The first band ever to sell out the new Wembley Arena

Kom precis på att jag inte har nämnt för er att jag har beställt boken "The Story of Muse"! Det var Emelie som hade köpt den och nu när hon kom hit förra veckan kikade jag lite på den och bestämde mig för att jag skulle köpa den med. Det står ju för fan allt om Muse i den! Den är från förra året också så den är rätt så uppdaterad.


Den vänstra bilden är originalet och den högra mixade jag lite med. Finns att köpa
här.


Kommentarer
Postat av: Mimmi

Hej :D

Din blogg är alltid fin, tycker jag. Du är bra på at... vad säger man? Designa? Haha, du fattar.Det är ganska sällan jag orkar lyssna på hela skivor. Jag kan lyssna på typ halva, och sen... blir jag uttråkad. Eftersom det låter ganska likadant på de allra flesta skivor. xDJaha, det har jag inte sett... Alltså att WL ska spela på Berns...Synd, för det är väl typ 18-årsgräns? Jag funderar på att gå och se Phoenix, de är riktigt bra. Nu ska jag åka till stranden en sväng. Vi ses. Eller hörs... :D Kram!

Postat av: Emelie

den boken är bäst. det står verkligen allt, jag lovar och svär :D (nu har jag ju inte ens kommit till hälften men so far så är den bäst aså) bäst bäst bäst bäst..! och jag blev tårögd när jag läste om matt's uppväxt o allt sånt. det är totally hemskt och man adore-ar han mer efter det! gah, i löw it :D

2009-07-07 @ 19:43:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback