Pianot.

Hmm... de senaste dagarna har jag kollat in några av de bloggarna som sägs vara "bäst" och "mest besökta". Visst, det kanske de är, men jag tycker att de bara skriver tråkiga grejer. De skriver typ tre inlägg om dagen men de skriver bara fem meningar och sen kanske lägger in en bild. Tycker inte ni det är tråkigt? Jag skriver massor, ganska ofta i alla fall, och ändå är det bara fyra fem personer som kollar om dagen... Undrar vad jag gör för fel.
   Ledsen att jag inte skrev igår men jag hann inte. Pappa var här. :) Och den här veckan kommer det nog inte heller bli särskilt mycket bloggande. Joakim och Emelie, Basti, Joakim och Markus Andersson kommer imorgon på förmiddagen (de har sagt att de ska åka fem på morgonen men det får man ju se hur det blir med det, haha) och sedan på onsdag kommer Ingela och Markus och på fredag kommer alla i skäkten, nästan i alla fall... Vi ska ha släktträff.
   För er som inte vet är Joakim Andersson min pianolärare, hans familj är även vänner till familjen och mina bröder (och mig!) och Markus är hans lillebror, de är 26 och 23. Ingela och Markus är vänner till mina föräldrar och mig, så de är typ lika gamla som mina föräldrar, hehe. Och släkten är... tja, det orkar jag inte berätta, hehe, men vi kommer bli ungefär 20 personer tror jag, och då är det många som inte kunde komma också...

Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta för något intressant... idag har jag inte direkt gjort något roligt, jag har hjälpt pappa klippa gräset, badat, solat och ätit middag, hehe. Jag har spelat jättemycket gitarr och klippt mina naglar som en galning för att det ska bli lättare att spela. Hehe, det kanske ser lite kul ut som man tänker efter, på vänster hand har jag väldigt korta naglar och på höger är de som vanligt.
   Igår när jag skulle försöka sova kom jag och tänka på en sak. Det är hemskt många låtar på piano som jag skulle vilja lära mig! De här är några:

1. Sing for Absolution ~ Muse
2. Sunburn ~ Muse
3. Trouble ~ Coldplay
4. All By Myself ~ Jag vet inte vem som har gjort den men den här hemskt fin på piano!
5. Sen finns det en låt som jag inte har någon aning om vad den heter (eftersom det bara är en pianosång), men den är extremt vacker och jag måste hitta noterna!
6. Plus att jag vill lära mig massa fler låtar som jag inte kommer på nu, haha.

Innan jag går vill jag bara säga, piano är det vackraste som finns och jag är så jävla glad att jag började spela! Och jag är glad att jag har börjat spela gitarr lite mer nu, hehe... det är också jättevackert, men inget slår piano! Om det skulle vara något skulle det nog vara något Matthew gjorde... fast han spelar ju piano, och gitarr, hihi.


Like a bridge over troubled water.



Hehe, jag kunde inte motstå att lägga in en till bild. Jag tycker de är så hemskt coola. Och sedan så älskar jag ju vatten! Hehe, jag vet inte om man ser det men det är i alla fall min Imsdalflaska som jag tog en bild på.
   Men nu, till saken. Idag har jag inte direkt gjort något speciellt, förutom städat hela huset i tre timmar (!) och sedan gått ner till stranden och solat och badat lite. Jag brände mig lite på ryggen igår, hehe, så jag var inte sådär värst sugen på att ligga och steka. Inte minst när man blir brun på fram och baksidan och inte på kanterna. Haha, det lät lite konstigt, men ni kanske fattar vad jag menar.
   Jag tänkte inte berätta så mycket mer om idag utan faktiskt lägga ut tre bilder från konfirmationen! Det var ju ett tag sedan och jag har inte lagt ut en enda bild. Men eftersom det tar cirka fem minuter för varje bild att laddas upp (på den här datan) så kan jag bara lägga ut tre stycken nu, jag ska nämligen se på en film vid nio, Transamerica hette den, hehe.

      

1. Precis innan vi skulle konfirmeras! Jag var nummer två, alltså näst längst in till höger.
2. Jag som samlar in kollekt.
3. Efter konfirmationen gick vi ut och samlades i en ring, och vi lekte massa roliga lekar! Haha, här kör vi Muffin Man. En totalt meningslös lek men den är skoj!

Nu har filmen börjat så jag måste sluta, ha det bra! Kramring.

Fotograf för en kvart.



       

        

       
.

Extrem närbild > välj super makro läge.

Jag är ledsen att jag inte skrev något inlägg eller så igår men, jag hade helt enkelt inte tid! Rätt som det är ringer kära kusse Catrine (18 år 27 augusti, hehe) och frågar om vi kan träffas. Självklart tackar jag ja och mamma får skjuta mig in till Varberg där de har en lägenhet i sin mormors hus (hon ingår inte i min släkt eftersom det är pappas bror som är Catrines pappa).
   Vi gör inte direkt något speciellt under dagen, tar en glass, går runt, äter scones på espresso house och tar en promenad genom gallerian. Och självklart pratar vi en massa om allt och alla! Det är så härligt att vara med Catrine. :)
   Sedan blev jag hemskjutsad av Catrine och farbror Chrille, Catrine övningskörde. Kommer hem, för att nästan direkt åka till Göteborg där mamma och jag äter middag på avenyn och ser på bio på Filmstaden Bergakungen. Jiddra inte med Zohan var filmen vi såg och den var faktiskt väldigt bra må jag säga! Ett tips, tycker jag.

Så till idag, idag har det varit sjukt bra väder! Tjugofem grader, helt blå himmel och enbart sol! Mamma och jag har gått ner till stranden, sommarpremiär, haha. Det var så skönt i vattnet och på sanden. Jag tog rejält med bilder och tänkte visa några i ett senare inlägg (som dock kommer hamna ovanpå detta).
   Jag solade och mamma och jag körde, tja, vad det nu kallas, strandping-pong, haha. Vårat rekord blev 14, hehe, men det berodde nog på att vi stod i knädjupt vatten. Lite svårt att springa!

Idag under middagen när jag skulle ta en bild på två stycken fåglar som satt på telefontråden här utanför, upptäckte jag en helt fantastisk inställning som jag inte hade märkt innan! Den kallas extrem närbild > välj super makro läge och är ascool! Jag gick runt och tog dussintals med bilder på allt jag kunde hitta och det blev så bra att det nästan ser ut som en systemkamera! Min kamera var ju ändå inte såå dyr... två och fem tror jag.
   Ni får ha det så bra, nu ska jag lägga in bilder.

Världens härligaste tröja!

  


I only dream of you, and you never knew.

Haha, som väntat var det ingen som kunde lista ut vilken speciell dag det va r i förrgår. Ehm, det var ju i och för sig ingen som gissade... förutom Malin, hihi. Så nu kanske ni undrar vad det var? Haha, det var inte direkt något speciellt, det var min fjorton och en halv-årsdag! Jag fyller ju år den tjugonde januari, om det nu var någon som mindes det, hehe. Jag vet inte varför men jag har ett otroligt bra minne vad det gäller folks födelsedagar! Alla blir så himla chockade när jag vet när de fyller år! (Bara för att de har råkat nämna det en gång och jag då har lagt det på minnet).
    Så om ni någon gång tror att alla har glömt er på er födelsedag:
   Vänta bara tills jag kommer och grattar er som fan! Hahaha.

Jo, jag ber lite om ursäkt för att jag inte skrev något inlägg igår... Jag hade en otrolig torka vad det gäller ämnen att skriva om! Jag vet inte vad jag ska berätta om längre, det känns som att jag bara skriver lite om vadsomhelst. Hehe, jag vet att det inte är ett ord, men det är så kul att skriva det så.
   Nu när Mimmi har "restartat" sin blogg känner jag mig så... tråkig vad det gäller ämnen, haha. För er som inte visste, ett hett tips!
www.loban.blogg.se Den är verkligen i världsklass! Jag lovar att hon kommer bli en stor författare när hon blir äldre! Bara hon inte har glömt bort lilla mig då...
   På senaste tiden tycker jag min blogg har känts lite... tom på bilder, hehe. Om ni undrar hur något ser ut här, och jag menar verkligen vilken sak som helst, hur liten som helst, så fråga bara! Det är jätteroligt! Jag tror att imorgon så ska jag ta en liten runda med kameran, i alla fall på stranden, så att ni får lite härliga bilder, hihi. Jag vet att det är hemskt härligt med bilder på Matt men ni andra kanske har tröttnat lite nu. Haha. ;)
   Matt är bäst! Och det vet ni, hihi.
  
Haha, jag vet det i alla fall.

Ikväll är det dags för en liten dos av Midsomer igen, yippie! Synd bara för Malin som är i Italien och inte kan se... stackare. Men hon har lovat mig att skicka brev och jag ska svara så fort jag får det!
   För en gångs skull har jag faktiskt tänkt på att jag verkligen ska orka skicka vykort nu när jag är utomlands. Jag tänker inte säga vilka som är de utvalda men jag tror nog ni förstår. ;) Haha, nej, så är det inte. Jag har inga utvalda. Men jag ska i alla fall skicka till några ska jag försöka. Vi får se vilka det blir till.
  
Nu ska jag gå,
ha det typiskt bra, haha.

Kramring.

En liten speciell dag ;)

Yeeyy (hur fasiken stavar man det?! Haha), idag är det en lite speciell dag! Men finurlig som jag är tänker jag inte berätta vad det är för någon dag, utan jag tänker låta er luska ut vad det är för något! Hehe, men imorgon lovar jag att avslöja vad det var jag tänkte om det inte är någon som har kommit på det.
   Idag har mamma, pappa och jag åkt in till Varberg för att äta lunch och spela minigolf. Hihi, min idé så klart, när det gäller minigolfen alltså. Jag som är en förbannat dålig förlorare brukar ha lite svårt för att spela mot pappa utan att bli sur, haha, eftersom han är så himla bra, men idag gick det faktiskt ganska bra. Jag blev bara lite sur två gånger, men det visade jag inte så mycket, hoppas jag, haha! Pappa slutade på 53 slag och jag, och det var en sak jag blev sjukt förbannad på (!), på 54!!! Jag kunde ha kommit lika men då, på sista hålet när bollen var ganska nära hålet så missar jag!!! Gissa om jag kokade av ilska då! Haha, jag är så hemskt barnslig.
   Mamma slutade på 57 slag har jag för mig.

Haha, nu kanske jag ska sluta innan jag börjar låta för mycket som en usel sportkomentator. Jo, jag måste bara skriva som en liten fortsättning på förrgårdagens (säger man så?) inlägg. Idag när jag satt i bilen och lyssnade på enbart Muse, hihi, kunde jag inte sluta drömma! Haha, jag vill verkligen någon gång i mitt liv stå på en scen och framföra en av deras låtar! Fatta vilken känsla! Jag skulle vilja stå där och sjunga och spela piano och så kan Mimmi och Gaby spela bas och gitarr och så kanske Malin (hehe) spela trummor! Det skulle vara så coooolt! :)
   Jag hoppas verkligen vi kan fixa ett litet band, haha, vet inte direkt hur det kommer gå men man kan ju alltid hoppas att vi kanske kan göra något, som innefattar musik, tillsammans. Om någon om läser är duktig på trummor, vi behöver dig! :) Hehe.
   Jag hoppas er kväll blir bra och att min dröm blir sann! ;)

Stig Helmer Olsson, haha.

Jag är ledsen men.. idag kommer jag inte hinna skriva något längre inlägg. Mamma, pappa och jag ska se på film om typ tio minuter, hehe, så jag måste skynda mig. Jag tror vi ska se någon komedifilm på tvåan eller något men om den inte är bra så vet jag i alla fall vad jag vill se! Haha, Sandras och mina favoritfilmer. (Inte för att jag vet om det är hennes favoriter men, hehe, i alla fall). Stig Helmer Olsson! Det finns fan inget roligare, haha. Ärligt talat! Jag har kollat på varenda en av de filmerna typ hundra gånger och jag sitter fortfarande och spolar tillbaka varje gång det är något kul, haha. Vilket är kanske var femte minut, hihi, i alla fall om man frågar mig.
   Han är bara så himla typisk! ;) (De från lägret fattar nog). Nej men, nu måste jag gå! Ha det så bra hörrni! (:

Tänk att ha ett alldeles eget...

Jag ber om ursäkt för det lite sena inlägget men, vi har faktiskt gäster här och nu har jag äntligen kunnat slita mig en liten stund från middagsbordet. Eller, egentligen har jag ju kunnat gå när jag vill, men det var så himla trevligt så jag ville gärna sitta kvar en liten stund till, hihi. Det är så klart bara personer ett antal generationer upp, haha, så det kanske inte är såna som jag umgås med. Men det är i alla fall roligt att sitta och lyssna på dem och säga något lite då och då.
   Nyss när jag gick från bordet en stund för att spela lite gitarr (fortfarande de gamla, goda konfasångerna, haha) var det tydligen så att de hade hört mig spela! (Hoppas inte de hörde sången...). Haha, de bad mig ta med mig gitarren och alla beundrade den . De tyckte den
var så fin och lät så bra, och att det var en Levin var tydligen också något positivt. Haha, jag som bara har köpt den på Blocket för 700 spänn, inklusive
fodral och plektrum. När de fick höra det blev de allt förbluffade,
haha. Eftersom den är ganska flitigt använd just nu, hehe,
så hade jag inte direkt någon chans att fotografera den,
men den ser ungefär ut som den här bredvid. Eller, det är
en precis likadan, men den här ser så himla blekt ut på
bilden! Troligtvis på grund av blixten...
   Men jo, nu när vi började prata om gitarrer och liknande så
kom vi in på ett mycket intressant ämne, hihi. I alla fall i mina
ögon. Att ha ett eget band! Jag skulle hemskt gärna vilja ha
ett eget band och det är faktiskt något jag har funderat lite på
den senaste tiden. Inte för att jag tror det kommer bli något
seriöst men... det skulle vara kul att bara samlas några
personer och träna på några låtar man gillar eller så. Jag och
Mimmi skulle ju kunna börja.... hehe, sen kanske Gaby skulle
kunna hänga på. Jag skulle kunna ställa upp på
sång/pianobiten. Fast jag älskar ju gitarr med!
   Okej, nu kanske det verkar lite kostigt när jag sitter här
och babblar om sånt här men, det är verkligen något jag skulle vilja göra! Någon som är på?En trummis kanske blir lite svårt att hitta men... ändå. Åh, det är värsta drömmen för mig! Ett eget band. Haha, fast jag, som är så hemskt velig, skulle nog ha lite svårt att komma på ett bra namn.
   Oj... jag har faktiskt inte tänkt på att jag nu hade samma tema på mitt inlägg som Mimmi hade på sitt! Haha, vad skojigt. Men i alla fall, nu tror jag att jag ska joina dem igen, eller så ska jag kanske bara vara inne lite på msn och... tja, prata med Malin. :P Det är ju ganska sent men... vafan, vad ska man göra imorgon liksom...? Inte direkt något viktigt, haha.

En liten dos blogg.

Ja, då var det väl dags för dagens dos blogg igen då. Hehe, för ovanlighetens skull så sitter jag faktiskt inte i köket! Kan ni tänka er?! Nämen, just nu sitter jag faktiskt i soffan och kollar på TV. Eller... så mycket TV hinner man ju kanske inte titta på nu när man skriver men, hör gör man i alla fall! Hehe, jag kollar på Från Koja till Slott. Inte direkt ett av mina favoritprogram men det var det enda vettiga program jag hittade, hehe.
   Okej, nu kanske jag kommer ifrån ämnet lite grann... Inte för att jag direkt har något ämne, hehe, det känns som att jag har tagit slut på alla ämnen nu. Haha, det händer liksom inget intressant de här dagarna så jag vet inte riktigt vad jag ska berätta för er. Imorgon kommer pappa, jag saknar honom supermycket även om han åkte i söndags eftermiddag bara, hehe. Och imorgon kväll ska vi ha typ gäster här... vår granne, vår "halvgranne" (hehe, han bor två hus bort, vi brukade hyra hans hus under sommaren när vi inte hade vårt eget, det bygdes 2001 av oss), och sen några andra som jag inte vet vilka det är... någon ska tydligen ha en dotter på fem år som jag måste ta hand om! Suuck! Jag gillar barn men inte när föräldrarna bara lämnar över dem till mig bara för att jag är... en ungdom, eller vad jag nu är, haha. (?).

Idag har det inte direkt hänt något speciellt... min faster och hennes familj kom över en liten stund för att lämna någon grej pappa hade glömt hemma hos farmor när de röjde hennes hus (hon gick ju bort förra året... :'(). Det var typ en LP-spelare. :P Och hon har ju tre barn, jag vet inte exakt hur gamla de är men de är 5,6 och 8 tror jag. Han som är 5 fyller år på min namnsdag, hihi, den 26 april. Det är lite coolt! Och hon som är 8 har världens coolaste personnummer! No excuses! 000222 och sen tror jag hennes sista siffror är 0022. Haha, så hennes personnummer är 000222-0022. Är inte det coolt?!
   Haha, det är bara jag som är lite avis... mitt är ju så hemskt tråkigt. 940120-4145. Ja, om nu någon var intresserad av att veta.

Senare klockan tio ska mamma och jag se på Midsomer Murders, igen! Fast det är så klart inte samma program, haha, nej, mamma har köpt veckans nummer med Expressen. Vi har typ alla förutom de två veckorna som vi var bortresta, sportlovet och påsklovet.
   Ja, just det! Nyss såg jag även på När & Fjärran och gissa var de åkte? Okej, det kan nog inte ni gissa, haha. Men det var samma stad som mamma och jag åkte till när vi var i Turkiet snart tre år sedan. Side, heter den. Men de var på värsta lyxhotellet, mammas och mitt hotell var inte direkt i... samma klass, som sagt, haha. Men vi åkte bara på någon himla billig sista-minuten resa.
   Åh, jag längtar bara så mycket till Grekland! Jag har inte vart utomlands i ett varmt land på... snart två år. :S Senast var Spanien i början på sjuan... hehe. Vi har bara vart i... Italien och åkt skidor, New York på höstlovet och Frankrike och åkt skidor, om det nu är lite...? Hehe.
   Vi hörs imorgon hörrni! Hare. :)

Dagens tankar.

Nu sitter jag här i köket (igen), hehe, det är här jag har datorn, så det är därför jag alltid skriver att jag sitter här. Det är en bra mening att börja med tycker jag, haha. Jag lyssnar faktiskt på musik idag! Men tyvärr har jag inte något musikprogram på den här datorn (eller jag tror jag har iTunes men jag har inte några låtar så...) så jag lyssnar på YouTube istället. Och, som kanske inte är så självklart, lyssnar jag på Chris Tomlin. Ja, ni kanske inte vet vem det är, inte för att jag vet det heller men, haha, vi brukade lyssna på några av hans låtar på konfalägret och så sjöng vi några av dem på konfirmationen också. Jag älskar Indescribable och How Great Is Our God. Jag vet att nu kommer ni typ tänka, det där är ju bara såna där fåniga kristna låtar ju! Men de är faktiskt väldigt bra! Texterna kanske är lite mycket... om Gud och så men, jag tycker de är fina. :) Jag går alltid runt och sjunger på dem, haha. Man kan ju såklart alla texter *stolt*, haha. Jag kan ju inte göra smilisar här men Malin vet nog precis vilken smiley jag tänker på nu ;). Haha :F är den för mig i alla fall.
   Jag vet inte varför men jag saknar lägret hemskt mycket... jag måste gå på träffarna på torsdagarna i Petruskyrkan! Jag saknar liksom hela "gänget". Vi var så himla tighta! Okej... jag var väl inte bästa vän med alla, men man pratade liksom med alla och kramades och skrattade och allt! Många av dem är kompisar med mig på Facebook nu, haha. Nej, jag skojade. ;) Eller asså, de är det, men det är inte direkt det viktigaste, haha. 
  
   Några av låtarna som jag tycker ni ska lyssna på (faktiskt) är:
   Indescribable ~ Chris Tomlin.
   How Great Is Our God ~ Chris Tomlin.
   One Of Us ~ Joan Osbourne.
   Majesty ~ Delirious.
  
Ja, nu kommer jag inte på några fler.. hehe. Eller alltså, jag vet många på svenska, men de finns typ inte på YouTube om man söker på dem. Det finns ju inte särkilt många svenska låtar.. speciellt inte sådana här typ psalmer, haha. Men det finns några sådana jag gillar med. Det kanske låter töntigt att gilla psalmer, men de är faktsikt mycket bättre än vad man tror! Det finns ju en del som är lite mer "poppiga". Men de finns bara på tillägget. Eh, hehe, ni fattar kanske inget. Men det gör inget. Jag kanske borde sluta nu innan jag verkar för kristen, haha. Jag vet inte om jag är kristen... jag tror bara att det kanske finns någon som älskar oss alla precis som vi är. "Your grace has found me just as I am, empty handed but alive in your hands. Forever I am changed by your love, in the presence of your majesty". Okej, hehe, det där var bara några meningar från Majesty, de är inte ens efter varandra. Men de är fina. Hela låtarna är fina. :D
   Jag tror inte direkt att det finns en Gud... folk brukar ju typ säga "Hur kan det finnas en Gud när det finns så mycket krig och ondska?". Jag håller inte direkt med om just det för... det är väl ändå vi människor som har skapat all ondska, inte Gud? Vi får liksom skylla oss själva... Okej, hehe, det där var bara en liten tanke. Men ni kanske fattar lite vad jag menar.. jag vet inte vad jag tror på.
   Nu ska jag sluta, jag ska spela lite alfapet med mamma och sen ska vi se på en film vi köpte på Ullared. The Heartbreak Kid tror jag den hette. Ha det så bra allihopa! :)

Eh, var det någon som sa mycket?

Jaha, då sitter man här i köket och har precis ätit middag. Klockan är tio över åtta så gissa vad mamma lyssnar på medan hon plockar undan i köket? Allsång på Skansen! Alltså ärligt talat, finns det något värre? Jag respekterar om folk gillar det men, att vara tvungen att lyssna på det, där går gränsen! De har bara vidriga artister (att saker är vidriga är ett väl använt uttryck bland mig och mina bröder, haha) och tråkiga programledare som tror att de är roliga, men de är de inte! Haha, om någon någon gång skulle fråga mig vilket program jag hatar mest här i världen skulle jag nog svara Allsång på Skansen, eller Little Britain. Det suger! Haha.
   Jo, jag hade ju lovat er att berätta lite om gårdagen. Så då ska jag så klart göra det, aldrig att jag inte bryter mina löften. 

Jag gick upp halv sju (*stolt som fan* haha) för att gå ut och jogga i morgonluften. Åh, det var så härligt! Ingen var ute och det var alldeles svalt och skönt. Okej, jag träffade faktiskt på två personer... men en var bara en gammal tant i morgonrock som skulle ut och hämta sin tidning och den andra var en gubbe som körde runt med stora stenar på en skottkärra mitt på vägen, vad han nu skulle med dem till? Efter att ha joggat i tjugo minuter ungefär tog jag en dusch, åt frukost och gjorde mig i ordning. Ja, alla såna där vanliga saker som man gör på morgonen, ni vet! Hehe.
   Det var tänkt att vi skulle åka härifrån klockan åtta, men (som vanligt...) när man är med mamma tar det minst en kvart extra. Vi var iväg kvart över åtta och det tog, också som vanligt, 45 minuter att åka till Ullared. Väl framme, prick nio komiskt nog, gick vi och hämtade en kundvagn big size (!) och körde in! Ja, nu förstår ni kanske att jag inte behöver berätta allt vi gjorde men vi var i alla fall där inne i, lyssna (eeh.. läs, hehe) noga nu... SEX TIMMAR! Jag skojar inte, vi var inne och handlade där i sex hela timmar! 
   När klockan var tre, som ni kanske redan har räknat ut, var vi klara. Jag var döhungrig men innan maten var vi tvugna att köra sakerna till bilen. Som vanligt när vi handlar så får inte allt plats i en kundvagn, hehe, så jag fick bära två av påsarna och ni fattar inte hur tunga de var! Jag dog... hehe.
   Men sedan åt vi lunch! Och det var skönt att få vila fötterna. Jag hade lånat mammas skor, som i och för sig är hemskt fina, men inte formade efter mina fötter. Så jag fick ganska ont i fötterna, i typ... sulorna. Hehe, men det får man väl vad man än har på sig när man går ständigt i sex timmar utan att stanna. Efter maten gick vi till några affärer som ligger utanför också men sedan bar det av hemåt. Vi kom hem någonstans vid sex och då var det dags att klippa bort alla prislappar. Det tog ungefär en timme för mig... hehe. Jag hade köpt en del, som sagt.



Eh... var det någon som sa "mycket"? (Hehe, egentligen köpte jag mer. Ett par röda skor, ascoola (!), och massa balsam och sådana grejer). ;)

Ja, då kanske ni undrar vad jag har gjort idag då... Jo, eh, jag gick upp klockan kvart över elva, hehe. Jag brukar faktiskt inte gå upp så himla sent men jag var så trött efter dagen innan... I alla fall, jag läste, åt frukost och gosade med mina marsvin Panter och Tiger fram till, hehe, jag skriver inte fel nu, kvart över två.
   Klockan tre började jag jobba (för att tjäna ihop alla pengar jag hade köpt sakerna från Ullared för! Mamma snodde den här månadens barnbidrag på 1050 kr och så är jag skyldig henne och pappa 450 kr... hehe. Men, egentligen så kostade alla kläder jag köpte... eh.. hehe, 2549 kr. Inklusive en läderjacka för 699 kr dock). Jag plockade vinbär, rensade dem, och postade brev åt mamma i 2,5 timmar (det tar tid att plocka och rensa vinbär! Jag plockade tre liter.). Sen bakade jag 54 muffins med vinbär i. :) Mums. Och efter det gjorde jag middagen.. så idag har jag tjänat ungefär 330 kronor! Ahh! :D
   Men nu måste jag sluta innan det blir alldels för mycket. Jag ska gå in lite snabbt på msn och kolla om det är någon rolig inne, Malin.<3 :) Jo, om ni undrar, så tog det inte 35 minuter för mig att skriva det här inlägget (eftersom jag sa att jag började tio över och hon är kvart i nu), nej, det beror på att jag kollde på gamla bilder från förra sommaren i ungefär tio minuter. Puss!

Regrets.

Jag vet att jag sa att jag skulle berätta om heldagen på Ge-Kå's idag men... i natt när jag skulle sova (det tog cirka två timmar att somna, tyvärr) så kom jag att tänka på en sak som jag gärna skulle vilja dela med mig med er. Det är ganska viktigt, tycker jag. Så jag tar och berättar om dagens äventyr imorgon istället, haha, "äventyr". Men mamma och jag var faktiskt inne på affären i sex timmar! Ärligt talat.

Men det jag ville prata om var faktiskt det här:
   "Det är inte det man har gjort som man ångrar, utan det man aldrig gjorde".
  
Jag vet att det bara är ett påstående/"vis mening" men med tanke på mina egna erfarenheter kan jag nog fastställa att det faktiskt är sant, och det tror jag nog många av er är beredda att hålla med om? Jag tänker inte direkt gå in på de saker jag ångrar att jag aldrig gjorde, för det var inte direkt grejen. Jag vill bara att ni inte ska begå samma misstag som jag har gjort! Det kan handla om vad som helst, en fråga i skolan, ett spel, kärlek, vad som helst.
   Tänk dig att du spelar ett spel och det kommer en fråga. Du tror du kan svaret men vågar inte svara för att du riskerar minuspoäng. Du får aldrig veta om svaret du hade var rätt eller inte, och du kommer varken fram eller bakåt. Ja, ni förstår väl att det här inte var riktigt det jag menade men, i teorin är det ju i stort sett samma. Om du aldrig gjorde det där du tänkte, får du aldrig veta vad som hade hänt om du gjort det! Det är klart att man kan få ett nej eller helt enkelt fel reaktion, men va fasiken, det är väl ändå bättre än att stå där undrande och inte veta om du skulle få ett ja om du frågade. 
   Det svåraste, tror jag, är att verkligen ta det där första steget, det första steget ut på den okända sidan! Men det som jag vill få er, och så även mig själv (!) att förstå, är att: Det är fan i mig bättre att ta det där steget ut och inte veta vad som kommer att hända, än att stå kvar där utan att veta vad som hade hänt om du verkligen hade tagit det där steget!

Jag vill inte säga det här för att försöka förbättra någon, jag vill bara få det sagt. För jag tycker man ska tro på magkänslan och göra det som känns rätt, även om det verkar fel.
   Med dessa ord sagda lovar jag att jag själv ska ta tag i mina regrets. Och orda upp saker och ting, ta det där första steget, om det så ska krävas ett steg långt som regnbågen!



True or not?

Little miss sunshine ~ or not?

Haha, det här är bara för komiskt. Jag hade tagit på mig bikini och gjort mig "i ordning" för att lägga mig och sola. Och vad händer då? Jo så klart, det kommer ett megamoln och täcker hela solen i minst en kvart framöver! Så jag tänker om och går in i stället för att skriva lite på den kära bloggen, hihi. Och då när man sitter inomhus för att börja skriva så slutar internet att fungera så klart (vi har en sån här telia trådlös-sak som går på reklam, den är bra men slutar funka ibland...) så att man inte kan skriva. Men det var inte det som var själva grejen, hehe, nej, för då börjar det pltsligt ösregna/skyfall utomhus! Haha, och jag som låg där i bikini, då kände jag mig lite korkad faktiskt.
   Men nu har det i alla fall slutat regna, fast det är ju inte direkt något solskensväder, verkligen i väder att ligga och sola i! Men tidigare imorse var det faktiskt sol och ganska varmt, så jag hade en anledning att få för mig att sola i alla fall.

Aja, nog pratat om det. Jag känner mig superduktig som sitter här och uppdaterar bloggen varje dag (kanske till och med flera gånger om dagen om ni har tur!     Haha)! Inte för att jag har så direkt intressanta saker att berätta om men jag får ju ta och berätta det jag kommer på och det som har hänt under dagen. Hehe, som det jag skrev alldeles nyss till exempel.
   Åh, jag måste bara säga vad jag ska göra imorgon! Mamma och jag ska åka till Ullared! Alltså, till Ge-Kå's, lågprisvaruhuset. 

Det kommer bli den årliga visiten, haha. Vi åker dit minst en gång varje år, och jag älskar det! Vi ska vara där kvart i nio för att inte behöva stå i alla köer, så vi måste gå upp sju! (Det tar 45 minuter att åka dit med bil, det är därför, lång tid behöver jag inte för att göra mig i ordning på morgonen!). Men jag brukar vakna vid sju varje morgon så det är nog inget problem.
   Imorgon kommer ni nog få en detaljerad beskrivning av vad jag köpte och vad vi gjorde, hehe. Om jag orkar, vi brukar köpa väldigt mycket grejer, men det är bara för det är så billigt. ;) Nej men, jag ska faktiskt bara köpa saker som jag verkligen behöver.
                                                                                                                                         
Så, nu kanske ni undrar vad jag ska ha för mig idag? Tja, egentligen har jag nog inget svar, jag vet bara en sak jag ska göra. Jag ska sortera tvätt -.- Jag vet... det är tråkigt, men jag ska göra allt för att tjäna ihop så mycket pengar som möjligt den här sommaren! Än så länge har jag fått ihop nästan 500 kr och det har inte ens gått en vecka än! Det här kommer nog bli riktigt saftigt, haha!
   Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra... det blir nog en lite slapp dag och, det här kommer nog låta helt otroligt, sola! Solen är tillbaka! Det är helt sjukt! Det är verkligen CP-väder här, som jag nyss sa till mamma. (Jag sitter vid matbordet och mamma och pappa sitter och fikar.) Eller... nu så gick de precis ut för nu har det kommit nån kille som ska måla om vårt hus. I samma färg då förstås, men ändå. Pappa är ju bara här på helgerna så han hinner inte måla, och även om han skulle hinna, tror jag inte han skulla orka. ;) Han jobbar ju faktiskt hela veckan ända till på kvällen så han kanske kan förtjäna lite vila när han väl kommer hit. Eller vad tycker ni?
   Nu får det räcka för tillfället, men jag kan nog lova er att det kommer bli ett till inlägg idag. Just wait and see. ;)

Lördagkväll i Frill.

Okej, det är just det här jag hatar med att inte vara hemma! Ingenting fungerar! Och om det väl fungerar så är det då sjuukt långsamt. Jag har verkligen gjort allt för att kunna ladda upp bilder här på bloggen men allt bara skiter sig... Jag kan få upp sidan som man laddar upp bilder från men that's it. Alltså, jag kan välja en bild och så men sedan så laddar den bara och sen så händer det inget mer! Jag fattar inte vad som är fel... åh, jag önskar jag var hemma nu! Det här kommer ju bli värsta tråkiga bloggen nu ju... bajs på det.
   Jag får försöka lägga in lite bilder från internet kanske och ta lite gamla bilder som jag redan har i arkivet, haha. Eller så får jag väl använda mina bäst beskrivande ord så att jag inte behöver några bilder, haha. Jag vet ju förstås inte om jag är så vidare värst bra på det, men... man får väl hoppas att det går hem ändå.

Just när man hade tänkt sätta sig ner och skriva ett trevligt litet inlägg kommer mamma och säger att det är efterrätt och att jag måste vispa grädde.. (senast jag gjorde det råkade det bli smör, haha, vispen här är åt andra hållet än den där hemma, så när jag skulle stänga av råkade jag dra på ännu mer, haha). Jag sparar det här så länge så lovar jag att fortsätta på inlägget senare ikväll eller annars imorgon förmiddag eller så.
   Ni får ha en superlördagkväll och hoppas på att jag inte sabbar grädden idag igen, haha. Puss på er, vi hörs!

Nu hade jag riktigt med tur! Jag har lite tid över att skriva klart det här innan programmet för ikväll fortsätter. ;) Haha. Nej men, jag har bestämt att jag, mamma och pappa ska köra en liten runda Alfapet! Det mytomspunna lunchrastsspelet i skolan, haha. Jag är säker på att det är töntstämplat att spela det men jag diggar det! Det är liksom inte bara tur (min tur i spel suger, och i kärlek likaså om ni undrar) utan man måste ha lite hjärna också! Och det är något jag har! Lite i alla fall..
   Jag tror inte jag har nämt det förut, men jag har hittat en superkul spelsida på internet! Nu kommer ni säkert dra en djup suck, i alla fall ni som är anti-alfapetare.
www.betapet.com! Det är en sida där man kan spela alfapet online mot andra, dock är det på engelska så jag tycker det är svårt, men det är jätteroligt! Jag heter Teresipet om någon skulle vara nyfiken. Men jag kan erkänna att jag har bara kört två gånger och förlorat båda, så min rang är inte särskilt bra, haha. Jag skapade konto idag så... jag är lika ny som ni, om ni skaffar konto. Jag läste om sidan i FRIDA så det är inte direkt min egen idé. Men ni borde verkligen prova, om ni är en sådan typ som gillar alfapet, vill säga.

Jag känner på mig att bloggen kommer bara bli ett helt... bibliotek av bokstäver efter ett tag. Jag har så mycket att säga! Jag hoppas bara att man inte får dysleksi (hur stavas det egentligen...?) av att läsa alla rader. Oj... hoppas inte det där var något taskigt sagt mot de som verkligen har dysleksi... Haha, stavningen ser helt sjuk ut! Det kan väl inte stavas så? Ni kan ju rätta mig om ni vet hur det stavas, jag är nog den värsta rättaren i världen så det är fritt fram att rätta mig! Jag måste ju få smaka lite på min egen medicin någon gång... hehe.

Åh, det här är ju bara för härligt! Jag kan lägga in bilder från internet! Det är bara bilder från kameran som skiter sig... undrar varför :O Men, jag får väl vara glad för något. :) 
   Och nu är jag helt superförälskad i en sak. Haha, det kanske verkar lite konstigt att jag bara säger så helt plötsligt. Men för bara några minuter sedan gick jag in på google och sökte på "Litte miss t-shirts" och då hittade jag en sida med alla underbara t-shirtar med alla roliga tryck! Jag har ju redan köpt en med Little miss busy, men jag fattar ju att det inte är en "äkta" Little miss, hehe. Så jag måste ta och köpa några "riktiga". Det är inte direkt bara för att jag vill ha de riktiga, det struntar jag ju i, jag är ju ingen märkesfjant heller, haha. Men det finns så många andra söta tryck när man köper de som riktiga. Här är några.

            

Ja, alltså den första bilden är det trycket som jag redan har. Förutom att det är lite annat typsnitt och så står det inte "by Roger blablabla" under. De andra två är bara två jag gillar men, to be honest, så är jag superdunderkär i varenda tryck! Jag fattar inte varför jag inte har köpt såna här tröjor innan!
   Om ni undrar så hittar man dem på www.80stees.com och de kostar 26 dollar styck.

Nu när Malin äntligen är inne på msn måste jag ta tillfället i akt och prata lite. Så kvällens inlägg får sluta lite abrupt. :P Jag hoppas jag kommer kunna skriva imorgon igen men det är jag nästan säker på. Ni får ha det så bra så länge, jag älskar er alla!

Shoppingrunda i Varberg.

Det har bara gått två dagar sen jag skrev senast och jag har fått fem kommentarer! Fem! Det är alltid något som förgyller dagen en smula, hihi. Förlåt om jag inte har skrivit på två dagar, jag tänkte faktiskt skriva i förrgår men mamma hade datorn typ hela tiden så jag hann inte använda den. Och när hon väl inte hade datorn så ville ju inte jag heller ha den, då såg vi ju på TV, Midsomer Murders (på DVD), så klart! Haha, det är värsta tantprogrammet, men jag gillar det. (SVT1 21.00 tisdagar).
   I förrgår gjorde vi inte något speciellt, vi var bara hemma, och jag strök kläder i en timme och tjänade 80 kronor! $$$ Haha. Igår var vi och shoppade i Varberg, de har kvällsöppet till 22.00 varje torsdag. Jag kom precis på att jag inte har tagit några bilder på allt jag köpt... jag tror jag får ta och sticka iväg och göra det nu lite snabbt. Jag måste ju visa! :) Och så måste jag hinna skriva klart det här inlägget och lägga in alla bilder innan mamma kommer tillbaka igen.. (just nu äter mamma lunch, det är därför jag har datorn, jag ska ju inte ha någon lunch, jag åt ju frukost typ vid halv elva, haha)

Sådär, nu har jag tagit några bilder :D Här kommer de, det är ett par gröna shorts från Vero Moda 99 kr, en katten Gustaf- (stavar han med v eller f?) tröja från Ichi 99 kr, en Little Miss Busy-tröja från BikBok 149 kr och ett par ballerinaskor från Vagabond 350 kr. Sedan köpte jag lite andra grejer, ett vitt linne, en sport-BH och två vanliga BH:s men de kanske inte är riktigt lika intressanta att se, haha.

Okej, nu har jag försökt ladda upp bilderna i typ en kvart och det händer inget... datorn bara laddar och sen så händer det inget. Jag får hoppas på att jag kan ladda upp bilderna imorgon när pappa har kommit med min bärbara. Det är bara mammas dator som är så himla skyddad, bara man använder den en sekund så säger hon att den inte funkar igen... haha.
   Ni får ha det så bra tills imorgon då jag skriver igen, skriv gärna fler kommentarer! Ni anar inte hur roligt det är att läsa dem! Jo just det... jag måste bara skriva två små meddelanden, ett till Mimmi och ett till Carro.

Mimmi: Haha, jo jag såg att du hade dina pyjamasbrallor på dig men jag tycker det såg helt okej ut faktiskt. :) Jag kan inte göra något fram till den 15/16 augusti typ... för den 14 kommer jag hem från Grekland och landar i Göteborg sen åker vi väl hem till Sthlm dagen efter... så det går nog att göra något det 16 eller 17 eller någonstans där, om du vill(och kan)? :D

Carro: Jo jag vill gärna åka till Liseberg med dig! :) Men än vet jag inte när vi ska dit... jag tror vi ska åka dit när mina bröder och deras kompisar kommer... men du kan ju hänga med ändå. :P Asså jag vet ingenting än men det skulle vara kul att göra något om det gick. Jag kan informera dig när jag vet mer, som sagt, haha.

Kramar på er alla, nu ska jag ut och sola i det härliga vädret! Här är det varmt och soligt och superskönt. :) Ni får hålla tummarna för att det funkar att lägga in bilder på den andra datorn! Annars skulle det ju vara lite tråkigt... en hel sommarblogg utan en enstaka bild :(.
   Puss!


Framme i Frillesås.

Nu kommer det här bli ett ganska kort inlägg, bara så ni vet. Jag och mamma är nu i Frillesås och jag har inte en egen dator fram till på fredag... Men på fredag, då kommer pappa med min bärbara (inte för att den är så hemskt bra men det är i alla fall en dator) och då kommer han att fixa internet till den också. Jag skulle ju kunnat ta med den själv men då skulle jag ändå inte ha något internet på den så... då skulle det inte direkt varit någon särskilt stor idé att ta med den.
   Idag har mestadels av dagen gått ut på att packa upp alla mina saker, jag hade tre äskor och typ fem påsar md böcker, skor och massor av saker. Sedan fick jag äran att sortera all min tvätt som jag hade med mig från lägret (vilket var en hl väska full).. hehe, och då kunde jag även erbjuda att sortera mammas tvätt. Sedan har jag kommit på ett nytt sätt att tjöna pengar på, och som samtidigt är bra att göra, hihi. Jag lagar middagen varje dag till priset av 45 kr, haha. Mamma är villig att betala, för henne är det ju bara bra, då får hon mer tid att jobba på och slipper tänka på vilken middag det ska vara. Och jag tycker det är hemskt kul att laga mat så för mig är det bara bra. Då får man ju lära sig att laga lite mer avancerad mat också, vilket jag inte är s vidare värst bra på än, men jag har blrjat lära mig! Idag lagae jag kotletter, jasminris, vitvinssås och sallad med fetaost.
   Nu kommer mamma och vill ha datorn så då måste jag gå.. vi hörs imorgon. Kramar! :)  

Du vet väl om att du är värdefull?

Idag konfirmerades jag! :) Wihoo! Egentligen är det ju inte direkt något speciellt som har hänt... men det känns bara bra ändå. Jag är glad, och nöjd över tiden på lägret. Allt känns så mycket bättre, särskilt när jag fick brevet från Malin. Hehe, nej, men inte bara på grund av det, det känns som att man uppskattar livet en smula mer nu. Jag vet om att jag är värdefull. ;) Haha, det var en låt som vi sjöng.
   Du vet väl om att du är värdefull? Att du är viktig här och nu. Att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du.
   Jag tycker faktiskt om den låten väldigt mycket, den är fin. Och man blev bara så himla rörd när prästen sa: Lägret skulle inte varit det samma om en enda av er inte varit där! Man känner sig lite meningsfull för en gångs skull. :D

Nu måste jag verkligen gå och lägga mig, jag vet att det är inte så himla sent men jag har verkligen gått upp halv åtta de senaste dagarna nu och det dödar mig eftersom jag alltid går och lägger mig tolv eller senare! Jag måste få min skönhetssööömn! Haha.
    Imorgon åker jag och mamma till Frillesås (mitt landställe på västkusten, söder om Gbg) och det kommer bli härligt. Lovet börjar på riktigt, liksom. Jag har inte packat eller något än men det blir väl som vanligt, man slänger ner allt i bilen, hehe. Sen så kommer ju pappa på fredag och om man har glömt något är det ju bara be honom (ja, min pappa jobbar heela sommaren...) ta med det.
   Ni får ha en så bra natt! :) Och tolka inte det där fel nu! Haha, allt jag säger blir ALLTID fel, inga undantag ffs. Haha. *Puss*. Föresten, bilder från idag kommer lite senare, så ni behöver inte oroa er, haha.

Bilder från lägret.

Sådär, då var allt som vanligt igen då. Eller, inte direkt "som vanligt" eftersom jag är ju inte ens konfirmerad än så konfatiden är inte över, men annars är det ju ingen (härlig) lägertid längre. Nu har man börjat vänja sig vid huset igen och att inte ha bestämda tider och sjunga vid varje måltid och ha morgon- och aftonbön och... ja, listan kan bli väldigt lång som ni kanske förstår, hehe.
    Men idag var jag faktiskt på Stegeborgs konfirmation i kyrkan (Stegeborg är det andra lägret, som jag inte kom in på... hehe) och det var väldigt kul! Man träffade de flesta i klassen som man har saknat och det var ju såklart kul att kolla på själva konfirmationen (mest deras redovisning då). Det här kanske låter egoistiskt men... jag tycker faktiskt att våran redovisning är bättre. Det känns i alla fall som det. Och ungdomskusikern (vårat läger har samma som dem) sa faktiskt att vi sjöng både finare och starkare. :) *stolt* haha. 

Jag längtar verkligen till imorgon! Det kommer bli så himla kul att konfirmeras och att träffa alla kusiner (nästan) och Sara igen! Och sen kan man ju säga att sommarlovet börjar "på riktigt", jag har ju inte hunnit ha något riktigt sommarlov än känns det som. Ingen sovmorgon alls... förutom typ de tre första dagarna på lovet innan lägret. Både idag och igår har jag ju vart tvungen att gå upp halv åtta och nio för att jag skulle vara i kyrkan och gå på deras konfa.
   Jag har inte direkt några bra och intressanta bilder men jag kan visa några bilder jag har, huset som vi bodde i, vårt rum, min säng, huset runtomkring och en annan liten rolig grej vi fick igår, hihi.

         

                

              

         

    

Alla bilder är alltså från lägret förutom de tre sista, som man kanske förstår, hehe. Den med lappen som det står "Ledarna ser sig, det är ett typiskt big no no" var den lilla överraskningen man fick från ledarna dagen efter att man hade kommit hem, jag märkte det på morgonen. Haha, det var ganska roligt faktiskt, alla hade fått en sån lapp uppsatt hos sig. Dock är det lite läskigt att jag aldrig såg när de lämnade den! Hehe.
   Sedan är det en bild på min vackra Musemusmatta, hjärta, och en bild jag bara tog för att... hehe, prova zoomen på kameran. Jag tyckte den blev lite fin så jag la in bilden. Den är från vår trädgård, eller asså, det är husväggen bakom, som man kanske fattar.

Nu måste jag sluta för middagen är klar! Det blir grillspett och jordnötssås (direktimporterad från Holland med Joakim xD) och RIS! Aahh, det var hundra år sedan känns det som, på lägret fick vi ris typ två gånger... annars bara potatis.
   Kram! <3

Hemma från konfan igen.

Hejsan allihopa igen! Nu är jag hemma från mitt konfirmationsläger! Jag har saknat allting här hemma så himla mycket! Fast om jag ska vara ärlig så var det extremt roligt och underbart attt vara på lägret. Det är nog det bästa jag gjort i hela mitt liv och jag kommer ALDRIG glömma alla saker vi gjort tillsammans och alla känslor. Igår när jag skulle sova kände jag nästan att det gjorde ont i mitt hjärta för att vi skulle åka hem... allting som slutade där... Alla människor jag lärt känna och inte minst mig själv! Haha, jag känner mig lite som en annan människa, fast egentligen är jag nog bara samma gamla jag som vanligt, hihi.
   Jag vet inte hur man ska förklara lägret, för allting har vart så jävla underbart. Bara att sitta där i kyrkan på kvällen vid halv elva och ha aftonbön. Att sitta där och sjunga, ha tårar i ögonen och bara titta på varandra och le, kramas och skratta. Kramring... hihi. Jag minns första kramringen, det var nästan ingen som kramade en särskilt hårt eller kärleksfullt. De sista gångerna har det inte varit en enda som har kramat mig löst, inte en enda! Alla har blivit så himla tajta. Åh, jag tycker det är så underbart. Alla var så snälla... Jag vet att alla kanske inte direkt var min typ, jag menar, många var ju rökare och såna där "olydiga barn", men ändå så kändes det som att man var kompisar.
   Det känns skönt att vara hemma när man fortfarande vet att man kommer träffa de andra imorgon (vi ska vara i kyrkan kl 9 och så ska vi träffas på lördag med, efter Stegeborgs konfirmation), men det känns ändå trist när lägerkänslan är borta... Jag kommer sakna alla roliga lekar! Och alla underbara ledare! Inte minst Jakob... haha, nej jag skojade. Jag gillade alla, men det är bara det att jag tycker Jakob var sötast. ;) Jag har lovat att titta förbi hans hus när han fyller år och ge honom en present. :D

Nu är jag så himla trött, för jag har bara sovit fyra timmar inatt... halv fem till halv nio ungefär, så jag orkar inte lägga ut mina bilder som jag har tagit här än.. Och jag tror att jag ska få låna Göstas kamera så ska jag bränna över bilderna på en CD. Då gör jag både honom en tjänst och så kan jag kopiera bilderna till min dator samtidigt. :P Smart va? Haha.
   Om ni undrar varför jag sov så lite så var det för att först hade vi aftonmässa med nattvard elva till tolv i kyrkan och sen skulle vi gå till B1, ett hus med ett stort rum typ, för att se på en film. Efter ett tag visade det sig att filmen inte funkade så då gjorde vi en sak för ledarna som vi hade tänkt ut under dagen. Ehm.. hehe, om jag ska vara ärlig så hade jag inte direkt hjälpt till att planera det hela, men, jag var i alla fall med och deltog, så klart! Vi gick alla till kyrkan och ställde oss på ett led längs gången mellan bänkarna med var sitt ljus och sedan när ledarna kom (det var några som hade lurat dit dem, en ledare var på "vår sida", hehe) sjöng vi för dem och läste en bön och gjorde en kramring och pratade, typ lite historier och andra roliga saker.
   Och sen efter det gick vi upp till B1 igen för att typ... ligga och prata lite med varandra på golvet och så ett tag... Jag låg där till tre, sedan orkade jag inte ligga kvar där så jag och några andra gick upp till vårt rum igen. Där låg vi och pratade till fyra och sen somnade vi.. hehe.

Det blev en ganska lång utläggning, haha. Men nu ska jag gå upp och vila lite och spela lite mer piano (haha, det förta jag gjorde när jag kom hem var att spela piano och sjunga :P)... eller.. först ska jag bara lyssna på några låtar vi sjöng jättemycket på lägret. Bland annat Indescribable och One Of Us. Eller faktiskt så lyssnade jag på One Of Us innan jag började skriva det här inlägget men då började jag sjunga med så jag kunde inte skriva samtidigt.. hehe, sån är jag. xD
   Vi hörs imorgon efter att jag vart i kyrkan... vilket troligtvidstar typ halva dagen, bara så ni är beredda. :)