There ain't no motive for this crime.


I'm not fucking around.

Bara så ni vet, är jag inte så brun som på de förra bilderna. Det bara ser ut så. Efter att jag hade tagit de där bilderna kände jag för att... rocka loss lite. Bokstavligt talat. Så jag satte på lite musik och började hoppa omkring som en jävla galning och sjunga. Även luftgitarr ingck. Haha!
   Så här kommer lite bilder från det också...

Den sista, haha, herregud. Men jag älskar den första! Jag kanske inte har sagt det men efter att ha segat lite ensam framför TV'n tröttnade jag på att sitta hemma. Så jag tog min kamera och iPoden och gick ut. Jag gick till vägen genom skogen och förbi "golfbanan" som vanligt till jag kom fram till bänken. Det finns en bänk längs med den vägen alltså. Och på den vägen var det...


I tried hard to make it.
Pretending that I am Matthew Bellamy...


Allt är för sent.

Spelar det någon roll?
Nej kanske ingen
Kanske allt egentligenMy endlessly Muse period.

Jag har tänkt på en sak, eller jag har alltid vetat det men just nu så satt jag bara och tänkte på det. Som ni kanske alla har märkt så har jag väldigt ofta mina perioder när det gäller musik. Vissa veckor så älskar jag MCR, andra White Lies, Radiohead eller Green Day. Nu menar jag inte att jag tröttnar på de här banden sen, men jag menar att jag inte alltid lyssnar på dem.
   Men under alla mina såna här "perioder" har jag alltid lyssnat på Muse. Det är som om jag alltid är i en Muse-period. Den tar aldrig slut verkar det som! Det är så jävla otroligt. Visserligen har jag väldigt många låtar med dem och ibland kan jag ha Origin of Symmetry-perioder eller HAARP-perioder osv, men det är fortfarande Muse! Alltid. Ständigt. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag kommer aldrig tröttna på Muse. Jag har seriöst funderat på att tatuera in Muse när jag blir några år äldre. Deras ikon alltså.
   Nu kanske ni (och jag) tänker, men Coldplay då? Jo, jag är nästan alltid i en Coldplay-period, det är jag faktiskt. Men det är bara som att... Muse är snäppet bättre! Jag har ingen bättre förklaring än det. Coldplay har massor med helt underbara låtar som jag aldrig tröttnar på men Muse har så många fler. Och jag föredrar ändå "Muse-stilen" på musiken än "Coldplay-stilen".

Nu ska jag bränna en skiva och sedan gå ner och baka mig en kladdkaka! Mums!


Don't look back in anger.En så underbar låt av Oasis! Refrängen gör mig helt... jag får massa gåshud! Jag har sjungit på detta några dagar nu. So Sally can wait, she knows it's too late as we're walking on by...
   Nu ska jag dra mig mot mataffären och lyssna på denna låt, good bye!


She's shinig from underneath.
It feeds the curse and fuels the lies.

Inga inlägg igår, oops! Men efter skolan så åkte jag till stan med Flisan (och Malin en bit på tunnelbanan) för att leta efter balklänning och skor. Flisan skulle leta efter en födelsedagspresent till Måns. Det roliga var att på vägen till stan ringde min bror och ville prata lite om i morgon (min kusin ska ha en festival på Lidingö och så är det Mors dag och Joakim och jag måste köpa maten) och då visade det sig att han var på samma tåg, i vagnen bredvid och vi kunde se honom! Hahaha, det var så komiskt. Så han bytte till vår vagn vid nästa station så klart.
   Jag hittade både en klänning och ett par skor och Flisan hittade sina presenter till Måns. En superlyckad eftermiddag helt enkelt! Vi kom även fram till att jag börjar gråta när det är för starkt solljus, haha! Och att Green Day är bra. ^^

Igår kom det förbi tre luftballonger här, det gör alltid det på våren/sommaren, så jag passade på att fotografera dem! Det var lite svårt för de var så långt borta/upp och min zoom är inte så bra, men det blev helt okej.
   Idag åkte mamma och pappa till våra grannars landställe och de kommer inte hem förrän i morgon eftermiddag. Vilket betyder: Jag kan lyssna på vilken musik jag vill hur högt jag vill, äta vad jag vill, se på vad jag vill, lägga mig när jag vill och göra vad jag vill! Och ganska mycket annat också. Så jag ska bränna en skiva nu med lite blandade låtar och sedan gå ner till mataffären och köpa något gott att äta... hehe.


I need to believe, but I still want more, with the cuts and the bruises


Did you stand too close to the fire?
Förresten, en kille från en tidning mejlade mig några dagar sedan och frågade om han fick ha med en av mina bilder i en broschyr (eller något sådant). Jag hade nämligen lagt upp några bilder på ungblid.se. Det var den översta bilden de ville ha. :)
   Jag borde egentligen plugga engelska nu, om Shakespear, men nä, jag orkar inte. Det är så jävla tråkigt och onödigt.

Like a liar looking for forgiveness, from a stone!


I got my head done, when I was young.

Nu har jag redan varit i skolan och fixat min lediga fredag nästa vecka, skönt! Jag kom dit runt halv sex och sedan vid sex började jag och ganska många till med Tai Chi. Det var jättemånga föräldrar som hängde på! Eller många och många... räknas tjugo som många? Det var nog alla som gick förbi, haha. Sedan var det massa lärare, rektorn och jag och runt tio till från C.
   Det höll vi på med i tjugo minuter, sedan fick jag gå hem! Och jag hade världens tajming, bussen kom precis när jag kom. Så nu sitter jag hemma och försöker fundera ut vilka slags glasögon jag vill ha. Det börjar bli dags att skaffa nu! Det är lite jobbigt att jag har en så liten näsa bara, propotionerna blir lite konstiga då. Men men, jag hittar nog något, ska kolla den 8 juni. When I feel heavy metal, wohoo!


Traido a usted por sus amigos en My Chemical Romance.Jag måste bara köpa den här tröjan. $15,99


When I feel heavy metal.

Lite gamla bilder. Har inget att göra så jag sitter bara och lyssnar på Song 2 och redigerar lite bilder. And I'm pins and I'm needles! Nu kan jag hela texten. And I'm so fucking this song tomorrow, haha!Song 2.

Fan vad den här låten är bra! Det är helt sjukt. Och den är från 1997! Då var jag tre år, haha, lite komiskt. Jag måste verkligen börja lyssna mer på Blur, de har ju massor med skivor! Undra om de kommer till Sverige och spelar kanske... hehe. Fast det är nog inte särsklit troligt.Det blir många videos idag verkar det som!


Nothing is ever built to last.

Haha, idag fick jag frånvaro från musiken såg jag precis. Men vafan, hon sa ju att vi inte behövde komma förra veckan, hur ska hon ha det? I alla fall, idag har varit en helt okej dag. Efter skolan åkte jag till Täby Centrum för att hämta ut mitt nya pass och beställa en tid hos Synoptik. Sen letade jag klänning men hittade ingen...
   Igår kväll låg jag och lyssnade på 21 Guns till två, och sedan vaknade jag två timmar för tidigt och lyssnade på den igen. Den är så jävla bra! Fast än så länge har jag bara lyssnat på den trettio gånger. Min absoluta favoritdel av låten är mellan 03.15 och 03.44.  Fast hela låten är underbar! Åh, nu måste jag verkligen få tag på en biljett snart, jag blir galen!
 


Did you try to live on your own
When you burned down the house and home?
Did you stand too close to the fire?
Like a liar looking for forgiveness from a stone


Oh-oh-ooooh-oh-oooh-oh!

Jag har letat som en galning efter ett klipp på YouTube där man hör när hela Globen sjunger "oh-oh-ooooh-oh-oooh-oh, oh-oh-ooooh-oh-oooh-oh" (det i Viva la Vida för er som har hört den låten) men det här är det bästa jag kan hitta! Det var så jävla underbart, i flera minuter stod hela Globen och sjöng, och det lät så sjukt högt och, och var bara så jävla underbart helt enkelt!
   Åh, jag kan inte fatta att jag ska se dem igen.I know Saint Peter won't call my name.


-
I am my own worst enemy.

Haha, oj då, det har inte blivit några inlägg idag än så länge. Jag som skrev så många igår! Jag tror att jag är ganska bra på att skriva ojämnt mycket här, vissa dagar inget och andra massor. Men det blir så, ibland känner man för att skriva och ibland inte. Och ibland är man bara för upptagen. 
  
Idag var det i alla fall sexornas dag och Flisan och jag visade runt sexton små bilvande sjuor i skolan. Det var kul! Och vi fick glassar. Och vi fick ju sluta jättetidigt i alla fall, vår grupp blev klar först tror jag så vi slutade runt två. Gissa om sexorna blev glada! Efter skolan åkte jag in till stan och köpte 21st Century Breakdown, två nitarmband, svarta skosnören och ett par jättesöta knästrumpor på Urban Outfitters! Så nu är jag lite fattigare.

Did you want me to change? I'll change for good.

This is lovely.

Haha, det här är så jävla kul! Jag satt och gapskrattade hela inslaget, det är så sjukt galet! Att köra bil med dropp, haha! Filip och Fredrik med dropp.


My shadow is the only one that walks beside me.

Nu har jag skrivit in alla hundra franska glosor i glosläxa och börjat träna på dem, jag känner mig väldigt duktig! Men jag har inte orkat börja träna på monumenten än... jag kan knappast något om dem från början heller. Men det är i morgon kväll kvar också! Jag har lång tid på mig.
   Jag kollade på ticnet förut efter biljetter till Green Day's konsert i Globen elfte oktober. Det var slutsålt, säkert jättelänge sedan. Fan. Jag kollade på blocket, tradera, eniro och alla sådana sidor. Det finns en ståbiljett på eniro för sju hundra, och sedan massor av biljetter på olika sidor men aldrig att jag betalar över tusen spänn! Fast jag vill ändå så gärna gå... jag vet att jag inte är ett jättefan av GD men de är så bra! Och jag ska köpa nya skivan i morgon efter skolan också. Förhoppningsvis hittar jag en billigare ståbiljett lite senare, det kommer troligtvis bli folk som ångrar sig eller inte kan gå i slutändan. Lite erfarenhet har jag ju faktiskt!


I'd bleed myself dry for you.

Idag har jag haft min tandställning i 801 dagar. Om elva dagar ska jag ta bort den.

Är det möjligt att vara kompis med några bitar av stål?


You bring out the worst of me.

Sådär, nu har jag lagt ut en hel del bilder! Jag tror inte jag behöver skriva så mycket utan jag låter nog bilderna tala för sig själva. Bara att boken ungefär på mitten, som heter The End of Mr. Y, är jättebra! Jag har inte läst ut den än men den är verkligen värd att rekommendera. Det finns en tvåa också.
   Och en av de nya låtarna med Muse heter United States of Eurasia.


You lost your trust, don't lose your trust.


See you soon.

Don't break your back if you ever hear this
Don't break your back if you ever hear this
Don't break your back if you ever hear this
Don't break your back if you ever hear this
Don't break your back if you ever hear this
Don't break your back if you ever hear this
Don't break your back if you ever hear this
Don't break your back if you ever hear this
Don't break your back if you ever hear this
Don't break your back if you ever hear this
Don't break your back if you ever hear this
Don't break your back if you ever hear this
Don't break your back if you ever hear this
Don't break your back if you ever hear this
Don't break your back if you ever hear this
Don't break your back if you ever hear this

I love you.


The Resistance.

Åh just det! Jag glömde nämna att det nya namnet på Muse's nya skiva är officiellt nu! THE RESISTANCE. Jag vet inte vad jag tycker om det än... men jag gillar klinget av att säga det. Go Matthew, Dominic & Chris, aka Muse!


Don't break your back if you ever hear this.

Jag som inte skulle skriva något, åh vad det går bra. Jag känner mig bara tvungen att lägga in två extremt vackra och fina och helt underbara låtar som jag minst sagt har knarkat dessa dagar utomlands. Jag vet inte om det är bara jag, men när jag inte har något att göra lägger jag mig alltid i närmaste säng/soffa/mjuk möbel och lyssnar på musik. I timmar.
   Och jag har något för lugna, lite sorgliga låtar. Det känns bara bättre att lyssna på sådana låtar och tänka på något sorgligt, än att lyssna på en glad låt och känna sig glad. Det där lät konstigt... men på något sätt känns det sant. Och jag är extremt kär i övertexten, en av världens finaste meningar och jag kommer säkert använda den fler gånger.


Give me a better reason to leave.

Okej, jag tror inte jag orkar fixa (ni vet nog alla vid det här laget att jag älskar att redigera bilderna så de blir så fina som möjligt) alla bilder nu. Vi åkte till flygplatsen i Nice idag vid nio, mellanlandade i Köpenhamn i tre timmar och sedan åkte vi till Stockholm och kom inte hem förrän halv åtta! Så jag är ovanligt trött faktiskt, i alla fall sett från att klockan är tjugo över tio nu!
   Men jag kan ge er ett litet smakprov. En superfin fyr från Saint Tropez, som för övrigt var extremt svår att fota efftersom vi satt i en guppande båt! Here it goes, totalt oredigerad:
So you lost your trust and you never should have.

Hallå! Tänkte bara meddela alla att jag är hemma igen. :) Det var jättekul och fint i Frankrike! Vi var i både Nice, Cannes (utanför filmfestivalen!), Sainte Maxime och Saint Tropez, om jag nu lyckades stava allt rätt.
   I morgon börjar vi kvart över elva men jag ska till tandregleraren vid halv tio så jag måste upp lite tidigare om man säger så... Men nu ska jag i alla fall kolla på alla bilder jag har tagit (98 stycken) och så blir det kanske lite fler inlägg innan jag lägger mig. Tjo!


When you love someone but it goes to waste.Här sitter jag och äter chips och lyssnar på Fix You live. Det är som om kalorierna inte räknas när ingen ser att man äter dem! Nu måste jag nog lägga mig snart... vi ska åka till Arlanda vid sex i morgon.
   Mina sista ord innan vi åker: Jag älskar Coldplay!


LeftRightLeftRightLeft.

Åh, titta vad jag hittade! Även om ni inte gillar Coldplay måste ni gå in
här! Typ. Man kan ladda ner nio livelåtar helt gratis! Fix You är en av dem, det är helt underbart! Tack Coldplay, nu känner jag mig hedrad över att vara ett av era fans. Nu är det inte ens hundra dagar kvar... åh, jag dör. Gåshudsattack!


More than a hundred and fifty times.

If you tell me to jump then I'll die, in my dreams I'm there
I always hoped that I'd learn how to fly, in my dreams I'm there

You can tie my hands to the walls but you can't tie my dreams to this place
I might fall like a rock from your heart but you won't see me fall from grace

Fate always loses hope like electric sparks in my heart
Fate always loses hope, now be a good girl and do what you're told


If you tell me to jump then I'll die, in my dreams I'm there
I always hoped that I'd learn how to fly, in my dreams I'm there

I leave my memoirs in blood on the floor and my fears with the nurse on the stairs
I'm only going where you'll be some day so don't say rest in peace in your prayers

Fate always loses hope like electric sparks in my heart
Fate always loses hope, now be a good girl and do what you're told


I hope you, remember me, I hope you, never pretend for me
I hope you, remember me, I hope you


Fate always loses hope like electric sparks in my heart
Fate always loses hope, now be a good girl and do what you're told


I hope you, remember me, I hope you, never pretend for me
I hope you, remember me, I hope you, never forget about me

I hope you, remember me, I hope you, never pretend for me
I hope you, remember me, I hope you
...


Who decides which root we take?

Haha, jag har länge tänkt på att ta den där bilden med dockorna, och vad coolt det blev! Jag har gjort en bild där texten är i själva bilden också, men den kommer ut på bilddagboken i stället. Det känns lite som att jag lägger upp samma bilder där som här, så de som tittar på båda kan bli slightly bored.
   Jag har i alla fall precis packat min väska, det blev inte särskilt mycket, det är ju rätt varmt i Frankrike nu! Speciellt vid kusten där vi ska vara. :D Åh, vad jag är glad! Vi ska bo hos mammas & pappas vänner i deras hus en bit utanför Nice. Eller det är egentligen inte mammas & pappas vänner bara. De är från Holland, och när min familj bodde där var Joakim kompis med deras son, eller han är fortfarande det. Fast det är bara hennes son för hon har gift om sig. Okej, nu blev det liite för långt om det, sorry! I alla fall så blir det an excellent chance to practise on my English! Så att säga.

Just a short announcement to my lovely friend Mimmi: Let's grow old together, and die at the same time! I love you whatever happens. :')


Why is nobody trying to fix me?

I'm always with you.

Joakim och Emelie tittade förbi runt halv nio och vi åkte och hyrde en film. Det fanns inte så många som verkade bra, och Twilight var slut så klart, så vi hyrde The Day The Earth Stood Still. Den var lite konstig och ganska overklig, men den var rätt bra! Slutade lite konstigt dock...
   De åkte runt fyrtio minuter sedan och nu har jag precis avslutat mitt arbete om oljebristen! FJUH. Jag trodde inte jag skulle hinna först. Men men, nu ska jag nog ta och lägga mig... jag börjar skolan om cirka tio timmar. :')


I shouted with passion 'I love you so much!'

Åh, det är så härligt att skriva blogg när bloggen är så fin! Det känns som att efter det här avbrottet har min lust att skriva blogg blivit mycket större! Men jag vet inte hur länge det kommer hålla i sig, haha. Mamma, pappa & jag ska ju åka till Frankrike från torsdag till söndag så då kanske det blir ett litet avbrott igen, men jag hoppas jag kommer kunna skriva lite där med.
   Idag hade vi spexfoto i skolan! Det var jätteroligt! Jag vet inte om jag blev så bra på bilden och om jag syndes så mycket, men jag tror att hela klassens foto blev asbra, känns som att det blev det bara. Jag tog inte med någon kamera för att fota allas utklädnader så jag får väl helt enkelt vänta till fotot dimper ner i brevlådan.

Min nyckelknippa gick sönder idag också... lite skumt. Den bara sprack sådär helt plötsligt, när jag skulle öppna mitt skåp. De andra är bara en blomma i vårt badrum. Nu måste jag verkligen sätta mig och göra klart SO-arbetet som ska in i morgon! Tjo!
  
(Haha, är det bara jag som tycker att alla bilder jag tar på någon skumt sätt blir gröna eller liknande färger?)


Years ago when I was younger.

Every day we started fighting, every night we fell in love
No one else could make me sadder, but no one else could lift me high above

I don't know what I was doing, when suddenly we fell apart
Nowadays I cannot find her, but when I do we'll get a brand new start


No one can take my smile away!Om jag ska vara ärlig har de här snart åtta hundra dagarna med min tandställning gått väldigt fort! Jag minns dagarna innan jag skulle sätta in den (går att hitta längre bak i bloggen) och när jag trodde att mitt liv skulle bli så förändrat. Haha säger jag bara! Jag älskar den ju! Visst, jag har väl vant mig, jag vet ju inte direkt hur det är att ha fina tänder utan tandställning, gör jag? Hehe oj, nu blev det som engelska, I don't know what it's like having nice teeth without braces, do I?
  
Min tandläkare har lite svårt för att lova att jag ska få ta ut den inann sommaren men jag hoppas verkligen! Men nu när jag inte ens vet om jag ska åka bort så tidigt i sommar så är det ju lite större hopp för att jag hinner ta ut den innan sommaren "börjar"...

Nu ska jag ta på mig pyjamas, borsa tänderna, krypa ner i sängen med en Kalle Anka-tidning och sedan förhoppningsvis sova gott till i morgon då vi ska ha spexfoto, vilket jag ser fram emot!


I guess I wanted too much from you.

Okej, jag känner att jag har en del att bekänna nu. Eller nej inte direkt, men jag känner att jag vill berätta varför jag har varit så oaktiv här på bloggen den senaste månaden och jag känner att jag vill få något slags perspektiv på det också.
   Det senaste året har jag haft en jättebra vän på Internet, som jag visserligen har träffat en del gånger, men själva vänskapen var ju mest bara på Internet. Men nu har vi, eller ja, hon, klippt banden. Det berodde egentligen mest på att vi inte klarade av varandra längre. Det var hon som tyckte det blev för mycket, men nu när jag tänker efter tror jag inte jag skulle orkat det så länge till heller.
   Hon var den underbaraste människan jag har träffat i mitt liv so long, alla nätter vi har pratat, alla löften vi hade, allt vi skulle göra, allt vi skulle bli. Saken var bara den att hon var så... känslig och lättretad. Jag vet att det kanske låter som ingenting men, jag som ofta slänger ur mig dumma och rent av idiotiska saker passar inte så bra ihop med en sådan person. De två personer som jag har pratat med om det här kallar det omoget, och ja, det kanske passar ganska bra in. Men det var sådan hon var bara, inget att göra åt. Synd bara att något sådant, från både min och hennes sida förstås, kan förstöra en hel vänskap.
  
Jag tänker inte förtränga det i alla fall. Jag tänker spara minnet av dig och gå vidare som en bättre person. Lära mig av mina misstag, för de var alldeles för många, och inte låta det här hända igen. Bara för att ens bästa vän ger upp hoppet om en betyder det inte att man kan börja om på nytt igen, med någon annan. Jag orkar och vill inte gråta längre. Jag älskar dig fortfarande Malin.


Old times, I guess I appreciated it too much...


Sometimes I don't like deciding.

Okej, nu har jag bytt design igen... men jag tror jag vill ha den här nu! Jag blev så kär i den där bilden med droppen att jag tror jag ska behålla den nu. Det jag funderar på är om jag ska ha någon text också, någon som har en synpunkt?


If I'm so wrong, how can you listen all night long?

Varför regnar det när det är maj?! Jag älskar regn, men inte i maj månad då man vill ha sol och värme! Regna ska det göra i oktober då man sitter inne och nostalgilyssnar på Muse, men inte nu.
   En fördel med regn i maj, och i alla andra månader för den delen, är att det hamnar massa regndroppar på alla möjliga ställen och de är så extremt vackra att fotografera!
Every day we started fighting.Jag kunde inte stå emot, haha! Nu har jag sjungit på den här låten hela dagen, bli inte förvånade om jag fortfarande sjunger på den i morgon! Det som nästan är mest coolt är att han är lika gammal som min äldsta bror, tänk om han skulle stå där! Fast han kan ju inte spela fiol förstås.


I don't care if I lose my mind, I'm already cursed.

Jag har fastnat för den här låten idag... femte gången jag lyssnar på den på youtube nu. Den är så härlig och han som sjunger är så söt! Jag visste att den skulle vinna! Jag röstade med, hihi. Jag måste se om den går att ladda ner... hehe. Men visst är den bra? Ingen som håller med?
   Nu har pappa och jag fixat mitt lilla kors med. För er som inte hänger med så ska min klass (och alla andra nior med) ha spexfoto på tisdag och våran klass ska ha ett bröllop! Så några ska vara brudpar och brudtärnor och kusiner, präst, tårta och så vidare och jag ska vara krucifixet! 

En liten del av mina trasiga kläder.


I'm in love with a fairytale, even though it hurts.

Nu kanske ni tycker min blogg ser jätteannorlunda ut när den är så svart och allt, men jag tycker det är snyggt! Och så gjorde jag det för att man ska se bilderna bättre. Och för att jag var trött på det gamla...
   Ni som såg på ESC igår känner säkert igen övertexten. Innan de började rösta sa jag att Norge och Island kommer komma högst och både mamma och pappa bara 'näääe..', haha! Och titta så det blev! Precis som jag sa. Just nu hinner jag inte skriva så mycket för vi ska precis äta och jag måste ut och leta pinnar till mitt kors sen! Ha det bra allesammans.


Maybe I just missunderstood.

Idag har varit en fin dag, jag har inte gjort så mycket men det betyder i och för sig att allt är som vanligt. Lördagar är vilodagar, tycker jag. Jag har gosat med marsvinen ute, bakat två kakor, läst, spelat piano och fotat en massa. Sedan har jag övertalat pappa att grilla till i kväll, mums! Eller han gjorde det frivilligt, haha.
   I morgon måste jag ta tag och göra mitt kors till spexfotot på tisdag och kanske avsluta mitt SO-arbete om oljebristen. Och jag får inte glömma att ta med hundra kronor till mentorsmiddagen! Det skulle lämnas in i fredags... hehe. Lite bilder från dagen;


I don't want the world to see me.

Jag har inte varit vid datorn på ett tag men det beror på att jag har varit upptagen två kvällar i rad nu, mycket för att vara jag! I onsdags åkte jag hem till Joakim och Emelie direkt efter skolan, åt middag där och sedan åkte Joakim och jag till Sergel och kollade på premiären av Änglar och Demoner! Vi hade de absolut bästa platserna, enligt oss i alla fall, haha. Vi satt på första raden på balkongen precis i mitten. Joakims stol var precis i mitten och min var en till höger.
   Filmen var mycket bättre än vad jag läste att den skulle vara. Det var en riktigt bra film, men den var rätt så annorlunda från boken. Som ett exempel var det fyra personer som dog i boken, i filmen överlevde en av dem! Det ändrade hela sutet på filmen. Och självklart klipper de bort många delar av boken, men så är det ju alltid.

Men filmen var verkligen extremt bra och rolig att titta på så jag rekommenderar den verkligen! Dock vet jag inte hur det är att kolla på den om man varken har läst boken eller är så intresserad av detta ämne. Visserligen handlar den mycket om katolska kyrkan och jag är inte direkt katolik, men vetenskapsdelen är intressant!

Now it's just too late
and we can't go back


Life in Technicolor II.

Jag sitter och försöker träna lite på min gitarrlåt jag ska spela upp i morgon på musiken men i stället fastnar jag bara framför musikvideon på youtube. Den är så himla härlig! Jag älskar den. Och slutet är så klockrent, haha!
Would you have the guts to say, I don't love you like I loved you yesterday?

Ibland undrar jag hur jag orkar vänta så länge på Muse. Jag har väntat i ett och ett halvt år nu och innan jag kommer ha sett dem igen kommer det ha gått två år, om inte mer. I två år kommer jag ha väntat, bara för att få se och höra dem i två till tre timmar. Se och höra MUSE. De kommer inte spela alla mina favoritlåtar och de två timmarna kommer definitivt kännas som fem minuter.
   Men det spelar ingen roll. Jag skulle kunna vänta tio år för att få se dem igen, även om det bara varade för fem minuter. Ibland är det kanske inte själva upplevelsen som är det bästa, utan att få vänta på något och veta att något underbart kommer inträffa. Än så länge har de inte gett ut datumen för deras nästa turné, men när jag får ett datum för konserten i Sverige, då kommer jag vara den lyckligaste människan i världen.


The city is at war!

Tell me that I won't feel a thing.
Jag vet inte om det syns men mina byxor är i alla fall extremt blöta på den nedersta bilden. Jag cyklade till och från frisören och på vägen hem hade det börjat ösregna! Jag hann inte lämna in mina Operation Dagsverkepengar heller men, jag lämnar in dem i morgon i stället.
   Mitt hår är mycket kortare nu med förresten. Och jag har startat ett konto på twitter, tyckte det verkade lite kul. Eternallymused heter jag där för den som undrar. Nu ska jag fortsätta jobba lite på mitt samhällsproblemarbete och lyssna på Green Day.


Fix your eyes and get up.
Everything is made to be broken.

Jag är tillbaka. Men jag har suttit här ett tag och, jag vet inte vad jag ska skriva. Jag kommer inte på ett enda ord. Jag vill bara prata med någon. Men ingen skulle förstå.

Jag har börjat lyssna på My Chemical Romance igen. Och inte bara som jag alltid har gjort, utan som jag gjorde från början. Jag har lagt in alla låtar från deras första album i mitt bibliotek igen. Jag brukade inte gilla dem, men nu påminner de mig om allt igen. Våren -07, sommaren. När vi var ute och seglade i juli, jag brukade lyssna på just denna låt varenda kväll. Han sjunger inte så jättefint, men jag älskar den. All we are is bullets, I mean this. Demolition Lovers.Jag minns Welcome to the Black Parade och Famous Last Words och I Don't Love You. Jag lyssnade på dem tjugo gånger om dagen, hela sommaren. Fast de är från tredje skivan dock. Jag började alltid gråta av videon till I Don't Love You. Jag brukade sitta och nästan önska att det där skulle hända mig.
   Men nu har jag ändrat mig.