If you never try you'll never know


Okej, jag kanske ska förtydliga det en aning. Muse's spelning på Zinkensdamms IP i sommar är inställd. Inställd. INSTÄLLD! Jag bölade som en treåring i en timme när jag läste det igår. Men som tur är Malin awesome, som alltid, så vi ska åka till Finland och se dem. Två dagar tidigare än spelningen i Sverige skulle varit. Nittonde juli. I Helsingfors. Vi har redan kollat upp flyg och vandrarhem och alltihop. SÅ DET BLIR MUSE TRE GÅNGER I ÅR TROTS ALLT. Fan vad jag verkligen gör vad som helst för det här bandet.

-


Bokstavligt talat död.


At every occasion I'll be ready for the funeralJag kan gissa att det är Gösta som har tagit den här bilden? Haha, hur som helst.

Idag har varit en rätt slapp dag. Jag började dagen med att läsa ut engelskaboken jag började läsa i torsdags. Sedan har jag försökt plugga lite kemi, men det har inte gått så bra. Har övat på en låt min familj ska sjunga på bröllopet nästa helg istället. Fuck, jag vet inte vad jag ska skriva. Meningsfullt inlägg, verkligen!

Jag kastar stenar i mitt glashusDet stod i tidningen att det skulle bli ganska dåligt väder igår men det blev det minsann inte alls det!


Ellinore och Gösta kunde inte vara med på bilden för de skulle gå till Ellinore och hämta tändstickor som hade glömts att ta med! Mjöl hade inte kommit då heller.


Till slut lyckades vi faktiskt få till en eld! Fast sådär jättestor var den kanske inte... men varm i alla fall!


Sen var det dags att ta lite häftiga bilder med kameran. Eld/glöd + lång slutartid = Alltid en häftig bild!


Det var svårt att inte bli för lockad av att ta fler bilder, så det fick bli lite flera! Det här är endast glöd, men det ser ut som eld i mitten för att det blev så ljust när man blåste på det.

Ikväll ska jag vara med Felicia! Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, haha, men vi får se. Först tänkte vi bada men, jag tror nog det är lite kallt! Jag tänker i alla fall inte stanna hemma nu när det är så extremt fint väder ute och allt!

I'm coming up only to show you wrong


Ikväll är det dags för grillning på Sätra Äng! Jag ska ta med mig: Korvbröd, ketchup, kamera och stativ. Jag hoppas någon kan dela med sig av lite korvar i utbyte mot bröd och ketchup! Haha, men det går nog bra.

Nu sitter jag och lyssnar på en
låt med Band of Horses, den är från One Tree Hill. Fast det var inte så jag hittade den, men ja, den var med där i alla fall. I säsong tre. Den är fin. Och den får mig att sakna Joakim. Tre dagar nu.

Det är för oss som solen går uppNu publicerar jag den här bilden igen, fast lite annorlunda, har precis hittat världens just nu finaste effekt!

We ain't even been to the ocean
OCH TERESIA HAR GJORT DET IGEN. Blivit klar med arbetena i tid, alltså. Två arbeten på åtta sidor styck, jag känner att mina ögon snart kommer bli fyrkantiga! Eller så är de redan det. Hur som helst känns det skönt som fan. Plus att i morgon börjar jag tolv och på måndag ett. Jag ska åka med och hämta Joakim på Arlanda då!

There goes my hero, watch him as he goes

Jag är lika hopplös som alltid. Istället för att jobba med naturkunskapsarbetet som ska in i morgon gick jag ut och fotade, och gick in för att redigera dem. Nu lovar jag att jag ska jobba och inte sluta förrän jag är klar. Deal!

Nothing to give


I wish I could say that I've got no regrets. But saying that would be one more to pile on my desk.

Time is what we don't have
Jag kan knappt fatta att om en vecka är Joakim här. Senast vi sågs var den sextonde februari, vilket är exakt 90 dagar sedan. Och om sju dagar är han här! Världens bästa storestorebror. Och Basti är världens bästa mellanstorebror! Hur som helst känns det lugnt inför nationella matteprovet i morgon, jag tror det kommer gå bra! Skönt att det inte är som inför förra provet då jag panikpluggade på uppgifter jag inte kunde till inpå natten.

Och vi såg på de unga och glömska
Fan, så har jag inte skrivit någonting här ändå. Hur som helst, långhelgen har varit finfin! Har fått ganska mycket gjort ändå måste jag erkänna. Plus att Sofie i min klass inte kommer till engelskalektionen i morgon så vi slipper redovisa vårt engelskaarbete! Så jag har inte behövt träna på det. Nu ska jag i alla fall sova, tjo!

When you just never know what you will find


Okej, mycket jag har att säga idag då. Mimmi, om du läser det här, snälla skicka den där bilden jag hittade på din dator i tisdags! Den där, ja, du vet vilken jag menar. Den med texten. Jag vet inte varför jag vill ha den egentligen, antagligen för att jag vill kunna lägga ut den här. Ikväll ska vi äta pizza också, men jag är mätt.

Someone swears his true love until the end of time
Fin bild från Thailand, fin mening från Be Yourself med Audioslave. Idag har jag inte fått särskilt mycket gjort. Sprang i elljusspåret vid lunchtid. Gick dock och la mig vid fem någonting så det var ungefär vid lunchtid jag gick upp! Sedan har jag skrivit klart biologiarbetet också! Fan vad det känns skönt. Nu är det bara... mycket annat kvar att göra. Ikväll ska jag i alla fall transportera mig till Flays! Alafapetmatch som vanligt, hehe.

With your heart in your throat and a gun to your head
De senaste två-tre veckorna har jag börjat springa i elljusspåret i skogen och, jag kan inte sluta nu! Känslan när man har sprungit hela spåret utan att stanna är så jävla skön. Jag vet att jag varken springer snabbt eller långt, men jag blir glad av det ändå! I morgon ska jag upp och springa på morgonen igen, och efter det måste jag jobba igen. Sex sidor blev det idag i alla fall! Åtta sidor är maximigränsen, fast jag är inte riktigt helt klar än. Det känns som jag bara pratar skolarbete hela tiden, men det är ungefär allt som händer i mitt liv just nu.

I can't live with or without youShe says she always knew he'd come around


På lördag om lite mer än två veckor ska mammas bästa kompis och hennes man gifta sig igen. Eller ja, han är ju inte hennes man än, men de var gifta förut. Och så skilde de sig, men några år senare flyttade de ihop igen. Och nu, fem år senare, ska de gifta sig igen! Jag är så glad för deras skull! Så om lite mindre än två veckor kommer Joakim hit och stannar här en vecka! Visserligen är det ju en skolvecka, men det spelar ingen roll.

Hur som helst fick jag reda på att Joakim ska komma hit i en vecka igår! Så jag är förbaskat glad just nu. Inte minst för att han kommer lagom för att plugga till fysikprovet med mig, hehe. Fast då är det kemiprovet som ligger högst på prioriterningslistan dock, eftersom jag har det först. Nej, jag är så klart mest glad för att jag får träffa honom! Det var tre månader sedan nu faktiskt. Och tre månader känns som en evighet.

The hollowest of halos is no halo at all
Jag är redan uppe och klar för att arbeta! Känns bra faktiskt. Så när den här dagen är slut hoppas jag att jag är klar med biologiarbetet, så jag kan roa mig lite ikväll. Det vill säga datorn, haha. I morgon blir det att sätta igång med naturkunskaparbetet, samt plugga matte. Jag ser fram emot den här helgen! Jag tror ni förstår ironin...

De viskar "du är tidlös" men de menar omodern


Jag vet inte vad jag ska ha för header och jag vet inte vad jag ska göra. Vilka i-landsproblem jag har alltså.

I want to satisfy the undisclosed desires in your heartJag svär att jag aldrig sett stjärnorna tydligare ovanför
Hejsan svejsan. Från och med nu lovar jag att jag ska skriva mer här. Och nu ska det faktiskt bli så också! Så då var det sagt. Dagen har i alla fall varit riktigt bra. Den började med Gåsruset vid tolv, jag kom in på tiden 41 minuter! Nöjd? Som fan! Fast till nästa år är mitt mål att klara under 35 minuter. Efter det klippte jag mig och planterade om och planterade rosor i trädgården. Sedan har jag lagat middagen också. Produktiv dag! Förutom det lilla kapitlet "skolarbete", som råkar vara ganska så viktigt också... Men det tar jag tag i i morgon.

Håller på
Haha, det ser så jävla fult ut här nu men jag ska göra resten i morgon om jag hinner.

44120Även om jag inte gick vidare var det roligt att försöka! Det var kanske fem hundra personer som sökte i söndags (vi var de som de inte hann med på lördagen) och av dem kom fyra vidare. Så jag är inte direkt ledsen att jag inte var en av dem. Plus att två av de som jag träffade där och spenderade dagen med gick vidare! Jag hoppas som fan att de kommer långt för de var riktigt duktiga. Jag fick i alla fall bra kritik och de tyckte att jag skulle söka nästa år igen då jag blivit lite äldre. Då ska jag visa dem! För fan.

JOHNOSSITyp det första jag har någonsin som är signerat! Jag kommer aldrig glömma "tack som fan!", haha.