Party hos Mimmi!

Oj, då har nästan hela helgen gått igen och det är redan måndag imorgon! Idag är det första advent och det känns som att hela det här året har gått så himla fort! Hjälp!
   Haha, i alla fall, igår var det kalas hemma hos Mimmi med Gaby, Madde och Malin. Jag tog med min kamera och bad alla ta bilder som jag kunde lägga ut sen. Dock blev väldigt många av dem inte så fina, haha! Och alla sa hela tiden "Man får inte ta bort! Det finns fula bilder på alla där i!" Jag ska försöka leta upp några fina bilder som jag kan publicera här.
   Jag kom hem runt två idag, efter nästan en timmes åkande från Gärdet. Jag fick ta buss till Stadion, vänta där i tio minuter på tunnelbanan, åka till Danderyds sjukhus och vänta där i tolv minuter på bussen! Och det värsta var att jag hade glömt att ta med min iPod! Annars hade det ju inte varit så farligt. Sedan resten av den här dagen har jag... "gjort lite läxor" och inte så mycket annat nyttigt. Citattecknena skrev jag för att... jag har egentligen inte gjort läxorna, utan bara tränat lite på allt och inte direkt lärt mig någonting. xD Haha, och dikten som man ska ha i veckan.. jag hittar inte ett skit på internet, får sno en diktbok i skolan imorgon.



         

         

         

God's Window.



Har engelska nu men sitter bara med Gösta och leker vid datorn, hehehe. Vi ska börja med arbeten om Sydafrika, detta är God's Window i Sydafrika. :D Nu slutar vi och har bild! Woho! :) Jag hoppas vi får börja med våra riktiga bilder nu, jag ska göra en med Matt. ^^ Nu slutar vi, jippie. :D Kram! <3

Snön har kommit.

Var ute i snön med Gösta idag. :D Vi åkte tefat och matta och gjorde kullerbyttor i snön och snöänglar och allt barnsligt som man kan komma på. Tack och lov var vi väl påklädda, haha. Jag tappade dock min mössa i snön när jag skulle göra två kullerbyttor på rad ner för en backe och... den blev ganska blöt, hehe. Sedan tog jag på mig den igen.
   Sedan har jag i alla fall gjort färdigt syslöjdsuppgiften, den när man skulle skriva om ett klädesplagg... ja, det var väl rätt kul. Just nu gör jag inget... funderar på att gå och lägga mig eftersom jag ändå inte gör något annat än lyssnar på musik och sitter här.

 

You know that I could use somebody.




I've been roaming around, always looking down at all I see.


Två timmar kvar nu!

Woaaaahh!!! Om en halvtimme ska jag gå till bussen och åka in till stan och se på TWILIGHT! Malin har redan sett den... hehe, men ändå. :D Om bara TVÅ TIMMAR kommer jag sitta där (och troligtvis kolla på reklam) och... och... jag vet inte! Jag vill bara se den nuu. :D
   Annars ska det vara lan hemma hos oss, Basti och hans kompisar, så det kommer nog bli en rolig helg. :) Jag hoppas på att kunna ta med mig lite kompisar hit imorgon, eftersom det är FF haha, och så kan vi kanske se en film eller nåt... någon som vill komma? :D Nu ska jag gå upp och... hitta på något att sysselsätta mig med tills jag måste gå! Ha en superkväll allihop!
   Kramar från Teresia.



Tisdagen den 18 november.

Åh vad jag stör mig på att jag inte kan lägga in en video här på bloggen, eftersom de har be- stämt att man inte kan "kopiera" just den videon... Okej, det spelar väl inte så stor roll, haha. Jag får väl länka istället, för jag vill att ni ska lyssna på låtarna! Jag har lyssnat på Kings of Leon nonstop ända sen i förrgår. Okej... inte helatiden kanske, haha, men på bussen, i sko- lan, när jag har pluggat, framför datorn... ja, det.
   Annars har det väl inte hänt så mycket idag? Jag kom på en bra idé på tekniken enligt Ebba och hon blev alldeles till sig, haha, eftersom vi ska jobba ihop. Jag har inte orkat börja på det än, hehe, men jag tar det... imorrn, eh. Här kommer i alla fall länkarna till låtarna, de heter:

Kings of Leon - Sex on Fire
http://www.youtube.com/watch?v=HHhhcKxflMY

Kings of Leon - Crawl (inte musikvideo)
http://www.youtube.com/watch?v=BN3CaotRgVQ


Only by the night.

Idag har jag varit i stan, Fruängen och Heron City! Jag har köpt en CD med Kings of Leon och sett på den nya Bondfilmen! Filmen var mycket bättre än jag trodde den skulle vara. :) Och det var värsta sköna stolar och mycket benutrymme på Heron City's biosalonger! Haha, i Täby Centrum är det mycket mindre... och på Sergel också för den delen!
   Skivan jag har köpt heter i alla fall Only By The Night! Jag håller på att lyssna på den nu och jag tycker den var superbra. :D Tänkte lägga in en liten bild på omslaget också. Sedan ikväll vid halv nio ska jag se på Parlamentet, haha. Och efter det blir det väl lite mer sittande här och sedan hopp i säng, hehe.


Kings of Leon.


Blokkokopter.

Herregud vad jag har blivit beroende av det här spelet nu! Haha. Jag brukade spela det nar jag gick i sexan massor och nu kände jag mig bara lite sugen på att spela spel igen, eftersom jag inte hade så jättemycket att göra (och på grund av att Elin sa att hon spelade spel så jag blev lite suktad, haha). Jag har inte spelat på spelsidor sen i sexan så Elin fick tipsa mig om en sida. Hehe, www.123spela.se Och där hittade jag spelet! Woho ^^

http://www.internettopplysningen.no/blokko.php




Twilight på fredag.

Så var det lördag igen, och jag har inte skrivit något här på... jag vet inte hur lång tid. Väldigt lång tid i alla fall. Jag hoppas ni inte har tröttnat helt på min lilla blogg, jag har ju lagt ut några bilder lite då och då, eller hur? Har inte orkat skriva något bara... jag vet inte ens varför faktiskt, haha.
   Idag har jag i alla fall... gått upp sent och spenderat hela dagen med att läsa läsa läsa. Jag har för det första läst ut min bok jag ska skriva min andra recension till på svenska. Död På Flyget av Agatha Christie. Ni vet, Hercule Poirot, detektiven från Belgien, haha. Den var dock bara 200 sidor så det tog bara någon dag att läsa ut den. Men den var faktiskt bra! Woho, för vi har minst tio andra böcker med Porit här hemma, så jag kanske ska ta och börja läsa en till?

Sedan så har jag även läst ut Breaking Dawn (haha, jag använde alla effekter på texten man kan ha xD)! Jag hade sparat de sista 100 sidorna jättelänge för att jag verkligen inte ville läsa ut den och vara klar med alla böcker i serien! Men jag är glad i alla fall, böckerna är de bästa jag någonsin läst! Wihoo.
   Och på fredag ska jag se Twilight på bio i Heron City med Malin! Jag vet att det är smyg- premiär på torsdagen... men jag ska i alla fall gå på fredag. Jag orkar inte förklara varför... haha.



21.11.08


Världens mysigaste kofta!




Haha, jag blev kär direkt när jag såg den!
(Jag bara la till nån random färg bakom så den inte skulle se så vit ut)


Panter ett år gammal!




Jag har inte skrivit här på så länge att jag inte har publicerat ett grattis till mitt marsvin! (Ett av dem, jag har faktiskt två stycken, hihi)
Panter fyllde ett år den femte november! Alltså, i onsdags, hehe.
Grattis sötnos! :D


Haha, Mitt i Danderyd...


Even when your hope is gone, move along.



Förlåt för alla videos jag publicerar nu, men idag när jag såg på One Tree Hill hörde jag en låt jag gillade.
Jag ville egentligen publicera klippet från avsnittet men jag hittade det inte.
Så istället har jag lagt in denna, en video till denna låt:
The All-American Rejects - Move Along.

Untitled.



Jag vet inte varför men jag kan inte sluta lyssna på denna sång!

How could this happen to me?

Jag såg Simple Plan igår med Flisan, hennes lillasyster Olivia och Carro! Trots att det var så jävla trångt att stå längst fram och att jag mår alldeles illa idag så var det superroligt! Jag skrek så mycket att jag har ganska så ont i halsen idag med... haha. Jag har laddat upp två videos på YouTube som jag tänkte länka till här nere. Jag fick inte direkt några bra bilder så jag kan lägga in en bild jag tog på allt folk bakom oss. Haha, konstigt nog så log typ alla till kameran eller gjorde poser. Jag tror det var ungefär 2100 personer där, har för mig Flisan sa det.
   Jag ska snart gå upp och prova spela en låt med dem på piano som jag har blivit kär i! Hihi, Untitled heter den. Mycket, mycket fin, tycker jag. Jag kan lägga in musikvideon här lite senare idag eller så kanske. Har föresten bakat mer än hundra bullar idag och jag ska snart ta och smaka på en! Trots att jag mår lite illa som sagt... hehe.


Addicted: http://www.youtube.com/watch?v=OEVo1bEeAQo
When I'm Gone: http://www.youtube.com/watch?v=dsqMPRbmCYY&feature=channel