When I'm with him I am thinking of you

Jag kom hem en timme sen eller så. Mimmi, Gaby och jag såg på bio och sedan joinade Cajsa oss vid resturangen efteråt. Bra film, god mat, gott sällskap, kan det bli bättre?! Nej. När jag kom hem satte jag mig direkt med gitarren. Jag ska lära mig Thinking of You! Den är så fin. Nu har jag lyssnat på den sextio gånger . . .

 

Gammal bild på min gitarr. Den är riktigt bra stämd nu också, tack pappa! Idag ska jag lägga mig lite tidigare. Jag börjar tio över åtta, suck. Och i morgon efter skolan vill jag åka till Täby Centrum. Jag ska köpa: En tröja från Gina, blått nagellack och kolasås!

 


Ojsan så det kan gå

 


Hagelslag


When I'm with him I am thinking of you.


Poor Mowgli

Requiem Pour Un Con säger (21:40):
japp xD det blir säkert jättemysigt. just det, är det okej att bioplatserna är lite på kanten? inte helt i kanten, men nästan.  
retesia säger (21:41):
jadå   bara man ser duken så är jag nöjd!  
Requiem Pour Un Con säger (21:41):
xD eller då kan du få sitta i ett hörn, om du tycker det är roligare? det finns säkert någon liten vrå ledig
Requiem Pour Un Con säger (21:42):
*så
retesia säger (21:42):
jaaaa precis vad jag vill   jag kanske rentav hittar Pete där inne! hahaha xD
Requiem Pour Un Con säger (21:44):
ooh, det vore ju det bästa! du kan sitta där och diskutera hans djupa låttexter och se saker ur hans synvinkel! finns det någon plats för mig i hörnet? man måste ju ta varenda chans man kan att få snacka med pete!
retesia säger (21:45):
jag ska klistra in det här på min blogg   du vet, pete är ju stamgäst där


Tjugofem

Okej allihopa: IDAG ÄR DET TJUGOFEM DAGAR KVAR TILL MUSE KOMMER HIT! Alltså... tjugofem dagar. *Håller händerna för ansiktet och ler och skriker*. Och om exakt tjugofem dagar kommer vi stå där, eller sitta, vid staketet. Troligtvis fälla en tår, och PEPPA SOM FAN. Vi kommer få höra alla låtar som betyder mest för mig. Som är de bästa låtar jag någonsin hört. Hysteria, Stockholm Syndrome, Map of the Problematique, Plug in Baby, MK Ultra. Sedan kommer de kanske inte direkt spela Easily, Fury, Glorious, Citizen Erased och många andra MEN, de kan ju inte direkt köra alla sina låtar? Jag älskar ju alla. Och JA, jag gör det. Alltså: AAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH! Muse. Muse. Muse. Muse. Det går verkligen inte att hålla sig till ämnet när jag pratar om det här! Jag vill bara skrika ut hur jävla glad jag är. ALLA måste få veta. Det känns verkligen så. Jag vet inte vad jag ska säga mer. Det här är så himla bra, bäst, bättre än allt. JAG ÄLSKAR MUSE. Och nu ska jag få se dem. Igen. På nära håll. Tjugofem dagar bara!The Lost Symbol

Haha, ni vill inte veta vad jag satt och gjorde idag i skolan! Jag sa ju att jag skulle gå in på en spelsida, men jag orkade inte. Så istället satt jag och spelade hjärter! Det är faktiskt riktigt kul. Plus att jag vann två gånger av tre också. Jag är skillad.

På tal om ingenting. Jag måste visa mitt senaste inköp! Eller, näst senaste. Dan Browns nya bok The Lost Symbol! Jag har inte riktigt börjat läsa den seriöst än, eftersom vi läser en annan bok i skolan och jag vill läsa Dans Browns böcker "ensamma". Denna är dock den första av honom som jag läser på engelska. Jag kan bara inte vänta ett halvår innan den blir översatt! It's too tempting. Och det är alltid bra att läsa lite utmanande texter på engelska, man lär sig något varje gång man läser! (Nu ska jag gå och fotografera den...).

 

Det är lite irriterande att det är en inbunden bok. För man kan ta av omslaget. Och det trillar bara av. Så jag tar hellre bort det, men då är det bara en helt svart tråkig bok! Jag får ta och köpa pocketen sen när den kommer ut, bara för att. Jag kommer nog vilja läsa den på svenska sen också. :)Lite gamla bilder från Malta, i brist på underhållning

 


I skolan

De andra har idrott så jag sitter med min egna dator (!) här i skolan och har inget att göra. Det är en person inne på msn, Emelie. Eller Malin Garhem också, fast på "inte vid datorn". Jag har inte fått några mejl, det är inget nytt på twitter eller här... Snark.

Jag kanske ska ta och spela något spel på någon spelsida? Haha! Tur att man har musik i alla fall...


Danderyds Gymnasium

 


My plug in baby crucifies my enemies

Jag har alltid varit en mäninska som har älskat att göra planer. Hitta på saker man ska göra. För det mesta roliga saker, men också sådant som jag borde göra. Plugga, träna, gå upp i tid, inte sitta vid datorn, träffa vänner på helgen, inte sitta inne och uggla. Jag har allt för många exempel på gånger det inte har blivit som planerat. Även om det har gällt en dag för plugg eller en dag med en kompis, blir jag alltid lika besviken när det inte inträffar. Besviken på mig själv, för att jag förväntade mig för mycket. Såg fram emot det för mycket. Eller helt eneklt gjorde upp planer jag själv inte orkade utföra. Jag borde sluta se fram emot saker och bara ta dagen som den kommer. Har jag fel?

 


Fler biljetter

Förresten! Inte för att jag tror att någon kommer läsa det här innan det är för sent, men ändå! I morgon kan man köpa fler biljetter till Muse's konsert. Och för att göra det går man in här! Ticnets hemsida alltså... inget konstigt ställe.


30

Idag är det alltså en månad kvar till Muse kommer hit. Trettio dagar. Och om, tja, tjugonio dagar kommer Emelie och jag befinna oss där! Första dagen på lovet kommer det vara också. Snacka om perfekt! Haha, jag minns för två år sedan, när jag skrev "Tjugofem dagar kvar till Muse". Jag måste göra om det! Om fem dagar.

Så hur har min dag varit då? Ja... lång? Och jag är fortfarande pissed för att vi har en extra mattelektion på fredagsmornar och börjar halv nio istället för halv tio. PLUS att de förlängde mattelektionen på onsdagar med tjugo minuter. Okej, det här inlägget blev inte bra, haha! Jag har tappat stinget lite på sistone. Vet inte vad jag ska skriva om. Och nu kommer jag inte på något mer, så god natt på er!


NV09d


Detta är alltså min klass! Fast två killar är inte med på bilden. Så vi är 14 tjejer och 17 killar. Med dessa personer kommer jag ta studenten, känns lite läskigt. Men I like 'em! Så jag tror det kommer bli bra. Nu ska jag läsa lite kemi så jag kan verka översmart i morgon. Kemi är nog det roligaste ämnet vi har just nu!


Muse trade places!

 

Hahahahahhaaha, kolla Matt! ♥ Jag är ganska så säker på att alla som gillar Muse har sett den men ändå! Den måste in i arkivet, som sagt.

 


:)

There's part of me you'll never know
The only thing I'll never show

Hopelessly, I'll love you endlessly
Hopelessly, I'll give you everything
But I won't give you up
I won't let you down
I won't leave you falling
If the moment ever comes

It's plain to see it's trying to speak
Cherished dreams forever asleep

Hopelessly, I'll love you endlessly
Hopelessly, I'll give you everything
But I won't give you up
I won't let you down
I won't leave you falling
If the moment ever comes

Hopelessly, I'll love you endlessly
Hopelessly, I'll give you everything
But I won't give you up
I won't let you down
I won't leave you falling
But the moment never comes


Tell the jury that you're sorry

 

:)

Eller inte.Happy birthday ♥

Fy fan vad trött jag är! När de andra hade idrott idag la jag mig på en bänk utomhus och lyssnade på musik. Jag är seriös nu... jag somnade! Men det var klart värt det att vara trött idag, "i'm going to play bass now :)", haha! Jag ska lägga mig om någon timme så jag orkar med provet i morgon. Jag vet inte om jag kan allt men jag bryr mig seriöst inte. Det är så jävla tråkigt så varför ska jag sitta och lära mig det då?

Idag fyller en viss person år. Femton fina år. Jag älskar dig! Jag lyssnar på Billie Jean du skickade förut. FAN VAD BRA DE VAR. Ni får en video av det för det är så bra.

 


Jag är ganska bra ändå


It's our last chance to forgive ourselves

Jag som skulle plugga idag. Skriva labrapporten. Vill ni veta hur det slutade?

Jag vaknade kvart i ett, gick upp ett. Sedan kom pappa och föreslog att vi skulle åka ut med båten idag. Jag menar, kan man ens säga nej till ett sånt erbjudande? Vi har inte åkt med båten en enda gång i år! I alla fall inte jag. Så vi åkte runt lite i stan och vi kom inte hem förrän någon timme sedan, vid sex. Och nu känns det för sent att plugga. En lördagkväll ska man inte sitta och plugga! Visserligen gör jag inget vettigt nu men... ändå.

 

Nu ska vi äta middag!


I can't feel you anymore

Kom hem från Pontus en stund sedan. Jag orkade inte ta med kameran så det blir inga bilder. Hälften av oss hade med kameror så det togs bilder varannan sekund. Fast jag tror inte så många var på mig, haha, eftersom jag satt och geekade vid datorn på omegle. Men det var uppskattat! Och jag gjorde lite annat så klart. Vi grillade! Mums. Åt. Pratade. Lyssnade på musik. Lite Håkan. Mycket Lars Winnerbäck. Sådär. Vi började spela några Coldplaylåtar men då bytte någon. Fy på det! Hanno hade Supermassive Black Hole på sin mobil med. Undra varför... inte.

På tal om Hanno. Hon hade världens finaste tröja på sig! Den var mycket finare än vad den ser ut att vara. Jag letade upp den och funderar nu på att köpa den. Som tur är går vi inte i samma klass eller så. Skulle vara lite taskigt då kanske, att köpa samma tröja? Eller jag vet inte, jag skulle inte direkt bry mig om någon gjorde så mot mig. Skulle ta det som en komplimang antagligen. Förlåt att jag skriver så korta meningar! Jag är trött. Jag borde sova. Men jag måste höra några låtar till. Det är svårt att låta bli...

 

I'm lost, crushed, cold and confused with no guiding light left inside.

 


They will not force us

 

Musikvideon till Uprising allihopa! Nu hoppas jag på en video till MK Ultra också. Fast vilken låt som helst skulle vara kul. I Belong To You kanske, eller Undisclosed Desires! Fast då spelar han ju inte gitarr förstås...

 

Ikväll ska jag till Pontus i alla fall. Gösta och jag ska dela på mat. :D He brings the meat and I bring the potatoe! Det känns lite som vår -08 att vara hos Pontus. Men det var kul då så det är bara bra. Nu ska jag kolla på Uprising från Jools Holland!

 


Ewa Ohlson

HAHAHAHAHAH så jävla bra! Hon har precis samma namn som min mamma hade som liten och hon är endast ett år äldre. Och så är hon precis lika oteknisk som min mamma...

 

 


Paranoia is in bloom

Idag har varit en bra dag. Jag har lyssnat på The Resistance på min iPod. Jag har smsat med Joakim och fått reda på att Dan Browns nya bok The Lost Symbol har släppts på engelska. Det var jättegod mat! Det var fint väder, fast jag hade ändå lite för lite kläder så det var rätt kallt. Jag satte upp baksidan på Q i mitt skåp och det blev FINT. Jag åkte till Friberga med Flays och Lillknorr och träffade massor med lärare. Tyvärr inte Kristoffer. Vi satt kvar där till kvart över sju och spelade Alfapet och lyssnade på musik. Det gick ingen buss hem så jag fick ta 607an och gå och vänta och sen ta 611an. Jag såg på Idol. Precis när Idol slutade zappade jag över till MTV och såg Muse spela Uprising på VMA igen. Jag har lyssnat ännu mer på The Resistance! Jag tog med iPoden och högtalare in i badrummet när jag duschade.

Och nu måste jag gå igenom halva matteboken så jag förhoppningsvis kan det mesta vi ska ha prov på i morgon! Sedan måste jag nog sova lite med... I morgon ska jag kanske till Sätra Äng med lite gamla vänner och... ja, jag vet inte vad vi ska göra. Pontus bor där i alla fall. Och Gösta vill ha med mig, haha. Tack!


Must we do as we're told?

I morgon börjar jag för första gången i veckan tidigt så jag tänkte lägga mig tidigt också. Eller, ehm, glöm det där med att "lägga sig". Jag ska sätta mig i sängen, läsa lite i "The Story Of Muse", lyssna på skivan en gång på iPoden och somna lycklig. Jag funderade på att kolla på DVD'n en gång till också men jag har redan sett den två gånger idag så det kanske får räcka? Nyss kollade jag med mamma & pappa. Mamma gick efter halva men pappa stannade hela! Wow.

Efter skolan i morgon måste jag pluggaaaa. Jag har skjutit fram det hela veckan, och helgen för den delen. Eller visst, jag har småpluggat. Typ glosor. Men det är ju lätt. Jag har matteprov på fredag så jag måste gå igenom allt (jag tror) vi ska ha. Och så måste jag skriva den där förbannade labrapporten som jag inte förstår mig på, den ska in nästa vecka. Och plugga till naturkunskapsprovet på tisdag jag inte ens visste vi skulle ha förrän igår måste jag också göra. Och varför jag säger allt detta vet jag inte. Kanske för att påminna mig själv! United Staaaaates, United Staaaiaiaates of! God natt på er!


THE RESISTANCE

 

Detta var kanske ganska förväntat? Bilderna. Övertexten. Även om Tyskland fick den i fredags, Storbritannien i måndags och USA igår så är jag världens lyckligaste människa just nu. I alla fall en av dem. Jag erkänner att jag tvivlade på detta album i början. Men efter några lyssningar (man har ju kunnat höra det på deras hemsida ett tag) insåg jag att det är bra. Väldigt. Det finns inte så mycket mer att säga. Lyssna!

 

TACK MUSE FÖR ATT NI GER OSS DETTA. Jag drömde om er i förrgår. I'm quite sure it will happen again. Och den där baksidan ska upp i mitt skåp i morgon.

 


They won't stop breaking us down

Jag känner att jag inte har skrivit så mycket här på sistone! Jag vet inte vad det beror på. Har väl kommit i en liten fas (haha, fult ord) där jag inte kommer på saker att skriva om. Inte är så inspirerad. Och just nu när jag inte ens kan hålla i kameran på ett normalt sätt känner man sig inte så peppad till att gå ut och fotografera.

Så därför får ni denna fina bild! Snart ska vi se dem alltså. Snart ska vi se dem. Emelie och jag. Jag och Emelie. Vi och Hovet. Hovet och vi. Sådär kan jag fortsätta ett tag... Haha, i alla fall, jag har FORTFARANDE inte fattat det. Inte insett det. Att det är Muse vi pratar om.


Matthew Bellamy, Teignmouth.


Your beauty's not just a mask

Jag satt och läste lite gamla Kalle Anka & C:o-tidningar (kände för att skriva ut hela namet) förut, när jag insåg att tidningen jag satt och höll i var nästan lika gammal som jag själv! Den var från sommaren -94. Därför gick jag upp och letade upp en tidning som var lite äldre. Med tanke på att jag föddes en torsdag fanns det så klart ingen tidning från min födelsedag, eftersom datumen på dem är från måndagar, men jag hittade de två närmaste. Observera vad billiga de är också, haha.

 


We're not droplets in the ocean

Jag tänkte väl att någon skulle uppmärksamma dubbningen på "Kommissarien och havet" igår! Jag kollade på det med mamma och pappa och det var inte bra. Jag vek mig av skratt för det lät så otroligt fånigt och fjantigt! Läs artikeln om det här.

Jag känner mig duktig som håller på och plugga lite. Engelska ord VS spanska ord. Och så fick jag massor med kemi gjort i skolan idag. Jag kände mig ambitiös som stannade kvar på lektionen för att fråga om lite saker. Hon sa att man fick gå tidigare om man ville och stanna om man ville. Alla sprang ut, kort sagt. Jag och några till var kvar. Förresten, till skillnad från min mattelärare älskar jag min kemilärare! Anna Karin!


Video Music Awards 09

Jag sitter vid datorn som vanligt när jag egentligen borde göra läxor. Fast jag upptäckte precis att jag glömt att ta med kemiboken, suck. Men som tur är har jag en lång rast i morgon precis innan kemin (på grund av ingen idrott) så då kan jag göra kemiläxan! Perfekt. Fast jag har lite andra läxor med, bläh.

Ikväll, eller snarare i natt, kommer det inte bli så mycket sömn igen. Klockan två ska jag sätta på MTV och kolla på VMA! Muse ska vara med. Jag vet inte hur länge det håller på men åtmonstone två timmar? Visserligen kommer det gå i repris flera gånger i veckan men jag vill se det live. Och sen kanske jag kollar på repriserna också, haha.


Mozart

Mozart på språng i mitt rum! Någon som upptäcker något speciellt på näst sista bilden? ;)

 


You were my guiding light

 

22 augusti är över.

Och om sex veckor köar jag till Muse.

 


I travelled half the world to say I belong to you

Mina käära kusiner var här igår och idag och vi hade skoj! Jag tog inte så många bilder, bara på slutet när vi satt och spelade Jenga. Igår såg vi på Idol, Kändisdjungeln (vilket inte var så bra, väldigt konstig idé och mest okända kändisar) åt pannkakor och körde Mario Kart! Jag älskar Mario Kart. Jag kommer ihåg när jag var runt åtta kanske och spelade alltid det hemma hos Mimmi och Gaby. Den svänger ju inteeeee!!! Haha, det var alltid min kommentar. Nu är jag lite bättre, trot det eller ej.Här kommer lite bilder:

 


Ibland är min pappa bara för härlig

 


Love is our resistance

Jag vet inte vad jag ska säga idag faktiskt. Jag längtar mest till i morgon då Sandra och Julia kommer! Det kommer bli riktigt kul. Så jag hoppas skoldagen går fort i morgon. Och att jag lyckas äta lunch med Gösta då... haha.


The Scientist

Ingen uppdatering idag. Än. Jag har suttit med matteboken uppkörd i ansiktet och försökt förstå. På lektionerna är allt jätteenkelt för han går bara igenom metoderna på det allra enklaste sättet. I boken finns det svårare uppgifter som han aldrig låter oss lösa. Fan vad jag saknar Kristoffer nu. Tomas (vår lärare nu) verkar tro vi är korkade. Och det är just vad jag känner mig när jag sitter med de svåra uppgifterna!

Det där kanske var obegripligt att förstå. Men jag gillar inte vår mattelärare nu. Och matteboken är jätterörig. Just nu känns det som att jag hatar allt som har med förändringar att göra! Jag saknar bara allt. Jag har inte ens någon kompis i klassen. Jag fördriver rasterna med musik eller med att lyssna på de andras prat. Och på varje lektion längtar jag bara till vi slutar för dagen. Take me back to the start...Thank God för Internet

Men ser inte ett skit men ni fattar.

 


Hysteria

Efter en mycket lång naturkunskapslektion (det var då vi gick till Ekebysjön) och vi ska "sammanställa resultatet" kan det gå så här... Jag hamnade i djurgruppen och ingen av oss fattade vad vi skulle göra. Vi fick en bok med bilder och namn och utifrån den skulle vi ta reda på om sjön var näringsrik eller näringsfattig. Okeeej? Det står inte ett skit i boken.

 

HAGEEEEEN! Sluta klottra!

 


Du räknar allt sorgligt natten lång

Jag tänkte slänga in lite fler bilder innan jag går ner och skriver ut en spansk text. Det är lite pinsamt för jag vet inte ens om jag har skrivit rätt i rubriken! Säger man Una carta sobre yo eller Una carta sobre mi?

I alla fall, här kommer lite bilder från när jag var i Åre med Mimmi! Det var skoj det! Olle Oljud kommer föralltid finnas i våra hjärtan, right? Hehehe.

 


Runners, until the race is run

 

Ett år (och tre dagar) sedan. Sista bilden är så jävla klockren!


Lovers, keep on the road you're on.

Runners, until the race is run.

Soldiers, you've got to soldier on.Natten vi kysste all skit vi gått igenom

Fy fan vad jag har varit trött idag. Visserligen var det inte lika tråkigt att gå till sjön och undersöka den som jag trodde. Men när vi fick uppgiften att skriva en labrapport på två sidor blev jag trött. Jag vet inte ens hur man gör! Min grupp hade i alla fall lätt den skönaste platsen. En nybygd och jättefin brygga, medan de andra fick sitta på stenar eller ingenting alls på sina ställen. Stackare. Jag måste säga att Dagy ligger på ett jättefint ställe! Hästhagar, nära till en sjö, skogen, men ändå nära där man bor och Mörby Centrum.

Nu börjar Idol snart! Jag känner att jag inte har haft så många bilder här på ett tag... Jag får ta och åtgärda det. Men just nu ska jag som sagt se på Idol. Hejdå!


MUSE

ALLA SOM ÄLSKAR MUSE TRYCKER HÄR!


En vecka kvar nu

Jahapp, så sitter man i skolan. Jag åkte hem över lucnhrasten eftersom vi inte hade någon spanska. Sedan kommer man hit till idrotten och så säger läraren att jag inte behöver vara med alls! Jaha, tänkte jag, då går jag väl och sätter mig vid en dator med iPoden då. Jag behöver inte vara med på någon idrottslektion på ungefär fyra veckor. Vilket betyder att jag börjar 11.50 varje onsdag! Men jag måste ändå träna lite hemma.

 

Fan vad jobbigt det här tangentbordet är, haha. Mellanslagstangenten cepar så jag måste trycka jättehårt på den för att det ska hända någonting! Nu ska jag fortsätta slösurfa lite. Jag börjar om femtio minuter.

 


Om jag var tio år yngre skulle jag inte behöva dig längre

Åh, nu när jag har börjat kolla på bilder är det svårt att sluta! Och när man sedan har publicerat dem här känns det som att de är förevigade på något sätt. Dels för att de nu finns med i min "dagbok" och dels för att nu kan de inte försvinna. Jag menar, om min dator skulle paja en dag och allt som fanns på den skulle försvinna så finns ju alla bilder kvar här på bloggen. I arkivet. När mamma och jag var i Turkiet höstlovet 2005, tror jag det var, tog vi massor med fina bilder men nu har de försvunnit! Vi kan inte hitta dem på någons dator. Och jag vill inte det ska hända en gång till.

De här är bilder från höstlovet 2006. Mamma och jag åkte till Amsterdam för att hälsa på min gudmor och hennes första dotter, nu har hon två. Mirthe och Sophie. Jag har aldrig sett Sophie! Jag har inte sett min gudmor på snart tre år. Hotellet med tavlan (den näst sista bilden) kommer jag aldrig glömma, HAHA!

 


People change

Jag hittade det här i arkivet:

Mina absoluta favoritlåtar:
Don't hate on me.
Tokyo.
Smells like teen spirit.
2007-04-07 @ 16:08:33

HAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHHA. Seriöst?


Jesus don't love me

Jag har ingenting att göra. Det jag gör just nu är detta: Lyssnar på Håkan Hellström, Känn ingen sorg för mig Göteborg (skivan), sitter på min stol och skriver detta. För er som undrar om det angående min arm (inte för att jag tror att någon undrar men jag berättar i alla fall) så hade jag en spricka i benet och måste ha gips i tre veckor. Men som tur är går det bra att skriva på datorn och det gör inte ont. Har inte lyckats skriva för hand än dock.

Tidigare sa jag ju att jag skulle lägga ut lite gamla bilder så jag tänkte leta upp några bra nu. Eller bra och bra, sådana som jag minns. Jag satt och skrattade åt gamla bilder på Sandra och mig från Varberg förut idag. Och då blev jag glad när jag kom på att vi ska ses på fredag! Julia också! De ska sova över här. De är trots allt mina kusiner och jag har otaliga minnen med dem. Och jag tror vi alla saknar mormor och morfar lika mycket.

 

Jag kollade precis upp datumen på de här bilderna och de kommer från den nionde april 2007. Samma dag som My Chemical Romance spelade i Malmö på Gerards födelsedag! Samma dag som jag inte var där och såg dem. Så då vet jag vad jag gjorde den dagen alltså. Men jag hade det ganska bra då också måste jag säga. Gissa om jag vred mig på golvet av skratt när Sandra drog ut det där bandet ur videospelaren!

 


Jag ska göra läxor SNART

 


Är du också själv?

Jag satt precis och laddade över lite bilder från min dator till ett USB-minne för mamma ville skriva ut dem till våra fotoalbum. Det resulterade i att jag satt och kollade på massa gamla bilder som jag nästan glömt bort att jag har. Gamla bilder på mig och Sandra, Sara, förra klassen, Sofia Widegren, Ebba, massor! Jag hinner inte lägga upp alla nu för nu måste jag verkligen göra läxor. Men jag lägger upp den här så att jag påminner mig själv om att jag ska lägga upp fler senare.

Första veckan i sjuan. Tre år sedan. Från vänster: Emelie, Hanna, Sofia W, Malin, jag, Sofia C, Otto, Marika, Ebba, Oscar, Darío, Annika. Niklas, Sofia L, Ylva och Daniel. Jag kan inte fatta att vår tid är över. :'( Faan. Jag saknar er.

 


Jag vågade aldrig hålla din hand

Finns knappt någon bra inspelning. Fint var det i varje fall. Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt.

 

 


Duschslang som man kopplar till handfatet

En liten summering av kvällen hos Elin. Ni får den i bilder, varsågoda! Närvarande: Elin, Flays, Gösta, Ellinore, Anna, Isabel och jag!

 


MEMORIES

 


Fuck

Hej, jag tänkte bara berätta att jag har stukat högra armen och inte kommer kunna skriva så mycket på bloggen de kommande dagarna. Jag sitter och skriver det här med vänster hand just nu. Jag kan knappt röra på handleden (edit: jag kan inte röra på den över huvud taget) eller fingrarna, det gör så jävla ont! Hoppas jag inte brutit den eller nåt, fast då skulle det kanske göra lite ondare...

Ni får ha det så bra så länge så kommer jag tillbaka när jag kan skriva igen!

 

Vem fan kom på idén med "elefantkull"?

 


Magnificent + Coldplay!

 

Den här låten (videon är från konserten i somras) påminner mig bara om Coldplay numera eftersom de spelade den precis innan Coldplay kom in. Eller de spelade någon klassisk låt precis precis innan de kom. Jag vet hur den går men jag vet inte vad den heter. Den blir mer "dramatisk" mot slutet och sedan POFF så började Life in Technicolor. Världens bästa kväll.

 

I alla fall, det var inte det jag pratade om! De spelade den här låten innan konserten som sagt. Den var i stort sett den enda "vanliga" låten de spelade. De andra var bara... ljud, typ. Lite tråkigt faktiskt! Men Coldpaly vägde upp det hela (och mer därtill!) sen i alla fall.

 

Min dag har varit helt okej förresten. I morgon börjar vi med idrott. Fotboll på planen. Döda mig? Btw, jag orkar inte bry mig om att videon är för bred, hittar ingen annan bra. Ni får stå ut!