HAHAHAHA

"Matt sending tweet of me sending tweet of him wearing 1 shoe and 1 of only 2 shirts he owns. Dom" Fan vad jag älskar er.



Det krånglar lite att lägga in bilderna på datorn. Programmet bara hänger sig eller stannar. Jag ska försöka lite senare igen.

(Men jaaaa! Men iPod har hängt sig. Hur fan gör man då?)


VIFTA VITT 2009

Jag ska se U2

Jag ska se U2

JAG SKA SE U2

IDAAAAAAG


Förlåt, men jag har inte riktigt fattat det än så jag måste upprepa det för mig själv några gånger. För det första ska jag se ett extremt bra band. För det andra kommer jag befinna mig på den största arenan jag varit på i hela mitt liv. Eftersom jag inte är ett fotbollsfan har jag aldrig varit på stora arenor. Ullevi tar in runt femtio tusen under konserter och är Nordens största arena. DET HÄR KOMMER BLI COOLT.

Nu ska jag lägga upp lite bilder från veckan. Jag känner att jag ligger ungefär en vecka efter med uppdateringen, men det ska snart vara ordnat igen!


Out Of This World: The Story Of MUSE

Jag har läst trettio sidor av denna bok och jag är redan fast. Jag vill inte läsa den för fort för då tar den slut, men jag vill ändå bara läsa mer och mer och mer. Jag hade ingen aning om all denna fakta om Gothic Plague/Rocket Baby Dolls/Muse! (Deras tidigare namn). Mest om Matthew än så länge men även mycket om Dominic och Chris. Och jag har bara läst trettio sidor av tre hundra tjugoåtta!

Tack Emelie för att du tipsade mig! Den här boken är en juvel. Jag älskar den.


These wars they can never be won - Malta part 2

Jag måste bara börja med att säga att jag sitter och lyssnar på United States of Eurasia på YouTube. Jag måste ladda ner den snart. DEN ÄR SÅ BRA.

Okej, nu ska jag fortsätta med lite bilder från Malta! Vi får se om alla får plats i detta inlägg, haha. Eller det är så klart att jag kan lägga in hur mycket jag vill i ett inlägg. Aja. Här kommer fler bilder:























Det var den sista tror jag!


Window in the skies

Jag har inte använt min dag- och natttandställning på tre veckor. Jag har nästan saknat den! Jag har glömt hur det är att vara ett tandställningsbarn. Det lät kanske lite väl dramatiskt, men ni förstår. Vissa av er. Nu ska jag i alla fall sova. Sov gott och hörs i morgon!


-

Jag suger på att vara känslosam.



Can't you see what our love has done? What it's doing to me.

Jag vet att jag alltid har sagt att jag vill ha en vän. En vän som man gör allt med. Skrattar, gråter, sover över hos, busar med, allt sånt. Men jag tror inte det behövs. Jag har redan världens bästa vän och vi ses inte varje dag. Jag har aldrig sett dig gråta och jag har aldrig sett dig skratta så du knappt kan andas. Jag vet inte ens om jag har sett dig tio gånger men ändå vet jag. Du är min bästa vän och kommer alltid att vara. Du är den enda människa jag egentligen har bråkat med. Jag känner ingen annan tillräckligt väl för att ens ha en anledning att bråka om något. Du är den enda människa som har fått mig att skratta, le, gråta av lycka, utan att ens befinna dig i närheten. Jag tror inte du förstår vad du betyder för mig. Faktum är att, utan dig skulle jag inte leva. Jag skulle inte , men det skulle inte finnas någon anledning att fortsätta. Det går inte att ersätta dig. Det går inte att glömma dig. Hur många gånger jag än säger detta kommer det aldrig tappa betydelse, det kommer aldrig bli utslitet eller gammalt. För du vet att jag menar det lika mycket varje gång. Även om jag skriver det med små eller stora bokstäver, om jag säger det spontant eller med eftertanke. Jag älskar dig, nu och alltid. This love will never die. I love you endlessly.


It's you when I look in the mirror - Malta part 1

Hej! Nu är jag officiellt tillbaka, kan man nog säga. Nu har Ingela och Markus och Basti, Jocke och Marcus åkt så nu är det bara mamma, pappa, Joakim, Emelie och jag här. Vilket innebär lite mer ledig tid! I morgon kommer dock Joakims gudmor med man men i alla fall. De stannar bara över dagen som tur är. För er som inte visste har jag faktiskt en gudmor från Holland! Inte så coolt, kanske.

I alla fall! Nu hade jag tänkt lägga in lite bilder från Maltaresan! Jag orkar inte redigera bilderna så ni får se dem som original. Sedan kanske jag redigerar vissa av bilderna och lägger in dem i senare inlägg förstås. Nu känns det som jag berättar allt för er! Det är lite som att jag pratar med mig själv nu... Här kommer bilder i kronologisk ordning, enjoy:










Okej, bilderna ovanför är från första dagen då vi åkte till Sicilien. Vi kom fram till hotellet runt midnatt på fredagen och vid två på natten nästa dag skulle jag upp igen för vi skulle ta nattbåten till Sicilien (den tog ungefär fyra timmar). Mitt första intryck av den här resan blev ju verkligen bra...















Sådär, det var väl ungefär hälften eller en tredjedel av de bilder jag ville lägga ut. Det får bli en part two lite senare annars blir det aaalldeles för många bilder på en gång, right? Resten av bilderna kommer nog senare idag eller i morgon, vi får se. Sedan måste jag lägga in lite bilder från veckan också, jag har många många bra!

Jag har saknat bloggen.


It's written all over your face

Haha, jag kollade precis på statistiken och hjälp vad den pikar på den 24! I alla fall, det kommer nog inte bli någon mer uppdatering idag heller. Eller kanske när jag kommer tillbaka ikväll, jag har hur många bilder som helst att visa er! Från Malta, frå igår och från idag.

Just nu ska vi till en restaurang i Göteborg för att fira Bastis födelsedag! Han är TJUGOETT idag. Sedan efter det ska killarna och Emelie ut på krogen, haha, så då kommer jag nog hem med mamma och pappa. Vi hörs då!


Det gör ont att veta men lika ont att undra

Okej, jag har inte skrivit något idag. Förlåt. Men nu är vi åtta personer här och de få stunder som blir lediga går jag in på msn. (NI FATTTAR INTE HUR MYCKET JAG HAR SAKNAT DET). Jag ska försöka lägga in lite bilder senare idag eller i morgon, om jag hinner.

I morgon fyller Basti 21 så jag tror vi ska åka till Liseberg och sedan äta på en restaurang i Göteborg på kvällen. Sedan på natten ska de ut på krogen, eller vad man nu säger, så då tror jag att jag åker hem med mamma och pappa. Ja, det är inte så jätteplanerat här nu! Men jag lovar att skriva mer så snart jag kan!


How I hope that you're still here when I return

HEJ ALLIHOPA! Jag är hemma från Malta idag! Jag kom hem igår runt kvart över ett. Vi landade precis vid midnatt i Göteborg! Jag har runt femhundra bilder så jag har många att välja mellan. Men just nu är Joakim, Basti, Emelie, Markus och Joakim här så jag är lite upptagen för stunden. Vi hörs senare!


Malta update

I'm alive!


Off to Malta tomorrow!

Hej hopp! Detta blir mitt sista inlägg innan jag åker och jag har inget speciellt att säga. I morgon tjugo i tre går vårt flygplan från Landvetter flygplats utanför Göteborg. Runt nio är jag framme på Malta. Vi ska mellanlanda i Frankfurt först. Det kommer bli kul! Och läskigt. Och nervöst. Och massa andra negativa saker. OCH positiva. De här personerna vet inget om mig, jag kan vara... mig själv. Utan att alla andra redan vet allt om mig.

Jag kommer hem natten till den 24 juli. Göstas sextonde födelsedag! Grattis i förskott! HA DET SUPER ALLIHOPA. Jag älskar er! Sakna mig inte för mycket nu va? ;)

Och Muse: SLÄPP EN SINGEL SNART!


Everything about you is so easy to love

Hej! Idag har jag haft fullt upp med att packa min väska! Jag hade tänkt gå upp vid elva också men... fösrt vaknade jag vid sju som vanligt och tänkte att jag kan somna om utan att sätta på en väckarklocka. Sedan nästa gång jag vaknade var hon 12.23! Sedan kom jag inte upp förrän ett i alla fall.

Nu är väskan nästan färdigpackad och allt. Även om varken mamma eller pappa vill att jag ska ta med systemkameran så ska jag det. Varför ha den om jag aldrig ska ta med den någonstans, liksom? Men jag måste ta den löst som handbagage. Min väska väger femton kilo förresten! Kommer bli tungt att rulla på... Men jag minns när vi åkte till Spanien med skolan, Astrid hade en väska som vägde TRETTIO kilo. My God.

Det här blir troligtvis det näst sista inlägg jag skriver innan jag åker. Lite sorgligt. Jag får skriva et avskedsinlägg runt midnatt, innan jag går och lägger mig. Inga bilder idag, men kameran är redan nedstoppad. Jag kommer sakna twitter när jag är borta! Musewire och coldplay är bäst.


Matt just found a space ship!



Jag ska lägga mig tidigt idag. Måste ju börja träna lite, you know. Vi hörs mer i morgon, night!


You know I love you so

Det har inte blivit så mycket blogg idag nej. Men jag tror nog inte det gör så mycket. Jag har inte gjort så mycket heller. Mest pratat med Malin på msn, hypat över Coldplay och Muse. Muse ska kanske släppa sin första singel när jag inte är hemma! United States of Eurasia.



I alla fall. Jag har suttit coh kollat på  några av Coldplay's musikvideor ikväll och denna påminner mig så mycket om hösten 2007! Jag såg den på Hard Rock café i New York. Jag åkte dit en vecka efter att jag hade sett Muse. Den spelades på kanske tio stora TV-skärmar. Det var första gången jag såg den. Den är så vacker.
 

Whatever they say your soul's unbreakable

Hallå igen, nu är jag äntligen lite ledig. Mamma fullkomligt tvingar Basti och mig att jobba här nere, men hon lockar ju med pengar och... jag säger aldrig nej till pengar. Basti håller fortfarande på och målar och jag har städat hela huset. Eller ja, jag har städat toaletterna, dammat, tvättat speglar, dammsugit och svabbat golvet.

Sedan har jag suttit och läst igenom massor med papper om språkresan om saker man måste tänka på. Ute i sista sekund, som vanligt. Jag läste precis att man måste ha adapter för att kunna använda kontakter och jag har ingen adapter! Jag måste åka upp till "stan" och kolla om jag hittar en idag, annars får vi väl åka till Varberg i morgon eller någonting. Haha, nu ringde jag precis pappa och frågade och han sa att man kunde hyra på hotellet. Hoppas han har rätt... Sedan måste man ha kläder på axlarna och inte för korta byxor i skolan.




Nu måste jag belöna mig själv med någonting att äta och sedan ska jag bara slappa lite i soffan, aah. Om bara en och en halv timme måste jag börja med middagen igen. Aldrig får man en ledig stund! Kanske borde börja med att gå upp lite tidigare... fast nej.


Kärleken håller i sig än idag

"Men den låt som jag lyssnar allra mest på nu på YouTube är låten Hysteria av Muse. Haha, jag är helt addicted! Den är så jävla otroligt bra och jag har den inte som fil på iTunes eller nåt. Det är sorgligt, haha. Jag hoppas verkligen att någon kan ladda ner den till mig snart eller att jag får tag på den någonstans. Den är bara så himla bra och jag lyssnar på den typ tio gånger om dagen minst."

Haha åh, lilla ovetande Teresia. Skrevs tjugosjunde september 2007. INNAN jag såg Muse. Herregud. Jag måste gå och lägga mig nu förresten. Jag måste!


"The Resistance"

Jag insåg precis att jag inte har lagt upp tracklistan för Muse's nästa skiva! Jag kan inte säga att jag förstår allt, men jag antar att de extra låtarna är B-sidor. Sedan vet jag inte om Matt kommer sjunga på franska eller engelska på Mon Coeur S'Ouvre A Ta Voix, men det återstår väl att se!

Uprising
Resistance
Undisclosed Desires
United States of Eurasia + Collateral Damage
Guiding Light
Unnatural Selection
MK Ultra
I Belong to You + Mon Coeur S'Ouvre A Ta Voix
Exogenesis : Symphony Part I (Overture)
Exogenesis : Symphony Part II (Cross Pollination)
Exogenesis : Symphony Part III (Redemption)

September kommer bli GREATTTTT.


Just had to, staight from muselive.com

“We had fun in Lake Como. We went out there of course for some kind of future, Radio 1/Muse business that we can’t go into major detail (about). Muse fans all over the world from news forums, to messageboards, to Twitterers, to web designers, to anyone who’s into Muse is listening right now. You think I’m going to play a new song but that’s not going to happen. Or I’m going to give some 300 word review on the new record and that’s not going to happen either. I can’t really give you much, all I can tell you is that we’ve got some great information in the can and we’re going to put together, and we’re going to do something extra specially incredible and awesome around the release of the 4th coming new Muse album “The Resistance”. So much new stuff you won’t even be able to take it all in, it’s going to be amazing. But what I will say is that i went out and listened to the record in full twice, from start to finish in their studio in Lake Como which is an amazing spot, end of, and you are going to absolutely love it.”

“In my opinion I think Muse have made their most focused and complete record yet. You know, they’ve never ever made an album that hasn’t ever lived up to expectations at that point in time. And now without a doubt, one of the best bands Britain has ever given the rest of the world. But this time it just feels like every single component they’ve been building towards, seems to fit naturally and perfectly with one another. And from start to finish it feels like a journey, like a listen, like you know, as soon as you press play on the first second of it, you won’t stop until the end of it. You know there is the three-part symphony, the Exogenesis thing they’ve already talked about that. That is without a doubt, the most ambitious and incredible thing I think that Matt has ever applied himself along with the band, and it’s been fully realised.”

“You can imagine a few nerves amongst people, probably in the band, when they try to take something like that on, even though they’ve made album after album of greatness it’s not small feet to step into a studio and conduct something of that magnitude. But it finishes the album, and is apart of the album so perfectly that at the end of it you feel absolutely spent and emotional of what you’ve just listened to. There are huge riffs, some people on the Twitter have been saying “are there riffs, is it rocking!?” Yes, there are massive riffs in there, there are qwerky pop songs in there, there’s all sorts in there it’s absolutely incredible. The new Muse album is called “The Resistance” it is some wait, so it seems a little bit kind of torturous for us to tease you with all these pictures from Lake Como so upfront, but you’re going to try and have to be patient. Sink yourself into the back catalogue, get ready for the arena tour, many of you listening already have tickets for that and get ready for the return of your band because it absolutely is going to be worth the wait.”

“As far as information that we give you with regards to the first play the first single as soon as we get it, you’ll get it. And anything else involving Muse and this radio show on this radio station and this planet, as soon as we get it, you’ll get it. Thanks for listening.”

“I’m glad that went some towards appeasing some of the people who were just hanging around for anything to do with the new Muse record. There really wasn’t that much Twitter abuse either so thanks for the support. There were just a few people just beefing their frustrations, it’s a long wait you know.”

“All I can say is in my opinion they’ve written their best rock song on that record. In my opinion one of their best pop songs is on that record. It’s ambition and drive and all sorts of influences and creative stuff they’ve never tried before. And from start to finish, if you’re a Muse fan, your going to love it.”


I'm playing God in a limited universe

Det var en mening Tom Barnaby sa i dagens program och jag började gapskratta när han sa det, haha! Det var för att han hade varit domare i en cricketmatch och han hade... well, he drived the contestants insane med hans bedömningar.

I alla fall, det var länge sedan jag skrev det översta. Jag fastnade lite på msn och med att redigera lite gamla bilder. Jag började med att radera de som inte blev bra och sedan slutade det med att jag gjorde om dem i stället! Jag är hopplös när det gäller bilder.







Okej, de var inte så jättesnygga men. Det var ju trots allt gamla bilder som jag fixade till lite! I natt måste jag lägga mig senast tre. Måste ju börja öva lite inför språkresan. Då kommer jag inte direkt kunna vara uppe på nätterna. Fast då kommer jag nog inte ha någon anledning till det heller så. Jag babblar. Jag lyssnar på Hysteria. Och jag ska sluta skriva, god natt!


Vem kysste Elin bakom ryggen på Marie?

Här har vi videon jag letade efter! Jag lyssnar på den nu och jäävlar vad gåshud jag får då! Den är verkligen bra. Och ja, det är Håkan Hellström! Jag erkänner! Jag gillar honom faktiskt.



Den fjärde september spelar han på Gröna Lund och vet ni vad? Malin och jag kommer befinna oss där. Och man behöver bara betala för själva inträdet också, mycket trevligt.


No one is going to take me alive

Haha, det blir mycket blogg idag men jag kommer alltid på mer saker jag vill säga! Just nu vill jag säga och informera alla om att det är två saker jag vill ha! Jag ska köpa dem när/om jag sålt/säljer min gamla iPod till Emelie Bjöhle (Joakims flickvän, måste skriva efternamn så ni inte blandar ihop folk), då får jag 400 kronor! Just nu måste jag spara lite pengar... erhm.

1. MUSE - Live from Glastonbury
2. MUSE - Hullabaloo DVD


Just nu lyssnar jag på Knights of Cydonia från HAARP med, jag har fortfarande iTunes på blandning från den där listan jag gjorde förut. "How are you guys doing? We are doing good as well!" Haha. Nu ska jag leta upp en video som jag vill lägga ut här. Om det finns någon.


Dreaming of the osaka sun

Sitter och skrapar ur en skål och vispar med smet just nu. Basti tyckte det var för lite middag jag gjort (det var mycket!) så han bad efter en efterrätt. Det fick bli ljus kladdkaka med daimbitar i. Jag hoppas på att den blir god med lite grädde till. Mums? Vi ska äta den framför Midsomer Murders på SVT1 21.00, jag adore det programmet!

Just nu sitter mamma & Basti och kollar på Michael Jackson. De sänder ju om honom på TV4 hela dagen, ni vet? Jag tycker det är lite fånigt faktiskt. Bara för att han har dött nu (förlåt om jag låter hård men så är det) verkar det som alla "älskade" honom! Ingen pratade om honom innan men nu var han visst bra? Mamma köpte till och med samlingen med skivor förra veckan. Om hon nu gillade honom så, varför hade hon inte redan hans skivor liksom? Det är lite fånigt, som sagt. Little too late to try, eller något.



Nah, that is my cup of tea!


My plug in baby crucifies my enemies

Haha, jag satt precis och läste lite av Mimmis (funkar inte att länka) gamla inlägg och hittade en kul lista som hon hade gjort! Jag har sett liknande sådana förut på bilddagboken men jag tar den här i stället. Verkar skoj! Man ska sätta sin iPod eller sitt iTunesbibliotek på blanda. Jag skriver både artist och låtnamn så ni fattar vad det är för "stuk" på låten.

1. Hur ser världen på mig?
Manhattan (Kings of Leon)
Haha, det bror ju lite på om man menar folket som bor där eller hur det ser ut på Manhattan!

2. Kommer jag få ett lyckligt liv?
Death (White Lies)
HAHAHA, det verkar inte som det kommer vara så länge till.

3. Vad tycker mina vänner om mig?
I Want You (Kings of Leon)
Det var lite mer possitivt i alla fall, hoppas det är sant! (:

4. Finns det folk som i hemlighet vill ha mig?
A Place to Hide (White Lies)
Jadu, hur ska man tolka det? Verkar komma mycket KoL och WL med!

5. Hur kan jag göra mig själv glad?
Plug in Baby (Muse)
HAHA, jag tänkte precis på denna låt! Den gör mig extremt glad!

6. Vad ska jag göra med mitt liv?
Swim (Jack's Mannequin)
Tja, det kanske är en ny hobby jag borde satsa på.

7. Kommer jag någonsin skaffa barn?
Give 'Em Hell, Kid (My Chemical Romance)
Stackars mina barn!

8. Vad är ett bra råd för mig?
Restless Heart Syndrome (Green Day)
Hm... något som jag har kanske?

9. Hur kommer jag bli ihågkommen? (Give me a Muse song, please...)
City of Delusion (Muse)
Blir jag ihågkommen som en illusion?

10. Vilken är min favoritlåt att dansa till?
Showbiz (Muse)
Haha, kanske inte riktigt en låt att dansa till men okej.

11. Vilken låt är just nu min 'theme song'?
The Gallery (Muse)
Skulle jag kunna tänka mig!

12. Vad tycker andra är min 'theme song'?
This Love (Maroon5)
Okej... det kan ju vara positivt...

13. Vilken låt kommer spelas på min begravning?
Give Me Novocaine (Green Day)
HAHAHA, fan vad hemskt.

14. Vilken sorts män gillar jag?
Space Dementia (Muse)
Njaaee, not really,

15. Hur är mitt kärleksliv?
You Want History (Kaiser Chiefs)
Haha, låter som att jag inte har något men att jag vill ha det. Ganska true.


He said you win some you lose some

Precis när jag satt här och hade tänkt geeka lite på Facebook (hade fått lite nya vänner och sånt) kom Basti in och sa att han behövde hjälp med målarställningen igen. Jag fick nämligen hjälpa honom i morse med, iförd pyjamas! Det går förbi rätt mycket folk här utanför också... Nu skulle den i alla fall höjas ännu mer så vi fick klättra på sidorna och hålla på för att få upp plattan man ska stå på och pinnarna som håller uppe själva alltet.

Jag var bara tvungen att ta en bild när vi var klara och Basti kom med precis när han håller på att ta sig ner, haha! Fast det var lite läskigt faktiskt, den vinglade ganska mycket och så var man tre meter upp i luften! Tur att jag inte stod och klätrade på den så länge. Jag är inte höjdrädd, men om det man står på inte är stadigt är det faktiskt ganska läskigt!



Mycket fint va? Han ska måla undersidan av taket om det är någon som undrar. Nu ska jag fortsätta geeka lite på facebook sedan ska jag nog slappa lite. Vi hörs senare!


How did it come to this?

Är det någon som har noterat förresten? Är jag inte fyndig! (Det är det som är på vänster sidan av bloggen för den som inte hänger med).


Music is the strongest form of magic

Jag kommer aldrig på ett bra sätt att börja inläggen på så nu börjar jag med att säga att det är sol ute! Det som står att det ska åska och regna idag. Trevligt. Men som sagt, bilder på lite kläder var det. De är tagna i spegeln utan blixt så de kan vara lite suddiga. Här kommer de:



De här kommer visserligen inte från Ullared men jag har på mig dem idag och jag tycker de är fina! Jag köpte dem i våras på VILA. Har för mig de kostade 249 kr. Märkte precis att jag har en fläck på linnet, ops.



Denna kjol kommer däremot från Ullared! Jag kommer inte riktigt ihåg vad det var för märke (och orkar inte kolla nu heller) men det hetta något med DWS tror jag. Den kostade 99 kr.



Den här kommer jag ihåg namnet på för det var så roligt. Den kommer från Koola Anna (som var ett jättebra märke med massa roliga saker, köpte även en till kjol därifrån). Denna kostade 149 kr.



Haha, lite ful bild men det var svårt att ta en bild på tröjan. Denna kommer från Esprit och kostade 109 kr om jag inte minns fel. Det står "The best thing about music when it fills you you feel estatic music is the strongest form of magic just enjoy it and love it".


You can't push it underground

Hallå igen! Nu sitter jag vid köksbordet tillsammans med mammas högra hand Jenny (eller Jennie, vet inte hur hon stavas faktiskt) och har precis laddat in lite bilder jag tog alldeles nyss. På lite kläder, ovanligt va? De komer i nästa inlägg tror jag.

Igår gick jag och la mig häpnadsväckande tidigt, halv tre! Jag tror det var runt där... Och så gick jag upp vid ett, så jag har sovit ut en hel del i natt faktiskt. Känns mycket bra. Mamma kom dock och knackade på vid både elva och tolv för att jag skulle gå upp. "Sluta skäm ut oss nu!". Hahaha, så jävla fånigt. Bara för att Jenny är här dag och igår så måste jag gå upp tidigt, annars skämmer jag ut oss? Mamma bryr sig för mycket om vad andra tycker. Jag går väl upp sent om jag vill, eller?

Haha, förresten så märkte jag att bilden på Muse's ikon inte ser så snygg ut längre nu när bakgrunden är vit och inte svart. Men aja, det får se ut så!


The first band ever to sell out the new Wembley Arena

Kom precis på att jag inte har nämnt för er att jag har beställt boken "The Story of Muse"! Det var Emelie som hade köpt den och nu när hon kom hit förra veckan kikade jag lite på den och bestämde mig för att jag skulle köpa den med. Det står ju för fan allt om Muse i den! Den är från förra året också så den är rätt så uppdaterad.


Den vänstra bilden är originalet och den högra mixade jag lite med. Finns att köpa
här.


What if you should decide that you don't want me there in your life?

Innan jag börjar skriva måste jag bara uppmärksamma en grej. Det är helt fantastiskt att jag inte är tröttare än vad jag är idag! Jag kanske har blivit någon slags mutant (HAHA) som inte behöver sova längre. Jag kan sova i en timme och sedan efter att ha varit vaken i en timme är det precis som om jag sov hela natten.

I alla fall, i morgon har jag ingenting att göra, ovanligt va? Så då hade jag tänkt att ta lite bilder på lite nya kläder jag köpte i fredags på Ullared! Eller ja, på de som var mina favoriter, så att säga. Och tyck inte jag är bortskämd nu för jag måste betala för allt själv och det kostade inte så lite. Runt 3,200 kronor tror jag det var... ja, jag skäms. Men då räknar jag med DVD-boxar, Twilightfilmen och Kentboxen också. Så allt spenderades inte på kläder inte.

Så i morgon kommer det lite modebilder, haha! Min blogg är inte direkt någon modeblogg men lite intresserad av kläder är jag ju faktiskt. Även om intresset för musik är större. Ikväll ska vi se på Komissarie Montalbano här, vad ska ni göra? (Jag vet att ingen kommer svara).


Now in the morning I sleep alone

Idag känner jag mig taggad att skriva på bloggen faktiskt! Kanske beror på att jag gjorde om den lite. Känns skönt med förnyelse. I alla fall, nog pratat om det. Coldplay. Haha ja, Coldplay! Ida på last.fm sa att en av hennes kompisar skulle köa till konserten från tisdagen! Konserten är på lördagen. Och Malin och jag ska köa från torsdagen. Plötsligt känns det lite, haha! Men nej, det är sjukt mycket. Och det kommer bli så jävla kul. Både att köa och att se dem, så klart. Och ja, det innebär att jag måste skolka på fredagen. Jag vet inte hur det ska gå till än men det ska ske. Jag sviker dig inte Malin!

Jag kanske inte pratar så mycket om Coldplay som Muse (eller det kanske jag gör...) men jag älskar dem. Också. Jag vet inte alls lika mycket om dem som jag gör med Muse men jag älskar dem! Jag kan nästan alla texter och får gåshud varje gång Chris sjunger. Jag grät i Globen 170908. Och jag kommer storböla nu. Jag älskar er.



Bild lånad från
Coldplay, lite redigerad av mig dock.


Teach us to cheat and to lie, cover up

Det var lite läskigt att trycka på spara-knappen där för just nu ser designen ganska så rough ut! Den är inte alls klar känns det som. Men jag vill att den ska vara lite ljusare nu, så som många andra bloggar har. Men det ser altid så fult ut när jag gör det på min! Vet inte varför. Och just nu orkar jag inte bry mig mer om det. Det är ju trots allt bara en blogg och texten är ju det vikigaste! Även om man kanske känner sig lite mer sugen att skriva om man har en riktigt snygg blogg...

Nä, nu måste jag sluta tänka på Citizen Erased och börja laga middagen snart. Jag är lite piggare nu eftersom jag la mig och lyssnade på musik i två timmar förut. Det var extremt skönt! Jag älskar musik och jag älskar att slappa. HOHO. Vi hörs!


Please stop asking me to describe him

Okej, egentligen passar övertexten inte alls till detta inlägg eftersom jag mer än gärna beskriver honom. Men den låten är så bra och den meningen också så jag bara var tvungen att skriva det. Det kommer från Citizen Erased. Jag har sagt det förr och jag säger det igen; jag älskar Muse.

I alla fall, just nu är jag lite uttråkad (och stör mig på mina glasögon som bara åker ner hela tiden) så jag tänkte försöka göra en liten rolig grej! Jag ska skriva alla bokstäver i alfabetet på en lista och så ska jag beskriva Matthew med ett ord som börjar på varje bokstav. För att göra det lite lättare får jag använda både engelska och svenska ord. Nu ska vi se!

Amazing
Begåvad
Charmig
Dazzling
Eftertraktad
Fantastisk
Genial
Hjälte
Intelligent
Justice
Kärlek
Legendarisk
Musikalisk
Nyskapande
Overwhelming
Pianogeni
Qualified
Rockgud
Sexig
Teorifull
Underbar
Värdefull
Wonderful
Xcellent
Ypperlig
Zpecial
Åtråvärd
Älskvärd
Överraskande

Okej, vissa saker betyder nästan eller exakt samma sak men ni fattar poängen. Det var svårt! Nu ska jag lägga in en bild som har absolut inget att göra med detta, men den är rolig! JAG ÄLSKAR MATT.



When your sparkle evades your soul...





... I'll be on your side to console.

Honestly. Some people. I just love some people too much.
I love them. I love her. I love him.


The morning is for sleeping

... jag önskar bara mina föräldrar visste det! Ni vill inte veta hur lite jag sov i natt. Jag kommer tyvärr berätta det i alla fall dock. Tre timmar. TRE TIMMAR. Jag somnade runt halx sex och blev väckt av mamma vid åtta för att vi skulle åka till Varberg och justera mina glasögon + att Basti och pappa skulla köpa lite saker samtidigt. Okej, det är int ens tre timmar utan två och en halv. Hann knappt sova innan jag skulle upp.

Nu är jag hemma igen i alla fall och funderar på att lägga mig och sova/lyssna på musik i en eller två timmar innan lunchen. 1. Jag har absolut inget att göra. 2. Jag är extremt trött. Jag har inte varit uppe såhär tidigt på länge... Om man inte räknar med i fredags när jag åkte till Ullared, för då gick jag ju och la mig vid tolv med.


As my tears hit the floor he still said no

Okej jag erkänner, jag har seriöst inte orkat skriva något på flera dagar. Det är bara det att man inte får någon inspiration att skriva om något när det inte händer något på dagarna! Man går ner till stranden och solar eller försöker tjäna ihop lite pengar. Och idag har det varit molnigt så det enda jag har gjort har varit att stryka lite kläder och se på Wimbledon. Och alla andra normala saker man gör som att äta och sånt. Jag går som vanligt inte och lägger mig så jag gick upp runt ett idag igen.

På fredag åker jag till Malta i alla fall. Då händer det minsann saker! Jag hoppas det blir kul, har faktiskt sett fram emot det väldigt lång tid. Och varit väldigt nervös över det.




Jag tycker den sista bilden blev så cool! Den är från vårt kök, det är massa såna där djur överallt här. Trevligt. Det häftigaste är att man nästan ser spegelbilden, hoho.


I am young but I know that I'm aroused

Jag vet, jag använde den där meningen igår också men det är för att den passar så himla bra. I alla fall, jag sa ju igår att jag skulle skriva lite om Muse. Nu kommer jag visserligen inte ihåg allt men aja. Igår när jag kollade lite på So You Think You Can Dance samtidigt som jag läste lite var det uttagning till de som ska vara med och tävla om folkets röster. Och när en kille hade gått vidare började han gråta och sa massa saker som "det här är min dröm och nu är det sant!" och jag började fan gråta själv.

Jag tänker bara på Muse, Muse, Muse. Haha, jag vet att det kanske låter fånigt men min dröm just nu är att få se dem live igen. Att få stå längst fram och vara endast några meter bort. Att få höra dem igen. Och... jag vet inte, det får mig att gråta när jag tänker på att det kommer hända. Jag kommer stå där, det är planerat. Jag ska leta efter dem efter konserten, men att hitta dem är inte något jag förväntar mig. Och jag kommer nog inte vara den enda som letar heller. Men OM jag så bara ser dem, hör dem prata, kommer jag dö lycklig. Fast bara att se dem på scenen kommer nog räcka för att dö lycklig.

ÅÅÅH, säg att detta inte bara är en ungdomsförälskelse. Just nu känns det som att jag kommer älska dem förevigt. Jag kollade på HAARP igår och... det blev så mycket känslor att jag fick ont i magen och knappt kunde andas! Jag älskar dem för mycket för mitt eget bästa! Jag ska se dem. Jag ska se DEMMMM. MUSE.

You make me sick because I adore you so.

Jag börjar tidigt med att skriva om dem. Det är ju trots allt lång tid kvar. Men ni var nog inte så förvånade, va?




-


I'll show you how God falls asleep on the job

HAHA åh vad kul det här är. När pappa och jag åkte ner hit så spelade jag musik från min iPod hela tiden, och när vi nästan var framme spelades Knights of Cydonia. Efter att ha lyssnat en bit på introt sa pappa "det här låter ungefär som en låt jag gillade som liten!". Så tänkte han lite och kom på att den hette Telstar, men han kom inte på med vilket band. Jag kom inte på det förrän nu att kolla upp den låten, och så vissar det sig är det är The Tornadoes som gjorde den låten! Bandet som Matthews pappa spelade i! Det är säkert därifrån Matthew har fått inspirationen till Knights of Cydonia men det är ändå coolt att pappa gillade dem och nu gillar jag Muse!

Var bara tvungen att berätta, haha.


-

I am young but I know that I'm aroused

Hade tänkt skriva lite om Muse här men inser nu att jag är för trött så det skulle säkert bara bli babbel i alla fall. Emelie har varrit här så det är därför jag inte har skrivit något. Men i morgon sätter jag igång igen och då börjar jag med detta igen och berättar vad som hänt de senaste dagarna, see you then!