Kusins konfirmation.

Nyss när jag kom ner för trappan efter att ha gått upp på övervåningen för att hämta min kamera så hörde jag ett av de ljuden jag gillar mest i världen (ja, ni kan nog gissa vilket ljud som är #1). Marsvinspip! Panter satt precis nedanför trappan och pep som en galning när han hörde att jag kom. Jag hade tänkt att ta upp honom och gosa med honom, eftersom jag har ett svart linne som gör att de svarta håren han fäller inte syns haha, men då sprang han in under matbordet med hyperfart... Hehe, han är fortfarande lite rädd när man går, vi är ju så stora jämfört med honom.
   Ja, då till det jag egentligen hade tänkt skriva i det här lite sena kvällsinlägget. Jag glömde ju nämna att jag var på min kära kusins konfirmation igår i Vallentuna kyrka! Har inte direkt något speciellt att säga om det men, tänkte bara att ni kunde få veta. Konfirmationen var i alla fall kul, vi satt på första raden som var vänd mot altaret (det fanns snea rader också som var närmare) så jag såg jättebra. Filmade till och med en gång när alla konfirmanderna dansade i gången. Dock missade jag när alla dansade, jag fick bara med när två tjejer dansade ensamma, rätt coolt.
   Efter var det middag hemma hos dem, och Sandra fick en moppe + hjälm i present! Den var fin, fast jag vill nog inte ha en moppe. Den enda saken jag blev lite arg på mig själv över var att jag hade glömt ta på mig min frälsarkrans... Men aja, även jag glömmer saker ibland. Haha, jag glömmer saker ofta ska ni veta, I'm not perfect.



Jag och kusse efter konfirmationen. Jag tror nog ni alla vet att det är jag till vänster, haha. Sen är det en bild på hennes moppe. Haha, kanske inte en så smickrande bild men, aja. Min mindre kusin är med i bakgrunden med, Julia.
   Det var nog allt jag hade att säga. Kan bara nämna att jag precis kom hem ifrån Mimmi och Gaby efter att ha spenderat eftermiddagen och kvällen med dem. Vi spelade spel, The Game Of Life, åt Toblerone och spelade gitarr. Sedan tog jag tunnelbanan och bussen hem. Som jag har saknat kollektivtrafiken! Ha en bra kväll allesammans.
   Nattinatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback