Stadsvandring i Sthlm för en Sthlmsbo som aldrig vart i sin stad.

image139

Skön bild. :) Haha, eller hur Gösta? Jag vet att jag redan har lagt ut den här bilden på bdb men jag tänkte lägga ut den här med för de som inte har bdb. :P Hehe, smart va?

Nu ska jag faktiskt ta och sova och försöka vakna pigg och glad och inte trött och snurrig som vanligt. Imorgon är en låååång dag och men sjukt kort lunchrast. Helvetes jävla skit. xD Natti. 

Jag är glad igen.

Idag känns allt bara så bra! :) Jag har fått tillbaka min bästa vän någonsin och jag har någon jag älskar. :D Kan det bli bättre? Jag vet inte riktigt vad jag ska säga för jag tror inte jag vill utveckla mig inom såna här ämnen, haha. Man ska ju faktiskt inte ta upp saker om sitt privatliv på sin blogg. Haha, okej, om jag ska vara ärlig så har jag nog gått över den gränsen för gaanska så länge sedan, men vafan. Vad gör man inte för att göra bloggen lite intressant? Hehe, nej, nu skojade jag. 
   Förlåt om det här bara blir allmänt pladder! Jag vet inte vad jag ska säga för jag är bara så lycklig över vad en viss person, hihi, sa alldeles nyss.
 
Egentligen hade jag tänkt ladda upp lite bilder från dagens vandring i Sthlm, men nu verkar det som att kamerans batteri är slut och utan det kan man inte ladda upp bilderna och jag kan inte hitta den förbannade laddaren! Rättare sagt... jag vet nog var den finns men jag orkar inte gå och hämta den. (Lat som vanligt). 
   Jag och Gösta gick på konfirmationsgudstjänst i S:ta Maria Magdalena kyrkan på morgonen. Det var inte meningen att vi skulle hamna på en konfirmation! Jag lovar! Men det bara råkade bli så... hehe, det var lite pinsamt faktiskt. Och sen låg vi och lyssnade på orgelmusik i typ en halvtimme i Katarinakyrkan. Det var väldigt skönt, jag somnade nästan, haha. 

Hehe, nu får det räcka för idag. Jag lovar att lägga ut några bilder från idag imorgon. :) Jag tog många fina bilder. :P

Jag älskar dig och dig. :) ;)

Vem skrev?

Vem skrev den där kommentaren? För svaret är i alla fall ja!

image138

Hehe, randombild. (Jag vet att jag blundar...).

I wish I could.

Jag vet inte vad jag ska göra  när du vägrar att lyssna på mig. Hur ska jag då kunna förklara?
   Har du bara glömt allt vi har sagt till varandra? Jag har aldrig ljugit för dig, aldrig.  

*ledsen*
*ensam*
*saknar dig*

eBaykärlek.

Åh vad jag älskar eBay just nu! Jag har redan köpt musmattan (längst ner) för 70 kr inklusive frakt och postern till höger är snart min för ca 90 kr, om jag vinner budgivningen, men det gör jag typ för det var liksom en till som hade lagt bud och mitt var högre, hehe. Jag vill ha postern till vänster med men, den var ganska dyr så jag börjar med att köpa den med alla skivomslagen.
   Den kanske verkar lite tråkig men det tycker inte jag... vad tycker ni? Hehe, det kanske bara är Malin som har några direkta åsikter. :D

image134    image137

image136

Förlåt mig.

Hejsan!
   Förlåt för att jag inte har skrivit någonting alls på jättesuperlänge! Jag är verkligen ledsen... jag har varit borta på påsklovet (som kanske alla vet nu) och sen har jag haft en praovecka och då slutar jag fyra varje dag så man kommer hem kanske halv fem och då känns det som att man inte hinner göra någonting innan man ska äta middag och sen sova. Haha, det där var typ den längsta meningen som jag har skrivit på väldigt länge.

Jag vet inte direkt vad jag ska säga just nu... mitt praojobb är väldigt bra tycker jag. Superbra. Haha, jag har verkligen jätteroligt och det är bara så himla skönt att kunna gå upp klockan halv åtta varje dag! Jag börjar nio, fast två av dagarna den här veckan har jag vart tvungen att gå upp halv sju eftersom jag skulle vara där klockan åtta. Okej, nu blev det här en väldigt lång förklaring, men jag fortsätter.
   Första dagen började min bror klockan åtta men jag var tvungen att åka med honom eftersom han skulle visa mig vart det låg någonstans. Så då fick jag gå runt lite på gatorna omkring KTH och AlbaNova i en timme.. hehe, lite långtråkigt kanske, men nu vet jag i alla fall hur de gatorna ser ut, om man nu kan ha någon nytta av det. Och sen i torsdags var jag tvungen att vara där åtta för jag skulle vara med min bror hela dagen och han började ju som vanligt åtta. Sen råkade jag komma kvart i åtta också.. så jag fick sitta där och läsa min bok helt ensam i en kvart. De andra studenterna kollade konstigt på mig, haha. De undrade nog vad jag gjorde där.
   Fast ärligt talat så är det många av dem som verkligen har trott att jag går där! Till exempel när jag skulle göra ett experiment med andraårsstudenter i tisdags och de skickade runt en närvarolista så trodde de att jag skulle fylla i den! Och en sak som är lite rolig är att jag råkade träffa samma personer som jag var med hela tisdagen när jag skulle göra ett experiment i torsdags med bror!!! Det går 18 000 personer på KTH och jag råkar träffa samma två ggr!

Jag måste bara säga två saker:
Jag älskar Fury. <3
Jag saknar Malin som faan! <3  

image126

Nu känner jag mig taskig för jag skrev om Fury innan jag skrev om Malin.. jag älskar dig mer så klart. :)

PS Funkar räknaren och musiken? :S