Makrigialos i Grekland!

Nu känns det som att det var lite onödigt att säga hej då och allt när jag ändå skulle skriva en gång till... men jag tänkte bara säga att nu har mamma och jag bokat en resa! Det blev Grekland till slut! Kreta, i en stad som heter Makrigialos. Vi ska åka den sjunde augusti i en vecka och jag är såå glad! Hoppas jag får en fin liten bränna till skolan sen... hehehe. Haha, jag skojade. ;)
   Här är några bilder, de ser lockande ut va? xD :)

                      

Jag är säker på att er sommar kommer bli toppen! Ha det så bra! Puss! =)
.

Glad sommar på er alla, hej då!

Fan att vi förlorade mot Spanien igår... eller, jag fattade ju att vi skulle förlora. Men när det bara var en och en halv minut kvar trodde jag verkligen att det skulle bli 1-1! Och sen så gör Spanien ett mål! Alla jag satt med skrek neeeeeeeeeej, haha. Det var lite roligt faktiskt.
   Men sen körde vi i alla fall Singstar och Guitar Hero, och det var skojigt.

Idag har jag packat mina väskor till konfalägret och vill ni veta hur lång tid det tog?! Tre timmar! Usch, det var jättejobbigt och det känns ändå som att jag har glömt något jätteviktigt... Och det har jag säkert gjort, haha, jag brukar alltid glömma det viktigaste. Men jag får väl hoppas att jag har med det mesta, och att jag inte har med mig för mycket! Jag har liksom två väskor! Haha, men jag kunde inte få det att bli mindre, jag har ju till och med mig gummistövlar (som tar upp typ en halv väska) och mitt tennisracket, om det skulle finnas möjlighet att spela... vilket jag hoppas på! Visserligen har jag inte spelat på kanske.. tre månader, men det är ändå väldigt roligt. :)
   Det kommer kännas lite sorgligt att lämna allt i tre veckor, och då menar jag verkligen allt! Jag kommer inte ha tillgång till en dator under hela lägret... jag hoppas ni klarar er utan mig. xD Jag är säker på att när jag kollar på statistiken när jag kommer hem kommer det vara 0 klick om dagen, haha. Men sen lovar jag att börja skriva igen när jag kommer till mitt landställe! Fast nu ska vi ju åka utomlands en vecka med... eller, det är inget bestämt än men mamma sa att jag fick välja någonstans jag ville åka i Europa en vecka med henne (sa jag det föresten?).

Hehe, på något sätt kommer jag i alla fall börja skriva lite igen om ni vill det. Sen kommer jag ju så klart tillbaka igen efter sommaren! Nej, men nu ska jag inte börja prata om massa sådant tråkigt...
   Jag tror faktiskt inte jag har något mer att skriva, jag måste kolla upp ställen att åka till i Europa! Jag har ju bara idag på mig! Hjäälp! Jag måste åka utomlands lite så att jag i alla fall får en chans att bli lite brun ;). Men ärligt talat, jag kan verkligen inte bli brun i Sverige, det händer inget!

En underbar bild på Matt (som jag vet att jag har publicerat tidigare) får avsluta det här inlägget och mitt bloggskrivande den här månaden. <3


.

Sverige mot Spanien nu!

Idag ska man då hem till Flisan för att se på fotboll, Sverige - Spanien. Kanske inte så hemskt svårt att gissa vilka som kommer vinna, hehe, men det är klart att man hejar på Sverige, sitt hemland. Haha, jag vet att typ ingen annan gör det, men jag vill göra det i alla fall! Jag kan typ ingenting om fotboll och ändå sitter jag där och skriker när de gör mål och gråter när de inte gör det, haha. Och sen så kan jag inga av alla termer komentatorerna säger och inga av namnen heller, bara några av de svenska.
   Men det är ändå en slags tradition att kolla tycker jag, hihi. Fast nu när man ska bort på konfaläger så har de ju såklart ingen TV! Jag är säker på att alla på lägret kommer sitta i en ring runt radion när matchen går, jag kommer i alla fall göra det! Fast det är klart att det kommer vara lite tråkigare när man inte får se matchen... fast man får väl hoppas på att komentatorerna är bra på att beskriva.

Så vad har jag pysslat med idag då? Tja.. jag gick upp elva, ganska vanligt för att vara mig på en helg, hehe. Det var inte förrän runt halv ett som jag var fullt påklädd dock. Efter lunchen åkte pappa och jag till Elgiganten i Arninge för att äntligen köpa en plattskärm och nya högtalare till min dator! Vi köpte en bredbildsplattskärm i 20" och ett par väldigt roliga högtalare, haha. Jag tycker de ser lite härliga ut, med den lite udda formen. Det var faktiskt inte alls så dyrt som jag trodde! Skärmen kostade bara 1990 kr och högtalarna 700 tror jag.
   Efter det åkte vi också till Täby för jag var bara tvungen att köpa Coldplays nya skiva Viva La Vida! Jag har lyssnat igenom den en gång nu och laddat in låtarna på datorn, de är asbra! Fast än har jag ju inte direkt lärt mig texterna och vilken låt som heter vad och så, hehe. Tänkte ta med mig den till Flisan om någon skulle vilja höra. :)
   Här kommer i alla fall en bild på skärmen och en på skivan, hihi.

 
            

Nu måste jag gå och se på fotbollen! Kramar från mig. :)
.

Gröna Lund 08.

Äntligen har jag sommarlov! Och för att fira det åkte jag och några till till Grönan! Närmare bestämt var det jag, Gösta, Carro, Johanna, Elin, Flisan och Klara. Och sen träffade vi Adam, Anna, Felle, Ylva och Emelie där också, men vi var inte så mycket med dem... Ylva och Emelie åkte hem redan vid typ halv sju med Klara och Flisan och Elin åkte hem vid sex...
   I alla fall, det var jätteroligt! :) Och jag är så nöjd för jag åkte alla läskiga saker som jag inte hade åkt innan. Visserligen var det inte så mycket jag inte hade åkt men, jag hade inte åkt tilt, och det åkte jag två gånger! Och sen hade jag bara åkt extreme en gång tror jag och katapulten en gång också. Nu åkte jag extreme fem gånger tror jag, och katapulten två gånger! Egentligen var det kanske lite onödigt att stanna där så länge eftersom vi redan hade åkt allt vid ungefär sex... men det var ändå roligt att åka allt igen och sitta och prata lite vid middagen. :P Vi åt våfflor och muffins till middag och killen i kassan vid våffelstället var så jäkla skön! Haha, bara jag, Carro, Johanna och Gösta fattar nog för det är lite svårt att förklara... hehe.

Sen så fick vi skjuts hem av min broder, hihi. Och Gösta tog massor av fula flummbiler i bilen (finns tyvärr att titta på på Facebook xD) och jag tog några med. Jag har faktiskt skapat ett album på Facebook, mitt första! Förut visste jag inte hur man gjorde... hehe, men nu har jag fattat. :P Jag kan lägga ut några bilder här också, jag måste ju ha ett bildbevis för att Carro och jag har åkt tilt, hehehe.

                   

Jag vet inte om man kan se det men det är i alla fall jag och Carro som sitter näst längst till höger och till höger i tilt. :P Hehe.

Nu har jag inte något mer att säga idag... ni får ha en bra kväll hörrni. :) Jag vet inte riktigt vad jag ska göra men jag hoppas i alla fall att bror min ska stanna ikväll (han är fortfarande här). Kramar! <3
.

Skolavslutning imorgon.

Nu skriver jag här igen! Och det är bara för att jag har några saker att berätta. :) Visserligen inte alls så intressanta eller roliga grejer.. men jag måste få säga dem ändå.
   För det första så, idag när jag och Gösta skulle ta bussen hem (eller, båda vi skulle faktiskt till Täby Centrum, men inte tillsammans), så kom Sofia W och sa att någon hade dött i tunnelbanan! Hon sa att någon hade fastnat i rulltrappan och dött, haha. Jag trodde hon skojade, eller alltså, jag trodde det hade hänt något, men jag trodde inte att någon hade dött pga att den hade fastnat i rulltrappan! Haha. Nyfiken som jag är var jag tvungen att gå ner och titta, och vi gick dit. När vi kom ner såg det inte ut att vara nåt speciellt, förutom att några poliser gick runt där och de hade stängt av stationen. Sen när vi kom ut ur dörrarna för att gå till busshållsplatsen såg vi att det stod tre brandbilar, typ sex polisbilar och två ambulanser där och massa poliser och folk! Shit täntke jag, hehe. Jag vet inte vad som hände för det hade typ redan hänt när vi kom... men jag antar att det kommer stå i Danderydstidningen imorgon. xD Om det står måste jag läsa det, hihi, jag vill veta vad det var som hände...

I alla fall, nu kanske det blev lite mycket om det, men det var ganska roligt. Asså, inte att det har hänt något hemskt (!), men att det händer just här. :P Här brukar det aldrig hända något... (eller föresten blev en kvinna påkörd vid övergångsstället vid min busstation tio minuter innan jag kom i vintras... men ändå, hehe).
   Sedan när jag var i Täby (jag skulle gå till Synoptik, som vanligt) så var jag lite tidig. Så jag gick och handlade lite, och som vanligt köpte jag mer än jag behövde.. haha. Kom dit för att köpa underkläder, och kom ut med en väska och ett par shorts för mycket... Men... sån är jag xD. Hehe. Och sedan när det var ungefär en halvtimme kvar tills min tid visste jag inte riktigt vad jag skulle göra, så jag gick in på en av spelaffärerna och kollade på några småkillar som körde Guitar Hero. Jag tänkte att jag kunde köra lite (eftersom den första killen var ganska dålig och körde bara på medium) men sedan när den andra killen kom ville jag inte köra längre!
   Han var ungefär åtta/nio år kanske, var lite småfet, hade rött hår och glasögon. Och gissa hur han spelade?! Han körde en av de svåraste låtarna på expert och fick typ 95%!!! Det var fan helt sjuukt! Det är klart jag har sett andra spela så innan, men inte någon så ung! Shit. Den tredje killen (som inte var riktigt lika bra men ändå körde på expert) började köra på One och pausade när solot kom, och då hoppade han in och körde! Jävlar, hehe. Han klarade inte hela låten, men det var bara för att han innan var ganska dålig. xD

Okej, förlåt om jag skrev lite mycket men... jag blev typ chockad. :P Det var lite coolt. Men sen var jag tvungen att gå för jag hade tid typ fem minuter senare, hehe.
   Jag tänkte bara visa en bild på väskan och shortsen jag köpte. :) Jag hade sett en tjej i skolan med en likadan väska och... den var så fin att jag ville veta var den kom ifrån, och så hittade jag den på.. H&M! Haha. Jag trodde inte den kom därifrån! Och den var så billig! 179 kr. :P Shortsen 98 kr, H&M (antar att alla har sett såna innan).

                   

Sakerna kanske inte ser såå fina ut på bilderna... men de är verkligen det på riktigt. :) Jag är superkär i väskan. :P 
   Haha, jag vet inte varför jag la ut en bild på mina fötter... tyckte bara det blev ganska fint med det rosa nagellacket. Och om de ser lite smutiga, beror det på att jag hade sandaler idag! Jag har inte så skitiga fötter annars. xD
.

Matthew Bellamy 30 igår <3

Hejsan allihopa igen! :) Bara för att jag sa att jag nu brukar skriva varannan dag så blev det så klart inte så den här gången bara för det! Haha, så himla typiskt mig, verkligen. Men spelar roll, det har ändå bara gått tre dagar, så det är inte direkt någon katastrof. Men det är i alla fall kul att man har fått två kommentarer sedan man senast skrev, *glad*, tack hörrni!
  
Jag måste bara börja med att om bara sex dagar ska jag på konfaläger! Det kommer bli så jäkla kul! Men... jag vill inte verka nojjig eller så men, jag hade fortfarande velat vara på det andra lägret istället... alla ska ju fan gå där! Jag kommer sakna alla över sommaren och så kommer typ alla i klassen sitta där tillsammans på lägret... :'(. Men men... saker blir inte alltid som man vill, jag får vara glad ändå. :) Man har ju en timmes SMS-tid varje kväll också, haha, och den ska jag utnyttja väl.
   I helgen var jag också och köpte ett par gummistövlar! Kanske låter lite konstigt med tanke på sesång (hur #%¤& stavar man det?! Haha) men man skulle ha med sig det på lägret så... jag fick ta och köpa ett par. Mamma och jag hittade ett par riktigt fina, tycker jag i alla fall. De var svarta och så hade de något slags mönster.. det var typ ringar i lite olika färger och så var det stören där fram... Alltså, det kanske låter lite udda, men de var ritkgt fina faktiskt.

Innan jag går och kollar på fotbollen (och kanske tar ett fotbad) måste jag bara berätta vad jag gjorde idag. Jag, Elin och Flisan vaxade benen! Weeeii! Haha, Flisan hade redan vaxat det mesta men Elin och jag hade inte gjort något.. hehe. Jag trodde att det skulle göra mycket ondare än vad det gjorde! Jag lovar, det var inte så jäkla farligt. Visserligen tror jag att jag har en ganska hög smärtgräns (dvs att jag inte tycker någonting gör ont) men jag tror verkligen inte att det gör så himla ont för er heller, om ni skulle vilja prova. :D
   Jag är dock lite missnöjd över att mina hår var lite för korta så mycket hår åkte inte bort... men det är ändå mycket finare än innan så jag är jättenöjd! Flisans mamma var till och med så snäll att vi fick det gratis! Hyllningar till henne (pinsamt nog vet jag inte vad hon heter.. haha)! Hon tyckte bara att mina fötter inte var så hemskt vårdade (rodnande smiley) men jag har faktiskt som ursäkt att jag inte fixar dem förrän till sommaren (vilken ju är nu) så jag ska fixa dem ikväll! Som jag sa tidigare... ta ett fotbad, klippa naglar och måla nagellack.

Nä, nu måste jag sticka så... vi hörs lite senare. 
   PS Hoppas nu att vädret blir bra så jag kan gå på Grönan på torsdag.. om det regnar så kanske inte tilt är öppet juh! :( KATASTROOF!

Klingsta Park.

Hehe, det har nästan blivit som en vana att jag skriver just varannan dag här på bloggen. Jag vet inte varför det har blivit så men, jag orkar inte skriva varje dag, så varannan är ganska lagom. Så... vad gjorde jag igår då? Vi hade ju en dag ledigt eftersom det var nationaldagen, jihoo! Jag och några till, vi var tio stycken tror jag, hade picknick i Klingsta Park under kvällen. Som vanligt trodde jag det skulle bli rätt tråkigt eftersom vi inte var så många och det nästan inte finns någonting att göra där. Men det blev det inte! Vi badade, och det var jättevarmt, och sen så pratade vi, lekte lite, haha, lekte i lekparken och bara... lyssnade på musik m.m. Jag cyklade lite på Elins cykel bara för att se hur långt man kunde höra våra skrik/prat och det hördes väldigt långt bort! Hehe...
   Fast sen började alla dra sig hemåt ungefär vid elva så då fick mamma komma och hämta mig med, hehe. Jag känner mig lite latmaskig som får skjuts, men jag brukar ju aldrig annars få det så varför inte passa på när det går? Som förra gången när vi var på Sätra Äng, då tog det en timme att ta sig hem med buss! Eller vi gick halva vägen för det gick inte ens någon buss i rätt tid xD.

Och vad ska jag göra idag då? Idag ska jag och några till se på film hemma hos Gösta. :) Hans föräldrar ska tydligen inte vara hemma så det blir säkert bra. Och den här gången ska jag cykla dit, så jag behöver ingen skjuts, inte för att mina kan hämta mig ens, men ändå, haha. Jag är inte helt säker på hur man cyklar till honom... men jag tror jag hittar, haha. Annars får jag väl ringa så får de komma och möta upp mig. xD
   Annars idag har jag varit i Täby Centrum på Synoptik... Även om jag hade tid klockan tolv var det det första jag gjorde på dagen, hehe. Jag orkar inte gå upp tidigare än halv elva/elva. Jag ska typ byta linser nu till månadslinser istället... Jag har sån konstig syn att det inte finns i daglinser.. "/ Usch.. jag vill egentligen inte ha månadslinser för det verkar så jobbigt att tvätta dem och hålla på (daglinser kan man ju bara slänga i soptunnan på kvällen, hehe) men jag måste väl. :P Fast det känns lite konstigt att ha dem på... de är så tjocka.

Nog pratat om det, jag tänkte visa lite bilder från igår, jag hade faktiskt med min kamera! Jag är bäst! Haha, jag brukar alltid glömma den hemma.. jag är bara för klantig. Haha.







Haha, Josse påminde ganska mycket om munspelskillen på plattan när hon satt och lyssnade på musik så där, hehe. Hon kanske inte är så himla lik på den här bilden... men hon var det på riktigt i alla fall! Haha, men egentligen var det bara för volymen var så himla låg. xD

Föresten måste jag bara informera er om att jag har köpt biljetter till Coldplay-konserten nu!! Jag och kusse ska gå onsdagen den 17 septembeer! Jag längtar så in i helvete! Hehe. :) *glad*

Studenttider.

Sorry att jag inte har skrivit på två dagar men igår hade jag verkligen inte tid! Efter att ha kommit hem från skolan cirka halv fem var det bara att hoppa direkt i duschen och ta på sig klänning och skor. Vi skulle nämligen gå på två studentskivor under kvällen, vilket tog myycket mer tid än vad jag hade väntat mig! Jag kom inte hem förrän klockan tolv! Hehe, men det var egentligen mitt eget fel för jag ville inte gå, vi hade det så roligt. Och det var inte någon annan i familjen som ville gå heller, för den delen.  
   På den första skivan stannade vi bara i typ en och en halv timme.. jag känner inte dem så bra. Eller jag vet ju vilka de är och så men jag har liksom inte träffat dem på typ fem år så de kände knappt igen mig. Pappan (Peder) sa typ "nämen titta vilken lite skönhet!" direkt när vi kom, hahaha. Jag vet inte direkt om det är sant men, så säger de väl till alla antar jag, haha.  

På den andra skivan var det roligare! :) De känner jag jättebra och vi var och åkte skidor med dem på sportlovet. (Haha, jag måste bara säga att efter sportlovet så sa Adde att han hade varit i Sälen, vilket jag också hade varit! Utan att vi visste om det hade båda vi varit på samma ställe och åkt i samma backar, utan att se varandra! Haha, det är nästan så att jag fortfarande skrattar lite åt det xD).
   Jag orkar inte direkt förklara allt som vi gjorde för jag tror ärligt talat inte att någon orkar läsa (visserligen kanske jag har tråkat ut er redan, men i alla fall). Vi satt i alla fall och pratade och sen lite senare på kvällen, typ halv elva, så spelade vi lite GH3! Yeeyy! Det är så jäkla kul! Och jag klassade ut Joakim (min brorsa, haha). Fast det kanske inte är så konsigt.. hehe, han sa att han hade kört typ två gånger innan, och vi körde på hard. Eller han fick prova på medium och easy först, men sen bytte vi. :)
   Sedan konstaterade vi och några andra att på Sony Ericsson-mobiler finns ordet "nazistparkering" med i T9! Haha, så himla kul! Men tyvärr finns det inte på min mobil... fast jag har ju Nokia så det kanske inte är så konstigt.

Sedan idag så har Elin och Ellinore klottrat ner mig totalt med bläck! Haha. Eller "hade" snarare, jag har fått bort det mesta.. hehe. Det syns bara lite på armarna och knänen och sen så sparade jag de små byxorna och bilden på Kristoffer (matteläraren) som Elin ritade på mitt vänstra lår. Hahaha, den ser så himla gullig ut. :)
   Ni skulle bara veta hur jag såg ut! xD Jag hade bilder och figurer på hela armarna, och då menar jag hela! Och sen ritade de en sol och spindelnät på knäna och lite andra bilder på låren och runt knäna. Haha, men jag tycker det var ganska fint. :P Lite tatueringar så där xD.

image152

Hehe jag vet inte om man ser något, men så där såg i alla fall bilden på Kristoffer (det står Min Favvolärare också xD) ut och de små byxorna. Allt annat hade jag redan tvättat bort då så det syns inte, haha.
.

Hängslen och jag alltså.

Hej, hinner inte skriva något längre inlägg nu men jag tänkte bara påpeka att jag har fixat en snygg liten klocka här på min blogg. :) Hehe, som vanligt har jag ju bara snott den från någon annans sida och gjort om den lite, men jag tycker det blev riktigt snyggt faktiskt. (Dock lite snett och så men det får man väl leva med...).

Idag var jag i Täby Centrum för jag var tvungen att uträtta några saker, hehe. Jag måste bara säga att jag köpte ett par ursöta hängselshorts! Jag känner mig lite taskig mot Mimmi nu för jag har ju köpt likadana som henne... det var ju faktiskt hon som köpte dem först. Men direkt när jag såg dem kunde jag verkligen inte stå emot att köpa dem, SÅ SÖTA! (Från Indiska btw, 279 kr). Haha, jag är en liten tjuv, jag har snott både Mimmis hängselshorts OCH Flisans shorts från Cheap Monday. Sorry hörrni men... ni har så fina kläder!
   Och jag har, som ni kanske märkt, blivit kär i allting som har med hängslen att göra! Nu är det inte bara Musehängslena utan även hängselshortsen. I love hängslen <3, haha.

Tyvärr hittade jag ingen bild men ni får väl se imorgon, ni som kan. :)

Nu måste jag nog tyvärr gå, ska ta en dusch (var ute och sprang 2,5 km med pappa tidigare ikväll, såå nöjd!) och sedan gå och lägga mig... Man går ju faktiskt fortfarande i skolan och måste fortfarande gå upp klockan sju.. snark.
   Vi ses. :)

Coldplay 18 september!

Hejsan på er alla! Idag är jag glad för jag har bestämt mig för att gå på Coldplay's konsert i september. Jag vet att jag inte direkt är ett av deras största fan ever, men ett litet fan är jag. Jag gillar faktiskt alla deras låtar och jag måste köpa det nya albumet när det kommer ut den 13 juni. Jag vet att man har kunnat ladda ner deras nya singel men.. det har bara inte blivit av. Jag sparar allt till att skivan släpps, hehe.
   Så nu undrar jag förstås, är det någon som skulle vilja följa med mig på konserten i Globen? För mig spelar det inte så stor roll om du vill stå eller sitta men självklart är ståplatser ett stort plus. Haha, nu låter det som värsta annonsen, men jag vill bara ha någon att gå med. Jag får ju inte direkt gå ensam.. hehe. Man måste nog inte vara ett superstort fan heller, jag är säker på att det kommer bli superkul!

Tänk dig liksom:
Sitta/stå i Globen med tusentals människor och titta och lyssna på COLDPLAY. <3
Skulle det inte vara en helt underbar kväll? Am I wrong?

Nej, det kan inte bli fel.
   Visserligen är den 18 sep en torsdag (en konsert på onsdag den 17 också men jag skulle tippa att torsdag är bättre. Jag vet ju inte scheman än men... om man går på torsdagen är man ju bara trött på fredagen och inte både torsdag och fredag, haha.) men jag tror det blir bra ändå.

Anmäl ert intresse till mig i en kommentar eller i skolan senast den...
   Haha, jag skojade. xD Men säg till om ni skulle vilja följa med, skulle vara kul. :)

Coldplay

Coldplay i Globen 17-18 september 2008.