Grattis på födelsedagen Mimmi!

Idag har varit ännu en av alla de många dagar i skolan... ja, vad ska man säga? Jag hade ut- vecklingssamtal, inget speciellt där, och sedan var det bara att rusa direkt till engelskaprovet. Det oförberedda, eller ja "oförberedda" kanske man får kalla det. Vi visste ju att vi skulle ha det men inte på vad. Jag måste erkänna att det var en skum känsla att komma in där i klassrummet (jag var tre minuter sen på grund av utvecklingssamtalet, alltid lika svårt att komma från Darío ni vet) när det var helt knäpptyst! Alla var ju där inne, men jag skulle kunnat höra en nål falla!
   Haha, det var lite coolt faktiskt. Men provet gick i alla fall bra, lite saker jag var osäker på men inget viktigt. Sedan var SO-lektionen faktiskt väldigt rolig! Jag tycker att jag för en gångs skull faktiskt deltog i diskutionen i ganska hög grad! Det var mycket roligt, hihi.Det är förvånansvärt många som har kommenterat om mina naglar! Haha, jag kan verkligen inte hjälpa att de ser ut som de gör! Alltså... alla tycker att de är så himla fina. Ja, jag vet inte, håller ni med? Haha, kanske låter väldigt ego eller nåt men, är de verkligen fina...?
   Åh, jag måste bara säga att nyss på Idol, så sjöng han, okej jag minns inte vad han heter, men han som är sexton år, When You Were Young med The Killers! Okej, det är väl inte direkt min favoritlåt med dem men, det är ju ändå ett bra band! Men det är så jäkla synd att ingen känner till Muse... ni fattar inte vad ni missar för i helvete!

"Om människans hjärna var så enkel att vi kunde förstå den, så skulle vi vara så dumma att vi ändå inte förstod den"
Sofies Värld, Jostein Gaarder.

Tre lektioner idag.

Jag hade faktiskt tänkt skriva lite blogg idag när jag var hemma mitt på dagen men, nja, det blev inte av. Haha, jag kan berätta varför jag var hemma först. Jag började kvart över elva idag, så jag hade bara en lektion innan lunch. Och då, på svenskan, fick jag reda på att vi inte skulle ha någon matte i eftermiddag! Kroffe var borta på någon kurs eller vad det nu var... Och, som jag fick reda på i torsdags, skulle vi inte ha någon spanska heller, för Darío var också borta.
   Så; jag hade rast mellan 12.00 och 15.00! Haha. Kanske inte så svårt att gissa vad jag gjorde då? Jo, åkte hem. :) Men jag åt i alla fall lunch i skolan först, det var kötbullar och potatis. Det var gott. :D Och sedan när jag kom hem så visste jag inte riktigt vad jag skulle göra så, jag gick in på datorn. Men det fanns inte så mycket att göra där, så jag satte mig i soffan och läste lite Eclipse istället. Jag hann läsa två kapitel och, sedan var jag tvungen att gå till bussen.
   Haha, nu låter det som att jag var hemma jättekort tid men jag var hemma en och en halv timme faktiskt. Jag gjorde lite andra grejer också mer än att läsa, hehe, typ... skrev ett mejl, bytte till mjukisbyxor, haha, spelade lite gitarr, läste tidningen, ehm... ja, det var nog det.

Åh, jag måste verkigen gå ut och fota lite i trädgården snart. Hihi, det är så hilma fint ju!

Höstlöven fyller snart marken.

Haha, jag har tänkt på en sak. Visst är det svårt att läsa texten på min blogg? Jag har aldrig direkt tänkt på det eftersom jag brukar alltid markera texten, men, är det jobbigt? Jag har även tänkt på att jag har haft den här designen, eller om man kanske ska kalla det "designen", väldigt länge nu. Jag har funderat på att byta till en sån här vanlig design, där man har en header och som en bakgrund bakom texten, alltså bara någon färg eller så. Men det har liksom aldrig blivit av att jag har orkat ändra. Jag vet ungefär hur jag skulle vilja ha det... men jag vet inte vilken header jag skulle vilja ha... hehe.
   Vi får se om det blir något med det någon gång... någon gång när jag har tid, haha. Inte just nu alltså, lat som jag är. Nä, just nu har jag annat som jag hellre vill göra än att fixa med designen på min blogg. Inte direkt det viktigaste kanske... med tanke på att det inte är särskilt många som läser heller, haha.

    

Jag vet inte varför jag lägger in så många bilder på album eller singlar just nu men, jag tycker de är så fina! Jag menar, det är ju också konst! Och sedan så är det ju bra musik kombinerat med fin konst, haha. Det är ju perfekt, eller hur? Jag har inte tagit några egna bilder på ett tag men snart blir det nog lite höstbilder från trädgården. :D Det är så himla fint med alla färg- glada löv på marken! Jag gillar hösten. :)   

All that you can't leave behind.

Söndag. Så vad gör man denna dag då? Ja, jag vet inte riktigt... Just nu lyssnar jag på mitt välsorterade iTunesbibliotek, haha, jag är så stolt. Dock har jag precis lagt in massa U2-låtar så det är en del låtar som inte har något album eller så, hehe. Jag ska fixa det snart.
   Men först måste jag göra lite läxor... fysik och franska. Men alltså, vår jävla lärare skriver inte ens in på school soft vad vi ska ha! Hon säger typ jättesnabbt vad vi ska ha (men det är ingen som fattar) och sedan säger hon att hon ska lägga in det sen. Och så gör hon aldrig det! Så nu har jag ingen aning om vad vi ska göra... vi i C missade ju till och med förra lektionen, haha. Vi kommer vara ganska så efter.
   


U2 med All That You Can't Leave Behind. Jag är väl inte direkt något stort fan av dem men har precis kommit på att de är ganska bra! Vi brukar alltid lyssna på deras album på bild- lektionerna så nu har jag börjat gilla dem, haha. Men jag minns när jag och Flisan skulle köra Beautiful Day på SingStar och vi kunde ingenting! Haha, den låten är skitsvår om man inte vet exakt hur den går. Och jag som bara kan refrängen... haha.
   Nä, nu ska jag inte sitta här och hänga längre. Det är ingen jag pratar med på msn så då känns det kanske lite onödigt att bara dega här. Jag skriver nog mer lite senare så, ha det så bra till dess!

Vad tror ni jag lyssnar på? Haha.

Hehe, nu var det ganska länge sedan jag skrev något här faktiskt! Jag vet inte varför men igår orkade jag inte skriva något och både igår och idag har jag varit upptagen med att sortera i mitt iTunes! Haha, det kanske låter konstigt men jag blir verkligen galen om musiken inte är sorterad! Och jag som inte hade någon ordning alls innan, förstår inte hur jag stod ut, haha. Nu har jag i alla fall fixat allt, med bilder till varje album och alla låtarna (ehm, de flesta i alla fall... haha) i rätt album.
   Nyss så försökte jag installera Windows Live Messenger BETA också men... haha, det gick inte så bra. Första gången gick det inte att logga in och sedan när jag då skulle gå in på mitt förra msn så funkade inte det. Allt blev problem och det tog massa tid att lösa det. Haha, men nu har jag i alla fall fått tillbaka det till så jag hade det innan. Som tur är.Just nu är det detta jag lyssnar på, hihi. Jag vet inte om alla ser men ni ser nog i alla fall vilken skiva det är. :) Och eftersom pappa har hållit på och borrat massor här nere i kylrummet så har jag mina snäckor på mig. Ja, alltså, nu borrar han ju inte längre men, jag behöll dem på ändå. :D Det blir ju mycket bättre öjud när man har dem på tycker jag, och så hör inte alla andra vad man lyssnar på, haha. Inte för att jag direkt bryr mig men...
   Ikväll ska jag i alla fall se på Snuten i Hollywood 3! Haha, jag har längtat efter  att få se den hela dagen. Okej, haha, inte riktigt kanske, men de filmerna är i alla fall väldigt bra! Som ni kanske minns, eller inte haha, så såg jag tvåan förra veckan. Dock missade jag ettan förrförra veckan... jag visste inte att de gick då.

Idag var vi på Nobelmuseet.

Idag har varit en ganska kort och skön dag, igen! Haha, det känns som att den här veckan är veckan då allting händer! Vi har orienterat, varit på ett studiebesök och så ska vi på ett till imorgon! Och så ska jag redovisa imorgon också... suck. Åh, jag kommer göra fel! Jag kommer inte ha några papper utan jag ska bara köra men jag är ändå säker på att jag kommer sabba det på ett eller annat sätt.
   Ikväll ska jag vara i skolan igen vid halv sju också... varför måste vi alltid ha såna här kvällar med alla som ska åka till Spanien! Jag vill också vara hemma lite på kvällen! Det känns som varenda torsdag i en månad har jag varit i skolan på olika informationskvällar och annat tjafs. Vi ska ju bara sjunga himla Mamma Mia på spanska för föräldrarna och så ska de betala 2400 kr för resan. Måste de alltid hålla på och dra ut på det så jäkla mycket?! Det kommer säkert ta två timmar innan jag är hemma igen... jag är säker.

Nu har jag i alla fall precis installerat senaste iTunes och det var jättecoolt! (8.0.0.35) Haha, visst, det är inte så särskilt stora förändringar, men det är ändå lite häftiga effekter, haha. Men det är så tråkigt att de flesta av mina album inte har någon bild.. men jag fattar verkligen inte varför! Till exempel HAARP, Origin Of Symmetry och Showbiz som jag har rippat har inte en bild! 
   Just nu blir det ingen bild för jag orkar inte leta upp någon, haha, och så måste jag verkligen träna på redovisningen... Eller, egentligen så vet jag ju redan vad jag ska säga och det blir inte bättre av att jag bara panikläser den om och om igen, men jag är så nervöös! Haha. xD Jag tror att jag kommer kunna skriva ett till inlägg idag men jag vet inte... jag ska laga maten också. I sådana fall blir det efter att jag kommit hem. Kram!

Bio for the win!

Det verkar som att jag ska gå på bio på fredag! Eller, haha, jag tror att biljetterna redan är be- ställda så, jag ska gå på bio på fredag. :) Det var Emelie som frågade mig om jag ville se på Wall-E med henne och Joakim så, det är klart man säger ja! Den skulle gå på Sergel 20.50 så det blir säkert bra. Visserligen går det säkert massa program på TV då men... wtf. Haha, jag har inte sett på bio på länge så det ska bli kul!
   På tal om bio så längtar jag såå till den 28 november då jag och Malin ska se TWILIGHT! Wihoo! :D Ja, jag vet att den  kommer ut redan den 21 november egentligen... men då är jag i Spanien. Så det fick bli uppskjutet en vecka, men jag längtar lika mycket för det. :) Så klart! Två underbara saker kombinerade, kan det bli bättre? Nope.Bara för att jag skrev "wtf" lite längre upp så måste jag bara berätta om svenskalektionen i måndags! Hehe, det är inte så långt, så ni behöver inte oroa er. Vi pratade om symboler och kom på något konstigt sätt in på sms- och msnförkortningar. Alla ropade ut olika förkortningar de brukade använda och då tänkte jag att jag kunde säga "ftw". Jag kan inte fatta att bara kil- larna visste vad det betydde!
   Är det verkligen ingen som har hört talas om uttrycket for the win?

Med kompass och karta i handen.

Idag har varit en jätteskön dag med tanke på att vi knappt har gjort något! Men, det var ganska jobbigt att orientera... hehe, och det gick inte sådär jättebra heller måste jag väl erkänna. Innan orienteringen hade vi i alla fall spanska och sedan mentor, så det var inte så... ansträ- ngande, haha. På mentorn åt vi kakor. :D Haha, det var gott.
   I alla fall, sedan åkte Carro och jag hem till mig och gjorde lite lunch eftersom det var äcklig mat i skolan. Ja, ni hörde mig säga det där! Ehm.. skriva, hehe. Men, jag som alltid brukar gilla all mat gillar faktiskt inte maten det skulle bli idag! Det skulle bli... *trumvirvel*... Skånsk kallops med potatis! Hehe, det är klart det är gott, men inte om man äter det i skolan... eww. Det är knappt något kött, bara fett, och sedan så är det geggig potatis istället för... vanlig, hehe. Inte så värst gott. Men jag ska inte klaga! :D Vår mat brukar vara väldigt bra, så jag är nöjd ändå.
   Carro och jag gjorde i alla fall makaroner med köttbullar medan vi lyssnade på HAARP- CDn. :) Dock var ketchupen slut, haha, så vi fick ta chilisås och mango chutney istället. Men det blev gott, som tur var. :) Sedan kollade vi lite mer på HAARP, haha, fast på DVDn, sedan bytte vi om. Jag, klantig som jag alltid är, hade glömt mina joggingskor i skolan så jag fick ta ett par andra jag hittade i ett skåp, hehe. Men de var väldigt bra faktiskt!


Jag orienterade med Ebba, men som tur var hade vi inte en såhär gammal kompass! Haha, inte för att vi använde den så mycket men... lite använde vi (jag mest, hehe) den i alla fall! Efter kontroll fyra samarbetade vi dock med Gösta och Sofia W eftersom de var lika lost som vi. Haha, någon hade gömt kontrollen så det tog oss en ganska så långt tag att hitta den... (när- mare bestämt 35 minuter).
   Men vi berä'ttade för Nina och hon skulle dra av en del minuter för oss. Så vi får ett VG ändå! :D Ebba, du och jag äger! Även om det kanske är du som äger men... haha. Jag är en lat- mask, men jag är bra på kartor och kompasser, tror jag? Det blir mer senare! Kramar.

I will try to fix you.

Efter att ha klippt mig och klockan var tjugo i fyra trippade jag glatt till busshållsplatsen och kunde inte sluta tänka på vad som väntade mig där hemma! Jag hade kollat upp att bussen skulle gå hem vid 15.56 (eftersom varken mamma eller pappa var hemma och kunde hämta mig), vilket betydde att jag skulle få sitta på busshållsplatsen i ungefär en kvart innan bussen skulle komma.
   Precis innan jag skulle sätta mig ner på bänken åkte det förbi en bil och tutade och i bilen på passargerarsidan satt någon himla kille som stack ut huvudet och typ... jag vet inte vad han gjorde men jag tror det skulle föreställa en flirtning! :O Haha, det var helt knäppt! Han log och... jag vet inte vad, haha. Småskrattandes satte jag mig i alla fall på bänken för att vänta på bussen. Fem minuter för sent kom den i alla fall.Denna gången klippte jag mitt hår ganska mycket mer än jag brukar, jag hade tröttnat på det långa och ostyriga rufset jag hade innan. Visst, det var fint, men jag är i alla fall nöjd med mitt lite kortare hår som jag har nu. :D Alltså, jag har inte klippt av allt eller något sådant! Haha, ve- rkligen inte, det är bara lite kortare. Ni som undrar kan få se imorgon i skolan eller så lägger jag in en bild imorgon. Just nu har jag det uppsatt i en hästsvans så då kanske det blir lite svårt att se, haha.
   Imorgon har vi orientering här i Enebybergsskogen (500 meter från mig om någon undrar). Det ska väl bli kul, men jag är jättenervös! Ebba och jag ska springa igen och det känns som att hon litar på mig, att jag ska fixa allt. Haha, jag känner mig inte direkt pressad, men jag vet inte om jag är så bra bara. Vi får väl hoppas på det bästa! Efter kan jag i alla fall lugnt gå hem till mig, vi slipper alla lektioner efter! :)
   Ha en bra kväll, det blir nog inte något mer idag tror jag.

Origin Of Symmetry.

Har precis kollat klart på Poirot och ska nog gå upp och läsa eller sova. Haha, jag känner verkligen inte att jag har något jag måste göra vid datorn, nu när vi inte ens har några läxor. Plus att min redovisning på engelskan har blivit flyttad till fredag, på grund av att projektorn tydligen inte fungerar än i klassrummet. Så därför orkar jag inte öva på den nu, hehe, som vanligt är jag en mästare på att skjuta fram saker.
   Men det brukar ju alltid sluta bra ändå, don't we know that?Origin Of Symmetry. Muse. Perfection. Is there anything more I have to say?
   Tja, det enda jag behöver säga mer ikväll är väl; (haha, ända sedan vi pratade om det på svenskan så har jag längtat efter att få använda det tecknet!) ha en bra fortsatt kväll allihop. (Observera hur likt det där lät det de alltid säger efter Nyheterna eller Aktuellt, vilket det nu är, på TV, haha.)
   Imorgon. Kommer. Hon. Hem. <3

"Too broken to belong"

Herregud! Efter att ha kommit hem klockan tio över sex har jag nu äntligen placerat mig här vid datorn med ett par mjukisar och musik. Haha, nu låter jag som en riktig latmask men, jag är verkligen alldeles utmattad efter denna långa dag! Jag kom till skolan halv nio och åker inte därifrån förrän sex... haha, plugghästvarning kanske?
   Nej, Flisan och jag skulle faktiskt bara fixa våran ledarövning. Och det gick inte så bra... haha. Eller, det gick ju bra med övningen och så, men problemet var att skriva ut och sådant, haha. På tredje försöket lyckades vi i alla fall skriva ut dokumenten, det var i Kristoffers och Biologittas (HAHA) arbetsrum. Dock råkade Flisan glömma sitt himla pennskrin där inne så jag fick knacka på igen! Haha, Flisan var så feg så hon vågade inte. ;) Inte för att jag förstår vad som är så farligt men... hehe.


Imorgon kommer Malin hem från Liverpool och jag är upp över öronen galen! Haha, jag kan inte... jag vet inte, jag saknar henne massor i alla fall!!! <3 Haha. På tal om England så ska jag se på Poirot ikväll! Men när jag tittade i tidningen så var det tydligen det sista programmet idag... jag som trodde det skulle hålla på hela hösten eller så. Haha, men så var det tydligen inte. Det var bara fyra program.
   Nu måste jag verkligen gå upp och kolla hur det går med middagen! Jag har inte ätit någonting (inte ens känt lukten av mat!) sedan tolv idag och jag svälter ihjäääl! Jag hoppas verkligen det blir något gott... pappa sa att det skulle bli något med falukorv så man får väl ho- ppas han gör något gott av det. Nej, nu ska jag sluta med mitt babbel, haha. Ha en bra kväll! Det blir nog mer senare.

Fyra dagar i Rom!

Nu har pappa och jag bokat en resa till Rom på höstlovet! :) Vi ska vara borta mellan lördagen den 25:e (första dagen på lovet) och tisdagen den 28:e. Jag har aldrig varit i Rom så det ska bli väldigt spännande! Vårt hotell låg bara hundra meter från Colloseum (Ehm, haha, hur stavas det egentligen? Det där ser lite konstigt ut...)! Dock kommer vi bli tvugna att mellan- landa i Warsawa eftersom det inte gick några direktflyg. Och vi ska åka med nåt polskt flyg- bolag, haha. Vi får väl se hur det blir. :D Men det är ju så kort resa så, jag bryr mig inte direkt så mycket.
   Det var roligt när vi kollade på andra flygresor när man mellanlandade i Amsterdam. Då var man tvungen att vänta sju timmar på flygplatsen på natten för det inte gick några flyg där emellan! Haha. Tur att vi såg det, annars skulle det blivit lite galet, haha.Inte så fin bild kanske, men så såg hotellet i alla fall ut. Det ser värsta dystert ut när det är skugga och allt, haha, men det är säkert bra. Aoo, hoppas bara det finns några datorer som man kan låna eller så... skulle inte klara mig utan Malin. Haha, det var skoj förut när hon kom in på msn! :D Made my week.
   Nu blir det nog inte mer för idag, haha, jag har redan skrivit fyra inlägg! :O Det är väldigt mycket för att vara mig. Jag ska nog kolla på något på TV och sedan duscha och lägga mig för att läsa Eclipse. Ha en bra kväll allihop! Vi ses imorrn, de flesta av er i alla fall. :)


Panter och Tiger.


Alltså, jag döör.
Jag kan inte fatta att dessa djur verkligen bor hos mig.
Mina älsklingar!
Jag älskar er.

Eclipse.

Imorgon, eller någon annan dag nästa vecka, måste Flisan och jag göra vår himla ledar- övning till gymnastiken... suck. Jag skulle helst vilja göra det imorgon, för då slösar jag inte värdefull tid på msn, haha. Vet inte varför jag nämnde det men jag kom precis och tänka på det, och jag har ingen aning vad vi ska hitta på! Det måste ju vara något ganska seriöst om man ska få göra det, och kanske få ett hyfsat betyg för det! Egentligen vet jag inte varför jag gör det , eftersom jag nog ändå inte har en chans på ett mvg, men man måste ju visa sig flitig för Nina, haha. Lekar och sådant skulle ju vara kul, men det kanske inte är tillräckligt seriöst? Haha.
   Just nu lyssnar jag på Stockholm Syndrome [HAARP], okej, den tog precis slut, men jag lyssnade i alla fall på den. Och den låten är så sjukt jävla bra live. Förlåt om jag alltid upprepar mig, men den är så himla overkligt braa! Jag blir lika förvånad varje gång jag hör den, haha.You compare one tree to an entire forest.

Jag hoppas verkligen att jag mindes det där rätt nu. Skulle känna mig ganska så korkad om jag råkade skriva fel nu... För den som vill veta är jag på sida 65 nu. :) Men jag kan nog lova att den informationen inte kommer vara korrekt så lång tid framöver, hihi. Det mesta jag har gjort denna helg är faktiskt att läsa, och jobba lite på min redovisning. Fortfarande. Haha.
   När jag går igenom allt för mig själv tar det ungefär sju minuter, vilket är ganska lagom. Men jag har aldrig lyckats med allt utan att fastna på något ord som jag inte kan komma på vad det heter på engelska! Det är så jobbigt när man kan engelska, men inte kan enstaka ord som gör det så svårt att uttrycka sig! Jag ser fram emot språkresan på Malta i sommar. Men jag kan inte sluta tänka på  en sak. Tänk. Om. Jag. Missar. Dem.

368 personer lyssnar på Starlight. :)

Haha, gissa om man blir glad när man ser detta när man ska logga in på lastfm! :) <3 (Ni ser vad det står va?). Visserligen är väl Starlight en av Muse's mest spelade låtar och den som alla har hört... men, den är ju bra! Så klart, hihi. :D Carro kan nog intyga hur mycket vi har lys- snat på HAARP-versionen av Starlight denna vecka, haha.Jag har precis läst ut New Moon och har nu börjat läsa de första sidorna på Eclipse! Dock måste jag nog skriva min book report om New Moon till engelskan innan jag börjar läsa Eclipse för mycket, så att jag inte blandar ihop dem, haha. Sedan måste jag bläddra igenom den och leta efter tjugo ord som "jag vill lära mig" också... suck. Haha, det är så onödigt, för jag förstår varenda ord ju!
   Just nu har jag inget att berätta, jag skriver nog lite mer senare. Jag måste verkligen träna på redovisningen till på tisdag... :( Jag får inte sabba det nu, jag måste kunna allt jag ska säga! Haha, annars får jag väl hitta på en nödplan, eftersom jag inte hade tänkt ta med mig en hel text. Kanske inte ens några ord alls...

HAARP-redovisning på tisdag...

Jag har precis tittat på Snuten i Hollywood 2 och, haha, jag måste bara säga att jag älskar de filmerna! Jag minns förra sommaren när jag knarkade dem. Jag bara måste se nästa film som går nästa lördag, #3 alltså. :) Då är den den... 27 september. Det närmar sig! :D Shit, snart är det verkligen den 15 oktober och jag kan inte fatta att det är sant.
   Jag älskar musiken i filmen, men det är tråkigt att de har just den musiken i "Carzy Frog", som jag antar alla vet vad det är för något. Usch och fyfan vad jag hatar Crazy Frog, det förstör allt för alltid när jag hör den musiken så är det första jag tänker på den där fula grodan! Haha.Matthew Bellamy är förevigt bäst.
   Haha, jag vet inte vad jag ska skriva nu. Allt jag kan tänka på är ett visst datum, och tisdag. Efter att jag har klippt mig ska jag sätta mig vid datorn för resten av kvällen. Tur att jag börjar tio dagen efter också. Dock skulle jag struntat i om jag började åtta, it wouldn't matter, 'cause I love you so.
   Jag ska klippa av ganska mycket av mitt hår. Jag har tröttnat på det långa och oklippta rufset jag har nu. Även om det är kortare kommer det fortfarande vara lika lockigt och underbart (som alla jämt säger att det är... haha), så ni behöver inte oroa er. ;) Haha, jag kan med glädje ge över titeln längsta hår i klassen till Malin. I och för sig hade hon nog längre hår innan med, haha, men nu blir det mer tydligt. Dock är nog Ellinores hår längst... aja, whatever.
   Nu ska jag trippa upp till mina kära päron igen, vad de nu pysslar med. Jag tittade på tv själv förut så, jag antar att de sitter kvar vid matsalsbordet. Men först blir det nog ett litet stopp på hotmail, haha. <3 ;)

Lördag den tjugonde.

Nu sitter jag här framför datorn med gitarren precis bredvid mig. Jag har försökt att hitta lite bra ackord eller noter till några låtar, men det går inte så bra, haha. Jag hittade några ackord till Leave the Bourbon on the Shelf men jag fattar inte hur människan som skrev dem tänkte, de passar ju inte ens till! Jag försökte ta ut lite egna ackord, vilket blev riktigt bra faktiskt, men sedan när jag lyssnade på låten hörde jag att jag hade tagit ut dem i helt fel tonart. Haha, jag orkar inte hålla på mer med det nu, jag kanske fixar det någon annan gång. Eller bara be- håller det som det var, det lät fint. :)
   Haha, jag tycker det är lite coolt att viodeorna med Fix You och The Scientist har 600 och 900 views var, eller vad det nu var. Det har ju inte ens gått två dagar! Haha. Jag minns den skitdåliga videon med filmerna som Sara spelade in från Muse (haha, förlåt Sara xD) som jag la ut på YouTube i november eller så, den har inte ens fått 300 views på tio månader.

Jag har gått runt och sjungit "I love you enlessly, darling don't you see. I'm not satisfied, until I hold you tight" hur många gånger som helst, så nu satte jag iTunes på randomize tracks så jag kanske får någon annan låt på hjärnan, haha. Just nu är det i alla fall Hyper Music med Muse jag lyssnar på. :) Eller, Seven Nation Army med White Stripes, den bytte precis.
   Ikväll kommer Joakim och Emelie hit på middag, men sedan skulle de vidare till Chrille och David's (deras kompisar) 20-årsfest... (de är tvillingar) suck. Jag vet inte vad jag ska göra då men jag antar att det går något bra på tv.. hehe, jag har inte kollat på tv på kvällar på jätte- länge, så jag vet knappt vad som går. (Inte på eftermiddagar heller för den delen, bara OTH).Tror ni jag kan ha den här bilden på min redovisning för att visa hur mycket folk det var på HAARP på Wembley Stadium? Haha, okej, nu kommer ju några av er redan ha sett den här bilden sedan när jag visar det men... hehe. Men ändå. Jag hittar ingen bättre bild när jag letar på google. Eller, i såna fall är de jättesmå...
   Det blir nog mer lite senare idag, nu ska jag gå upp och fortsätta läsa New Moon. Jag har knappt hundra sidor kvar nu! Haha, jag har läst som en galning. Hade glömt hur sjukt bra den var.

I love you endlessly, darling don't you see.

Shakin' like the Devil when she lets me go. Got a new place, and how it's so much better. Falling over myself, the televisions' on, I turn it off and smile.
   Oh, Jennifer, you know I always tried. Before you say goodbye.
   Leave the bourbon on the shelf. And I'll drink it by myself. And I love you endlessly, darling don't you see, I'm not satisfied. Until I hold you tight. Give me one more chance tonight. And I swear I'll make it right. But you ain't got time for this. And that wreckin' bell is ringin'. And I'm not satisfied. Until I hold you.
   Jennifer, tell me where I stand. And who's that boy holdin' your hand? Oh, Jennifer, you know I always tried. Before you say goodbye.
   Leave the bourbon on the shelf. And I'll drink it by myself. And I never liked your hair or those people that you lie with. And I'm not satisfied. Until I hold you tight. And I love you endlessly, darling don't you see, I can't be satisfied. Until I hold you tight.
   Leave the bourbon on the shelf. And I'll drink it by myself. And I love you endlessly, darling don't you see, I'm not satisfied.


Memories.

Look at the stars, look how they shine for you. Look at the stars, look how they shine for you. Look at the stars, look how they shine for you. And all the things you do. They were all yellow...
   Haha, jag kan verkligen inte sluta gå runt och sjunga de här meningarna om och om igen. Det var det sista vi sjöng på hela konserten och alla i hela Globen stod upp och sjöng dessa meningar om och om igen. Chrsi bara sa 'and one more time' igen och igen och igen. Mitt minne på kameran hade tagit slut men, jag minns det nog ändå. ;) Visserligen kan man kanske säga att det inte var det sista vi sjöng, eftersom vi sjöng "ohohoohohoooohoh ohoh- oohohoooohoh" (bakgrunds-ohandet till Viva La Vida) och körde raketen och allt efter att de hade gått ut, flera gånger om i flera minuter. Hela Globen skakade!    

    

Jag var bara tvungen att lägga in lite bilder, hihi. Den första bilden är jag faktiskt lite stolt med! Jag lyckades ta en bild precis när konfettin (i form av mycket färgglada fjärilar) kom ner! Eller, den kom ju flera gånger, men det här var i alla fall första gången!
   Sedan är det kusse, Sandra, och jag i publiken. :) Haha, jag vet inte om bilden är så himla fin och så men, det är inte så lätt att ta en bild på sig själva! Kolla mina kinder! De är så röda, haha, det får jag alltid när jag har starka känslor. :D Haha. Det där var innan konserten så då var vi båda... haha, jag kan inte ens förklara det. De skulle komma in om kanske bara en tim- me! Herregud var allt man fick fram då, om ens det.
   Det var så kul när Sandra fick syn på en kille med MUSE-T-SHIRT bland ståpubliken! Han stod precis framför oss och jag ansträngde mig verkligen för att fånga en bild på honom! Jag hade nästan tänkt ropa till honom, haha, och säga att Muse äger. Men fan alltså... jag är för feg, det är det som är problemet. Sedan när jag fick en bild (när han äntligen hade vänt sig om!) så rörde han sig lite för fort... så man ser inte riktigt att det verkligen står Muse där, men det gör det!
   När en av killarna som skulle styra en strålkastare klättrade upp för pinnstegen var det det som hela Globen roade sig med, haha. Vi hejade och klappade på honom. Haha, undra hur nervös han var just då. ;) Det skulle vart kul om han trillade (de har ju säkerhetslina så det skulle ju inte hänt honom något), men bara att se honom hänga och höra alla skratta, det skulle vart kul! Haha.
   Den sista bilden är från Lovers In Japan om jag inte minns fel. :)

Look at the stars, look how they shine for you.

Nu har jag precis ätit middag och är klar med att ladda upp några av mina filmer från kon- serten! Jag filmade kanske... elva stycken eller så, men jag laddade bara upp sju. Ehm, bara och bara... haha. Jag kan lova er att kvalitén på filmerna är tio gånger bättre när man ser dem på min dator än när man har laddat upp dem på YouTube! Kvalitén blir sjukt mycket sämre efter att man har laddat upp dem... tyvärr.
   För er som vill veta laddade jag upp dessa låtar:

Fix You
The Scientist
Violet Hill
In My Place
Lovers In Japan
The Hardest Part + Viva La Vida + Lost
Death And All His Friends

Jag ska lägga ut några av dem här under så att ni kan kolla på dem (som jag antar att ni redan har märkt, haha) sedan  är det bara att klicka på "More videos by Cheemicalmonster", eller vad det nu heter, om ni vill se resten. Jag rekomenderar dem starkt! Även om de kan verka lite dåliga vad gällande ljud och bild och så...
   Jag måste bara säga att, även om det här är en film, så kan man inte få in känslan av att vara där! Åh, fatta bara hur det kändes att stå där bland tusentals människor och bara sjunga (ehm, ja, haha, försök att inte tänka på min hemska röst om man hör den... det är inte så lätt att sjunga fint när man ska sjunga så starkt man kan...)!Fix You, jag säger bara: Kärlek. <3The Scientist framförd mitt i publiken, dock längre bak än där jag satt.Inledning på konserten och Violet Hill.

Åh, innan jag avslutar detta inlägg måste jag bara berätta så många kommentarer jag har fått bara för att jag har på mig turnétröjan jag köpte igår! (240 kr) Jag vet inte exakt hur många, men i alla fall Ida, Krosse, Hanna L, Emelie, Ylva och Rebecka  (och så klart de som redan visste att jag skulle gå) har frågat "Var du på COLDPLAY?!" med en avundsjuk min. Haha, och då har jag svarat stolt som en fotbollsmorsa (tack Malin för det uttrycket, haha, det ska jag använda xD) "Ja, det var jag!".
   Jag är så jävla stolt. :)
http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article3337307.ab
http://www.aftonbladet.se/nojesliv/musik/live/article327583.ab

COLDPLAY!

Trots endast fem timmar sömn (om inte mindre, jag kunde verkligen inte somna efter en sådan kväll) har jag i alla fall klarat mig igenom denna torsdag. Dock var den lite softare än vanligt, med tanke på att både spanskan, banken och NO:n inte var så jobbig. På spanskan sjöng vi bara Mamma Mia, den spanska versionen, i aulan med alla som ska åka till Spanien den 15 november till den 24 (fick reda på datumen nu) och bestämde lite hur vi skulle göra. På torsdag ska vi sjunga lite för föräldrarna och "sälja" våra bilder som vi målade förra ter- minen för de 2400 kr som saknas till biljetten.
   På banken var det praoinformation (ja, ni vet nog redan var jag ska praoa) och sedan på NO:n så fick vi läsa ett kapitel ur en bok jag läser nu (Sofie's Värld) och sedan skriva lite reflektioner och tankar och några frågor. Ganska skönt, eftersom vi sedan fick en rast då jag kunde vila lite. Och längta tillbaka till igår. Fast jag är sjukt nöjd med gårdagen.

DET VAR VAR SÅ JÄVLA BRA! Förlåt mig, men nu har jag verkligen en helt annan syn på det här bandet. Coldplay. De är så jävla trevliga, vanliga, sjyssta och bara helt fantastiska. Jag började gråta av Fix You, jag började skrika som en reflex av låtarna, jag hade gåshud så jag frös och jag kunde inte sluta hoppa, le och bara vara så jävla lycklig! När de var på väg in i publiken för att sjunga The Scientist och sprang bara tio meter framför oss och och vinkade och ropade till oss, då fattade jag inte vad som hände.
   Jag kommer aldrig glömma den här kvällen, trots att jag har massor med filmer, kom- mer minnena vara det som gör mig lyckligast. De här fyra timmarna i Globen var det bästa som har hänt mig detta år!

Jag ska ladda
upp många av mina filmer på YouTube snart, jag ska bara ladda batteriet så att jag kan få in dem på datorn. Sedan ska jag lägga upp i alla fall en av dem här så att ni kan kolla på den och sedan klicka er vidare om ni vill se mer. Det var så sjukt bra! Fatta känslan när hela Globen (som fyller... tjugo tusen?) sjunger med på varenda låt och alla bara har sin bästa kväll på länge!
   Aldrig att jag glömmer detta! ALDRIG.
   Tack för kommentarerna Gösta, haha, dina kommentarer är alltid lika underliga. Och Malin, jag saknar dig varenda minut... :'( Det går inte en sekund utan att jag undrar vad du gör eller var du är. Längtar efter dig. <3

Why do I keep counting?

Då har man precis kommit hem från gymnasieinfot som, enligt mig, inte gav så mycket. Haha, ärligt talat, vi såg på en alldeles flummig film om alla 17 inriktningar som tog en halvtimme. Sedan snackade Ulla (hon som hjälper oss med gymnasieval och sånt, hon är typ 65 år) om massa information som hon sa att "vi ändå skulle få mer detaljerad senare". Vafan, varför måste hon säga den nu då?! *lite arg* Suck.
   Aja, nu är jag hemma i alla fall! Så jag är glad över det. Har saknat, ja, mitt vanliga liv vid datorn. Haha, jag kan vara borta en timme och ändå längta som om jag hade vart borta en vecka. Undrar vad det beror på... ;) När man kom innanför dörren hörde man att pappa satt vid TV:n och kollade på Idol (orkar seriöst inte kolla på det nu), eftersom TV-rummet ligger precis vid hallen. Det första han sa var att Ingela hade ringt och sa att några bilder från mode- visningen i torsdags låg ute på Bukowski's hemsida! Så nu har jag tittat och, ja, där finns de! Gå in på
http://www.bukowskis.se/svenska/ och tryck sedan på NOTISER: en kväll i modets tecken. Där finns det, i alla fall två bilder på mig!Egentligen hade jag tänkt att bara lägga in en spelare med denna låten men, eftersom att jag inte direkt har tid till det nu så lägger jag in en film från YouTube istället. Jag vet att jag lägger in så himla mycket med The Killers nu men jag älskar verkligen den här låten! Den är så sjukt vacker! Åh, jag älskar varje del av den.
   Nu måste jag verkligen plugga lite franska till imorgon och återvända till mitt eviga (och underbara) liv vid msn! Jag älskar er! Vi hörs imorgon!

Coldplay imorgon i Globen!

Idag har det varit min favoritdag i skolan. Fyra lektioner, tjugo i tio till halv tre, kan det bli bättre?! Haha, jag vet faktiskt inte. Provet idag gick bra för mig, tycker jag. Det var inte så svårt, eftersom jag för det mesta till och med tänker på engelska nu! Haha, jag skojar inte. Det är väldigt roligt att tänka med brittiskt uttal, för jag är inte så bra på att prata brittiska. Eller jo, jag är det när jag är hemma och ensam, för då är det ju ingen som hör. Men när man ska prata inför klassen så skulle alla bara skratta, haha!
   Idag så hade jag tänkt lägga in denna finfina bild! Det är omslaget till Muse's tredje skiva Absolution! Jag vet inte varför men alltid när jag ser den så tänker jag tänk att vara killen på bilden! Haha, annars tänker jag väl mest på att den är så hemskt cool. :)Men nu måste jag ju berätta vad jag ska göra imorgon!!! Okej, jag tror nog att alla vet, men jag måste bara säga ändå. JAG SKA SE COLDPLAY I GLOBEN! WOOAAH! Shit, jag kan inte fatta att om ett dygn så är jag på väg dit in med min kusin och vi ska verkligen gå in där och se dem spela och allt! Haha.
   Ikväll ska jag på sån här... gymnasieinformation i skolan, suuck. Det är klart det är bra att gå och allt men, varför i helvete måste de lägga den på kvällen?! Det är klart ingen går dit frivilligt då ju... de måste ha något fel i huvudet. xD Haha. Jo, jag glömde säga det innan, imorgon kommer det nog inte bli någon blogg alls faktiskt. Vi slutar halv fem så då ska jag bara fort hem och lämna av väskan och så och sedan åka in till stan. Ni får lova att tänka på mig imo- rgon kväll! :D Klockan halv åtta börjar det, eller ja... då är det ju förband sedan dröjer det ju ett tag innan det kommer igång och så... Det har man ju erfarenhet om, haha.
   Synd bara att man börjar tio över åtta dagen efter sen också... Men i alla fall, ha det så bra allihop! Jag ska tänka lite extra på Malin som åker till Liverpool imorgon, om ni undrar. :D

Spanien, tyvärr. "/

Idag har varit en hemskt lång dag! Jag kom inte innanför dörren förrän tio i sex, och då var det nästan tio timmar sedan jag hade gått hemifrån. Men det berodde på att, idag är min längsta dag, och sedan åkte Carro och jag till Täby C för att få våra praolappar ifyllda. Och idag hade jag ju inte sovmorgon heller... hehe, till 11.15 som jag hade förra veckan. Men det var faksitkt otroligt skönt på syslöjden, när jag bara klippte ut tygbitar till min klänning och lyssnade på iPoden helatiden. Dock kom Pontus och snodde den... -.- haha, men jag fick i alla fall tillbaka den sen.
   Dock har jag idag kommit på en sak, en tråkig sak, mycket. Suck... ni minns att jag sa att jag skulle gå på Twlightbion förut? Om jag inte har sagt det, så ska jag i alla fall det. Och den kommer ut den 21 november. Gissa var jag är då?! I SPANIEN! (15 till 25 november) FUCK! Hehe... Men aoo, jag ville verkligen gå på den just den dagen... :'( Jag känner mig taskig mot Malin eftersom vi måste skjuta upp det en vecka. Fast jag ser fortfarande lika mycket fram emot det. :D Så klart!
   Sedan kommer jag också missa Franz Ferdinand... fanfanfanfanfanfan. Suck... vi åker sam- ma dag. Men vi åker klockan FYRA på morgonen, Darío och hans idéer... haha. Allt jag kommer tänka på den kvällen är vad jag kunde ha gjort just då.Idag hade jag i alla fall detta superfina halsband på mig! Det var roligt när Gösta sa att det var fint, eller, just det var inte roligt, men när jag sedan sa att det var äkta, så blev han helt hyper! Ha bara: Vaa?! Är det? Och jag skojade faktiskt inte, det är min farmors gamla halsband, och det är faktiskt äkta. Jag tycker det är hemskt fint. :)
   Imorgon har vi engelskaprov och jag har tränat... tja, ska jag vara ärlig så kanske, tjugo minuter? Jag tror det kommer gå bra, men jag behöver bara träna liite till. Sedan blir det nog sängen men kanske inte någon New Moon idag... jag är så hemskt trött att det inte finns... Lite musik hinner jag nog med i alla fall.

Sunday evening.Haha, det här blev ju verkligen världens mest lyckade kväll... Det visade sig att vi inte har TV6 så, det blev ju inte så mycket av det. Vi brukade ha det, när jag hade en boxer i mitt rum, men nu har vi ju bara Canal Digital så... haha, jag säger bara suck. Men jag är ganska nöjd med att bara ha suttit här med, hihi. Det har varit en rolig kväll, precis som alla andra mina sön- dagskvällar, haha. Det mesta jag gör är att; sitta här och lyssna på iTunes. Just nu är det HAARP i högtalarna men tidigare ikväll har det varit en hel del med The Killers och Franz Ferdinand. :) Och Absolution!
   Imorgon börjar jag tidigt... eller inte så tidigt egentligen, haha, men i måndags började jag ju kvart över elva! Jag längtar tills om två veckor när jag gör det igen! Ja, och sedan så ska ju Carro och jag åka till Hemköp igen för att lämna våra praolappar till Bosse, eller Bossen, som vi kallar honom. Haha, det är så komiskt att chefen (eller bossen som vi ju säger) ska heta just Bosse!
   Snart ska jag sova, eller, det jag egentligen ska göra är att läsa New Moon och lyssna på iPoden, men jag brukar kalla det sova. Haha, sömn blir det väl kanske... sex timmar eller så. Ha det så bra allihopa! Vi hörs mer imorgon.

Hål i väggen, haha.

Nu är jag här igen och jag har fortfarande lika lite att berätta... haha. I alla fall så när jag nämnde Franz Ferdinand till Malin så skulle hon kolla upp om man inte kunde gå ändå, fast med förälder. Jag skulle inte vilja ta med någon av mina föräldrar men... haha, det kanske blir nåt. :) Hoppas, hoppas, hoppas.
   Snart är middagen klar och jag tror det blir revbensspjäll. Det är gott men det känns lite brutalt... att äta från någons revben liksom... :S I alla fall, idag har jag laddat ner lite musik, eller snarare sorterat i iTunes. Så nu har jag lagt in de flesta låtar i deras rätta album, lite lättare att ha det så tycker jag. På tal om album så tänkte jag faktiskt lägga in lite omslag till album av The Killers. Jag vet inte riktigt varför men jag tycker bara de är så hemskt fina! Fast då ska vi ju inte tala om Muse's. :D De har så cool stil. :)Jag kom på att jag nog bara får plats med en eller två bilder i varje inlägg... annars blir det lite långt, haha. Men det här är i alla fall Hot Fuss, som ni ser. :) Det finns en Limited Edition med men den bilden kommer lite senare, haha. Det här är inte mitt favoritomslag, men det är sjukt fint!  
   Måste bara påpeka att ikväll, vid åtta, ska jag se på Hål i Väggen på TV6! Haha, när jag var hos Mimmi kom den reklamen (jag hade inte sett den innan då) och det verkar så kul! Haha, men otroligt meningslöst också... Självklart är det en holländsk idé. xD Som alla såna där program.
   Fler bilder lite senare idag tror jag. :) Annars imorrn.   

Keane, ja eller nej?

Nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra... Har precis tränat på franskaläxan till imorgon men, den är ganska lätt, så det räcker nog med en gång. Och jag har precis kollat på lite kommande konserter och insett att... jag kommer inte kunna se Franz Ferdinand! :( Eller, jag kan ju men, I'm not twenty years old yet... Eller det kanske var 18, det spelar ju egentligen igen roll.
   Sedan såg jag att Keane kommer till annexet dagen efter Simple Plan! Haha, jag vet inte om jag har råd att se dem med och om jag verkligen vill det... de kommer ju alltid igen om jag skulle vilja se dem i framtiden. Får man ju hoppas på... haha. För de är ju inte direkt mina favoriter, men de är bra! Helt klart.


Jävla åldersgräns... :'(

Jag känner mig lite stolt över mig själv eftersom jag faktiskt redan har sprungit i spåret en gång idag! Jag sprang själv, hehe, men det är mycket bättre för då kan man lyssna på iPoden och då orkar man mycket mer. Och, om någon nu vill veta, så sprang jag åt fel håll (eller, ja "fel" håll) men det var mycket lättare tycker jag! Okej, inte mycket men lite faktiskt, då slapp man den hemska uppförsbacken i slutet.
   Föresten så har jag bestämt mig för att köpa ett nytt fodral till min iPod (på tal om iPoden). Haha, jag vet att min är "gammal" i mångas ögon, men jag tycker den är helt okej. Egentligen är den ju much nicer utan skyddet, men annars bilr den så... repig.Fast igår när Malin visade de nya iPodarna (haha) så blev jag så hemskt suktad! De är ju sjuukt fina! Och inte så hemskt dyra!
http://www.apple.com/se/ipodnano/ Jag tycker den gula är finast, men alla är ju jättefina!

Jag hade faktiskt också tänkt köpa en ny mobil ganska snart, på grund av att min gamla håller på att gå sönder, haha. Jag är inte säker på vilken jag vill ha men jag vet en som jag gillar lite extra, hihi. Jag blev lite chockad igår när jag sa till mamma och pappa att jag visste en mobil jag nog ville ha, för mamma bara "men då köper vi den då!!!". Haha, jag trodde inte hon skulle vara så... hyper, haha.
   Det blir mer snart!

Den sista blomman.

Jag sådde några blommor, en för varje vän
Jag tror att det var fyra, men särskilt minns jag en
Det blev höst och vinter och blommorna de dog
Men på våren kom de åter, men bara tre stod kvar och log
Sen kom regnet med moln stora grå
Nästa gång jag fann dem så var det bara två
Sen kom solen med allt ljus den har
Plötsligt stod det bara en ensam liten blomma kvar
Du härdades i solsken, du drunknade i regn
Men en sak är säker, du är en riktig vänI can't get it right, since I met you.

Sorry att det inte blev något inlägg igår men jag hade inte någon tid över... Efter skolan åkte Carro och jag direkt till Täby Centrum för att leta praoplats, och jag kom inte hem förrän kvart över fyra. Och sedan skulle jag till Flisan vid sex så, det blev inte så värst mycket tid över där emellan, hehe.
   Men jag hade ju lovat att först berätta lite om modevisningen som jag var på i torsdags! Haha, jag vet inte direkt vad jag hade förväntat mig men, man kan ju säga att det var... speciellt! Minst sagt! Jag kan helt säkert säga att jag var den enda där under 15 år, till- sammans med den tjej till som jag tror var lite yngre än mig. Men, vad hade man förväntat sig när modevisningen skulle vara på Bukowskis? Fast jag visste inte det innan... hehe.
   Det var i alla fall vid Nybroviken, ni vet? Man åker till ÖStermalmstorg då... ja, i alla fall. Det var mest tanter (haha, no men kan jag lova er, förutom fotograferna då) och medelåldern var nog, haha, 50 år. Men, det var faktiskt ganska roligt! Det var jättegod mat man fick och så var det faktiskt en del ganska fina kläder. Modellerna var ju inte direkt 50, utan de var kanske 20. Det fanns en supersöt modell som hette Åse! :) Sedan så var det en fotograf som tog en bild på mig, mamma, Ingela och en tant och han sa att den skulle komma ut på Bukowski's hemsida! Jag får kolla där lite senare och se om jag hittar den... hehe.

Och sedan måste jag berätta lite om igår när Carro och jag var i Täby Centrum efter skolan. Jag tror inte jag har skrattat så mycket på samma dag! Hahaha, det var så roligt! Eller, först var det inte roligt för vi frågade sammanlagt 22 affärer eller något sådant tror jag, och alla sa nej. Men det var roligt när vi hade frågat nästan alla affärer i hela Täby C och sedan skulle ta Hemköp som vårat sista försök. Vi trodde inte det skulle finnas plats men det fanns det! Och det roligaste var att alla var så jäkla trevliga där! Det var en kille i 18-årsåldern eller så som praktiserade där och han flörtade så himla mycket med mig och Carro! Haha. Han frågade när vi skulle praoa och så sa han att han "hoppades han skulle vara kvar där då så vi kunde ses igen" och sedan sa han "lycka till" innan vi skulle fråga chefen och "hur gick det? Fick ni platsen?" efter, haha.
   Så nu hoppas Carro och jag att han ska vara kvar när vi ska praoa där, hehe, det skulle vara ganska kul. xD Eftersom han inte var så särskilt snyg heller... haha. Men i alla fall, när vi sed- an var på väg ut ur butiken gapskrattade vi så mycket så vi grät och vi fick inte upp den där luckan som går in till lagret, haha. Så praktikanten hjälpte oss, hehe.
   Ja, jag är inte så jättebra på att förklara men det var faktiskt väldigt kul! Det var ochså skoj när vi frågade på Stadium och de bad oss skriva ett CV! Haha, vi hade ingen aning om vad vi skulle skriva. Ja, så, nu längtar vi till praoveckorna kommer, haha!Jag vet att den här bilden inte är i så bra upplösning och så men, jag ville bara säga att Matt- hew's frisyr påminner så mycket om han i filmen vi såg igår! Temptation Island eller vad den nu hette, han den där killen med taggigt hår. Det första jag tänkte på när jag såg honom var Matthew och Hullabaloo! Jag svär! Det är exakt samma frisyr!
   Jag försökte hitta en bild på han i filmen men jag hittade ingen... men ni som såg filmen måste väl ändå hålla med om att det är likt? Aja, jag skriver lite mer senare. Ha det bra!

Sju år sedan idag.

Jag har precis kommit hem från en modevisning i stan (berättar mer om det imorgon) och nu måste jag verkligen sova! Jag ska gå upp om mindre än åtta timmar...  Men innan jag går vill jag bara att alla som läser det här (jag vet att det är lite sent) ska vara tysta i en minut, snälla... Jag VET att det var sju år sedan men jag glömmer det inte. Jag var där förra året och det är fortfarande sorgligt att se. :(
   Ha det så bra, jag skriver mer imorgon! Snälla lyssna på låten, jag älskar den!

We took a walk that night, but it wasn't the same...

We took a walk that night, but it wasn't the same.
We had a fight on the promenade out in the rain.
She said she loved me, but she had somewhere to go.
She couldn't scream while I held her close.
I swore I'd never let her go.
Tell me what you wanna know.
Oh come on, oh come on, oh come on.
There ain't no motive for this crime.
Jenny was a friend of mine.
So come on, oh come on, oh come on.I know my rights, I've been here all day and it's time.
For me to go, so let me know if it's alright.
I just can't take this, I swear I told you the truth.
She couldn't scream while I held I close.
I swore I'd never let her go.

Tell me what you wanna know.
Oh come on, oh come on, oh come on.
And then you whisper in my ear:
"I know what you're doing here".
So come on, oh come on, oh come on.
There ain't no motive for this crime.
Jenny was a friend of mine.
Oh come on, oh come on, oh come on.

Vi dog inte idag! ;)

Ja, som ni kanske har märkt så har det inte blivit så mycket blogg idag. Tja, jag vet väl inte om jag har någon konkret anledning till det men, det har bara inte blivit av helt enkelt. När jag kom hem vid lite innan fem var det första jag märkte att msn inte funkade (det var så för alla, ja) så, då kändes det inte så aktuellt att vara inne på datorn. Haha, det är klart att det finns en massa annat skoj att göra på datorn men, om jag ändå inte kan prata med någon undertiden så, kan jag ju lika gärna göra något annat, tycker jag.
   Haha, förlåt för den där väldigt konstiga förklaringen men, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. I alla fall, så har jag gjort klart matteläxan, vilken var väldigt lätt, hehe. Men jag skrev världens längsta uträkningar för att Kristoffer (inofficiellt kallad Kroffe) ska tycka jag är duktig, haha. Sedan var det in på msn, eftersom det hade börjat funka, och sedan middag.

Nu har jag precis kikat lite på Idol, men jag missade lite. Haha, i ena reklamen tänkte jag att jag ville ha något att äta  men eftersom vi knappt har något hemma just nu, varken bröd, fil eller yoghurt, så tog jag iPoden istället! Så jag satt och lyssnade på lite musik i TV-rummet och så vips hade jag glömt bort tiden. Men jag missade inte direkt något viktigt, tror jag. Jag tycker bara det var tre personer som var riktigt duktiga, resten sög. Hahaha, förlåt mig men, ärligt talat.
   Idag har det också varit massa prat om den där partikelacceleratorn i Cern (jag minns inte om det ska vara Cern eller Zern) och sedan när jag kom hem och startade upp FireFox, gissa vad jag fick se?! Haha, jag har ju Google.com som startsida, så då hade de en bild med "Google" och sedan något som skulle likna partikelacceleratorn, hahaha. Såhär såg den ut.Jag hinner faktiskt inte skriva så mycket mer nu eftersom jag måste sova... jag hatar att lägga mig tidigt men aoo, jag måste! Vi börjar så himla tidigt imorrn. Eller, haha, egentligen är det inte så tidigt (8.10) men nu när man har vant sig vid att gå upp vid nio eller så varje dag så känns det hemskt att behöva gå upp innan sju... :( Och att lämna msn så himla tidigt! Jag gråter på insidan... :'( Älskar er. 

Hur är det möjligt?

Hur är det möjligt att bara en enda människa kan få dig att le så att kinderna gör ont?
Hur är det möjligt att bara på grund av en människa kan livet kännas meningsfullt igen?
Och hur är det möjligt att jag inte ens har sett denna underbara människa i ögonen än?
Är det möjligt eller drömmer jag?
Svara mig den som kan!!!

Jenny was a friend of mine.

Nu har jag precis kommit hem från Mimmi, eller, ett tag sedan. Vi träffades vid Östermalms- torg ungefär vid tre, och sedan åkte vi hem till henne. :) Det var så kallt ute när vi väntade på bussen att andedräkten blev alldeles vit! Och då menar jag inte lite vit, utan helt... VIT! Haha. Sedan åt vi i alla fall hönekaka med skinka och ost, chokladbollar med lite jordnötssmör i(det var något recept Mimmi hade hittat eller nåt) och drack te i Mimmis gigantiska koppar, hihi. Det var mumsigt!
   Vi zappade runt ett tag men sedan stannade vi i alla fall på Top Model, hehe. Men det var inte lika kul när man redan visste vilka som vann... eftersom att det är gamla avsnitt. Okej, jag tittar inte på Top Model, men just denna säsongen (stavar man det med ä? :O) hade jag faktiskt sett vem som vann. En sak som störde mig var att en av tjejerna kände jag igen hemskt mycket, jag är nästan säker på att det är hon från Mascarareklamen (vet inte vad märket heter) men jag vet inte! Haha, jag sa det hela tiden...

Sedan vid halv sex var vi tvugna att gå för att Mimmi skulle spela gitarr så... vi åkte tunnelbana till Mörby i alla fall. Sedan tog jag bussen hem. :) Men det småregnade när jag väntade på bussen så jag blev alldeles klibbig känns det som! (Det var redan fullt med folk under taket). Bara lite sådär jobbigt småblöt. Hellre är jag sjöblöt! Haha, så jag lyssnade i alla fall på, haha, gissa vad? Maggie's Farm, hihi. Jag vet inte varför men jag tröttnar inte på den låten, även om det är nästan samma hela tiden! Sedan var jag tvungen att lyssna på Map Of The Problematique HAARP så klart, haha.
   På bussen satt jag på en sån där stol som är... ni vet, mittemot "motorn" precis i början av bussen. Så man sitter jättelångt ner och i sidled. Jag kände mig jätteliten! Haha, jag brukar aldrig sitta där själv annars... Men det var fullt på nästan alla platser så.Jag visste inte riktigt vad jag skulle ha för bild idag så, det fick bli en på mig! Jag vet att... den är väldigt "suddig"  (plus att jag ser sur ut igen!) men det var bara för att det var ganska mörkt inne och om man då har blixt så blir den typ, suddig. Och så ser man lite smuts som är på linsen, haha. Och jag vet att mitt öga blev läskigt rött! Jag orkar bara inte ta bort det just nu... det gör man ju bara på viktiga bilder, tycker jag. :) Hehe.
   Nu så måste jag egentligen plugga massa franska och träna med CD:n eftersom man ska kunna uttala en hel text och kunna massa ord till imorgon och jag har inte ens tittat på det. Men; jag tar det lite senare, hehe. Jag har saknat en viss person så, jag måste få prata lite. :D Det blir kanske mer ikväll, vi får se. :) Kram! 

Funkar låtarna?

Som de flesta kanske vet hade jag ett marsvin som hette Lurvis ett antal år sedan, men han dog för lite mer än fyra år sedan. Idag så hade jag i alla fall på mig hans halsband. Ja, alltså, det är en hjärtformad medaljong med en bild på honom i som jag köpte sommaren efter att han dog. Bara så ni vet behöver ni inte vara ledsna för min skull eller något, för jag är inte ledsen. Jag är bara glad att jag hade honom. :) Jag älskar honom.
   Trots den extremt låga batterinivån på kameran (som för övrigt laddas nu, haha) lyckades jag ta två blider. En på utsidan och en på insidan. Haha, jag vet inte om bilden på insidan är så värst fin, men det är ju i alla fall Lurvis. :)
Nu har jag precis avslutat de sista frågorna till intervjun vi ska ha på engelskan imorgon. Hehe, jag har nio frågor, så vi får väl hoppas att det är enough. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och chattar, men annars händer ingent särskilt. Imorgon ska jag hem till Mimmi och hjälpa henne att äta upp hennes chokladbollar, haha, hon hade råkat göra hundra (råkade skriva "hundar" först, hehe) stycken så... jag kommer gärna till undsättning! Haha.
   Imorgon är det min favoritdag och vi har bara fyra lektioner. Visserligen hade jag bara fyra lektioner idag också men... vi slutade ändå vid fyra så. Imorgon slutar jag halv tre! Sedan bär det av till Östermalmstorg där Mimmi väntar. :) Nu får ni ha det så bra, jag ska avsluta. Det blir mer imorgon, of course. 

You set my soul alight.

Så har man avklarat den första dagen på denna vecka, vecka trettiosju. Men, haha, jag måste nog säga att denna måndagen kändes som en enda lång rast! Ärligt talat, det kändes som att vi inte gjorde någonting! Jag började med svenska kvart över elva, eftersom jag hade ledigt från syslöjden! Där gjorde vi inte mycket mer än att fylla i ett papper med olika krucifix, eller vad det nu kallas. Ni vet, korta delar som startar vissa ord, som t.ex -bi, -ex, -im, -super och så vidare. Ja, det var inte så svårt i alla fall, hehe.
   Sedan var det en timme och tio minuters rast! Och eftersom jag ätit frukost bara typ två timmar innan det så var jag inte sådär jättehungrig... hehe, men det var fisk, så jag missade inte direkt så mycket. Och på rasten kollade jag och Carro på HAARP på YouTube! <3 Jag kopplade in mina hörlurar/snäckor till datorn bara, så funkade det utmärkt! Jag visade även att Muse spelar Maggie's Farm av Rage Against The Machine i slutet på Map Of The Problem- atique (vet inte riktigt om det ska vara stora bokstäver på "Of" och "The"?).

Efter rasten då Carro även hade gjort två vanliga flätor på mig (som sitter kvar) var det span- skalektion. Haha, men Darío kom som vanligt tjugo minuter sent, så den lektionen blev bara 25 minuter lång, hehehe. :) Vi översatte en del av den spanska texten till Mamma Mia, efter- som vi ska sjunga den för föräldrarna (tydligen? :O) för att få ihop pengar till Spanienresan. Eller så kanske det var för att vi skulle sjunga den för spanjorerna sen i Spanien... haha, jag minns inte.
   Efter det var det i alla fall matte då Carro och jag fortsatte att lyssna på musik, haha, men lite annat än HAARP med. Vi hade vääärldens längsta genomgång om medeltal och median och allt sånt där superenkelt (jag fattar inte VARFÖR vi ska gå igenom så sjukt enkla saker igen?!) men sedan fick vi i alla fall börja jobba. Och då var det bara 25 minuter kvar eller så, haha.
   Och till sist hade vi religion... men vi pratade om kaster i hinduismen hela lektionen så det var mest roligt, och inte så ansträngande, haha. Och sedan kom praotanten in på slutet och sa att vi måste lämna in praolappen nästa torsdag!!! Carro och jag ska kanske praoa ihop, så vi måste ta och hitta två platser snarast! :O


Haha, jag vet att jag är hemskt jättebarnslig som fortfarande läser Kalle Ankas pocketar, men jag är beroende! Vi har varenda nummer! (Det här är de senaste, fast man ser inte riktigt alla, det är fler till höger). Jag läser typ två om dagen, haha, inte riktigt kanske, men i alla fall på he- lgen. De är så lättlästa. :)
   Nu känner jag lökaromen (eller vad man nu kallar det, haha) ända ner hit och det svider i ögonen! Ärligt talat, det gör ONT! Men även pastadoften har spritt sig ner hit, så jag hoppas det blir något gott. :D Pasta är alltid gott, tycker jag.
   Innan jag slutar måste jag bara tipsa om en låt som gör mig hemskt glad! :D Den är verk- ligen jättehärlig tycker jag! Det är Spiralling med Keane. Lyssna på den vettja. :)   

I try my best to be just like I am, but everybody wants you to be just like them.


iBellamy.

Igår var vi i Gamla Stan på middag som jag sa igår, innan vi var på middag, haha. Vi åt på någon restaurang som hette Pontius nånting... den låg i alla fall i Gamla Stan längs med vattnet. Det var skitcoolt där inne, de hade som stora koppartankar. Jag vet inte direkt vad de var till för, men coola var de i alla fall!
   Det enda som var tråkigt var när mamma, pappa och Joakim bara pratade om tråkiga saker, hehe. De pratade typ om Väst- och Östtyskland, andra världskriget, skatter, vägar, försäk- ringar till bilar (eftersom Joakim troligtvis ska köpa pappas gamla bil, SAAB:en) och massa annat tråkigt. Och sedan när vi skulle betala, och jag läste notan, så kändes det nästan sorgligt. För de pengarna skulle jag kunnat köpa en asbra elgitarr ju! Haha, det är det enda jag tänker på nu känns det som...
  
Egentligen vet jag inte riktigt vad jag ska berätta om just nu... Jag glömde att ta med kameran igår så det blev inte direkt några bilder. Eller, pappa har ju en skitbra kamera på sin mobil, men jag orkar inte hålla på att ladda över bilder från den och så, det är mycket lättare om man har en egen kamera. :D Haha. Det där lät lite som en skrytning (om det finns ett ord som heter det?), men jag menade inte så! :)
   Usch, jag vill inte vara en människa som skryter...
   Fast jag vet inte direkt om jag har något att skryta om så, haha.


Jag nöjer mig
med att skryta åt denna underbara människa! HAN ÄR BÄST PÅ ALLT! Haha, den här bilden är cool tycker jag. Eftersom jag gillar både iTunes och Matthew så passar den ju bra, eller hur? Hihi. iBellamy in my heart.
   Det blir nog mer senare, om jag har något att berätta om. Snart ska jag ta och trippa till brevlådan med mitt brev till Malin. Det får nog bli iPoden som får hänga med, även om det bara tar fem minuter att gå dit, haha. Jag hinner nog lyssna på en eller två låtar i alla fall. :) Ha det bra till vi hörs igen! <3

Maggies Farm.

Då har pappa och jag varit i Täby Centrum och kollat lite på elgitarrer, vad de kostar som nya och så. Vi hittade en svart med vitt plektrumskydd, som man dessutom fick med en liten (mycket liten, haha) förstärkare till som kostade 1395 kr, alltså, för både gitarren och för- stärkaren, haha. Men jag ville inte köpa den för hon som har den röda gitarren har inte svarat än! Åh... jag vill verkligen ha den röda (jag tycker den är snäppet finare än den svarta) men jag vet inte om hon kommer svara... Annars får jag väl ta den svarta.
   Jag har letat efter en bra bild men det finns bara jättesmå bilder på Musikpunktens hemsida! Men alltså, den ser likadan ut som den röda (ett antal inlägg längre ner) fast att den är svart och inte har någon svajarm (den där pinnen som sitter ungefär där strängarna slutar/börjar).

I alla fall, snart måste jag gå och duscha för vi ska ju, som jag sa, på middag ikväll och mitt hår är alldeles smutsigt efter igår! Haha. Man blir faktiskt väldigt varm av att flumma och hålla på! Det kanske är bra träning, vem vet? ;)
   Nej, nu måste jag verkligen gå, vi ska gå till bussen tio i sex och jag har inte ens börjat!

PS Lyssna på Maggies Farm av Rage Against The Machine, den är asbra! Haha. <3

Coldplay om 11 dagar!

Idag är det lördag och igår var det fredag. Haha, visst är jag smart? ;) Innan jag börjar berätta om idag ska jag visa lite bilder från igår, hehe. Bara så ni vet lyssnar jag på Stockholm Syndrome-riffet nu! <3 I love. I alla fall, hehe, här är några av alla de nästan hundra bilder som jag tog igår. Sen så har Elin och jag lovat varandra att skicka varandras bilder också, så det kommer bli ännu fler sen kanske! Haha.
   Jag måste bara få påpeka LIKHETEN mellan Carro och Charlo som vi läste om på engelskan! Haha, ni vet, "My Eyes Adored You"? Ja, det var i alla fall en text vi läste på engel- skan. Det enda som saknas nu är cigaretten i handen! xD :)


         

         
Haha, ja jag vet inte om bilderna behöver så mycket förklaringar. ;) Jag tycker i alla fall de är ganska roliga. Min favorit är nog tandställningsgänget, haha. Snart kanske det till och med blir flera! Woho! Som tur är så har man väl i alla fall livslångt medlemsskap även om man har tagit bort sin tandställning? Haha, för jag ska nog inte ha min mer än ett halvår till eller så. Om exakt tio dagar så har jag faktiskt haft min i precis ett och ett halft år! Det är ganska mycket det... :S
   Och sedn när vi såg på film (50 First Dates och Brokeback Mountain) så fick jag två in- bakade fiskbensflätor av Carro! Mycket fina, de har till och med hållit sig ganska bra under natten också! Men, jag ska nog jogga idag och sen duscha så... då måste jag ju ta ut dem. Vi ska ju på middag ikväll, jag och resten av the family. :) Jag vet inte riktigt vart men någonstans i stan var det i alla fall. Har ni tänkt på att jag säger "i alla fall" väldigt ofta?!
   Om det inte blir för sent så kommer jag nog kanske skriva ett litet inlägg efter och sedan blir det kanske ett till idag! :) Ha det så megabra så länge, jag älskar er!  

This is the end of the world.

And this is the end, the end. This is the end of the World. And it's time we saw a miracle, come on it's time for something biblical.
   Detta har jag gått runt och sjungit på i mitt huvud hela dagen känns det som! Jag lyssnade på den här låten (Muse~Apocalypse Please) på väg till skolan, när jag gick på bron så nu har den fastnat på något sätt. Fast, jag gillar den låten så det är helt okej för mig, haha. Igår var det "Cigarette smoke in your eyes" (Arctic Monkeys~Cigarette Smoker Fiona) som jag precis fick reda på av Malin att det tydligen är orginalversionen.. hehe, jag måste ta och skaffa den "riktiga" versionen med. I alla fall, och i förrgår var det So come on home, so come on home, so come on hooome (Franz Ferdinand~Come On Home) som jag hade på hjärnan. Okej, det är bara ointressant fakta som ingen vill höra, haha, förlåt.

Jag provade precis att gå in på Franz Ferdinand's hemsida (sökte bara på Wikipedia lite) och då såg jag att de hade varit på Way Out West i Göteborg! Visserligen var det mellan den sjunde och den nionde augusti då jag var på Kreta men ändå... hehe. Det är i alla fall coolt att de var där, haha. Men mest av allt önskar jag att Muse var här, och att JAG var där också så klart! Haha, annars skulle jag gråta ihjäl mig, eller nåt...
   Ikväll kommer Carro, Gösta, Elin och Flisan hit på filmkväll. :) Jag tror att jag ska be pappa ta bort soffbordet i TV-rummet så vi kan lägga madrasser och lite annat mjukt och gosigt där, hihi. Sedan skulle det vara kul att prova spela lite elgitarr med processorn, haha, men jag vet inte om någon vill. Och sedan kanske det inte går när mamma är hemma. xD Det är mest pappa och jag som roar oss med sånt (när mamma INTE är hemma!).Jag tror jag ska kolla lite till på HAARP innan de kommer också, jag har saknat det. Jag älskar när de kommer upp ur den där grejen i mitten i början och så sträcker Matt upp arm- arna och vänder sig omkring och alla bara skriker! Jag får, ärligt talat, gåshud! Det blir mer senare. :)

Konfaåterträff, indescribable. <3

Ojoj, då har man precis kommit hem från konfaåterträffen då. Ledsen att jag inte har skrivit något tidigare idag men jag har verkligen inte haft tid! Jag kom hem lite efter fyra och då trodde jag att pappa och jag skulle åka in till stan för att kolla på elgitarren men nähä, då är han fortfarande på jobbet och kommer inte hem förrän halv sex! Så elgitarren får vi åka och kolla på imorgon istället... jag längtar!
   Så, i alla fall, efter det slängde jag i mig fem (ja, fem!) mackor som middag. Eftersom vi skulle vara i kyrkan sju och jag behövde åka fem i halv sju så skulle det inte finnas så mycket tid för middag... hehe.

Jag kan berätta att det var jätteroligt i kyrkan! Först hade vi mässa (på något konstigt sätt tycker jag oblaten man får smakar hemskt gott!) och sedan fick man tända ett ljus om man ville (jag tände mitt för morfar...). Sedan var det lite fika, saft och bulle, hihi, och efter det var det dags för alla konfagrupper att samlas ensamma. Alltså, innan var vi alla konfagrupper till- sammans, och det är kanske hundra pers.
   Vår grupp skulle stanna i kyrkan, så vi samlade oss i en ring. Vi pratade lite om våra bästa minnen (jag valde sista kvällen när vi hade andakt för ledarna och alla konfirmander stod i två led längs gången i kyrkan och höll ett ljus och sjöng One Of Us) och sedan fick vi kolla på gamla bilder! Haha, det var massa hemska bilder på mig, men det var det på alla så det gjorde inget, hihi. Det var bara skoj.

Nu ska jag snart sova, eftersom vi börjar vid åtta imorgon med idrott (jaaa! ;) NOT). Jag måste bara nämna att idag gjorde Carro en skitcool fläta på mig (jag har den fortfarande kvar men den är inte lika fin längre, hehe), den är inbakad och så går den liksom från ena sidan till den andra, det är coolt i all fall!
   Ha det så bra allihop! :) <3

Sommarlovstider...

Haha, jag bara kände för att lägga in den här bilden från juni när vi var på tunnelbanan på väg mot Gröna Lund dagen vi slutade skolan! Fatta vad lycklig man var då! Haha. Det som jag tycker är lite skoj är att, för oss som bor norr om stan är ju tunnelbanan nästan alltid TUN- NELbana (alltså under jord), och så lyckades vi ta den här bilden när vi var på bron mellan Bergshamra och Danderyds Sjukhus! (Jag tror det är där bron är i alla fall...).
   För er som inte vet vad vi heter så är det i alla fall:
   Johanna (längst upp till vänster), Carro, jag, Klara, Elin (längst upp) och Flisan! Hahaha, sen ser man Göstas ena sko (svart Converse) längst ner till höger. Det var glada tider det... hehe, men jag är glad nu med. Jag får ju träffa alla varje dag. :) Men... det finns ju grejer som är mindre positiva, som sagt, haha. Och nu måste jag verkligen börja med den jävla span- skaläxan (visserligen skulle man bara stryka under ord man inte kunde, men ändå!). Det blir mer imorgon.


Je n'aime pas des mercredis.

Innan jag börjar måste jag bara säga att idag har jag haft en favoritlåt som jag har lyssnat på fem gånger eller så tror jag, haha. Jag vet inte varför men jag tycker den är så bra! Det är i alla fall Come On Home med Franz Ferdinand. Jag hade kanske tänkt att byta bakgrundsmusik igen, eftersom många av låtarna inte fungerar, och då ska jag nog lägga in den!
   Idag hade vi otrooligt lång sovmorgon, men slutade sent... jag kom precis hem. Kanske tio minuter sedan... Och nu måste jag direkt börja på alla himla läxor (vi har till och med läxa i PT!), suck... Och sedan måste jag nog göra maten själv, eftersom varken mamma eller pappa är hemma, om inte Basti hade tänkt göra den... :) Han kom hem idag från Mora, han var där för att köra upp (alltså försöka ta körkort), men ska jag vara ärlig så vet jag inte om han lyckades, haha! Jag har inte orkat fråga honom än.

Idag hade jag, som sagt, min MUSE-tröja på mig! Eller, det kanske snarare är en T-shirt... Men i alla fall, jag älskade den! Så extremt skön. Jag har faktiskt lyckats ta en bild på min "outfit" idag (den är inte direkt så fin eller så men...), eftersom jag nu har lärt mig hur man ställer in timer på kameran, haha. Fast, eftersom den är tagen inomhus så ser man inte vilka skor jag hade på mig... men jag kan i alla fall berätta att jag hade mina gråa Converse! De är såå fina tycker jag! Jag älskar Converse, om nu mamma, pappa och jag åker till London på lovet (eller om de åker själva när jag är i Spanien) så ska jag köpa/be dem köpa ett par limegröna Converse till mig, haha.Jag vet att det inte direkt är världens finate bild på mig (jag ser jättesur ut!) men aja, hehe. Nu måste jag i alla fall börja med läxorna, så det får bli mer lite senare! Ha det så bra så länge, och jag hoppas ni slipper sitta och läsa massa texter om religionens sekularisering i Sverige (som jag ska göra... -.-)! Kramar!

Destroy Demonocracy!

Åh, i det förra inlägget glömde jag dagens viktigaste detalj känns det som! Idag när jag skulle ta in posten tänkte jag att "som vanligt är det väl ingenting till mig" men då; då hittade jag något! (Och nej, det var inte ett brev från Malin, det kommer imorgon eller på torsdag <3) Det var en lapp om att mitt paket från muse.mu hade kommit! Och jag som beställde det knappt en och en halv vecka sedan!
   Dock kunde jag inte hämta det förrän lite senare på dagen, då pappa och jag skulle springa i spåret. Ja, alltså, vi åkte ner till Eneby Torg och hämtade ut det innan då. Och jag blev alldeles nervös när jag hade det i händerna! Woah, mina T-shirts var ju där inne! Och när jag skulle gå och prova dem, för bara ett litet tag sedan, så var jag alldeles nervös för hur de skulle passa! Men de var så jävla fina att jag döör! Haha, och sjalen var också jättefin!

Så nu har jag en ny favorittröja, min gröna Destroy Demonocracy-tröja! Jag ska ha på mig den imorgon, för er som inte vet hur den ser ut. Ja, kameran är URLADDAD igen! Hehe... men, som sagt, så blir det så när man kopplar in den i datorn och glömmer att koppla ur den (som jag då alltid gör). Så det kommer att komma in bilder på allt jag köpt imorgon, for suure (med Matthewdialekt <3). ;)
   Nu ska jag chatta lite till och sedan ska jag faktiskt ta och sova! Sömn är ju alltid bra så... jag ska nog unna mig några extra minuter denna natt. Jag tror jag är av ett unikt slag, eftersom jag knappt klarar av att sova bara åtta timmar, det krävs lite mer för att jag inte ska gäspa hundra gånger på religionslektionerna.. haha. xD Vi hörs imorgon, kram!

Ett besök på Kårbokhandeln.

Efter att ha kommit tillbaka från stan har jag nu hoppat i pappas gamla mjukisbrallor (nu- mera mina) och placerat mig här framför datorn med musik i högtalarna, just nu Arctic Monkeys ~ Brainstorm. Som jag kanske sa innan, så har jag börjat lyssna på några nya band! Okej, inte såå många, men i alla fall, Franz Ferdinand, Arctic Monkeys, Keane, The Killers, The White Stripes och The Last Shadow Puppets. Visserligen hade jag hört en del av dem innan, men inte så mycket. Jag minns när jag älskade låten She Has No Time med Keane, haha. Den är fortfarande väldigt bra måste jag erkänna!
   Och igår pratade Malin och jag om att The Last Shadow Puppets kommer till Cirkus den 15 oktober. Jag vet inte direkt om jag ska gå, eftersom jag knappt har hört dem, men om de verkar bra så; varför inte? :) Och jag tror nog att jag måste ta och köpa biljetter till Simple Plan snart om jag ska gå, hehe. Inte direkt mina favoriter, men de är ju bra i alla fall.
   OCH! Nu är det bara FEMTON dagar kvar till Coldplay i Globen! Woaah säger jag bara! Jag längtar som fan, det kommer bli askul! Jag och kusse i Globen liksom, det kommer bli super- härligt! Och det är skönt med numrerade platser, jag hoppas att de gäller bara... hehe.

Hehe, nu har jag bara börjat prata om massa annat än det jag egentligen började med. Som jag sa så har jag vart inne i stan, på KTH:s Kårbokhandel. Ni kanske undrar "vad fan gjorde hon där?" ;) men jag hade fått tips om en del grejer som fanns där som jag vill ha! Ja, av min bror och hans flickvän då... hehe, jag känner inte så många andra som skulle gå dit mer än dem.
   Som väntat, så var jag den enda i min ålder, och det kändes som att alla tittade en del på mig, haha. Varenda människa på gånggatan (Osquars Backe, där vid KTH:s tegelbyggnader) var mellan... kanske 19 och 25. Och så kommer jag där! Haha, antingen trodde de nog att jag var ett underbarn som hade hoppat över ett antal klasser (haha) eller att jag helt enkelt hade gått fel. (Jag såg nog rätt lost ut eftersom jag först inte visste var det låg och virrade runt lite...)


För att komma till själva affären (som ligger halft i en bakgata) var jag tvungen att gå igenom någon slags nollningsuppgift, hehe, jag vet inte om alla vet vad nollning är? Så man fick typ tränga sig mellan ett stängsel och en vägg för att komma förbi, inte för att jag direkt fann det roliga med det men... haha.
   Det jag köpte var i alla fall ett rött A5-block (linjerat), ett gult A4-block (olinjerat) och en röd tunn pärm (mycket bra för notpapper!), som ni ser på bilden. Som vanligt fanns inte precis det jag ville ha, men så är det kanske för alla, haha. Egentligen ville jag ha linjerade A4-block, men de var slut så klart! Sedan när jag hade hittat allt jag ville ha (det var hemskt fullt med studenter där inne så det var inte lätt att ta sig fram!) så fick jag ställa mig i den låånga kön som sträckte sig över hela affären, hehe.
   Snart ska pappa och jag ut och springa i spåret, ha det så bra tills vidare, det blir mer ikväll! 

Måndag kväll.Nu har jag precis kollat klart på Poirot, haha. Det är faktiskt väldigt bra! Jag hade tänkt att jag skulle läsa en bok om honom (av Agatha Cristie) till svenskan, men först ska jag läsa ut den jag håller på med nu. Jag har läst den sedan mitten av vårterminen och aldrig orkat avsluta den, trots att den var väldigt bra! Jag tror nog det beror på att jag började läsa så mycket i Twilight och New Moon så jag aldrig hann läsa den.
   Och nu har jag stannat i New Moon med... haha. Jag har lite svårt för att hinna med böcker som sagt! Men nu ska jag verkligen försöka läsa ut den här boken, Sofies Värld heter den. Folk säger den är konstig, men jag gillar den. Hehe, men jag brukar ju inte direkt tycka som alla andra, right?

Vad tycker ni om bilden då? Det är inte bara en hemskt cool bild på Matt, utan även min profilbild på lastfm! Hehe, ja, om någon nu ville veta det. Nu ska jag i alla fall fortsätta vara onödigt onödig och bara kolla runt lite på msn och lastfm och alla andra sidor jag har an- vändarnamn på.
   Ha det bra, vi hörs imorgon!

Matt i hatt!

Då var jag tillbaka från middagen då. Trots att vi knappt hade några av ingridienserna man behöver (bland annat krossade tomater) så blev det riktigt bra faktiskt! Kom precis på att jag glömde fylla i "hälsoschemat", eller vad det nu kallades, vad jag åt för något men det får jag göra lite senare, hehe. För er som inte vet vad det är så är det ett papper vi har fått på gympan där man ska fylla i exakt vad man har ätit under dagen, när, vad man har utfört för motion, hur länge, hur länge man har suttit vid datorn/framför TV:n och hur länge man har sovit under natten. Haha, jag tycker faktiskt det är ganska kul, med tanke på att jag tror jag är ganska så hälsosam. Inte jätte kanske, men ganska i alla fall!
   Jag måste bara nämna en sida som jag precis har blivit medlem på, ingen mindre än www.lastfm.se! Jag vet inte om det där blev en länk eller inte men det beror på FireFox, jag vet inte varför men det vägrar att lägga in koder och länkar! Men annars är det superbra i alla fall, bätrre än Internet Explorer, om jag får säga vad jag tycker.

I alla fall så är lastfm verkligen jättebra tycker jag! Haha, jag som har vetat att Malin har vart medlem där jättelänge och så har jag själv inte varit det. Jag är lite skum... hehe. Men det är, för er som inte vet, en sida där man kan se hur mycket man har lyssnat på olika artister och där man kan hitta och lyssna på nya artister och, ja, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det men, det är en jättebra sida i alla fall!
   Om man sitter och lyssnar på iTunes så regristrerar sidan det så man kan se hur mycket man har lyssnat och så. Det är väldigt kul, haha. Men, eftersom jag precis har bytt hela mitt iTunesbibliotek så är det vääldigt låga siffror, haha. Innan hade jag lyssnat på Muse kanske 2000 gånger, och nu är det bara 200, hehe. Men aja, vem bryr sig?


Haha, jag kände bara för att lägga in den här bilden, den är bara för skön! Matthew som spelar Feeling Good med en, okej, jag vet inte vad de kallas för exakt, men en hatt är det i alla fall! Det skulle vara en speciell syn om man nu fick se det någon gång i sitt liv, hihi.
   Nu ska jag fortsätta kolla runt lite på lastfm och lyssna på härlig musik. :) Jag tror jag ska kika om jag hittar något skoj på TV ikväll, men dock får jag ju inte kolla för länge eftersom då måste jag ju skriva in det i mitt hälsoschema! ;) Haha, nej, jag ska göra precis som jag brukar göra, vad annars ska man ha schemat till?

Don't waste your time.

Kom hem för lite mindre än en timme sen och nu sitter jag här med en mage som kurrar som jag vet inte vad för jag har inte ätit någonting sedan klockan tolv! Eller visst, jag tog en liten skruttig banan vid tre innan religionen men, det räknas knappt ur min synpunkt, haha. Den var så liten och jag blev inte ens mätt. Men det roliga var att när Emelie kom och satte sig två bänkar bredvid mig (kanske fem minuter efter att jag ätit upp bananen) så kunde hon fortfarande känna banandoften från mig! Haha, "är det någon som har ätit banan här?". Det kanske är nyaste modet, bananparfym! ;)
   Nej, jag ska nog hålla mig till min vaniljparfym, hehe, "KAKA!", som Felle alltid kallar mig. Jag antar att det är en positiv benämning? Haha! Men det tror jag nog. :) Nästan varenda dag ber hon mig ta med den till skolan för att hon vill låna, och varje dag så glömmer jag bort det! Det är lite skumt...

Om bara några minuter måste jag börja på middagen, så jag hinner inte skriva så mega- mycket just nu. Och jag vet att det blir lite sent och så men, jag kommer ju inte hem tidigare! Ni får ringa och klaga på skolan som skriver så sena scheman om ni vill ha lite tidigare inlägg, haha.
   Jag ska i alla fall laga spaghetti och köttfärssås, som jag aldrig har gjort förut, men det kan ju inte vara så svårt. Eller hur? Det är ju bara lite köttfärs och krossade tomater och sen lite av det man hittar i skåpen som verkar bra... Haha, så brukar jag göra när jag lagar mat i alla fall. Och det brukar ju sluta i något bra, oftast. Hehe.


Jag kände bara för att ta en bild på min fina klocka! Och vad är då inte bättre än attt foto- grafera den ovanpå vår käära flygel (som jag behandlar som mitt barn)! Den är inte ny eller så, utan den kommer faktiskt ifrån morfar, alltså, de grejerna som han lämnade efter sig. Jag fick den här klockan och en till, men den var lite riktigt lika fin som den här, tycker jag. Den var lite smutsig och så...
   Nu måste jag verkligen börja med maten, annars kommer jag dö av hunger! Och det vill ni väl inte va? ;) Men jag ska i alla fall skriva mer ikväll, så klart! Eftersom jag börjar så sent imorgon så blir det nog ett eller flera kvällsinlägg ikväll. Ha det super tills jag kommer tillbaka! (Förhoppningsvis inte så hungrig!).