Semla


Insåg precis när jag ätit upp min semla att jag hade glömt ta en bild på den, den som var så fin!

Måste bara påpeka att det idag är 222 dagar kvar till Muse på Wembley Stadium!I am not afraid to keep on living


Nä nu, bajs på matten. Jag har bara de sex allra, allra svåraste uppgifterna kvar på hela kapitlet och nu orkar jag inte göra dem. Jag kan i alla fall min spanskaredovisning bra, om jag får ha papper så klart. Vilket vi får ha. Nog om skolarbete! Nu ska ni få se lite fler bilder från igår! Jag har mina aningar om att det kommer bli många...


Sedan var Sara så generös och lämnade mig en liten bit kaka. ;)

Näst sista bilden på Emil är bara för söt! Tänkte bara säga det. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Hon är snart halv nio och jag har ingen att chatta med, buhu. Jag ska nog käka semlan som mamma och pappa köpte till mig idag och sätta mig framför Absolution Tour. Kanske läsa lite biologi om jag orkar... fast nä.


GladiatorsandalerEfter nära trettio mattetal måste jag erkänna att jag blev distraherad mer än en gång att gå in på datorn. Självklart står den på, med Spotify och allt, men jag är inte inne på msn eller så. Jag kom och tänka på att Kenza skrev om ett par gladiatorsandaler hon hade beställt och jag blev så sugen på dem själv nu! Jag skulle ha beställt dem lite tidigare så de hann komma till vi ska till Thailand! De som jag har nu är så utslitna efter Malta...


TIRED
Mycket fin bild på mig och Sara från igår va? Igår var en jättelyckad och rolig dag! För oss åtta som spelade laserdome på dagen blev det en lång heldag! I alla fall för mig, direkt när jag kom hem från stan började jag baka, laga mat och fixa med Spotify. Men det var det värt! Vi fick reda på mycket igår, att Emil spelar piano superfint, att Madde haft sex på de flesta, offentliga eller inte, ställen samt att Malin fortfarande föredrar turkiska killar över allt. Fast det sistnämnda kanske vi redan visste. ;)

Resten av denna dag måste jag träna på min spanskaredovisning jag ska ha i morgon och plugga biologi och matte om jag hinner (och orkar). Så bilder från gårdagen kommer senare ikväll eller i morgon! Ha en fin fortättning på dagen allesammans.


A universe is trapped inside a tearAnyone who says sunshine brings happiness has never danced in the rain.

Bildtexten och bilden är tagen från flickr.com, så det är inte mitt. Men fint är det! Idag har varit en bra dag måste jag säga. Ganska skön skoldag, slutade tio över två. Efter det åkte jag hem och vilade ut i soffan resten av eftermiddagen! Eller där emellan så ringde jag faktiskt och bokade tid till lasergame i morgon! Där jag hade tänkt vi skulle vara från början var redan fullbokat (eftersom jag hade ringt och försökt boka till fel nummer i flera dagar) så det fick bli ett annat ställe där jag inte har varit förut! Men det blir säkert bra det också.

Eftersom vi ska träffas i Mörby vid elva i morgon kommer detta bli en tidig kväll för mig! Det var nog ganska länge sedan jag gick och la mig så pass tidigt (planerar väl runt 00.00) faktiskt, i alla fall vad jag kan minnas. Men jag ser jättemycket fram emot till morgon och det kommer bli kul!


When it started we had high hopes
En lite konstig bild från Malta i somras. Ibland när jag tittar på den ser jag tjock ut och ibland ser jag smal ut, haha! På tal om värmen, om tio dagar åker jag till Thailand! Ser väldigt mycket fram emot det. Speciellt nu när mycket verkar lösa sig i skolan. Jag missar tre prov men ett får jag göra senare och de andra klarar jag mig utan. Tar jag med mig alla skolböcker och jobbar lite om dagen/varannan dag så hamnar jag nog inte efter!


Tired of fighting yourself

 

Shame on you for thinking you're all alone. If you want I'll make you wish you were.

 

La jag upp den här videon förut? Jag minns inte ens, jag kanske bara tittade på den på YouTube utan att lägga upp den här. Jag minns dock att jag la upp en video av Map of the Problematique förut! Fast det kanske inte har så mycket med saken att göra. Den här är i alla fall Dead Star (!) live från Japan 2010 och så kör de lite Micro Cuts på slutet. Dead Cuts helt enkelt! Eller Micro Star skulle man väl också kunna säga. Lika bra som alltid!

 


-
How you are my hero. How you're never here though.Dreams I can't make sense of


Det var något jag hade tänkt säga här men som alltid när jag kommer hem och sätter mig här för att skriva glömmer jag bort det. Eller ja, nu var det ju över fyra timmar sedan jag kom hem, men ni förstår vad jag menar.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag så jag kan berätta om den roliga eftermiddagen vi hade idag! Eller jag tycker den var rolig i alla fall. Vi skulle egentligen ha biologi vid ett men vår lärare var borta så vi fick se på ett avsnitt av ett program om genteknik i en halvtimme. Efter det fick vi lite extra rast och sen var det fysik och matte, samma klassrum, samma lärare. Mellan kvart över två till tjugo över fyra! Den eftermiddagen är alltid så mysig. :) Kanske låter galet, men den är det! Efter halva tiden får vi frukt och sen fortsätter vi bara med att räkna matte i en timme eller så. Extra skönt är det om det är någorlunda tyst i klassrummet så man inte blir så trött sen...

Sen på vägen hem snöade det som attan och jag kunde inte ens titta upp när jag gick till bussen. Som tur var kom det en buss precis samtidigt som mig så jag kom hem fort! Det var den dagen, haha.


Carry this gun, you'll even get paidA hero of war, that's what I'll be. And when I come home they'll be damn proud of me.


When our brothers in arms are gone
Detta var då den enda bild jag hann ta igår innan batteriet dog. Men den blev ganska fin faktiskt! Den ser nästan lite sådär artificiell ut, fast det kanske bara är jag som inbillar mig eller något. Det var Sandras familj som köpte tårtan och de köpte en prinsesstårta! Sen satte Basti arton ljus på den bara för att göra så fel som möjligt, men det blev fint! Nu ska vi äta middag! Nej nej, vi äter inte alls sent i den här familjen. . .


This is the end of the world


Hejsan på er! Jag sitter nu i skolan och har precis skrivit klart min spanskaredovisning tror jag. Det känns som varje gång jag ska berätta om mig själv (redovisningen ska handla om oss själva alltså) är det mesta jag snackar om Muse. Att de är mitt favoritband, att jag sett dem två gånger, att jag ska se dem två gånger i år, att... jag älskar dem.

Vi har egentligen idrott men jag orkade inte vara med. Skridskor för tredje gången! Jag får så ont i fötterna och det är inte kul ens, speciellt inte när man är så dålig som jag. Min lärare märker nog inte ens att jag är borta, det gör han aldrig i alla fall. Och tur är väl det!


Proclaim eternal victory
Idag gick jag och la mig halv sex och gick upp två, bra jobbat Teresia! Men men, det är helg och då får man göra sånt. Även om min söndag endast kommer vara cirka nio timmar lång, med tanke på att jag måste gå och lägga mig vid elva ungefär. Ikväll vid sex kommer Sandra och Julia över på födelsdagsmiddag! I år bestämde vi oss för att ha en gemensam middag, så vi firar både Sandra och mig idag.

I morgon är det skridskor i skolan igen, börjar tröttna på det nu! Även om vi bara har åkt två gånger. Men det känns som hur jag än gör så blir skridskorna inte tillräckligt hårt spända. Anyways, nu ska jag gå ner och spela lite Rock Band innan jag ska byta om. It's time we saw a miracle... Absolution är så jävla bra.


I forgive you every single timeHow can you always be late for your arrival? You know I forgive you every single time.

Usch vad ful bloggen känns. Men oroa er inte, jag ska inte byta design igen! Jag syftade mer på inläggen. Har inte haft så mycket fint att lägga ut de senate dagarna. Har inte haft så mycket att säga över huvud taget faktiskt!

Idag har jag i alla fall åkt till Täby Centrum och köpt en present till min kära kusin Sandra. Jag ska inte avslöja vad in case hon läser detta! Sedan köpte jag den fina tröjan från BikBok jag tittat på förut för hälften av pengarna jag fick av Basti i present. Jag fick en sånt här Täby Centrum-presentkort. Jag ska visa den lite senare, i morgon kanske. Jag älskar den! Ryggen är så fin. Plus att den var väldigt billig. Hoppas bara kvalitén är okej också. Nu måste jag fixa ihop någon middag eftersom jag är ensam hemma, igen.


Sexton


Jag var tvungen att publicera det förra inlägget, haha, så kul! Jag tror faktiskt inte Chris sjunger Felicia i Yellow, men man vet ju aldrig! Han kanske sjunger det på något hemligt ställe som man inte har tänkt på, man kan ju aldrig vara säker, som sagt. ;) Nu ska jag lägga upp lite bilder från min födelsedag! Jag tog inte så många men några i alla fall. Som förra året åt vi middag hos min bror, dock min andra bror nu, och bowlade efter, dock i Täby nu. Haha. På dagen var jag i skolan bara, halv tio till halv fem. Det var lite kul att ingen visste att jag fyllde år (eftersom Klara som i stort sett är den enda som vet när jag fyller år var sjuk) förrän Agnes kom på det på biologilektionen mitt under dagen. Då sjöng alla i alla fall! Tackar för det!


Väckning vid sju av Basti, pappa och mamma. Snark på det...


Prinsesstårta som vanligt, ingen födelsedag är en födelsedag utan prinsesstårta!


En sjukt snygg vägg i Bastis lägenhet! Om jag hade en sån hade jag markerat ut alla ställen jag sett Muse på.


En annan snygg vägg i Bastis lägenhet! Även om strykbrädan sabbar det lite kanske...


Somebody's cooking in the kitchen... hoho.


Basti i sina snygga Nudiejeans! Hans bowlingteknik var... annorlunda, men han slog mig med ett poäng.


Här har vi pappa med hans... också ganska egendomliga teknik.


Ingen bild på mig när jag bowlar, sorry! Ingen lyckades få en bra bild.


När man fyller år är det tillåtet att bli tjock.


Det här känns som en upprepning av förra året... en bild på ett bowlingklot!

Som ni kanske förstår (eller inte förstår) så började jag på det här inlägget väldigt länge sedan. Men sen kom det massa andra saker emellan så jag hann inte avsluta det förrän nu! Japp, så är det.


Felicia är så smart...


Teresia säger (19:13):
jag lyssnar på låten med ditt namn i ^^ :D
For you I'd bleed myself dry säger (19:13):
Åh vad är det för låt? :D
Yellow?
Teresia säger (19:14):
Japp!
ser man inte det i msn? xD
For you I'd bleed myself dry säger (19:14):
Sjunger dom Felicia i den? :O
Teresia säger (19:14):
HAHA
Teresia säger (19:15):
ditt MSN-namn xD
For you I'd bleed myself dry säger (19:15):
JAHA
HAHAHAHAHHAA
HAHAHAHHAHA
AHAHAHHAHAHAHAHA
Teresia säger (19:15):
HAHAHAHAHAHHA XD
For you I'd bleed myself dry säger (19:15):
HAHAHAHAA
AHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
OMG
Förlåt för min brutalt dumma hjärna :P
Nu fattade jag. XD


I move a little bit closer


Så var man sexton år då. Ett år äldre (ett år klokare?), men egentligen bara en dag äldre! Det känns lite konstigt att säga att man är sexton, sex-ton, låter så mycket! Fast jag tyckte ändå att femton lät alldeles för lite, så det är bara bra. Ibland känner jag mig som jag borde varit arton för länge sedan, men ibland är jag ändå glad att jag är liten. Förutom att jag vill kunna åka och se Muse var jag vill utan tillåtelse! Fast hade jag varit arton och fått göra det hade det varit så mycket annat jag hade behövt tänka på. Livet... Nu har jag i alla fall två år på mig innan jag måste ta tag i det.

Anyways, (min engelskalärare säger det hela tiden och det har börjat smitta av sig), igår var en rolig dag och jag ska lägga ut lite bilder från det senare. Nu måste jag göra klart laborationsrapporten i kemi samt jobba på i matteboken! Jag förstår inte hur vår lärare får för sig att vi ska kunna arbeta fram till sida 43 i boken på en vecka när han nästan aldrig ger oss tid att räkna på lektionerna. Jag är på sida sjutton tror jag! Sedan var det läxa i kemi också, några uppgifter (läs: många) som jag inte hann med under lektionen. Samt en miljon spanskaglosor som jag inte ens har tittat på! Herregud.

Nu ska jag inte störa er längre (genom att ni sitter och läser detta). Jag måste bara säga tack för alla gratulationer (inga här dock) jag fick igår! Jag tror jag räknade det till trettioen på facebook, känner jag ens så många?! Tydligen. Tack så mycket i alla fall. :)


Tårar kan jag vara utan
I morgon fyller jag sexton! Det känns lite konstigt faktiskt, eftersom jag knappt har kommit på något jag önskar mig och för att Joakim inte ens är hemma för att fira. Vi har ju varit med honom och Emelie de senaste två åren. Och så känns det konstigt för att jag knappt hinner tänka på annat än skolan nu när vi snart ska åka bort. Jag har redan fått reda på två prov jag kommer missa och inte få göra om eller liknande. Vissa ämnen är jag inte orolig över, som spanska, engelska och idrott, men matte! Jag kommer missa ett jätteviktigt prov i Matte B som bara sträcker sig över våren. Det betyder alltså att jag måste få mvg på de andra två delproven.

Men nu ska jag inte oroa mig över det mer! Jag ska öva lite mer på läxorna till i morgon och torsdag så jag slipper tänka på dem i morgon. Sen ska jag försöka att inte ha på mig mina Dr. Martens hela kvällen som jag hade igår... jag fick ont i fötterna av skridskorna i måndags, vilket jag fortfarande har, och jag vill kunna åka i morgon. Just nu tror min lärare att jag suger som fan vilket jag inte gör (när jag har rätt storlek på skridskorna).


Schema NV09d VT 10
Okej, ni behöver inte direkt kolla, men jag tänkte om jag skulle läsa det här om några år och vill veta hur mitt schema såg ut. Fast på varannan tisdagsmorgon har vi två biologilektioner i rad istället. Men vår lärare håller på med ett schema nu så att halva klassen ska få sovmorgon ibland och så, thank God! Nu ska jag sova, hejdå!


You can have your conscience all you want
Är det bara jag som tycker det är jättesvårt att riva av frimärken? Visst, jag tror breven kommer fram även om frimärkena saknar hörn, men det är fortfarande svårt! Jag river alltid så långsamt och noga jag kan. Och som jag har sagt förr, munnen smakar verkligen äckligt efter att ha slickat brev. Även om det bara var tolv stycken!

Nu måste jag sätta mig med lite svenskaglosor som ska kunnas på torsdag (fan heller att jag pluggar på dem på onsdag) innan jag ska hoppa i sängen. Vi börjar tio över åtta med en mardrömsdag. Eller okej, två labbar, kemi och fysik sjuttio minuter var, lunch, sen fyra långa lektioner innan vi slutar vid fyra. Vi ses!


Födelsedagspresent


Oj oj, det börjar bli sent och jag har inte hunnit skriva någonting här än! Jag har inte hunnit göra någonting känns det som faktiskt. Vi slutade en kvart för tidigt, runt kvart över tre, thanks to the brandalarm, och jag åkte in till stan direkt efter. Fick dock stå och vänta i tjugo minuter på en buss som gick till tunnelbanan. Härligt! Väl inne köpte jag i alla fall ett par svarta Dr. Martens 8 hål! Jag älskar dem. Har på mig dem nu och är förvånad över hur bekväma de är. Som vanligt velar jag lite över om de är i rätt storlek, jag har i 39. De känns ju lite stora, eller mycket plats för tårna, men de ska ju vara så! Och att jag skulle kunna ha 38 verkar ju konstigt.

Nu tappade jag tråden lite, jag har inte hunnit göra någonting, som sagt. Kom hem runt halv sex och fram till nu är det mesta jag har gjort att göra middag, äta middag och prova skorna, samt suttit framför datorn. Jag har redan läst läxan till i morgon på tunnelbanan, förutom engelskaläxan till i morgon som jag inte orkar göra för den är så lätt, men jag har en annan sak jag måste göra. Skriva ut inbjudningar till mitt födelsedagsfirande! Det är mycket man måste göra när man fyller år minsann... Mina händer stinker vitlök som fan förresten.

Bilden är inte direkt bra, men det ser lite kul ut med skuggan under sulorna, haha.


-
JAG ÖNSKAR DU DOG.BeethovenKanske tråkiga bilder för er men jag tycker de är extremt fina i alla fall. Jag tror jag ska skriva ut de här noterna ikväll och börja spela den i veckan. Den är så jävla fin! Om ni aldrig har hört den så måste ni lyssna. Fast jag tror alla kommer känna igen den i alla fall. Den är väldigt, väldigt känd.


Make your dreams come true


OCH SÅ HADE DE INTE ÖPPET PÅ SÖNDAGAR. Bara för att jag är en jävla Stockholmsbo som förväntar mig att allting ska vara öppet på söndagar och därför inte ens kontrollerar öppettider. Jag blir galen! Jag köpte i alla fall lite andra saker så det var inte helt bortkastat att åka in till stan. Det bästa med att åka in till stan (eller någon annan stans för den delen) är nästan att åka buss samtidigt som man lyssnar på musik och tittar ut genom fönstret. Det är väl lite tråkigare att åka tunnelbana kanske eftersom man inte ser ett skit.


Don't give up the fight, you will be alright.


Dr. Martens


 

Nu ska jag snart dra mig inåt stan för att titta på ett par svarta Dr. Martens! Det finns tydligen en Dr. Martens-affär på Gamla Brogatan och det ligger ju inte så långt ifrån centralen! Och nej, det där kunde jag inte utan jag använde eniro. Jag ska försöka att inte komma hem med massa annat nu eftersom jag redan har spenderat för mycket, fast jag kanske ska kolla på en sak till... Tur att jag nog får lite mer pengar i födelsedagspresent.

 


I won't stand in your way
Kan lika gärna passa på att visa väskan jag köpte idag också. Jag älskar den! Den kommer bli väl använd i Thailand kan jag lova, perfekt storlek när man bara vill ha med sig småsaker som plånbok, mobil, iPod och liknande saker. Cirka 25 cm bred. Synd att jag alltid måste bära kameran löst dock, haha. Men det överlever jag.


Mitt liv enligt Muse


Jag hittade en rolig lista på taktslagets blogg och tänkte prova göra den själv. Såhär löd instruktionerna: Använd enbart låttitlar av EN artist för att svara stiligt på dessa frågor. Upprepa inte en låttitel. Det är lurigare än du tror! Posta igen som "Mitt liv enligt (artistnamn)".

Är du man eller kvinna?
Do We Need This?

Beskriv dig själv:
Screenager

Hur känner du dig?
Map Of The Problematique

Beskriv stället där du bor:
City Of Delusion

Platsen du skulle resa till om du kunde åka var du ville:
In Your World

Hur du helst transporterar dig:
Easily

Din bästa vän är:
Unintended

Du och dina bästa vänner är:
Invincible

Hur är vädret?
Crazy Days

Favorittid på dagen:
New Born

Om ditt liv var en TV-serie, vad skulle den heta?
Please Please Please Let Me Get What I Want

Hur är livet enligt dig?
Bliss

Beskriv ditt nuvarande förhållande:
Hate This And I'll Love You

Din rädsla:
Time Is Running Out

Ditt bästa råd:
Take A Bow

Hur du skulle vilja dö:
Falling With The Crowd

Din själs nuvarande tillstånd:
Feeling Good

Ditt motto:
Hyper Music


Breathe in deep and cleanse away our sins


You're just too good to be true, I can't take my eyes off you.

Satt precis och kollade på de flesta låtar på HAARP. Var tvungen att pausa ibland och ta bilder! Blogg.se har krånglat ett tag, och gör fortfarande, så det har tagit mig lång tid att sätta ihop detta! Men, fint blev det i alla fall.


I want to touch the other side


Jag står och sjunger mig hes till Map of the Problematique och kokar makaroner. Mamma hade glömt lägga fram kycklingen tidigare idag så det blir lite svårt att tillaga den nu när den är hård som sten. Så istället käkar jag makaroner och en överbliven hemlagad pizzabit från igår. Jag tänkte kika på HAARP när jag äter sen eftersom det inte går något bra på tv. Nu är det bara 237 dagar kvar och jag måste springa ner till köket igen!


This feeling won't go


Tjenis penis på er. Och nej, jag brukar inte säga så men Flays brukar så nu har jag också börjat med det! Jobbigt. Inte för att det här har med saken att göra men jag kom precis på att det jag vill mest av allt i världen just nu är att höra Fury live. Jag lyssnar nämligen på den nu. Så nu vet ni det! Tänk om de spelar den på Wembley!

I alla fall, jag kom hem från stan ett litet tag sedan där jag var med Mimmi, Gaby, Cajsa och Madde! Vi kollade i roliga second hand-butiker och jag kom förvånansvärt nog hem med en hel del grejer faktiskt! En liten väska, en väst och en kavaj! Så nu är man lite pankare än förut. Jag kollade precis hur mycket pengar jag har och som tur är räcker de nog fortfarande till flygbiljett och hotell i London. Vi måste boka snart nu ju!Jag insåg inte förrän nu att kavajen och västen är väldligt lika och att jag alltid köper gubbkläder! Men jag älskar det! Så det är inget fel med det. Jag provade dock en väldigt söt klänning på Beyond Retro, rosa- och vitrandig. Men den var lite för stor och jag orkade inte köpa den för att sedan behöva sy in den. Det är ju inte lika lätt med klänningar som byxor, känns det som? Nu ska jag i alla fall laga middag! Väskan får ni se lite senare. :)


The love for what you hide
Kanske lite väl avklätt, men whatthehell. Jag hade lite fler bilder på gång men hinner inte fixa klart dem nu. I morgon vid tolv ska jag träffa Mimmi och gänget i stan för att äta lunch och second hand-shoppa! Måste erkänna att jag ser mycket fram till det. Och så måste jag erkänna att jag känner mig som en fjant när jag säger "och gänget" men känns så konstigt att rabbla upp alla namn. Mimmi, Gaby, Cajsa, Madde och Malin, där har ni dem alla! Så nu ska jag försöka sova alltså. Men jag är trött så det går nog bra. Adiós på er!


Hate this and I'll love you
Efter skolan idag åkte Flays och jag till Friberga för hon ville leta upp en bok där det stod hur man skrev krönikor. Efter hjälp av både Patrik och vår lärare från sjuan Malin hittade vi boken men där i stod om allt förutom krönikor!
Så Flays fick lite andra papper de hade, bland annat en jävligt rolig krönika om rökförbudet på caféer och barer.
Jag förstod inte riktigt vad krönikören hade för åsikt, om han gillade det eller inte, men han skrev i alla fall bra.

Efter det gick vi till Mörby där jag kollade på en tröja från H&M! Jag såg den senast vi var där och fastnade lite för den. Så jag köpte den, 100% bomull och sådär mysigt gosig på insidan. Efter att ha sagt hejdå till Flays hade jag tänkt åka till Täby och köpa en jättefin tröja jag hittade på BikBok igår men de nedrans bussarna hindrade mig! Jag stod och väntade på 604V på rätt hållplats när den kör förbi och stannar på 611 och 613's hållplats! Jag springer efter men hinner inte med. Sedan tänker jag "vafan, då åker jag hem då" eftersom nästa 604V inte går förrän om en halvtimme och kollar när bussarna hem går, men de gick ingen bra tid. Så jag går in i Mörby för att kolla när 604H går och då ser jag en till 604V som precis lämnar stationen, rätt station! Vad i helvete. Så jag missade den också, hade jag gått in i Mörby en halvminut tidigare hade jag hunnit! Halft kokande kollar jag när nästa buss hem går vilken var om fyra minuter. När jag går ut ur Mörby ser jag en 611'a som inte ska komma men som kommer! Så jag tar den hem. Jävla bussar. Nu ska jag redigera lite bilder för att bli glad igen.


Jag vill bara ha nån med lite värme kvar
Hur ska jag orka svara, varje gång du frågar vad jag gör? Jag ler bara tillbaka, låtsas som jag inte hör. Du stjäl av min tid. Det blir en tidig kväll idag, börjar tidigt i morgon igen. Då ska jag inviga mitt nya, fina fysikhäfte! Japp, det är sådant jag glädjer mig åt. Och åt att jag fyller år på onsdag. Känns lite kul. God natt på er!


-
I don't care if it hurts.Not all those who wander are lost
Ibland önskar jag att jag hade en sån här vacker bild som profilbild...

Fy fan vad vackra de här bilderna är. De är av samma användare som bilden lite längre ner och jag älskar nästan alla hennes bilder! Jag kan lova att jag kommer lägga in fler av hennes. Synd bara att man inte kan spara dem direkt utan jag måste printscreena och så, så bilderna får inte så jättebra kvalité och de blir små.


Att älska någon är specielltJag letade efter ett gammalt mattehäfte i en flyttlåda och hittade den här.

Senaste gången jag rotade igenom den garderoben var när jag skulle ha ett liggunderlag till Coldplaykön och var tvungen att riva ut alltihop. Först fick jag panik och trodde att vi inte hade några. Liggunderlagen låg där, men allra, allra längst in i ett litet utrymme bakom alla tunga flyttlådor. Smart va? Nu har vi flyttat dem så de ligger längst ut. Man vet aldrig när de kan behövas igen! Vänta lite... jag hade ett liggunderlag till Muse. Fast då behövde jag inte rota, så senaste gången jag rotade var innan Coldplay, ja. Ska jag nämna igen hur bra de där kvällarna var? Vill ni veta? Vet ni redan? Det går inte att förklara i alla fall. Så bra var det.


Wait for me
Jag har suttit och läst klart all kemi nu och jag kan knappt hålla ögonen öppna längre, även om hon bara är elva. Jag såg precis Midsomer Murders och jag minns inte senaste gången jag inte somnade i slutet, förutom denna. Jag har inte sovit något i eftermiddag och jag har haft en lång skodag. I morgon ska jag upp halv sju och jag måste vara utvilad inför provet! Important stuff. Så nu ska jag hoppa ner i sängen! Ha en bra kväll.


Moonlight Sonata
Det var en lång dag idag. Lunch vid halv elva och så slutade vi inte förrän halv fem. När jag kom hem vräkte jag i mig sex mackor och nu ska vi snart äta middag. Oops. Just nu sitter jag och lyssnar på Månskenssonaten på gitarr och piano. Piano är finast men gitarr var lite annorlunda och kul faktiskt! Jag minns på konfirmationslägret när vi alltid lyssnade på den här på eftermiddagarna när alla fick lägga sig på golvet i ett stort rum och vila. Jag visste aldrig vilken låt det var då men nu ett tag sedan kom jag på det. Jag måste lära mig den på piano.


Sheffield ArenaJag kan knappt vänta till den tredje juli och den elfte september då jag får se dig igen.


You left the sweetest taste in my mouthJag sitter i pappas gigantiska mjukisbyxor med vintersockor och lyssnar på världens bästa musik.


Thailand 2010
Bilder från vårt
hotell i Bangtao Bay utanför Phuket!

Om tjugosex dagar bär det av! Hela min familj och jag ska åka till Thailand i femton dagar. Eller ja, alla utom Joakim ska stanna femton dagar, Joakim kan bara klämma in en vecka. Efter det ska han åka skidor i alperna en vecka tror jag. Jag får självklart inte bestämma vad jag vill... jag kommer missa elva skoldagar. Men men, det kommer bli extremt kul! Pappa fyller 60, mamma 52 och vi kommer åka på en resa hela familjen! Det har inte inträffat sedan nyår 04/05 tror jag. Om annat inte på väldigt, väldigt länge.


These people are tornLose control, increasing pace, warped and bewitched, time to erase.


Bli världsförälder?

 

 

Herregud vad den här reklamen får mig att vilja bli världsförälder. Men det enda mina föräldrar säger när jag pratar om det är att pengarna inte ens kommer fram. När man läser allt i tidningarna om vad som händer och inte händer med pengarna vet man ju snart inte vad man ska tro längre. Även om jag skulle känna mig riktigt fin och generös om jag blev världsförälder... En dag kanske.

 


She'll burn our horizons


Jag vet inte varför jag började snacka engelska där igår, men jag bara kände för det. Idag när jag gick in på bloggen upptäckte jag dock att jag hade stavat "because" som "becayse". Jag hoppas ingen trodde det var medvetet. Y och u sitter faktiskt bredvid varandra på tangentbordet! Anyways.

Vad tycker ni om min nya header då? Eller vad man nu ska kalla den. Först hade jag tänkt skriva "Hysteria" men det skulle kanske verka lite konstigt för de som inte vet vad jag syftar på. Sedan tänkte jag skriva "Muse" men det skulle kanske också verka lite konstigt, plus att om man skriver Muse någonstans så måste det vara med rätt font tycker jag. Förutom om man skriver det för hand då.

Ikväll måste jag verkligen ta tag i kemin. Terminsprov på torsdag. Och så måste jag leta fram nya block till våra två nya kurser! Fysik A och Matte B, det första mattehäftet är redan slut... så det får väl bli kvällens uppdrag.


Desolation and despair

 

 

People are telling me Matt is singing "I can't get it right since I lost you" instead of  "I can't get it right since I met you" because of him and Gaia but I can't find it anywhere? Anways, this video rocks and it's only two days old.

 


Perpetual changesThere have been some changes. Again. I can't keep my fingers away! And I don't feel like studying chemistry.


Godaste senapen

Planets are moving at the speed of light

 

 


Twisting and turning


Igår hade jag en riktig Blondinbelladag! Även om att säga den meningen låter ungefär lika hemsk som att säga "jag älskar Jonas Brothers!". Jag brukar läsa Blondinbellas blogg, ja. Den dagen jag börjar lyssna på Jonas Brothers kommer jag inte kunna lita på mig själv längre. I alla fall! Det jag menade med att jag hade en riktig Blondinbelladag var att jag gick till gymmet i Mörby med Flays och var där i över en och en halv timme. Innan det gick vi lite i affärer, eftersom vi kom en timme för tidigit. Och på kvällen satt jag och läste, käkade mörk choklad och la mig sedan jättetidigt! Typ elva.

En nolla i mängden, försumbar och svag.Femtio saker om mig


Med tanke på att år 2010 precis har börjat (nio dagar hit eller dit) tänkte jag skriva en liten sammanfattning om mig själv och se hur mycket av det som fortfarande stämmer i början på 2011. Förhoppningsvis kommer jag ihåg att jag skrev detta ett år sedan då. Nu ska vi se:

Jag heter Teresia Maria Louise Forsman (jag tror nog inte det kommer förändras på ett år dock).
Jag älskar Muse, Matthew Bellamy, Chris Wolstenholme och Dominic Howard.
Muse är mitt favoritband.
Hysteria är min favoritlåt, även om Fix You är jävligt fin också.
Jag älskar engelska och jag anser mig bra på det.
Jag älskar spanska.
Den bästa dagen i mitt liv har än så länge varit 241009.
Mina allra bästa och finaste vänner är Malin R, Gösta, Felicia, Elin, Isabel, Sara, Mimmi, Gaby, Madde, Cajsa, Malin J, Emelie, Emil, Sandra, Markus och Joakim Andersson, Ingela Papinski och självklart mina bröder!
Enligt mig är världens godaste chips Estrellas Sourcream & Onion.
Och det vackraste instrumentet without doubt är pianot/flygeln.
Fast elgitarren är det snyggaste.
Det finns ingen som spelar piano finare än Joakim och ingen som bemästrar elgitarren bättre än Matt.
Jag kan stava till gitarr! Ett t och två r...
Jag kan spela piano.
Samt lite gitarr.
Just nu känner jag att jag aldrig kommer tröttna på Muse och allt som har med dem att göra.
Jag älskar One Tree Hill, vilken är min favoritserie.
Jag älskar att ha på mig converse, även på vintern när de är alldeles för kalla för att ha på sig.
Alfapet är mitt absoulta favoritbrädspel, speciellt när man kör med Gösta.
Den bästa DVD'n som finns är HAARP (och ja, då räknar jag med alla DVD-filmer).
Jag älskar vatten och skulle aldrig överleva utan det.
Jag skulle dö utan min iPod, i alla fall bli extremt deprimerad.
Det godaste brödet (tror jag) är kavring, sådant som inte är uppskuret från början, och det godaste att ha på är smör och hallonsylt.
Den godaste sylten är hallonsylt!
Och våfflor är godare än pannkakor.
Jag älskar att baka!
Midsomer Murders är sjukt bra.
Jag älskar att spela Guitar Hero och Rock Band!
Enligt last.fm har jag lyssnat på Hysteria (clean) 406 gånger, vilket inte kommer stämma nästa år!
Jag älskar Windows Live Messenger, iTunes och Spotify samt Firefox.
Firefox är så mycket bättre än IE enligt mig!
Jag älskar nätter mycket mer än dagar.
Jag älskar konserter.
Jag älskar min systemkamera samt inställningen närbild.
Jag vill gå på KTH efter gymnasiet.
Fast först vill jag åka ett år till England eller Australien.
Jag vill gifta mig med en engelsman!
Och få barn som får lära sig engelska och svenska från barnsben.
Jag skulle göra vad som helst för Muse.
Och jag skulle göra vad som helst för att få träffa Muse.
Jag tycker omegle.com är en jävligt kul sida, även om jag inte vill erkänna det ibland...
Jag älskar även last.fm, bilddagboken, twitter, fmylife och självklart muse.mu.
Jag har aldrig varit i Asien, Afrika, Oceanien eller Sydamerika.
Och, som ni kanske kan gissa, inte på Antarktis eller Arktis.
De bästa böckerna som finns är Dan Browns DaVincikoden, Änglar och demoner, I cirkelns mitt, Gåtornas palats och Den förlorade symbolen (tror den heter så på svenska).
Mina favoritfärger är svart, vitt, orange, grönt och gult tror jag.
Sony Ericsson har de bästa mobilerna!
Jag önskar att jag inte hade glasögon.
Jag är verkligen inte en morgonmänniska.
Och jag älskar messmör!

Det var femtio saker! Det finns säkert mycket mer att skriva om mig men jag kommer inte på så mycket mer just nu. Då får vi se vad jag tycker om den här listan ett år framåt! Det kommer bli intressant måste jag säga...
Tre år


För det första; ber jag om ursäkt för att jag inte har skrivit på länge. För det andra; ber jag om ursäkt till min blogg för att jag inte sa grattis på födelsedagen! I förrgår blev min blogg tre år och jag har sammanlagt under åren lyckats skriva 1040 (1041 med detta) inlägg! Det är lite mindre än ett om dagen men för tre år sedan skrev jag inte särskilt ofta. Inte alls lika ofta som nu i alla fall! Så grattis kära teeresia.blogg.se! Om Joakim och Emelie fortfarande hade varit tillsammans hade du varit lika gammal som deras förhållande.

Jag är faktiskt en aning stolt över mig själv som har lyckats behålla bloggen så länge. De flesta jag känner byter blogg, raderar den eller slutar skriva. Fy på det! Jag ska aldrig slänga min och jag ska försöka att aldrig sluta skriva. I alla fall inte helt. Det går knappt att förstå hur mycket av mitt liv som finns här!


Tre år, tre hundar! Eller ja, nu blev det ju sex hundar... fin bild är det i alla fall.


LEVI STRAUSS


Jag önskar att alla inlägg från förra året typ, försvann in i arkivet när det blir ett nytt år. Jag vill börja på nytt! Eller jag vill ha kvar bloggen så klart. As a matter of fact så fyller min blogg tre år (höll på att skriva sju år!) i morgon! Samma dag som man börjar skolan, känns ju passande. Eller inte. Jag orkar inte börja tio över åtta i morgon! Jag måste lägga mig och sova vid tio-elva för att orka upp vid sju i morgon. Suck.

I alla fall, nog om det. Igår fick jag värsta infallet att jag älskar gamla Levisjeans! Så jag provade några av pappas gamla trasiga. Antingen ska jag sy in dem i benen (fast att de är gigantiska i midjan) eller så ska jag klippa av dem till riktigt korta shorts. Och! Jag har hittat ett par fina gamla Levisjeans 555 på blocket för bara 150 kronor! De är i storlek 29/32, jag hoppas de passar. De ska jag åka och prova i morgon! De finns i Täby. Och så har jag mejlat Hemköp i Täby Centrum om kvälls- och helgjobb! Den här gången fick jag inte tillbaka ett mejl om att det inte kom fram. Hoppas de svarar i morgon...
Så har mitt 2009 varit


Jag sitter och lyssnar på världens sorgligaste och vackraste låt Enya - Only Time, fryser om händerna och försöker sammanfatta mitt 2009. Det har hänt så väldans mycket men jag försöker hålla mig till en bild och händelse per månad. Som tur är har jag haft min systemkamera nästan hela året och har tagit bilder nästan varje dag, sammanlagt 6579 bilder. Det blir ungefär 18 bilder om dagen.

Januari


Den tjugonde januari 2009 fyllde jag femton år och hade ett bowlingparty för mina allra finaste vänner! Jag vet att jag ser smått drogad ut på bilden men... jag var glad! Det var en riktigt rolig kväll ska ni veta!Februari


I mitten på februari åkte jag och många som läste spanska i min skola till Spanien i tio dagar! Jag bodde hos Deborah Scordo i deras hus i Mutxamel. Det var riktigt skönt med lite värme i mitten av vintern.Mars


Dagen innan jag kom hem från Spanien dog mitt marsvin Tiger... så i mars månad köpte vi ett nytt, Mozart. Jag ville så gärna ha ett vitt marsvin så jag hade ett helsvart och ett helvitt. Visst är han söt!April


På påsklovet i april åkte Mimmi och jag med mina föräldrar till Åre och åkte skidor i några dagar! Där stötte vi på många roliga saker... bland annat affischen om att Olle Oljud skulle spela! Mimmis idol.Maj


I maj åkte jag med mina föräldrar till Nice över en helg för att hälsa på deras kompis Donna från Holland och hennes man. Jag kände mig som den blekaste av dem alla där men, det var kul!Juni


Den elfte juni 2009 gick jag ut grundskolan, världens bästa grundskola, med 320 poäng. Då blev jag faktiskt lite stolt över mig själv! Även om jag ofta klagade på honom så... jag saknar dig massor Darío!


Juli


I juli månad åkte jag ensam till Malta två veckor för att practice on my English! Jag måste erkänna att jag var extremt nervös över att jag skulle åka själv men jag träffade många trevliga människor där nere!Augusti


Den tjugoandra augusti 2009 såg jag COLDPLAY på Stadion med Malin. Fy fan vad bra det var. Vi hamnade som nummer 60 och 61 i kön och hamnade längst fram vid staketet efter ungefär 20 timmars köande.September


Denna månad släppte Muse sitt femte studioalbum The Resistance den fjortonde september! Jag köpte det den sextonde innan skolan, eftersom det var dagen det släpptes i Sverige. Gissa om jag spelat den mycket!Oktober


Den tjugofjärde oktober 2009 såg jag MUSE LIVE PÅ HOVET! Det krävs caps lock i den meningen, ja. Det var årets bästa kväll. Vi köade ungefär 28 timmar, blev även bortkörda av poliser. Det var så jävla värt det!


November


Denna månad beställde min kära bror Joakim biljetter till Malin och oss på Wembley Stadium. Vill ni veta vilka vi ska se där? Vill ni det?! VI SKA SE MUSE PÅ WEMBLEY STADIUM DEN ELFTE SEPTEMBER I ÅR.


December


Sista månaden på året. Jag firade jul med mammas sida av släkten, nyår med Gösta och hade en mysig sovaöverkväll hos Mimmi och Gaby! Då fick jag denna fina bok av Mimmi! Hon är för snäll, eller hur?Något som även bör nämnas om detta år är att jag, som jag redan sagt dock, slutade grundskolan. Fribergaskolan, 9C2. Jag lämnade mitt blåa skåp 476 för evigt. Istället började jag på Danderyds Gymnasium, Dagy, i NV09d, en av de klassiska naturklasserna. Numera har jag ett rött skåp med nummer 5045. Den femte juni fick jag även ta bort min tandställning som jag hade haft i två och ett halvt år!


Nyår 09/10


Nu känner jag att det verkligen har gått för lång tid utan att jag har skrivit någonting här! Jag hade tänkt försöka sammanfatta mitt 2009 på ett någorlunda sätt men först tänkte jag bara berätta lite om nyårsafton! För tredje eller fjärde året i rad spenderade jag den med Gösta! Det är lite pinsamt att ingen av oss kommer ihåg vad vi gjorde på nyår 06/07.

Vi var i alla fall hemma hos Gösta där Gösta hade gjort världens finaste middag! Sedan bakade vi en chokladkaka, kollade på Fantomen på Operan och Döden på Nilen. Vid tolv gick vi självklart ut på gatan för att kolla på alla fina fyrverkerier! Jag försökte även ta bilder men det blev inte så bra med alla träd i vägen överallt. Plus att jag inte hade mitt stativ med mig. Det blev även en heel del legendariska Playing With Fire-matcher. Ingen vet vem som vann mest, men det är inte det viktiga!


Det är alltid svårt att inte börja fotografera alla coola saker i Göstas hus.


Det finns även vissa saker man ångrade att man fotograferade... haha!


En mycket fin tapet som hänger på väggarna i vardagsrummet.


Det var tur att jag hade med mig två ägg annars hade inte denna blivit av!


Den enda lyckade bilden på ett fyrverkeri (som jag redan har publicerat).


Det är alltid lika kul att fotografera folk när de hoppar!


Det bästa med snön (nästan i alla fall) är att man kan skriva i den!


Ännu ett år med allt bra på M