Jag finner inga ord.

"Hi guys,

Just thought I'd try and breath a little life back into this page and post an update.
Anyway, we're back in Devon working on a symphonic monster among other things and should hopefully start a bit of real recording in a couple of weeks. Definitely excited and already looking forward to playing this stuff on the road next year..
Its nice to be back down here working on music together which is something we haven't done for a very long time. Maybe about 8 years!.. Jesus, Its been too long. So we've been retracing some old steps and remembering where we came from.
There has also been another addition to the Wolstenholme family. Hopefully they will start their own band one day...

Cheers,

Dom."

You better run for the hills before they burn.

Igår kom jag och pappa hem från Rom och det var verkligen helt underbart där nere! Så skönt väder och bara för vacker stad! Vårt hotell låg bara ett kvarter från Colloseum så det gjorde det ju inte direkt sämre... haha. Jag tog massor av bilder, närmare bestämt 271 stycken, hehe, men några av dem var filmer faktiskt så det blir ju lite färre. Och filmer är ju bara så mycket roligare än bilder! Tycker jag i alla fall... ^^
   Det var så himla coolt att gå in i Pantheon med sin höjd på 70 meter (eller något sådant) och St Peterskyrkan och Colloseum och ja, allt! Jag har ju, som sagt, tagit så sjukt många bilder så jag kan inte direkt lägga in alla, men jag lägger in några i alla fall. För er som skulle vilja se. :)




Haha, jag är
ledsen men nu tog batteriet på kameran slut och jag hade inte kopierat över bilderna till datorn, dum som jag är. Så nu kan jag inte fortsätta lägga in bilder förrän jag har laddat kameran igen. Men aja, jag fick ju in några bilder i alla fall, inte så många på mig kanske men. Haha. Det kommer fler imorgon antar jag! ^^ Nu ska jag fortsätta lyssna på The Killers album Hot Fuss och prata med lite skojiga personer på lastfm.

Åker till Rom i fyra dagar.

Jag vet att jag inte har skrivit här så mycket under praoveckorna, men jag tänkte änå infor- mera er om att jag åker bort till på tisdag. Så då kommer det verkigen inte bli något skrivande. Haha, men sedan kommer jag ju tillbaka så klart. ^^ Och då kommer jag fortsätta, och lägga in lite bilder förhoppningsvis. :)
   Det känns lite coolt att jag ska åka till Rom! Det första jag tänker på då är att jag vill gå till Peterskyrkan och kolla på alla ställen som det handlar om i da Vinci Koden! Haha, det kanske låter lite töntigt, men jag tycker det är häftigt. Här är två bilder. :D


Hoppas era lov blir superbra med! Ni får ha det så bra allihopa, en stor kram från lilla mig! :DD

Take me baaack.

Har sjungit på Arctis Monkey's When The Sun Goes Down hela dagen, och jag kan varken göra något åt det eller lista ut varför! När Carro och jag gick runt i mejeriet på förmiddagen och fyllde på alltihop gick jag och tänkte på texten i huvudet h-e-l-a-t-i-d-e-n. Fil, keso, mjölk, juice, yoghurt, they said he changes when the sun goes down, around here.

They said he changes when the sun goes down,
yeah, they said he changes when the sun goes down,
and they said he changes when the sun goes down,
around here.

Precis ett år sedan jag såg Muse live på Hovet i Stockholm.
Den tjugoförsta oktober tvåtusensju.
Take me back.

Ett år sedan jag såg dem.







Ett år sedan.
Det känns fortfarande som igår.
21 oktober 2007.
Sorry om ingen bild är särskilt nära men jag hade inte min bra kamera då.


Nittonde oktober.

Söndag, och det är snart dags för prao igen... Haha, det har ju varit väldigt kul än så länge så jag är inte så ledsen över att helgen är slut. Det är bara det att... femtonde oktober är över. Och jag vill fortfarande tillbaka, igen, igen, igen. Som när man var liten och var på Liseberg, man ville bara åka igen och igen och att det aldrig skulle ta slut! Precis så känner jag nu. Fast det var i alla fall väldigt kul, så jag är jätteglad.
   Idag har jag vart ensam hemma nästan hela dagen. Mamma, pappa och Basti åkte till Uppsala vid ett-tiden och kom hem sex. Så jag har läst Breaking Dawn, bakat en morotskaka, spelat piano och bara tagit det lugnt. Sedan var det jag som skulle göra middagen också. Någon slags currygryta med kyckling, nötter, banan och purjolök i ugn med ris blev det. Smaskens faktiskt!



Mamma och pappa hade tagit med sig två mobiler hem som de tyckte jag skulle pröva. Haha, man kan ju säga att jag blev lite förvånad, men nu har jag i alla fall stoppat in mitt simkort i den ena och provar att ladda den nu. Jag tog den högra eftersom den såg lite finare ut... vi får väl se om det funkar. Min gamla är ju lite... trasig, den stänger av sig och en knapp har lossnat och, ja, jag vill inte ha den helt enkelt. xD Jag ska nog köpa en ny snart...
   Lyssnar på Black Holes And Revelations nu och ska se på Parlamentet sen. Hoppas ni får en bra kväll allihop! Vi hörs väl imorgon eller lite senare i veckan, beror på när jag får tid och om jag orkar. Hehe, praojobbet är faktiskt ganska ansträngande och man är alltid helt slut när man kommer hem!

En härlig höstdag!





Ta mig tillbaka till den femtonde oktober tvåtusenåtta, snälla!


Första praoveckan av två.

Haha, något som är lite skumt är att jag får fler besökare de dagar som jag inte skriver något jämfört med de dagar som jag faktiskt skriver något! Very strange... Haha, which reminds me of engelskan i fredags med Gösta och Elin! HAHA.
   Vår pjäs var fan den bästa vi någonsin har haft på engelskalektionerna! Det bästa var när Gösta sprang ut ur klassrummet och skrek "God forgive me! Punish me like Jesus!" och sen låtsades skjuta sig själv, haha. Jag är så bäst som kom på det. Haha, nej, Elin och Gösta, ni var superbra ni med. :) Jag kunde inte hålla mig för skratt sen när Gösta berättade om sjuorna som hade suttit där utanför och sett allt Gösta gjorde, men inte fattat varför, hahaha.



Jag vet inte varför jag la in den här men, den var så rolig, haha.  "VARNING TILL TURISTER: Skratta inte åt invånarna". Man kan ju undra hur invånarna ser ut då liksom... hehe. Det första jag tänkte när jag såg den var "WTF" och gissa vad jag hittade för skylt efter det då!



Carro och jag har i alla fall haft två riktigt roliga första praodagar för er som vill veta! Jag skulle definitivt kunna tänka mig att sommarjobba på Hemköp någon gång i framtiden. Det är så himla roligt att köra ut varor och prata med alla trevliga (och otrevliga, haha) kunder och bara, ja jag vet inte, ha kul! Det är faktiskt mycket roligare än jag trodde i alla fall.
   Hoppas era praoplatser är bra med! Vi träffade Ellinore idag och hennes praoplats verkade... helt okej i alla fall. ^^ Ha en bra kväll och det blir nog lite mer imorgon, förhoppning- svis, om jag hinner.

The Last Shadow Puppets.


På onsdag är det dags för The Last Shadow Puppets! Och då ska jag även träffa en viss person för första gången. ^^

Open up your eyes.

Idag gick jag upp riktigt sent, haha, och segade massor på morgonen. Erhm, eftermiddagen, eller vad man nu ska kalla det. Ja alltså, det var typ vid två. Så jag har inte gjort så särskilt mycket idag. Men jag började faktiskt dagen med att lyssna på lite gamla skivor och minnas gamla tider! Haha, det var faktiskt väldigt kul. Det finns en låt som jag alltid brukade lyssna på medan jag satt och byggde pussel i mitt rum, när jag var nio tio ungefär. Jag känner lite för att göra det igen, hihi.
   Låten jag lyssnae på var Creep med Lambretta. Hehe, jag vet inte ens vem hon är men jag brukade lyssna på den låten i alla fall! Den är inte så bra men... den får mig att minnas. :D Jag har till och med lagt till den i mitt bibliotek nu, haha, tillsammans med lite andra låtar. Bland annat några från LejonKungen-soundtracket och Min Julskinka Har Rymt med Werner och Werner, haha.



Jag har precis bakat chokladbollar! Mums, hihi. Dock råkade jag göra lite för litet recept så det blev bara 13 stycken... hehe, men aja. Jag har inte smakat på dem än för jag sparar dem till ikväll. Men, haha, vi hade inget havregryn så jag fick ta müsli istället. Fast de blev väldigt goda ändå! Jag smakade det som fastnade på fingrarna. ^^
   Har inte direkt några planer för ikväll men det blir väl TV med mamsen och papsen och datorn. Ha det bra!

Lights will guide you home.

Carro har precis varit här och vi har spelat lite piano tillsammans! Samt kollat på lite videos med Muse. ^^ Alltså, på YouTube då. Men, jag har försökt lära Carro Fix You på piano och det har gått ganska bra! Dock är det lite svårt när hon inte kan läsa noter och man måste för- klara... xD Hon ska kanske köra
den på uppspelet i vår, haha, så
jag får vara hennes personliga
tränare fram tills dess. Hehe,
jag skulle kanske börja ta betalt
för sånt här? ;) Men honestly,
när jag blir lite äldre och
pluggar skulle jag kunna tjäna
lite extra pengar på att ha lite
pianolektioner... eller hur?
   Sitter nu och lyssnar på
Stockholm Syndrome, har inte
så mycket att göra... Jag ska
se på Idol om en timme, och
vi har inte ens börjat med mat
än, haha. Jag tror vi ska köpa
pizza (jag vet, låter lite primitivt
xD) och äta framför TVn. Jag vet
inte varför men vår familj har
kommit in i någon slags tradition
att man alltid ska äta tacos och
pizza på fredagar, varannan. vecka
(Dock var vi ju på resturang förra
fredagen men... det var ett undan-
tag, hehe).
   Jag vet inte om det blev jätte-
konstigt med den här bilden till höger nu men jag ville bara prova. Och sedan så är det ju en sjukt fin också! Matt och ett piano, kan det bli bättre? Haha, fast han spelar ganska så mycket bättre än mig... ^^ Hehe.
   Har föresten spelat in Fix You nyss men, jag råkade spela lite fel, hehe, så jag får spela in den igen lite senare. Ha en bra kväll allesammans! Kramar!

Jag älskar piano.

Idag har varit en skön dag! Igen, haha. Nej men, vi började lite senare på grund av nutidsori- enteringen i tisdags, och sedan fick vi sluta redan vid ett! Jag kan förklara lite fort för er som inte vet varför. Vi hade fysik då vi skulle se på en film, men ljudet funkade inte, troligtvis för att ljudkortet saknades på datorn. Så vi fick sluta då och sedan var det mer än en timme till nästa lektion, PT. Precis när Carro, Ylva och jag hade tänkt och gå och övertala Patrik att vi kunde få gå så hade Ida, Gösta och Krosse redan gjort det! Haha.
   Så jag har suttit och kollat på den tråkiga filmen vi egentligen skulle ha tittat på PT:n i en halvtimme. Eller ja, det var ett ganska långt tag sedan. Jag vet att ingen annan säkert hade tänkt göra det (även om de lovade Patrik det xD) men jag tänkte vara lite good girl och faktiskt göra det nu. :) Även om jag inte förstod så mycket men... haha, det behöver vi inte prata om.


Under denna eftermiddag har jag faktiskt spenderat ganska mycket tid framför vår kära flygel! Och elpianot lite först då... Jag har lärt mig spela... tamtaradam... FIX YOU! Fan den är så sjukt vacker och jag får massa gåshud bara av att jag själv spelar den! Jag lovar att jag ska spela in den snart, lovar.
   Just nu tittar jag på musikvideon och den är bara så... åh, jag kan inte förklara det. :'D Jag vet inte varför men den här låten är bara så himla... viktig för mig, haha. Om jag hör den så påminns jag om så mycket saker! Jag älskar den! Håren bara reser sig på armarna, och jag skojar inte! <3

Bara en vecka kvar.

Nu har jag faktiskt inte skrivit någonting här på några dagar! Ojojoj. Jag har haft så mycket att göra... :( Men nu är jag nog klar med det mesta tror jag faktiskt! Har precis avslutat matteläxan, och är så stolt över att jag lyckades lösa sista uppgiften alldeles själv! Även om alla hade klagat i skolan idag över att den var såå svår. ;) Och sedan fysikuppgiften... suck säger jag bara. Sammanlagt tog den mig kanske tre timmar... och det är mer än vad jag brukar plugga till ett PROV. Haha.
   Nu sitter jag i alla fall och kollar på videos med Muse, både musikvideor och live. :) Mycket bra. För tillfället Sunburn live på något jättelitet ställe, troligtvis ganska länge sedan... men åh, tänk att se dem på ett så litet ställe! *Drömmer* Haha.
 


Kopierade en bild från en video med New Born, haha, vad tycker ni om den mycket fina deko- rationen till mikrofonstativet va? Ha det så bra hörrni, det blir mer imorgon tror jag. :D

Maggies Farm riffet. <3


Åh, jag säger bara; kärlek!


Den här är bara så rolig, haha, Matt lyckas inte spela riffet... hihi. ^^

And I'm feeling good.

Nu har jag precis avslutat både min novell och min slutuppgift i fysik. Haha, jag vet inte om det blev så värst bra men, jag orkar verkligen inte putsa mer på det nu. Vi får se vad Maria går igenom på fysiken imorrn så får jag se om jag måste lägga till något. :) Annars blev jag väl hyfsat nöjd. Jag kanske kan publicera något av det senare när jag har lämnat in det, även novellen om någon skulle vilja. Fast den är ganska så dålig, haha.
 
Jag läste precis en komentar från Carro där hon skrev att Jesper från Idol har sjungit Feeling Good med Muse en gång! Tro INTE att jag gillar Jesper, men jag var bara tvungen att kolla upp det bara för att hon sa det, haha. Så jag gick in på TV4 och, det här var vad jag hittade! (Länken lite längre ner alltså).
   Inte direkt som den riktiga versionen, men ändå samma låt! :D Tyvärr kunde jag inte sätta in videon här, men jag har kopierat länken. Videon är bara 29 sekunder eller något sådant, så det tar inte så värst lång tid att kolla om ni nu skulle vilja det.

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.637390

What if...?

"What if you slept? And what if, in your sleep, you dreamed? And what if, in your dream, you went to heaven and there plucked a strange and beautiful flower? And what if, when you awoke, you had the flower in your hand? Ah, what then?"

Idag har det regnat hela dagen.


Jag gillar verkligen regn.

Kanelbullens dag.

Kanelbullens dag idag! Jag var hemma hos Gösta och bakade bullar samt pluggade till reli- gionsprovet på måndag. Det gick ganska bra faktiskt! Både med bullarna och med plugg- ningen, haha. Vi gjorde cirka 40 bullar och åt upp ungefär hälften, det är ju kanelbullens dag så då är allt tillåtet! Imorgon måste jag dock göra färdigt resten av alla j*vla uppgifter och inlämningar och skit som vi måste avsluta innan praon.
   Men sedan är det prao i två veckor, vilket ska bli skönt! Carro och jag på Hemköp, haha, går det ens att föreställa sig?
 


Måste bara berätta lite snabbt att igår fyllde min bror år, som jag redan har sagt hundra gånger känns det som. Vi var i alla fall på resturang i stan, någon bakgata bakom Stureplan ungefär, och det var supermysigt! Vi satt på resturangen och bara pratade och åt, det var bufé, i fem timmar. Sedan stod vi lite på trottoaren ett tag och pratade, haha, jag vet inte varför. Vi kom bara inte därifrån.
   Sedan skulle i alla fall Joakim, Emelie och Basti ut så de följde inte med hem, hehe. Deras kompis fyllde 20 dagen efter, ja alltså, typ en halvtimme senare då, så de kunde gå till något 20-ställe bara för att retas, haha. Nu ska jag snart sova, vi hörs!

En liten röd skylt.

Idag är det den andra oktober, och imorgon är det den tredje! Haha, jag är så sjuukt logisk va? Nej men, det jag menade var att, imorgon fyller min äldsta bror Joakim 22 år! TJUGOTVÅ! Jag känner mig så himla liten... han är, ja nästan, åtta år äldre än lilla mig. Har dock inte köpt present än, ska göra det imorgon efter skolan. :)
   Jag kommer dö imorgon... ärligt. Jag kommer dö! Vi ska ha konditionstest och jag kommer verkligen inte lyckas förbättra mig. Fan, fan, fan. Jag har ju joggat massor i sommar och nu de senaste månaderna. Dock har jag inte sprungit något på en och en halv vecka, förutom orienteringen då. Det har varit så jäkla dåligt väder! Eller, jag älskar regn. :D Men inte om man ska jogga i skogen, haha. You get it? ^^


Idag har Gösta och jag haft våran första bytesdag också! Haha, i våras rev jag ner en liten gullig skylt från en stolpe utanför Mörby centrum och Gösta och jag bestämde oss för att dela på den, som ett litet barn. Haha. xD Och nu har han haft den ända fram tills nu, hehe. Så vi har bestämt att vi ska ha den en månad var från och med nu.
   Det står 7,8 på den om någon undrar. Bilden är lite... ja, uppochner. Antar att det var en ganska viktig skylt men, vafan, de sätter väl upp en ny? Jag har för mig att såna skyltar visar hur många meter det är till närmaste brandpost eller vattenledning, men jag vet inte. Ha en bra kväll.

She could never be as good as you.

You could be my unintended choice to live my life extended
You could be the one I'll always love
You could be the one who listens to my deepest inquisitions
You could be the one I'll always love

I'll be there as soon as I can, but I'm busy mending broken pieces of the life I had before

First there was the one who challenged all my dreams and all my balance
She could never be as good as you
You could be my unintended choice to live my life extended
You could be the one I'll always love

I'll be there as soon as I can, but I'm busy mending broken pieces of the life I had before
I'll be there as soon as I can, but I'm busy mending broken pieces of the life I had before, before you. ♥