Everything just falls apart

Förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag igen, ni kanske börjar tröttna på alla videor som jag lägger in här nu.  Men jag lägger bara in videor som jag verkligen älskar och som jag vill att ni ska se med. Det här är fan den bästa slideshowen jag någonsin har sett!

Föresten var det superkul igår med mentorsgruppen. :) Bara så ni vet.
Jag skulle gärna göra det igen, hihi.

Lyssna och läs!Hurt ~ Falls Apart

I messed up again when I tried
You spend all your money and I
And, oh! By the way,
With all you did nothing has changed
So lie like a waste by the side
As everything just falls apart
'Cause everything just fell apart for me

I cracked my head and broke my
I cracked my head and broke my
I cracked my head and broke my heart

And I don't feel the need to go on
I was happier singing along the way
I had things, I need to say
But now it's like a swallowed tape
That holds up my face from inside
As everything just falls apart
'Cause everything just fell apart for me

So woe is me
Oh woe is me, yeah

I cracked my head and broke my... heart
And the hell of it is what we are
We finish and wish we could start again
Our skin tears away as
Our memories fade with age
And we don't even know 'til it's gone?
But everything just fell apart
'Cause everything just falls apart for me

So woe is me
It all falls apart you see
So woe it me
It all fell apart

I cracked my head and broke my
I cracked my head and broke my
I cracked my head and broke my heart
Everything just comes down
It falls around me
'Cause, well...
Everything just falls uhhhh

So woe is me
It all falls apart you see
So woe is me
It all fell apart

But I cracked my head and broke my
I cracked my head and broke my
Everything just falls a...

Om det är någon som möjligtvis skulle ha den här låten, snälla kan du inte skicka den till mig då!
Tack.

Flaggor på bussarna.

Hejsan allesammans.
Vad ska man berätta idag då? Det känns som att jag redan är slutberättad, haha. Fast det är ju bara min hemliga brevvän som får läsa det, hihi. Det känns lite korkat att avslöja det nu då men ni vet ju fortfarande inte vem jag pratar om, förutom du då så klart. Tihi. Jag älskar dig, bara så du vet.
   Jag måste bara fråga såhär i allmänhet, hur vet man om man är kär? Okej, jag tänker verkligen inte berätta detaljer men liksom... jag är inte direkt erfaren inom detta ämne. Varför kan inte det bara vara enkelt att vara kär i någon?! Haha, det kanske det som är det roliga med kärlek. Fast det tycker ju i och för sig inte jag är så roligt. Att man aldrig vet vem som gillar en eller inte, tja, ni fattar nog vad jag menar.

Idag hade jag mina randiga strumpor på mig, haha. Kanske lite onödig info men liksom, de är söta. Lila och orange-randiga, haha. Låter ju helt sjukt. Och Mimmi hade till och med tappat bort sin ena randiga strumpa berättade hon för mig idag! Vilken svikare! Haha, nej, jag skojade Mimmi. Jag gillar dig ändå. ;) Hihi. Randiga strumpor är coolt, fatta det! XD
   Folk trodde säkert att jag var superkissnödig idag eller något liknande för att jag gick på toa så många gånger. Men jag gick faktiskt bara en gång för att jag var så nervös inför vår PT-redovisning, de andra gångerna så bara snöt jag mig, haha. Och Malin som tyckte att vår redovisning var för lång! Mäh, hur skulle jag kunnat klippa ner filmen ännu mer? Den var liksom typ en timme lång från början och jag hade lyckats få ner den till åtta minuter... räcker inte det? Och Ebba pratade på så mycket på sina punkter att det tog så lång tid, haha! Men hon är så himla bäst på att redovisa... fast jag var bra med! :) Faktiskt.
   Och jag hade Fury som bakgrundsmusik! <3 Vilken fröjd för örat. Jag vet att den låten låter värsta deprimerande, men jag älskar den. En av mina favoritMuselåtar faktiskt, den är riktigt bra och jag kan lyssna på den tusen gånger utan att tröttna det minsta.

Jag har ritat en ny skiss på min bild som jag ska måla på bilden. Fast då är det en bild som liknar Salvador Dali's bilder, men den blev skitcool. Det är som två hjärthalvor som också kan se ut som ansikten som tittar på varandra. Sedan har de som långa ben som Salvador's bilder alltid har. Sen är det små änglavingar längst ner på benen, som om de flög liksom. Och sen runt hjärthalvorna/ansiktena är det en lite konstigt formad måne. Så fiint!
   Haha, jag är säker på att man inte fattar ett jota av min förklaring, men jag ska ta med min lilla skiss imorgon och visa den för Niklas (bildläraren).

Hoppas ni har en kickass-kväll! Hehe, jag vet inte vart jag fick det där ifrån men iaf.
   Älskar dig.

Africaa!

Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag men jag har bara inte orkat, och så känns det som att jag har haft så himla mycket annat att tänka på...
   Men nu har jag i alla fall lagt upp en profilbild här som verkligen är på mig och inte på Muse. (Jag kanske ser lite sur ut men det är jag inte, haha.) Jag vet, det var sjuukt heta på den bilden men i alla fall, haha. Det kanske är bäst att ha en bild på sig själv, hihi. Och snälla... kan ni inte säga om jag ser bra ut på den bilden eller inte? Även killar.... ehm, okej, jag tror inte direkt att någon kille läser min töntiga lilla blogg, förutom Gösta då då, haha!

Jag måste bara lägga in musikvideon till en låt som jag verkligen älskar! Och den kommer ifrån 80-talet! <3 De hade så himla bra musik då. Men jag måste ju erkänna att Muse är way better, haha. Fast det visste vi ju redan! ;D Det har tagit ett litet tag för mig att välja vilken låt jag ska spela på musiken men nu tror jag att jag har en vinnare. The Scientist av Coldplay. Så fin! Men det är klart att denna låt kommer vara mitt andra val, den är bara för vacker.

Africa med Toto!

Är den inte underbar? Jag älskar deen! Hihi. Jag vet inte direkt vad ni kommer tycka men jag är i alla fall kär i den här låten, som sagt.
   Hoppas ni har en bra kväll folks. ;D
   Och Malin, jag saknar dig här på msn! Things are such boring when you're not around...  :( Ditt brev är efterlängtat. <3En kråka?

Haha, jag kan ju bara erkänna direkt att jag inte är särskilt bra på att hålla vad jag lovar. Som ni kanske har märkt för ett tag sedan. Men liksom, jag hinner inte! Och jag blir bara så himla avis på alla andras bloggar som får flera hundra tittar när jag bara får typ fem... jag vet, jag vet, jag ska vara glad för det jag har. :) Men ändå, hehe.

Alltså egentligen har jag ingen aning om vad jag ska skriva för just nu är jag så himla stressad. Jag har liksom uppvärmning på gympan imorgon OCH så ska jag ha en redovisning i SO:n imorgon. Jag vet att det inte direkt är någon som bryr sig men jag kan inte hjälpa att jag  blir så himla nervös. Tänk om jag sabbar allt och bara gör fel? Och vi har till och med förhör på idrotten! Jag har inte ens rört kompendiet, haha! Jag suger på det här med att träna in det veckor innan man ska ha det. Om man ska köra min stil så ska man hyperplugga det dagen innan, hehe. Fast för det mesta så brukar det ju funka ganska bra faktiskt... i alla fall när det gäller vissa ämnen. Och då ingår inte idrott och hemkunskap... fy f*n, haha.

Imorgon ska vi ha en överraskningsfest för Cajsa! Haha, hoppas bara inte hon går in här och läser... inte för att jag tror att hon ens känner till min blogg men. Och jag känner mig så himla taskig för jag inte har köpt nån direkt present! Jag sa det till Mimmi och hon tyckte det var okej för att jag är ju inte direkt hennes bästa vän liksom... jag är ju bara där för att det är "gänget" samlat, hehe. Det är så jäkla synd att alla de inte går i min klass bara, fast det går ju inte eftersom vi är inte ens lika gamla, haha.

Idag har jag låtit som en kråka och jag gör det fortfarande! Det låter verkligen hemskt! Och jag som ska ha redovisning imorgon... hoppas jag inte låter alldeles för konstig bara. Som igår på SO:n! Hahaha! Vi hade genomgång av provet och sen när min lärare bad mig svara på en fråga så kunde jag inte säga nåt! Eller jag kunde krassla fram  något liknande "jag kan inte prata" så jag tror hon förstod. Det kändes lite konstigt att inte säga något alls när hon frågade frågor som jag visste att jag verkligen kunde svaret på... 

Nu måste jag verkligen träna på alla mina läxor och all skit... bajs på dem. Men jag ska prata lite med Malin med. :D <3


Fett cool! Paul Klee är min konstnär på bilden. Jag ska rita en bild liknanade den, hehe.

P!ATD live i Stockholm!

I tisdags var Sara, jag och Elin på Panic! At The Discos konsert på Tyrol på Gröna Lund! Det var så jävla braa! Jag trodde aldrig de skulle vara så himla bra som de faktiskt var! Jag hinner verkligen inte skriva något nu för jag kom precis hem ifrån Sälen och har bara precis laddat upp två videor från konserten. Jag lovar att jag ska skriva mer imorgon men just nu måste jag verkligen sova... jag vet, det är tidigt och så men.. jag måste. Jag fortsätter på det här inlägget imorgon.

Build God, Then We'll Talk ~ Panic! At The Disco live på Tyrol tisdagen den 26 februari 2008 kl 21.00 ungefär! Haha. Filmad av mig alltså. :)PS Checka in
www.youtube.com/Cheemicalmonster så hittar ni fler videor från konserten.