There's no justice in the world and there never was.

Gösta har precis gått hem (eller cirka tjugo minuter sedan) och jag sitter nu här... funderar på att lägga ut lite bilder från kvällen. Ni kan säkert redan se dem längre ner i inlägget, haha, men först ska jag berätta lite vad vi har gjort. Och vad jag gör nu; som för övrigt är att jag lyssnar på Soundtracket till The International, som Matthew Bellamy är kompositör till. Inte hela, men en del.
   Runt åtta ringde i alla fall Gösta på iförd sin nya skinnjacka! Jag tycker den var jättecool faktiskt, lite sådär... motorcykelsnubbe. Haha! Sedan försökte vi få min teveapparat att fungera men boxen ville inte fungera. Eller jo, några program från Ukraina och Tjeckien ville fungera. Det var något program med en tant från Tjeckien som satt med taråkort (hur det nu stavas) och så kunde man ringa in om man ville bli spådd! Inte för att vi förstod ett skvatt av vad de sa dock... Sedan fanns det något program med barn som joddlade eller något sådant, haha, väldigt underhållande.
   Sedan blev det ett parti Alfapet som jag tog hem med femtio poäng, ha! Gösta ville ha revansch på måndag... får väl se hur det går då då. Sedan tog vi lite allmänt skumma bilder och Gösta målade sig svart med kajal. Ja, här kommer lite bilder då:









Kommentarer
Postat av: gösta bergman

KAJALEN GÅR INTE BORT nu har jag mörka ringar runt ögona och svarta ögonbryn xD

2009-02-28 @ 11:04:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback