där då, eftersom klockan bara är halv elva. Och vår musiklärare går runt lite där och kollar oss så att vi inte startar några matkrig, haha, det har ju faktiskt hänt! Då säger Flisan precis (om vår musiklärare Cecilia), hon är ju helt rubbad! Och precis då går hon bakom oss och hörde allt! Haha, hon brydde sig inte direkt men det var ju ändå pinsamt! Mest för Flisan kanske, hehe.

Okej, jag ville bara berätta för det var faktiskt ganska kul, roligare än vad jag kan berätta (ungefär som Gaby! Haha, det är nog bara Mimmi som kommer förstå vad jag menar). 
  
Men jag fortsätter. Jag tycker att siffror är väldigt fina! Och för er som inte visste är mina två absoluta favorittal och turtal 3 och 8! Aah! Kolla bara vad fina de är! De ser liksom likadana ut också.
   Okej... nu tror jag det räcker om siffror. Ni tycker bara att jag verkar helt konstig och så läser ni inte här någon mer gång. Haha.

Egentligen hade jag tänkt berätta lite om idag. Så jag får väl göra det nu, lite kort. Jag vill bara berätta det roligaste, vilket egentligen inte var roligt alls, men ändå.
   Jag skulle ha jour (man hjälper till i matsalen) ganska långt efter att jag slutat. Typiskt mig! Jag får alltid ha långt efter skoltid, lite orättvist faktiskt. Men jag ska inte klaga, jag vill inte vara som alla andra i min klass som jämt klagar på allt och alla.
    I alla fall, ni kanske har märkt att jag alltid kommer av mig! Jag vet inte varför! Eftersom min kompis, som skulle ha haft jour med mig inte var där, fick jag vara helt själv bland alla nior som satt där och åt! Jag hade på mig det fulaste förklädet (eftersom de andra var ännu fulare, haha, då var ju inte mitt fulast, men det kändes i alla fall så) och gröna höga diskhandskar. Som för övrigt stinker skit! 
   Så där gick jag runt med min lilla gnisslande, fula vagn och torkade av alla bord, och så kom folk och satte sig på dem igen! Jävla nior! Haha. När jag var klar fick jag i alla fall en liten sketen glass som belöning. Just det, Mimmi, Cajsa och Gaby kom en liten stund också, det var ju i alla fall bra! Fast då hade alla andra nior redan gått... hehe. 
   Efter det gick jag upp till skolan igen och pluggade på till kemiprovet jag skulle göra. Alla trodde att jag skulle göra omprov eftersom jag var kvar, men så var det inte! Tack och lov. Jag gick in i salen lite innan alla andra och Roffe gav mig mitt prov. Jag som trodde det var lätt, det var assvårt! Okej, kanske lite överdrivet, men det var faktiskt svårt. Och jag svarade fel på den enklaste frågan! SÅ TYPISKT MIG! Frågan var (inte för att jag direkt tror det är så intresant) vilken alkohol som ingår mest i T-sprit. Jag skrev metanol när det ska vara etanol! Jag satt och funderade vilken jag skulle välja aslänge och så valde jag fel! Aaaargh!
   Sen kom alla IG-barn (f'låt) som skulle göra omprov. Suck, de var så himla skrikiga att knappt läraren fick tyst på dem. Till slut gick de och jag var ensam igen. Jag var nästan klar med mitt prov. Jag kollade igenom det igen (okej, nu tror jag det räcker med detaljer om provet faktiskt) en sista gång.
   Sen träffade jag Malin (inte R! Haha) och vi gick tillsammans till Mörby Centrum (blivande Danderyds Centrum!) och tog bussen hem.

Okej, nu får det räcka för idag. Nu ska jag upp och se på TV, alla säger att det är något från min skola idag klockan kvart i sju på TV4! Undra vad det kan vara...

image118
  
*Hjärta*

Jag har märkt att jag inte direkt har gåvan att hålla mig kort...

En kort lång onsdag.

Hej allihopa igen.
   Jag har precis kollat in Malins (R) blogg och jag blir så avis! Hur lyckas hon? Hon tror att hon inte kan skriva blogg men jag älskar den. Alla underbara bilder. Även om hon skriver så lite varje gång är den bra. Kolla in den!
www.heisascumbag.blogg.se. Alltså: He is a scumbag. Jag fattade inte det först, haha! Jag trodde bara det var några konstiga bokstäver som inte betydde nåt alls.

Idag har dagen faktiskt varit ganska kort, känns det som. Mimmi kom mitt på dan och det, som alltid, gör ju allt lite roligare! Jag känner mig lite töntig som bara skriver det här på min fjantiga blogg men, ärligt talat, Mimmi är en av mina absoluta bästa vänner! Hon är alltid där och bryr sig liksom bara om hur man är! Med vissa andra kan jag känna att jag måste alltid se sådär snygg ut (som jag för övrigt aldrig kan göra) och välja snygga kläder. Med Mimmi kan man bara ta på sig nåt, träffa henne och sen bara ha skoj! Det är inget som spelar någon roll, hur man ser ut alltså. Insidan ÄR ju faktiskt det som räknas, no matter what.

Jag har tänkt efter lite och, jag vet nog inte riktigt vem jag är. Jag känner att jag kan inte identifiera mig med någonting. Liksom, om någon säger vem är du? så vet jag inte vad jag ska säga. Jag kanske inte är så himla lycklig som jag tror. Jag har inget att leva för.
   Man måste väl ändå ha någonting att leva för, för att fortsätta?
   Att gå i skolan är ju nåt man gör, men det är ju för fan ingen anledning!
   Det är klart att jag lever för musiken, den underbara musiken. Men trots det känns det ändå som man saknar nåt. Fast så känner väl alla antar jag. Och jag antar att jag bara är en sån här sorts person som gillar att verka olycklig och hatad. Vilket jag antar att jag inte är...
   Vad skulle ni säga om jag frågade er, vem är jag? Säg det första ni tänker på, och ALLA kommenterar!

Dagens tanke: Hellre ett kort och meningsfullt liv, än ett långt och meningslöst.
    
image117
               
Fatta vilken JÄVLA bra kväll det där var! (Bilden tagen av mig 211007)

Musik är livet.

Musik som får en att må illa av känslor, det är jävligt bra musik.
Eller hur?

image115

<3

Too broken to belong, too weak to sing along.

Usch, de här senaste fyra dagarna har jag varit sjuk så jag har inte kunnat skriva någonting alls. Men nu känner jag mig i alla fall bättre.
   Jag måste bara berätta om min dröm jag drömde för fyra dagar sen, tror jag det var. Den kanske kommer bli lite osammanhängande eftersom jag inte riktigt minns vad som hände.

Jag och Sara skulle åka någonstans med flyg tillsammans. Vi var på väg till vårt plan, som stod utomhus, när vi gick förbi ett annat plan med massa folk utanför som stod i kö och väntade på att gå på. Då såg vi att Matthew, Dom och Chris stod där i kön och ingen verkade bry sig om att de var där! Vi gick fram till dem och började genast prata (haha, jag tror nog inte att jag skulle vara så modig i verkligheten, men det är ju i alla fall bra att jag är modig i mina drömmar, hehe). Jag kommer inte direkt ihåg vad vi sa men vi pratade ett tag och det var så himal roligt!
   Sen såg vi att vårt plan skulle nästan starta och vi var tvugna att springa ifrån dem, så vi sa hej då. Men vi missade vårt plan, haha, lite klantigt kanske. Vi stod där ett tag och, "Jaha? Vad gör vi nu?". Sen kom Matthew och "hämtade" oss, hehe. Han gick med oss till deras plan igen. Sen satte vi oss ner i kön igen (det var lång tid kvar till att de skulle åka så man orkade inte stå upp). Jag frågade om jag kunde få Matts autograf och det kunde jag! Jag rev ut en papeprsbit ur ett block jag hade och sen bad jag honom skriva på min vänstra arm också, det blev fint, hehe.
   Jag vet inte riktigt hur det här gick till men på nåt mystiskt sätt satt sen Sara, jag och Matt i en bil påväg nånsans.. Alla satt i baksätet och trängdes. Efter det hände inget mer eftersom jag vaknade. 
   När jag sedan vaknade kollade jag genast på min arm, men så klart stod det inget där, haha. Jag försökte somna om men det gick inte! Ja, det var väl allt. Det låter kanske lite rörigt men det var helt underbart. När jag var i drömmen trodde jag verkligen att det var på riktigt, hehe.

Idag har jag bara varit hemma och gjort tusentals med läxor. Allting som jag har missat. Jag försökte göra lite matte med men eftersom vi inte har några gradskivor här så funkade inte det. Eller, pappa hade någon jättekonstig gradskiva (som var trekantig!), men jag fattade inte hur man skulle använda den, hehe.


Om jag försvann,

skulle ni märka det?

Om jag aldrig kom tillbaka,

skulle ni bry er?


image114