You're the target that I'm aiming at


Hej allihopa! Nu är jag hemma igen! Vi landade på Arlanda midnatt till tisdag. Exakt midnatt! Sedan var vi hemma ungefär vid två. Och så började jag skolan åtta dagen efter, härligt! Verkligen. Inte. Jag vet att jag inte har skrivit något på länge... men jag hinner inte! Jag har pluggat ända sedan jag kom hem vid fem idag och jag har fortfarande massor att göra. Kemiprov, biologiprov, fysik, matte, engelska, svenska... listan kan göras längre. Men det är väl saker man får ta när man reser bort. Thailand var bara helt underbart! Fast det är ändå otroligt skönt att vara hemma igen. Nu måste jag återgå till böckerna men jag lägger in bilder när jag får tid!


Thailand


Sawasdee ka! Jag ber om ursäkt för väldigt lite inlägg, eller ja, inga alls, de senaste dagarna. Men Internet slutade fungera så där ständigt så jag ville spara mina minuter till mejl istället. Mamma och pappa vill ju också använda, och Basti för den delen, så de tar slut ganska fort. Fast jag köper ju alltid mer… men ändå. De senaste dagarna har vi inte gjort så mycket speciellt. Joakim åkte hem i tisdags förmiddag så det är ju lite tråkigt… Vi har mest bara varit på stranden, badat och ätit på mysiga restauranger vid vattnet. Det är väl egentligen det man ska göra på semestrar? Även om detta inte är enbart semester för mig. Fast ja, ska jag vara ärlig har jag pluggat extremt lite, vilket ju inte är så bra…

 

I morgon fyller mamma 52 så jag antar att vi ska fira henne på något sätt. Sedan ska mamma och jag åka och ”shoppa” i Phuket Town någon dag tror jag. Sedan på måndag åker vi hem! Jag kommer nog låta lite tragisk nu men jag längtar faktiskt. Å ena sidan vill jag stanna för det är så underbart här, speciellt när jag vant mig vid värmen och allt. Men det finns saker hemma jag saknar. Jag laddar inte upp någon bild för det tar så lång tid och jag vill spara på minuterna. Vi hörs snart igen!

 


Thailand



Orkade inte ladda in fler bilder på datorn så det får bli en bild på annanasjuicen från igår.

Idag har vi gjort absolut ingenting. Eller ja, i stort sett i alla fall. Och än så länge. Joakim kom inte hem igår för han sov över hos några random people efter att de hade varit ute och festat. Basti kom hem efter att jag hade lagt mig (även om jag la mig vid tre). Jag tror han kom vid fem eller något. Ikväll ska vi på en elefantshow som jag hoppas blir häftigt! Jag vet inte exakt vad de ska göra men det låter spännande i alla fall...

Idag är det Alla Hjärtans Dag också. Plus att det är det kinesiska nyåret natten till i morgon. Vi är ju i Thailand men de firar det nästan lika mycket här också. Nästa år (eller ja, "år") är tigerns år vilket är det året Joakim är född i! Själv är jag född i hundens år, haha. Och alla 93:or är födda i tuppens år tror jag det är. Så det ska bli spännande att se hur de firar det här... lär bli ganska mycket firande.


Thailand


Är det bara jag som tycker att vi ser extreeemt inklippta ut på den här bilden?

 

Nu känner jag mig riktigt duktig på att uppdatera minsann! Nästan en gång om dagen! Så jag kan väl fortsätta berätta vad vi har gjort på dagarna här. Idag var vi på stranden hela förmiddagen och fram till ungefär tre. Joakim och jag körde kedjeleken med städer i flera timmar, haha! Jag vet inte riktigt vem som förlorade eftersom de andra också fick hjälpa till när vi inte kom på någon stad. E och Y var de värsta bokstäverna... jag tror vi fuskade lite, hehe.

 

Sedan efter det åkte vi till Patong Beach (som ligger ungefär en halvtimme härifrån) där det ligger massa affärer, barer, restauranger, klubbar, discon och så vidare. Jag köpte hatten på bilden och ett par röda Ray-Ban. Snacka om turistfälla, alla kunde svenska ord! På bilden står vi på stranden! Extremt vit sand var det. Vi åt på en utomhusrestaurang som låg precis bredvid beachpartyt så det var gratis hög musik hela kvällen! Efter det gick vi till en ascool bar där vi fick ett fyra-i-rad-spel att leka med. Servitrisen utmanade Joakim att spela om fyra öl, fyra tequila och en juice (till mig då, hehe) men han bangade ur! När mamma, pappa och jag skulle åka hem trodde hon att jag var Joakims flickvän också... haha...

 


Thailand



Snacka om att man känner sig som en äkta turist när man har keps, solbrillor och flytväst...

Så har man ridit på en elefant! Fast det var igår faktiskt. Och vi "red" inte direkt utan vi satt på en bänk ovanpå elefanten! Men det var jävligt häftigt. Vår elefant var ganska vild av sig och rev ner massa träd på vägen och sprutade ner mig med vatten flera gånger, haha! Sedan fick jag lära mig att elefanten är det enda djuret i världen som inte kan hoppa. Samt att om de lägger sig ner är det inte säkert att de kommer upp igen, och deras lungor mosas då. Jag undrar hur de sover? Igår paddlade vi även i en supergrund flod, därav flytvästarna, som inte direkt behövdes dock.

Idag har vi bara slappat vid hotellet och båda mina bröder och jag har bränt oss... Men men, man måste ju bli röd innan man kan bli brun! Eller hur? Nu sitter vi och kollar på kinesiska MTV och käkar chips. Snart ska vi ut och äta middag, fast jag vet inte riktigt var... vi får se helt enkelt. Jag hoppas alla har det bra i Sverige! Hos er är det minst 40 grader kallare än här...


-


Fan vad jag saknar er...



Thailand



Söta små elefanter gick runt på stranden och vi var bara tvugna att fotografera oss med dem!

Herrejävlar vad varmt det är i Thailand. Det är fyrtio grader eller något sånt i solen! Flygresan gick i alla fall väldigt bra och det kändes inte alls som att vi flög i elva timmar. Pappa och jag satt på rad två (!) och mamma och Basti på rad sju och det var ett ganska så stort plan. Det var väldigt bumpigt när vi flög över Himalaya (väldigt passande eftersom det var då de flesta skulle försöka sova…) och de två sista timmarna innan vi skulle landa. Först verkade som att vi aldrig skulle kunna få någon frukost! Men sedan lugnade det sig lite, och vi hann äta precis innan vi var framme.

 

Vårt hotell är väldigt fint och det ligger precis vid havet! Jag delar rum med Basti och Joakim och mamma och pappa har ett eget några rum bort. Det roligaste är nästan att det finns ett fönster mellan duschen och sovrummet! Det går att dra för från insidan, men ändå!

 

Idag fyller pappa 60 år så vi ska åka till en restaurang precis vid havet en bit bort härifrån. Det kommer bli väldigt kul tror jag! Annars har vi planerat en heldag till djungeln med elefantridning bland annat på torsdag och en resa till Phi Phi-öarna på måndag! Sedan har vi inte tänkt så mycket mer än, men shoppa i stan ska vi också göra, och vara på stranden så klart. Det är så fint här!



How I hope that you're still here when I return




Jag har redan använt övertexten en gång förut men jag tyckte den passade bättre nu än någonsin. Jag började med det här inlägget (la in bilden alltså) för över en halvtimme sedan men det är så svårt att slita sig från msn nu! Jag vill inte åka ifrån alla människor... Okej, nu lät det som att jag har hundra vänner. Men jag menar snarare att jag inte vill åka ifrån några speciella personer. Om en och en halv timme kommer taxin.

Jag kommer sakna er så jävla mycket. Jag ska försöka uppdatera här någon gång om dagen om jag får tag på internet där nere vilket jag måste göra. Ha det så bra i kära Sverige, jag älskar er och saknar er redan!


You gotta be stronger than the stories




Vad konstigt ordet "varje" ser ut kom jag och tänka på nu när jag skrev det så många gånger i samma mening. I alla fall, i morgon åker vi till Thailand! Taxin till Arlanda kommer och hämtar oss fyra ungefär halv sex på kvällen dock, så det är ungefär en dag kvar. Sedan tar flygresan ungefär elva timmar plus att Thailand ligger sex timmar före Sverige, så vi kommer komma fram på måndag eftermiddag. Joakim landar bara två timmar efter oss!

Jag tror jag har packat ned det mesta som ska med nu, får inte glömma något! Även sex kilo skolböcker och minilaptopen ska med. Och vi får bara ha med oss tjugo kilo inklusive handbagage! Hoppas Bastis väska är jävligt lätt så jag kan sno lite av hans kilon. Sista kvällen hemma ska spenderas med en påse Estrella.


-


Varje sekund av varje minut av varje timme.


Your faith walks on broken glass

 

Throw up your arms into the sky, you and I.

 


Oönskad långrast


Jag ber om ursäkt för extremt lite bloggande de senaste dagarna, jag har haft lite annat att göra om man säger så. :) Nu sitter jag i skolan och har extremt lång rast eftersom biologin är inställd igen, fram till tio i tolv. Först tänkte jag åka hem över lunchen, eftersom rasten började tjugo över nio, men sen tänkte jag att jag kunde stanna och äta lunch med Flays som jag faktiskt hade lovat! Fast det är ganska tråkigt att bara sitta på datorn när man inte vet vad man ska göra måste jag erkänna...


Someone came and took your bed




Nu måste jag leta upp fejkyxan som jag tror vi har till i morgon... haha!


You make it real for me


Oj oj, det blev inget skrivet här igår minsann. Och idag har jag inte så mycket att säga heller. Mest att jag är putt över att jag märkte att mina fina Acnejeans har börjat bli utslitna idag. Ett hål mellan benen börjar växa mer och mer! Neej! Då måste jag köpa ett par nya och det har jag ju inte råd med heller.

Jag hinner nog inte köpa Roskildebiljetter innan vi åker, som jag skulle gjort, men när jag kommer tillbaka kommer jag vara pankare. Flygbiljetter och hotell till London/Wembley måste inhandlas också! Tur att det inte direkt är bråttom. Jag måste dock ringa och säga att vi ska hämta ut biljetterna där också... suck.

På fredag har vi biologiprov och vår lärare har inte varit här på hela veckan! Bra va? Ingen kan fråga saker de undrar om och jag fick idag reda på att vi inte har runt tio sidor i boken som jag hade börjat plugga på! Vilket visserligen är bra, men ändå lite jobbigt. Nu tjatar jag för mycket! Usch då.


You don't know anything about me



Världens sötaste strumpor som jag fick av Mimmi, Gaby och Malin i lördags!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. Jag vet inte alls, faktiskt. Det enda jag tänker på nuförtiden, eller vad man nu säger, är att vi åker på söndag! Och att om en vecka kommer jag ha träffat Joakim igen. Åh, det är så underbart! Jag saknar honom massa redan. Och jag kom precis på att jag vill köpa bilejtter till Roskilde innan vi åker! Så jag får ta och göra det snart.

HAHA NU KOM JAG PÅ VAD JAG TÄNKTE SKRIVA! Igår när jag hade gått och lagt mig och klockan var ungefär kvart i ett kom jag på att jag hade glömt välja mina individuella val som man bara kunde välja fram till den 31 januari! Så jag fick panik och hoppade upp ur sängen och satte på datorn. Jag hade inte ens någon aning om vad jag skulle välja för reservval. Jag bad till Matt att man fortfarande skulle kunna välja sina val vilket man kunde! Allt tack vare Matt. Så jag bläddrade febrilt genom häftet med alla individuella val och kom fram till att jag ville välja astronomi och webbdesign som reservval. Och spanska och konsten att tala som första val då så klart, men det hade jag ju redan bestämt. Jag hoppas jag får mina första val... fast astronomi verkar kul faktiskt.