-


HEJDÅ 00-TALET

Det var kul att ses.


HYSTERIA


Det är alltid såhär! De dagar som jag faktiskt inte skriver något, det är de dagarna som jag får mest besök. Mycket skumt det här... I alla fall, idag har jag varit mycket upptagen! Eller inte. Först var det bestämt att vi skulle in till stan och se på Cosmonova men sedan backade alla förutom Elin och jag ur så vi tänkte att vi tar det en annan dag istället. Så jag spenderade största delen av dagen med Joakim! Vi åkte till hans lägenhet och sjöng till Black Holes and Revelations i bilen. Sedan spelade vi lite piano i hans lägenhet och jag tog med mig några av hans noter hem som jag vill kopiera! Postcards From Far Away (Coldplay) och Bad Day (Daniel Powter). Vi konstaterade också för andra eller tredje gången att Coldpaly verkligen älskar ackordet C. Sedan har jag spelat Hysteria på RockBand ganska så många gånger också... troligtvis mer än trettio gånger, men det beror på hur man räknar. Jag har ju mest kört på practice och då kör jag ju bara de svåra delarna så klart. Mitt nyårslöfte ska vara att få 100% på Hysteria på expert! Mitt rekord är just nu 94%.


I'm endlessly caving in and turning inside out.


Conveeeerse
Idag när Joakim och jag var i stan passade jag på att köpa nya skosnören till mina vita converse. De var ganska så trasiga om man säger så... Det ena snöret hade gått av och var helt sönderbitet och nerkissat och det andra var någon millimeter tjockt på ett ställe och, var lika smutsigt. Det ser lite fånigt ut nu med de nya snörena när de är så rena men de gör att skorna ser beiga ut! Ganska snyggt faktiskt, när man väl har dem på sig. Jag borde ha passat på att köpt svarta snören till mina grå converse, men det får jag väl ta nästa gång istället! Vi ska ju till stan i morgon tror jag så kan ta det då.


-


Ett avsnitt OTH till sedan sängen.28.12.09 17.08Dear Mr. President, you'd never take a walk with me, would you?

Jag har inte gjort någonting idag. Och jag har lyssnat på samma låt tio gånger i rad sedan jag satte på datorn. Eller jag spelade den två gånger på gitarr också, och då var jag tvungen att stänga av låten.


Dear Mister President
Dear Mister President, come take a walk with me
Let's pretend we're just two people and you're not better than me
I'd like to ask you some questions if we can speak honestly

What do you feel when you see all the homeless on the street?
Who do you pray for at night before you go to sleep?
What do you feel when you look in the mirror?
Are you proud?

How do you sleep while the rest of us cry?
How do you dream when a mother has no chance to say goodbye?
How do you walk with your head held high?
Can you even look me in the eye and tell me why?

Dear Mister President, were you a lonely boy?
Are you a lonely boy?
How can you say no child is left behind?
We're not dumb and we're not blind
They're all sitting in your cells while you pave the road to hell

What kind of father would take his own daughter's rights away?
And what kind of father might hate his own daughter if she were gay?
I can only imagine what the first lady has to say
That you've come a long way from whiskey and cocaine

How do you sleep while the rest of us cry?
How do you dream when a mother has no chance to say goodbye?
How do you walk with your head held high?
Can you even look me in the eye?

Let me tell you about hard work
Minimum wage with a baby on the way
Rebuilding your house after the bombs took them away
Building a bed out of a cardboard box
Let me tell you about hard work
You don't know nothing about hard work

How do you sleep while the rest of us cry?
How do you dream when a mother has no chance to say goodbye?
How do you walk with your head held high?
Can you even look me in the eye?
Can you even look me in the eye?

Dear Mister President
You'd never take a walk with me
Would you?Men det är väl annorlunda när man är ungViva La Vida

Jag har valt ut fyrtio (det var mest en slump att det blev just fyrtio) bilder från Spanienresan i februari och klippt ut de finaste delarna ur dem. Så jag tänkte lägga ut dem lite då och då. Alla samtidigt blir ju kanske lite jobbigt! Här är i alla fall de två första, Annika och en skylt på ett hus.

Idag har jag varit och bowlat med Emil, Flays och Ellinore! Det var superkul som vanligt. Och, som vanligt, var jag extremt dålig i början och kickade ass i slutet. Tre strikes! Fast en blev en spärr eftersom jag missade helt på första slaget. Jag är verkligen (inte) bra. Det var lite roligt när vi skulle hem för när vi kollade busstabellen gick bussen om fyra minuter. Vi gick mot busstationen i kanske en minut när det kommer en buss körandes. Ingen ser om det är vår eller inte, men till slut springer Flays och jag. Det är vår! Jag springer ut på vägen (med inga bilar på), halkar nästan och kommer nästan ikapp bussen innan den kör iväg! Jävla bussragata! Vi missade Roslagsbanan också. Flays mamma kom och hämtade oss och körde hem mig.


Upside down


Jag älskar att ha en ny design. Varje gång blir det som att man får ny lust till att skriva. Jag vet inte varför! Det bara är så. Och nu satt jag precis och kollade igenom massor av bilder och hamnade på sommarbilderna från Frillesås. När det är vinter vill jag ha sommar och när det är sommar vill jag ha vinter. Alltid likadant.


The decades disappearedMerry Christmas everyone


Hej alla glada! Det är jullov, och alla vet nog vad det innebär. Frihet, sömn och mörker. Okej, okej. Jag erkänner. Det där var bara ett försök till att få er att glömma bort att jag inte har skrivit här på evigheter. Och det beror faktiskt inte på att det är lov. Det beror på att Joakim är hemma och jag vill använda varje minut jag har till att vara med honom! De minuter han är hemma, vill säga.

Jag hoppas allas jul har varit underbar (även om den inte riktigt är slut än tycker jag). Jag kan berätta att min var rolig! Synd bara att pappa blev sjuk så han inte kunde följa med till mina kusiner. Men det är ju inte bara just den kvällen som spelar roll. Det stör jag mig lite på faktiskt! Att på julen ska alla vara så glaada och fina, men annars spelar det ingen roll. Alla de andra 364 dagarna.


Joakim och jag klädde julgranen i år, medan de andra jäste i soffan.


Lätt julens roligaste rim!


Min nya favoritsida


Fuck My Life. Seriöst! Så himla bra! Jag har till och med skaffat mig ett eget konto, om mitt liv någon gång skulle vara värt att skrivas ner där. Fast riktigt såhär illa kanske det aldrig blir... eller vad tror ni?

Today, I looked at my house in Google Street View for the first time and noticed an unfamiliar vehicle in the driveway. When I asked my wife about it, she admitted to have an ongoing affair. Apparently the entire world knew my wife was having an affair before I did. FML

 


Every day is exactly the same


Jag kom hem från Mimmi och Gaby ett tag sedan där vi hade haft julklappsutdelning och sova-över-mys, vad man nu kallar det, haha. Jag fick världens sötaste lilla gubbe/gosedjur och en anteckningsbok (som redan var lite ifylld med skojiga grejer) av Mimmi! TACK! Där i ska jag skriva alla mina hemligaste hemligheter, hehehe...

Idag tror jag jag ska slå in julklappar med Joakim och Basti samt klä julgranen men ingen verkar vara hemma! Bara mamma är här och ingen av dem svarar när man ringer. Jag gick till och med till Basti och knackade på men ingen öppnade. Suck. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu...


Det är ensamt här... buhu.


The day he leftOm jag säger att jag kan förklara hur mycket jag saknar det så har jag fel.


-


Bra låt.Dr. Martens
Jag känner mig precis som alla andra nu när jag säger att jag verkligen, verkligen vill ha ett par Dr. Martens. Ett par helt vanliga, svarta. Inga konstiga tillgjorda modeller, det ska vara originalet! Jag har inte ens några vettiga vinterskor nu, mina stövlar är halvt trasiga, halvt uppätna av marsvinen och halvt jättehala. Jag ska önska mig ett par i födelsedagspresent! Sen vill jag bara ha pengar till Roskilde och Wembley. Jag mår så bra bara av att säga det. Roskilde och Wembley. Makes my day every day.


He's (not) gone


Hej hopp! Det var ett tag sedan. Egentligen inte så länge, men mycket har hänt sen jag senast skrev här känns det som. I lördags (var det då jag skrev senast?) var det glögg här och det var mycket kul! Elin, Mimmi, Gaby, Sara och Gösta kom av mina vänner. Vi spelade TP och pratade och lite så. Sedan pratade jag med Ingela och Marcus, Bastis kompisar och lite andra. Ja, finns inte så mycket att berätta om där! Mackan frågade om jag ville åka med till Skavsta för att hämta Joakim men jag avstod faktiskt, det tar sån tid! Joakim skulle varit hemma runt tolv, om inte innan, men på grund av förseningar och extrema svårigheter att köra hit (på grund av snö, is, dimma, vind och massor) kom de halv två! Men vi satt flitigt och väntade uppe, till och med Ingela och Marcus stannade och väntade! Det kändes så  bra när Joakim var hemma, när jag hörde hans röst i hallen! Min bror. Är hemma.

Igår hände inte så mycket intressant mer än att vi gick på julbord på Edsbacka krog på kvällen. Fast med tanke på att min frukost åts klockan fyra, jag gick upp halv fyra, så var det snarare morgon för mig! Det var svart ute när jag gick upp. Men sådant hör ju jullovet till, eller hur? Efter att vi kommit hem spelade jag lite GH med Joakim innan vi gick och la oss, mycket tidigt faktiskt! Inte senare än halv ett.

Idag gick jag upp lite tidigare för att vi skulle handla julklappar. Det slutade ändå med att Joakim och jag hann kolla på HAARP innan Basti var klar. Vid halv fyra kom vi till Täby Centrum och vid halv sex åkte vi därifrån med alla julklappar inhandlade! Sju personer köpte jag till. Vi är så effektiva här i Sverige! Som Joakim så många gånger har påpekat nu. Nu ska jag skriva ett nytt inlägg.


R.I.P SAAB


Jag blir faktiskt ledsen nu när SAAB ska läggas ner och allt. Bara för att de bygger säkra bilar som är för dyra att tillverka och som ingen köper. Om jag var miljonär skulle jag minsann köpa massor av SAAB så att de klarade sig. Jag som ville ha en SAAB när jag blev vuxen! Jag älskade vår blåa RXR 567, bäst på alla sätt och vis. Och nu kommer den inte tillverkas längre. Hoppas de bygger ett SAAB-museum, då ska jag gå dit varje vecka. Donera lite pengar.
You're protected from trouble and pain

Draw another picture of the life you could have had.

Så idag var det julavslutning! Först lussebullar och saft i F119 där vi skulle skriva julrim och gissa. Efter det någon uppvisning i aulan med sång och teater. Jag blev chockad över hur extremt bra kören var! Slog Fribergas med hästlängder, plus att de var många, många fler. Efter det var det helgalen dans i gympasalen där idrottslärarna inledde med lite MJ-dans. Jag höll på att garva ihjäl mig åt Roffe... haha! Sedan var det vår tur och vi körde alla danser vi lärt oss, jag har ingen aning om vilka jag dansade med men kul var det i alla fall! Sedan såg jag ännu en kille med Muse-tröja när vi dansade. Synd att jag tappade bort honom i kaoset bara... Men jag ska leta upp honom i skolkatalogen.


The Informant
Totalt snökaos idag. Jag fick pulsa mig hem genom snö som var halvägs upp till knäna på en helt oplogad gångväg. Inga bussar gick! Jag tyckte synd om de stackarna som bor långt ifrån skolan. Och Otto som var så stolt över att han kunde cykla hem, och som blev så besviken när han kom ut och insåg att snön täckte halva cykelns höjd. Han fick leda den hela vägen hem. Sedan hann jag vara hemma en stund innan Basti fick köra mig till Mörby för jag skulle in till stan och äta middag samt se på The Informant med Mimmi och Gaby! Jag måste erkänna att i början av filmen höll jag nästan på att somna, inte bara på grund av att den var tråkig utan faktiskt för att jag redan var väldigt trött. Klockan var typ sju. Men sedan blev den bättre och jag skrattade många gånger! I morgon är det avslutning med dans, men jag räknar bara ner sekunderna till lördag kväll.


-


Det finns en anledning till varför man håller sina tankar hemliga.

Jag borde bara radera hela skiten.


Making my heart feel soreJag tror jag har något konstigt behov av att alltid behöva ändra min blogg.


Jag saknar dig, bror


Den här sidan ser lite ut som en lekplats eller något för alla färger men jag kände att den behövde piggas upp lite. Sedan tar det ju bara några sekunder att ändra till #000000 om jag nu skulle vilja det. Min dag har faktiskt varit bra. Matteprov vid åtta som gick riktigt bra, jag gick först som förra veckan men den här gången slarvade jag inte. Tomas, nu ska du väl bli nöjd! För jag är i alla fall det.

Jag har försökt att inte tänka så mycket på det här och hålla på och räkna dagar och så men nu kan jag inte sluta tänka på det längre. På lördag kväll kommer min storebror hem över jul som inte har varit hemma sen den tidiga morgonen samma dag som Coldplay spelade här! Alltså den tjugoandra augusti. Jag saknar honom så jag inte vet var jag ska ta vägen och det kommer kännas bra att äntligen ha honom här. Hela familjen. Jag älskar honom!

268 dagar kvar till vi lämnar Sverige för London och Muse!Our lips must always be sealedWill they find our hiding place? Jag saknar dig Dominic, du var alltid lika trogen.


Tredje adventDet blev inget spel, som väntat, så jag ska se på OTH istället.


Trivial Pursuit


Jag hoppas jag har stavat namnet rätt... Mamma och pappa köpte ett sånt spel igår och jag hoppas vi ska köra det ikväll! Ingen verkar så sugen (som vanligt) men jag ska försöka i alla fall. Jag längtar till Joakim kommer hem, han kommer vilja köra det! Då ska jag försöka slå honom, men det är nog inte så troligt.


Lucia


Min söndag har än så länge varit jäävligt tråkig. Jag har hjälpt mamma med alla jobbiga juldekorationer (som vi bara "måååste ha eftersom det är glögg på lördag") och efter det har jag skrivit 42 julkort. Fyrtiotvå! Kort och kuvert. Det tog två och en halv timme. Min mun smakar skit nu efter alla kuvert jag har slickat. Säkert 50% av det där äckliga kladdet på kuverten ligger i min mage nu. Bara jag inte blir sjuk! Men det tror jag väl ändå inte. Annars skulle de väl ha varningstext på kladdet.

Denna vecka har jag i alla fall samlat ihop 730 kronor och om ni vill veta vad jag ska ha dem till så...

 


Lördagsbak


Förlåt för extremt lite blogg idag! Och igår för den delen... Idag åkte vi in till Sophiahemmet (som ligger bredvid Stadion vilket gör mig så glad varje gång vi åker dit) för att vaccinera oss för den andra gången! Och sista, på ett halvår i alla fall. Sedan har vi livslångt skydd! Det låter ganska bra tycker jag.

När jag kom hem runt två började jag med att baka pepparkakor. Över hundra pepparkakor senare började jag med lussebullar. Runt hundra lussebullar senare sitter jag här! Det tog mig fem och en halv timme. Men det var både kul och så tjänade jag pengar på det. Samt att jag hann lyssna på The Resistance två gånger, Black Holes and Revelations två gånger, Origin of Symmetry en gång och Du & Jag Döden en gång.
-


Jag är livrädd för att leva och jag är dödsrädd för att dö.Laetitia och IsabelleJag såg Isabelle i skolan idag och sa inte hej... jag vet inte varför.


Forget what we're told

 

Det är lite häftigt att jag var där tycker jag, eftersom den här låten är himla fin.

 


Internetvänner


Jag vet att många, många också har tänkt på det här. Men alla vuxna säger alltid att vänner över internet aldrig är bra. Har man aldrig träffat människan så vet man inte om allt är verkligt, det kanske är någon annan som försöker lura en. De negativa anledningarna är många, enligt dem. Men jag förstår inte vad som är så hemskt? Borde inte en vän som man bara kan prata med vara den bästa sorts vännen? I alla fall den mest ärliga. Om man aldrig har sett varandra kan man aldrig döma varandra efter hur man ser ut, vilka man umgås med och alla onödiga anledningar som finns. Man lär bara känna varandra efter den man verkligen är.

Okej, visst, man kan låtsas vara någon annan på internet, det är klart man kan, men om man gör det är man ju bara korkad. De flesta av mina internetvänner (om jag nu har så många) är dock såna som är som jag. Och då menar jag att de gillar samma musik, eftersom vi träffades på en musiksida. Och ja! Musiken är den största delen av mig. En person som gillar samma musik förstår mig bättre än de flesta, trust me. Jag vet inte direkt vad jag ville säga med det här, kom bara och tänka på det. Att jag älskar internet.

Snodd från
Kristinas blogg.


Veckans vackraste låt

 

 

Självklart är jag lite ledsen att jag inte har några biljetter till när Kent ska spela på Annexet fyra gånger i februari. Men egentligen vill jag nog inte gå. Än. Jag har inte ens gillat dem i ett halvår! Och jag vill inte känna mig som någon... oäkting när jag ser dem. Det vill jag aldrig när jag ser ett band. Det kändes hemskt på Green Day när de tog upp folk på scenen. Jag stod längst fram och Billie Joe gick fram till mig (inte så personligt som det låter men hade jag skrikit att jag ville hade de tagit upp mig) och frågade om jag ville gå upp och sjunga en vers ur låten de spelade, men jag sa nej, för jag kunde inte! Det kändes bara så elakt, dumt, taskigt. Det var en gammal låt som jag inte kunde texten på. Minns inte ens vilken det var nu.

 

Just då kändes det bara som, vad fan gör jag här? Någon annan förtjänar den här biljetten bättre än jag. Men så insåg jag att inte många här inne älskar verkligen dem. Inte ens hälften förtjänar att vara där. När vi såg Muse tänkte jag samma sak, så många människor där inne förtjänade det inte. Och jag blev så arg på dem! De kan dra åt helvete. Jag såg på en video på youtube från Hovet och så hör man att den som filmar sitter och pratar med kompisen om något helt annat, lyssnar inte ens på låten. Ibland önskar jag att musik kom med... något slags test. Att man måste förtjäna den. Men så igen, hur skulle det gå till?

 


Alla känslor slog och sprängde

Jag är inte ledsen för att ni inte bor hemma längre. Inte ständigt. Men ibland säger folk saker som påminner mig om det. Det är inte ert fel, det är bara det att jag önskar allt var lika självklart för mig också. Att familjen alltid finns där, helatiden.

När jag var hemma hos Mimmi och Gaby i helgen pratade vi lite kort om fars dag. Att ingen firade så mycket (förutom Cajsa) och mest bara sa "grattis pappa!". För mig är det inte riktigt samma sak... Jag har aldrig varit så mycket för dagar då man ska fira saker men nu är jag det. För det betyder att alla samlas, alla i familjen. Inte bara mamma, pappa och jag. Min familj är mina föräldrar, mina bröder och jag. Utan dem är vi ingen familj.

Jag minns allt som naglarna mot glas.VarbergJag vet inte varför men jag återvänder alltid hit.


I was born to sing for you


Jag berättade ju lite kort om mina fina erfarenheter av matlagning igår och idag har jag lite mer att dela med mig av! (Ja, jag kommer laga middag typ varje kväll nu eftersom jag får pengar för det, eftersom mina föräldrar kan jobba längre då). Jag skulle göra en sås, som för övrigt är en av mina många svaga sidor när det kommer till matlagning, och idag är nog första gången jag har silat en sås för att den blev för klumpig. Silat en sås! Jag råkade ta potatismjöl istället för idealmjöl. Applåder till mig!

Matte i en timme, sen sängen. :(


110910Det skulle lika gärna kunna vara en tatuering.


Så blev jag expert på att vänta själv


Jag är verkligen duktig. Jag skulle göra marinad till kycklingen idag och tyckte allt gick väldans bra till jag kom på att jag hade tagit vinäger istället för soya! Jag hade alltså hällt salladsdressing på kycklingen. Jag hällde på lite soya sen dock och som tur var smakade de som vanligt sen.

Största delen av dagen har gått åt till att plugga matte. Matte A. Vi börjar en timme och en kvart tidigare på ondsag på grund av det provet! Som tur är blir jag "kompenserad" på fredag när jag ska till Danderyds Sjukhus vid tio. Egentligen ska vi gå och se på luciatåget vid kvart över åtta men jag tog ledigt från det...

Oroa er inte, han ser alltid så där rädd ut. Det är inte jag!Festivalsugen!
Ser det inte bara helt underbart ut?

Och så tänker ni dit Muse istället.


Muse till Roskilde 2010


Okej. Okej. OKEJ. OKEJ. Jag ska typ till Roskilde nästa sommar. I sommar. 2010. Mamma och pappa har inte direkt bestämt sig än men de sa inte direkt nej. Och jag kommer nog behöva hitta någon myndig som... ja. Fast jag hoppas inte det. Muse ska spela där for fuck sake! Jag kan inte få ihop något vettigt nu för jag vill bara mina föräldrar ska säga ja! Nu. NU. JAG VILL ÅKA TILL ROSKILDE OCH JAG SKA DET. Jag kommer inte ge upp. Har jag någonsin gett upp förut? Nej.


-


ROSKILDE 2010Joakim


Min äldsta bror är bara så bra, bäst. Han ringde förut, ville egentligen prata med mamma (vilket han frågade efter vi hade pratat i en timme men de är inte hemma) men det slutade i att vi bara pratade om Muse, mest Muse i alla fall. Han har köpt Origin of Symmetry, Absolution och Black Holes and Revelations nu. Och han tänkte köpa The Resistance också kanske! Sen pratade vi lite om några B-sides som han inte hade hört. Och HAARP. Jag ska visa honom HAARP sen när han kommer hem om två veckor! Och DVDn från The Resistance, haha, den är så bra! Vi pratade om Citizen Erased också, hoppades att de kommer spela den på Wembley nästa år. Och Micro Cuts. Fattar ni hur mycket jag älskar Joakim nu! Eller okej, jag älskade honom så mycket det går innan också, men nu har han ett plus i kanten!

Och ikväll ska jag hem till Mimmi och Gaby! Dela ut lappar inför julklappsutdelningen. Malin ska komma och hämta mig om inte mindre än tjugo minuter så jag måste kila snart! Jag hade tänkt ta bussen först men den stannar så långt ifrån dem och jag hittar inte så bra i den delen av Täby...


She told me her name was Billie Jean

 

 

 

Idag gjorde Frida mig lite glad när hon sa att hon hade börjat läsa min blogg! Så jag lovade att skriva en hälsning, vilket jag gör nu, välkommen Frida! Det kan ju vara lite trevligt om folk får reda på att jag inte bara är som jag är i skolan, haha, ensam. Nej minsann, och det blev jag påmind om idag när jag lyssnade på Viva La Vida från LeftRightLeftRightLeft på iPoden. Jag var däär och jag var världens lyckligaste människa med dig.

 

Så nu får ni överleva lite fler videos och the fact att jag kommer säga att jag stod vid staketet once again. Jag saknar den kvällen som fan men jag är ändå glad att den har varit, annars hade jag ju inte upplevt den än!

 


241009
Troligtvis den enda bilden på mig, Matt och Chris. Synd att Dom inte syndes! Och synd att man inte ser mig... mer än att jag tror jag kan se min arm. Men på Wembley då minsann ska jag få in oss alla på en bild!


You make me love youThe seventh thing I hate the most that you do. You make me love you.

Jag tänker inte berätta för er från vilken låt det där kommer. Det är för pinsamt.


White Lies


I slutet på mars upptäckte jag White Lies. Jag minns hur jag satt på YouTube för att lyssna på några låtar med Editors när jag hittade Farwell to the Fairground bland liknande videos. Det var ungefär där jag var fast, efter en låt. Jag minns att jag chattade med Malin J och länkade henne till alla låtar och bara "visst är den här bra?!". Sedan två dagar senare köpte jag skivan. To Lose My Life. Snacka om bra musik!

Och jag har nog haft världens tur när man tänker på att de har kommit till Sverige två gånger på mindre än ett år. Till skillnad från My Chemical Romance som jag har väntat på i två och ett halvt år och de har inte kommit än/sagt att de ska komma. Jag kan knappt fatta att jag har sett White Lies! Från första raden också. Fast jag är fortfarande arg över att jag inte kunde se dem när de kom den fjärde november. Artonårsgränser... suger. Plus att jag har affischen från den spelningen i mitt rum som påminner mig varje dag. Men den påminner mig om hur bra de är också så klart!

Det som stör mig är när folk säger att White Lies är den senaste trenden i Sverige (vilket de säkert är) och anklagar mig för att ha hoppat på den! Jag vet inte när de "blev kända" här men jag upptäckte dem fanimej inte på grund av det. Det var väl ödet som förde oss samman, haha! Jag längtar till White Lies ger ut en ny skiva och ger sig ut på en egen turné och spelar på normala ställen. Då ska jag bannemig vara där.


I've got your back


Det känns så underbart att kunna säga att jag har en ny nedräkning. Bara orden "jag har en nedräkning" gör mig så glad! Bara vetskapen att i sinom tid kommer något jag sett fram emot så länge inträffa, gör att vardagen känns så mycket roligare! Kanske inte roligare, men det är i alal fall en (halv) anledning till att gå upp på morgonen. För att kunna gå lägga sig igen på kvällen och veta att det är en dag mindre kvar! Även om jag på något sätt har lagt undan det en aning, vet jag fortfarande att det finns där bak. Lite som, I've got your back.

282 dagar 21 timmar 34 minuterDecember
Idag öppnades första luckan och där i låg en choklad! Synd bara att jag glömde öppna på morgonen, det hade säkert gjort min dag ett snäpp bättre. Tro inte att mina föräldrar fortfarande ger mig sånt här, det var jag som skrev upp "chokladkalender" på inköpslistan och så fick jag hem en! Ska man få något gjort måste man göra det själv. I alla fall skriva upp det själv...

Det känns nästan overkligt att det redan är december! Jag har inte ens använt vinterjacka och bara gått runt i converse. Idag när jag kom ut från skolan när jag skulle gå till bussen var första gången som det kändes riktigt kallt. Men jag tvekar på att vi kommer få snö till jul i år... det har ju inte hänt på ett tag. Nu; hej matte!