When it comes it will feel like a kiss.

Ikväll bär det av till Mimmi och det ska bli hemskt skoj! Mimmi är ensam hemma hos sin mamma så det kommer bara bli vi två, hon och jag. Jag ska inte åka riktigt än men jag har lovat att komma mellan sex och sju i alla fall, så då måste jag gå lite innan sex har jag kollat upp på sl.se. Men sl är ju inte alltid att lita på, haha! Men det går nog bra i alla fall får jag hoppas.
   Idag har jag bara arbetat på det sista med mitt arbete om Kubakrisen, jag har tränat på redovisningen och skrivit ut texten som jag ska hålla i. Power Point-presentationen är klar och jag börjar bli nervös nu! Jag vet inte om jag kommer ha på måndag eller tisdag... det beror på hur snabba de andra är. Men jag ser ändå fram emot det, det kommer bli kul att få berätta för alla! Hoppas resten av klassen tycker likadant... På måndag kommer alla vara tillbaka från Åre igen.
   På fredag åker jag till Allicante och sedan till San Juan.
   Jag är nervös.


Red lights won't guide you home.


Your art matters.


People always leave.

Jag satt precis och spelade lite gitarr. På elgitarren, men den funkar bra som vanlig gitarr också. Jag satt bara och spelade Am C G Am F C G och Am om och om igen och kom på texten medan jag spelade. Varje gång jag sett på One Tree Hill får jag en sån känsla av att... göra något. Men det blir aldrig något i alla fall. Jag vill skriva en låt, men jag har ingen inspiration. Man brukar väl säga att man måste ha något att skriva om för att kunna skriva? Kanske att... ens pojkvän har gjort slut, någon man älskar har gått bort eller något väldigt bra har hänt. Jag sitter bara och plinkar på gitarren eller pianot och får fram fina melodier och ackordföljder, men vet inte vad jag ska ha för text till. Någon gång kommer den väl...
   Det finns så många saker jag vill göra, drömmar jag vill uppfylla. Men jag kan inte. Snart ska jag välja gymnasium och jag ska välja NV-inriktning. Tänk om det inte alls är vad jag vill? Jag... har väl någon slags talang eller naturbegåvning för de ämnena, men jag är inte helt säker på om det är just vad jag vill syssla med.

Idag när mamma och jag var i Täby Centrum för att köpa presenter till Deborah, fikade vi en stund innan vi åkte hem och mamma berättade något som Joakim hade sagt i veckan. Han hade blivit erbjuden, eller kanske snarare rekommenderad, att göra två saker nästa läsår. (För er som inte vet har han bestämt sig för att plugga i Frankrike, hur länge är än oklart). Antingen ska han läsa två år på den fjärde bästa tekniska skolan i Europa, som ligger i Paris, och ta dubbla examen, en i Paris och en i Stockholm. Eller ska han läsa ett år på den bästa tekniska skolan i Europa, även den i Paris, men inte ta någon examen där, utan bara en i Stockholm. Oavsett vad han väljer kommer han kunna jobba med vad han vill sedan.
   Jag är obeskrivligt stolt över min bror och önskar att jag visste vad jag ville göra, precis som han gör. Jag får väl hoppas på att en dag vakna upp, och plötsligt veta vad jag vill. Eller ska jag kanske bara tänka att vägen dit är det viktigaste, och inte själva målet.


If you never try you'll never know, just what you're worth

Lights will guide you home
and ignite your bones
and I will try to fix you

You make it real for me.

Har ni tänkt på en sak? Bästa vänner, vad är det egentligen? Måste det vara en vän eller kan man ha flera stycken? Hur vet man vem som är ens allra bästa vän? Måste man ha en över huvud taget? Kan någon vara ens bästa vän fast att den andra inte tycker likadant tillbaka?
   Jag tycker, och nu är det bara vad jag tycker, att man måste kunna ha kul med en vän, eller bästa vän. Om man skrattar och verkligen menar det, då har man kul. Jag har många gånger skrattat, men känt att jag egentligen inte tyckte det var kul. Att jag bara skrattade för att, vara snäll. Men måste man bara kunna ha kul ihop för att vara vänner? Den här delen med att lita på varandra, och kunna berätta saker för varandra, är inte den ganska viktig också? Man kanske inte vill berätta sina största hemligheter eller saker som sårar en, för någon som inte bryr sig, för någon som inte lyssnar. Alla döljer saker, men kanske inte för alla. Kanske låter man bara vissa komma in.
   Egentligen är det lite konstigt, hur vissa personer kan passa bra ihop, och andra inte alls. Måste man gilla samma saker för att fungera? Lika barn leka bäst, eller hur var det? Är det istället de som är helt olika som leker bäst?
   Har du någon bästa vän? Vet han eller hon om det?


Everything I do, it just comes undone.

Idag åkte de flesta i min klass till Åre, och om jag ska vara helt ärlig, tycker jag det var hemskt skönt! Visst, det är väl kul att åka till Åre, men jag kände mig inte så sugen på det, skulle säkert bli helt mobbad också. Ja, jag kan åka skidor, helt okej faktiskt. Men nej... jag vill ändå inte åka.
   Nu har jag i alla fall provat ut skridskor till imorgon så jag är helt klar och vet vad jag ska ha på mig. Jag är säker på att jag kommer se ut som en fjant och halka tusen gånger, även om jag faktiskt gick på konståkning i flera år när jag var mindre! Men... jag var den sämsta, haha, och den lilla förmågan jag hade då är nog puts veck nu. Jag fick välja mellan mammas otroligt gamla skridskor som är lite för små, och ett par ganska mycket för stora jag tror vi köpte för några år sedan. Jag valde de för små och gamla, jag gillar de mer. :) Lite utslitna och missfärgade, men det är bara härligt.
   Tidigare idag bakade jag också havrebollar! Egentligen skulle man ha i 1/2 dl kokt kaffe, men lat som jag är tog jag kaffe direkt från kaffemaskinen. Det kaffet är ganska så mycket starkare, så nu smakar havrebollarna kaffe! Fast de är väldigt goda ändå. :) Även om jag hatar kaffe.


I know I'm dead on the surface, but I am screaming underneath.

Jag rotade precis genom pappas garderob lite, i jakt på något coolt att ha på mig imorgon. Vanligtvis brukar jag inte bestämma innan vad jag ska ha på mig dagen efter men... med tanke på hur lite tid jag hade på mig imorse tänkte jag att det kunde vara smart att bestämma innan ifall jag skulle råka göra samma sak imorgon.
   Och gissa vad jag hittade då? En supercool flanellskjorta som pappa köpte på 80-talet! Den är i massa roliga färger (brunt, orange, turkost med mera) och den är verkligen... jag. Jag älskar den! Jag är verkligen inne på den här farfarstilen. Hängslen, flanellskjortor och sånt. Så fint!

Nu måste jag gå ner till TV-rummet och stänga av One Tree Hill! Jag tittade på det förut men pausade efter första avsnittet ifall jag skulle hinna se ett avsnitt till. Jag funderar fortfarande på att se ett till, med tanke på att de bara är fyrtio minuter långa. Mitt andra alternativ är att gå och läsa i Låt den rätte komma in, som jag inte har läst på mer än en vecka! Katastrof! Den är ju så bra.
   Vi får se hur det blir... hur som helst ska jag i alla fall inte sova på åtminstone en timme till. Vi ses imorgon i skolan, annars får ni ha det bra ändå!


Every road is a ray of light.

Just nu sitter jag och kollar runt på muse.mu. Har precis röstat på NME Awards, så klart på Muse där de var nominerade. Matt är nominerad som "sexiest man", där fick du Gösta! Så snart jag kan ska jag gå in på varenda dator i skolan och rösta, haha.
   Jag känner att det var väldigt länge sedan jag sist handlade lite på shopen på muse.mu, så jag har funderat ut två saker som jag hade tänkt beställa hem snart. Dessa två är det jag tänker på, vad tycker ni?

Idag hade jag även mina nya hängslen på mig som jag fick av Isabel och Flisan i fredags! De är såå fina och jag blev så glad när jag fick dem! Plus det supercoola skärpet till också med pianotangenter på. :D Jag vet inte riktigt var de köpte dem så jag har inte hittat någon bild, men de är i alla fall rutiga i svart och gult och så är de Y-formade, on det är någon som förstår vad jag menar.
   Imorgon är det ingen franska så jag hinner komma hem till OTH, jag är glad!


The pieces don't fit anymore.

Övertexten har egentligen inte så mycket med texten att göra, bara så ni vet. Det är en fin låt bara. :) Jag brukar inte lyssna så mycket på James Morrison, men han har några bra låtar, bland annat The Pieces Don't Fit Anymore. Och han är väldigt lik Chris Martin! Haha. Sångaren i Coldplay, alltså.
   Ja, i alla fall. Idag var det första gången vi hade hemkunskap... och vi har redan fått en gigantisk uppgift som ska göras. Jag och Lillknorr satt bredvid varandra så det blev vi två som jobbade ihop, vilket är bra! Vi ska skriva och berätta om kinesisk mat. På hem- kunskapen har vi ju alltid två grupper, så alla inte ska vara där samtidigt helatiden, och jag och Lillknorr var de enda tjejerna i vår grupp! Vi två och tio killar... i den andra gruppen var det bara massa tjejer och en kille istället. Torgny är ju verkligen så bäst...
   Nu lägger jag in två bilder från igår. Jag tog inte så många så det blir två stycken bara.


A Rush of Blood to the Head.

Igår var jag då hos min kusin Sandra som fyllde 16 i torsdags, den 22 januari. Vi tog massor med bilder men de flesta var helt galet flummiga, haha! Vi kom på att man kunde ta bilder på nära håll och sen zooma in extremt mycket, vilket var väldigt roligt.
   Annars gjorde vi inte så jättemycket. Julia provade lite kläder som jag hade tagit med till henne, kläder som är för små för mig. Eller... det kanske inte var så lite, det var tre kassar! Men det var gamla saker, som jag inte har kunnat ha på lång tid. Här kommer lite bilder från kvällen i alla fall; (Första bilden är på Panter innan vi åkte).

It's such a beautiful night.

Nu var det två dagar sedan jag skrev något men jag har verkligen inte hunnit! I fredags hade jag födelsedagsfest och vi bowlade och innan alla kom var jag med Gösta så då hann jag inte skriva så mycket. Och i lördags skulle vi till min kusin Sandra som fyllde 16 i torsdags på födelsedagsmiddag. På morgonen och förmiddagen igår var det öppet hus i min skola, så då var jag där. Jag, Carro och Sofia satt vid teknikavdelningen och lekte med ett leksakståg, en helikoptersimulator, massa saker som blinkade och lät och en apparat som man kunde prata med varandra i. Alla sexor fick köra tåget och hämta godis som vi la i en vagn åt dem, haha!
   Nu hade jag tänkt lägga in lite bilder från i fredags, sedan skriver jag ett nytt inlägg där jag lägger in alla bilder från igår. Om det är någon som vill ha en bild är det bara att säga till. :)I'm still in love with who I wish you were.
I wish you were here.

Idag är det snö ute igen... eller snarare slask och is. Det går verkligen inte att gå till skolan utan att halka till minst ett tiotal gånger! Och vägen som går från Mörby till skolan är så guppig med, nerförsbackar, uppförsbackar, som gjort för att man ska halka och slå sig! Som tur var klarade jag mig, men man måste gå riktigt långsamt.
   När jag kom hem satte jag mig direkt vid TVn med den sista biten av min födelsedags- tårta, Prinsesstårta som varenda år i mitt liv. Så klart kollade jag på One Tree Hill, det känns som det var länge sen sen sist! Jag hann se slutet igår, inget i tisdags och inget i måndags heller... Sedan somnade jag till och vaknade under Las Vegas, och vad ser man då? Jo, Jamie! Nathan och Haleys son! Haha, jag har ingen aning varför han var skådespelare där med... fast söt är han i alla fall. :)

I'm still in love with who I wish you were,
I wish you were here.


I can hear it coming like a serenade of sound

Förlåt att det inte blev någon uppdatering igår men det var en fullspäckad dag, precis som varje födelsedag! Men den var fullspäckad på ett bra sätt, och vi gjorde mycket skojiga saker som jag kommer minnas länge. I skolan var alla hur snälla som helst och jag tror aldrig någonsin jag har fått så många kramar på en och samma dag. Tack ni underbara människor!
   Sedan på eftermiddagen och kvällen bar det av hem till Joakim & Emelie på Lidingö där det lagades middag, sjöngs SingStar, fotades och mycket annat. Efter det gick vi ner till bowlinghallen och spelade i en och en halv timme. Jag var inte så bra men det var jätteskoj och jag fick tre strikes! Nu låter jag bilderna berätta resten, det var premiär för min systemkamera Canon EOS 1000D! Jag har inte riktigt lärt mig kameran än så förvänta er inte världsklass, plus att Joakim snodde kameran en hel del, haha.


And time's a loaded gun.

Mitt år som fjortonåring... har varit bra, dåligt, jättebra & jättedåligt. Vad det än har varit har det i alla fall varit det första och sista året i mitt liv då jag varit fjorton år! I alla fall, här kommer det;365 dagar sedan (eftersom förra året faktiskt var ett skottår).Visst är jag sååå fin i min brors gamla skidhjälm? Den bjuder jag på. :)Klassresa till Östergötland i maj. Vad långt hår jag hade! Från vänster: Jag, Gösta, Diana, Elin & Malin.Teresia: Waaaah!
Pontus: Vad fan håller hon på med?22 juli 2005 - 17 maj 2008.
Jag älskar dig förevigt och kommer aldrig, aldrig, aldrig glömma dig. Du är min sötaste och underbaraste Boris föralltid. Jag älskar dig. </3Konfirmationsläger 16 juni - 5 juli 2008.
Sätra Brunn!Jag gillar min min, haha! Detta är från Kreta 7 - 14 augusti. Den åttonde dog min morfar. :'(
Jag kan inte fatta att jag var sådär brun! Det är brunt för att vara jag.Jag älskar dig, morfar.Coldplay i Globen 17 september. Första gången jag gråtit på en konsert, men mer kommer det bli.Last Shadow Puppets 15 oktober, kvällen jag träffade dig. :)16 november, några dagar innan jag såg Twilight, filmen med stort F.En heeelt vanlig glögg, haha.Nyår 2008/2009 hemma hos Josse! Alla som var där är med på bilden + Ellinore som står bakom kameran.

Det där var kanske inte så jättemånga bilder men lite var det i alla fall. Jag orkar inte ladda upp fler bilder, haha. Och för de som inte har märkt det är alla bilderna i kronologisk ordning! Nu ska jag göra något annat och vänta på att Joakim & Emelie ska komma! Ha det bra och vi ses imorgon.


Now my feet won't touch the ground.

Min sista dag som fjortonåring håller på att ta slut! Och den har varit ganska... tröttsam. Jag pallrade mig inte upp ur sängen förrän åtta imorse och för att hinna till skolan måste jag gå till busen kvart över! Sen kändes det ju verkligen sådär som en jättebra start på dagen när bussen var full och då inte stannade och jag fick stå kvar på busshållsplatsen i tio minuter till tillsammans med en drös andra arga personer. Men sedan var dagen ganska kul, förutom att jag var hungrig helatiden! Jag hade inte ätit någon frukost, men ändå efter lunchen var jag trött. Tur då att vi fick ost och baguetter på franskan + att jag hade med mig en banan.Jag vet inte riktigt varför jag la ut den här bilden men jag bara funderade och kom på att det här är nog den bilden som jag mest är nöjd med under hela detta gångna året. Alltså, som jag har tagit själv då. Jag tog den i somras med min digitalkamera och jag tycker den är fin! Blomman kommer från en av våra blomlådor i Frillesås, om någon undrar.
   I nästa inlägg hade jag tänkt lägga in lite minnesvärda bilder under året så då får ni se lite flera.
   Ikväll kommer Joakim & Emelie och... imorgon fyller jag FEMTON. Byxmyndig, får åka moppe och får officiellt se på Twilight.


All these things I hate revolve around me.

Nu har jag precis kommit hem från IKEA och hunnit äta en liten middag i min ensamhet... Nej då, de andra hade redan ätit så jag fick sitta själv. Joakim, Emelie & jag gick runt där, vi var vid Kungens kurva, i ungefär tre timmar tror jag. De hittade massor med fina grejer som de köpte, gardiner till två rum, tavlor, påsklakan + örngott och lite smått & gott till köket.
   Själv hittade jag en superfin fotölj som jag vill ha (men troligtvis inte kommer få, haha) och lite andra småsaker som också var väldigt fina. Bland annat lite förvaringslådor och en fin taklampa!Fotöljen TIRUP från IKEA, dyr som attan... :(

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra... hade kanske tänk fråga mamma & pappa om de vill se på Kommissarie Lynley med mig, vi köpte ju en sån DVD i... måndags tror jag det var. Annars så ska jag väl lägga mig rätt tidigt och ladda för trasmattefabriken Gösta och jag ska hålla i imorgon! Eller hur Gösta? ;)


Gravity release me.

Nu har jag suttit här vid datan i nästan två timmar och försökt fixa med bloggdesignen, haha. Men jag tror det har blivit ganska bra, om ni nu kan se det? Det kanske blir som förra gången när alla kunde se det förutom jag, men det hoppas jag inte på.
   Idag ska jag i alla fall till IKEA med Joakim & Emelie, vi bestämde precis det. De ska hämta upp mig vid Tekniska Högskolan och sedan är det Emelie som kör bilen. Jag har aldrig åkt med henne än så det ska bli kul, hihi. Joakim skulle ringa när jag behövde åka så... vi får väl se när han ringer.
   Har inte så mycket annat att säga just nu... jag glömde säga i förrgår att jag träffade Ebba & Sofia på bussen! Haha, blev du nöjd nu Sofia? ^^ Det var skoj. :) De hade köpt fina saker och massor med god GLASS. Mums. Nä, nu ska jag gå och kolla när bussar och tunnelbanor går, vi ses imorgon! De flesta av er.


Sawdust.

Fredag idag och jag har bland annat varit hos tandregleraren. Han sa att allt var klart förutom mitt bett... måste använda såna där gummisnoddar ännu mer än jag har gjort de senaste fyra månaderna nu. Han tycker hela dagen! Men jag tror inte jag kommer ha dem i skolan, haha! Fast jag har dem på nu. För er som undrar går de från ena hörntanden ner till en kindtand och likadant på andra sidan. Det ska typ... ta bort mitt överbett. Han gav mig en ny tid 11 mars och då hoppas jag verkligen den försvinner för gott! :) Snart två år nu ju... ingen annan jag känner som har haft tandställning har haft den så länge! Förutom Gösta då, men han kanske är ett litet undantag xD Han skippade ju lite tider till och med, haha!
   I alla fall... efter tandläkaren gick jag i alla fall och köpte Sawdust med The Killers, bara 79 kronor! Så nu sitter jag och lyssnar på den. OCH idag har jag lyssnat massor på Somebody Told Me från Hot Fuss, den låter helt annorlunda på CD-versionen och det låter sååå bra!
Ebba sexton år idag :)

Det blev inget inlägg igår men det kanske inte gjorde så mycket, hehe. Jag gjorde ändå inget sådär jättespeciellt eller roligt att läsa om. Och inte idag heller för den delen. Efter skolan, som för övrigt var... ganska så tråkig, kollade jag på One Tree Hill och sen lite andra program som går efter. Dock råkade jag nog somna lite framför tvn, hehe, fick inte så mycket sömn igår. Men ikväll ska jag i alla fall lägga mig tidigare! Jag hade tänkt sätta mig i saccosäcken snart och läsa Låt den rätte komma in samtidigt som jag lyssnar på lite musik. :) Kings Of Leon är det just nu.
   Imorgon är det fredag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra då heller... jag har tid hos tandregleraren halv tre i alla fall så det kanske blir en liten runda i stan innan, vem vet? Sen på kvällen skulle jag kanske på bio... vet inte om jag går eller inte. Vi får se. Annars så hörs vi imorgon, kram på er!
.

Bloc Party.

Har lyssnat mest på denna skiva idag:
   Joakim köpte den åt mig i London så jag är glad. :) Han köpte även tre andra skivor men dem kanske jag berättar om lite senare, hehe.Den 24 februari ska jag se dem, på cirkuuus! :D <3 Det kommer bli skoj! Den här gången är det ståplatser som gäller, woho! Då kommer man närmare och det är så mycket roligare. ^^Pop corn och en flaska vatten.

Haha, jag är så konstig. Det finns ingenting roligt att göra just nu så jag gick ner i köket och gjorde mig en skål med popcorn. Så nu sitter jag och lyssnar på Supermassive Black Hole (kände mig sugen på det bara), knaprar på pop cornen och kollar runt på ointressanta saker på Internet. Just nu lite olika artiklar på www.tvplaneten.se.
   Snart ska jag väl lägga mig i sängen och läsa lite, i en bok eller serier... känner mig mest sugen på det sistnämnda. xD Kalla mig töntig om ni vill, det är helt ok. :D Imorgon är en kort dag och vi börjar sent, första lektionen är matte med vikarie-Alexander också, det blir nog slappt, haha. Kapitlet är så lätt så man får nog tid över till lite annat. ;)
   Vi ses imorgon, god natt på er!
Elfte januari.

Haha, det är helt sjukt! På mindre än en dag har fem personer ringt om byrån! Eller.. vi har ju två stycken egentligen, och båda ska säljas, men det säger vi inte till dem som köper dem, haha. Så nu har vi fått 800 kr extra. :) Eller vi och vi... mamma och pappa har.
   Idag har jag inte gjort någonting... gick upp sent som vanligt, hehe, runt ett. Nu har jag i alla fall rättat min dikt till svenskan och ska snart mejla den till mig själv för att sedan gå ner till pappas dator och skriva ut. Jag har ju ingen skrivare här uppe... men pappa tog med sig en skrivare från Tranmosse (ett företag de ägde förut men som gick i konkurs xD) som är trådlös! Vi ska prova om den funkar lite senare. Och sen så måste jag skriva ut bilder till mitt engelskaarbete med, det finns ju ingen färgskrivare i skolan.
   Och ikväll kommer Joakim & Emelie! De ska ta med sig skivorna de köpte till mig och så ska vi kolla på bilder från deras resa. :) De har varit i London från i måndags till i fredags.
   Och... ja, jag är ensam hemma, varken mamma eller pappa är hemma, de är i Uppsala på Tranmosse, typ städar där tror jag... Men det är bra! För då kan jag spela hög musik och gå runt i hela huset och fortfarande höra. xD Imorgon är det måndag och Gösta och jag ska fortsätta på våra trasmattor, jag har saknat syslöjd!

Någon som vill ha en byrå...?

Idag vaknade jag lite sent, hehe, men aja. Jag har inte gjort något särskilt idag förutom att lägga ut två (bara en har kommit ut än så länge) annonser på blocket. Gå gärna in och kolla om ni vill ha! Haha. Byrå från IKEA. Vi försöker bli av med lite grejer vi inte behöver längre... och man kan ju alltid hoppas få en liten slant för det också. :)
   Mamma och pappa spelar i gristävlingen idag, det är en tävling på tennishallen här borta och ja... som en stor turnering och massor med folk är med i olika åldrar. Dock mest gamlingar, haha! Sedan ikväll är det någon fest eller så tror jag. Har faktiskt inte frågat mamma och pappa hur det går för dem... det får jag väl göra när de kommer tillbaka, båda är och spelar nu.
   Snart ska jag gå och lägga alla Joakims saker han har lämnat i detta rum i en kasse och så ska jag försöka börja slänga lite saker i mitt rum... Ikväll ska jag i alla fall träffa Mimmi, Gaby, Madde & Cajsa! Vi ska äta på pizzerian på Nora Torg och sedan fortsätta hem till Madde. :D Kommer nog bli skoj! Synd att Malin inte kunde komma bara... men jag har i alla fall med hennes present, haha. Vi hörs imorgon eller lite senare, kram!

I finally found what I was looking for.

Lite sen uppdatering kanske men idag har i alla fall varit en mycket bra dag! I alla fall om man jämför med igår. Jag somnade dock runt ett och var tvungen att gå upp tjugo i sju... och jag som trodde jag hade så bråttom på väg till bussen upptäckte sedan när jag väl var framme i skolan att klockan bara vart kvart i! (Vi börjar åtta). Och det bästa med hela dagen var att jag frågade Nina, min idrottslärare, om hon hade hittat några nycklar efter avslutningen, OCH DET HADE HON. Åh, vad jag är glad nu. Bara för det måste jag gå och köpa något riktigt onödigt för de där 130 kronorna jag annars hade spenderat på nycklar, haha!
   Dagens eftermiddag spenderades sedan med Flisan hemma hos mig, det var roligt! Vi spelade gitarr och sjöng (vi försökte hitta en låt Flisan kan spela på uppspelet i vår), vi lyssnade på musik, kollade på HAARP, OTH och gjorde lite annat skoj. :) Idag hittade jag också Låt den rätte komma in, boken alltså, i skolan så jag ska snart gå och läsa lite i den. Än så länge är jag bara på sida 50 eller så men den är bra! Hade tänkt läsa ut boken och sedan gå och kolla på bion. :D
   Ha det bra allesammans, stora kramar från Teresia!

Move Along med The All-American Rejects.Cool version av Move Along med The All-American Rejects!


Rörigt och försvunnen nyckel.

Idag har varit en... bra dag men också en skitdag! Fan för att jag inte kunde hitta mina nycklar imorse! Och sedan när man kommer hem och letar igenom hela huset (ja, nästan i alla fall) hittar jag dom inte heller! Jag måste ta med pengar imorgon för att köpa en ny... de kommer ju inte direkt komma fram under helgen eftersom jag inte kommer anstränga mig för att hitta dem eftersom jag redan har letat överallt och INTE kan minnas om jag la dem någon särskild stans. Och sedan måste jag köpa en ny nyckel till mitt idrottsskåp också... jag tror att det sammanlagt kommer bli HUNDRATRETTIO kronor!
   Damn.

Nä nu ska jag inte tjata mer på det. Dagen var annars bra! Jag hade ju inte så mycket böcker eller så på lektionerna men jag fick i alla fall hälsa på i Carros skåp. ^^ Och det var skoj att träffa alla igen och spela Alfapet med Gösta igen, haha! Han slog mig nästan, det var bara sex poäng eller så kvar. Gösta du börjar bli riktigt bra på Alfapet! :D
   Nu har jag precis (nån timme sedan) flyttat min dator till Joakims gamla rum (mitt rum nu) och ja, nu sitter jag här. xD Jag ska prova flytta min matta och lite grejer hit sen men egentligen kan jag inte börja göra någonting här inne förrän Basti har tömt sitt gamla rum. Alla grejer som är här inne måste ju ta vägen någonstans.. ja som ni förstår så är det väldigt rörigt här nu! Där nere i källaren ska vi byta heltäckningsmatta också så där är det helt tomt.. och fyfan vad fult golvet var under mattan. xD PLUS att det går en himla internetsladd genom hela huset eftersom pappa inte har hunnit dra en sladd genom huset än som ska gå upp hit till mig.
   Haha, nu orkar ni inte läsa mer! Vi hörs imorrn, kram.
 

Whatever.

Det var meningen att jag skulle gå upp nio men jag hörde inte väckarklockan (mobilen) eller så lyckades jag stänga av den i sömnen! Haha, jag har ingen aning, men den väckte mig inte i alla fall! Jag lyckades i alla fall komma upp vid elva. Och nu sitter jag här och har verkligen ingenting att göra... skolarbete orkar jag inte med och just nu kan jag inte spela piano heller för mamma & pappa har nån jäkla gäst (nåt med arbetet) och de sitter i vardagsrummet.
   Så här sitter jag... lyssnar på Prospekt's March, SÅ JÄVLA BRA. 227 dagar kvar nu... och jag kan inte vänta! ÅH, det kommer bli SÅ bra. Stadion; längst fram; med dig. :) Nu ska jag... äh, jag vet inte. Kolla på lite OTH kanske... det finns ju ingen att prata med heller. Kan inte skolan bara börja så man får något att göra?! Känns meningslöst att bara sova bort/lata bort alla dagar...Haha, nu lyssnar jag på Lost+ med Coldplay och Jay-Z. xD


Hysteria med Muse.Herregud...


Ett halvår sen konfirmationen.

Mindre än två dagar kvar till skolan börjar men jag är glad i alla fall. Idag gick jag upp sent som vanligt men sedan åkte pappa och jag till Täby Centrum, i hans bil så klart, hihi. Där man kan lyssna på iPoden. Eller, innan det ringde Joakim från London, han och Emelie var i en skivaffär. Det fanns många skivor men det här är lite skumt, haha! Många av dem hade trasiga skivfodral! Inte så kul att köpa en skiva med sprucket fodral kanske... Han hittade i alla fall fyra stycken som jag vill ha. :) Tack Joakim!
   I alla fall, jag fortsätter. I Täby Centrum hyrde pappa och jag en film jag ska se ikväll om Kubakrisen, Tretton Dagar (
Thirteen Days) heter den. Sedan köpte vi en Midsomer Murders igen, men det var tydligen den sista! Sedan börjar de sälja Kommisarie Lynley istället... fast han är ju bra med. :D Sedan köpte jag Prospekt's March med Coldplay och ett pluskort för denna termin! Woho! :D Sitter och lyssnar på Prospekt's March nu, myycket bra. <3 228 dagar kvar nu! ;) <3 Jag hade tänkt köpa ett ställ till elgitarren med men de var tydligen slut just nu... ska kolla igen i helgen.Tack Krosse för bilden! Klara och jag på nyår hemma hos Josse. :D (Man kan skymta Tom i bakgrunden med.)


Ja må han leva!

Åh, jag höll på att glömma! Idag är en mycket viktig dag... hehe. MYCKET. I alla fall när det gäller denna blogg. Som i och för sig har varit lite... aktiv ibland och oaktiv ibland. Men i alla fall, idag är min bloggs födelsedag. :D <3 Gissa hur gammal han blir? Jag bestämmer att det är en han, haha.
   Han blir TVÅ ÅR.
Twilight med Flis! :D

Då har man precis kommit tillbaka från bio med Flisan då. :) Från början var det tänkt att vi skulle se Låt den rätte komma in, men vi hade bara reserverat och när vi satt på tunnelbanan påväg in mot stan så kom vi på att vi ville se på Twilight istället, haha! Jag hade sett den två gånger innan men det var ju så länge sen... så vi be- stämde oss för att se den igen. :D Flisan hade sett den en gång innan.
   Vi kommer fram till Sergel och klockan är runt halv sex. Biljetterna vi hade reser- verat gick ut tjugo i, fast de skulle vi ju inte ha i alla fall. När vi kommer in ser vi att det går en Twilight vid sex och att det bara är tolv platser kvar! Kön var rätt lång med... så vi ställde oss i var sin kö för att ta den snabbaste. :) Min kö var snabbast och när vi kommer fram säger han i kassan att det inte finns några platser bredvid varann. Smart som jag är (xD Det här börjar bli en liten berättelse, haha!) såg jag att det fanns två lediga platser gansa nära varann, ungefär mitt i. Så vi köpte dem och hoppades på att de som satt.. ja, "emellan oss" inte skulle märka om vi snodde en av deras platser. Och det gjorde de inte! WOHO!
   Oj, hehe, nu hoppade jag fram lite... i alla fall, vi gick till Nilsons med för Flisan skulle hämta ut några stövlar. Sedan köpte vi popcorn och satte oss. :D Efter åt vi på Pizza Hut och snålade massor. Vi delade på en pizza för en person och drack vanligt vatten båda två, plus att vi snyltade på grönsaksbuffén till efterrätt. Servitrisen tyckte säkert vi var jättesnåla.. haha, vi satt där i mer än en timme också. Sen på T-Centralen träffade vi Josse. :D

Jag är inte bra på att vara kortfattad... Jag hade tänkt ta en bild på eftertexten med när "Supermassive Black Hole" kom upp med (vi kollade på hela eftertexten) men jag hann inte hitta kameran. Haha, jag vet, jag hade tio minuter på mig men, min väska är som ett träsk! Så det blir ingen bild idag... men... ha det bra i alal fall! :D


Little Miss MUSE.

Nu har jag precis satt upp min (inte så nya) Museaffisch! Haha, jag köpte den nästan ett år sedan men jag har glömt bort den och inte satt upp den... vet inte varför.  Nu pryder den i alla fall min vägg i mitt rum bredvid tavlan med en... öh, har glömt vad de heter. En sån där som Timon är i LejonKungen! Surikat!Idag har jag också lyssnat massor på en låt jag gillar. Så fin. :D Jag hittade den igår på www.hmv.com, en skivaffär i London. Den heter Before You Were Young (lite som When You Were You med The Killers, haha!) och är skriven av ett band som heter Travis. :) Här kommer en liten länk om någon skulle vilja lyssna;

Before You Were Young - Travis

Jag satt precis och kollade på Little Miss T-shirts och funderar nu på att köpa en eller flera. :D De är såå söta, jag vill ge bort en till alla jag känner, haha. Vilken skulle passa in på mig, tycker ni? Little Miss Curious kanske, haha. (nyfiken).
   Nu tror jag jag ska gå upp och kolla på lite OTH igen och... sen kanske se någon film ikväll? Och jag måste lägga mig tidigt idag! Mamma och pappa klagar på att jag lägger mig sent... och frågar ut mig och allt. Jag får väl lägga mig tolv idag då "/


Systemkamera...?

Idag har jag varit på snabbvisit i Täby Centrum för att kolla på några systemkameror. De verkade inte ha så jättemånga på Expert så pappa tyckte istället att jag skulle kolla runt lite på Internet. Nu har jag gjort det i mer än en timme, hehe, och jag tror jag har kommit fram till vilken jag vill ha. De jag antecknade från början och har letat lite om är;

Nikon D60                    4490 kr
Nikon D80                    5790 kr
Sony DSLR-A200           4290 kr
Olympus E-420             3929 kr
Canon EOS 450D         5890 kr

Okej, jag har kollat på tusen andra också men jag minns inte ens vad de hette, haha. Det finns så många olika test på olika sidor och tidningar men alla tycker så olika... jag skrev till och med till PC För Alla och bad dem göra ett test på systemkameror, hihi, hoppas det kommer med i någon tidning framöver.
   Ni som har systemkameror redan, kan inte ni säga vad ni tycker om era? :D Jag vill verkligen ha en i födelsedagspresent så det skulle vara kul att få en riktigt bra!


Första januari...

Jahapp, då var det ett nytt år då. Och vad har jag gjort första dagen på året? Haha, ni vill inte veta. Ett av mina nyårslöften är; att ta vara på min tid, och hur bra gick det? Jag gick upp tre idag, åt frukost i sängen till fyra och nu sitter jag här, klockan fem, och jag har inte gjort någonting nyttigt idag. Men saken är den, jag vet inte vad jag ska göra! Skolarbete... visst, men jag orkar inte det just nu! Kubakrisen kan ta sig, jag fixar den snart, nån gång.
   Vad ska jag mer göra?
   I och för sig har ju jag tänkt byta rum i snart ett år nu, haha, och det har aldrig blivit av. Men... pappa är inte hemma, han jobbar, och jag orkar aldrig ta tag i det. Nu har ju Basti precis flyttat ut med så det är massa tomma rum här nu. Och jag kollade klart på One Tree Hill säsongen igår. Eller, jag började i mitten eftersom jag redan hade sett avsnitten innan, så jag tror jag ska ta och kolla på dem en gång till.

Det känns som det har varit lite få bilder nu på senaste tiden men jag lägger in en bild när jag hittar en som passar... just nu vet jag inte riktigt vad för bild som skulle passa in bra här. Jag får väl kolla på Kristinas eller Göstas blogg och se om jag hittar några bilder från igår som jag kan lägga in här med, moahaha. ;)
 

Ett helt nytt år!

Här sitter jag och kom precis hem från Josse och allihop som var där ikväll. :) Gösta, Rebecka och jag gick därifrån vid två men sedan fick vi vänta på bussen ett tag och sedan byta buss vid Danderyds sjukhus. När jag gick av bussen här hemma var det några fulla killar i tjugoårsåldern som började prata med mig xD Jag kunde inte stå emot att reta dem lite, haha, så jag frågade dem hur gamla de trodde jag var och de gissade runt 18... sedan sa jag att jag var för ung och blabla och sen gick jag hem och vad träffar man på då?
   Haha, massor med fulla kompisar till Basti som inte ens är helt påklädda och håller på och pratar om helt skumma saker med mig! Haha, ganska kul faktiskt. Sedan satte jag mig här, men ingen var inne på msn... och jag tror jag ska gå upp på mitt rum och se One Tree Hill snart innan jag... går och lägger mig, för första gången på detta år; 2009.

Kvällen var i alla fall jätterolig! Det var hemma hos Josse med Josse, Krosse, Tom, Ellinore, Hanno, Gösta, Klara, Rebecka och jag. Josse, Hanno och Gösta hade gjort en jättegod middag och allt och det var jättegott! :D Sedan så spelade vi massor med Guitar Hero World Tour och jag satt vid trummorna hela tiden typ, haha, de var så roliga! Sedan pratade vi en massa och kollade på fyrverkerier och vi tog massa bilder, jag orkade inte ta med min kamera, men Krosse hade sin systemkamera med sig! Åh, jag tror jag vill ha en systemkamera i födelsedagspresent. :) Fast jag är inte helt säker än.
   Hoppas alla hade en rolig kväll för nu ska jag gå upp och avsluta min framför TVn med... någonting gott att äta hoppas jag för jag är urhungrig igen!