En vanlig måndag bara.

Åh, det är bara så himla roligt att få nya kommentarer! Jag antar att "S" står för Sara? Haha. Och angående själva "layouten", eller vad man nu kallar det, så har jag slitit med den i flera timmar! Hehe, det är ganska svårt att förstå hur man ska göra men när man väl har fattat det är det jätteroligt att ändra bakgrund och alla färger och allting. Jag kan ju ändra på precis allt om jag vill, storleken på allting och var det ska sitta och, ja, allt sånt där ni vet. Mimmi och jag har exprimenterat ganska mycket, hehe, men det verkar ju i alla fall ha lyckats, eller hur? I och för sig vet jag inte exakt hur hennes blogg ser ut nu (www.loban.blogg.se), men jag ska gå in och kolla sen, hihi. Hon höll på och ändra på lite olika färger och sånt förut, men jag antar att hon är klar nu.
   Sådär, då kan vi komma till saker som har hänt istället. Ehm, jag vet i och för sig inte direkt vad jag ska berätta men jag måste bara säga att det var jättetrevligt och roligt i lördags med Mimmi, Gaby och Madde! Och filmen (Supersugen, Super bad) var helt sjuk! Hehe, den var jätterolig, och om man tänker efter, så svor de nästan i varje mening, haha. Och det kändes konstigt att se Paulie Bleeker (jag vet inte vad han heter i verkligheten men han hette så i Juno) som en "tuffing". Visserligen var han väl fortfarande en så kallad "tönt" i den här filmen också, men han var ju verkligen inte som han var i Juno, haha!
   Idag har jag bara varit i skolan, precis som vanligt. Men för ovanlighetens skull började jag vid tio i tio! Wihoo! Men, mamma var ändå tvungen att skjutsa mig ungefär fem i halv tio, eftersom det var kö hela vägen till skolan, som det alltid är när man bor i Enebyberg! Antingen så har det inträffat nån himla olycka på Enebybergsvägen eller så är det för att de håller på att bygga någonting där vid "driving ragen" eller vad det nu kallas. Jag är inte direkt något golffan så jag har ingen aning om hur man stavar allt.  Just idag var det i alla fall så att de höll på att bygga någoting där vid golfsaken, vad det nu kallades, haha. De hade till och med satt upp trafikljus (temporära) så de kommer väl vara kvar där ett tag antar jag.
   Och idag så hade vi två byggubbar hemma hos oss också. Jag tror att jag inte har sagt det här till någon men, i alla fall, (inte för att det är så intressant men) vi håller på att göra om vår toalett och korridor på övervåningen. Så toaletten där uppe är helt utriven och det är typ inget i det rummet (så nu har vi bara två toaletter och man måste springa ner på mellanvåningen när man ska gå på toa på morgonen!). Sen imorse när jag höll på att äta frukost och göra mig i ordning och så, så rev de ut golvet där uppe med! Jag fick tassa på tå för att ens ta mig förbi, hela golvet var fullt med spikar! Och vi fick bära ner marsvinen och hela deras bur och hö och allt med, hehe, det var lite jobbigt.
   Nu måste jag nog fortsätta med lite SO-frågor, suck. Undrar om jag har någon fin bild att lägga in... hehe.
   Dagens låt ~ Fury!
   Dagens text ~ I've seen your flag on the marble arch. Love is not a victory march, it's a cold and it's a broken Halleluja. (Från Halleluja).

image112

Haha, Gee ser bara så rolig ut på den här bilden!
Jo, har jag nämnt att han sa grattis till mig på min födelsedag? Hihi. Det gjorde han!

Don't waste your time.

Nu sitter jag här och nästan skäms igen. Jag har slappat bort nästan hela min fredag igen... Eller först var jag ju med Flisan och Elin i typ tre timmar men annars har jag bara läst tidning och sett på tv, och vilat mig lite med, hehe. Och plåstrat om mitt pekfinger! Visst var det inte alls så farligt men i alla fall. Det var så här att Flisan bor ju i lägenhet och där i trappuppgången låg det en supersöt svart katt och vilade sig. Elin och jag ville klappa den så då gjorde vi det. Den låg där alldels söt och lugn i kanske en minut men sen plötsligt hoppade den till och rev mig på mitt vänstra pekfinger, haha. Men jag sa inget för det var inte så farligt.
   Sen nu när jag kom hem fick jag tvätta "rivsåret" med alsolsprit och det gör så ont! Jag nästan skrek, fast liksom på insidan om man fattar vad jag menar. Så nu är hela mitt pekfinger täckt med två plåster. Och det ena sitter på längden så det ser lite konstigt ut. Men jag tycker det är skoj med plåster, kanske lite udda men... Det känns liksom skönt att ha dem på. Egentligen behöver jag ju inte ha det... hehe.
   Nu känns det som att jag har inget mer att säga... Mina inlägg blir så himla korta nuförtiden känns det som! Jag ska väl ta och lägga in en bild så det blir lite fler bilder. Jag har nästan inga alls har jag märkt... bara massa text och det kanske ser lite tråkigt ut. Antar jag. Speciellt när allt är så himla svart, haha. Men det gillar jag.
   Dagens text är definitivt: - Don't waste your time or time will... waste... you!
   Jag vet att det är den texten jag har under min övertext men jag älskar den raden. I och för sig brukar jag väl "wasta my time" rätt mycket, hehe, så jag ska väl inte säga nåt.

image110

Jag vet inte riktigt varför jag lägger in den här bilden men den hör tröjan är
bara så himla söt! Jag fick bilden av Emelie och hon säger att tröjan kommer
från BikBok, om ni undrar.
Jag måste försöka leta upp den i affären, den är bara för söt!

image111
Jag var bara tvungen att lägga in den här bilden med. Alla jag känner
säger att den här boken är så bra och nu ska jag äntligen börja läsa
den! Jag hittade den på PocketShop när jag var där igår med Mimmi
och Gaby!
"Det är ingen fara, jag har pengar!" Haha.

Hos Mimmi idag.

Nu sitter jag i soffan hemma hos Mimmi. Vi lyssnar på en väldigt konstig låt med typ smurfar som handlar om knark, haha! Snart ska vi gå till tunnelbanan och åka in till stan för att äta middag på Pizza Hut och se på bio vid Sergel. Vi ska se på Juno, smygpremiären. På rad två! Haha, vi kommer få ont i nackarna.
   Jag vet inte riktigt vad jag ska säga för just nu håller Mimmi och Gaby på och lyssnar på musik och dansar rätt så konstiga danser (ni skulle se, haha). Jag sitter här och antecknar vad de gör, haha. Fast det är kanske lite svårt att förklara.. det är i alla fall väldigt svårt att inte skratta. Gabys danser är ju alltid "rätt" så speciella! Och Mimmi följer med, just nu ser de ut som flygplan eller något liknande det.
   Jag kanske ska ta och berätta lite om idag. Mimmi och jag åkte skridskor på Danderydsvallen, det var inte så många där mer än vi... och några killar i sjuan som spelade hockey helatiden och bildade böghögar lite då och då. Om ni/du vill se lite bilder så kan ni gå in på min bilddagbok, som heter MuseSuspender (suspender betyder hängsle för er som inte visste det). Jag vet inte riktigt om gästlösenordet funkar men om det funkar så är det i alla fall "ettenkeltlösenord". Hehe, jag hade inte så mycket fantasi när jag skulle komma på det.
    Nu tror jag att vi snart ska gå så jag måste nog sluta. Jag kanske lägger in någon bild på Matt eller någon annan eller annat jag gillar senare när jag kommer hem imorgon. Eller inte, hehe. 

Jag är tillbaka.

Hej allihopa!
Jag vet att jag inte har skrivit på jättelänge så nu ska jag verkligen försöka att göra det igen. Just nu är jag bara lite upptagen, jag måste gå upp och göra min matsäck till imorgon. Jag och Mimmi ska åka skridskor med skolan! Haha, det kommer nog bli ganska kul.
   Jag kommer tillbaka senare och då kommer jag fortsätta på detta inlägg.
   
Nu är jag tillbaka igen! Hehe, det kanske blev lite konstigt för er eftersom ni läser det här direkt efter varann. Men ni kanske fattar att jag var borta i typ 40 minuter emellan. Jag vet inte riktigt om jag ska säga "ni" eller "du", för jag vet ju att det bara är en i taget som läser, men det kanske är fler sammanlagt. Ärligt talat tror jag bara det är Mimmi som läser, och kanske någon annan någon gång ibland, haha. Mimmi och jag läser varandras bloggar. Men det är jätteskoj att läsa och man får lite inspiration av Mimmis blogg. I alla fall får jag det. *Glad gubbe*. Haha.
   Som ni/du kanske ser har min blogg ändrat form ganska mycket. Jag är fortfarande inte helt säker på hur jag vill ha den och jag antar att jag kommer ändra den ganska mycket hela tiden. Det är så himla svårt att välja, till exempel,  vilken bakgrundsbild man ska ha! Och färgerna på texten och bakgrunden och allt. Jag tänkte prova att ha svart bakgrund och vit text, och det blev ju ganska coolt faktiskt. Men var inte för säkra, imorgon kan det se helt annorlunda ut, hehe. Asså gud! (Haha, det är ett så himla fånigt uttryck). Jag skriver "haha" och "hehe" överallt ju. Jag vet inte varför jag gör det men det känns som att texten blir lite mer "levande" då.
   Usch, jag vet inte ens vad jag pratar om... Mimmi brukar ju i alla fall ha något att berätta om i sin blogg... Jag bara svamlar om olika saker som inte kan vara särskilt intressant att läsa om. De som läser det här får ju i alla fall veta ungefär hur jag tänker, haha. Kanske inte så himla nödvändigt att veta, men ändå.
   Jag har ingen aning om min hjärna är på något sätt helt konstig, till exempel idag på kemin. Roffe gick igenom massa formler och reaktionsformler med oss. Jag fattade allt! Och det var många som inte fattade ett skit verkade det som... Är min hjärna typ översmart? Eller... För det är jobbigt när man är den enda som fattar. Det kanske är en dröm för vissa men ska jag vara helt ärlig är det ännu jobbigare att vara den enda som fattar för då måste man ju förklara för alla andra!
   Det känns som att jag inte riktigt kommer in på något bra nu. Vi får se hur det går med att fortsätta blogga nu, haha. Jag längtar till imorgon! Mimmi är så snäll och söt, vi kommer säkert ha så skoj ihop.
   Dagens låt ~ Halleluja, Rufus Wainwright (eller något liknande).
   Dagens text ~ Butterflies all havin' fun, you know what I mean!

image109

Wheoo! Han är bäst på det han gör.