The guitar hero #1, haha.

Idag har varit en rolig dag tycker jag. Det är så sjukt roligt att läsa upp våra svenskauppgifter, de där när man skriver exakt som man pratar.
   Haha, det var så kul när Emelie, Ylva och Hanna skulle läsa upp den som Pope, Ekis och Ogge hade spelat in. Den handlade om wow och de hade självklart ingen aning om hur man uttalade alla olika ord som de använde. Jag vet inte om jag är den enda men jag visste i alla fall hur man skulle uttala det. Jag har nog alltid varit en sån som gillar killgrejer, haha. Det är mycket roligare att umgås med killar, tycker jag. Fast det kanske beror på att jag har två bröder, hehe, och då umgås jag ju rätt mycket med deras kompisar (som oftast är killar, haha). Och det är ju ganska ofta lan här hemma hos oss och det är så jäkla kul tycker jag! Jag spelar ju aldrig (för jag fattar ju inget) men det är kul att vara med dem, titta på eller bara veta att de är här.
    Men jag har lovat mig själv att jag ska "lära mig" spela wow. Jag vet att det kostar och så så jag tror inte direkt att jag ska skaffa eget konto och så men, jag vill kunna det så man kan imponera lite på killarna. Hahaha, nej men, det skulle vara ganska kul att kunna. Och jag gillar att vara som killarna. :)

Nu kanske det blev lite väl mycket om samma sak så jag kan istället berätta lite om vad jag gjorde efter skolan! Efter att vi hade haft franska, som slutade ungefär halv fyra, så gick jag upp till bildsalen. Alla undrade förstås varför jag gick dit, men jag hade tänkt vara lite med Mimmi.
   Vi satt och målade lite i bildsalen i typ femtio minuter (hon hade någon slags lektion men jag kunde sitta där med) eller så och sen så gick vi ner till gården för att spela lite guitar hero. Hon visste inte att det fanns på gården! Haha, jag vet att Mimmi kommer läsa det här, men i alla fall.
   Det var väldigt kul. :P Vi skapade ett eget band som hette TessMimm, haha. Väldigt fantasifullt namn, påhittat av mig förstås. xD



F1 nice bild, eller hur? Haha.

Jo, just det, jag måste bara berätta att min Musemusmatta har kommit! (Den finns på en bild lite längre ner om ni skulle undra hur den ser ut). Och det roliga var att, den hade blivit felsänd till Thailand innan den kom hit! Haha, det var därför den var så himla sen. :P Bara så där, på tal om inget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback